View Full Version : ХЕЛП МИИ!!МОЛЯ ВИ СЕ, СПЕШНО МИ помоГНЕТЕ!!!
denislav.92
05-29-2007, 19:12
Моля ви, сега искам да ви питам нещо КОЕТО НЕ Е НА ЕБАВКА И Е СЪВСЕМ СЕРИОЗНО И СЪМ СПОСОБЕН ДА ГОНАПРАВЯ, САМО И САМО ДА ИМАМ ИНТЕРНЕТ И ДАМИ ОТМИНЕ НАКАЗАНИЕТО И ДА МОГА ДА ИЗЛИЗАМ!Баща ми е бясен, защото бях направил едни брутализми и сега ще ми спре нета, няма да ми дава пари, няма да могада излизам и моля ви ако например си СЧУПЯ РЪКАТА ще му мине и всичко ще си имам.Знам , че звучи глупаво, но действа, та моля ви дайте ми някакви съвети как може до ден - два да съм с гипсирана ръка, при това някак си да я счупя!БЛАГОДАРЯ , ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Накарай някой да те съпне.Ей,ама да не забрайш да се застраховаш,че една приятелка така си счупи ръката и й дадоха 100 лева :-D .Ама се съобрази коя ръка да счупиш все пак. :lol: Абе се някой от даскалото ще иска да ти я счупи.Спокс
denislav.92
05-29-2007, 19:20
Ами това е добра идея,ако става въпрос то много хора искат май целия да ме чупят,ама айде...обаче неискам да е много болезнено,но все пак за НЕТ,ПАРИ,ИЗЛИЗАНЕ всичко давам..ако може някак си да скоча на ръката си и да я счупя,или незнам....лесно ли се чупи,боли ли?!?КАЖЕТЕ
Rammstein
05-29-2007, 19:23
Отиди в мангалската махала и се иззяй нещо расистко!Действа! ;-)
denislav.92
05-29-2007, 19:26
Уф,ама не се ебавайте, нещата са сериозни!Ще е милостив,само ако ми има нещо и от съжаление ще си имам нет,пари и няма да съм наказан.
КАк някак си да скоча и да си я счупя?Или по стълбите?!?!
Seducti0n
05-29-2007, 19:37
Ако си решил да се мяташ по стълбите освен ръката си има ГОЛЯМА вероятност да си счупиш и някоя друга час от тялото и да си нанесеш такива поражения че да ти се наложи да висиш по болници където няма да има нито нет нито приятели нито нищо и защо ли от глупост.По добре направи така че да се поправиш едва ли баща ти те наказва без причинно.Търсейки съжаление не мисля че ще постигнеш голями успехи а ако ваще разберат че сам си си намъкнал тези травми едва ли ще бъдат благосклони към теб най-много да си навлечеш повече неприятности.Сега не ми казвай че нямам право да говоря така казвам го за твое добро.Сам си решаваш какво да правиш но бъди готов да си понасяш и последиците. :wink:
zaslujava6 ba6ta ti da ti q su4pi sobstvenoru4no :!:
denislav.92
05-29-2007, 19:39
Абе незнам,може и от някой гража да скоча и да кажа, че съм се спънал :-k
Seducti0n
05-29-2007, 19:41
Ако си решил да се мяташ по стълбите освен ръката си има ГОЛЯМА вероятност да си счупиш и някоя друга час от тялото и да си нанесеш такива поражения че да ти се наложи да висиш по болници където няма да има нито нет нито приятели нито нищо и защо ли от глупост.По добре направи така че да се поправиш едва ли баща ти те наказва без причинно.Търсейки съжаление не мисля че ще постигнеш голями успехи а ако ваще разберат че сам си си намъкнал тези травми едва ли ще бъдат благосклони към теб най-много да си навлечеш повече неприятности.Сега не ми казвай че нямам право да говоря така казвам го за твое добро.Сам си решаваш какво да правиш но бъди готов да си понасяш и последиците. :wink: е изглежда нямаше смисъл да се хабя тука да ти обеснявам щом си решил трошиш си главата то си е за теб
denislav.92
05-29-2007, 19:43
Не, обаче незнам дали много боли и т.н...та за това събирам информация
Seducti0n
05-29-2007, 19:46
Иска ли питане естествено че боли и то не никак малко.Според мен не си заслужава да изтърпиш такава болка за да умилустивиш баща ти ама айде както казах по-торе както си решиш. :wink:
denislav.92
05-29-2007, 19:50
Уф, ами аз знам че ще го умилустивя, защото му е гадно ако нещо ми има и може цял магазин да ми изкупи когато съм болен(не че помага за оздравяването,ама айде) . Иначе си е много строг и ще си изпълни заканите!За товамисля , че това е най-добрия вариант да избегна лошото...
Здравей аз ще ти помогна значи докато тичаш някак си се спъни и падни или накарай някой да ти извие ръката или си извади рамото от извадено рамо не боли но счупената ръка зависи от начина но най-добре я извий не боли много айде успех ако имаш въпроси питай :wink: :wink:
denislav.92
05-29-2007, 20:03
Ee, мерсии... по думите ти разбирам, че тиси направо майстор..трябва да дойдеш да я счупиш..
да му се невиди отиваш в поликлиниката казваш на херурга че е на живот и смърт...слага ти една шина и си окс :wink:
инече ако я счупиш някак кажи на бащата че сте ритали а ти си бил на врата...и некаф ти влезнал мн злобно и си си пресрешнал ръката в топката :wink:
много оплетено го дадох но...опитаи :smt012