View Full Version : Мъжки прашки
Мислите ли че е редно мъжете и момчетата над определена възраст да носят прашки.Моля обосновете се.
`Death`Whore``
06-02-2007, 21:02
Мъжът е грубото, агресивно, брутално начало. Прашките не се свързват с това.
Но все пак аз не мисля че прашките са нещо абсолютно само за жени.
Гадно е... ! Само тва ще кажа...
`Death`Whore``
06-02-2007, 21:06
...както и сутиенът :) Твоя работа, аз не карам никого да мисли като мен и не спирам никого да ги носи.
Lestat357
06-02-2007, 21:06
Мъжът е грубото, агресивно, брутално начало. Прашките не се свързват с това.
Хаха, съгласен! Все пак - зависи!
Гадно ли?! Ти беше на 14 нали?
...както и сутиенът :) Твоя работа, аз не карам никого да мисли като мен и не спирам никого да ги носи.
Абе, на мен ли ми се спи много или? Доколкото разбирам става въпрос мъжът да обуе прашки при определени случаи - не да ги носи ежедневно. Иначе ясно - аз също се дразня на травестити!
malka_sladuranka
06-02-2007, 21:07
Защо пък да не носят..? Не за ежедневието разбира се, но от време на време, когато ще има бурни нощи.. На мен ми харесва.. :-D
`Death`Whore``
06-02-2007, 21:10
Определено няма да се възбудя от мъж с прашки, по-скоро ще умря от смях. Иначе замислете се, че ако човек започне да ги носи за специални случаи, лесно ще се стигне до ежедневие. :)
Що пък реши че само травеститите носят прашки.Има най-обикновени хора който носят прашки просто така.
DeXtRoFeR
06-02-2007, 21:12
Мъж с прашки-ПЕДЕРАСТ :!: :!: :!:
`Death`Whore``
06-02-2007, 21:12
Как се носят прашки "просто така"? Странен израз. Жартиери просто така носят ли се например?
Lestat357
06-02-2007, 21:15
Определено няма да се възбудя от мъж с прашки, по-скоро ще умря от смях. Иначе замислете се, че ако човек започне да ги носи за специални случаи, лесно ще се стигне до ежедневие. :)
Ти не, но някой биха... Да се стигне до ежедневие е твърде малко вероятно!
Що пък реши че само травеститите носят прашки.Има най-обикновени хора който носят прашки просто така.
Това не беше сериозно! Все пак - кой носи прашки "просто такa", ежедневно? Колко такива хетеро(или дори би-) сексуални мъже познаваш? :shock:
ахах не ама по тази логика боксерки просто така носят ли се.Може просто човека да си харесва прашките.А и познавам един приятел на около 40 е жене е от 12-13 години и поне от 5-6 години си ходи само с прашки.Не е нито гей нито травестит нито никъв.Съвсем нормален човек.
`Death`Whore``
06-02-2007, 21:17
Това го споменах. Изказах собствените си предпочитания. :)
Lestat357
06-02-2007, 21:19
ахах не ама по тази логика боксерки просто така носят ли се.Може просто човека да си харесва прашките.А и познавам един приятел на около 40 е жене е от 12-13 години и поне от 5-6 години си ходи само с прашки.Не е нито гей нито травестит нито никъв.Съвсем нормален човек.
Абе има една малка разлика, не мислиш ли? Боксерките все пак са мъжко бельо. Ок, познаваш един той за мен е по-скоро изключение. Да не кажа доста голямо изключение(особено за тук). Хора всякакви.
Това го споменах. Изказах собствените си предпочитания. :)
Приема се! :) То всички това правим, но останах с впечатление, че се опитваш да обобщаваш, затова те цитирах. Когато обобщавам се стремя да съм по-обективен. Ама то точно пък в тази тема ли. :smt044
Na wseki kvoto mu e udobno tova da nosi nqma znachenie mnenieto na drugite kvo mislqt...
Както кажете.Аз не съм пробвам да нося прашки и не знам дали е удобно.Вие какво ще кажете ?
Emi to i az ne sum probval.. taka che nqma kak da znam kak sa.. pitai nqkoi momiche..;] sigorno se svikva shom sichki F gi nosqt...
`Death`Whore``
06-02-2007, 21:27
Свиква се, ако нямаш топки и пенис, които трябва да вкараш в малко триъгълниче плат. :)
Lestat357
06-02-2007, 21:27
Както кажете.Аз не съм пробвам да нося прашки и не знам дали е удобно.Вие какво ще кажете ?
Дай да уточним какъв ти е въпроса? Дали е редно да си носил(т.е. обувал, но при "специални случаи") прашки или дали е редно да се носят прашки по принцип? Или и двете? :shock:
Обувал съм веднъж аз лично - не съжалявам, но надали ще повторя. Ти как мислиш удобно ли е? :smt082 :-D
malka_sladuranka
06-02-2007, 21:28
Свиква се, ако нямаш топки и пенис, които трябва да вкараш в малко триъгълниче плат. :) Е, те мъжките си имат място за атрибутите...
Дай да уточним какъв ти е въпроса? Дали е редно да си носил(т.е. обувал, но при "специални случаи") прашки или дали е редно да се носят прашки по принцип? Или и двете? :shock:
Обувал съм веднъж аз лично - не съжалявам, но надали ще повторя. Ти как мислиш удобно ли е? :smt082 :-D
ЛЕСТАТ ДРАЗНИш МЕ... :-D
`Death`Whore``
06-02-2007, 21:29
Виждала съм ги, но пак ми изглежда недостатъчно. Като сутиен, от който половината ти цици излизат отдолу.
Nai dobre kato mene... lqtoto bez belio... puk zimata po bekserki :)
Аз не съм за това питам дали е удобно.А както казаха преди мене те си имат място и всичко се побира в тях.А и за ежедневно носене защо пък не ?
`Death`Whore``
06-02-2007, 21:31
Пробвай и ще видиш дали е удобно. А щом ти се струва яко, носи, да не ти дреме. :)
Lestat357
06-02-2007, 21:32
ИзвинявЪм съ мноУ! Но те подразних с това, нали:
Дай да бъдем по-конкретни, наши хора сме си тука! :-D
Хайде, лягай вече, ПлюшкУ, че стана късно! :smt016
Да бе да не би дреме.Примерно ако ме хванат приятелите ми че нося прашки леле после жално ми.
Пробвай и ще видиш дали е удобно. А щом ти се струва яко, носи, да не ти дреме. :)
I az sum na tova mnenie ! ;]
`Death`Whore``
06-02-2007, 21:33
Хаххахаххахаххаххахахахах хахаххахаххаха.
ИзвинявЪм съ мноУ! Но те подразних с това, нали:
Дай да бъдем по-конкретни, наши хора сме си тука! :-D
Хайде, лягай вече, ПлюшкУ, че стана късно! :smt016
WTF!!! Що ми викаш ПлюшкУ... :smt013
Lestat357
06-02-2007, 21:51
Що ли? Хайде - лягай, лягай вече! " :-D "
P.S.: Не съм аз причината да не си в лилаво настроение, нали? :)
Що ли? Хайде - лягай, лягай вече! " :-D "
P.S.: Не съм аз причината да не си в лилаво настроение, нали? :)
Абе вие хора нямате си друга работа освен да изучавате хората по форумите... Фък йу ше ти кажа... И не съм в "лилаво" настроение щот са разбирам че завинаги съм загубила най-добрия си фр... Тъпак и после ми ховори кой бил в розово настроение и кой в зелено...
По темата.. Аз си казах ама.. Гнусно е.. !
Lestat357
06-02-2007, 22:55
Абе вие хора нямате си друга работа освен да изучавате хората по форумите... Фък йу ше ти кажа... И не съм в "лилаво" настроение щот са разбирам че завинаги съм загубила най-добрия си фр... Тъпак и после ми ховори кой бил в розово настроение и кой в зелено...
По темата.. Аз си казах ама.. Гнусно е.. !
Абе, Вие хора нямате ли си друга работа освен да пишете по теми свързани с неща, от които и хал-хабер си нямате? Както и да е - ти не можеш да ме засегнеш. Предлагам след личните да си редактираш това мнение, k? Ако ли не - поздрав с припева на Mutilation is the Most Sincere Form of Flattery. Стига OFF! :)