View Full Version : Проблеми със задна прашка
Здравейте.
С приятелката ми понякога разнообразяваме със задна прашка, но доста често не може да й влезе, освен ако не съм много надървен и тя много влажна. Дупето й е по-голямо, заради това ли е?
Другия проблем е че в тази поза свършвам много бързо. При мисионерската или когато тя е отгоре може да откараме 15-20 мин (случва се понякога), но на задна - макс 2-3 минути. И на нея и е много кеф, и на мен ми е върховно... но само за 3 минути :roll:
thefreak
09-13-2007, 22:13
Тренирай на ръчна.
Здравейте.
С приятелката ми понякога разнообразяваме със задна прашка, но доста често не може да й влезе, освен ако не съм много надървен и тя много влажна. Дупето й е по-голямо, заради това ли е?
Другия проблем е че в тази поза свършвам много бързо. При мисионерската или когато тя е отгоре може да откараме 15-20 мин (случва се понякога), но на задна - макс 2-3 минути. И на нея и е много кеф, и на мен ми е върховно... но само за 3 минути :roll:
А да ти е честито.
johnny_depp
09-14-2007, 08:24
malka ti e pishkataaaaaaaaaaaaaaa :twisted:
marakuq_baby
09-15-2007, 16:24
Това е най-яката поза :twisted:
krem4et0
09-16-2007, 08:39
Нормално е да свършваш по-лесно. Влагалището е по-тясно. За другото-не мисля, че има влияние. Аз тази поза не я обичам, ама човек прави жертви :lol:
Ice_Queen_
09-16-2007, 09:42
Нормално е да свършваш по-лесно. Влагалището е по-тясно. За другото-не мисля, че има влияние. Аз тази поза не я обичам, ама човек прави жертви :lol:
айде айде жертви. :mrgreen:
мен си ме кефи и никога не сме имали проблеми.
тва че свършваш бързо - нормално.
Но не виждам какво е общо - големината на Д-то със задна прашка?!
ChRiSTiaNo_07
09-16-2007, 09:44
malka ti e pishkataaaaaaaaaaaaaaa :twisted:
:smt005
krem4et0
09-16-2007, 10:29
айде айде жертви. :mrgreen:
мен си ме кефи и никога не сме имали проблеми.
тва че свършваш бързо - нормално.
Но не виждам какво е общо - големината на Д-то със задна прашка?!
Аз не я харесвам. не ми доставя удоволствие, а често боли. За мен това е компромис от моя страна!
HopeLesss
09-16-2007, 10:36
Аз не я харесвам. не ми доставя удоволствие, а често боли. За мен това е компромис от моя страна!
Честно казано и при мен е така... пък и както казаха в един филм: "Не искам да ме ч*каш като куче" :lol:
krem4et0
09-16-2007, 10:41
Преодолях предразсъдака си. Той си знае, че не ми харесва и го правим само, когато не може да свърши бързо. нещо като деликатес му е :lol:
just.someone
09-16-2007, 11:33
lesno vi e na vas
a az kakvo da napravq kato priqtelkata mi ima kosmi v zadnika i ne znam kak da q nakaram da si gi mahne...zaradi neq namrazih taq poza :(
krem4et0
09-16-2007, 11:37
ти правиш секс с нея. ти си интемен с нея....а не можеш да й кажеш нещо?!!!!!
Да ви имам интимността!
lesno vi e na vas
a az kakvo da napravq kato priqtelkata mi ima kosmi v zadnika i ne znam kak da q nakaram da si gi mahne...zaradi neq namrazih taq poza :(
чудно как не си намразил секса изобщо
just.someone
09-16-2007, 11:41
lesno vi e na vas
4ovek,4esno te pitam,kak da q nakaram da si mahne kosmite ottam,ne iskam da pravq nova tema...
lesno vi e na vas
4ovek,4esno te pitam,kak da q nakaram da si mahne kosmite ottam,ne iskam da pravq nova tema...
Излезте някъде с твои приятели и накрай някой да каже на всеослушание, че е отвратително жената да има косми в задника и направо му се повръща. Ако ти й го кажеш, ще се обиди.
just.someone
09-16-2007, 11:46
mn pati sam se 4udil kak da i namekna,samo na putkata si maha kosmite,ama otzad ne...a tva s priqtelq da kaje 4e e otvratitelno e dobra ideq!6te probvam :)