View Full Version : TATTOO
honey_91
05-18-2006, 16:29
Hora mojete li da mi prepora4ate niakoe studio za tattoo ama kadeto praviat vremenni tattoo a znaete li kolko vreme stoiat tatoirovkite(dori da si na more i da se mokri6 vseki den),kolko struvat,abe vsiakakvo info 6te mi doide dobre .6toto predi da otida na more iskam da si napravia vremenno tattoo :smt100
Amorfofalus
05-18-2006, 18:59
Za vremenni tattoo ima na VITOSHKA ama za po 2-3 sedmici , spored men ne si struva da si dade6 parite , az sa6to iskam da si napravq vremenna oba4e ot tezi koito sa ot 3 do 6 meseca ili 1 godina ama iskam 100% da sam siguren 4e posle 6te se mahne
Ako slu4aino do4ue6 kade ima takiva svirkai :D
malkoto_baby
05-18-2006, 20:42
mii stoqt nqkade kym 2-3 meseca shtoto moq pr prafi tatosi i ot tam znam ....ama nz kolko pari e :-k :D
honey_91
05-18-2006, 21:21
a moje6 li da mi kaje6 kade se namira tova studio na priatelia ti :)
malkoto_baby
05-19-2006, 11:04
mi milichka....az sym ot edno malko gradche....i toi ne raboti v studio prosto si pravi tatosi ei taka za udovolstvie! :D
need_info
05-28-2006, 13:25
a nqkoi znae li studiq za vremenni tattoo v Sf ??? i ne6to za cenata ?
Amorfofalus
05-28-2006, 16:40
Ami na Vitoshka ima edno studio kato tragne6 ot NDK kam CUM se pada ot lqvata strana , no ne mu znam imeto ...drugoto za koeto spomenah e sre6tu NDK ulicata kadeto e spirkata na troleite v edno maze ( kakto parite taka i tova maze me sprqha da si napravq predi 2godini tatus )
Za parite nali ti kazah 2-3pati po-skapo e ot normalnite tatuirovki
на Витошка има.Студио "Мания" мисля че се казва..
За кво си хабиш парите за временни, като можеш да се изрисуваш истински?
pi4,kato mu/i omryzne dadenata tatoo,da se mahni do 1 god.,a ne cql jiwot da e s neq
И аз искам да зная нещо повече за времените татуси :)
Ако има компетентни-да ни обяснят :)
И къв е смисъла точно от това?
Да даваш 3 пъти повече пари за ВРЕМЕННИ татуси, който я държат 2 седмици, я не...Пълни глупости са тва..
Кво да ти обеснявам за временните - отиваш, рисуват те, даваш пари на вятъра, след 2 седмици се е измила.Бързо,лесно,просто..
Amorfofalus
05-30-2006, 18:09
E mn qsno 4e nqma da si pravi6 ot teq po 2 sedmici - 6te si napravi6 za 3-4-5 meseca ili teq koito sa po 1-2 godini
Az li4no predpo4itam vremenna za6toto znam kolko barzo mi pisvat ne6tata...po-dobre da dade6 malko pove4ko pari i da ti iz4ezne ot kolkoto da sajalqva6 cql jivot
E mn qsno 4e nqma da si pravi6 ot teq po 2 sedmici - 6te si napravi6 za 3-4-5 meseca ili teq koito sa po 1-2 godini
Az li4no predpo4itam vremenna za6toto znam kolko barzo mi pisvat ne6tata...po-dobre da dade6 malko pove4ko pari i da ti iz4ezne ot kolkoto da sajalqva6 cql jivot
Явно не си достатъчно компетентна и информирана по въпроса, така че не говори."Да съжаляваш цял живот"...Тва мама ли ти го каза?Лично аз, познавам човек, който си е заличил 2 татуса.Не говори че не може, щото ще се изложиш някъде.Казвам ти го като на приятел...
остават белези.пък и щом е решила временен татус кво лошо има?тя ще си реши закво ше си дава парите и дали ше са повече или по-малко
И накрая, ако кажете и какво общо имат татуусите с "Козметика и диети" ...
Amorfofalus
05-31-2006, 05:43
Parvo ne sam tq , a tova za maikata nqma da go komentiram ti ako si nqkakvo pi6leme na 12g i obsajda6 takiva ne6ta s roditelite si bravo
drugoto koeto e 4e sam vijdal hora sas zali4eni tatuirovki i im ostavat belezi , sa6to taka znam 4e da ti q mahat boli mn pove4e ot kolkoto da ti q pravqt...taka kato gledam mai ti ne si zapoznat , taka 4e ne govori
И накрая, ако кажете и какво общо имат татуусите с "Козметика и диети" ...
Parvo ne sam tq , a tova za maikata nqma da go komentiram ti ako si nqkakvo pi6leme na 12g i obsajda6 takiva ne6ta s roditelite si bravo
drugoto koeto e 4e sam vijdal hora sas zali4eni tatuirovki i im ostavat belezi , sa6to taka znam 4e da ti q mahat boli mn pove4e ot kolkoto da ti q pravqt...taka kato gledam mai ti ne si zapoznat , taka 4e ne govori
Първо - пиши на кирилица.Зор видях докато ти разчета.
Второ - Явно си гледала човек, на който му е махнат татуса по СТАРИТЕ начини.
Трето - Има съвсем нови начини за махане на татус чрез лазер - не остават белези.
Четвърто - Има възможност за ОПЕРАТИВНО махане на татуса.Как ще те боли като си под упойка?
Пето - Нито ме познаваш, нито ме знаеш, така че ако обичаш, не ме обиждай!
накрая, ако кажете и какво общо имат татуусите с "Козметика и диети" ...
Има общо.Ако погледнете под заглавието на раздела, ще забележите, че пише "как да изглеждаме по-добре и да бъдем такива, каквито винаги сме искали"
Amorfofalus
05-31-2006, 16:08
Нямам татуировка и няма да споря това е което съм чувал...като неможеш да ми разчетеш недей да четеш това си е твой проблем...това което не спомена е колко струва махането с лазер...
Както и да е...Поспамихме малко темата на момчето/момичето.Прави си временни щом ти харесва...Всеки си има вкус...
Ами да ви кажа за тези дето са по 2-3 седмици...една приятелка си направи на морето.....пффффф, нищо особено....взимаш шаблон от някъде и псоле с кана ( черна го намазваш) стои така докато каната изсъхне и после се измива внимателно...тва представяват тези татусиии голяма глупост или същото само че с туш успеххххх :) дано да съм помогнала
абе всичките сте много компетентни ... временни татуси за по 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 месеца няма ! Всичко се рисува с хена за временни татуйровки и се трие за 1 седмица. При вас щом е за 2-3, значи трябва да обърнете внимание на хигиената си.
awe za kakvo vyobshte ti e tatuirovka?maini tezi gluposti.sloji piyrsing. :wink: :mrgreen:
Barbaronka
06-25-2006, 12:20
Както и да е...Поспамихме малко темата на момчето/момичето.Прави си временни щом ти харесва...Всеки си има вкус...
Много ми допада начина на мисленето ти!
Много си прав,наистина всеки има различен вкус.
Аз не одобрявам временните татоо...
Или си правиш или не,няма какво да се лигавиш само!
Аз имам татоо на рамото отзад,малка е ... и много си я харесвам!
Наи-хубаво според мен е да си направиш татоо на скрито място,но с определени дрехи да можеш да я показваш.
Например ако си момиче направи си на врата отзад,когато искаш да се гледа си варжи косата,когато не искаш да се гледа си я пусни...
Това беше от мен.. чАо :P
a za "belite tatoo" nqkoi ima li info???
cena? trainost? kyde? kak?
mi6lence_to
07-07-2006, 20:38
Здравейте.Искам да попитам някой от Варна дали знае къде правят временни татуировки и каква е цената.Аз днес ходих до едно студио,но там ми казаха,че било забранено да се правят такива татуировки.Та знаете ли някъде да правят?
sLaDuLaNkaTa
07-07-2006, 23:50
awe za kakvo vyobshte ti e tatuirovka?maini tezi gluposti.sloji piyrsing. :wink: :mrgreen:
апффф :-& стига с тия дупки и тия гадусти бе ... ужас :|
MauMyHkaTa
07-08-2006, 14:34
Roxy e prava-edva li moje6 da zali4i6 napylno edna istinska tatuirovka taka,4e kojata ti da stane nepokytnata kato pyrvona4alniq si vid!!!A i spored teb po-dobre li e da dade6 moje bi(ne znam kak vyrvqt cenite na tatusite no si predstavqm) o6te tolkova pari kolkoto e bila smata tatuirovka,za da ti q mahnat posle?!Naprotiv-po-dobre da si napravi6 vremenna i da si siguren 4e sled vreme 6te iz4ezne,apyk ako o6te si q iska6-6te si q napravi6 pak!Da ne zabravqme 4e moje i da ne se haresa6 vse pak!Za tova trqbva oba4e vseki sam trqbva da si napravi precenkata predi da si napravi! "Vseki si ima vkus!"-kazalo ku4eto i se bliznalo pod opa6kata!!!
..добре ис помисли преди да си направиш TattOo после е възможно да съжаляваш много
`Death`Whore`
07-09-2006, 09:57
Защо изобщо обсъждате премахването на татуировки? Ако дори ти минава през ума после да премахнеш татуировката, няма нужда да я правиш.
ProstoAz
07-09-2006, 18:19
На Витошка можеш да си направиш временна татуировка във Визаж. Сестра ми ходи там онзи ден, но този, който ги прави беше излязал в отпуска и мисля, че в понеделник (т.е. утре) се връща. Цени незнам, но май били по-скъпи от постоянните. Също така искам да кажа, че ИМА временни тауировки за около 6 МЕСЕЦА. При тях боята (или там каквото) се вкарва просто в по-горен слой на кожата и организма след време я изхвърля (изключително неравномерно между другото). Същото става дори с истинските си татуировки, които са от вътрешната страна на долната устна.
След заличаване на татуировка с лазер не остава белег, но нито татуировката се заличава напълно, нито както вече казаха кожата придобива същия си вид.
И между другото сестра ми вчера се отказа от временните и отиде в някакво студио в Красна Поляна и си направи истинска татуировка на кръста. Страхооотна! :D
Но на тебе (honey_91) не ти препоръчвам в никакъв случай истинска татуировка, защото още растеж, кожата ти ще се разтегне и татуировката няма да прилича на нищо. Също така ти трябва подпис на родител.