View Full Version : Как се поставя презерватив?
http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=1269
Не е лошо, но според мен има няколко недостатъци...>
- английския наистина е проблем
- надписите прехвръкват през екрана и дори и да са на родния ни език прелитат прекалено бързо
- за самото филмче не мисля, че са необходими точно такива цветове с които нищо да не се вижда - доста е замазано и не знам точно как да го нарека
- няма да е лошо ако е направено на avi mpeg ... за да може да се паузира за да се види по-добре
- и ако трябва накрая да четеш надписите трябва и адски много да се взираш...
Имам един въпрос - досега не съм правил секс, но съм маструбирал с презерватив и наистина чувството не е лошо, но тази "мазнина" която има по презерватива от външната страна на члена ли трябва да остане или чрез нея трябва презерватива да прилепне по-добре към члена
Благодаря :|
Имам един въпрос - досега не съм правил секс, но съм маструбирал с презерватив и наистина чувството не е лошо, но тази "мазнина" която има по презерватива от външната страна на члена ли трябва да остане или чрез нея трябва презерватива да прилепне по-добре към члена
Благодаря :|
Тази "мазнина" за която питаш трябва да остане от " външната страна на члена"
Josefinne
06-10-2006, 18:41
Да, световете наистина са кофти, но надписите не прехвърчат много бързо, а и накрая са написани под номерация от 1 - 10. Колкото до самото им съдържание - по принцип ги има на упътването към кондомите, към всички кондоми с опаковка, но все пак:
1. Проверете датата на годност върху опаковката
2. Внимавайте да не повредите цялостта на презерватива, докато товаряте пакетчето ( как - вижда се на филмчето)
3. Уверете се, че върха на презерватива е насочен в посока, ката че той да може да се развие ( с две думи - да си го сложите в правилна посока )
*дръпнете кожичката на пениса, освен ако той не е *сори-тая-дума-не-я-знам*
4. Поставете презервативът на върха на пениса, неразвит.
5. Оставете около половин инч пространство , където да се събере спермата; с едината си ръка хванете върха на презерватива, за да не остане въздух там
6. Развийте презервативът по дължината на пениса с другата;
7. Развийте до основата на пениса.
8. Ако има останали въздушни балончета вътре, ги махнете.
* Изпозлвайте лубрикант и увлажнител от външната страна презерватива, ако имате нужда от това.
9. Махнете презерватива, като го държите в хоризинтално положение, за да не се разлее спермата.
10. Избършете пениса в случай, че има останала сперма.
Добре а този лубрикант за какво се ползва защото той дефакто ще се 'плъзга' по половите органи на жената? аз все си мислих, че той трябва да е от страната на члена а не от вънка, но не съм знаещ(и най-важното можещ :lol: - ах каква самоирония) по темата;
NeSTa_86
06-10-2006, 19:52
еми например ако жената не е овлажнена ...
Не е лошо, но според мен има няколко недостатъци...>
- английския наистина е проблем
- надписите прехвръкват през екрана и дори и да са на родния ни език прелитат прекалено бързо
- за самото филмче не мисля, че са необходими точно такива цветове с които нищо да не се вижда - доста е замазано и не знам точно как да го нарека
- няма да е лошо ако е направено на avi mpeg ... за да може да се паузира за да се види по-добре
- и ако трябва накрая да четеш надписите трябва и адски много да се взираш...
:!: :!: :!:
mersi sega ve4e 6te znam :-D :oops: \:D/
* Изпозлвайте лубрикант и увлажнител от външната страна презерватива, ако имате нужда от това.
Думата която не знаеш е "обрязан". Т.е. перпуциума (кожичката) е махната.
За второто което съм оставил в цитата пак грешиш. Трябва да се използва лубрикант на ВОДНА ОСНОВА, защото тези на петролна основа скапват презерватива. Т.е. не всякакъв лубрикант става. Мисля, че вазелина например беше на петролна основа, но тук вече може и да бъркам.
_M1rkA6t0_k0tI_
06-12-2006, 07:16
е как ще е на петролна основа нали той са използва и до колкото знам на презерватива тва не е ли вазелин???
Вазелина Е на петролна основа. Следва и отговора на въпроса ти, че това върху презервативите НЕ Е вазелин. Без значение, ако някога през живота си си имал/а досег с вазелин под каквато и да е форма, трябва да ти е лесно да направиш разлика между лубриканта върху презерватива и вазелина. Лично според мен лубрикантите на водна основа наистина са по-добри защото ОВЛАЖНЯВАТ, докато вазелина например просто седи мазен. Между другото презервативите от полиетилен например нямат проблем с петролните лубриканти.
Докато сме на вълна лубриканти, да спомена нещо и за спермицидните лубриканти. Тези с NONOXYNOL 9 (Sportex Exclusive например) могат да доведат до алергична реакция при момичето. Макар и не винаги, все пак се случва и не е приятно изживяване, така че използването на тези презервативи не е особено желателно, но в крайна сметка вие си решавате.
Друго нещо за презервативите - не е добре да ги държите в портфеила си. 2-3-4 дни, седмица да речем, става. По нататък просто не можете да сте сигурни в този презерватив и е едно и също дали ползвате него или найлонова торбичка (грубо казано).
Ами...това е за сега от мен. Има какво още да се каже по темата, така че може и пак да се включа.
Runnaway
06-12-2006, 22:45
По тази тема трябва да се каже най-важното - ПРЕЗЕРВАТИВЪТ СЕ ПОСТАВЯ ВНИМАТЕЛНО !!!!!!! Не се слага на 2 на 3 .. поне ако искате всичко да е като хората !!!!!!!
theworldleader
06-13-2006, 10:48
Във всяка кутия презервативи има опътване как се слага презерватива !
skate_warrior
06-13-2006, 11:26
Айде бе! А на тия от по 20 стинки няма ! :mrgreen:
theworldleader
06-13-2006, 11:53
Ем купувай си от по 20 стинки..!
skate_warrior
06-13-2006, 12:08
К'во ше ми кажеш , че тия от по 5 точки(кинта) са много по-надеждни ли?пфф.....
mi da... est 4e sa po-nadejdni pak i ako edno momi4e ima principi edva li 6te pravi sex s prezervativ ot 20 st...
theworldleader
06-13-2006, 12:58
Да! Аз ако съм момиче не бих дал на такъв като теб да ме ебе с некво пликче..
skate_warrior
06-13-2006, 13:23
Хахгаахах е кой е казал , че аз ползвам от по 20 стинки? Имах предвид, че има хора които си купуват такива , а там няма упътване как се слагат
shadow4e
06-13-2006, 14:20
ема,поне за първият си път, всички момчета гледат да са от по-хубавите презервативи :wink:
[-X Losho kachestvo, angliiski nadpisi. Probvaite pak. Inache ideqta vi e dobra.
На бас, че в Sportex-а до скоро нямаше упътване. От около половин година почнаха да слагат упътвания и все още има кутийки в които няма.
@човека който изръси, че разлика м/у 20ст. и "скъпи" презервативи няма: изобщо някога през живота си виждал ли си презерватив на живо?!? Ползвал ли си? Лошо няма. Ползвай "OK" или "One Touch" (които се наричат така, защото им трябва точно едно докосване за да се скъсат ;) ) братле и после се чуди, защо момичето с което си бил надува корема или на теб е почнал да ти окапва пениса.
skate_warrior
06-13-2006, 16:50
На бас, че в Sportex-а до скоро нямаше упътване. От около половин година почнаха да слагат упътвания и все още има кутийки в които няма.
@човека който изръси, че разлика м/у 20ст. и "скъпи" презервативи няма: изобщо някога през живота си виждал ли си презерватив на живо?!? Ползвал ли си? Лошо няма. Ползвай "OK" или "One Touch" (които се наричат така, защото им трябва точно едно докосване за да се скъсат ;) ) братле и после се чуди, защо момичето с което си бил надува корема или на теб е почнал да ти окапва пениса.
Не бате аз не знам... к'во е презерватив?! :shock: :o
Смехурка
06-13-2006, 18:01
Темата я обърнахте малко на заяждане... [-X
Клипчето може да не е перфектно,но все пак оценявам труда на човека,който го е правил!Браво човече!А относно скъпите презервативи...ами аз съм момиче и бих ги предпочела пред тея от "20 стинки" както се изразиха по-нагоре!
BAD_GIRL_
06-14-2006, 15:02
:smt017 Awe vie ste mno zle we edin prezervativ da neznaete kak se svaga lelelelel vie trq da sta ebati ....... eto tuk vish kak se svaga
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802 :D :D :D
skate_warrior
06-14-2006, 15:48
:smt017 Awe vie ste mno zle we edin prezervativ da neznaete kak se svaga lelelelel vie trq da sta ebati ....... eto tuk vish kak se svaga
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802 :D :D :D
свага = слага... да знаете просто 8)
nimfomankata
06-14-2006, 21:19
klipcheto naistina e s mnogo losho kachestvo i ne e dobre napraveno.. a i vsyshtnost koi neznae kak se slaga prezervativ? :?
theworldleader
06-15-2006, 14:48
klipcheto naistina e s mnogo losho kachestvo i ne e dobre napraveno.. a i vsyshtnost koi neznae kak se slaga prezervativ? :?
Миличка, .. начинаещите.. кво като гледат обложката.. ? слагат, пък може и без да стискат от горе, нищо че е нарисувано и написано, въздуха си остава и какво ставааааа . БУМ ! :Р
Josefinne
06-15-2006, 16:41
Думата която не знаеш е "обрязан". Т.е. перпуциума (кожичката) е махната.
За второто което съм оставил в цитата пак грешиш. Трябва да се използва лубрикант на ВОДНА ОСНОВА, защото тези на петролна основа скапват презерватива. Т.е. не всякакъв лубрикант става. Мисля, че вазелина например беше на петролна основа, но тук вече може и да бъркам.
Моля за извинение! Подозирах, че думата е обрязан, но все пак реших да не я пиша, нямаше я и в речника . А иначе там не пишеше какъв лубрикант, АЗ САМО ПРВЕДОХ НАПИСАНОТО :) И не позлвам лубрикант, за да знам, но балгодаря за попълнението! 8-[
Филмчето наистина е с доста кофти качество,инак идеята е мн добра.
А относно спора за презервативите - еми пич ти ако искаш и с опаковка от вафла я мини твоята .. не ме интересува особено,ама стига си писал глупости ... тея от 20 стотинки били същите :-D
skate_warrior
06-15-2006, 19:36
Филмчето наистина е с доста кофти качество,инак идеята е мн добра.
А относно спора за презервативите - еми пич ти ако искаш и с опаковка от вафла я мини твоята .. не ме интересува особено,ама стига си писал глупости ... тея от 20 стотинки били същите :-D
Еййй мерси за идеята ! Супер икономично е ! Евала ! :mrgreen:
ckeuT4eTo_f
06-16-2006, 22:53
:-D Epa mn qsno 4e sa su6tite teq ot 20st. :D
pich sloji si i osiris kum podpisa tochno puk tqh da propusnesh
sori za offtopika
skate_warrior
06-17-2006, 08:59
sori za offtopika
Еми т'ва е момиче и ще си слага каквото си иска 8)
ckeuT4eTo_f
06-17-2006, 11:35
sori za offtopika
Еми т'ва е момиче и ще си слага каквото си иска 8)
A taka.. mn qsno 6`si praa kvot iskam :-D
NaSty GiRl
06-17-2006, 12:36
Много е добро клипчето, за тези които не разбират английски - проблемът е само техен :wink:
Много е добро клипчето, за тези които не разбират английски - проблемът е само техен :wink:
e tova ako e dobro ka4estvo...