PDA

View Full Version : шпаклата

brain_stew
10-06-2007, 10:35
И така, аналог на другата тема, към вас момчета!
Обичате ли да доставяте удоволствие на приятелката си чрез орална любов/лизане/шпакла!Както си изберете!
Кога го правите?Преди акта, след акта, ей така за спорта?

Кви ли не чудесии съм чувала!"Как ще я лижа, тя пикае от там!"Занете ли изобщо колко дупки имаме там долу?:lol:

Много жени обичат този вид удоволствие!Даже някои го препдочитат пред същинския секс (по мое наблюдение)!И факт е, жените обичат оралния секс!Особено ако един мъж знае как да й достави удоволствие!

и аз ще направя анкета :lol:
1.Колко често лижете приятелката си?
2.Разглеждали ли сте вувлвата й?(вагина, влагалище, путката...)
3.Доставя ли ви удоволствие?
4.Приятелката ви молила ли ви е за този вид удоволствие?
5.Случвало ли ви се е, единственото нещо, което искате да правите е да лижете приятелката си?

Thanks to fake for the idea!

fake
10-06-2007, 10:39
и към момичетата:

Колко често приятелят ви ви лиже?
Свършвате ли?(всеки път)
Случвало ли ви се е да го молите да го направи, или се сеща сам?
Харесва ли ви?

fake
10-06-2007, 10:44
яко им е , стига да знаеш кво правиш
отговори на анкетата беее :evil:

RAWRRR
10-06-2007, 10:49
:shock: :shock: :shock:

dunapren
10-06-2007, 10:52
ми нема да отговоря, пък и без това не знам какво правя ;)
абе какво ти пука лижи,мажи,бъркай,мушкай там пък каквото стане :-D :-D :-D

bulgarche
10-06-2007, 10:54
На мен пък ми се е случвало да не ми дават! :evil:

kPuCkA
10-06-2007, 10:55
И аз има един въпрос: всеки път когато приятелят ви ви лиже вие чувствате ли се длъжни да му направите свирка? :smt017

RAWRRR
10-06-2007, 10:57
На мен пък ми се е случвало да не ми дават! :evil:
Аз само правя,но не давам да ми се прави. :-)

fake
10-06-2007, 10:57
И аз има един въпрос: всеки път когато приятелят ви ви лиже вие чувствате ли се длъжни да му направите свирка? :smt017
:smt017 не :smt017 щот съм егоистично копеле

bulgarche
10-06-2007, 11:00
1.Колко често лижете приятелката си? :arrow: Рядко :cry:
2.Разглеждали ли сте вувлвата й?(вагина, влагалище, п****та...) :arrow: Чудя се какво да отговоря
3.Доставя ли ви удоволствие? :arrow: ДА :!: Голямо
4.Приятелката ви молила ли ви е за този вид удоволствие? :arrow: Не
5.Случвало ли ви се е, единственото нещо, което искате да правите е да лижете приятелката си? :arrow: Да

dunapren
10-06-2007, 11:00
ми нема да отговоря, пък и без това не знам какво правя ;)
абе какво ти пука лижи,мажи,бъркай,мушкай там пък каквото стане :-D :-D :-D

ти го пробвай това и...
ще видиш повторен секс с мацката, ама друг път :)
на кой му трябва подобно нещо като повторен секс :-D :-D

1.Колко често лижете приятелката си? - всеки път

2.Разглеждали ли сте вувлвата й?(вагина, влагалище, п****та...) - ДА

3.Доставя ли ви удоволствие? ДА

4.Приятелката ви молила ли ви е за този вид удоволствие? НЕ

5.Случвало ли ви се е, единственото нещо, което искате да правите е да лижете приятелката си? НЕ

bulgarche
10-06-2007, 11:01
Ааааии...не мисля че партньорката ми трябва да отвърне на жеста...но пък и от друга страна "направо това, което искаш да ти направят"

bulgarche
10-06-2007, 11:15
Бе малко си ми е странно, но не ми е проблем. Но забелязвам че момичетата са по-пасивни откъм събличането. Аз събличам и двама ни и аз й обръщам внимание (стимолиране с ръка), след което правим секс...и понякога ми е ...странно че само аз действам

hforce
10-06-2007, 11:19
1.Колко често лижете приятелката си? - всеки път

2.Разглеждали ли сте вувлвата й?(вагина, влагалище, п****та...) - ДА

3.Доставя ли ви удоволствие? ДА

4.Приятелката ви молила ли ви е за този вид удоволствие? НЕ

5.Случвало ли ви се е, единственото нещо, което искате да правите е да лижете приятелката си? НЕ
i az sum taka

brain_stew
10-06-2007, 11:23
Бе малко си ми е странно, но не ми е проблем. Но забелязвам че момичетата са по-пасивни откъм събличането. Аз събличам и двама ни и аз й обръщам внимание (стимолиране с ръка), след което правим секс...и понякога ми е ...странно че само аз действам

ми....тва е подсзънателно според мене!На мен лично ми се струва много възбуждащо, когато примерно съм под абсолютния контрол на момчето....
Той ме възбужда, той ме съблича, той пръв почва...по принцип в секса е готино, когато мъжа "дърпа конците"!!

На теб харесва ли ти да седиш и да чакаш и момичето да те съблича, да ти духа тя, да ти се наниже на кура и да почне да се оправя сама едва ли не?Не се ли чувстваш...непълноценен в цялата работа!?Когато момчето действа, той доставя удоволствие и на себе си, и на момичето...
По същата логика вибратора ми върши същата работа...аз си слагам батериите, аз се събличам, аз го включвам, аз си го ръгам...прая квот си прая..почиствам го и си го прибирам! :lol: Ако искаме да вършим работата сами, то нямаше да имаме нужда от вас!

(Но в такива ситуации и чистия мързел играе роля! :lol: )

nelka_hubavelka
10-06-2007, 11:36
po vaprosa za lizaneto iskam da kaja 4e e mn qko dati go pravqt i nz za6to sled tova az izpitvam nujda da varna jesta na pr mi!nikoga ne mi se e slu4valo da go molq zatova no se e slu4valo toi da me prikanva da mu duxam!a po vaprosa za koi da poema iniciativata v sexa-spored mene e dobre mom4eto,za6toto nqma ni6to po vazbujda6to ot tva dasi izcelo pod majka vlast!!!!

bulgarche
10-06-2007, 11:46
На теб харесва ли ти да седиш и да чакаш и момичето да те съблича, да ти духа тя, да ти се наниже на "мъжкия полов орган" и да почне да се оправя сама едва ли не?Не се ли чувстваш...непълноценен в цялата работа!?Когато момчето действа, той доставя удоволствие и на себе си, и на момичето...
Всъщност сигурно ще ми хареса. Това за нанизването беше брутално, но мога да го ставня с първия сексоален контакт със сегашната ми партньорка и определено репликата й никога няма да я забравя...или поне не никак скоро

MaRiNkA_16
10-06-2007, 11:51
и към момичетата:

Колко често приятелят ви ви лиже?-ami vseki put kogato pravim sex(moje da e imalo 2-3izklu4enieq)
Свършвате ли?(всеки път)ami po4ti vseki(pak ima 2-3 propyska)
Случвало ли ви се е да го молите да го направи, или се сеща сам?-se6ta se sam
Харесва ли ви?-mn qsno 4e mi haresva :oops:

Wicked_Kid
10-06-2007, 13:16
Колко често приятелят ви ви лиже? Ми...не много ;)
Свършвате ли?(всеки път) Тц :)
Случвало ли ви се е да го молите да го направи, или се сеща сам? Не, понякога
Харесва ли ви? Е чи как \:D/ Хаха

Quasar
10-06-2007, 13:18
1.Колко често лижете приятелката си? Когато имам възмоцност
2.Разглеждали ли сте вувлвата й?(вагина, влагалище, п****та...) да
3.Доставя ли ви удоволствие? да
4.Приятелката ви молила ли ви е за този вид удоволствие? не
5.Случвало ли ви се е, единственото нещо, което искате да правите е да лижете приятелката си? да
Ама и на мене са ми отказвали :)

DoomShadow
10-06-2007, 14:07
TA KOLKO DUPKI IMA JENATA "TAM DOLU" :lol: :lol: :lol: :lol:

Schnitzer
10-06-2007, 14:14
1.Колко често лижете приятелката си? -сегашната е девствена,засега не дава.
2.Разглеждали ли сте вувлвата й?(вагина, влагалище, п****та...) -на бившата да,много пъти.
3.Доставя ли ви удоволствие? -може да се каже
4.Приятелката ви молила ли ви е за този вид удоволствие? -да,не веднъж.
5.Случвало ли ви се е, единственото нещо, което искате да правите е да лижете приятелката си? -зависи.
:lol: :lol: това от мен.

My_Dear
10-06-2007, 14:14
три

ODB36
10-06-2007, 14:17
и на мен са ми отказвали и то не 1 път :shock: ,странни момичета ти искаш да им направиш кеф те не искат

Schnitzer
10-06-2007, 14:20
и на мен са ми отказвали и то не 1 път :shock: ,странни момичета ти искаш да им направиш кеф те не искатСрам ги е сигурно. :lol:

ThePainIsReaL
10-06-2007, 15:45
и към момичетата:

Свършвате ли?(всеки път)
Харесва ли ви?

1. Не рядко, и не често.. виновната съм аз, не че той не иска.
2. Не всеки път, но достатъчно често
3. Не съм го молила, няма смисъл, след като той сам си иска .. или поне така казва
4. Ами ... да .. на кого не му харесва?!

Dark_Angel_F
10-06-2007, 18:57
и на мен са ми отказвали и то не 1 път :shock: ,странни момичета ти искаш да им направиш кеф те не искатСрам ги е сигурно. :lol:
И аз съм отказвала не защото ме беше срам а защото не бах готова... За това изчакваите приятелките си а не им досаждайте постянно.

bungle
10-06-2007, 19:07
Такааааа....

Приятелят ми не ме лиже много често. Ама и без това на мен ми е все тая. Предпочитам аз да му доставям удоволствие с езиче. 8-[ Иначе, всеки път , когато ме лиже получавам оргазъм. И е яко, естествено ( то оставаше и да не е..) А относно това, че момичетата не сме давали - понякога просто не съм в настроение за това. Настроена съм за други работи. Или пък си мисля " хмммм..., дали пък някъде там, няма някой скатал се гаден косъм. Ше вземе да го задави.. :smt005 "

fake
10-06-2007, 19:08
А относно това, че момичетата не сме давали - понякога просто не съм в настроение за това. Настроена съм за други работи. Или пък си мисля " хмммм..., дали пък някъде там, няма някой скатал се гаден косъм. Ше вземе да го задави.. :smt005 "
супер правилно го каза, евала!

pitan4icata
10-06-2007, 20:05
hmm mai ostava edno 4ustvo na dylg, edin vid da mu se otblagodarq.. no vse pak i 1-va se se6tam 6tot znam 4e i toi 6te me lije posle.. nz dali e ot dylg.. ili i dvamata tolkova se obi4ame i se staraem vseki da napravi na drgiq da mu e kokoto se moje po qko..
btw vinagi sam smqtala 4e da pravq svirka e unijitelno i gadno.. oba4e katogo obi4am i iskam da go vludq, sq ne 4e mi e isklu4itelno priqtno, no udovolstvieto ot tva da vida pr mi kak se gyr4i v racete mi.... oo ne moga da se spara :)

bulgarche
10-06-2007, 20:24
А относно това, че момичетата не сме давали - понякога просто не съм в настроение за това. Настроена съм за други работи. Или пък си мисля " хмммм..., дали пък някъде там, няма някой скатал се гаден косъм. Ше вземе да го задави.. :smt005 "
супер правилно го каза, евала!
Оофф...ЖЕНИ :!:

ultra
10-06-2007, 21:15
и към момичетата:

Свършвате ли?(всеки път)
Харесва ли ви?

Почти няма път,в който да не не ми прави френска.
Рядко свършам от френска,ама той ми е намерил цаката! :lol:
Не го моля за нищо,но понякога му казвам как и какво искам и на наго му е кеф да ми изпълни желанията.
Обожавам!

ultra
10-06-2007, 21:18
Не,аз му правя сФирка,защото ме кефи да ми се гърчи в ръцете и да го усещам зависим от устните и езика ми. :lol: :lol: :twisted:

minava6t 4i4ko :)
10-06-2007, 21:43
1.Колко често лижете приятелката си? - 67,8% от секс преживяванията
/в останалите 32.3% няма на4ин, а и може да се прее*е LCD на лаптопа ...
2.Разглеждали ли сте вувлвата й?(вагина, влагалище, п****та...) - ДА , но с 4исто нау4на цел под електронен микроскоп

3.Доставя ли ви удоволствие? =P~ =P~ :smt016

4.Приятелката ви молила ли ви е за този вид удоволствие? тя пове4е ме цени като майстор ба4катор на вибрационен 4ук и Hilti, отколкото шпакловчик

5.Случвало ли ви се е, единственото нещо, което искате да правите е да лижете приятелката си? :-k ммм... не.

пух4о_f
10-07-2007, 00:04
Колко често приятелят ви ви лиже?ПОЧТИ ВИНАГИ
Свършвате ли?(всеки път)ПОНЯКОГА АКО МНОГО МЕ Е ВЪЗБУДИЛ
Случвало ли ви се е да го молите да го направи, или се сеща сам?ВИНАГИ СЕ СЕЩА САМ :oops:
Харесва ли ?АДСКИ МНОГО 8-[

lips_of_anegel
10-07-2007, 06:46
И така, аналог на другата тема, към вас момчета!
Обичате ли да доставяте удоволствие на приятелката си чрез орална любов/лизане/шпакла!Както си изберете!
Кога го правите?Преди акта, след акта, ей така за спорта?

Кви ли не чудесии съм чувала!"Как ще я лижа, тя пикае от там!"Занете ли изобщо колко дупки имаме там долу?:lol:

Много жени обичат този вид удоволствие!Даже някои го препдочитат пред същинския секс (по мое наблюдение)!И факт е, жените обичат оралния секс!Особено ако един мъж знае как да й достави удоволствие!

и аз ще направя анкета :lol:
1.Колко често лижете приятелката си?
2.Разглеждали ли сте вувлвата й?(вагина, влагалище, п****та...)
3.Доставя ли ви удоволствие?
4.Приятелката ви молила ли ви е за този вид удоволствие?
5.Случвало ли ви се е, единственото нещо, което искате да правите е да лижете приятелката си?

Thanks to fake for the idea!
1.всеки път
2.да
3.да
4.не,аз сама ре6их 4е искам да и доставя това удоволствие
5.да слу4вало ми се е

lips_of_anegel
10-07-2007, 06:47
и към момичетата:

Свършвате ли?(всеки път)
Харесва ли ви?

1.всеки път(приятелката ми)
2.да
3.можеби 1 или 2 пъти ми се е слу4вало да я моля
4.да много

LuCiFersAngeL
10-07-2007, 09:05
и към момичетата:

Колко често приятелят ви ви лиже? :arrow: ами не много често :roll:
Свършвате ли?(всеки път) :arrow: в повечето случаи
Случвало ли ви се е да го молите да го направи, или се сеща сам? :arrow: Ами никога не съм го казвала на сериозно, нито той на мене
Харесва ли ви? :arrow: Иска ли питане

krem4et0
10-07-2007, 09:18
Колко често приятелят ви ви лиже? всеки, път когато правим секс
Свършвате ли?(всеки път)да, всеки път минимум по 4-5 пъти
Случвало ли ви се е да го молите да го направи, или се сеща сам? той иска повече и от мен. Но понякога ми се случва да искам ощ мъничко.
Харесва ли ви? Обожавам! До-4-5 свършване е ок. После ме боли клиторът, ама...........заслужава си.

Не се чувствам длъжна. Преди да почнем да водим полов живот той го е правил, а аз не! А сега понякога се слчва да има орално удоволствие само за едниния. Гадни обстоятелства :evil: