Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 3:20 pm Заглавие: Cannibal Corpse, Deicide i t.n.
ae sq ima li fenowe na death i black i po specialno na Cannibal Corpse i Deicide?
heheh molq horata sys slabi syrca da napusnat temata:))))) _________________ GooD Night www.crazy.bgfree.com
Последната промяна е направена от `cannibal`girl на Пет Фев 18, 2005 3:13 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Има ми. Как да няма =) РулираАаАаАаАаААААааАаАТттТтТтТТТТтттттТттт =)))))
За канибАлчитата говоря по-спеициално =) _________________ SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
За съжаление тук наистина май няма фенове на тези добри групи...и честно казано доста се разочаровах, че само един човек е отговорил. `cannibal`girl....кофти работа
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 2:21 pm Заглавие:
Grrrr Cannibal Corpse prosto tro6at djamci mnogo qka muzika MNOGO _________________ Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
6to ne kazahte be az pod dyrvo i kamyk v tyrsq v tyk ste bili horata deto slya6 svqstna myzika .Mn qsno 4e sly6am Cannibal Corpse,Death,Cradle of filth,Children of Bodom,Iced Earth,mn ama mn MARDUK iiiiii PANTERA kyde bez tqh vse pak????i ne6to po leko : Iron Maiden ,Nightwish,Rammstein
Metal rulsssZ _________________ You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Smqtah da psykam tema za Nightwish no mislq 4e tazi 6te svyr6i rabota...:)ili vyzrazqvate? _________________ You motherfuckas just leave me be
Хей момчета и момичета, ако смятате че Кенибъл са яка група, значи нищо не сте слушалиии...Най-яките grind/gore metal банди според мене са DISGORGE, BRUTAL TRUTH, MORTICIAN, DEICIDE, EXHUMED, CATTLE DECAPITATION и стария CARCASS, за новия Carcass да не говорим колко е велик! По-олд скуул death metal - най великите в жанра - MORBID ANGEL + основоположниците на стила - DEATH! Тъй че тия Cannibal Corpse, Six Feet Under и тн тва за мене са просто позьори, нищо че са в тоя стил, просто кенибъл не могат да стъпят на малкия пръст на гореизброените банди! А за блек само и единствено олд скуул - DARKTHRONE, IMMORTAL, MAYHEM, BURZUM, BATHORY, DARK FUNERAL, CELTIC FROST!
Аз си падам повече по мелодета - групи като Hypocrisy, Dark Tranquillity, Klomfpot, Insomnium и прочее.
Иначе, има някои песни на Cannibal, които определено много ме кефят. Като Necropedophile, примерно _________________ Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!
ni6to ne sme slu6ali??Q vyri se grymni be !Pantera sa the best!!!!
A kyde zabravq6 Marduk?Cannibal corpse bili pozuri da be! _________________ You motherfuckas just leave me be
Abe hora da vi pitam kakvo mislite za Nightwish?Tva e mn qka grypa!!! _________________ You motherfuckas just leave me be
Що бе, пич, според мене Cannibal Corpse са си много технични и имат добри рифове, а иначе за Morbid Angel съм 100% съгласна
Луда ли си??? Кенибъл технични??? Един мой приятел е китарист и заедно с него прегледахме рифовете на Кенибъл и кво излезе? Всички са идентични, даже и еднакви могат да се нарекат. Истинските техници са старите албуми на великите Children Of Bodom - ей тва е сложна и технична музика. Да не говорим за хардкор бандите - Converge, The Dillinger Escape Plan, Daughters, Into The Moat, The Red Chord, Shai Hulud, The Number Twelve Looks Like You и тн. Ето това са технични банди!
Що бе, пич, според мене Cannibal Corpse са си много технични и имат добри рифове, а иначе за Morbid Angel съм 100% съгласна
Луда ли си??? Кенибъл технични??? Един мой приятел е китарист и заедно с него прегледахме рифовете на Кенибъл и кво излезе? Всички са идентични, даже и еднакви могат да се нарекат. Истинските техници са старите албуми на великите Children Of Bodom - ей тва е сложна и технична музика. Да не говорим за хардкор бандите - Converge, The Dillinger Escape Plan, Daughters, Into The Moat, The Red Chord, Shai Hulud, The Number Twelve Looks Like You и тн. Ето това са технични банди!
Има разлика между техничен и еднообразен...никъде не съм казала, че са разнообразни. Както и да е...ясно е, че просто ти се заяжда с мен...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3Следваща
Страница 1 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети