View Full Version : Може ли момче на 17 да излиза с какичка на 23?
Имам приятелка, която е на 23, аз съм на 17 и сме заедно от 2 месеца. Все още не съм сигурен да ли е с мен само за секса или и ме обича.
Реших че е време и я запознах с майка ми. След това майка ми ми каза "не си губи времето с баби". И се замислих, да ли наистина ми губи времето тази жена или има бъдеще една такава връзка?
Майка ти на колко е, че вика баба ? 16 ли ?;) Живей си живота.. Щот аз също съм на 17, а пък излизам с една жена на 41.. :shock: При нас не упира само до секса ми.. до приятелството и любовта:)
Майка ти на колко е, че вика баба ? 16 ли ?;) Живей си живота.. Щот аз също съм на 17, а пък излизам с една жена на 41.. :shock: При нас не упира само до секса ми.. до приятелството и любовта:)
е на 41 може да ти е майка :shock:
Приателю, не слушай никой друг освен себе си, защото животът веднъж се живее.
Никой не е казал че ще остарееш до 23 и ти с тази жена, така че моят съвет е взимай колкото можеш от живота, пък каквото има да става да става! :smt004
Не случайно хората са казали , че за любовта граници няма , затова наистина , ако ти е хубаво с нея , просто няма кво да мислиш :)
sh3_1s_7h3_0n3
01-09-2007, 08:18
Е, уж се възприема за допустимо 17годишно момиче да ходи с 23годишен 'батко' пък обратното 17год момче с 23год 'кака' - странно?
Аз не виждам много голяма разлика. Ако ви харесва да сте заедно защо пък да не сте? :roll:
То че може, може... но според мен, жена която излиза с по-малък от нея е комплексарка.
А и майка ти е права, само си губиш времето ;-)
http://i.yoosms.com/i/uploaded/anim/1128851361181.gif
DjBaloon
01-09-2007, 09:03
То че може, може... но според мен, жена която излиза с по-малък от нея е комплексарка.
А и майка ти е права, само си губиш времето ;-)
http://i.yoosms.com/i/uploaded/anim/1128851361181.gif
nachi ti podkrepqsh varqnta 14 godishnite ligli da se vozqt v kolite na 25 godishnite?
nachi ti podkrepqsh varqnta 14 godishnite ligli da se vozqt v kolite na 25 godishnite?
Определено има съществена разлика между мъжете и жените ;-)
Така както ако една жена спи с много мъже е курва, а един мъж с много жени е пич, напмимер :-)
Същото е и с възрастовата разлика. По-скоро е нормално за младо момиче да излиза с по-голям от нея, от колкото обратния вариант.
Но това естествено са предрасъдъци, които аз не съм склонна да подкрепям.
Идеята е друга. Жените емоционално и физически се развиват доста по-бързо от мъжете. В тези възрасти 15 -18 тази разлика е особено осезаема.
Момчетата на 17 са си дечица, до като момичетата са вече жени. Аз също съм на 17 и не мога да си представя да излизам с някой мой връстник, камо ли пък ако прехвъля 20 да ходя с някой на 16-17. Просто тук роля играе природния показател и някак си не върви да сме срещу природата нали?
Ако са се видяли ей така за секс, нищо лошо. Хванал е кака да го отрака, но връзка идва малко пресилено. Със сигурност ако мацката не е някоя комплексарка, порсто се забавлява с него и едва ли за нея нещата са сериозни. Но на момченцето се бърка психиката и ето какви въпроси задава "да ли е само за секса или ме обича" и т.н. При жените тези неща стоят по различен начин, от мъжете. Все пак не само физически, но и психологически не сме еднакви ;-)
Както е казано хвани си кака да те отрака :mrgreen: ;)
DjBaloon
01-09-2007, 09:24
Az sum na 17 ne sum detence. I dori mi e mnogo priqtno kogato obshtuvam s po-golemi momicheta koito veche sa minali etapa "oh da e 30 godishen i s bmw",zashtoto opr zaobikalqshtite me devoiki ne sa osobeno zreli.... i ne bih kazal che lichno v moq sluchei momichetata sa po zreli ot mene obratnoto dori sa mnogo nazade s detskite prishtqvki da gi vozqt v edi koq si kola,koato porasnat i olegnat veche razbirat che ne e zadaljitelno bmw-to da e model 2005-2006,kakto pravqt segashnite devoiki i nemojej da me obedish che tova koeto pravite e zrqlo...ama vobshte ne e;]
Za vas zreliosta qvno e da hodite s 25 godishen s kola... tova che si si hvanala po-golqm neznachi che ti si po-golqma ti pak si na 16-17;]
Определено има съществена разлика между мъжете и жените ;-)
Така както ако една жена спи с много мъже е курва, а един мъж с много жени е пич, напмимер :-)
Същото е и с възрастовата разлика. По-скоро е нормално за младо момиче да излиза с по-голям от нея, от колкото обратния вариант.
Идеята е друга. Жените емоционално и физически се развиват доста по-бързо от мъжете. В тези възрасти 15 -18 тази разлика е особено осезаема.
Момчетата на 17 са си дечица, до като момичетата са вече жени. Аз също съм на 17 и не мога да си представя да излизам с някой мой връстник, камо ли пък ако прехвъля 20 да ходя с някой на 16-17. Просто тук роля играе природния показател и някак си не върви да сме срещу природата нали?
Ако са се видяли ей така за секс, нищо лошо. Хванал е кака да го отрака, но връзка идва малко пресилено. Със сигурност ако мацката не е някоя комплексарка, порсто се забавлява с него и едва ли за нея нещата са сериозни. Но на момченцето се бърка психиката и ето какви въпроси задава "да ли е само за секса или ме обича" и т.н. При жените тези неща стоят по различен начин, от мъжете. Все пак не само физически, но и психологически не сме еднакви ;-)
we kompleksarka i dva meseca da sa zaedno?!??!tva e malko tupo da ti kaja.
[quote=DjBaloon]nachi ti podkrepqsh varqnta 14 godishnite ligli da se vozqt v kolite na 25 godishnite?
tva mi haresa =D>
ma za lubovta nqma granici.I kak re6i 4e momi4etata na 17 sa jeni(ne iskam da ubidq nikoq ) ma mi e mn interesno?!?!
I kak re6i 4e momi4etata na 17 sa jeni(ne iskam da ubidq nikoq ) ma mi e mn interesno?!?!
Ти 88 набор ли си? И се имаш за детенце така ли? Ми О.К. \:D/
DjBaloon
01-09-2007, 09:30
I kak re6i 4e momi4etata na 17 sa jeni(ne iskam da ubidq nikoq ) ma mi e mn interesno?!?!
nali ne mislish che ot detence izvednuj momicheto stava jena e taka rezko.. tova che ne kazva che e jena neznachi che e dete..
mi da 88 sam i kvo ot tva?
imam se za dete i 6e se imam vinagi .
DjBaloon e prav 4esno kazano mom4etata na 17 sa mn po-zreli ot nqkoi drugi
:smt005 :smt005 :smt005
Явно по домовете за умствена изостаналост са инсталирали компютри с Интерент.
Какъв напредък... =D> \:D/
zaKURavql ubiec
01-09-2007, 09:37
готина мацка za kakva se ima6 ma 6undo kvo se prai6 na golqmata otvorka da te vidq nai-mn da ta spukam ot boi !
a~n~i~t~y123
01-09-2007, 09:59
we kompleksarka i dva meseca da sa zaedno?!??!tva e malko tupo da ti kaja.
ne e tapo..to4no obratnoto..ako naistina e kompleksarka 6te se zadarji pove4e,a ako ne e mnogo barzo 6te i mine meraka za 17 godishen[/quote
a~n~i~t~y123
01-09-2007, 10:05
za spora vi otnosno 17 god s 25 godishen i 17 godishen s 25 godishna....
zashto spored vas v brakovete e prieto (pone 90%) maja da e po-golqm ot jenata,a ne obratnoto? emi eto zashto i 1viqt variant e po-uspeshniqt dori
po dobre s 25 godishen otkolkoto s 17 god koito o6te se 4udi kak da si napravi porednata broika..i samo i edinstveno tfa da mu e v glavata...ne kazvam 4e tezi na 25 26 god ne mislqt za seks...prosto sa nadjivqli vremenata da se 4udqt kak da vkarat nqkoq v legloto si prez 60% ot vremeto si a prez ostanalite 40% da se ligavi i da rasi tapi izkazvaniq s cel vnimanie
Ti kvo kaza brato....q se stegni be
Може ли момче на 17 да излиза с какичка на 23?
Можеее , даже и с батко може :smt010
:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :smt005 :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :smt008 :-({|= :smt007 :-({|= :oops: =; :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :smt010 :-({|= :-({|= :-({|=
sh3_1s_7h3_0n3
01-09-2007, 10:56
...а ти за много голяма ли се имаш? Не е важно на колко си години, а на колко се чувстваш. ...и т'ва за домовете за умствена изостаналост беше мн тъпо...и ако ти се смяташ за умна ЖЕНА.... OMFG ](*,) ](*,) ](*,)
a~n~i~t~y
01-09-2007, 11:09
...а ти за много голяма ли се имаш? Не е важно на колко си години, а на колко се чувстваш. ...и т'ва за домовете за умствена изостаналост беше мн тъпо...и ако ти се смяташ за умна ЖЕНА.... OMFG ](*,) ](*,) ](*,)
ooo boje na kolko se 4uvstvash bilo vajno...ami to i na 9 se 4uvstvat po-golemi s nqkolko godini i kfo ai sq na 9 da sa 4ukat....
AngelOfDarkness
01-09-2007, 11:10
Готина мацка, докато ти прочета мнението и...тъкмо ми оставаше малко да се съглася и стигнах до момента, когато се заяде с наборката.
Тъй като засегна темата, искам само да уточня-"шегичките" ти бяха груби, особено...като се има предвид моя опит. Имам една приятелка, която имам усещането, че ако стане на 40 и види дърво в парка удобно за катерене, няма да се въздържи от възможността... Това е само глупав пример и е прекалено пресилен, но понякога се възхищавам на хората, които са запазили детското в себе си и могат в определени моменти, най-вече КОГАТО ТРЯБВА да бъдат деца, а не някакви сухари стил "за мен най-важното на света е да покажа на всички колко съм възрастен, дърт, зрял и т.н. и за нищо на света не сменям сериозността за детското ..."
Иначе те подкрепям яко за обяснението ти с развитието. Момчетата НАЙ-ЧЕСТО се развиват по-бавно от момичетата. Оттам идва и границата момче-мъж и момиче-жена, която варира... всеки се развива индивидуално бързо. Ако на автора случая е такъв(да са на един акъл) и си обича МОМИЧЕТО ... защо да не са заедно?
Авторе, трябва сам да си прецениш. Най-вече кое ти е по-приятено. Примерно мен нашите не ме пускаха да излизам с по-голямо момче и аз тайно излизах с него и беше най-голямото разочарование в живота ми, но сама стигнах до него. Ако не измислиш отговора скоро, той сам ще дойде при теб, сигурна съм. Ако те зареже, ще знаеш...ако ли не... отново знаеш :) и помни, че 2 месеца не са нищо като време. Като се замисля най-кратката ми връзка е била 4 месеца и или съм изруд като смятам така, или наистина(като се замислиш) за по-малко от половин година изобщо не си струва да си губиш времето :)
Успех
п.с. за готината мацка-не искам да се заяждам и извинявай, ако си го разбрала така
sh3_1s_7h3_0n3 - има значение това което се казва, а когато се коментира поне да се чете за какво става дума и в какъв контекст е коментара.
atanakata
01-09-2007, 11:21
ГОТИНА МАЦКА защо слагаш всички момчета под един знаменател... познавам такива, които са пълни деца... познавам и такива, които мислят като 20-годишни момчета... има и момичета, които да са на 19 и пак да са си с детския акъл...
аз съм на 16 и имам повече мозъчен капацитет от някои на 18... някои естествено... не виждам кво му е ненормалното да ходи момче с кака, при положение че има момиченца(15), които ходят с 35-годишни адвокати(лично съм срещал такава връзка)
всичко тва си е строго индивидуално... можеш да срещнеш момче на 15, което да ти скрие шапката... аз за годините си съм преминал през много сериозни неща... недей да съдиш другите, а погледни себе си... сигурно не си перфектна :wink:
Готина мацка, докато ти прочета мнението и...тъкмо ми оставаше малко да се съглася и стигнах до момента, когато се заяде с наборката.
Тъй като засегна темата, искам само да уточня-"шегичките" ти бяха груби, особено...като се има предвид моя опит. Имам една приятелка, която имам усещането, че ако стане на 40 и види дърво в парка удобно за катерене, няма да се въздържи от възможността... Това е само глупав пример и е прекалено пресилен, но понякога се възхищавам на хората, които са запазили детското в себе си и могат в определени моменти, най-вече КОГАТО ТРЯБВА да бъдат деца, а не някакви сухари стил "за мен най-важното на света е да покажа на всички колко съм възрастен, дърт, зрял и т.н. и за нищо на света не сменям сериозността за детското ..."
Иначе те подкрепям яко за обяснението ти с развитието. Момчетата НАЙ-ЧЕСТО се развиват по-бавно от момичетата. Оттам идва и границата момче-мъж и момиче-жена, която варира... всеки се развива индивидуално бързо. Ако на автора случая е такъв(да са на един акъл) и си обича МОМИЧЕТО ... защо да не са заедно?
Авторе, трябва сам да си прецениш. Най-вече кое ти е по-приятено. Примерно мен нашите не ме пускаха да излизам с по-голямо момче и аз тайно излизах с него и беше най-голямото разочарование в живота ми, но сама стигнах до него. Ако не измислиш отговора скоро, той сам ще дойде при теб, сигурна съм. Ако те зареже, ще знаеш...ако ли не... отново знаеш :) и помни, че 2 месеца не са нищо като време. Като се замисля най-кратката ми връзка е била 4 месеца и или съм изруд като смятам така, или наистина(като се замислиш) за по-малко от половин година изобщо не си струва да си губиш времето :)
Успех
п.с. за готината мацка-не искам да се заяждам и извинявай, ако си го разбрала така
Пошегувах се с нея, защото каза, че "винаги ще остане дете" което не само, че е смешно, но и според мен една личност не може да остане в дадено положение ако иска да се развива. Нейното изказване ме насочи към аналогията с умствено изостаналите и просто се пошегувах. Вярно, че малко грубичко, ама такъв си ми е стила ;-)
sh3_1s_7h3_0n3
01-09-2007, 11:27
ooo boje na kolko se 4uvstvash bilo vajno...ami to i na 9 se 4uvstvat po-golemi s nqkolko godini i kfo ai sq na 9 da sa 4ukat....
...предполагам не е било много трудно да се сетиш, че съм нямала предвид някое 9 или по-малко-годишно...
...но то и за това се мисли, преди да се коментира... и както готина мацка отбеляза, че трябва да внимавам с контекста...вземи направи и ти същото...
ГОТИНА МАЦКА защо слагаш всички момчета под един знаменател... познавам такива, които са пълни деца... познавам и такива, които мислят като 20-годишни момчета... има и момичета, които да са на 19 и пак да са си с детския акъл...
аз съм на 16 и имам повече мозъчен капацитет от някои на 18... някои естествено... не виждам кво му е ненормалното да ходи момче с кака, при положение че има момиченца(15), които ходят с 35-годишни адвокати(лично съм срещал такава връзка)
всичко тва си е строго индивидуално... можеш да срещнеш момче на 15, което да ти скрие шапката... аз за годините си съм преминал през много сериозни неща... недей да съдиш другите, а погледни себе си... сигурно не си перфектна :wink:
Така е, не съм перфектна и аз естествено :-) А за разликата в годините, не опира само до психологическата. Да, вярно е има момчета на 16-17 дето са доста зрели в разсъжденията си и в поведението си, но малко са физически наистина възмъжали. Поогледай се, сравни едно момиче на 17 и едно момче на същата възраст. Разликите само по външните белези са очевидни. И сега ги съпостави този изглеждащ все още по детски мъж и една вече развита жена над 20... В редки случаи разбира се има изключения и в това отношение. Но аз говоря по глобално за нещата, а и въпросът на темата е зададен по-скоро принципно "може ли..." няма конкретика. А иначе всичко е възможно. Аз също познавам доста момчета, които ходят с по-големи от тях момичета, както и по разпространения вариант момичета с доста по-големи от тях момчета, какъвто пък е и моят случаи.
За мен лично просто е някак под достойнството на всяка жена да се занимава с по-малък от нея, поне що се отнася до преди 30. Моя учителка, която е 33 годишна веднъж каза - "започна ли да се заглеждам по по-млади от мен, значи е сигурен знак, че остарявам". В тези години може би е приемливо за жените... но жена над 20 да се хване с момче години по-малко от нея е някак неприемливо, поне за мен. Не заради друго, просто не мога да си обясня мотивите на такава жена, за да избере подобна връзка.
OtherDimension
01-09-2007, 11:35
tva che ti si se proebala na 12 i si padarash parqsnica , ne znachi che vsichki momicheta trqbva da sa kato teb :twisted:
atanakata
01-09-2007, 11:41
Така е, не съм перфектна и аз естествено :-) А за разликата в годините, не опира само до психологическата. Да, вярно е има момчета на 16-17 дето са доста зрели в разсъжденията си и в поведението си, но малко са физически наистина възмъжали. Поогледай се, сравни едно момиче на 17 и едно момче на същата възраст. Разликите само по външните белези са очевидни. И сега ги съпостави този изглеждащ все още по детски мъж и една вече развита жена над 20... В редки случаи разбира се има изключения и в това отношение. Но аз говоря по глобално за нещата, а и въпросът на темата е зададен по-скоро принципно "може ли..." няма конкретика. А иначе всичко е възможно. Аз също познавам доста момчета, които ходят с по-големи от тях момичета, както и по разпространения вариант момичета с доста по-големи от тях момчета, какъвто пък е и моят случаи.
За мен лично просто е някак под достойнството на всяка жена да се занимава с по-малък от нея, поне що се отнася до преди 30. Моя учителка, която е 33 годишна веднъж каза - "започна ли да се заглеждам по по-млади от мен, значи е сигурен знак, че остарявам". В тези години може би е приемливо за жените... но жена над 20 да се хване с момче години по-малко от нея е някак неприемливо, поне за мен. Не заради друго, просто не мога да си обясня мотивите на такава жена, за да избере подобна връзка.
тук вече съм съгласен, но ако говорим "глобално", както се изрази... защото има момчета на 14, които имат повече брада от мен :mrgreen: ... и все пак не е добре да слагаш всички момчета под общ знаменател, защото ако беше така, аз можех да кажа, че всички момичета са супер милички, супер добрички, красиви, умни и тн... но просто не е така за всички ви :wink:
pateto_sf
01-09-2007, 11:45
hvani si kaka da te otraka.nqma ni6to neredno v tova.ne se vliai ot 4ujdoto mn.nali na teb ti haresva :wink: \:D/
Майтапа на страна - готина мацка си е напълно права. :-({|=
a~n~i~t~y
01-09-2007, 11:49
...предполагам не е било много трудно да се сетиш, че съм нямала предвид някое 9 или по-малко-годишно...
...но то и за това се мисли, преди да се коментира... и както готина мацка отбеляза, че трябва да внимавам с контекста...вземи направи и ти същото...
a predpolagam i na teb nqma da ti e mnogo trudno da pomislish predi da napishesh neshto....az ne sam saglasna s mnenieto ti 4e ne e vajno bna kolko si a na kolko se 4uvstvash ... sega ne iskam da kajesh 4e se zaqjdam prosto menenieto ti za men ne e vqrno...ne e vajno na kolko godini si,a kakav UMSTVEN BAGAJ nosish,6toto ti moje da se mislish za mn golqm ili umen no vajno e dali e taka
а бе не се безпокой напълно си е нормална разликата няма ло6о 4е ти си по-малкия във връзката..6том се оби4ате и ви е яко да сте заедно кво слу6а6 хорските мнения заеби ги :lol:
Хаха, а майка ти на колко е, че на момиче на 23 да вика баба?Ами какво да ти кажа, ако се харесвате бъдете заедно.И не е толкова фатална възрастта.Момичетата на твоята възраст ходят с много по-големи от 23, така че....
хаха Ако не я искаш я дай насам :D :D :D :D :D :D Аз не виждам нищо ненормално да сте гаджета :P !Даже се радвам за тебе.(Стига да не е грозна :D )
А бе, пич, нека да е лято и печката на шест. Граби от живота с пълни шепи. Живей на макс , живей на ръба, защото иначе заемаш мн място. Давай през просото. ЕЕЕЕЕ ЖИВОТА СЕ ЖИВЕЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ, НЕ ПОВЕЧЕ.
Ne razbiram,za6to,v imeto na Rogatiq Otec:
1. puska6 takava tema?
2. pozvolqva6 si da si zadava6 podobni vaprosi?
Ako temata be6e: "Moje li 14 godi6no momi4e da izliza s 25 godi6en batko",tova 6te6e da ima qven smisyl - govorim za ne6to,da kajem,v 98% ot slu4aite - nenormalno i s cel lesen,izvraten seks - i ne zaradi aritmetikata,a zardai tova,4e takova momi4e nqma da pritejava emocionalna zrelost,za da za6titi dostoinstvoto si ot podobno posegatelstvo - ili po-prosto,nqma da znae koga q budalkat.
Ako ti si na 17,a tq na 23 - e,predpolaga se,4e ste dostatu4no zreli,za da re6avate sami za sebe si. Ako si pozvolqva6 podoben vapros,zna4i dokazva6 sobstvenata si emocionalna nezrqlost,koeto vodi do tova - dali si gotov da podnese6 na momi4eto edno zrqlo povedenie - tuk govorim,4e 6te se iska da si muj,a ne p-utka :x
Vaprosa e - trqbva li tq da si gubi vremeto s de4kovci i mamini sin4enca?
:smt075
Vaprosa e - trqbva li tq da si gubi vremeto s de4kovci i mamini sin4enca?:smt075
Въпроса е да ли quench e детенце мамино и сополанко или да?
Бате Куенчи,мноо арно го казА... :-D
... каза бънгъл и облиза спермата му от устните си :P
DjBaloon
01-09-2007, 17:57
a lafovete ot 3-ti klas ne tuka ili kazvash neshto smisleno ili si traikash nevijdahs li kak se izlagash?
Ех,ех...на Госта май му се ще нещо... :twisted:
a lafovete ot 3-ti klas ne tuka ili kazvash neshto smisleno ili si traikash nevijdahs li kak se izlagash?
за нея ли стаа въпрос или за мен? че те и двата лафа са от 3 и 5 клас някъде :lol:
ам то са казали хората че първата кола и първата жена трябва да са по стари от теб но аз лично почти винаги съм бил с по големи момичета и съм си много доволен защото те не стават само за едното ебане а и за един свестен разговор.... за разлика от повечето девоики(без да са обижда женската част,има си и изключения)които само ти са лигавят насреща
az li?az izob6to ne se imam za golqma da ti kaja......
ам то са казали хората че първата кола и първата жена трябва да са по стари от теб но аз лично почти винаги съм бил с по големи момичета и съм си много доволен защото те не стават само за едното ебане а и за един свестен разговор.... за разлика от повечето девоики(без да са обижда женската част,има си и изключения)които само ти са лигавят насреща
Така е! По опитните жени могат да дадат много повече, от колкото пиклите на по 15-18 годинки
Имам приятелка, която е на 23, аз съм на 17 и сме заедно от 2 месеца. Все още не съм сигурен да ли е с мен само за секса или и ме обича.
Реших че е време и я запознах с майка ми. След това майка ми ми каза "не си губи времето с баби". И се замислих, да ли наистина ми губи времето тази жена или има бъдеще една такава връзка?
-> МОЖЕ <- ..... и не обръщай внимание на останалите , които гледт с скептицизам на връзката ти , явно ги е яд че момиче над 13 немогат да забият и тва си е :-)
DjBaloon
01-09-2007, 20:06
за нея ли стаа въпрос или за мен? че те и двата лафа са от 3 и 5 клас някъде :lol:
za tebe za tebe
JoeBanana
01-09-2007, 20:17
много лъжеш, "Асене", много :mrgreen:
DjBaloon
01-09-2007, 20:19
много лъжеш, "Асене", много :mrgreen:
ti si nekuf otkachen sichkite ti mneniq mnogo me radvat :-D
Unknown-18
01-11-2007, 10:52
Готина мацка ти си зряла колкото на котката ануса!!! Ти си толкова ограничено момиче че просто няма на къде повече.В трета тема ти засичам разсъжданията ама май съм пропуснал да ти кажа да не говориш за нещо за което не си сигурна дали е така.
----> Това че момичетата се развиват по рано от момчетата е вярно но то се изразява когато момичето е на 11,12 до 13 години ама момчето е м-у 13 и 15 години.А ти ми говориш за 16-18...вземи прочети някой книга че да схванеш най после и тогава ходи разправяй на хората из форумите за зрелоста и индивидуалното развитие.И учебника по психология от 1 курс може да ти свърши работа.
----> Нещото което ще кажа съм го писал в 2 подобни теми около 10 пъти ама май има нужда да го кажа пак
Относно това че момчетата ти се струват дечковци.Ами по замисли се малко.Доказано е че всеки един човек си мени държанието в зависимост от това кой е отсреща.След като ти изглеждаш в очите на другите дете и лигла ами естествено че и те ще се държат детски и ще се лигавят пред тебе.
----> Ама иначе ти си зряла и имаш хабер от живот."Вижте ме аз вече съм жена.Забих един батко с хубава кола и повече заплата даже от тати.А пък да знаеш как ме чука."Тези неща иди ги разправяй на лицемерните си "приятелки" или на някой петокласници.
а бе ЮКИ18 долен педеразе ти анално отверствие обляно в лайняна течност
земи са скрий най-добре ще направиш долно комплексирано педеласче
темата не е за мъж на 23 с жена на 17 а за жена на 17 с мъж на 23 или ти таково състояние не можеш да постигнеш поради пословичната си и хронична девственост залегнала още от най-ранна детска възраст та вероятно по всичколичи ще достигне и до дълбока старост
ти миризливо изпражнение развалило иначе хубавата тясна путчица на майка си като си се родил
не научи ли че девствеността е лечима само ако се открие на време но в твоя случаи тя е патология неразрешима
ти мекотело просто от село варна що не вземеш да са удавиш в морето черно та да се разложиш сред нафтата и изпражненията от тюлените
гадно просто и тъпо комплексарче
вземи си бии по често чикии и се разкарай с тези комплексарски лекции че си смешен и си прост като арбаташки клаксон от цунайка
Unknown-18
01-11-2007, 12:59
а бе ЮКИ18 долен педеразе ти анално отверствие обляно в лайняна течност
земи са скрий най-добре ще направиш долно комплексирано педеласче
темата не е за мъж на 23 с жена на 17 а за жена на 17 с мъж на 23 или ти таково състояние не можеш да постигнеш поради пословичната си и хронична девственост залегнала още от най-ранна детска възраст та вероятно по всичколичи ще достигне и до дълбока старост
ти миризливо изпражнение развалило иначе хубавата тясна путчица на майка си като си се родил
не научи ли че девствеността е лечима само ако се открие на време но в твоя случаи тя е патология неразрешима
ти мекотело просто от село варна що не вземеш да са удавиш в морето черно та да се разложиш сред нафтата и изпражненията от тюлените
гадно просто и тъпо комплексарче
вземи си бии по често чикии и се разкарай с тези комплексарски лекции че си смешен и си прост като арбаташки клаксон от цунайка
Каква интелигентност...какво чудо!!!
1-во тя каза че било по нормално за момиче да ходи с "батко" отколкото момче с "кака" свинар нещастен и поради тази причина подхванах тая тема.
2-ро що не ми кажеш тез нещица в очите ве смотано говедце.Криш се зад невидима маска и наричаш другите комплексари а точно ти си такъв.Знаеш от къде съм което доказва че си чел мои постове в други такива теми и явно не ти се нравят.Какво ти има да не би да съм засегнал незначително малкото достойнство което имаш???Или се депресираш от това което всъщност си скапана гнидо???
3-то грозно изглежда когато опишеш ясно себе си и като препишеш отличителните си белези в-у някой друг но теб явно това те удовлетворява.И запомни че колкото и да говориш за девственост и колкото и да наричаш другите такива то ти ще си останеш девстен докато аз забравих вече какво е това.
4-то а относно "тяната путчица" на майка ми .... ами честно казано искам да те видя докато го казваш пред мене обаче ако имаш поне малко мозък в главата си и поне малко цениш крайниците си не би го направил.
5-то спирам до тука мисля че просто няма какво да повече да пиша на депресирано селянче като тебе защото не искам да ти претоварвам нищожния мозък а и освен това даже не съм сигурен дали схвана нещо от това което ти написах.
и 6-тото най важното: Моля те направи една голяма услуга на човечеството и вземи са самоубий грозен турчин!!!!
Unknown-18
01-11-2007, 13:03
Оу и забравих да ти кажа да не лаеш така защото личи че не си прочел темата от началото до края гнусен пор миризлив!!!!!
Влади Кузов
01-11-2007, 13:07
Оу и забравих да ти кажа да не лаеш така защото личи че не си прочел темата от началото до края гнусен пор миризлив!!!!!
Анални насладливецо. Ще дойда до Варна и ще ти се види морската градинка тесна като ти намаам 30 годишния си дебел полов член в неумитото анусче.
Искам да запомниш тоз момент за цял живот. И когато завършваш последните си дни в старческия дом все още да имаш болежки от разпраното си отделително черво и да си спомняш за мен.
Unknown-18
01-11-2007, 14:30
Анални насладливецо. Ще дойда до Варна и ще ти се види морската градинка тесна като ти намаам 30 годишния си дебел полов член в неумитото анусче.
Искам да запомниш тоз момент за цял живот. И когато завършваш последните си дни в старческия дом все още да имаш болежки от разпраното си отделително черво и да си спомняш за мен.
ХаХа покажи ми се само пък да видиш тогава как ще претърпиш ампутация на малката си 30 годишна пишчица олигофренче смотано.Ела да те видим колко си смел ве дрислив анален трофей !!!
Az sum na 17 ne sum detence. I dori mi e mnogo priqtno kogato obshtuvam s po-golemi momicheta koito veche sa minali etapa "oh da e 30 godishen i s bmw",zashtoto opr zaobikalqshtite me devoiki ne sa osobeno zreli.... i ne bih kazal che lichno v moq sluchei momichetata sa po zreli ot mene obratnoto dori sa mnogo nazade s detskite prishtqvki da gi vozqt v edi koq si kola,koato porasnat i olegnat veche razbirat che ne e zadaljitelno bmw-to da e model 2005-2006,kakto pravqt segashnite devoiki i nemojej da me obedish che tova koeto pravite e zrqlo...ama vobshte ne e;]
Za vas zreliosta qvno e da hodite s 25 godishen s kola... tova che si si hvanala po-golqm neznachi che ti si po-golqma ti pak si na 16-17;]
Много си прав!
korabokroshenec
01-11-2007, 15:52
Майка ти на колко е, че вика баба ? 16 ли ?;) Живей си живота.. Щот аз също съм на 17, а пък излизам с една жена на 41.. :shock: При нас не упира само до секса ми.. до приятелството и любовта:)ще видим кат станеш на 27-37 години как ще чукаш старицата си :mrgreen: :mrgreen:
Майка ти на колко е, че вика баба ? 16 ли ?;) Живей си живота.. Щот аз също съм на 17, а пък излизам с една жена на 41.. :shock: При нас не упира само до секса ми.. до приятелството и любовта:)ще видим кат станеш на 27-37 години как ще чукаш старицата си :mrgreen: :mrgreen:Хахахааха, е т'ва ме уби :mrgreen:
Unknown-18
01-11-2007, 20:27
Майка ти на колко е, че вика баба ? 16 ли ?;) Живей си живота.. Щот аз също съм на 17, а пък излизам с една жена на 41.. :shock: При нас не упира само до секса ми.. до приятелството и любовта:)ще видим кат станеш на 27-37 години как ще чукаш старицата си :mrgreen: :mrgreen:
Има истина в това.
А относно пича дет твърди за любовта и жена която може да му е майка тва е невъзможно--> This is imposible ! :D
И ще допълня още нещо за онова лайняно педалче дет твърди че е на 30 години и бълва куп глупости доказващи нестабилната му психика и изкарва на яве най големите му страхове и те очевидно са че той не може да преодолее факта че едно момче на 18 години има повече умствен багаж от него , и си има приятлка на неговите години а не му се налага да тича след лапещаците.Ти си 30 годишна хиена ужасена от действителността и дори не можеш да проумееш колко глупаво изглеждаш като се вреш из тийн форумите.Аз поне съм си тийнейджър за разлика от тебе недорасло говедце.Ти на тея години вече за брак трябва да мислиш ама така като гледам брак можеш да сключиш единствено и само с маймуна тъй като нормална жена на 25-30 години би ти са изплюла в мазната физиономия.
А сега и по темата ще се изкажа.Във връзка в която има над 10 години разлика и момичето или момчето няма значение е на 15-17 години е смешно да се говори за любов.
Вярно е че всеки си има право на избор и всеки има право да избира какво му харесва ама по тая логика дайте да легализират и педофилията.Защото кво пък толкова той като е на 50 важното все пак е че обича 8 годишната си избраница.
Повтарям са обаче са ми много смешни изказвания от рода на ние момичетата съзряваме по рано.Да но физически съзрявате по рано и вече обясних в кои години става това.А психически всеки съзрява в зависимост от самия себе си.За момчетата се отнася същото не вярвайте на 23-24-25 годишна какичка ако ви каже че ви обича щото като се позамислиш малко какво можеш да дадеш на това момиче превръщащо се вече в жена.НИЩО!!!Не забравяйте че 80% от жените са материалистки това е доказано говоря с факти.
panterata
01-11-2007, 20:31
ами защо да няма бъдеще.. ако си се харесвате бъдеще има независимо от годините :)
Абе, какво точно означава това "на твоята възраст"? :smt102
Unknown-18
01-12-2007, 08:57
ами защо да няма бъдеще.. ако си се харесвате бъдеще има независимо от годините :)
Няма бъдеще защото вече обясних че едно момче на 15,16,17,18 дори и 19 години не в състояние да осигури каквото и да било на момиче или жена по голямо от него с повече от 5 години.Същото се отнася и за обратната страна където едно момиче на 15,16,17 години дет още не знай пикае ли му са ебе ли му се и дет не прави разлика м-у "аз харесвам" и "аз обичам" да ходи с някой с 10 години че и повече по голям.Това си е материализъм."Аз се чувствам повече жена когато приятелят ми е на 30 има кола и сериозна работа".Или пък "Аз съм вече мъж щото ходя с какичка която чукам и тя ме обича" МИЛИ БОЖЕ хората много лесно се заблуждават.Много е лесно да кажеш че обичаш някой и да си втълпиш че и той те обича.Просто 10-15 години са голяма пропаст в една връзка която не може да бъде запълнена нито със секс нито с нищо.До 5-6 години разлика е по нормално и може би има преспектива.Или връзка в която момичето е на 22-23 а той е на 30-35 или обратното може би има по голям шанс но не можете да кажете на черното бяло и да се самозаблуждавате че една да речем 30 годишна жена може да обича момче на 16-17 години или мъж на 30 да обича 15-16 годишна.Просто такива хора имат сериозни отклонения.
ЮКСЕЛЧО18 долен педер си ти!
А бе ти му думаш оно си рупа ли рупа бре!
Ей мама ти шашава тия комплесари кат тебе батенце са най-зли. Не признавате вие аргументи. Как и да ти се върти едно баба си знае и се него си лае. Ти чуждо мнение не уважаваш и за това ще се отнасяме тук с теб като най-долна подлога!
Бива просто просто и тъпо ама ти си максимално плиткоумно същество. Приеми бе говедо тъпо че има и други мнения и позиции по въпроса и че противно на твоите разбирания не означава, че другия човек нещо не е наред. Първо погледни себе си и тогава съди за другите, но то простите хора такъв поглед над нещата немат.
Айде скрии се у дупката от коя си излезнал и престани да пишеш глупости поне.
Unknown-18
01-12-2007, 11:34
ЮКСЕЛЧО18 долен педер си ти!
А бе ти му думаш оно си рупа ли рупа бре!
Ей мама ти шашава тия комплесари кат тебе батенце са най-зли. Не признавате вие аргументи. Как и да ти се върти едно баба си знае и се него си лае. Ти чуждо мнение не уважаваш и за това ще се отнасяме тук с теб като най-долна подлога!
Бива просто просто и тъпо ама ти си максимално плиткоумно същество. Приеми бе говедо тъпо че има и други мнения и позиции по въпроса и че противно на твоите разбирания не означава, че другия човек нещо не е наред. Първо погледни себе си и тогава съди за другите, но то простите хора такъв поглед над нещата немат.
Айде скрии се у дупката от коя си излезнал и престани да пишеш глупости поне.
Брех мамка ти глупава ти още ли си жив бре.Кой е казал че не уважавам чуждото мнение.Просто изказвам моето и изкрвам точни факти за разлика от тебе маймуно коплексирана.Казваш ми да видя себе си.Ами аз съм се видял отдавна за разлика от тебе див селянин.Ти си 30 годишна отрепка трудно приспособима в обществото разчитаща само на материалното в себе си защото нямаш нищо друго сигурен съм.Нямаш грам мозък в главата си това сам го доказваш с писалиците си тук а и 100% си някой грозен доста напомнящ за Квазимодо."Отнасяме с теб" ти май страдаш от раздвоение на личноста или това е просто ранен стадий на шизофрения.Кои сте вие???
Убитак!!!Чвор спескан!Колко е жалко че не можеш да се видиш колко си жалък че си стигнал до там да влезнеш във тийн форум и да започнеш да размяташ лайняните си думички от бедния ти речник по който ти падне.Явно се опитваш да се направиш на много умствено извисен сред нас по малките и да покажеш колко зрял може да е един мъж на 30 години, но дори и тук личи че ти си от оная група хора дето са бързо изоставащи и никога няма да достигнеш умственото положение което съм достигнал аз и другите тийнове.Ти си оставаш един 30 годишен гъзорък недораслек.
Много поздрави на майка ти...
C-Murder
01-13-2007, 09:13
xaxaxa toz nepoznatiq 18 vi sk1sa g1zovete =D>
BloodSoul
01-13-2007, 09:26
То лошо няма, че е по-голяма от теб. Има едно нещо, момичетата попринцип се развиват по-бързо от момчетата. Обикновено момиче е нормално да си хване по-голям от нея. Защото, ако са на една възраст момичето може да си каже, че той е скучен, че мисли бебешки и т.н. и си омръзвта. Не искам да те отчайвам, не казвам, че при всеки би било така, но на твоята приятелка може да и омръзнеш от това, че си по-малък от нея, не само на години...
lamzzzercho
01-13-2007, 09:52
еми ако какичката е извратена педофилка може
Unknown-18
01-15-2007, 11:04
30 годишният Гост явно успя да надникне в собствения си анус и да забележи какво голямо лайно е.Такива зли телетъбиси педерасти много бързо са скриват в дупките от които са излезли.Определено той не можа да понесе жестоката истина за себе и изчезна в безкрая или просто послуша съвета ми и се самоуби \:D/ Лека му пръст
18 годишния девственик тук се опитва да прокара тезата си, която е силно изкривена и безкрайно непопулярна, с което се вижда как е станал за смях!
браво на 30 годишния му опонент, който е направил опит да го постави на мястото му, но по всичко си личи, че девственикът нито приема, нито предава
Unknown-18
01-15-2007, 12:39
18 годишния девственик тук се опитва да прокара тезата си, която е силно изкривена и безкрайно непопулярна, с което се вижда как е станал за смях!
браво на 30 годишния му опонент, който е направил опит да го постави на мястото му, но по всичко си личи, че девственикът нито приема, нито предава
18 годишен девственик -----> това че ти и баща ти сте девствени не ме прави и мене девствен.Няма да те обеждавам в каквото и да било защото болния ти мозък така или иначе няма да го възприеме.Няма да казвам че съм по интелигентен от тебе защото то си личи и бас държа че съм и по красив от тебе.Може да си спал с повече момичета от мене обаче тези с които аз съм спал можеш само да си мечтаеш за тях и да бъдат вдъхновение на редовната ти мастурбация.Явно и ти си поредния гангстер внушил си че целият сват му е в краката изкарващ си парите късно вечер работещ като ТРЕВЕСТИТ.
А и още нещо ..... Защо вие две педалчета не кажете нещо по темата и не си защитите мнението както правя аз а само хвърляте купчина лайна и оборска тор под формата на думи и изречения а???
Вие сте двама неудачници с потенциал на кухи миди.
Може да си спал с повече момичета от мене обаче тези с които аз съм спал можеш само да си мечтаеш за тях и да бъдат вдъхновение на редовната ти мастурбация.
ооо юки18 пак се изявява гледам....
пеперудки, виш са чичковото.. ти може да си спал и с майка си и да имаш полюции от това, но аз не спя с жени. аз просто им съдирам сливите от здраво чукане.
да! пишлеменце! такива 16-17 годишни палавници им разширявам мускулчетата та после лесно правят щпагати в часовете по физическо възпитание :-)
а ти педалче недоносено може да си е баваш путката лелина и да седнеш на едина дебела арматура да ти понамести разпрания от миризливи варненски докери анус
хайде миличко детенце пак ще ти открадне някоя батко ученичката която незнайно как се е излъгала та се върти покрай теб но няма да е за дълго гарантирам ти
помни думите ми и когато си самотник се сещай за мен и си представяй как го нахендрям на 15 годишна а ти лъскаш скрит зад някое перденце в мизерното си жилище.
Unknown-18
01-15-2007, 16:02
Може да си спал с повече момичета от мене обаче тези с които аз съм спал можеш само да си мечтаеш за тях и да бъдат вдъхновение на редовната ти мастурбация.
ооо юки18 пак се изявява гледам....
пеперудки, виш са чичковото.. ти може да си спал и с майка си и да имаш полюции от това, но аз не спя с жени. аз просто им съдирам сливите от здраво чукане.
да! пишлеменце! такива 16-17 годишни палавници им разширявам мускулчетата та после лесно правят щпагати в часовете по физическо възпитание :-)
а ти педалче недоносено може да си е баваш п*тката лелина и да седнеш на едина дебела арматура да ти понамести разпрания от миризливи варненски докери анус
хайде миличко детенце пак ще ти открадне някоя батко ученичката която незнайно как се е излъгала та се върти покрай теб но няма да е за дълго гарантирам ти
помни думите ми и когато си самотник се сещай за мен и си представяй как го нахендрям на 15 годишна а ти лъскаш скрит зад някое перденце в мизерното си жилище.
Мой малки заблудени пеперудки ето такива като това некадърно изпражнение вие твърдите че ги обичате!!!
"Приятелю" направи стъпка към балкона и падни от там (Малка стъка на човека голям скок за човечеството)
Сигурно много се гордееш че чукаш момичета които могат да са ти дъщери.Но спокойно никой не ти се сърди все пак и твойта малка закърняла пишка иска секс и след като си толкова недъгав и нескопосан и не можеш да си намериш нещо поне около твоите години се мяташ на малките момичета.
Спирам до тук защото нямам време после ще се задълбочавам повече.
Bye Bye ASSHOLE!!! Just fuckin' die!!! Loser!!!
Unknown-18
01-15-2007, 19:04
30 годишни "приятелю" би ли бил така добър да ми отговориш какво ти се е случило че си станал такъв смотан и задръстен идиот???
Може би си имал майка алкохоличка която не те обича или може би си имал баща психар който често те е изнасилвал??? Кажи ни сподели тук във форума може пък да ти олекне.Ти си едно гнусно мекотело което дава гъза си в името на парите и келепира.Прозираш копелдако истинската ти същност личи дори по отвратителния начин по който пишеш във форума.Всички тези момиченца на които им "съдираш путките" ме съмнява че са плод на твоята фантазия което е жалко но както казах вече по жалко ще е ако е истина.И не забравяй че си 30 годишен и ако още не си то скоро ще бъдеш плешив като билярдна топка.
И спри вече да се правиш на много острумен във форума че ставаш банален като Дядо Коледа по празниците!!!
Давай да си говорим реално.Ако имаш още кво да ми кажеш нека то да е в очите ми.Да видим дали тогава ентусиазма ти ще е все толкова голям.Направи едно пътуване до Варна.Нали си много смел а и освен това ти все пак си чичко и имаш възможност да пътуваш за разлика от "пишлеменце" като мене.Чакам да ми отговориш на това.
quench e 23 годишен педифил, не 30 или се прикрива само?
Unknown-18
01-16-2007, 14:59
quench e 23 годишен педифил, не 30 или се прикрива само?
Не знам той каза че е на 30 пък може и на 23 да е.Все тая.На колкото и да е си е едно психично болно идиотче което сигурно не може да бъде различено от локва като го погледнеш.На него май му запари на дупката като му казах да дойде да се видим.
Някой си 18(спазващ строго инкогнито) написал: че съм… “тъп” или… “идиот”. И го публикувал, без да се усеща, че прави нещо доста… тъпо и… идиотско дори. Аз пък открих безкрайно интересен философски и логически казус в тази случка. “Умникът”, позволил си тази порядъчна тъпотия, уверен съм, ще бъде страшно изненадан като разбере какво е направил…
Опитай се, мой така любезни… “ласкателю”, да се позамислиш. Може и да ти е трудничко, но опитай. Ето, ще ти помогна, формулирайки следния:
ПАРАДОКС ЗА… “ТЪПАКА”
Нищо чудно това да се окаже… “логическото откритие на… века”.
Казваш, че съм… “тъп” и – направо – идиот. “Тъп” и “идиот”, предполагам, знаеш, че са едно и също нещо. Нека за лекота вместо ИДИОТ (идиотско и пр.) употребяваме ТЪП (тъпо, тъпанар, тъпунгер, “тупан” и пр., нашият език, предполагам, неслучайно е така богат и изразителен тъкмо по този предмет).
Та така, кой по-точно: аз или ти е… тъпия?! Замисли се малко. Нали знаеш, че този, който е тъп, поради тъпотията му не му се удава сам да… “диагностицира” своята тъпотия? Ето че без да искаш поставяш сериозен философски проблем, нещо като знаменитите парадокси. Ще се опитам да го формулирам най-ясно и популярно:
● Мистър Х казва, че мистър Y е… тъп.
● Това, че мистър Х казва: “Мистър Y е… тъп”, само по себе си е доста… тъпо.
● Щом мистър Х си позволява да говори… тъпи приказки, дали той самият не е порядъчно… тъп?
● Когато един порядъчно тъп (щото е демонстрирал току-що тъпотията си) мистър Х каже “Мистър Y е… тъп!”, сиреч когато един тъпанар каже “еди кой си е тъп”, това не… верифицира (доказва) ли единствено неговата собствена… “тъпост”?
● Дали пък това, че един доказал се по описания начин и затова явно доста тъпичък мистър Х така категорично твърди, че мистър Y е тъп, по косвен начин не… легитимира (узаконява)… предполагаемата “нетъпост” на мистър Y?
● Защото в очите на тъпия “нетъпия” не може да не изглежда… тъп, няма как иначе!
● Или синтетично казано: “Кой е истински тъпия?”, ето това е същността на проблема.
● Или (по примера на парадокса за “лъжеца”): когато един тъп (Х) казва “Y е тъп”, самият Х тъп ли е или не е – въпреки че прави нещо доста тъпичко, впрочем?
● Пак по примера на парадокса за лъжеца (но малко по-иначе, понеже “лъжа” и “тъпотия” са различни по същност: лъжецът във всеки момент може да се възпре от лъжи, но тъпият – едва ли?!): няма ли тъпостта на един претендиращ да не е тъп тъпанар (Х) да секне едва когато той престане да твърди, че “еди-кой си – Y – е тъп”?
● Може би Х все пак може просто да осъзнае, че самият той е тъп, щом така охотно си позволява да прави тъпички неща?
● Явно това при теб (ако продължава все така) може да доведе до съвсем порядъчно отъпяване?! А известно е, че ние - човешките същества - трябва да се упражняваме в… “изостряне” на своите умове, а не в… “отъпяване” - те и без това са си… “добре затъпени”…
Та това е накратко казуса, който сам зададе…
И един друг въпрос: какво толкова ти пречи това, че аз си пиша? Пиша си – “тъпо” или “нетъпо”, но пък си е мое най-суверенно право. Откога, впрочем, писането стана… порок?!
Аз може и да искам да съм… “идиот”, на мен може да ми харесва да съм… “идиот”, ти можеш ли да ми забраниш това?!
Помисли и ми отговори… ако искаш де…
Което е или тъпо, или пък е… “нетъпо”, сиреч “остро”…
Nishto nenormalno niama v tova edno mlado momche da izliza s dosta po-goliama ot nego jena. Vazrastta mejdu 17 i 22 pri edin muj e imenno tazi v koiato toi iska po-goliama ot nego jena do sebe si. I prichinata ne e samo v sexa a v tova che po tozi nachin toi ima po-visoko samochustvie. Bih kazal 4e tazi razlika e dori malka .... moje da dostigne do 12-15 godini bez da ima problem.
Аз правя често секс с 14-15 годишни. Не ми пука!
ееее това е ужасно :twisted: :twisted: :twisted:
Unknown-18
01-16-2007, 19:04
Някой си 18(спазващ строго инкогнито) написал: че съм… “тъп” или… “идиот”. И го публикувал, без да се усеща, че прави нещо доста… тъпо и… идиотско дори. Аз пък открих безкрайно интересен философски и логически казус в тази случка. “Умникът”, позволил си тази порядъчна тъпотия, уверен съм, ще бъде страшно изненадан като разбере какво е направил…
Опитай се, мой така любезни… “ласкателю”, да се позамислиш. Може и да ти е трудничко, но опитай. Ето, ще ти помогна, формулирайки следния:
ПАРАДОКС ЗА… “ТЪПАКА”
Нищо чудно това да се окаже… “логическото откритие на… века”.
Казваш, че съм… “тъп” и – направо – идиот. “Тъп” и “идиот”, предполагам, знаеш, че са едно и също нещо. Нека за лекота вместо ИДИОТ (идиотско и пр.) употребяваме ТЪП (тъпо, тъпанар, тъпунгер, “тупан” и пр., нашият език, предполагам, неслучайно е така богат и изразителен тъкмо по този предмет).
Та така, кой по-точно: аз или ти е… тъпия?! Замисли се малко. Нали знаеш, че този, който е тъп, поради тъпотията му не му се удава сам да… “диагностицира” своята тъпотия? Ето че без да искаш поставяш сериозен философски проблем, нещо като знаменитите парадокси. Ще се опитам да го формулирам най-ясно и популярно:
● Мистър Х казва, че мистър Y е… тъп.
● Това, че мистър Х казва: “Мистър Y е… тъп”, само по себе си е доста… тъпо.
● Щом мистър Х си позволява да говори… тъпи приказки, дали той самият не е порядъчно… тъп?
● Когато един порядъчно тъп (щото е демонстрирал току-що тъпотията си) мистър Х каже “Мистър Y е… тъп!”, сиреч когато един тъпанар каже “еди кой си е тъп”, това не… верифицира (доказва) ли единствено неговата собствена… “тъпост”?
● Дали пък това, че един доказал се по описания начин и затова явно доста тъпичък мистър Х така категорично твърди, че мистър Y е тъп, по косвен начин не… легитимира (узаконява)… предполагаемата “нетъпост” на мистър Y?
● Защото в очите на тъпия “нетъпия” не може да не изглежда… тъп, няма как иначе!
● Или синтетично казано: “Кой е истински тъпия?”, ето това е същността на проблема.
● Или (по примера на парадокса за “лъжеца”): когато един тъп (Х) казва “Y е тъп”, самият Х тъп ли е или не е – въпреки че прави нещо доста тъпичко, впрочем?
● Пак по примера на парадокса за лъжеца (но малко по-иначе, понеже “лъжа” и “тъпотия” са различни по същност: лъжецът във всеки момент може да се възпре от лъжи, но тъпият – едва ли?!): няма ли тъпостта на един претендиращ да не е тъп тъпанар (Х) да секне едва когато той престане да твърди, че “еди-кой си – Y – е тъп”?
● Може би Х все пак може просто да осъзнае, че самият той е тъп, щом така охотно си позволява да прави тъпички неща?
● Явно това при теб (ако продължава все така) може да доведе до съвсем порядъчно отъпяване?! А известно е, че ние - човешките същества - трябва да се упражняваме в… “изостряне” на своите умове, а не в… “отъпяване” - те и без това са си… “добре затъпени”…
Та това е накратко казуса, който сам зададе…
И един друг въпрос: какво толкова ти пречи това, че аз си пиша? Пиша си – “тъпо” или “нетъпо”, но пък си е мое най-суверенно право. Откога, впрочем, писането стана… порок?!
Аз може и да искам да съм… “идиот”, на мен може да ми харесва да съм… “идиот”, ти можеш ли да ми забраниш това?!
Помисли и ми отговори… ако искаш де…
Което е или тъпо, или пък е… “нетъпо”, сиреч “остро”…
Не те знам кой си и дали изобщо си същия които използваше определения свързващи фекалий по мой адрес но ако си ти много бързо смени тона.
Вярно е може да съм сгафил дадено понятие.И си прав че нямам право да ти казвам какъв да бъдеш и какво да пише.Ама не беше ли ти този който първи започна да сипе обиди по адрес на другия.Не беше ли ти този който ме нарича с названието Юки и там нещо друго беше и не си ли ти този на когото казах че ако има още нещо да ми каже да го казва в очите???Щото по последния ти пост не личи да си ти.
Слушай майка си!!!!
Отдавна чета постовете тука, но рядко пиша просто защото често се намира някои на моето мнение. Тази тема е много интересна, Някои хора от този форум определено се набиват на очи и сред тях е готината мацка. Вече напълно се убедих, че това момиче влиза тук само за да се заяжда с хората, да си избива комплексите, да се прави на многознаеща и да демонстрира голямото си самочувствие с нищожно покритие. Преди няколко месеца един Батко малко по-голям от нас пустна една интересна тема и тя се опита да се заяде с него. Той обаче по доста дипломатичен начин и затвори устата и тя просто нямаше какво повече да каже. Темата е доста дълга, но вижте пича как я затапи: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=60096&postdays=0&postorder=asc&start=15 Обърнете внимания по-долу на поста на Бате Влади.
Ето го и началото на темата: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=60096&postdays=0&postorder=asc&start=0
Според мен за любовта няма възрастови граници. Моята приятелка е с година и половина по-голяма от мене и това не е пречка да сме заедно и да се обичаме.
Смятам, че комплексарско е това да си избираш гаджетата друи показатели различни от взаймното привличане. Бих се обърнал към готината мацка да погледне първо себе си, и след това да преценява кои е комплексар и кои не е. Тя е единственна тука която влиза за да се забавлява като се заяжда с хората, а това говори за някои смущения и травми в миналото.
Аnyway за любовта няма възрастови граници. Обичайте се !
Отдавна чета постовете тука, но рядко пиша просто защото често се намира някои на моето мнение. Тази тема е много интересна, Някои хора от този форум определено се набиват на очи и сред тях е готината мацка. Вече напълно се убедих, че това момиче влиза тук само за да се заяжда с хората, да си избива комплексите, да се прави на многознаеща и да демонстрира голямото си самочувствие с нищожно покритие. Преди няколко месеца един Батко малко по-голям от нас пустна една интересна тема и тя се опита да се заяде с него. Той обаче по доста дипломатичен начин и затвори устата и тя просто нямаше какво повече да каже. Темата е доста дълга, но вижте пича как я затапи: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=60096&postdays=0&postorder=asc&start=15 Обърнете внимания по-долу на поста на Бате Влади.
Ето го и началото на темата: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=60096&postdays=0&postorder=asc&start=0
Според мен за любовта няма възрастови граници. Моята приятелка е с година и половина по-голяма от мене и това не е пречка да сме заедно и да се обичаме.
Смятам, че комплексарско е това да си избираш гаджетата друи показатели различни от взаймното привличане. Бих се обърнал към готината мацка да погледне първо себе си, и след това да преценява кои е комплексар и кои не е. Тя е единственна тука която влиза за да се забавлява като се заяжда с хората, а това говори за някои смущения и травми в миналото.
Аnyway за любовта няма възрастови граници. Обичайте се !
...и тва има доста общо с темата за секса нали? :-s
ne vijdam ni6to nenormalno v tova da hodi6 s kaka sled kato ve4e stana redovna praktika 15 godi6ni da hodat s 20-30 godi6ni pensioneri, ina4e evala 4e si zabil po golqma
гурбетчията от гърция
01-18-2007, 15:49
Помое му една жена ката Кайли Миноуг, може да се шиба от всички възрасти.
Ако така изглежда въпросната кака, нека да ви е сладко
Иначе не си заслужава копеленца
Unknown-18
01-20-2007, 07:39
Помое му една жена ката Кайли Миноуг, може да се шиба от всички възрасти.
Ако така изглежда въпросната кака, нека да ви е сладко
Иначе не си заслужава копеленца
Добър пример , добър съвет!
Това е положението общо взето.
kaka_lara
01-20-2007, 07:41
няма невъзможно неща O:)
Както е казано хвани си кака да те отрака :mrgreen: ;)
Да :-D
Unknown-18
01-20-2007, 12:51
няма невъзможно неща O:)
Има невъзможни неща.
Не можеш да влезеш целия от там от където си излязъл :twisted:
Готина мацка наш как ми е писнало от такива отракани какички дето се мислят за много големи,а пък всъщност само се заблуждават! Аз съм на 16 и съм програмист това значи,че съм дете така ли ? Мога да ти кажа,че момичетата са многоо по изостанали и се мислят сякаш за богоизбрани.Аман!Само се фукате напред назад,а не разсъждавате с мозъка си."Готина" мацка мога да ти кажа само 1 ти си адски ограничен човек останал и погълнат в своята самозаблуда ... такава и ще си останеш... :twisted: :twisted:
Unknown-18
01-20-2007, 15:44
Готина мацка наш как ми е писнало от такива отракани какички дето се мислят за много големи,а пък всъщност само се заблуждават! Аз съм на 16 и съм програмист това значи,че съм дете така ли ? Мога да ти кажа,че момичетата са многоо по изостанали и се мислят сякаш за богоизбрани.Аман!Само се фукате напред назад,а не разсъждавате с мозъка си."Готина" мацка мога да ти кажа само 1 ти си адски ограничен човек останал и погълнат в своята самозаблуда ... такава и ще си останеш... :twisted: :twisted:
ХаХаХа право в целта БРАВО!!! =D>
artilerista_vlad
01-21-2007, 17:55
абе пич! ти не си тръгнал да се жениш за нея! 99% от момчетата на твойта възраст искат да ходят с такава какичка! аз лично също не бих отказал ако нямах сериозна приятелка!
честно да ти кажа за мене няма!не бих тръгнала с някой 17 годишен на мойта възраст (щото момчетата на 17 са още дечурлига едва ли не,нали се развиват по-бавно) пък камо ли като стана на 23!освен ако не искам някой по-младичък за..... :wink: ама все пак ти си знаеш, кво ни питаш нас?! :roll:
mi nz kakto iska6 pravi na slu6ai maika si a slu6ai surceto si :wink:
Unknown-18
01-21-2007, 20:31
честно да ти кажа за мене няма!не бих тръгнала с някой 17 годишен на мойта възраст (щото момчетата на 17 са още дечурлига едва ли не,нали се развиват по-бавно) пък камо ли като стана на 23!освен ако не искам някой по-младичък за..... :wink: ама все пак ти си знаеш, кво ни питаш нас?! :roll:
"Дечурлига" , а ти сигурно си много зряла нали?
Леле как ми е омръзнало от такива изказвания.Това че ти познаваш 5 идиота от 500 човека не означава че останалите 495 също са идиоти.Същото е и с дечурлигата.
Neometalist
01-21-2007, 21:16
ami ne e mn normalno i tia si igrae s teb spored men. Nameri si po -dobre nqkoe momi4e na tvoite godini. Ama ako mn ti e gotino... prosto poslushai surceto si :-D
Unknown-18
01-22-2007, 06:45
ami ne e mn normalno i tia si igrae s teb spored men. Nameri si po -dobre nqkoe momi4e na tvoite godini. Ama ako mn ti e gotino... prosto poslushai surceto si :-D
Прав си.Според мене автора Асенчо да се радва на тва което има ама да не задълбава много работата.
Големи дебили сте! Що да не начука и на майка си като излезе от банята. Пак ше е нормално за вас. Педо фенове :twisted:
Unknown-18
01-22-2007, 15:45
Поредния компетентен ... Бау :twisted:
по комплексираните момичета ходят с дечковци
ми аз да ви кажа с момиче по малко от мен или на моята възраст не ми е инт първо мислят само за батковци с хубави коли :cry: а аз съм от тия с по скромните възможности обаче се пак и за 18 год с кола пак не е зле ама тва е друга тема ](*,) и за това повечето ми приятелки са от 19 на горе пред последната беше на 24 ама да ви кажа изобщо не и личаха :-k
всички викаха каде учиш бе мацо а тя миии аз не уча
и за това напълно поткрепям пича и мога да те посъветвам не се връзвай на майка си на глупостите
iNsaNE`giRL
04-10-2007, 14:56
Много зависи от момичето. :smt005 "баба" :-D :lol:
krasivata_luvica
04-10-2007, 15:21
izliza6 s jena na 41 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
bqsna_teenagerka
04-10-2007, 18:23
:lol: хвани си кака да те отрака
В тези възрасти 15 -18 тази разлика е особено осезаема.
Момчетата на 17 са си дечица, до като момичетата са вече жени. Аз също съм на 17 и не мога да си представя да излизам с някой мой връстник, камо ли пък ако прехвъля 20 да ходя с някой на 16-17.
:lol: :lol: :lol: млъквай!!!...щото си смешна!!! :twisted:
точно пък вие сте такива пуберки...в тая възраст не знаете къде се намирате...такива курвета сте че няма накъде...самите незнаете кво искате..
кой квото иска тва да ми говори ама момичетата в пъбертета най-злите :twisted:
БАШ незнаят за кво става въпроссссссс ..а най-лошото е,че се самозаблуждават и си мислят,че са по-по-най...
:lol: :lol: на 17 била вече жена :lol: :lol: е тука ме размаза..вече..няма как...по-по-най :lol:
на 17 си една смешна дришла дето се чуди по колко да ги върти и как да ги лъже...ама КАааааК може да ходиш с някой твой врастник..се пак той няма голф 2ка с басове :lol: :lol: хахахахха и даже не идва да те чака пред даскало ...да не забравяме баса...се пак тряя да го забележим нали така ?! а дали е с отворен джам..за да чуваме по-добре музиката а ? и да видим,че си слага гел :lol: а да и,че има яке с прерушинки на качулката :lol: :lol: смяххххххххххххххх бегай бе...
горките горките...тийййййййн-ки
но пък батковците са най-добрите "отварачки" нали така а ?! :twisted:
той е на 23...компотаджия...а пък има и прогнила квартирка или ходи в апартамента на баба си.. :lol:
офф ае стига че... хах
КОЙ КВОТО ЩЕ ДА МИ ГОВОРИ... =;
krem4et0
04-13-2007, 13:52
Баба ми е по-голяма от дядо ми и са женени вече 54 години. леля ми е по-голяма от свако ми и са заедно 23 години. не мисля, че разликата в полза на жената е нещо лошо, но след определена възраст и в рамките на 3-4 години!
ебати вица =D> пробваи се в акторската вечер при Слави :smt005
Да не ти пука от мнението на маика ти аз съм на 19 пък моята приятелка е на 22..
Unknown-19
04-13-2007, 19:41
В тези възрасти 15 -18 тази разлика е особено осезаема.
Момчетата на 17 са си дечица, до като момичетата са вече жени. Аз също съм на 17 и не мога да си представя да излизам с някой мой връстник, камо ли пък ако прехвъля 20 да ходя с някой на 16-17.
:lol: :lol: :lol: млъквай!!!...щото си смешна!!! :twisted:
точно пък вие сте такива пуберки...в тая възраст не знаете къде се намирате...такива курвета сте че няма накъде...самите незнаете кво искате..
кой квото иска тва да ми говори ама момичетата в пъбертета най-злите :twisted:
БАШ незнаят за кво става въпроссссссс ..а най-лошото е,че се самозаблуждават и си мислят,че са по-по-най...
:lol: :lol: на 17 била вече жена :lol: :lol: е тука ме размаза..вече..няма как...по-по-най :lol:
на 17 си една смешна дришла дето се чуди по колко да ги върти и как да ги лъже...ама КАааааК може да ходиш с някой твой врастник..се пак той няма голф 2ка с басове :lol: :lol: хахахахха и даже не идва да те чака пред даскало ...да не забравяме баса...се пак тряя да го забележим нали така ?! а дали е с отворен джам..за да чуваме по-добре музиката а ? и да видим,че си слага гел :lol: а да и,че има яке с прерушинки на качулката :lol: :lol: смяххххххххххххххх бегай бе...
горките горките...тийййййййн-ки
но пък батковците са най-добрите "отварачки" нали така а ?! :twisted:
той е на 23...компотаджия...а пък има и прогнила квартирка или ходи в апартамента на баба си.. :lol:
офф ае стига че... хах
КОЙ КВОТО ЩЕ ДА МИ ГОВОРИ... =;
Е тва ми изпълни душата :-D Ама тва си е самата истина.