View Full Version : Питам аз - колко време издържате... :Р
Е, нека сега всеки с чиста съвест да си каже колко най-дълго се е ебал преди да свърши... ;) 8-)
Какъв е този глупав въпрос?
По-скоро въпроса е:
Колко пъти момичето е свършило преди ТИ да свършиш?
А за горния пост - 90 мин ... после тряя да те е болял хуя няколко дни. Отвори си учебника по физика и прочети урока за "Триене и сила на триене".
2,5-3 часа - след първия половин час обикновено преставам да си го чувствам и после не е проблем колкото искам, ама няма много смисъл
amatorium
01-22-2008, 21:28
По-скоро въпроса е:
А за горния пост - 90 мин ... после тряя да те е болял хуя няколко дни. Отвори си учебника по физика и прочети урока за "Триене и сила на триене".
+1 Ne svurshvam predi tq da e dostatuchno zadovolena. Obiknoveno momicheto samo si iska nakraq da te svurshi ako e poluchilo kolkoto trqbva. A za vuprosa kolko dulgo nai-mnogo otnovo shte se vuzdurja ot komentar.
Swingswing
01-22-2008, 21:58
Ми давам докато милото не каже, че иска да свърша :oops: .Около 15-20 минути в повечето случаи и искам още, но ми е приоритет на нея да и е по-хубаво.
sentient_
01-23-2008, 05:11
Ами най-дълго е било 30-40мин ;-)
ами... какво да ви кажа... силата на триене не ми действа. просто дамите са достатъчно влажни, за да правят сцеплението поносимо... обаче по някое време доскучава и идва време за дългоочакваната цигарка... :-| а иначе - прави сте - времето не е особено важно - трябва да има кеф... :P
krem4et0
01-23-2008, 12:05
Щом свършва бързо, значи му харесва и го възбуждам, това увеличава моята собствена възбуда и резултатът е в някои случаи взаимно достигане на сексуалния пик или с други думи оргазъм едновременнно! А по-хубаво от това няма. Иначе помня актове около 2 часа, над час, но определено не са били така задоволяващи за мен, както тези около 15-20 минути......
Bernabeu
01-23-2008, 17:28
Щом свършва бързо, значи му харесва и го възбуждам, това увеличава моята собствена възбуда и резултатът е в някои случаи взаимно достигане на сексуалния пик или с други думи оргазъм едновременнно! А по-хубаво от това няма. Иначе помня актове около 2 часа, над час, но определено не са били така задоволяващи за мен, както тези около 15-20 минути......
BRAWO! ewala muci! towa e nai-wajnoto! i e hubawo kogato momi4e go razbira! :grin:
Ami moje bi 30-40 minuti.Ne sym fen na nqkolko chasovoto lashkane,moje da se kaje che dori mi omryzva,izmorqvam se,a i sled kato svyrsha edin,maksimum do dva pyti,izgubvam jelanie i predpochitam da svyrshva :P
Sun_Shine`f
01-23-2008, 17:33
Това не мисля, че трябва да е повод за хвалба при момчетата. Даже напротив :-D
suunlight
01-23-2008, 18:53
Такива теми много (последната от преди 3 дни) .. ппъълни със реклами .. :!: :!: [-(
Ice_Queen_
01-23-2008, 18:57
m00rnInGstaR]Такива теми много (последната от преди 3 дни) .. ппъълни със реклами .. :!: :!: [-(
Аз се кефа кви супермени имаме тук ! :D
DevilWish
01-23-2008, 20:16
Емииии с първият ми интимен партньор винаги към час ,час и нещо и аз много се кефех ,но определено не съм получавала толкова удоволствие колкото сега ,а сегашното е за по 30 минути максимум може би ,но с 2 "рунда" ;)
sexnaeks
01-23-2008, 22:38
По-скоро въпроса е:
+1 Ne svurshvam predi tq da e dostatuchno zadovolena. Obiknoveno momicheto samo si iska nakraq da te svurshi ako e poluchilo kolkoto trqbva. A za vuprosa kolko dulgo nai-mnogo otnovo shte se vuzdurja ot komentar.
- хаха да те боли хуя от 2 часово ебане няколко дни...личи си че поебвате редовно и разбирате физиката - аз на бала спах с едно момиче от класа ми и 2 1/2 часа не можах да свърша.признавам че беше отегчително да се напрягам 30-40 мин да свърша ама в крайна сметка накрая си умрех от кеф-малкия как избуши кочината и я олисках цялата и тя направи някаква мн жалка физиономия и след тва слязохме доло да закусим и 2 часа треперим а тя няква почервенела по бузките и гледа хем гузно хем ме мрази че толко време я ръчках.и въпреки че като цяло не ми се е запечатало като най-любимият спомен в главата ми-тази случка си имаше своето очарование.ОСНОВНАТА ми мисъл е че хора всякакви - нормални,извратени,нинфома ни и съответно предпочитания всякакви - не можете ей така да въведете някакво всеобщо определение за хубав секс (било то в пози , вид секс или пък времетраене) и да го наложите на всички - просто защото вие сте различни от останалите
п.с. да имаш хуй хубавото е че почти сигурно ще свършиш - за разлика от това да имаш пиче , но лошото е че понякога малкия не ще да се събуди - та примерно ако еба момичето което би ми се изсмяло ако малкия не ми се събуди би ли трябвало да ме интересува тя колко е задоволена - би ме интересувало само ако е заслужила любовта ми
много разлчно с приятели ми сме карали по час и нещо, но определено на края бях доста изтощена и не ми се мислеше за секс изобщо.. иначе около 40 мин 8) предостатъчно са
sexnaeks Изрод си батее ама така тряяя. Широка ли и беше пичката че не можа да свършиш или беше няква гадна самата тя? :-D
Аз към час и полувина 2 най-много.
Е, нека сега всеки с чиста съвест да си каже колко най-дълго се е ебал преди да свърши... ;) 8-)
аз свършвам за 26 мин. 39 сек. и 89 стотни .. тва е рекорда ми ианче 26 мин 39 сек и 80 стотни :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
въпрос към лигата на "първо й докарвам множествен оргазъм, после свършвам"
как познавате, че не симулира ;) успявате да отчетете последователното свиване на неволевата мускулатура или кво? ;)
хех, поразително много жени се преструват жестоко - нищо, че са на 12-16 години, те се учат от малки ;)
ами ако сте я клатили толкова дълго и скучно, че й е писнало и казва "ооо, даааа, дааа, бейб и, скъпи, даааа, страхотен си, о, боже, не спирай, даааааааа, даааааа" + малко предасване с нокти, увиване на тяло и т.н., за да замаскира по-добре?
хех
ludoto_f
01-24-2008, 06:59
mnogo sa mi smeshni nqkoi ot mom4etata kato kajat 111min :D
от гледна точка на биологията, един акт има за цел да въведе семенната течност във влагалището на женската, така че всеки акт, по-дълъг от една минута и завършващ с коитус, е нормален :) мъже, не се срамувайте :)
desert_eagle
01-24-2008, 07:18
Медицински речник
коитус
полов акт.
на латински език: coitus.
на английски език: coitus, coition.
quench Професори колкото искаш... Ем то би трябвало и започването да е с "полов акт" :D или ти само като свършваш..
П.С. Аз го вдигам за 1 мин, пък как ли продължителността ще е толкова :-D
amatorium
01-24-2008, 09:23
въпрос към лигата на "първо й докарвам множествен оргазъм, после свършвам"
как познавате, че не симулира ;) успявате да отчетете последователното свиване на неволевата мускулатура или кво? ;)
хех, поразително много жени се преструват жестоко - нищо, че са на 12-16 години, те се учат от малки ;)
ами ако сте я клатили толкова дълго и скучно, че й е писнало и казва "ооо, даааа, дааа, бейб и, скъпи, даааа, страхотен си, о, боже, не спирай, даааааааа, даааааа" + малко предасване с нокти, увиване на тяло и т.н., за да замаскира по-добре?
хех
To si lichi koga edna jena svurshva i koga ne. Ako slushash kakvo ti govorqt ili si mislish che kontrakciite na vaginalnite i muskuli sa kriterii za orgazum si mnooogo zle sus sexa 8-)
мхм, такъв съм си, злетак
научи ме, бате
как да я усещам, че свършва?
на теб казват ли ти?
:-)
сладур
да попитам така
всички ли жени, които си чукал, винаги са свършвали?
share your divine wisdom, sensei
amatorium
01-24-2008, 09:54
да попитам така
всички ли жени, които си чукал, винаги са свършвали?
share your divine wisdom, sensei
Vsichki jeni, chak vseki put ne. Nqkoi put i az sum si gledal kefa ili na momicheto ne i e bila naglasata Ok. No imam kum 95% uspevaemost. \:D/ Kato slojish fakta, che chesto svurshvat poveche ot 1 put mislq, che uspqvam da se preborq s inflaciqta :razz:
научи ме на твоя чалъм, моля те
чувствам се сексуално непълноценен, защото при мен момичетата не могат да свършват...
кви движения правиш, как ги докосваш
хайде де, топя раздел нали е за да могат тея, дето знаят, да учат тея, дето не разбират и питат, а аз питам
amatorium
01-24-2008, 10:02
научи ме на твоя чалъм, моля те
чувствам се сексуално непълноценен, защото при мен момичетата не могат да свършват...
кви движения правиш, как ги докосваш
хайде де, топя раздел нали е за да могат тея, дето знаят, да учат тея, дето не разбират и питат, а аз питам
Ha tova mi e 400 mnenie :) Koga sum gi izdraskal tolkova za nqkolko dni neznam. Imam oshte 100 predi da se drasna nadalech ot toq forum 8-) Ako nqkoi iska da se nauchi purvo trqbva da e nabludatelen, lubopiten i da se interesuva. Procheti mi mneniqta. Tam ima malko uliki kum otgovora na vuprosa ti :smt006
о, вярвай, чел съм ги
в смисъл, в началото те мислех за накакъв, дето само се прави на знаещ и можещ, но сега не е така
евала, брато
но все още не виждам картинката напълно
айде де, разкажи
така ще помогнеш и на други момчета, които не могат да се справят добре - а ако научиш и тях на това, и на момичетата, с които спят, ще им е яко, значи ще направиш добро дело, нали?
Alabalaportokala
01-24-2008, 10:23
как познавате, че не симулира
Достатъчно е да и напипаш сърцето. Ако бие с 240 в минута значи си свършил работата.А сега да не тръгнете да броите ударите. То се усеща Сеш се... Това е най лесния метод да хванеш мацката в крачка. Не става само с пишка иска и акъл :D Но чесно казано не ме интересува дали стига до оргазъм и дали симулира, нали аз си правя кефа... :-P
При усилено пъшкане, както и гърчене, и без огразъм пак мога да ти докарам сърцетуп. 8-)
Друг е въпросът, че аз никога не симулирам. :D
А вие, дечковци сте много зле, защото само говорите, а всъщност работата е мноого зле.
Айде, успех в четенето на Уилипедия и меренето на форумни пишки. 8-)
Alabalaportokala
01-24-2008, 10:34
[quote="bungle"]При усилено пъшкане, както и гърчене, и без огразъм пак мога да ти докарам сърцетуп. 8-)
Така си е. Но не можеш да докараш сърцетуп, както при уплаха, стрес, оргазъм. Щом си стигала до оргазъм знаеш как ти бие сърцето тогава и как когато се мъчиш на сила. Жените колкото и добри лицемерки да сте мъжа трябва да е шматка че да не усети кога симулираш и кога не
Тъй като аз не съм симулирала не мога да ти кажа дали сърцетупът ми ще се доближава до този при оргазъм. Може пък да съм скрита лимонка. 8-)
Alabalaportokala
01-24-2008, 10:41
Това е все едно да заповядаш на мозъка си. Защото мозъка ти прави така че сърцето да бие усилено когато стигаш до оргазъм. Той е източника на това удоволствие . Произвежда хормон на удоволствието наречен допамин. Някой хора твърдят че всъщност мозъка е най - големия полов орган на земята. Малцина ще ме разберат
Абе...
Успехи в симулацията :D
аз не разбрах
и аматориум не ми отговори на въпроса
:cry:
amatorium
01-24-2008, 10:58
Hm. Ami formulata e slednata: Zaintriguvash, sublaznqvash, otpuskash, predrazpolagash i nakraq mujkoto dostoisstvo vlagash.
Purvo trqbva da e sexualno zaintriguvana i da ima jelanie. Kakto spomenah chrez intriga, raznoobrazie i malko sexualna gavra. Vajnoto e suznanieto i da e prevuzbudeno. Da q karash da napravi neshto, koeto moralnite i baieri sa q spirali. Kogato e gotova i q pogreesh i malko v legloto si ti. Mojesh da poznaesh koga e dostignala momenta po otpuskaneto i. Povedenieto i leko se promenq i tq za moment se ostavq da se naslajdava. Toplinata i se promenq. Stava goreshta. Zachervqva se izvednuj silno. Ima dosta simptomi. Trqbva da sledish malko i postepenno se useshta. Obiknoveno jenata kogato dostiga tozi moment ne kreshti kato po filmite. Samo pushka i stene. Ponqkoga si hape prustta dori 8)
явно си бил с много истински жени и те също са останали доволни
благодаря ти, сега със сигурност ще се постарая да приличам на теб в леглото
това са ценни съвети, които всеки мъж трябва да знае!
:smt006
Hm. Ami formulata e slednata: Zaintriguvash, sublaznqvash, otpuskash, predrazpolagash i nakraq mujkoto dostoisstvo vlagash.
Purvo trqbva da e sexualno zaintriguvana i da ima jelanie. Kakto spomenah chrez intriga, raznoobrazie i malko sexualna gavra. Vajnoto e suznanieto i da e prevuzbudeno. Da q karash da napravi neshto, koeto moralnite i baieri sa q spirali. Kogato e gotova i q pogreesh i malko v legloto si ti. Mojesh da poznaesh koga e dostignala momenta po otpuskaneto i. Povedenieto i leko se promenq i tq za moment se ostavq da se naslajdava. Toplinata i se promenq. Stava goreshta. Zachervqva se izvednuj silno. Ima dosta simptomi. Trqbva da sledish malko i postepenno se useshta. Obiknoveno jenata kogato dostiga tozi moment ne kreshti kato po filmite. Samo pushka i stene. Ponqkoga si hape prustta dori 8)
:D Аз викам.
да бе да
няма начин, ти си значи такава от филмите... не си истинска
всъщност, сигурно се зачервяваш и отпускаш, но ти е толкова добре, че мислиш, че викаш....
Не бе, симулирам, не разбра ли? :D
Сега оба4е ще мога да го правя по-ка4ествено - ще си хапя пръста.. :-P
обаче странното е, че пи толкова много жени, с които пичът е спал, все пак се е получавала една и съща реакция, пък някои, по странно съвпадение, са си хапали и пръста
абе явно има неква подробност която ми убягва, но 101% вече ъм сигурен, че има 1-2 метода, които със сигуност карат жените да свъшват и като ги знаеш, получаваш едни и същи резултати!
супер!
amatorium
01-24-2008, 12:32
Kazvam samo nqkoi ochevidni simptomi. Nikude ne sum kazal, che vsichkite si hapet prustite ili che nikoq ne vika. Mainata mu. Poveche nqma da davam suveti po temita.
о, защо отдръпна сияният си лик от нас? с какво го заслужихме?!
:D
quench развали темата с глупавата си ирония.
amatorium
01-24-2008, 22:44
Reshil sum da pisha 500 mneniq i sled tova ofeikvam. Kakto i da e. Shte ostavq na strana normalniqt fakt, che e normalno polovinata da sa suglasni s neshto, a drugata polovina ne. Ne pisha tuk, za da se hvalq ili da si izsmukvam prez prustite mexikanski sapunki. Spiram s opisaniqta i po temata.
Za oralnata. Ezika trqbva da e nejen i igriv. Nqma nujda ot grubi smukaniq i hapene na tova nejno mqsto. Malko s otpusnato eziche i razbira se igra vurhu klitora. Prustchetata moje da se vluchat vutre v pu*kata i ako imate jelanie stimuliraite G tochkata (ne vsichki momicheta chuvstvat tova udovolstvie no kato cqlo deistva). Za da q namerite vkaraite prustche vutre i opipaite po stenata pod korema. Shte q usetite - grapavi tvurdo "petno". 2 prustcheta igrivi i 1 eziche v danci divi ... i taka prosto momicheto shte vdigne parata i dihaniqta. Posle veche mojete da q obladaete i orgazmut e blizo. Produljete po vreme na sexa s dobur dopir galene i celuvki. Ustata, vratleto, uhoto. Budete otpusnati i mislete za neq. Nqma da vi doide tolkova lesno kogato ste susredotocheni v useshtaneto kak q galite i tq zadovolqvate, a tq e potunala v udovolstvieto. Ne i go razvalqite s rezki promeni reakcii i tupi repliki. Prosto se nasladete na rituma i dihanieto i...
Haide dano sum bil polezen i dano vsichki sa shtastlivi. Vse pak sexa e udovolstvie, koeto posledstvie nosi radost i usmivki. Budete veseli i se zabavlqvaite bez da se pritesnqvate ot strah ili vuprosi. :D
amatorium
01-24-2008, 22:49
Ups, tova trqbvashe da e v temata za Malki sex taini. :)
amatorium, откъде си :lol: :lol: :lol:
amatorium
01-24-2008, 23:34
Ot Varna.
amatorium
01-24-2008, 23:39
A ti?
пу, далече деба 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
някои хора превърнаха темата в чат....
"от каде си?"
"от варна.ти?"
Ot Varna.
eto edin sagrajdanin :grin:
po temata sled chas i neshty pochvate da ne si go chustvate i posle vi e tolkova po trudno da svarshite ako vaobshte uspeete :) Pak i na jenite ne im dostavq golqmo udovolstvie posle da ne moat da sedqt :) ili da varvqt :oops:
amatorium
01-25-2008, 23:53
S risk da me opluqt shte podnovq vse pak pisaneto si v temata tozi put e neshto malko po-bezobidno - masajut. Osnovnite tehniki predrazpolagashti elementi na masaja sa podhodqshtiqt moment, podhodqshtata sila i pravilnoto masajirane. Nai-bezobidniqt tip masaj (koito mojete da pravite i na miomiche koeto harevate i ne hodite) e masajut na vrata i gurba. Ta ...
Zapochnete s vrata. Leko pritiskane, otnachaloto slabo, posle malko po-silno, no nikoga ne stiskaite. Masajut se pravi s prusti, za po-stegnatite mesta s 2 prisviti prusta. Ama kakto i da e. Zapochnete s vrata. Raztriite go dobre dokato stignete do pleshkite. Ot pleshkite nadolu muskkulite i grubnaka sa nqkolko grupi s razlichen ugul i trqbva da gi usetite. Purvo vinagi pripluzvaite bavno prusti za da usetite kak trqbva da q pritiskate. Po rubanaka nadolu ot dvete strani i po pleshkite pod perkite perpendikulqrno na lopatkite. Izpolzvaite vurtelivi bavni i razpuskashti vluknata dvijeniq ne natiskaite silno. Pri useshtaneto na zapleteni vlakna raztrivate perpendikulqrno na vlaknata sus sgunati prusti i s vutrelivi dvijeniq. Grubnachnite preshleni se tpuskat s leko pritiskane i raztrivane mejdu tqh. Kogato zapchne celiq grub i grubnaka da se otpuskat mojete da zapochnete s leki galeniq po gurba i vrata. Ako se spravite dobre moje i da poluchite nai-malko blagodarnostta na momicheto, a zashto ne i malka nagrada.
Znam che beshe kratko no se nadqvam v pone obshti linii da sum bil polezen. Vse pak masajut e edna ot nai-priatnite sex taini. 8)
polarmolar
01-26-2008, 09:30
:-o
Hah zavisi ot tova kolko si izto6ten psihi4eski i fizi4eski.
Az li4no sum pravil seansi ot po 4as 4as i ne6to no kogato sum se vru6tal ot rabota (lqtoto) 20 mins i zaspivam koeto e mn kofti ama priqtelkata mi nikoga ne se e oplakvala tui 4e :) :lol:
polarmolar
01-26-2008, 09:32
Ot Varna.
eto edin sagrajdanin :grin:
po temata sled chas i neshty pochvate da ne si go chustvate i posle vi e tolkova po trudno da svarshite ako vaobshte uspeete :) Pak i na jenite ne im dostavq golqmo udovolstvie posle da ne moat da sedqt :) ili da varvqt :oops:
+1
Аз наи много сум издуржал 10 мин.............. :( оба4е после веднага правя втори тек и втория тек е колкото си искам време :) :)
Ne e vajno kolko, vajnoto e kak :P
Dalgoto si gubi 4ara, mai 4as i poluvina mi se stori tvarde...
Smirnoff
02-09-2008, 20:42
Какъв е тоя въпрос бе ебеш докат несвърши и след това и ти сваршваш може и за 10 мин ...
Към 50 минути 8) не съм свикнал да пускам хронометър като почна :-D
GetNasty
02-11-2008, 13:03
По-скоро въпроса е:
:razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :grin: :grin:
По-скоро въпроса е:
:razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :grin: :grin:
ТЦтцтц детска работа не е вярно това.Аз най-много кам 3 часа естествено с почивчици иначе ми се е случвало и за 5 мин...
BrokenHeart
02-11-2008, 15:21
оо аз съм много издръжлива...Докато ми писне 8-) или докато момчето свърши 8-)
coolkiss
02-11-2008, 15:41
Към 3 дена...
При толкова полови атлети тук - просто няма как да отговоря по друг начин...
зависи от алкохола преди това..
един път клатих гората с часове.. накрая ми писна и заспах без да съм свършил.. иначе девойката на сутринта беше много доволна.. аз викам.. аре пак.. че снощи не можах да свърша.. оная сподели, че не е в състояние... но следващата вечер си свърших работата :) ;-)
така, че не пийте чак толкоз много :D :D
korabokroshenec
02-11-2008, 17:28
dostatu4no :)
m00rnInGstaR]Такива теми много (последната от преди 3 дни) .. ппъълни със реклами .. :!: :!: [-(
Аз се кефа кви супермени имаме тук ! :D
:razz: :razz: :razz:
Sv3tLinCetU
02-11-2008, 18:57
наистина не е вжно времето... с различните момчета-различно... с един от последните ми приятели - най-кратко 25 мин най д1лко 1ч. и 40 мин г-д ( за един тек ). важно е и двамата да сме задоволени на макс пък колко време ще е.... :)
FunnYboY
02-11-2008, 19:07
:grin: 10мин - 3 часа :D
Зависи от мотивацията и дали си заслужава мъченето... :P
1 4as i pak ne mojah da svur6a...... :-o
padnal_angel
02-11-2008, 22:20
+1 Ne svurshvam predi tq da e dostatuchno zadovolena. Obiknoveno momicheto samo si iska nakraq da te svurshi ako e poluchilo kolkoto trqbva. A za vuprosa kolko dulgo nai-mnogo otnovo shte se vuzdurja ot komentar.[/quote]
e kak da ne iskash da go napravish s takuv 4ovek na jivo ???
е мръсТнице.. недей така.. срамотията... ни тъ и беши срам :D :D
GameFace
02-11-2008, 22:24
В отговор на едно от мненията на 1-ва страница: А в учебниците пише ли за силата на триене в навлажнена среда?
По темата: С чикия преди секс - 2 часа и нещо. Без чикия - 10, 30, 60 мин., зависи и от момичето. :)
зависи и от момичето. :)
да де.. ко ти се падне некой кофа.. все едно си хвърлил салам в коридор.. със същия успех може се "чекнеш" и сам - без девойка.. ходи свършвай :razz: :D :D :D 8-)
padnal_angel
02-11-2008, 22:28
е мръсТнице.. недей така.. срамотията... ни тъ и беши срам :D :D
am ni me e sram de kazvam si kot mislia sega momcheto si gi vladee ne6tata nai-malkoto na dumi sus sigurnost :)))
kirov123
02-17-2008, 14:24
....
amatorium
02-17-2008, 14:52
Аз свършвам за 2-3 мин .... какво да напрая ?
Явно имам проблем...да отида на сексколог ?
Nqmash nujda ot sexolok a ot povechko rukodelie i trenirane na psihikata.
kirov123
02-17-2008, 15:00
....
amatorium
02-17-2008, 15:48
Има и др проблем....това 'ръкоделие' и честото изпразване до което ще доведе също ми пречи , защото тренирам фитнес и нямам желание да онанирам по 3 пъти на ден....пък и да ти кажа, когато съм сам мога и по-дълго да издържа , но когато женскаа почне да ми пъшка в ръцете се превъзбуждам...
Дали няма медикаменти някакви...?
Ami bez rukodelie ot po nqkolko chasa i praktika trudno shte stane. Ne ti trqbvat medikamenti. A i ne prekalqvai s fitnesa.