PDA

View Full Version : В памет на Белла (2003-2007)

LilKittie
10-29-2007, 15:50
Белла беше добра котка. Рядко слушаше, точеше си ноктите, където не трябва, пишкаше, където не трябва, но беше добра котка. Когато плачех - успокояваше ме, когато бях притиснена или уплашена - идваше и се галеше. Беше много гальовна - да я погалиш 2 пъти, веднага заприда. И така беше до края си. До 20 октомври... Както писах тук - кастрирахме я. Започна да пие вода, пишкаше си, изака се дори, но не искаше да се храни. Давахме и бульон насилствено. Но горе-долу добре вървеше. До 20 октомври сутринта. Тогава започна да мяучи, да вие, да лежи. Веднага я заведох при ветеринаря, направил операцията. Би и бусколизин и си тръгнахме. Но когато се прибрахме - оказа се, че задните и крака са парализирани. Веднага пак при ветеринаря. Каза, че е получила алергична реакция. Би и кортизол и малко упойка, за да се успокои. Прибрахме се, но нямаше подобрение. Хранихме я, но нищо. На 21 през нощта направи гърч и почина. Мир на паметта ти, Белла, и лека ти пръст. Сега съжалявам за всеки път, когато ти се карах и те тупках по главата, когато направиш беля. Съжалявам, че не те галих, когато искаше, а това беше постоянно, и предпочитах да играя на компютъра. Съжалявам и че аз дадох зор, за да направим операцията. Тогава поне щях да имам 3 месеца повече с теб...

http://www.picvalley.net/u/25/6116_047_m.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/25/6116_047.JPG)

kPuCkA
10-29-2007, 15:53
Моите съболезнования :-k

NightSky
10-29-2007, 16:51
Много жалко :cry:

BlueDevil
10-29-2007, 20:45
Съжалявам... :cry:

nEsS
10-30-2007, 04:40
Много съжалявам за котето ти :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

miloto_girl_4e
10-31-2007, 20:35
:-# :-#
Наистина докато четох това се разплаках и разтреперах ...
Наистина, когато чета за някое животинче и, че му се е случило нещо лошо ми се свива стомаха...
Много съжалявам за котето ти, много съжалявам, че е починало явно заради лекарска грешка или и аз не знам точната причина, съжалявам наистина, но се надявам да не се обвиняваш за това .. не си виновна ти, явно така му е било писано на котето..
Мир на праха и :( :(

ReBeL
11-02-2007, 09:51
ужасно съжалявам :cry: :cry: :cry:

Violenza
11-04-2007, 11:34
Съжалявам и аз.. наистина тъжно, но животът продължава..
чела съм, че когато ти почине домашен любимец, колкото по-скоро си вземеш ново животинче, толкова по-лесно преодоляваш загубата..
миналата година моето куче, с което бях израснала, и което обичах страшно много, почина.. тогава не успяхме да си вземем друго, но скоро ще си имам отново..
така че ти ако имаш възможност, не се колебай

mgxpower
11-04-2007, 11:40
За една минута по света умират по хиляди котки не всеки е тръгнал да пуска теми..нищо лично наистина съжалявам за котенцето много е хубаво на снимката!Вземи си нова животинка за да преодолееш това , което изпитваш в момента

Violenza
11-04-2007, 11:52
За една минута по света умират по хиляди котки не всеки е тръгнал да пуска теми..нищо лично наистина съжалявам за котенцето много е хубаво на снимката!Вземи си нова животинка за да преодолееш това , което изпитваш в момента
Поне пуска тема, за нещо, за което наистина й пука и й е тъжно!
А не да се оплаква, че цигарите са скъпи!!!

mgxpower
11-04-2007, 12:35
А не да се оплаква, че цигарите са скъпи!!!Само да те помоля да не ми държиш такъв тон....

Violenza
11-04-2007, 12:38
И . да бях сложила, щеше да е същото.
Тя поне се оплаква за нещо смислено и значимо.

blahblahblah
11-05-2007, 10:19
:-# Много съжалявам!
По-добре да си е останала некастрирана, отколкото мъртва. :?

ThankYouVeryMuch
11-06-2007, 21:54
Има ли значение за някой друг освен за авторката, че е почнала някаква си котка? Хайде сега, ако всеки вземе да пусне тема за хамстера си, вълнистото си папагалче, зайче куче... Авторката да не се засяга, просто е глупаво да търсиш някакво съчувствие в непознати хора, които не познават теб, пък и още повече някакво си животно. За теб може би тази котка е имала някаква стойност като същество, с което си споделя толкова време заедно, но всеки друг му е все едно. Пък и даже в "Новини и съобщения" си пуснала темата...

Jeuelle
11-06-2007, 22:09
А извинявай но това е проблем с огромен мащаб.....
Хиляди хора зависят от това поскъпване, а само един от смъртта на котката си.....
Такова тъпо изказване си направила че нямам думи

FeelTheBeat
11-06-2007, 23:02
Съжелявам наистина много. Знам какво е да изгубиш домашен любимец...

Violenza
11-10-2007, 19:03
Хиляди хора зависят от това поскъпване, а само един от смъртта на котката си.....
И мен трябва да ми пука за тези хора?
Като не им стигат парите - да не пушат.
Не ствай смешна.

BloniTka
11-11-2007, 09:54
И аз заревах малко.. щото и аз си имам котка,която обичам повече от което и да е животно на тоя свят [даже я обичам повече от някои хора ..от доста хора] На 12 е и ме е страх за нея..щото вече е възрастна.Направо немога да си представя момента в който нея няма да я има.. да ми драска на вратата по цяла вечeр [сега е гадно..но после ще ми лиспва] да ми мърка и да ме ближе,когато съм сама вкъщи..не се чувствам сама щото е с мен,да си ч гушкам като ми е тъжно,да си я галкам..тва сичко ще ми лисва страшно много,щото аз съм отраснала с тва коте [ся съм на 14] ..и така.
Много съжалявам за котето ти.. [видях некви изказвания,че темата била безмислена] ..аbе хора как може смърта на едно същество да е безмислена тема?!Нали тоя форум е да споделяме ..няа значение мъки ли било,радости,въпроси a u ..Още веднъж зъжалявам за котето ти!
:(

mgxpower
11-11-2007, 10:35
И мен трябва да ми пука за тези хора?
Като не им стигат парите - да не пушат.
Не ствай смешна.В този случай ти си смешната!

Violenza
11-11-2007, 14:35
Ще те помоля като не разбираш думите ми, просто да не ги коментираш!

ABSOLUTme
11-12-2007, 17:46
:-# :-#
Наистина докато четох това се разплаках и разтреперах ...
Наистина, когато чета за някое животинче и, че му се е случило нещо лошо ми се свива стомаха...
Много съжалявам за котето ти, много съжалявам, че е починало явно заради лекарска грешка или и аз не знам точната причина, съжалявам наистина, но се надявам да не се обвиняваш за това .. не си виновна ти, явно така му е било писано на котето..
Мир на праха и :( :(

На мен пък ми стана смешно ей от този пост. :-D
Нищо лично,естествено,ама те хора умират от лекарски грешки..което е къде-къде по-голяма трагедия от загубата на домашен любимец..да не кажа истинска.
Към авторката - съжалявам за загубата ти и горе главата - животът продължава.