PDA

View Full Version : Тя не иска на задна прашка

bolen
08-30-2007, 00:18
значи с приятелката ми правим секс от скоро.тя е правила секс с доста момчета както и аз с доста момичета.напред сме с материала.тя не иска да го правим в поза задна прашка.защо?боли ли я?какви са минусите и вредите от тая поза.какво да правя. :smt012

shadow4e
08-30-2007, 00:23
Докажи й, че я уважаваш и ще станат чудеса. :)

Мен ме боли, но просто внимава и ако това беше проблемът, щеш еда ти каже. Положеинето с тази поза е същото, както и много много момичета не искат да правят френска, преди да са сигурни в момчето. А и това, че е спала с няколко момчета, не я прави толкова опитна.
По принцип човек може и с 20 да е спал и пак да е пълно дърво. :) С това не казвам, че тя е дърво, защото не иска на задна. Просто я изчакай да мине малко време. Бъди мил и не я насилвай, ако я притискаш да го направите, няма да се навие.

Sexapilna_kukla
08-30-2007, 00:25
Абе, човек, мислиш ли, че ние можем да знаем нея боли ли я или не... защо не иска в тази поза и т.н. #-o
Не можеш ли просто да я питаш...
Не мисля, че има минуси и вреди в тази поза... напротив, доста е приятна... :twisted:

evilkaAaAa
08-30-2007, 00:28
Абе, човек, мислиш ли, че ние можем да знаем нея боли ли я или не... защо не иска в тази поза и т.н. #-o
Не мисля, че има минуси и вреди в тази поза... напротив, доста е приятна... :twisted:

напълно подкрепям :)

minava6t 4i4ko :)
08-30-2007, 06:24
:wink:

krem4et0
08-30-2007, 06:26
От личен опит знам, че боли ужасно. Свиква се с времето, но............си боли. Може да е това. Може и да е чисто психологически проблем. Питай я защо!

alkobalko
08-30-2007, 06:42
Може да я боли. Може и да не и е приятно. Просто поговори с нея и я попитай за причината.

rihannka
08-30-2007, 11:04
moje prosto pozata da e ne udobna de da znam...pak pich nai nai lesnoto e da q pitash..kato pitash nas kakvo moje da ti kajem ...prosto govori s neq i gotovo..

CuteBaby
08-30-2007, 11:19
Може да я боли или незнам и аз..говори с нея и я питай защо не иска ;) На мен тази поза ми е много приятна даже любима,макар че ме боли понякога 8-[

Лилиту
08-30-2007, 11:24
aми ако на задна и го мушкаш в дупето много ясно че я боли хихихи

ебавам се ама имаше преди тука една дето на 18 г си мислеше че да 'дава отзад' на гаджето си значело на задна и упорито му отказвала друга поза освен мисионерсна

ninsy
08-30-2007, 13:19

ThePainIsReaL
08-30-2007, 17:29
Най-добре ще направиш, ако говориш с нея и тя ти каже каква е истината. Няма смисъл да гадаем само.. пък и ти ходиш с нея, не ние.. не може да я познаваме толкова добре, че да намерим верния отговор на въпроса ти.

MaRiNkA_16
08-30-2007, 18:00
men li4no mi e lubimata poza tova no vseki 4ovek si e individyalen ako pita6 men prosto pogovori s neq i razberi kakuv e problema.

SINDEL
08-30-2007, 19:33
Както ти казаха ве4е, може да я боли. По принцип на задна има най-пълно и дълбоко проникване, а освен това и самото влагалище се стяга, така 4е е напълно възможно да е по-болезнено.
Другият момент е 4исто психи4ески. За някои моми4ета тази поза е унизителна, тъй като не е така интимна като мисионерската или еза4ката, където сте лице в лице и можете да се гушкате или целувате. Освен това на задна мъжът има голям контрол (да не кажа пълен) върху положението и това също може да я плаши или да й се струва унизително.

CvEtI`KiSs
08-30-2007, 19:53
Както ти казаха ве4е, може да я боли. По принцип на задна има най-пълно и дълбоко проникване, а освен това и самото влагалище се стяга, така 4е е напълно възможно да е по-болезнено.
Другият момент е 4исто психи4ески. За някои моми4ета тази поза е унизителна, тъй като не е така интимна като мисионерската или еза4ката, където сте лице в лице и можете да се гушкате или целувате. Освен това на задна мъжът има голям контрол (да не кажа пълен) върху положението и това също може да я плаши или да й се струва унизително.

Точно тъй ... трябва да я питаш ... при всяка явно е различно ... на мен ми харесва задна ... ама въпросното момиче ... явно не и харесва или ддз ... от това да я попиташ ... друго добро решение незнам :)

beb4o_bu
08-30-2007, 20:39
Присъединявам се към другите - разговор му е майката... нищо друго. Имам едно предположение само... може да е имала горчив опит преди теб. Ти си човека, който да я предразположи, и който може да промени мнението й. Не я насилвай, но й напомняй, че искаш, и че ще е много хубаво и за нея и за теб. Ако не я побутваш леко към тази тема, тя ще забрави и нищо няма да я подтикне да опита.