10-27-2006, 22:14
Мама му стара, май обърнах резбата. Запознах се на Приморско с едно момче и едно момиче, на плажа, бях сам. Вечерта се видяхме случайно в Зангадор, в Китен, много се зарадваха, събрахме се и доста пийнахме. Приятелката ми ги хареса, беше и хубаво и се напи. Принудихме се да идем в квартирата на новите ни приятели, защото беше по-близко. Още в дискотека забелязах , че момичето на приятеля ми, непрекъснато го държи за хуя под масата и му го мачка, Тя ме видя, че я гледам, и не само че не се смути, ами се наведе и го ухапа леко през панталона, като ме гледаше в очите. Когато влезнахме в квартирата им, само сложихме гаджето ми на леглото, и те се награбиха.Мадамата направо свали панталона на момчето и му го лапна, той ме погледна и се ухили, като ми показа че мога да се включа. Вдигнах поличката на Нели, дръпнах и прашката и я погалих по путката, тя изскимтя и му го засмука още по силно. Бутна Иван да седне на леглото и застана на колене с дупе към мен.Близнах я, беше солена и много мокра, продължих да я ближа, като и бърках с пръст в дупето. Облизах дупето и, вкарах си езика колкото можах, и тя полудя. Стана и седна на кура му, хвана ми главата и ме дръпна да я лижа. Лизах я, кога нея, кога кура му, не ми пукаше. Обърнаха се на 69, и аз и го мушнах в путката, ташаците ми се търкаха по носа на Иван, но на него май му хареса, защото ми извади кура от нея и го лапна, облиза го и и го вкара пак. Така ту в устата му, ту в путката на Нели карахме към 15 минути. Иван се измъкна отдолу, Нели легна по корем и му го лапна. Аз легнах върху нея, вкарах и го в дупето , а кура на Иван беше пред лицето ми. Тя го хвана с ръка и ми го подаде в устата, Засмуках като най-долната курва.Иван стана и мина зад мен, усетих езика му на гъза си, стана ми хубаво, започна да ме ближе и да ме чука с език. Аз чукам гаджето му в гъза, а той мен с език, егати картинката. Станах, и му го пододох в устата,двамата с Нели го засмукаха, явно имаха опит. Той и каза нещо, и тя стана и отиде при Марияна. Тогава забелязах че тя се е събудила и ни гледа. Нели направо и легна между краката и започна да я ближе. С Иван се обърнахме на 69 и се засмукахме. Поиска да ме ебе отзад, но аз отказах, тогава поиска аз него да наеба. Набутах му го без презерватив, заскимтя като куче, пресегнах се и го хванах за кура, а Нели и Марияна дойдоха при нас. Марияна се навря под него и му го лапна. Изпразни се в устата и, тя се вдигна и ме зацелува в устата, станахме целите в сперма. Иван извика Марияна и отидоха в банята, а Нели се зае с мен. Направи ми страхотна свирка, и аз се изпразних. Нели ме хвана за ръка и ме заведе в банята, а там Марияна беше клекнала върху лицето на Иван и пикаеше, а той и се молеше да му се изака на лицето. Нели се засмя и започна да пикае върху тях. За мое учудване, на Марияна и беше хубаво, и аз също се включих. След тази нощ, се събирахме още три пъти, и третия път Иван ме наеба отзад, като преди това и тримата ме чукаха с езици в гъза, правехме си клизми, пикахме и срахме като полудели.