.

На какво учи новото поколение Сузанита?

Може ли да се окаже опасно?

На какво учи новото поколение Сузанита?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Филмът обаче отдавна не е детски, а героите в него са нацепени батки и 15 годишни момичета, които са облечени твърде оскъдно за възрастта си...Сузанита пак успя да възмути обществото със скандалното си поведение.

 

Този път дори Агенцията за закрила на детето се самосезира и дори ще се изпрати сигнал до СЕМ. Защо?Ето и сценарият - употреба на наркотици и недвусмислени жестове на орална любов.

 

На пръв поглед типичен поп-фолк клип, който тенденциозно търси скандала. Червената лампичка обаче светва, когато се сетим, че Сузанита е само на 15 години.

 

Как възпитаваме децата си и в какво се превръщат те? Прекрачват ли се морални граници и къде са родителите – коментарите в предаването „Околосветско“ по Bulgaria On Air от певецът Тодор Георгиев – Тоши и психологът Еленко Ангелов.

 

„Наблюдава се много опасен начин на мислене. Музиката като понятие изчезва от националния ефир. Това, че някой песен има няколко милиона гледания, не може да се нарече музикален успех. Тази аномалия влияе изключително лошо на обществото.“, сподели певецът Тоши.

 

Какъв пример дава това на подрастващите и може ли да се окаже опасно?

 

„Хората, от които зависи това, трябва да направят всичко възможно това да се разкара от полезрението на децата или поне да сложи възрастово ограничение.“, коментира още музикантът. 

 

 
 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 5 години
2
0
!
Отговори
има хубав ***, предпочитам да гледам нея, а не късокраки свинки като тита, гери ники и останалите в отбора на смърфовете
Страница 1 от 1