View Full Version : секс запознанства
Какви сайтове за запонанства знаете и ползвате?
Предлагали ли са ви секс там?
И правили ли сте секс с някой с който сте се запознали в такъв сайт?
ThePainIsReaL
03-14-2007, 10:26
Не . Трябва да съм много задръстена , за да не мога да сваля едно момче и да си търся някви чекиджии по такива сайтове за секс запознанства . Не съм го правила и не бих го правила , имам си уважението все пак .
malka_sladuranka
03-14-2007, 10:30
Не . Трябва да съм много задръстена , за да не мога да сваля едно момче и да си търся някви чекиджии по такива сайтове за секс запознанства . Не съм го правила и не бих го правила , имам си уважението все пак . :-D Напълно съм съгласна.
да но понякога хората влизат с цел да се забавляват и да общиват, да тарсят приятели а не секс (..еее незнам какъв е този % но го има)
malka_sladuranka
03-14-2007, 10:33
да но понякога хората влизат с цел да се забавляват и да общиват, да тарсят приятели а не секс (..еее незнам какъв е този % но го има) Аз лично никога не съм се регистрирала в такива сайтове. [-X Намирам го за излишно.
ОО по цял ден съм там без почивка!
Само ходя да зареждам гориво,че израсходвам супер много енергия :smt005
ThePainIsReaL
03-14-2007, 10:49
ОО по цял ден съм там без почивка!
Само ходя да зареждам гориво,че израсходвам супер много енергия :smt005
Ееее ... как си знаех , че правиш така . Ах тиии :lol:
OoOo Аз съм ебал доста мацки от такива сайтове! И то какви... пички от класа, които трудно бих намерил по заведенията или улиците! Мн си е оферта тия сайтчета!
а в кои сайтове си намерил тея мацки :)
и как си ги навил е по интересно
n1ght_shadow
03-14-2007, 11:07
И правили ли сте секс с някой с който сте се запознали в такъв сайт
:smt104 :smt104
positive
03-14-2007, 12:08
bojkeee bolni mozuci
търсиш си кой да та ебе ли аз ща наеба ма :twisted:
positive
03-14-2007, 12:11
ami ne az ne si tursq
^KaSiDi^
03-14-2007, 12:25
vyyyyy smqtai kva sym zadrystena :lol: :lol: :lol: ebahti speklata det sym...suuuuper sprqla :mrgreen: to tuka kvoto izlezna,kak li ne che teq det si pravqt reg iz saitovete sa nqkvi typi,zadrysteni,selski prychki,det kak li pak ne nqmame pari za kafe,za disko ili za kino da izlezem,che stoim pred pc tata i se zaribqvame s mazni,dyrti,gadni pedofili...IZVINQVAI! bahti kompleksiranoto mnenie e tva! imam reg i v sladura i vyv flirta...e i ?!? imam si priqtel i si go obojavam,ima s koi da pravq sex!!!
a po temata...dosta pyti sa mi predlagali sex,edin byrz otkaz i gotovo...! a za teq det shte kajat to kvi sa teq saitove za zapoznanstva,100 pyti po dubre snimkite mi da sa v sait,otkolkoto da prashtam vseki pyt po abvto i posle da ne znam kak tochno mi se izpolzvat snimkite... :?
ani, ako si momiche, hubao mi pishi na load@abv.bg
Mogem da se razberem nesto za seks
PREDATORA
03-14-2007, 15:13
Има един лаф... Простотията не ходи по дърветата, а по хората :roll:
Не съм предлагал секс, но са ми предлагали. Както и да е. Замислете се - за какво може да ти служи един сайт за запознанства, освен да заковеш някое пиче за ебане? В крайна сметка, това дето се пише, че се търсят приятели са за мен поне не са съвсем реални интереси. В крайна сметка доста трудно може да си приятел с някой, с който я се видите веднъж на година, я не. Както и да е - и според мен целта на сайтовете за запознанства е да намериш нещо за ебане. Принципно целта е благородна - да се запознаваш с много нови хора, дай Боже и любовта да срещнеш. Но реалността е, че няма нищо лошо да се търси и за ебане в тях. В цял свят е така. Само погледнете коментарите под по-хубавите момичета в сладур-а, или флирт4е и ще ви стане ясно за какви четкаджий и чикиджий става въпрос, но това е друга тема. Пиша си с момичета от такива сайтове. Честно казано са готини и ако ми се отдаде някога шанс бих ги наебал, без никакви скруполи, че видиш ли било комплексарско, или тъпо. Това е положението. :-({|=
^KaSiDi^
03-15-2007, 12:10
Не съм предлагал секс, но са ми предлагали. Както и да е. Замислете се - за какво може да ти служи един сайт за запознанства, освен да заковеш някое пиче за ебане? В крайна сметка, това дето се пише, че се търсят приятели са за мен поне не са съвсем реални интереси. В крайна сметка доста трудно може да си приятел с някой, с който я се видите веднъж на година, я не. Както и да е - и според мен целта на сайтовете за запознанства е да намериш нещо за ебане. Принципно целта е благородна - да се запознаваш с много нови хора, дай Боже и любовта да срещнеш. Но реалността е, че няма нищо лошо да се търси и за ебане в тях. В цял свят е така. Само погледнете коментарите под по-хубавите момичета в сладур-а, или флирт4е и ще ви стане ясно за какви четкаджий и чикиджий става въпрос, но това е друга тема. Пиша си с момичета от такива сайтове. Честно казано са готини и ако ми се отдаде някога шанс бих ги наебал, без никакви скруполи, че видиш ли било комплексарско, или тъпо. Това е положението. :-({|=
syglasna sym,che ima sluchai,v koito tezi saitove se izpolzvat ot hora,koito si tyrsqt neshto za ebane,no ne vinagi! i kakto kazah i v minaliq mi post,az specialno sym si napravila moite,za da ne e neobhodimo postoqnno da prashtam snimki po abvto ili skype :) taka prosto prashtam linka i ne se zanimavam :P
Master_88
03-16-2007, 20:02
И правили ли сте секс с някой с който сте се запознали в такъв сайт?
Ползвам няколко такива. Не са ми предлагали секс,но дори и да ми предложат,едва ли бих се възползвал. Не съм толкова ограничен,че да търся такива неща в Мрежата
Не . Трябва да съм много задръстена , за да не мога да сваля едно момче и да си търся някви чекиджии по такива сайтове за секс запознанства . Не съм го правила и не бих го правила , имам си уважението все пак .
я аз да те питам в тая връзка ти някога сваляла ли си си момче???
ама имам впредвид ти да направиш първата стъпка и всичко останало което е необходимо за свалката а НЕ той да те заговори или свали и т.н.
а?