3102 лексикона
49787 профила
35253 снимки
2481 публикации

Последни новини

Начало   Търсене   Потребители   Потребителски групи   Регистрирайте се 

Ех... лято, море - вижте офертите!
Може ли някой да преведе текста по Немски

Създайте нова тема   Напишете отговор    TeenProblem.net Форуми -> Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
galkata
Фен
Фен

МнениеПуснато на: Съб Ное 01, 2008 7:01 pm    Заглавие: Може ли някой да преведе текста по Немски Отговорете с цитат

Моля ви, някой да го преведе... http://i35.tinypic.com/2gtrt02.jpg
Фен
Фен

МнениеПуснато на: Нед Ное 02, 2008 2:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

няма ли някой, който да разбира по Немски Surprised
Фен
Фен

МнениеПуснато на: Сря Ное 05, 2008 10:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Този сайт може да ти помогне: http://translate.google.com/translate_t?hl=bg# . Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
galkata
Фен
Фен

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2008 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sunchouz написа:
Този сайт може да ти помогне: http://translate.google.com/translate_t?hl=bg# . Smile

мерси, пробвах тук, но не ми го превежда точно... бърка времената и думите в изреченията са несвързани
Голям фен
Голям фен

Местожителство: Констанц

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2008 1:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На 01. Април 1963 е основана втората немска телевизия (ЦДФ). Първите предавания биват (все още) от Франкфурт на Майн излъчвани, едва 1974 ЦДФ се премества в Майнц- Лерхенберг.
1967 на международното изложение за медии(ИФА) е показан първият цветен телевизор. ЦДФ придружаваше всички технически нововъведения от самото начало.
През 40те години допринася ЦДФ за развитието или откриването на много неща,като например първото предаване за здравни съвети "Праксис". В предаването " Досие номер ХY....неразкрит" се издирват от десетилетия най–опасните убици в Германия. "Новините на деня" са считани от самото начало за пример за журналистическо качество. (Култстатус) Популярни не само в Германия са кримита като "Деррик","Старецът",сериали като "Клиника Шварцвалд" и "Коръбът на мечтите/сънищата",и не на последно място викторини като "Обзалагам се, че...". Това са само няколко примера от многобройните, от части много успешни серияли.

Грубо би трябвало да се превежда така
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
galkata
Фен
Фен

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2008 10:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Water_lili написа:
На 01. Април 1963 е основана втората немска телевизия (ЦДФ). Първите предавания биват (все още) от Франкфурт на Майн излъчвани, едва 1974 ЦДФ се премества в Майнц- Лерхенберг.
1967 на международното изложение за медии(ИФА) е показан първият цветен телевизор. ЦДФ придружаваше всички технически нововъведения от самото начало.
През 40те години допринася ЦДФ за развитието или откриването на много неща,като например първото предаване за здравни съвети "Праксис". В предаването " Досие номер ХY....неразкрит" се издирват от десетилетия най–опасните убици в Германия. "Новините на деня" са считани от самото начало за пример за журналистическо качество. (Култстатус) Популярни не само в Германия са кримита като "Деррик","Старецът",сериали като "Клиника Шварцвалд" и "Коръбът на мечтите/сънищата",и не на последно място викторини като "Обзалагам се, че...". Това са само няколко примера от многобройните, от части много успешни серияли.

Грубо би трябвало да се превежда така

мерси много... мерси Very Happy
Създайте нова тема   Напишете отговор    TeenProblem.net Форуми -> Тийн Учител - есета, теми, съчинения... Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети