View Full Version : Искам да знам проблем ли е?
veselinka
10-30-2007, 14:03
dnes s gadjeto mi pravihme oralen seks,nakraq toi sam svur6i i posle me pipa6e tam dolu bez da se e izmil,vazmojno li e da e stanal gaf,molq ne mi se ogigravaite a mi pomognete
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
DIVINE_TIME
10-30-2007, 14:04
Не е възможно,спермаотзоидите нямат крила,а и бързо умират в кислородна среда!
Nadelina
10-30-2007, 14:21
Absolutno vqrno!!!
veselinka
10-30-2007, 14:23
no ako e ostanalo ne6to po prustite mu(sperma)?
no ako e ostanalo ne6to po prustite mu(sperma)?abe ti ili si glupava ili se pravi6 na takava.kak po qsno da ti se obqsni 4e ni6to ne moje da stane pri takava situaciq kato tvoqta
gavro64eto
10-30-2007, 14:28
misla,4e ne e vazmojno da e stanalo ne6to.
DIVINE_TIME
10-30-2007, 14:30
СПЕРМАТОЗОИДИТЕ УМИРАТ В КИСЛОРОДНА СРЕДА!!!
Освен това,за да настъпи бременност,те трябва да се впръскат навътре в жената,тъй като на входа на влагалището има естествен спермицид! И точно поради това,при еякулация,сперматозоидите се изстрелват от пениса,а не се стичат по него! Да не говорим,че трябва момичето дае в овулация ...
Няма шанс да си бременна!
VinagiSumAz
10-30-2007, 14:33
Освен това,за да настъпи бременност,те трябва да се впръскат навътре в жената,тъй като на входа на влагалището има естествен спермицид! И точно поради това,при еякулация,сперматозоидите се изстрелват от пениса,а не се стичат по него! Да не говорим,че трябва момичето дае в овулация ...
Няма шанс да си бременна! напълно е права - споко
Няма шанс да си бременна! напълно е права - споко
+1 прости хора - колкото искаш! ;] Keep living, keep mixing :wink:
veselinka
10-30-2007, 16:07
da,no toi si paha6e prastite dosta navatre v men:( i zatova se pritesnqvam
DIVINE_TIME
10-30-2007, 16:45
Вече имам чувството,че се бъзикаш с нас ..
Nadelina
10-30-2007, 16:46
da,no toi si paha6e prastite dosta navatre v men:( i zatova se pritesnqvam
Shtom e svyrshil izvan teb.. ako shte i v matkata da ti brykne ne mojesh da zabremeneesh zashtoto spermatozoidite veche sa myrtvi... Nima ne razbra do sega be momiche?
swords1010
10-30-2007, 17:53
DIVINE_TIME ти обясни много ясно, нищо ти няма!
megitooo
10-31-2007, 07:28
prosto momi4eto e pritesneno i zatova e taka nespokoina...spokoino mila,ni6to ti nqma
bulgarche
10-31-2007, 07:41
DIVINE_TIME, какви глупости говориш изобщо? Овулация? Само и единствено тогава може да бъде оплодена яйцеклетката (всъщшност да), но по време на мензис май не е овулация? Как тогава оплождането е възможно в този момент? И искаш да кажеш че сперматозоидите умират "в кислородна среда" много бързо? Какво е кислородна среда? Във влагалището да не би да е вакуум? А да си чувала че освен кръв се дарява и сперма? Или ако еякулацията не настъпи във влагалището всички сперматозоиди имуват за 0,45 секунди ли?
Намя случай в който момиче, часове след фелацио, по време на самозадоволяване се е забременила? Въпреки че е девствена?
А това момче като я е "пипапа отдолу" дали не е в карал някое пръстче, което може и да е по-големичко от пенисчето му, по което също да има кила сперма?!
До авторката: Научи се да пишеш, да се изразяваш правилно, точно и ясно, както и кратко (ама разбираемо). И другия път мисли какво правиш преди да го сториш, а не да ти четем простотиите по форумите, защото си малка пикла която не знае какво прави. Засрами се!
Schneeflocke
10-31-2007, 08:04
DIVINE_TIME, какви глупости говориш изобщо? Овулация? Само и единствено тогава може да бъде оплодена яйцеклетката (всъщшност да), но по време на мензис май не е овулация? Как тогава оплождането е възможно в този момент? И искаш да кажеш че сперматозоидите умират "в кислородна среда" много бързо? Какво е кислородна среда? Във влагалището да не би да е вакуум? А да си чувала че освен кръв се дарява и сперма? Или ако еякулацията не настъпи във влагалището всички сперматозоиди имуват за 0,45 секунди ли?
Първо уточнение - овулацията може да настъпи по различно време, особено при малките момичета, защото цикълът още не е станал редовен като часовник. А има жени, които непрекъснато са в овулация, не са много, но ги има. Второ уточнение - във влагалището сперматозоидите плуват в секрет, а не летят из въздушното пространство. "Във въздуха" сперматозоидите оцеляват до 24 часа, в зависимост от условията на околната среда....
ПП: Едва ли си бременна....
DIVINE_TIME
10-31-2007, 08:07
Аз съм Българче,кой по дяволите си ти,че да определяш кой е пикла и кой не? Ако имаш нужда да си избиваш комплексите и да се правиш на мъж, форума не е мястото за това!
Първо нещата,които казах не съм си ги измислила,а ги знам от гинеколози и от книги и/или учебници.
Овулация - Процеса на пукане на доминантен фуликул и освобождаването на яйцеклетката от него се нарича “овулация”. Овулацията е много кратък период от време – максимум 12 часа.
Пресмятане на овулацията - Всяка жена има нужда от метод за пресмятане на датата на овулация. По този начин може да прецени кои дни за зачеване са най-вероятни или обратното – да се предпази от такова.
Ти за фертилни дни чувал ли си ?? Първо ти си научи уроците и тогава
говори. И теоретично,не е възможно да настъпи бременност,тогава когато жената е в цикъл,понеже яйцеклетката вече е негодна за оплождане и нужните за настъпване на бременност условия не са на лице. Ако беше толкова лесно зачеването,както бях писала и в друго мое мнение,нямаше да има толкова двойки с репродуктивни проблеми и клиниките за лечение на стерилитета нямаше да са препълнени! Има жени,които с години не успяват да заченат дори и след пълноценен полов акт,а ти се опитваш да ме убедиш,че някаква девойка може да забременее само,защото се е пипнала с пръст,по който вероятно има малко вече негодна сперма... Да бе да ... :-D
DIVINE_TIME
10-31-2007, 08:11
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5
Ето вижте,че не си измислям ...
Schneeflocke
10-31-2007, 08:17
Овулация - Процеса на пукане на доминантен фуликул и освобождаването на яйцеклетката от него се нарича “овулация”. Овулацията е много кратък период от време – максимум 12 часа.
Пресмятане на овулацията - Всяка жена има нужда от метод за пресмятане на датата на овулация. По този начин може да прецени кои дни за зачеване са най-вероятни или обратното – да се предпази от такова.
Ти за фертилни дни чувал ли си ?? Първо ти си научи уроците и тогава
говори. И теоретично,не е възможно да настъпи бременност,тогава когато жената е в цикъл,понеже яйцеклетката вече е негодна за оплождане и нужните за настъпване на бременност условия не са на лице. Ако беше толкова лесно зачеването,както бях писала и в друго мое мнение,нямаше да има толкова двойки с репродуктивни проблеми и клиниките за лечение на стерилитета нямаше да са препълнени! Има жени,които с години не успяват да заченат дори и след пълноценен полов акт,а ти се опитваш да ме убедиш,че някаква девойка може да забременее само,защото се е пипнала с пръст,по който вероятно има малко вече негодна сперма... Да бе да ... :-D
Теорията е едно, практиката - съвсем друго. На практика момичета забременяват на 16, по време на цикъл. На практика, повечето жени нямат перфектен цикъл и затова не могат да определят точното време на овулацията си. На практика, лично аз мога да забремения по абсолютно всяко време на месеца. На практика има както стерилни, така и свръхплодовити жени. Жените, при които практиката и теорията съвпадат, са много по-малко от тези, при които двете драстично се разминават.
DIVINE_TIME
10-31-2007, 08:26
Schneeflocke,всичко,което казваш е вярно! Но също така е вярно,че за да настъпи бременност е необходим пълноценен полов акт. И на практика, и на теория без пълноценен секс,няма как да се забременее. Не мисля,че има смисъл да спорим още!
Schneeflocke
10-31-2007, 08:29
Schneeflocke,всичко,което казваш е вярно! Но също така е вярно,че за да настъпи бременност е необходим пълноценен полов акт. И на практика, и на теория без пълноценен секс,няма как да се забременее. Не мисля,че има смисъл да спорим още!
Само ми е интересно къде има пълноценен секс при изкуственото оплождане... Или как така има бременни девствени момичета....
ПП: Аз винаги споря, докато не стане моето....
DIVINE_TIME
10-31-2007, 08:37
Само ми е интересно къде има пълноценен секс при изкуственото оплождане... Или как така има бременни девствени момичета....
ПП: Аз винаги споря, докато не стане моето....
Е,аз имах предвид ествествено оплождане,а не изкуствено... Не може момичето да забременее,щото се пипнало с пръст,по който има сперма. Спермата трябва да се впръска във влагалището,а това става при еякулация на пениса ВЪВ вагината!
Бременни девствени момичета? Едно момиче е девствено,до първия си сексуален контакт с момче,а щом е забременяло,значи е имало такъв (като изкючваме изкуственото оплождане..)
Не мисля,че ще стане на твоето или на моето,не мисля и,че е необходимо. Всяка от нас изказа мнението си. Това е достатъчно според мен.
veselinka
10-31-2007, 12:34
v kraina smetka ima li vazmojnost da sam zabremenqla,vseki kazva razli4no,a az vse pove4e se 6a6kam ;( izvinqvam se 4e v na4aloto sam pisala tolkova nerazbiraemo,no tova e za6toto bqh mn pritesnena i iskah po-skoro da razbera ;(
megitooo
10-31-2007, 13:03
awe i az imam podoben problem,samo 4e moeto gadje ne svur6i dokato mu pravehme oralen seks,sled tova se izmihme racete,no toi pipna prezervativa i sled tova penica si(nego ne go be6e izmil),nakraq si mu6na prust4e v men,moje li da e stanalo ne6to :(
Ruskia1936
10-31-2007, 14:28
znaeh 4e tuka ima prosti hora ... ama tva ve4e ... ne si maika spox osven ako nqkoi 6turkel ne ti pusne nqkoe bebence s para6ut ..c.c.c.c.
vsu6tnost moje i da si bremeno ako na priqtelqt ti prusta e napraven ot sperma ^^ OWNED
i nz izobshto s tia pile6ki mozatsi kade ste trugnali da se ebete ? ?!??
bulgarche
10-31-2007, 21:16
Именно, ти си един книжен плъх, който само прелиства книгите и интернет страниците, а аз виждам нещата както са на практика. И неща които съм видял с очите си, не можеш да ме убедиш че сне са така. И вземи научи що е цикъл, защото цикъл си е цикъл, а менструален цикъле един вариянт, а менциса е нещо съвсем друго, понеже цъкъла бил 28 дни и не знам си какво. А ти знаеш ли че всеки един женски индивид има 2 яйчника? А за айцеклетки чувала ли си? И недей говори за коя яйцеклетка к'во правила, защото има и друга, която...представи си може (рядно, но може) да бъде годна за оплождане ;)
Устната кухина не наподобява ли вклагалище? Там температурата май..не е сходна с тази на външната среда и сперматозоидите ще живеяот повече от твоите 24 часа..ама замисли си, аз ако се изпразня на една хореща ламарина лятото дали след 4 минути ще има и помян от сперма? При подходящи условия спематозоидите "живеят" до 72 часа.
MaRiNkA_16
11-01-2007, 18:49
+1
otvarq4anadevici
11-01-2007, 21:06
ne e v1zmojno osven ako ne si e s1bral 6epi4kata
oligofren4e
11-04-2007, 15:00
spored men po4ti nqma veroqtnost da e stanalo ne6to,po-spokoino
без спорове много скоро ще разбере,ако е забременяла :D
macka123
11-05-2007, 12:53
И аз мисля , че бах човала , че сперматозоидите умират в кислородна среда много бързо.И освен тва също е вярно , че дори по време на менструация може да се забременее , защото има 2 яйцеклетки.Всеки е прав с нещо.
p.s.шанса да си бременна е 1 на 1000000000000000000000
niksy_bub
11-05-2007, 13:36
не,напълно невъзможно е :!:
veselinka
11-05-2007, 13:50
mersi 4e me uspokoihte,no predi malko v edna dr tema vidqh tova:Живи сперматозоиди могат да се пренесат и след орален секс, ако момичето пипа с ръка гениталиите си. Може да се пренесат и через устата, ако след орален секс с мъж едно момиче прави орален секс и с жена i otnovo se pritesnih
Dr.Hause
11-05-2007, 14:06
dnes s gadjeto mi pravihme oralen seks,nakraq toi sam svur6i i posle me pipa6e tam dolu bez da se e izmil,vazmojno li e da e stanal gaf,molq ne mi se ogigravaite a mi pomognete
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
не е възможно споко \:D/
LitTlE_BeBsIiI
11-05-2007, 15:13
Ole boje.Do predi godina i polovina i az si izmislqh takiva nebivalici...tolkova s1m bila t1pa i tolkova nervi s1m ishabila da si mislq,4e moje da se zabremenee taka ](*,) Sega se praskame bez guma i sqka6 po ne se pritesnqvam otkakto kogato i az izmislqh takiva prostotii :D :-o #-o
НЕ умират в кислородна среда!..Кислородът няма защо да убива спермазадоиди!Умират от студ