PDA

View Full Version : Анален секс-Голям задник?

klient
03-05-2008, 14:15
В нета намерих някакви писаници,че момичета с по-големи задници по-често правели анален секс.Мислите ли че има някаква връзка или това са пълни глупости?

v3n0ma
03-05-2008, 14:18
mi moje i da ima vruzka

hottie
03-05-2008, 14:23
Tova kato s tatuirovkata :D Amiii moje bi pak ima nqkakva vruzka. Momi4etata s po-golemi zadni 4asti kato praviat seks na zadna ili suotvetno analen seks se polu4ava edno takova "pliaskane" koeto do kolkoto znam deistva vuzbujda6tno na mnogo muje, osobeno na latinosite.

ubuntu
03-05-2008, 14:35
Да бе замисли се малко се едно от седене гъза да ти стане огромен ...
Представяш ли си всички хора щяха да си удрят задниците в бордюра като слизат от тротоара ... По скоро дупето расте от мързел и слаба воля! :grin:

klient
03-05-2008, 14:42
Да бе замисли се малко се едно от седене гъза да ти стане огромен ...
Представяш ли си всички хора щяха да си удрят задниците в бордюра като слизат от тротоара ... По скоро дупето расте от мързел и слаба воля! :grin:

Nqmah predvid 4e stava golqma ot 4ukaneto tam.A 4e 4ukane otzad predpo4itat pove4e momi4etata deto sa s po-golemi dupeta. :D

Nik4o_Spain
03-05-2008, 14:54
Tova li bila pre4inata angli4anite vinagi da sa s momi4eta s baq zadnik .... sega razbrah :D

hottie
03-05-2008, 14:58
da be i latinosite sa taka i negrite..

gergana_sweet
03-05-2008, 14:59
Е моя като не е голям и харесвам аналния секс.....трябва да се постаря да стане голям ли?Мисля че няма връзка ,както няма връзка и татуса на кръста с аналния секс.

hottie
03-05-2008, 15:05
tova e sredno statisti4esko kazano.Rabira se 4e ima izklu4enia. Prosto ako v deistvitelnost ima takova tvurdenie i e napraveno prou4vane e interesno kakva moje da e vruzkata :)

gergana_sweet
03-05-2008, 15:07
tova e sredno statisti4esko kazano.Rabira se 4e ima izklu4enia. Prosto ako v deistvitelnost ima takova tvurdenie i e napraveno prou4vane e interesno kakva moje da e vruzkata :)

Ами ако наистина някаква връзка ...то може да е свързано със желанието на мъжете ..Ама точно определено какво не знам.Нека автора да даде линк към тези "писаници".

Nik4o_Spain
03-05-2008, 15:10
da be i latinosite sa taka i negrite..

Dam prava si mexikancite i portogalcite haresvat predimno s golemi zadnici ispancite nad 30 haresvat si4ko koeto e ot protivopolojniq pol a po mladite oba4e vinagi tarsqt ne6to s ne tolkova golqm masiven zadnik :oops:

hottie
03-05-2008, 15:14
Daa, dai link :)
Добре, хрумна ми нещо и мнението си го вадя спрямо едни мои приятелки. Не обобщавам, а разсъждавам.Не твърдя, че е така за да няма обидени.
Има пълни жени(с големи дупета), които за съжаление не се чувстват добре в кожата им и понеже смятат, че не могат да бъдат секси физически, те гледат да си наваксват в леглото и да са колкото се може по-разкрепостени(тук включваме аналния секс), защото мислят , че мъжа ще се върне при тях тъй като ги одобрил в леглото. А каква е най-често срещаната фантазия на мъжа? АНАЛЕН.
Ето моята логика.Може би не се разбира много(сега като си прочетох) ама поне се опитах :oops:

WaKo
03-05-2008, 15:17
Добре, хрумна ми нещо и мнението си го вадя спрямо едни мои приятелки. Не обобщавам, а разсъждавам.Не твърдя, че е така за да няма обидени.
Има пълни жени(с големи дупета), които за съжаление не се чувстват добре в кожата им и понеже смятат, че не могат да бъдат секси физически, те гледат да си наваксват в леглото и да са колкото се може по-разкрепостени(тук включваме аналния секс), защото мислят , че мъжа ще се върне при тях тъй като ги одобрил в леглото. А каква е най-често срещаната фантазия на мъжа? АНАЛЕН.
Ето моята логика.Може би не се разбира много(сега като си прочетох) ама поне се опитах :oops:
Точно това мислех да напиша аз преди да прочета тоя ти пост :) Просто голям гъз значи най-често дебело момиче и тя за да има с какво да е привлекателна прави всичко възможно в леглото. Докато готините момичета най-често са най-неекспрериментиращи в леглото

gergana_sweet
03-05-2008, 15:17

Ами като че ли има логика.Но пък на мене ми бяха изтърсили ,че от аналния секс съм щяла да си разваля задника...Щял да стане голям.Чувала съм ,че пък от аналния секс задника се оформял добре и се стягал.Тъй че затова ми се струва че това което каза звучи логично.

hottie
03-05-2008, 15:20
Точно това мислех да напиша аз преди да прочета тоя ти пост :) Просто голям гъз значи най-често дебело момиче и тя за да има с какво да е привлекателна прави всичко възможно в леглото. Докато готините момичета най-често са най-неекспрериментиращи в леглото

Хаха евала ! По-добре и простичко го каза от мен, а аз направо се измъчих ! :) Да това имах предвид :)

hottie
03-05-2008, 15:21

Ами като че ли има логика.Но пък на мене ми бяха изтърсили ,че от аналния секс съм щяла да си разваля задника...Щял да стане голям.Чувала съм ,че пък от аналния секс задника се оформял добре и се стягал.Тъй че затова ми се струва че това което каза звучи логично.

да бе да естесвено, че не се оголемява :D

Nik4o_Spain
03-05-2008, 15:23
Kakvato i da e kakavto i vid sex da e ... si4ko e za zabavlenie taka 4e ... az sam za si4ko sprqmo sexa :D

WaKo
03-05-2008, 15:23
Надали аналния секс ще ти промени задника по някакъв начин. Големината на задника си зависи от ген, тренировки и нормално хранене. Ако по цял ден седиш и плюскаш чипс и мазнотии, ако ще после да си скъсаш задника от анален секс пак ще надебелее :)

gergana_sweet
03-05-2008, 15:26
Надали аналния секс ще ти промени задника по някакъв начин. Големината на задника си зависи от ген, тренировки и нормално хранене. Ако по цял ден седиш и плюскаш чипс и мазнотии, ако ще после да си скъсаш задника от анален секс пак ще надебелее :)

е то това си е ясно...ама мисълта ми беше друга че като ми пръсвали задника щял да стане голям.А пък определението което получиь за задника си просто ме разби..."имала съм спортен задник",което не нзма какво ще рече... :D

WaKo
03-05-2008, 15:30

е то това си е ясно...ама мисълта ми беше друга че като ми пръсвали задника щял да стане голям.А пък определението което получиь за задника си просто ме разби..."имала съм спортен задник",което не нзма какво ще рече... :D
Ако го давам аз това определение ще значи "стегнат и мускулест", като мускулест е добро нещо

моля?
03-05-2008, 15:39
Ах,тази тема е достойна за тъпотия на седмицата хахахаахах
Естествено,че има връзка.Как да няма?!
Все едно да кажат,че жените с права коса правят повече свирки от другите хахахахааха

Nik4o_Spain
03-05-2008, 15:40
Stiga se karaite koi s kakav zadnik e vinagi horata tuka obra6tat temite v voina .... za6to taka :lol:

pinki
03-05-2008, 15:43
Ах,тази тема е достойна за тъпотия на седмицата хахахаахах
Естествено,че има връзка.Как да няма?!
Все едно да кажат,че жените с права коса правят повече свирки от другите хахахахааха :razz: :razz: знаеш ли ! :razz: :razz:

amatorium
03-05-2008, 15:45
Ami spored men ima po-skoro vruzka mejdu goleminata na zadnika i posiraneto pri analen. 8-) I vse pak az lichno gi predpochitam slabicki. Neznam kolko puskat tiq s golemi zadnitsi, no slabichkite puskat sushto 8)

Lorelei
03-05-2008, 18:11
Spored men nqma nikakv vryzka m/u dvete neshta.

MakeMeLaugh
03-05-2008, 18:26
Wako Рулира! :D

И един мърмот завива шоколада в станиоол.. това мога да кажа по темата

И ако не съм повторил нека да потретя :Д Jay Z - Blue Magic

rame
03-05-2008, 20:38
Ami spored men ima po-skoro vruzka mejdu goleminata na zadnika i posiraneto pri analen. 8-) I vse pak az lichno gi predpochitam slabicki. Neznam kolko puskat tiq s golemi zadnitsi, no slabichkite puskat sushto 8)

I kakva e vrazkata s posiraneto i goleminata na zadnika 4e mi stana lubopitno? :razz: Хех аз не мисля,че аналният секс има връзка с татуировките,големината на задника или пък това с посирането.... :D
А ако случайно все пак е открита няква такава зависимост,да ви кажа случайно и при мен важи-имам малък задник и не харесвам анален секс! :-D

ninsy
03-05-2008, 20:57
мойто дупе си е малко пък си правя анален секс не е като да няма:)

не мисля че има нещо вярно ..

amatorium
03-05-2008, 22:49
Hah, znachi vruzkata e kosvena. Ne go priemaite tolkova direktno. Golqm zadnik na pulno momiche govorim oznachava zabaven metabolizum i po-golqma veroqtnost ot izhojdane (pri ravni drugi usloviq). Vse pak nqkoi neshta gi kazvam v kruga na shegata, no se priemat tvurde direktno.

P.S. Temata za tatuirovkite i analniq sex q pusnah po-skoro zaradi Cаlifornication, otkolkoto zashtoto mislq che e taka. Beshe mnogo zabaven moment vuv filma. 8-)

50cent
03-05-2008, 23:11
е тва пък не бях го чувал все едно да кажете че момчетата с огромни пишк'и им харесва повече от колкото останалите

machoka
03-06-2008, 02:27
Глупости на килограм.. затварям темата по тази причина.