PDA

View Full Version : Анален секс продължителност...

amatorium
03-01-2008, 02:00
Kolko nai-mnogo ste pravili analen sex kato produljitelnost? Gore dolu ?

tqnko1
03-01-2008, 02:01
20 пати :Д

gergana_sweet
03-01-2008, 05:47
Ами като продължителност мисля че около два часа...

Lorelei
03-01-2008, 06:08

Ne moga da se pohvalq s nqkakyv zaviden opit,no 2 chasa mi se vijdat naistina mnogo,nai-malkoto,che dori i pri vaginalen seks ne sym dostigala takyv,napravo svoeobrazen rekord.Men shte mi stane skuchno,otegchitelno,shte si izmorq.A osobenno ako e v dupeto... :/
Za trite pyti,koito sym go pravila dolu gore se vyrtqhme okolo 10 minuti.

krem4et0
03-01-2008, 07:15
Да кажем окол 5-10 минути. 10 е много........7-8 минути някъде. Боли бе хора......

gergana_sweet
03-01-2008, 07:19

Ne moga da se pohvalq s nqkakyv zaviden opit,no 2 chasa mi se vijdat naistina mnogo,nai-malkoto,che dori i pri vaginalen seks ne sym dostigala takyv,napravo svoeobrazen rekord.Men shte mi stane skuchno,otegchitelno,shte si izmorq.A osobenno ako e v dupeto... :/
Za trite pyti,koito sym go pravila dolu gore se vyrtqhme okolo 10 minuti.

Наистина си беше доста изморително но заради оргазма който получих си струваше определено...

aanitogb
03-01-2008, 07:19
mi okolo 20 min nai mnogo 30

hackers
03-01-2008, 07:20
ами незнам но приятлката ми не издържа и 4 минути де*а много пищеше и аз се отказах :-x

aanitogb
03-01-2008, 07:23
smali malko nesme tolkova glypavi.2 4asa za analen sex sa mnogo ti za tva vreme 6te se nasere6 be vsi4ki znaem kvo e analen sex ili si nqkva nimfomanka ili si bila s nqkav idiot koito nemoje za poluvin 4as dati napravi orgazam

gergana_sweet
03-01-2008, 07:27
smali malko nesme tolkova glypavi.2 4asa za analen sex sa mnogo ti za tva vreme 6te se nasere6 be vsi4ki znaem kvo e analen sex ili si nqkva nimfomanka ili si bila s nqkav idiot koito nemoje za poluvin 4as dati napravi orgazam

Не претендирам че са били точно 2 часа...казах някъде там..никога не съм си поставяла за цел да засичам времето за секс.

vodka_f
03-01-2008, 07:27
ами само един път съм го правила продължи някъде около 10 минути оттогава не съм го повтаряла въпреки,че не знам защо - хареса ми .. :oops: :D

klient
03-01-2008, 07:45

Az sa6to 4ukah edna macka okolo 4as i ne6to v gaza...sled tova trepere6e cqlata be6e svar6ila nqkolko pati ,ama kakto kaza ti ...ne moje da ustiska i se nasra...

love_girls
03-01-2008, 07:53
15-ина минути , но и не я пришпорвам там попринцип. Само 2 пъти сме го правили , като първия път като че ли беше и повече време.

MakeMeLaugh
03-01-2008, 08:37
Сега ви чукат по 2 часа в гъза, а сте на 15-16.. какво ли ще бъде след 10 години...
Мисля да просперирам в живота.. Ще си направя фабрика за памперси 8)
Повече от 20-30 мин мааакксс у гъзо си е самоубийство според мен..
Аз като сексам в путето 30 мин, че после ми дискомфортно както и на нея, пък вас ви ръчкат по 2 часа. пфф
Или сте големи кофи или ходите с момченца с карфички (чурчянца)...
Хубу насрали сте се.. случва се да речем.. Амаа мааа му стара тука пред цяла БГли тряа да са хвалите ве.. бахти дебилите сте..
Гнусни от всякъде.
Герганче, с трепет очаквам рожденният ти ден да ти подаря една тапа за гъз :grin:

Lorelei
03-01-2008, 08:41

Az sa6to 4ukah edna macka okolo 4as i ne6to v gaza...sled tova trepere6e cqlata be6e svar6ila nqkolko pati ,ama kakto kaza ti ...ne moje da ustiska i se nasra...

Na tebe ti vqrvam kolkoto na nashte politici po vreme na predizborna kampaniq,taka che ai hodi "ebi" lqvata i ne se obesnqvai.Az dokolkoto pomnq ti i mene me beshe ebal...Nishto che ne si me vijdal,pypchiv puber takyv!

ZaRiBeN
03-01-2008, 08:53

ти ако си го правила 2 часа без прекъсване отзад аз лично ще отида в най-близката джамия и ще се прекръстя :lol: как беше любимия ми израз..."и един мармонт увива шоколада в станиол" :lol:

elitututu
03-01-2008, 08:56
10-15 min nemoga poveche

hottie
03-01-2008, 09:15
Ami ne pove4e ot 20 minuti!Dori kogato pravim SAMO analen ne e pove4e ot 20 minuti.

bibo
03-01-2008, 09:16
Да кажем окол 5-10 минути. 10 е много........7-8 минути някъде. Боли бе хора......

ХМ,пробвай с Johnson's Baby уникално става...

ZaRiBeN
03-01-2008, 09:18
освен, че става "уникално" мазно друг резултат не се получава. хората затова са измислили аналните гелове. иначе всички щяхме да караме на алтернативни смазки.

hottie
03-01-2008, 09:27
az mnogo mrazia gelovete. Mnogo mi e ...lepkavo niakakvo.

hahavteen
03-01-2008, 09:38
Okolo 10-15 minyti...Ne pove4e...

krem4et0
03-01-2008, 10:15

ХМ,пробвай с Johnson's Baby уникално става...

Нямам намерение да правя пак анален секс.........или ще е в доста далечното бъдеще. беше само опит и не ми хареса.

ZaRiBeN
03-01-2008, 11:12
az mnogo mrazia gelovete. Mnogo mi e ...lepkavo niakakvo.

лепкав гел :shock: е те за такова животно не съм чувал :?

rame
03-01-2008, 12:10
Сега ви чукат по 2 часа в гъза, а сте на 15-16.. какво ли ще бъде след 10 години...
Аз като сексам в путето 30 мин, че после ми дискомфортно както и на нея, пък вас ви ръчкат по 2 часа. пфф
Хубу насрали сте се.. случва се да речем.. Амаа мааа му стара тука пред цяла БГли тряа да са хвалите ве.. бахти дебилите сте..
Гнусни от всякъде.
Герганче, с трепет очаквам рожденният ти ден да ти подаря една тапа за гъз :grin:Точно на място казано. :)

PlamM
03-01-2008, 12:25
Ne sym pravila analen seks :-)

vaniLL
03-01-2008, 15:59
ninammmm v analniq sega prohojdame :-)

Thuglife
03-01-2008, 16:10
abe neznam, no na men ne sa mi davali v dupeto shtot mi e mn debel i dulug i do sia nikoe gadje ne mi dava shtot shtialo da boli :shock:

Bubbly
03-01-2008, 16:20
ами незнам но приятлката ми не издържа и 4 минути де*а много пищеше и аз се отказах :-x
Знаеш ли, бих те помолила да предадеш моите съболезнования на приятелката ти, че е тръгнала с теб. :-D

DevilWish
03-01-2008, 16:33
Edin pyt bqh probvala neznam kолко СЕКУНДИ съм издържала ,но веднага спряхме . . . незнам хич как съм се навила ,но . . .
В скоро време може би ще го пробвам с приятеля ми ,защото виждам ,че има голямо желание пък и на мен ми е интересно ,но . . . просто ми трябва преди това много психическо настройване ;)

Nik4o_Spain
03-01-2008, 16:45
Ami neznam no ne e bilo mnogo 4-5 min pri uslovie 4e vremeto ni be6e 1 4as da ne sam lud da platq pove4e :D no ne go obi4am 8-)

WhiteOneBG
03-01-2008, 16:59
2 часа анален секс ... рекорда ми за нормален е час и 20 , след това не можех да се движа ...
Да предположим че е вярно ебете се секи ден по 2 часа и на 5тия месец не питайте що се насирате
Г*зУ не е място за секс ...

Nik4o_Spain
03-01-2008, 17:08
Sled 1 godina 6te ima belite me4ki kade da spqt :oops:

tqnko1
03-01-2008, 17:20
pei nqkoi kazal 2 4asa i ve4e si4ki i vqrvat :-P :lol: :lol: :lol: :lol:

Nik4o_Spain
03-01-2008, 17:25
pei nqkoi kazal 2 4asa i ve4e si4ki i vqrvat :-P :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne si razbral pravilno .. nikoi ne i vqrva :D nqma na4in 2 4asa da se pravi analen sex poneje 6te zemat da izlizat kafqvi 6tastiq i seki go znae :)

LitTleJ
03-01-2008, 17:58
2 ЧАСА, КАВО ПО ДЯВОЛИТЕ :shock: :shock:

т.6 от Правилника!

sh3_1s_7h3_0n3

WaKo
03-01-2008, 19:53
Брей, всички големи експерти по анален секс се изкарахте... Както се казва - не съдете за другите свине по собствената си кочина... Че вие не сте правили секс, бил той анален или какъвто и да било друг не значи, че не може да се прави - къде е толкова проблема да прави 2 часа анален секс? Щяла да се насере - някъде да пише, че е така? Различни хора, различни предпочитания.

maximus
03-01-2008, 19:57

Cqla no6t!!! no madamata si be6e napravila klizma, a i v po4ivkata sled nqkolko ot aktovete otide da si vzeme du6, pak s klizma! Be6e mnogo qko i brutalno! Izhabihme nqkolko tubi ovlajniteli! Anusa i se razpra! Napravo be6e za reanimaciq!

tisho21
03-01-2008, 20:34
С колко шева я заши 8-) :razz:

rame
03-01-2008, 23:32

Cqla no6t!!! no madamata si be6e napravila klizma, a i v po4ivkata sled nqkolko ot aktovete otide da si vzeme du6, pak s klizma! Be6e mnogo qko i brutalno! Izhabihme nqkolko tubi ovlajniteli! Anusa i se razpra! Napravo be6e za reanimaciq! :D Ае стига .....понамалете малко въображението.....или пишете в sex-razkazi.com :-D

amatorium
03-02-2008, 03:16

Cqla no6t!!! no madamata si be6e napravila klizma, a i v po4ivkata sled nqkolko ot aktovete otide da si vzeme du6, pak s klizma! Be6e mnogo qko i brutalno! Izhabihme nqkolko tubi ovlajniteli! Anusa i se razpra! Napravo be6e za reanimaciq! :D Ае стига .....понамалете малко въображението.....или пишете в sex-razkazi.com :-D

Heh, mnogo 8) Po moi skromni nabldeniq obiknoveno momicheto se vuzbujda super mnogo burzo i svurshva ot analen i posle i e super umoreno i ima nujda ot dobra pregrudka i sladuk sun.

gergana_sweet
03-03-2008, 22:55
Po moi skromni nabldeniq obiknoveno momicheto se vuzbujda super mnogo burzo i svurshva ot analen i posle i e super umoreno i ima nujda ot dobra pregrudka i sladuk sun.

Дам съгласна съм за умората и съня,може и без прегръдка .

50cent
03-03-2008, 23:09
аа аз на герганчето и вярвам ако е тя на аватара си се чудя как приятеля ти е издържал толкова

ПС: 12 минути със сегашната ми приятелка

gergana_sweet
03-03-2008, 23:10
аа аз на герганчето и вярвам ако е тя на аватара си се чудя как приятеля ти е издържал толкова

Аз съм да...Ами на почивки.....но си беше доста секса...

50cent
03-03-2008, 23:15
хаиде да пляскаме всички хора които се възхищават на герганчето за издръжливоста и всички които опитаха кока кола лаит и започнаха да пият само нея

т.9
krem4et0

MakeMeLaugh
03-04-2008, 10:39

Току-що си призна, че НЕ си правила 2 часа анален. ;)
Ей такива са ми много интересни дето се изхвърлят.
Продължителността е от както ти го вкарва за 1 път и до момента, вкойто е спрял
По твоята логика аз съм правил 7 часа секс през прекъсване и то неведнъж... Луд съм мале п***и ям :razz: :grin:

amatorium
03-04-2008, 13:19

По твоята логика аз съм правил 7 часа секс през прекъсване и то неведнъж... Луд съм мале п***и ям :razz: :grin:

E, edna dve minutni pochivki ne se broqt osobeno.

lwsu
03-04-2008, 15:47
аз пък си мисля че с малко оригинален алкохол и качествени вещества, всичко е възможно, даже за два часа нема се изпотиш ;)

ама не го ли видя с очите си, не вярвам дори и да е на почивки, пак си е много, ама дано имаш добра храносмилателна система :D

за малко да забравя - 10-20 мин

Nik4o_Spain
03-04-2008, 16:27
Tuka mai nqkoi e ql LSD :lol:

MakeMeLaugh
03-04-2008, 22:33

ХАхаХАах, станахте ми ясни вече какви сте "ебачи" и "ебачки".
Значе, аз редовно ви бия по продължителност в секса (не аналния де), ако мисля по вашата логика... :-P 8)

gergana_sweet
03-04-2008, 22:44
И каква е нашата логика?

rame
03-04-2008, 23:09

Значе, аз редовно ви бия по продължителност в секса (не аналния де), ако мисля по вашата логика... :-P 8) Да,прав си.Щом си почиваш (било то и 1-2 минути) ,възбудата спада и може да се издържи много повече време. :) За продължителност на секса за мен се счита колко време го правите с почивка най-много за смяна на позите! :grin:

MakeMeLaugh
03-05-2008, 08:48
Това е правилният отговор! Точка.

Това, че пубертетчетата сметнали, че 2 минути не са от значение си е напълно грешно и всичко е с цел надуване, преувеличаване или там както щете го наричайте...

Акта си е от почването до почивката, колкото и малка да е тя - без смяна на позите естествено, което става за секунди да речем. Щото след почивката много неща се променят ;)

Нищо лично.. бъдете честни. Щото ся приказваш, че го правип примерно 2 часа, ама утре примерно тръгна с теб (което няма да стане категорично :) ) и си чакам двата часа, а ти ми дадеш макс. 30 миути.. е ко праийм :Д:Д. Кажи по-добре правих го примерно 3-4 пъти по 30 мин и така. Пак се счита, че е много, ама не и че 2 часа са ти пръскали гъза с извинение :)

И междру другото.. специално в тази тема за аналния.. според мен хвалба колкото по-малко по-добре, а бе както правите някои - обратното. Щото това показва какви кофи сте от още сега и колко некачествени сте за възрастта си е. Тясното си е ясно.. винаги ще бъде на мода ;)

Мисля, че дискусията/спорът приключи :) Продължаваме по темата, с малко по-честни и точни отговоори. По-приятно ще е според мен :)

SexYLipS
03-05-2008, 08:49
ОМФГ :shock: 2 часа.. ти добре ли си? :?

rame
03-05-2008, 09:37
ОМФГ :shock: 2 часа.. ти добре ли си? :?Не се изумявай! :wink: Прочети и виж че не е било "точно" 2 часа! :P
А бтв аз не съм се изказала още по темата .... 8-) Моят най-продължителен анален секс е бил точно 0:00 секунди :-D

amatorium
03-05-2008, 12:25

Значе, аз редовно ви бия по продължителност в секса (не аналния де), ако мисля по вашата логика... :-P 8)

Tova e golqma glupost. Sexa, osven chisto klatene e smqna na pozi, raznoobrazqvane i igra i galene. Chisto pompane ne mojesh da dokarash poveche ot chas nqkude. Puk i kakva e ideqta bez da raznoobrazqvash? Ponqkoga ne moga da razbera tuk kakvo merqt vsichki.

A po otnoshenie na analniq tam da pompish bez pochivka ne mojesh da q dokarash do poveche ot 15-20 minuti. Haide stiga ste govorili za rekordi, che vse pak gadjetata minavat prez mene i spoelqt vsichko za "rekordiorite" 8)

FikSi91
03-05-2008, 14:21
Гнусни от всякъде.
Герганче, с трепет очаквам рожденният ти ден да ти подаря една тапа за гъз :grin:

hahaha nz hahah kolko 6te im e golqm guza posle hahahaha

rame
03-05-2008, 18:08
Tova e golqma glupost. Sexa, osven chisto klatene e smqna na pozi, raznoobrazqvane i igra i galene. Chisto pompane ne mojesh da dokarash poveche ot chas nqkude. Puk i kakva e ideqta bez da raznoobrazqvash? Ponqkoga ne moga da razbera tuk kakvo merqt vsichki.

A po otnoshenie na analniq tam da pompish bez pochivka ne mojesh da q dokarash do poveche ot 15-20 minuti. Haide stiga ste govorili za rekordi, che vse pak gadjetata minavat prez mene i spoelqt vsichko za "rekordiorite" 8) Хехе,чий гаджета? :wink: А за тва ,че сексът не е просто "клатене",кой е казал че е това?? Лично при мен галенето и целувките си ги има в любовната игра,както и по време на секса....което не значи,че има "почивки"....Според мен точно тва с почивките си е "клатене"-клатиш,клатиш 30 минути,спираш,почиваш 2 минути и айде пак-и така издържаш часове..... :-D На мен някакси не ми върви,както сме възбудени и разгорещени по време на секс да спрем,както някои са ми разправяли"за по цигарка". :D

MakeMeLaugh
03-05-2008, 18:23
Кво помпане кви 5 леа..
Купи си компресор и няма да се налагаш да помпаш ;д

Ще си замълча. Не ми се спори напразно.
То ако почнем за всяко нещо да се оправдаваме и правим компмромиси с истината.. тогава яко се надлъгваме в тоя форум.. :Х

Поне видяхме: Ето от куъде тръгва грешната информация.. от случаи като този и за тфа накрая има комплексирани.. щото някои си наглаася нещата за да му е удобно.. ;д

Аайй, Jay Z- Blue Magic (кефене)

MishitoOo
03-06-2008, 14:00
ахахах какъв споррррр 2часа :shock: :shock: :shock: тва безумна лудостттт !!!! тебе направо са те спукалии :lol:

Nik4o_Spain
03-06-2008, 14:12
ахахах какъв споррррр 2часа :shock: :shock: :shock: тва безумна лудостттт !!!! тебе направо са те спукалии :lol:

Ne 2 4asa bih kazal 3-4 dena ve4e :D a stiga ve4e to momi4eto si prizna 4e ne sa q liubili 2 4asa v mqstoto ot kadeto se izhvarlqt toksinite :)