View Full Version : Анален секс продължителност...
amatorium
03-01-2008, 02:00
Kolko nai-mnogo ste pravili analen sex kato produljitelnost? Gore dolu ?
gergana_sweet
03-01-2008, 05:47
Ами като продължителност мисля че около два часа...
Ne moga da se pohvalq s nqkakyv zaviden opit,no 2 chasa mi se vijdat naistina mnogo,nai-malkoto,che dori i pri vaginalen seks ne sym dostigala takyv,napravo svoeobrazen rekord.Men shte mi stane skuchno,otegchitelno,shte si izmorq.A osobenno ako e v dupeto... :/
Za trite pyti,koito sym go pravila dolu gore se vyrtqhme okolo 10 minuti.
krem4et0
03-01-2008, 07:15
Да кажем окол 5-10 минути. 10 е много........7-8 минути някъде. Боли бе хора......
gergana_sweet
03-01-2008, 07:19
Ne moga da se pohvalq s nqkakyv zaviden opit,no 2 chasa mi se vijdat naistina mnogo,nai-malkoto,che dori i pri vaginalen seks ne sym dostigala takyv,napravo svoeobrazen rekord.Men shte mi stane skuchno,otegchitelno,shte si izmorq.A osobenno ako e v dupeto... :/
Za trite pyti,koito sym go pravila dolu gore se vyrtqhme okolo 10 minuti.
Наистина си беше доста изморително но заради оргазма който получих си струваше определено...
aanitogb
03-01-2008, 07:19
mi okolo 20 min nai mnogo 30
ами незнам но приятлката ми не издържа и 4 минути де*а много пищеше и аз се отказах :-x
aanitogb
03-01-2008, 07:23
smali malko nesme tolkova glypavi.2 4asa za analen sex sa mnogo ti za tva vreme 6te se nasere6 be vsi4ki znaem kvo e analen sex ili si nqkva nimfomanka ili si bila s nqkav idiot koito nemoje za poluvin 4as dati napravi orgazam
gergana_sweet
03-01-2008, 07:27
smali malko nesme tolkova glypavi.2 4asa za analen sex sa mnogo ti za tva vreme 6te se nasere6 be vsi4ki znaem kvo e analen sex ili si nqkva nimfomanka ili si bila s nqkav idiot koito nemoje za poluvin 4as dati napravi orgazam
Не претендирам че са били точно 2 часа...казах някъде там..никога не съм си поставяла за цел да засичам времето за секс.
ами само един път съм го правила продължи някъде около 10 минути оттогава не съм го повтаряла въпреки,че не знам защо - хареса ми .. :oops: :D
Az sa6to 4ukah edna macka okolo 4as i ne6to v gaza...sled tova trepere6e cqlata be6e svar6ila nqkolko pati ,ama kakto kaza ti ...ne moje da ustiska i se nasra...
love_girls
03-01-2008, 07:53
15-ина минути , но и не я пришпорвам там попринцип. Само 2 пъти сме го правили , като първия път като че ли беше и повече време.
MakeMeLaugh
03-01-2008, 08:37
Сега ви чукат по 2 часа в гъза, а сте на 15-16.. какво ли ще бъде след 10 години...
Мисля да просперирам в живота.. Ще си направя фабрика за памперси 8)
Повече от 20-30 мин мааакксс у гъзо си е самоубийство според мен..
Аз като сексам в путето 30 мин, че после ми дискомфортно както и на нея, пък вас ви ръчкат по 2 часа. пфф
Или сте големи кофи или ходите с момченца с карфички (чурчянца)...
Хубу насрали сте се.. случва се да речем.. Амаа мааа му стара тука пред цяла БГли тряа да са хвалите ве.. бахти дебилите сте..
Гнусни от всякъде.
Герганче, с трепет очаквам рожденният ти ден да ти подаря една тапа за гъз :grin:
Az sa6to 4ukah edna macka okolo 4as i ne6to v gaza...sled tova trepere6e cqlata be6e svar6ila nqkolko pati ,ama kakto kaza ti ...ne moje da ustiska i se nasra...
Na tebe ti vqrvam kolkoto na nashte politici po vreme na predizborna kampaniq,taka che ai hodi "ebi" lqvata i ne se obesnqvai.Az dokolkoto pomnq ti i mene me beshe ebal...Nishto che ne si me vijdal,pypchiv puber takyv!
ти ако си го правила 2 часа без прекъсване отзад аз лично ще отида в най-близката джамия и ще се прекръстя :lol: как беше любимия ми израз..."и един мармонт увива шоколада в станиол" :lol:
elitututu
03-01-2008, 08:56
10-15 min nemoga poveche
Ami ne pove4e ot 20 minuti!Dori kogato pravim SAMO analen ne e pove4e ot 20 minuti.
Да кажем окол 5-10 минути. 10 е много........7-8 минути някъде. Боли бе хора......
ХМ,пробвай с Johnson's Baby уникално става...
освен, че става "уникално" мазно друг резултат не се получава. хората затова са измислили аналните гелове. иначе всички щяхме да караме на алтернативни смазки.
az mnogo mrazia gelovete. Mnogo mi e ...lepkavo niakakvo.
hahavteen
03-01-2008, 09:38
Okolo 10-15 minyti...Ne pove4e...
krem4et0
03-01-2008, 10:15
ХМ,пробвай с Johnson's Baby уникално става...
Нямам намерение да правя пак анален секс.........или ще е в доста далечното бъдеще. беше само опит и не ми хареса.
az mnogo mrazia gelovete. Mnogo mi e ...lepkavo niakakvo.
лепкав гел :shock: е те за такова животно не съм чувал :?
Сега ви чукат по 2 часа в гъза, а сте на 15-16.. какво ли ще бъде след 10 години...
Аз като сексам в путето 30 мин, че после ми дискомфортно както и на нея, пък вас ви ръчкат по 2 часа. пфф
Хубу насрали сте се.. случва се да речем.. Амаа мааа му стара тука пред цяла БГли тряа да са хвалите ве.. бахти дебилите сте..
Гнусни от всякъде.
Герганче, с трепет очаквам рожденният ти ден да ти подаря една тапа за гъз :grin:Точно на място казано. :)
Ne sym pravila analen seks :-)
ninammmm v analniq sega prohojdame :-)
Thuglife
03-01-2008, 16:10
abe neznam, no na men ne sa mi davali v dupeto shtot mi e mn debel i dulug i do sia nikoe gadje ne mi dava shtot shtialo da boli :shock:
ами незнам но приятлката ми не издържа и 4 минути де*а много пищеше и аз се отказах :-x
Знаеш ли, бих те помолила да предадеш моите съболезнования на приятелката ти, че е тръгнала с теб. :-D
DevilWish
03-01-2008, 16:33
Edin pyt bqh probvala neznam kолко СЕКУНДИ съм издържала ,но веднага спряхме . . . незнам хич как съм се навила ,но . . .
В скоро време може би ще го пробвам с приятеля ми ,защото виждам ,че има голямо желание пък и на мен ми е интересно ,но . . . просто ми трябва преди това много психическо настройване ;)
Nik4o_Spain
03-01-2008, 16:45
Ami neznam no ne e bilo mnogo 4-5 min pri uslovie 4e vremeto ni be6e 1 4as da ne sam lud da platq pove4e :D no ne go obi4am 8-)
WhiteOneBG
03-01-2008, 16:59
2 часа анален секс ... рекорда ми за нормален е час и 20 , след това не можех да се движа ...
Да предположим че е вярно ебете се секи ден по 2 часа и на 5тия месец не питайте що се насирате
Г*зУ не е място за секс ...
Nik4o_Spain
03-01-2008, 17:08
Sled 1 godina 6te ima belite me4ki kade da spqt :oops:
pei nqkoi kazal 2 4asa i ve4e si4ki i vqrvat :-P :lol: :lol: :lol: :lol:
Nik4o_Spain
03-01-2008, 17:25
pei nqkoi kazal 2 4asa i ve4e si4ki i vqrvat :-P :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne si razbral pravilno .. nikoi ne i vqrva :D nqma na4in 2 4asa da se pravi analen sex poneje 6te zemat da izlizat kafqvi 6tastiq i seki go znae :)
2 ЧАСА, КАВО ПО ДЯВОЛИТЕ :shock: :shock:
т.6 от Правилника!
sh3_1s_7h3_0n3
Брей, всички големи експерти по анален секс се изкарахте... Както се казва - не съдете за другите свине по собствената си кочина... Че вие не сте правили секс, бил той анален или какъвто и да било друг не значи, че не може да се прави - къде е толкова проблема да прави 2 часа анален секс? Щяла да се насере - някъде да пише, че е така? Различни хора, различни предпочитания.
Cqla no6t!!! no madamata si be6e napravila klizma, a i v po4ivkata sled nqkolko ot aktovete otide da si vzeme du6, pak s klizma! Be6e mnogo qko i brutalno! Izhabihme nqkolko tubi ovlajniteli! Anusa i se razpra! Napravo be6e za reanimaciq!
С колко шева я заши 8-) :razz:
Cqla no6t!!! no madamata si be6e napravila klizma, a i v po4ivkata sled nqkolko ot aktovete otide da si vzeme du6, pak s klizma! Be6e mnogo qko i brutalno! Izhabihme nqkolko tubi ovlajniteli! Anusa i se razpra! Napravo be6e za reanimaciq! :D Ае стига .....понамалете малко въображението.....или пишете в sex-razkazi.com :-D
amatorium
03-02-2008, 03:16
Cqla no6t!!! no madamata si be6e napravila klizma, a i v po4ivkata sled nqkolko ot aktovete otide da si vzeme du6, pak s klizma! Be6e mnogo qko i brutalno! Izhabihme nqkolko tubi ovlajniteli! Anusa i se razpra! Napravo be6e za reanimaciq! :D Ае стига .....понамалете малко въображението.....или пишете в sex-razkazi.com :-D
Heh, mnogo 8) Po moi skromni nabldeniq obiknoveno momicheto se vuzbujda super mnogo burzo i svurshva ot analen i posle i e super umoreno i ima nujda ot dobra pregrudka i sladuk sun.
gergana_sweet
03-03-2008, 22:55
Po moi skromni nabldeniq obiknoveno momicheto se vuzbujda super mnogo burzo i svurshva ot analen i posle i e super umoreno i ima nujda ot dobra pregrudka i sladuk sun.
Дам съгласна съм за умората и съня,може и без прегръдка .
аа аз на герганчето и вярвам ако е тя на аватара си се чудя как приятеля ти е издържал толкова
ПС: 12 минути със сегашната ми приятелка
gergana_sweet
03-03-2008, 23:10
аа аз на герганчето и вярвам ако е тя на аватара си се чудя как приятеля ти е издържал толкова
Аз съм да...Ами на почивки.....но си беше доста секса...
хаиде да пляскаме всички хора които се възхищават на герганчето за издръжливоста и всички които опитаха кока кола лаит и започнаха да пият само нея
т.9
krem4et0
MakeMeLaugh
03-04-2008, 10:39
Току-що си призна, че НЕ си правила 2 часа анален. ;)
Ей такива са ми много интересни дето се изхвърлят.
Продължителността е от както ти го вкарва за 1 път и до момента, вкойто е спрял
По твоята логика аз съм правил 7 часа секс през прекъсване и то неведнъж... Луд съм мале п***и ям :razz: :grin:
amatorium
03-04-2008, 13:19
По твоята логика аз съм правил 7 часа секс през прекъсване и то неведнъж... Луд съм мале п***и ям :razz: :grin:
E, edna dve minutni pochivki ne se broqt osobeno.
аз пък си мисля че с малко оригинален алкохол и качествени вещества, всичко е възможно, даже за два часа нема се изпотиш ;)
ама не го ли видя с очите си, не вярвам дори и да е на почивки, пак си е много, ама дано имаш добра храносмилателна система :D
за малко да забравя - 10-20 мин
Nik4o_Spain
03-04-2008, 16:27
Tuka mai nqkoi e ql LSD :lol:
MakeMeLaugh
03-04-2008, 22:33
ХАхаХАах, станахте ми ясни вече какви сте "ебачи" и "ебачки".
Значе, аз редовно ви бия по продължителност в секса (не аналния де), ако мисля по вашата логика... :-P 8)
gergana_sweet
03-04-2008, 22:44
И каква е нашата логика?
Значе, аз редовно ви бия по продължителност в секса (не аналния де), ако мисля по вашата логика... :-P 8) Да,прав си.Щом си почиваш (било то и 1-2 минути) ,възбудата спада и може да се издържи много повече време. :) За продължителност на секса за мен се счита колко време го правите с почивка най-много за смяна на позите! :grin:
MakeMeLaugh
03-05-2008, 08:48
Това е правилният отговор! Точка.
Това, че пубертетчетата сметнали, че 2 минути не са от значение си е напълно грешно и всичко е с цел надуване, преувеличаване или там както щете го наричайте...
Акта си е от почването до почивката, колкото и малка да е тя - без смяна на позите естествено, което става за секунди да речем. Щото след почивката много неща се променят ;)
Нищо лично.. бъдете честни. Щото ся приказваш, че го правип примерно 2 часа, ама утре примерно тръгна с теб (което няма да стане категорично :) ) и си чакам двата часа, а ти ми дадеш макс. 30 миути.. е ко праийм :Д:Д. Кажи по-добре правих го примерно 3-4 пъти по 30 мин и така. Пак се счита, че е много, ама не и че 2 часа са ти пръскали гъза с извинение :)
И междру другото.. специално в тази тема за аналния.. според мен хвалба колкото по-малко по-добре, а бе както правите някои - обратното. Щото това показва какви кофи сте от още сега и колко некачествени сте за възрастта си е. Тясното си е ясно.. винаги ще бъде на мода ;)
Мисля, че дискусията/спорът приключи :) Продължаваме по темата, с малко по-честни и точни отговоори. По-приятно ще е според мен :)
SexYLipS
03-05-2008, 08:49
ОМФГ :shock: 2 часа.. ти добре ли си? :?
ОМФГ :shock: 2 часа.. ти добре ли си? :?Не се изумявай! :wink: Прочети и виж че не е било "точно" 2 часа! :P
А бтв аз не съм се изказала още по темата .... 8-) Моят най-продължителен анален секс е бил точно 0:00 секунди :-D
amatorium
03-05-2008, 12:25
Значе, аз редовно ви бия по продължителност в секса (не аналния де), ако мисля по вашата логика... :-P 8)
Tova e golqma glupost. Sexa, osven chisto klatene e smqna na pozi, raznoobrazqvane i igra i galene. Chisto pompane ne mojesh da dokarash poveche ot chas nqkude. Puk i kakva e ideqta bez da raznoobrazqvash? Ponqkoga ne moga da razbera tuk kakvo merqt vsichki.
A po otnoshenie na analniq tam da pompish bez pochivka ne mojesh da q dokarash do poveche ot 15-20 minuti. Haide stiga ste govorili za rekordi, che vse pak gadjetata minavat prez mene i spoelqt vsichko za "rekordiorite" 8)
Гнусни от всякъде.
Герганче, с трепет очаквам рожденният ти ден да ти подаря една тапа за гъз :grin:
hahaha nz hahah kolko 6te im e golqm guza posle hahahaha
Tova e golqma glupost. Sexa, osven chisto klatene e smqna na pozi, raznoobrazqvane i igra i galene. Chisto pompane ne mojesh da dokarash poveche ot chas nqkude. Puk i kakva e ideqta bez da raznoobrazqvash? Ponqkoga ne moga da razbera tuk kakvo merqt vsichki.
A po otnoshenie na analniq tam da pompish bez pochivka ne mojesh da q dokarash do poveche ot 15-20 minuti. Haide stiga ste govorili za rekordi, che vse pak gadjetata minavat prez mene i spoelqt vsichko za "rekordiorite" 8) Хехе,чий гаджета? :wink: А за тва ,че сексът не е просто "клатене",кой е казал че е това?? Лично при мен галенето и целувките си ги има в любовната игра,както и по време на секса....което не значи,че има "почивки"....Според мен точно тва с почивките си е "клатене"-клатиш,клатиш 30 минути,спираш,почиваш 2 минути и айде пак-и така издържаш часове..... :-D На мен някакси не ми върви,както сме възбудени и разгорещени по време на секс да спрем,както някои са ми разправяли"за по цигарка". :D
MakeMeLaugh
03-05-2008, 18:23
Кво помпане кви 5 леа..
Купи си компресор и няма да се налагаш да помпаш ;д
Ще си замълча. Не ми се спори напразно.
То ако почнем за всяко нещо да се оправдаваме и правим компмромиси с истината.. тогава яко се надлъгваме в тоя форум.. :Х
Поне видяхме: Ето от куъде тръгва грешната информация.. от случаи като този и за тфа накрая има комплексирани.. щото някои си наглаася нещата за да му е удобно.. ;д
Аайй, Jay Z- Blue Magic (кефене)
MishitoOo
03-06-2008, 14:00
ахахах какъв споррррр 2часа :shock: :shock: :shock: тва безумна лудостттт !!!! тебе направо са те спукалии :lol:
Nik4o_Spain
03-06-2008, 14:12
ахахах какъв споррррр 2часа :shock: :shock: :shock: тва безумна лудостттт !!!! тебе направо са те спукалии :lol:
Ne 2 4asa bih kazal 3-4 dena ve4e :D a stiga ve4e to momi4eto si prizna 4e ne sa q liubili 2 4asa v mqstoto ot kadeto se izhvarlqt toksinite :)