PDA

View Full Version : Може ли да се прави секс ако още няма менструация?

KiSs_TeeN
08-13-2005, 14:11
pl spomognete nz kvo da pravia :cry: :oops:

Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица. :)

Murderdoll
08-13-2005, 14:19
е то секс може да се прави и на 5
годинки, тя дупката си е там

Sportexz
08-13-2005, 14:23
е то секс може да се прави и на 5
годинки, тя дупката си е там
Ама може и на 15 да нямаш мензис!?

Tenebrus
08-13-2005, 14:25
първо да изясним защо нямаш мензис :
или си прекалено малка; или ти закъснява...
по-прицип може да правиш секс когато и да е..но ако си прекалено малка недей...според мен...
може да помогнеш като кажеш примерно на колко си...но ако си на 11-12 много критика ще изядеш специално от мен...секса не е начина да го задържиш...
както и да е...оф-топик станах :)

KiSs_TeeN
08-13-2005, 14:30
na 14 sam i niamam o6te menzis 6toto sam malko slaba no nz dali moje da se pravi sex kato niama6 menzis i za tva

Tenebrus
08-13-2005, 14:33
еи да ти кажа може...защо да не може...пак си малка...ама ако наистина искаш...ако не е само заради НЕГО...а и заради теб :)))

sladka_blondi
08-13-2005, 14:36
Ami za6TO puk da ne moje?Vseki sam si re6ava koga da zagubi devstvenostta si!

Tenebrus
08-13-2005, 14:41
чакай малко...аз да съм казал че не може...казах че според мен ако не иска...да не го прави само защото гаджето и я притиска...
но айде да не го обръщаме на чат...тя може да каже...ако наистина го иска...

Jenq
08-13-2005, 15:00
E,ne si mnogo malka,no puk shtom nqmash cikal,znachi che organizma ti ne e dostatachno razvit...bi mogla da pravish sex...za tova nqma spor,no si pomisli dali naistina iskash!

e_l_i_t_o
08-13-2005, 15:06
секс може да се прави принципно, но я си помисли - щом нямаш цикъл, значи организмът ти още не е готов за това, не си съзряла достатъчно....но пък тялото си е твое и ти си решаваш...това са само съвети...успех момиче :wink:

08-13-2005, 15:07
Може да се прави....прави ако ти е толкова акъла.............утре ще стане някой гаф....... да те видим как ще буташ количка после. Абе деца, природата си знае работата...........не пришпорвайте нещатата....... ще имате време за всичко!

Tenebrus
08-13-2005, 15:10
май много съвети се събраха и все едни и същи...айде спрете да се повтаряте...
дано момичето само си извади поука...защото много съжалявам като чуя 13 годишна с няколко сексуални партньора вече...просто не осъзнават тези деца какво си причиняват...

08-13-2005, 15:37
Може да се прави....прави ако ти е толкова акъла.............утре ще стане някой гаф....... да те видим как ще буташ количка после. Абе деца, природата си знае работата...........не пришпорвайте нещатата....... ще имате време за всичко!
То момичето мензис няма ти майка я направи . . .
еби се мойто момиче и се радвай докато не се налага презервативи спирали итн. ся ти се е паднало . . .

sini4kata
08-13-2005, 16:16
Може да се прави.Абе деца, природата си знае работата...........не пришпорвайте нещатата....... ще имате време за всичко!
eto s tova sam napalno saglasna!

Ekita
08-13-2005, 16:18
:lol: :lol: :lol:
Ha-ha-ha
Mnogo interesno kak 6te zabremenee kato nqma menzis :?: :roll:
Lele,mnogo sa zle tva nqko hora...
Ako iska6-pravi,ni6to nqma da se slu4i,nezavisimo dali ima6 ili nqma6.
No si pomisli dali tqloto ti e gotovo.

ZaRa_Is_ThE_BesT
08-13-2005, 16:55
еи да ти кажа може...защо да не може...пак си малка...ама ако наистина искаш...ако не е само заради НЕГО...а и заради теб :)))

Можеш да правиш секс, спокойно! Тя дупката си е там , независимо дошло ли ти е, не е ли... Единственото което е различно от това да ти е дошло при правенето на секс е, че не можеш да забременееш... Искам да кажа на Sportexz или какъвто беше, че цикълът е нормално да дойде до 16 годишна възраст... наистина това са изключения, но ако си прекалено слаб, или се развиваш по-бавно може и чак на 16 да дойде цикъла... така че не се учудвай много много :)

МаRi
08-13-2005, 16:55
по принцип може но не е препоръ4ително..абе деца за6то толкова бързате да правите секс..имате толкова време пред себе си...

chupacabra:)
08-13-2005, 16:58
оффф, абе ти си на 14 бе момиче!?!
секса няма да ти избяга, не разбирам защо толкова бързаш да се наебеш!?! ще имаш още мнооооого, мнооооого години да правиш секс, за кфо точно сега?!?!?
пак повтарям, че функцията на секса е да се правят деца... как по дяволите 1 дете, ще прави... дете?!?!не ви разбирам :?

lady_p
08-13-2005, 16:58
naistina ne si mnogo malka taka4e ako si ubedena 4e iska6 mioje6 ad pravi6 sez bez nikakyv problem! ako nqma6 vse o6te menzis nemoje6 da zabremenee6 no vse pak prezervativat e zadyljitelen an tvoqta vyzrast nali znae6!

tech_noir
08-13-2005, 17:05
То момичето мензис няма ти майка я направи . . .
еби се мойто момиче и се радвай докато не се налага презервативи спирали итн. ся ти се е паднало . . .

Абе то все в един момент ще и дойде. И ако баш първия път пропусне става интересно.
Защо мислите че се знае кога точно ще и дойде или пък че първата яйцеклетка не може да бъде оплодена и първия мензис да дойде... 10 месеца по късно.

e4o
08-13-2005, 17:21
moje

kurabiika
08-13-2005, 17:59
1.Не бързай да правиш секс, направи го когато се чувстваш готова и сигурна, че го искаш.Лично смятам, че ти е още малко рано, но както си решиш.
2.Повече от задължително е да ползвате презерватив!!!
-не се знае кога ще ти дойде мензиса, може съвсем скоро да стане(дори и като го направиш да не ти е дошло още).Сигурна съм че организма ти се приготвя сега, за да ти дойде, а този процес трае около 1 година и ако го направиш без предпазни мерки те уверявам че възможността да забременееш е много голяма!
-най-малкото не можеш да си сигурна дали приятеля ти е чист и дори и той да не подозира нищо може да носи някоя венерическа болест, така че поне заради тази причина ползвайте презерватив!

So_Lonely
08-13-2005, 18:12
Абе ей...са кви глупости говориш бе-искала да прави секс на 14 и при тва даже нема мензис...бати хората начи...като си немаш друга работа по-добре си бръкни с пръст бе! :shock: Некой тука(вече не си спомням кой) ти каза много мъдро че за всичко си има време и е тъпо да бързаме!!!

П.п.:Сори но днес сам малко в лошо настроение и за тва много бързо се паля но мисля че сам прав!

DieZel
08-13-2005, 18:56
Ам моето мнение- недей. По точно 3 причини:
1)Предполага се че от първия път искаш да ти останат хубави спомени... а подозирам че и приятеля ти е горе-долу толкова неориентиран в секса колкото теб. Та надали ще е хубаво да бързаш.
2)Организма ти никак даже не е готов. Има множество процеси които трябва да завършат по "дупката" (както някой крайно неромантични особи я нарекоха), за да е напълно готова за полов акт. Най-малкото бактериалната среда на влагалището още не е като на зряла жена. А девствената ти ципа, вярвай ако щеш, не е ей тъй само,с цел да те боли, а си действа като защита между вън и вътре. Тъй че не се обещава че след акта няма да лепнеш някое възпаление или нещо такова гадно.
3)Четох някъде (енциклопедичен източник, да си имаме уважението), че до 16-17 годишна възраст влагалището и входа на матката са разположени под ъгъл. Това не само означава повече болка, ами и дава възможност за гафове. Може да се получи някаква гадост като "извиване на матката". Пак от същия източник пише още ужасии по темата за ранното (а щом не ти е дошъл мензиса, значи за теб наистина ще е ранно) започване на полов живот.

Така че, живей спокойно и се наслаждавай на това което можеш да правиш на 14. Например на мен сега знаещ ли как ми се иска да съм пак на 12 за да мога да се целя с фуниики в махалата... ама не мога.

Tenebrus
08-13-2005, 20:51
НАПЪЛНО съм съгласен с DieZel...
особено вярно е това...
просто ще ви дам един прост и малко неточен пример...но колкото да си извадите поука става...
при животните (от които сме еволюирали да напомня) първия "полов контакт" настъпва само при полово съзряване...
сега си представи ти като човек, който освен физически е "неузрял" и психически как ще ти се отрази това бреме...
защото секса си е бреме...поне на тази възраст...

П.П.: никой да не се обижда от примера ми а да вникне в него :)

Sexy_Boy_16
08-13-2005, 21:10
xm....spored men tqloto ti ne e gotovo za tova shtom nqmash menzis no to si e tvoe i ti sama si reshavash!

Beyonce
08-14-2005, 12:14
iz4akai dokato ti doide spored men...

ellii
08-15-2005, 22:08
I spored men ne e redno..az s1m 4ela v enciklopediq,4e kogato ti doide za p1rvi p1t se razshirqvash(ne e to4nata duma zashtoto vaginata se sviva i se razshirqva) malko(nali trqbva da ima ot k1de da mine...kr1vta i obvivkata koqto obrazuva matkata po vreme na ovolaciq)po taq logika e v1zmojno da te boli oshte pove4e pri polojenie 4e ne ti e idvalo...smis1l organizma e polovo ne s1zrql..

P.S nadqvam se nqkoi da me e razbral..

мечтател
08-16-2005, 06:32
абе келеш със келеш живей си келешовските години като келеш. модераторите да не го барат тва, не е обида да си малък за някои неща. ти още мензис нямаш си тръгнала да се е*еш. като толкова е сърби се почеши - ръце нямаш ли. за къде бързаш - да си готова преди да узреят доматите? за тези дето тва няа да го разберат няма връзка между доматите и е*ането, както и няма логика да се еди кво си без да имаш мензис. абе ти да не си мислиш, че като се натаковаш и ще пораснеш или ше стане нещо. ами. нито ще станеш много голяма нито нищо. егати хората. аз си мисля, че даже някой ще иска да се е*е на 5-6 год. абе осъзнайте се бе ора с ора. то правилно го казаха ората сяко нещо с времето си

Slayer
08-16-2005, 08:17
na 14 sam i niamam o6te menzis 6toto sam malko slaba no nz dali moje da se pravi sex kato niama6 menzis i za tva

Абе за кво ти да е се отваряш на 14 - после като ти узрее тиквата и ти дойде акъла само ще съжаляваш... - Не познавам момиче, което като намери мъжа на живота си - към 20-25г. и го обича наистина много - да не съжалява, че се е пускала на други дришльовци... Говоря за тези с връзки по любов...

neizvestniqt
08-16-2005, 08:21
секса няма да ти избяга, не разбирам защо толкова бързаш да се наебеш!?! ще имаш още мнооооого, мнооооого години да правиш секс, за кфо точно сега?!?!?
пак повтарям, че функцията на секса е да се правят деца... как по дяволите 1 дете, ще прави... дете?!?!не ви разбирам :?

funkiciqta na seks-a e da se pravqt deca 4e az do sega tree6e da imam edin golqm klas s deca .bez bliznacite:)

chupacabra:)
08-16-2005, 08:43

funkiciqta na seks-a e da se pravqt deca 4e az do sega tree6e da imam edin golqm klas s deca .bez bliznacite:)
функцията на секса си е точно с размножителна цел. тва че хората сме изроди и го правим ей така е отделен въпрос :wink:

a6li_33
08-16-2005, 12:41
za6to ti na kolko si godini?

Cha0
08-16-2005, 21:22
Ам замисли се щом още нямаш мензис значи организма ти не е готов за това .... пък ти за каде си се разбързала после на 20 години като станеш да ти викат оо виж я оназ знаеш ли ква е "кофа" не мога да я усетя все едно с кофа секс праих
Баси поколението :roll:

Puky
03-30-2008, 14:14
Ami za6TO puk da ne moje?Vseki sam si re6ava koga da zagubi devstvenostta si!

Вярно е че всеки си решава ама трябва да имаш цикъл .. чела сам такава статия .. :shock: :shock: :shock:

s3x_0n_th3_b3aCh
03-30-2008, 14:28
vinagi moje6 da pravi6 sex, nezavisimo dali ti e do6lo ili ne, no te suvetvam (kakto mnogo drugi saforumnici) da ne burza6 , ima6 cql jivot pred sebe si za ebane.. sled kato ni ti e do6lo zna4i o6te ne si polovo suzrqla.. a za psihi4eski o6te pove4e se sumnqvai

martoo
03-30-2008, 15:09
аз мисля ,че ако кажеш на момчето с което искаш да правиш секс ,че нямаш мензис и той няма да иска да го направите...

MaRiNkA_16
03-30-2008, 15:31
E,ne si mnogo malka,no puk shtom nqmash cikal,znachi che organizma ti ne e dostatachno razvit...bi mogla da pravish sex...za tova nqma spor,no si pomisli dali naistina iskash!
+1

aanitogb
03-30-2008, 15:39
Естествено,че може да се прави секс,тя дyпката си е там,но нее препоръчително да го правиш тогава,защото още тялото ти е неразвито напълно.Сядай си на гъза,и немисли глъпости.

Vodafon3
03-30-2008, 16:13
ако ти се прай толкова много секс мастурбирай! Е там си имаш клитор :)

Wrathchild
03-30-2008, 16:37
Впрочем е много готино да се изкарват теми със задна дата... от около 3 години.

kateto_sladkata
03-31-2008, 08:19
+1

+1 :)

summer4e
03-31-2008, 08:56
momi4e i az sum na 15 i ti kazvam nedei! samo 6e si opropasti6 zanapred momenta v koito naistina 6te ti e xybavo ! plus tova naistina ti ne znae6 koga moje da ti dodie , ami ako v momenta v koito pravi6 sex e purvata ti ovylaciq? togava kfo praime ? a tiq tyka deto ti kazvat pravi dokato vse o6te ne ti se nalaga da slaga6 prezervativi i spirali MOJE PAK DA XVANE6 VENERI4ESKA BOLEST! :-x osven tova , mom4eto s koeto si re6ila da pravi6 tova ne6to - sigyrna li si 4e toi odobrqva tova 4e nqma6 cikyl , mn dobre gi znam kak se durjat pravat se 4e im e gnysno ama nqmat turpenie da se oburne6 i da ti zqpat guza , gurdite ili da si navirat prustite mejdy dunkite ti , imam predvid misli6 li 4e toi 6e my e dobre kato znae 4e nqma6 cikul , az mislq 4e 6e 4yvstva sqka6 pravi sex s dete ! a i trqbva mn da my vqrva6 , predstavi si toi posle trugne da razpravq na priqtelite si kakvo e stanalo i 4e nqma6 cikul ili t.n. !
az sum na tvoite godini i znam kakvo ti e , navsqkude si4ko ti podskazva pravi sex , tfa e qkoo , ne e taka , i az sum stigala dfo opasni momenti ama sum kazvala ne na vreme 8-) za6toto tova trqbva da e perfektno !
plus tova o6te edin minus , zavisi ot tqloto i kak reagira organizma moje da spre razsteja ili da se yskori , pri xorata si e razli4no ! leleeee kakava lekciq ti drupnax , ako pro4ete6 vsi4ko mn 6e ti blagodarq 8-) :P :-P :grin:

detekt
03-31-2008, 08:58
pl spomognete nz kvo da pravia :cry: :oops:

Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица. :) :shock:

summer4e
03-31-2008, 09:02
o pff ma tfa e ot 2005ta beeee :D devoiko a pi6i se pak praixte li sex i sa ima6 li cikul ? :D

alehole
03-31-2008, 09:16
Абе бейй :-x Не бързай .. нямаш мензис секс ще праиш .. ама тфа не е проста работа .. хаха :-D недей да бързаш тфа е моя съвет ако ти се прави поне изчакай да ти дойде .. щом не ти е дошло не си готова още :) айде

alehole
03-31-2008, 09:18
аз мисля ,че ако кажеш на момчето с което искаш да правиш секс ,че нямаш мензис и той няма да иска да го направите...
:-D ахаха да ако не е некой тъпак :-o можеш да си навлечеш неприятности на себе си помисли малко бе !!!!!!!!!!!!! :?

alehole
03-31-2008, 09:21
Тццц :o Чак сега видях датата :D Пфф закво се хабих да пиша .. нищо момичето ако види мненията поне да каже кво е станало от 2005-а година до днесссс :D

zvezdichka777
03-31-2008, 09:28
ми кфо ти пречи ...

kateto_sladkata
03-31-2008, 10:10
Тццц :o Чак сега видях датата :D Пфф закво се хабих да пиша .. нищо момичето ако види мненията поне да каже кво е станало от 2005-а година до днесссс :D

ahaha i az sega vidqh datata :D :D :D :-D

suunlight
03-31-2008, 13:08
на такива момичета се казва - "Не можеш" , че да се стрестнат малко .. ужас ..