View Full Version : Кеф да пикаете навън и/или да гледате как хората пикаят?
Харесва ли ви да уринирате и да ви прави удоволствие, че ви гледат? А, да гледате други как уринират клекнали (или прави, ако са мъже) в храстите?
Ти или си голям шегаджия,или си много извЪртен!
В краен случай и двете ...
Аман от простотий в тоз раздел ве!!! Аре спреде малко бе да ви е*а в перверзийте!
НЕ не ми е кеф, няма и да ми бъде!!! Това се нарича "писинг" и като ти харесва си го запази за себе се!!!
П.С. НИКОЙ няма да ти даде положителен отоговор!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Аз не съм казвал, че ми харесва. За мен е обществено недопустимо да се пикае навън, отвращава ме. Аз искам мнението на вашата исключителна персона.
Аз не съм казвал, че ми харесва. За мен е обществено недопустимо да се пикае навън, отвращава ме. Аз искам мнението на вашата исключителна персона.
Бих добавил: Ваше изключително превъзходителство, ваша провокация или Ваше самочувствие.
Дафинка Стоянова Петрова
03-29-2007, 20:46
Само за мен ли пишкането си остава нещо лично?Лично, лично, ама пикаеш в храстите като няма къде, нали?
ААА така по-може...и както вече ти казах, никой няма да ти даде положителен отговор, само ще те ебават! ;)
ААА така по-може...и както вече ти казах, никой няма да ти даде положителен отговор, само ще те ебават! ;)
Е, защото хората само вървят в стадото и рядко се отпускат да бъдат себе си, а после се правят на алтернативни, ама то пак заради хората, масата, за да им привлекат вниманието. Разликата между хората от масата и хората от алтернативните суб култури е следната: първите предпочитат да бъдат като другите, да не бият на очи, защото им е удобничко, спокойничко. Алтернативните, пък от своя страна уж се бунтуват срещу обществените порядки и мнения, но всичко се оказва една пародия и жалък опит да се привлече вниманието на тълпата, на хората от масата.
Всъщност не ми се е случвало от последният път като бях на палатка в една планина...И тогава наистина в радиус от 10км нямаше тоалетна.
Когато тоалетната е на 500м или 1км...е различно.
Наистина...го приемам като доста лично... :smt017
Ок, а пък един мой приятел явно има някакви проблеми с пикучния мехур и като излизаме все вика чакай тук! И аз чакам и той свие зад някой блок и се върне. Много ми е смешно, като знам, че на някой хора им прави кефа да пикаят. Възможно ли е и той да е от тея, "лудите"? Защото да уринираш пред входа на блок на "Оборище" или в "Парка Заимов" е повече като за малките деца. Ама явно аз съм от малкото като теб, дето се смущаваме да пикаеме навсякъде. А да знаеш колко клекнали жени загащващи се има около спирките! Веднъж една се изпика пред погледа на всички без най-малкия срам, а уж било забранено със закон. Истината е, че ако ще възрастен да си, никой не ти вика: "Ц-ц. Как може да пикаеш на публични места." ами даже съм забелязал, че хората или не обръщат внимание, или се смущават, че са видели някой да пикае, или име е кеф или най-место им е весело.
ABSOLUTme
03-29-2007, 21:12
Същото удоволствие ми доставя,както когато гледам някои,които сере :-s (не се е случвало,спокойно :lol: )
Иначе аз на отворена врата не пишкам,пък камо ли по спирките 8-[ [/b]
Ок, а пък един мой приятел явно има някакви проблеми с пикучния мехур и като излизаме все вика чакай тук! И аз чакам и той свие зад някой блок и се върне. Много ми е смешно, като знам, че на някой хора им прави кефа да пикаят. Възможно ли е и той да е от тея, "лудите"? Защото да уринираш пред входа на блок на "Оборище" или в "Парка Заимов" е повече като за малките деца. Ама явно аз съм от малкото като теб, дето се смущаваме да пикаеме навсякъде. А да знаеш колко клекнали жени загащващи се има около спирките! Веднъж една се изпика пред погледа на всички без най-малкия срам, а уж било забранено със закон. Истината е, че ако ще възрастен да си, никой не ти вика: "Ц-ц. Как може да пикаеш на публични места." ами даже съм забелязал, че хората или не обръщат внимание, или се смущават, че са видели някой да пикае, или име е кеф или най-место им е весело. Даже веднъж едно момиче чакаше приятеля си да излезе от храстите, които бяха редки и ниски. Той се виждаше. То, бива - бива простотия, но това вече е върха!
Същото удоволствие ми доставя,както когато гледам някои,които сере :-s (не се е случвало,спокойно :lol: )
Иначе аз на отворена врата не пишкам,пък камо ли по спирките 8-[ [/b]
Е срането е по-гадно :-D но бих се изсмял и сигурно ще си помисля "Баси глупака дето е този" :-D
alkobalko
03-30-2007, 04:16
Не сте намерили подходящото място за тази тема. А и не ми се вярва това да е толкова важен въпрос.
т. 11 от Правилника!