PDA

View Full Version : Има ли вероятност да се разбере, че не съм девствена?

gavro64eto
01-06-2008, 09:36
Utre 6te hodq na pregled pri ginekolog imali veroqtnost pri pregled s videozon da razbere,4e ne sam devstvena?molq samo kompetentnite da pi6at ne iskam ebavki!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

MakeMeLaugh
01-06-2008, 09:39
ООо, ще разбере още преди да включи видеозона ;) :lol:
То не се разбира с видеозона бре.. достатъчно е само доакто се съблечеш и разкрачиш и ще разбере ;)

gavro64eto
01-06-2008, 09:49
po princip mi pravi samo videozon i ne me kara da se raz4ekvam,no togava bqh devstvena a sega ne sam i mojeli samo s videozon da razbere 4e ne sam devstvena.

vaniLL
01-06-2008, 09:55
otivash na genekolog, ne na vrachka - otva mu e rabotata i shte razbere + te daje pitat i ne smqtam , che e hubavo da se kriqt ot nego podobni vajni "podorbnosti" che ne si veche devstvena.
ako se pritesnqvsh ot roditel mojesh da pomolish da te izchakat otvyn
pyk i vinagi mojesh da pomolish genekologa za diskretnost - vse pak ne si ednistvenoto momiche , koeto si krie sefteto
useph i po-spoko :-) :-) :-) :smt001

marmalad4e
01-06-2008, 10:36
от видеозон няма как да разбере, ноне виждам при4ина да скриеш от него..нали затова отиваш-да разбереш дали вси4ко е ок :)
ако се притесняваш от майка ти, която ще дойде с теб, помоли я да те из4ака отвън :wink:

Kanela
01-06-2008, 10:45
от видеозон няма как да разбере, ноне виждам при4ина да скриеш от него..нали затова отиваш-да разбереш дали вси4ко е ок :)
ако се притесняваш от майка ти, която ще дойде с теб, помоли я да те из4ака отвън :wink:
+1
Ако знае,че си девствена,ще ти направи външен видеозон.Т.е. ще ти намаже долната част на корема с гел и ще го натиска по корема ти за да види яйчниците.Хименът си е в началото на вагината....... :twisted: Няма как да види дали си девствена или не само с това.А попринцип хименът може да бъде разкъсан и от спортни дейности.Не е задължително да е имало полов контакт-И все пак той може да види това само ако те прегледа на магарето. :)
Ако го направи и види - е длъжен да е дискретен.Той е лекар.

LovePoisoned
01-06-2008, 11:15
Наш`те и двамата са доктори и познават личната ми лекарка.. :smt010 Не ми се мисли какво би станало, ама аз не бързам още де. :P

DIVINE_TIME
01-06-2008, 19:43
При преглед само с видеозон няма как да разбере. ;-)

aLakaZam
01-06-2008, 20:26
Ако го помолиш да е дискретен ще пази тайна

momchence_89
01-07-2008, 08:53
otivash na genekolog, ne na vrachka - otva mu e rabotata i shte razbere + te daje pitat i ne smqtam , che e hubavo da se kriqt ot nego podobni vajni "podorbnosti" che ne si veche devstvena.
ako se pritesnqvsh ot roditel mojesh da pomolish da te izchakat otvyn
pyk i vinagi mojesh da pomolish genekologa za diskretnost - vse pak ne si ednistvenoto momiche , koeto si krie sefteto
useph i po-spoko :-) :-) :-) :smt001

+1 =;

Atula
01-07-2008, 10:15
Ако имаш проблем и затова ходиш на прегледи, не крий, че водиш полов живот. Лекарят трябва да запази тайна, а и ще те разбере и няма да те издъни на вашите. Когато аз имах проблем като по-малка и бях се притеснила, че може да е от секс и ще разберат нашите, че водя полов живот, лекарят ми каза, че подобви възпаления могат да са от други причинители и не само не каза на нашите, ами и ми каза какво точно да им обясня. Не спестявай информация на лекар. Освен това, ако знае, че не си девствена, ще те преглежда по друг начин. Нали се сещаш, че истинския гинекологичен преглед е за не-девсвени и не включва само видеозон. Можеш само до си помогнеш ако му кажеш. =D>

krem4et0
01-07-2008, 11:10
Абе моят и с видеозон само си позна. не зная дали наистина се разпознава, едва ли, но това нещо не бива да се крие от гинеколога!