.

Михаела Маринова с ново гадже

Вижте коя е половинката на певицата

Михаела Маринова с ново гадже
Снимка: Instagram

Младата изпълнителка Михаела Маринова замени на нежния фронт колегата си по микрофон Иво с футболист, пише Tialoto.bg

 

Мишето, която нашумя след участието си е X Factor, вече топли постелята на защитника на ЦСКА-София Александър Дюлгеров.

 

Двамата са заедно от няколко месеца, но досега са успявали да скрият връзката си. Общи снимки в социалните мрежи обаче разкриха, че между двамата прехвърчат любовни искри.

 

Футболистът и певицата се запознават в дискотека по време на участие на Мишето. Дюлгеров бързо скъсява дистанцията между двамата и заварката се получава с лекота. "Червеният" футболист започва да ходи на всяко участие на Маринова, докато тя още не се е престрашила да се появи на стадиона, за да го наблюдава на живо, пише "България днес". 

 

С приключването на футболното първенство, в което отбора на Дюлгеров зае второ място, двамата ще имат повече време, което да прекарват заедно.

 

Наскоро Дюлгеров публикува в профила си в Instagram видео с Маринова и веднага го засипаха с коментари, че са хубава двойка и нищо чудно да стигнат до сватба.

 

Двамата са решили още известно време да се крият, за да не привличат любопитно погледи към себе си. Те се притесняват, че ще ги одумват, че са поредната двойка, която е от футболист и певица.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...