PDA

View Full Version : Крив Пенис

Zeratuul
03-19-2008, 18:55
Искам да попитам всички които имат криви пениси дали е нормално и създава ли това проблем при изпразване. Понеже моя е крив наляво малко и понякога съм имал чувството че при изпразване имам съвсем малко сперма в канала смисал когато си хвана пениса и го стисна излиза една капка още това нормално ли е и при изхвърляне не хвърлям надалече всеки път ами по наблизо.

И когат правихме секс с приятелката ми тя беше отгоре и се мръдна назад малко и ме заболя възможно ли е знам че ще прозвучи тъпо но възможно ли е да се изкриви пениса така и да направи проблем някъкъв т.е когато трябва да е нагоре тя се премести назад и го огъна леко и ме заболя. Изобщо при това положение може ли нещо да е станало в извивката на пениса от кадето почва и при секс изобщо може ли да ти се изкриви пениса или както си е бил винаги си е така. Благодаря

alexisonfire
03-19-2008, 19:01
аз нямам "крив пенис" но мисля че това е нормално .. все пак какъвто си се родил това е природа.. има много хора с криви пенеси спокойно ... :) :)

hottie
03-19-2008, 19:03
Искам да попитам всички които имат криви пениси дали е нормално и създава ли това проблем при изпразване. Понеже моя е крив наляво малко и понякога съм имал чувството че при изпразване имам съвсем малко сперма в канала смисал когато си хвана пениса и го стисна излиза една капка още това нормално ли е и при изхвърляне не хвърлям надалече всеки път ами по наблизо.

И когат правихме секс с приятелката ми тя беше отгоре и се мръдна назад малко и ме заболя възможно ли е знам че ще прозвучи тъпо но възможно ли е да се изкриви пениса така и да направи проблем някъкъв т.е когато трябва да е нагоре тя се премести назад и го огъна леко и ме заболя. Изобщо при това положение може ли нещо да е станало в извивката на пениса от кадето почва и при секс изобщо може ли да ти се изкриви пениса или както си е бил винаги си е така. Благодаря

На моя приятел не му е крив, но винаги излизат 1,2 капки от канала след като се изпразни. Както ти го описваш.
А относно вторият ти въпрос - приятелката ти просто трябва да внимава.Дали е крив или прав при рязко движение все си боли!

Daft
03-19-2008, 19:08
Ами освен спермата да завие наляво или надясно не виждам какъв би могъл да е проблема :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

alexisonfire
03-19-2008, 19:13
Ами освен спермата да завие наляво или надясно не виждам какъв би могъл да е проблема :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eblio
03-19-2008, 19:20
Много мъже са с криви пениси, общо взето това което описваш е напълно нормално.

Тук обаче искам да вметна, че както при мъжете го има явлението крив пенис, така и при жените има криви вагини, което в комбинация с (не)точния пенис създава много по-силни (не)приятни усещания ;)

TIMEX
Нормално е !!!
на един му е крив на друг малък на 3-ти прав на 4-варти малък..Сякви ги има

BOBITURBOTO
моя ходи да бяга надясно понякога ,ама да не ти пука :-D

UnsTToPPaBBle
03-19-2008, 19:24
xAAXXAxAxxA emi bil si go nalqvo ko da prai6 8-) 8-) 8-)

lwsu
03-19-2008, 19:58
бе и моя е в ляво малко, ама това няма значение, това в покой като е, иначе е като скоростен лоСт :D абсолютно никакво влияние не оказва..

що се отнася за това като го правите и ти се огъва, мисля че от позата е проблема, ако по изчистено я направите няма да го има това дразнещо огъване... 8-)

aanitogb
03-19-2008, 20:27
ne nemislq 4e 6te ima6 problem s tova

MC_Kubbe
03-19-2008, 20:42
Моят пък отсредата нататък бие надясно, и 9клас си мислех, че ако съм гадже с някое момиче няма да правя секс с нея, защото съм ненормален и може би това е гадно
Иначе наситина съм слушал др как "хвърляли" по стената, а пък аз като съм крив не стаа така ...
Поне казват, че така лесно докосваме G точката :-D

amatorium
03-19-2008, 23:42
Nikakuv problem ne e. Povecheto sa leko krivi. Ponqkoga tova e predimstvo.

hooliganka89
03-20-2008, 06:51
Na povecheto momcheta e naklonen na edna strana,spoko neshto normalno e.

hottie
03-20-2008, 08:04
normalno e , kakto na nas ednata gura e po-goliama :-D

minimalist
03-20-2008, 08:44
Моят пък отсредата нататък бие надясно, и 9клас си мислех, че ако съм гадже с някое момиче няма да правя секс с нея, защото съм ненормален и може би това е гадно
Иначе наситина съм слушал др как "хвърляли" по стената, а пък аз като съм крив не стаа така ...

Докосваш ти...КЮ точката докосваш...

ToxicforAngel
03-20-2008, 13:55
:razz: :razz: :razz:

MC_Kubbe
03-20-2008, 14:03

Докосваш ти...КЮ точката докосваш...
А ?!?

abble
03-20-2008, 17:49
moq e leko wlewo :-o :grin: ami nqma napylno simtri4en 4owek taka 4e ne se pritesnqwai

Zeratuul
03-20-2008, 18:01
a i kat sloja guma imam edna golqma vena takava i kato stigne prystena na gumata vyrhu neq i q natisne i mn gadno drazni me 4ak ...

A btw vyprosa mi e ot ogyvane primerno pri dadena poza moje li da se izkrivi o6te pove4e i da napravi problem ili si4ko e normalno. I kato pravi6 seks stava li o6te po kriv ili ne

mikity_sladky
03-20-2008, 20:36
Няма пробем ве,всичко си е нормално!!!И моя е малко наляво.Всичко е наред,това е много често срещано при момчетата съм чувал тъй че споко. :grin:

petq1488
03-21-2008, 08:20
ako toi bie na levo,po4va6 da bie6 4ekii s dqsnata ruka i obratnoto!ne moga da razbera kuv ti q problema-po stenata li iska6 da hvurlq6 ili kvo?vurji si go na flionga i pi6i pak da razberem kvo e stanalo!!?? :razz: :razz:

fuklu
03-21-2008, 11:27
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

+1 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

70n1b
03-21-2008, 12:55
С менгемето се оправя работата бе ! :-D

Viche
03-21-2008, 14:41
има много мъже с криви пишки не се шашкай не може да попречи на изпразването или на нещо друго :D

ubuntu
03-21-2008, 15:30
Чувал съм че от витамин Е може да се поизправи но нз за какъв прием става въпрос... дали се инжектира в него или се приема на хапчета ... самия витамин размеква тъканта.... А ти са вземи да предрусаш с витамин Е.... тва не е проблем че ти е крива пишката ... проблем е ако те комплексира ! :-o

ruskiq_fenka
03-21-2008, 18:53
Не е важно кой е крив кой е прав ВАЖНОТО Е ДА Е КОРАВ :-D :D 8-)

detekt
03-22-2008, 16:52
Спокойно и аз съм точно така както описваш - вляво, и ме притесняваше до преди време, но после разбрах че над 50-60% от мъжете не им прав, твърд и напълно симетричен, при повечето има малки аномалии. Стига да не ти прави големи проблеми - не се притеснявай, ако много те боли или нещо такова отиди на лекар все пак хората затова са учили ;)

pet_14
03-22-2008, 17:41
E ко твоя е крив,голяма работа,аз да се притеснявам ли че когато съм в ерекция мога да си изпукам х*я И това съвсем сериозно Нема лъжа нема измама...

ImpulseTrade
03-22-2008, 18:58
крив му бил на лево :-D :D :D .. пич като малък много си лъскал с десната ръка и затова сега бие на лево нз на колко години си ама почвай с лявата и ше изправиш :D :D

shturo
03-22-2008, 19:44
Според мене относно тва дето го каза за пукането на хуя могад а ти кажа че е съвсем възможно да стане и на прав к*р ... всеки е имал в момент на превъзбуда болки, поне повечето ми познати са го изпитвали... при много яка превъзбуда се получава така че самата ти кръвоносна система вкарва много кръв заради самото учестяване на пулса което е породено от адреналина който се изпуска от надбъбречната жлеза при стресови ситуации, а в случая когато си възбуден сексуално това също е един вид стресова ситуация за тялото тогава самото пещеристо тяло не може да поеме толкова колкото самото сърце е изпомпало и се получава да те боли патката, ама тфа става на секфа патка така че ... от това ни се притеснявай. Относно тфа че може да му стане несхто на к*ра ти като тфа да се счупи отговора ми е да :) колкото и кофти да звучи е така:
То се случва по следния начин. Възбуден си, правиш див секс, не мислиш много къде си и как го правиш, мятате се като луди и изведнъж чуваш „щрак“. Усещаш адска болка, пада ти, членът ти променя нормалната си форма. Фрактурата се получава в основата на пениса, много по-рядко в средата или в главичката. Получава се кръвоизлив, който бързо се разпространява към долната половина на корема, слабините, седалището и вътрешните повърхности на бедрата. Много е важно как ще се действа от тук нататък. (това е извадка от една статия която намерих ведна по случай на тая тема :) ) та знайте че като патката ви е права не значи че сте застраховани от чупене :)

12345678
03-22-2008, 20:21
spoko pi4 4uval sam 4e krivite penisi dostavqli po golqmo oduvolstvie :)

small_fox
03-24-2008, 17:40

Ако спре и на светофара ще е весело.Кривите пениси са нормални.Както хората с големи глави така и мъжете с криви боздугани :-D

Daft
03-24-2008, 17:51
:lol:

TopTa
03-24-2008, 18:43
sigurno e tupo no vinagi sa mi kazvali 4e penisa se iskrivqva ot mn 4ikii :-D a na vuprosa ti dali moje da se iskrivi - moje i go nari4at s4upvane i e mn bolezneno no ozdravqva, za da se polu4i trqbva nqkoi naisitna da go hvane i ugane ... ne se polu4ava lesno :?

detekt
03-24-2008, 18:47
Мечти.... когато успееш да счупиш пенис ми се обади на 0883 50 45 95 спокойно номера е реален.

2pacforever
03-25-2008, 14:15
Sorry, 4e pi6a na latinica, no v momenta flexa mi se preeba i se nalaga (nadqvam se da ne e problem :))

A sega po temata... az imam podoben, malko po-gaden problem. Zna4i penisa mi e kriv, samo4e ne nalqvo ili nadqsno, a se izkrivqva nadolu... ima takava forma ")" samo4e ne e krivnal na lqvo, a nadolu - vuv formata na banan, i kogato e v erekciq i go natisna i go izpravq se ose6ta edna osobena, leka bolka i mi e gadno, nqkoi znae li za6to se e polu4ilo taka i 6te pre4i li pri polov kontakt. Ako nqkoi znae kak moje da go poizprava malko neka da pi6e. Ako ima nqkakvo zna4enie az sum na 14 g., penisa na duljina mi e okolo 12-14 sm na duljina i okolo 3,5 na debelina. Ako nqkoj moje da pomogne s ne6to, neka pi6e.

Mortal
03-27-2008, 10:04
За тва знам че не е проблем ама криви вагини не бех чувал :shock:

kirkolevka_love
04-04-2008, 16:03
15 минути след изпразването ти тече сперма от канала!

alex_devv
04-04-2008, 17:45
както е нормално да имаш кръв нос, така е нормално да имаш и крив пенис. къвто си - такъв!
не е болка за умиране

HePeAJIeH
04-04-2008, 17:51
Щом можеш секс да правиш нищо ти няма 8)

buxbull
04-04-2008, 17:58
шина слагай или лягай да спиш на дясната си страна

Hardcore_Man
04-04-2008, 17:58
абе и моя е малко крив наляво. според мен това е защото повечето мъже си го държат в левия крачол, но може и да греша нз :D

slivaka
04-04-2008, 19:26
Abe kvo podrazbirate pod tova da vi bqga v lqvo ,4e bqga po mujkite dupeta li ? :razz: :razz: :D

Miroslav__
04-05-2008, 12:49
Нормално е !!!
на един му е крив на друг малък на 3-ти прав на 4-варти малък..Сякви ги има

+1

zigzag
04-14-2008, 07:40
Така,сега и аз да споделя,моят пък е извит на долу,дава отклонение на око като гледа окло 35 градуса надолу в главичката,получава се нещо като парабула,обаче,не знам дали в случая е добре това,все пак секса не съвсем като баскетбола,чудя дали за момичетат това ще е някакъв проблем като усещане,иначе на мен проблеми не ми създава откъм осезаемост,само понякога в нацелването на десятката,ано ме разбирате правилно,но влезе ли,няма излизане :o

emviii
04-14-2008, 08:34
krivite ponqkoga dostaqt poeche udovolstvie :)

dixo
04-14-2008, 14:31
tvoita krastavica kriva mn 6e otiva na moita sliva :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) :P :-P :razz: :razz: :grin: :D :lol: 8)

1000RR
04-16-2008, 10:28
Абе за всичко се е сетил господ когато не е създавал. А някой да знае, че и влагалищата на жените не са от най-правите неща на света? Ето защо е нормално хуя ти да е малко крив. Виж ся ако цял живот си блъскал чикии само с едната ръка мноо ясно че ще е по-крив от идеалното. :D :D
А за подрастващите един съвет не блъскайте само с едната ръка щото след време ще видите резултата от труда си. Той хубаво расте така ама вие по някакъв начин го моделирате, все пак и ти да стоиш няколко стотин часа в една поза ще се изгърбиш. :D :D :D

Map7o0o
04-18-2008, 15:15
da ne ti puka 4e ti e kriv e brat :] ako ne ti haresva si naprai plasti4na operaciq ;]

ton4oss
04-19-2008, 08:39
abe hora nz za vas no na men mi e kriv nadolu - ne 4e ne moa da go nadarva, stava si si4ko ma malko e kriv v kraq (kam korema) nadolu ne kakto e na pove4eto hora nagore :? ta nekvi saveti ?

vortep
05-02-2008, 21:22
i moq e izkriven nalqvo,pritesnqva me samo da ne pre4i tfa na sexa

saxo_s
05-09-2008, 20:44
i moq e kriv na levo malko strelkam si stabilno ne mi pre4i 4e e kriv spoko pi4 nema stra6no 8-)

gPa3HuTeJl
05-09-2008, 22:07
Отиваш на менгемето заклещваш го и го правяш... simple!

ubuntu
05-09-2008, 22:10
БАе бате ... още ли е крив ... пробва ли с ютия :?

Chacho
05-09-2008, 22:19
Хахаха с ютия :razz:

Еми медицинските лица казват че ако е изкривен под повече от 45 градуса е проблем и те си знаят хората кво да правят в такива случаи..изправят ти го някак си.Може да е изкривен наляво или надясно,нагоре или надолу,на север-севрозапад,или да сочи постоянно на към небето.Всичкото това е естествено.И моя е леко крив нагоре и си го 'аресвам такъв.Ако ми пусне на мен мацката,не вярвам да се противи на него ;) (дали ще ми пусне предполагам ще разбера преди тя да разбере накъде и колко е извит ;) )

RyAn
05-14-2008, 16:17
Emi kfo zna4i kriv vylnoobrazen s zavoi 90 gradusa ?

naze
05-14-2008, 17:39
не прайте чекии и няа да ви е крив ... унанисти такива !

crazyfeel
05-19-2010, 10:33
mi to i moq e kriv kur ama se spraam sq malko me e strah ili po skoro sram 4e si har 1 momi4e i tq men ama ...... s toq kriv kur moje puk da i dostavq udovolstvie ...... ABE NQQ STA6NO :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

krokkrok
05-19-2010, 10:37
Абе за всичко се е сетил господ когато не е създавал. А някой да знае, че и влагалищата на жените не са от най-правите неща на света? Ето защо е нормално хуя ти да е малко крив. Виж ся ако цял живот си блъскал чикии само с едната ръка мноо ясно че ще е по-крив от идеалното. :D :D
А за подрастващите един съвет не блъскайте само с едната ръка щото след време ще видите резултата от труда си. Той хубаво расте така ама вие по някакъв начин го моделирате, все пак и ти да стоиш няколко стотин часа в една поза ще се изгърбиш. :D :D :D

не си губите времето вие,а? :-D

fear4o
05-19-2010, 17:05
abe hora nz za vas no na men mi e kriv nadolu - ne 4e ne moa da go nadarva, stava si si4ko ma malko e kriv v kraq (kam korema) nadolu ne kakto e na pove4eto hora nagore :? ta nekvi saveti ?
1 Научи се да пишеш на кирилица!
2 Като ти е крив си го отрежи ;)

Alex3nd
05-19-2010, 17:06
МнениеПуснато на: Сря Мар 19, 2008 10:55 pm Заглавие: Крив Пенис

Какво пишете в стари теми бе?

simsonsports
05-19-2010, 17:51
И моят е крив наляво .. мисля, че е защото постоянно го държа наляво :)

Team
05-19-2010, 18:25
моя пенис пък е Х образен ;дд :razz: :razz: :razz:

banan4ireloaded
05-19-2010, 19:06

нормално е и моя е така
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DeathRogue
05-19-2010, 19:36
Който ползва само едната ръка при мастурбация рано или късно му се отразява :D

fear4o
05-19-2010, 19:37
Който ползва само едната ръка при мастурбация рано или късно му се отразява :D +1 Aз за тва ги сменям :D :D

karai1
07-05-2010, 07:41

пич това е от ласкането,ако си левичар наляво ако си десничак надясно можеш да го опраиш ако сега наблегниш само на дясната ръка :P

LadyDi
07-05-2010, 08:17
Стара тема.