PDA

View Full Version : Гърди и дупе.....мъжки предпочитания по темата

kuklata_90
03-23-2008, 18:09
mom4eta q kajete kvi momi4eta predpo4itate s golqm zadnik i golemi gurdi ili s malko dupe i malki cici. znam 4e nai dobre e golemi cici i malko dupe no tova mn rqdno se sre6ta.obiknoveno po pulnite imat golemi gurdi a slabite-malki.

pitam 6oto az predi bqh s golemi cici no i zadnika mi be6e golqm i otslabnah..sega mn si haresvam tqloto oba4e i cicite mi stanaha mn malki i brat mi vika 4e cicite sa mn vajni i po dobre da e po pulno edno momi4e no da ima golemi cici a az li4no ne smqtam taka ii da vi pitam va6eto mnenie kakvo e?

т.7
krem4et0

TheBlackStranger
03-23-2008, 18:19
Абе дали ще има голям задник с малки цици или обратното не е от голямо значение за мен.

Nik4o_Spain
03-23-2008, 18:41
Bez zna4enie e :)

amatorium
03-23-2008, 18:46
Ami proporcionalno tqlo. Kato cqlo durja poveche na hubav zadnik. Kato vidq jena s hubavi kraka i zadnik i napravo poshtruklqvam. 8)

skatemore
03-23-2008, 18:46
Ami proporcionalno tqlo. Kato cqlo durja poveche na hubav zadnik. Kato vidq jena s hubavi kraka i zadnik i napravo poshtruklqvam. 8)

йъп

korabokroshenec
03-23-2008, 19:42
като става дума само за секс задника е на 1во място :D

ubuntu
03-23-2008, 20:01
Всичко е относително ... пропорцията е по важна за мен ...
Средните размери са най добре ... :-) :grin:

Sevt
03-23-2008, 20:08
И двете малки.
Големи цици не ми трябват.

LeAv3 m3 Al0n3
03-23-2008, 22:50
като става дума само за секс задника е на 1во място :D

тАкА е 8-)

random_guy1
03-23-2008, 23:27
Въпросът ти е малко неправилно зададен. Предполагам при всеки мъж е различно.

Аз лично предпочитам да не е кожа и кокали момичето, да има какво да се щипне по дупето. Даже по-добре да е съвсем леко пълна вместо скакалец.
ОТ друга страна, познавам поне 5 приятели дето си падат само по анорексички, така че си прави изводите.

ucnaHчE
03-24-2008, 00:53
stegnata v g1zeto nai veche :p i da e pechena kato 4ovek drugo mi ne trea :P

marina star
03-24-2008, 03:59
4e vie ste mn liberalni tuk otgovorilite!no mislq 4e naistina imat pravo otgovorili 4e samata proporciq e m,n vajna,za6toto az naprim,en ne sam slaba imam si golqm,o dupence,no sam s dosta dalgui pravi kraka oformena taliq 6iroki ramena,i tqloto mi e dobre slojeno ,cicite mi na sam koi znae kolko golemi,no mn pove4e me haresvat kakto mislq 4e 6te se saglasite,ot edno momi4e uj slaba ama nabita s kasi kraka uj malko dupe ama ot tva 4e e niska izglejda golqmo i t.n.

i na 1-vo mqsto izla54aneto e nai-vajno,edna sebeuvajava6ta se jena,koqto se poddarja,kodi sas samo4uvstvie,6te bade mn po-jelata i haresvana!

detekt
03-24-2008, 05:36
Ами честно казано ми е мн трудно да отговоря. Значи харесвам с по-големи бюстове и с по-големи дупета, но не знам защо си падам много и по много слабички :oops:

Bousz
03-24-2008, 10:06
Ami az li4no predpo4itam po-stegnatite v smisal deto kazvat da ima kvo da hvane6 ama da ne e nekoq svinq nali ne e problem ako ima malki cici ;)

CragHack
03-24-2008, 10:21
Гласувам с две ръце за малки цици и малко дупе. За мен красотата на гърдите идва от зърното. Има големи супер-грозни гърди, както и малки, но много секси. Освен това като са по-малки няма опасност да са увиснали.

Пък и това е по-добрия вариант за момичетата, защото с правилно хранене и спорт може да свалят дупето, докато за циците трябва пластична операция - което е гадно и пак не излизат много хубави.

anonymous546178
03-24-2008, 11:19
poprincip ne e ot zna4enie no spored men e po dobre malki cici maluk zadnik

s7alin
03-24-2008, 19:39
a бе едно дупе кат на J Lo и некви оформени ма не мн големи цици и тва си е мечта :)

panther
03-24-2008, 19:45
Авторката, пусни няколко снимки по бельо и щи кажем ставаш ли или не ставаш ;)

georgi_
03-24-2008, 19:52
Сега задника че е най-важен най-важен е . Както се казва - кола и жена се избира по задницата.Аз с тази максима няма да споря а иначе си падам по задник тип "две шеши", а относно гърдите най важното е да са стегнати, в повечето случеи като са големи са и меки, малки да са не е много добре, така че средни и стегнати. :-D

Xtuning
03-24-2008, 20:05
Куцо , киораво ,сакато - п*тка има ли е злато !!!!!!!!!!!! :razz: :razz: :razz: :razz:

dajdostih
03-24-2008, 20:14
Плосък корем и липса на паланки !!!!!!!!!!!!!!!!

Само с това може да ме впечатли една жена, ако говорим за външен вид.

hottie
03-24-2008, 20:22
Говорейки за паласки...намесвам се в мъжката тема, но не можах да се сдържа.. изумително е как българките малко по малко стават като американките. По улиците имам чувството, че повечето от младите момичета са с паласки!! Дори и да са супер кльощави пак имат паласки :? мамка му това е супер гнусно. Мен много ме отрвращава това, не знам за вас момчета?

dajdostih
03-24-2008, 20:33
Това е по модата на дебелогъзите, увиснало цицести, сланино коремести и изхрвъкнало паланкести фолк лели.

Също и по модата на ядене на пици, хамбургери, сникерси, киткати, сладоледи и маионези в невероятни количества и използвани за основна храна по всяко време на денонощието.

MakeMeLaugh
03-24-2008, 20:47
Говорейки за паласки...намесвам се в мъжката тема, но не можах да се сдържа.. изумително е как българките малко по малко стават като американките. По улиците имам чувството, че повечето от младите момичета са с паласки!! Дори и да са супер кльощави пак имат паласки :? мамка му това е супер гнусно. Мен много ме отрвращава това, не знам за вас момчета?
ДАААА, ТАКА Е!!!!! (главните букви показват, че крещяяяя).

Бях забелязъл, че преди 3-4 години беше на мода анорексията... беше да речем всичко ок що годе в сравнение със сега.
Ама сега е ОТВРАТИТЕЛНО!
И ето кое е дразнещото. Тия дет са адските дунди и с паласки са и с адкото самочувствие... еееШШШШШшааа къъъде си тръгнала мааа....

И кво излиза... че всеки 2-ри вече се помпа с химия и се надува и всички момчета станаха яки, пък всяко 2-ро момиче стана дебелана.. Егати парадокса.

Един поздрав: Ей ти с дебелия задник - сбъркала си адреса, ти си за някой свинарник!! 8)

SamRothstein
03-24-2008, 21:04
ditto

Малко по-широко погледнато, българките вече са едно към едно с американките. Имаме си анорексички, емо, дебелани с огромно самочувствие, кънтри (разбирай поп-фолк) диви, фйешъни – въобще паплач на талази.

detekt
03-25-2008, 07:15
Все по-трудно става да се намери момиче, с хубава, поддържана външност и с хубав характер. Тоя свят е тръгнал по дяволите... Егати наистина дебели ама и адски отворени беее.... Сякаш света се върти около шкембетата им... Направо ужас

Rza
03-25-2008, 07:22
Все по-трудно става да се намери момиче, с хубава, поддържана външност и с хубав характер. Тоя свят е тръгнал по дяволите... Егати наистина дебели ама и адски отворени беее.... Сякаш света се върти около шкембетата им... Направо ужас
Ако е около шкембетата ще трябва годината да стане 750+1-2дена :grin:
а по темата,заглеждам повече дупитата :oops: ;-)

hottie
03-25-2008, 07:27
Точно като американките да :? То е трагично братче. Според някаква си класация българките били най-дебелите сред европейките!Уот да фък?
Ония ден бях в 1 магазин да пробвам една блузка и излиза отстрани едно моми4е,което пробва дънки.Страшно слабо,да не кажа кльощаво. И я чувам как казва " ее тези дънки са с прекалено ниска талия за мен и ще ми се виждат паласките".
Викам си "да бе,да - такова слабо момиче..." и като погледнах :shock: то виси от всякъде. Просто не знам ..от застоял живот ли е,от гадната храна ли...
Както ти казваш мейк ми лаф, момчетата се тъпчат с химия, а момичетата с хамбургери и са с невероятното самочувствие и даже си подчертават паласките с ниска талия да им излизат съвсем като се наведа,т под претекст, че е секси ! :smt078

hooliganka89
03-25-2008, 07:47
Abe hora vie dobre li ste?Kakvo iskate da kajete,che vsichki momicheta trqbva da sme kloshtavi kato shtarkeli?Imali palaski emi vzemete gi obesete togava kato imat palaski.
I tva,che bulgarskite jeni bili nai-debelite v Evropa e nai-golqma prostotiq koqto chuvam.
Palaskite idvat ot qdeneto na izkustveni hrani,kato naprimer:Chips i
mayonaeza i dr.
Az mayoneza ne qm i izbqgvam da qm kakvito i da e chipsove i drugi takiva neshta koito ne vliaqt dobre na figurata mi,no pak ne moga da se pohvalq,che teja 40 kilograma i ne me e sram to tva si e do gen.
Imam priqtelki kato doidat u nas i sednem da qdem te se tapchat kato praseta i mi izqjdat po 4 princesi s kaima i kashkaval,a az izqjdam 2,no pak sam po-debela ot tqh i kakvo da napravq?Da spra da qm za edna godina belkim stana dostatachno dobre izglejdashta za vashite pogledi.

hottie
03-25-2008, 07:50
Abe hora vie dobre li ste?Kakvo iskate da kajete,che vsichki momicheta trqbva da sme kloshtavi kato shtarkeli?Imali palaski emi vzemete gi obesete togava kato imat palaski.
I tva,che bulgarskite jeni bili nai-debelite v Evropa e nai-golqma prostotiq koqto chuvam.
mayonaeza i dr.
Az mayoneza ne qm i izbqgvam da qm kakvito i da e chipsove i drugi takiva neshta koito ne vliaqt dobre na figurata mi,no pak ne moga da se pohvalq,che teja 40 kilograma i ne me e sram to tva si e do gen.
Imam priqtelki kato doidat u nas i sednem da qdem te se tapchat kato praseta i mi izqjdat po 4 princesi s kaima i kashkaval,a az izqjdam 2,no pak sam po-debela ot tqh i kakvo da napravq?Da spra da qm za edna godina belkim stana dostatachno dobre izglejdashta za vashite pogledi.

аз не казвам да ги обесим ! просто е гнусно, как може да тежиш 40 кила и в същото време да ти висят сланини от страни!! Това означава, че не обръщаш внимание на себе си. Има страшно хубави пълни момичета, но са поне пропорционални !

hooliganka89
03-25-2008, 07:54
mayonaeza i dr.

аз не казвам да ги обесим ! просто е гнусно, как може да тежиш 40 кила и в същото време да ти висят сланини от страни!! Това означава, че не обръщаш внимание на себе си. Има страшно хубави пълни момичета, но са поне пропорционални !

Mi moje kakto vijdash vsichko moje,ne mojem vsichki da sme kloshtavi.

mother
03-25-2008, 07:57
Холиганке, мисля че тук прие много лично нещатата без основание, коментираха се хората които могат да потдържат вид, но не го правят от слободия, а не такива на които гена им е да са по пълнички.
Аз пък не харесвам много слаби жени :)

hottie
03-25-2008, 08:04
Чакай малко. Кога съм казвала, че всички трябва да сме кльощави?Само ми кажи...
Аз НЕ харесвам кльощави момитета. Хресвам нормални и стегнати, дори и пълни пропорционални. Но тук ти говоря за момичета, на които им висят някви гнусни сланини от страни БЕЗ ДОРИ да ги прикриват. Не само им виси,ами и ходят с ниска талия. Аз като видя такова нещо ми се повдига.Навела се там, показват й се паласките и някви прашки и се мисли за много секси.

hooliganka89
03-25-2008, 08:05
Холиганке, мисля че тук прие много лично нещатата без основание, коментираха се хората които могат да потдържат вид, но не го правят от слободия, а не такива на които гена им е да са по пълнички.
Аз пък не харесвам много слаби жени :)

Da prieh go lichno,zashtoto bqh sportistka v prodaljenie na 2 gnoodini i treniorite mi mnogo me ogranichavaha v qdeneto na bokluci i az samata se ogranichavah i sportuvah i izglejdah perfekt,pone za moite razbiraniq za perfektno.
Oache se naloji da spra da sportuvam i da zamina v edna strana v koqto vsichko e mnogo kalorichno i chovek ne se useshta kak napalnqva.
Ha tuka doidat gosti edna birichka i malko chips i nqmam priqteli i ne izlizam mnogo i napalnqh,ne sam stanala nqkoq svinq,no ne se haresvam v tova si sastoqnie i sega pochti ne qm i ne piq gazirano kato cqlo izbqgvam teq laina i sled kato se varna v BG pak shte treniram i se nadqvam da vlezna v forma.
Vinagi sam bila chustvitelna na tazi tema.

hooliganka89
03-25-2008, 08:07
Аз НЕ харесвам кльощави момитета. Хресвам нормални и стегнати, дори и пълни пропорционални. Но тук ти говоря за момичета, на които им висят някви гнусни сланини от страни БЕЗ ДОРИ да ги прикриват. Не само им виси,ами и ходят с ниска талия. Аз като видя такова нещо ми се повдига.Навела се там, показват й се паласките и някви прашки и се мисли за много секси.

E da tva i az ne go haresvam.Az ne sam ot nai-slabite,no ne moga da kaja,che sam nqkvo prase,no kato cqlo si kupuvam drehi koito da prikrivat defektite mi i nikoga ne bih slojila ednovremenno danki s niska taliq i nqkoq kasa teniska.

georgi_
03-25-2008, 08:08
Аз не че се имам за разбирач на тая тема ама ще изкажа мнение. Че повечето момичета имат паласки имат, кои по ясно изразени кои по скрити няма да говоря. Значи мисля че момчетата ще се съгласят с мен и ще ме подкрепят в мнението че не харесват анорексички, никой не иска 40 килограма кокали, трябва да има къде да се барне. Обаче ако едно момиче е слабо и има паласки значи е виснала не само отстрани а и отзад което не е готино. Никой не иска и някоя дебелана. Аз смятам че момичетата в България се поддържат но на етап-грим, прически,облекло, ама спорта при повечето никакъф го няма :? Това е проблема, че повечето прекарват времето си по кафета, даскало и вкъщи, итс нот гоод. За това тези които имат паласки или са виснали и искат да променят това да вземат да запишат нещо от сорта на тае-бо или фитнес.

hottie
03-25-2008, 08:10

E da tva i az ne go haresvam.Az ne sam ot nai-slabite,no ne moga da kaja,che sam nqkvo prase,no kato cqlo si kupuvam drehi koito da prikrivat defektite mi i nikoga ne bih slojila ednovremenno danki s niska taliq i nqkoq kasa teniska.

Ами и аз.Аз нямам оплаквания засега от тялото ми защото спортувам страшно много, но въпреки всичко не съм от момичетата,които ще сложат супер ниска талия и супер къса блузка и да им се вижда задника :? Да не говорим, че ниската талия прави краката къси 8-) Ами да така е. Аз обичам с нормална талия.

hottie
03-25-2008, 08:12
Аз не че се имам за разбирач на тая тема ама ще изкажа мнение. Че повечето момичета имат паласки имат, кои по ясно изразени кои по скрити няма да говоря. Значи мисля че момчетата ще се съгласят с мен и ще ме подкрепят в мнението че не харесват анорексички, никой не иска 40 килограма кокали, трябва да има къде да се барне. Обаче ако едно момиче е слабо и има паласки значи е виснала не само отстрани а и отзад което не е готино. Никой не иска и някоя дебелана. Аз смятам че момичетата в България се поддържат но на етап-грим, прически,облекло, ама спорта при повечето никакъф го няма :? Това е проблема, че повечето прекарват времето си по кафета, даскало и вкъщи, итс нот гоод. За това тези които имат паласки или са виснали и искат да променят това да вземат да запишат нещо от сорта на тае-бо или фитнес.

Подкрепям твоето мнение, въпреки че не съм момче. Това исках да каже горе-долу :)
Вместо да запълват кафетата по цял ден може да променят начина им на живот с малко спорт. Дори и да ходят компания да спортуват лошо няма. Един волей бол с компания или тичане в парка, тенис...

georgi_
03-25-2008, 08:26

Подкрепям твоето мнение, въпреки че не съм момче. Това исках да каже горе-долу :)
Вместо да запълват кафетата по цял ден може да променят начина им на живот с малко спорт. Дори и да ходят компания да спортуват лошо няма. Един волей бол с компания или тичане в парка, тенис...

Именно, аз лично играя приятели волейбол, футбол или се разхождам с приятели когато има време. Радостното е че от време на време има и момичета ентусиастки да играят с нас, ама са рядкост :? А пък няма ли спорт-висваш което не гот нито за пипане нито за гледане. Така че призовавам всички момичета които киснат по кафетата и единствната им по-дълга разходка е из мола да се вземат в ръце- все пак квото правите е си е за вас. :)

hottie
03-25-2008, 08:32

Именно, аз лично играя приятели волейбол, футбол или се разхождам с приятели когато има време. Радостното е че от време на време има и момичета ентусиастки да играят с нас, ама са рядкост :? А пък няма ли спорт-висваш което не гот нито за пипане нито за гледане. Така че призовавам всички момичета които киснат по кафетата и единствната им по-дълга разходка е из мола да се вземат в ръце- все пак квото правите е си е за вас. :)

Именно - особено сега като стане хубаво времето. Разходки, спортни игри в парка,тенис,плуване и пр.. аман от тея задимени кафета.

Bousz
03-25-2008, 09:33
Vseki sas svoite si predpo4itaniq :D vseki s razli4en vkus tva e istinata :D

TopHi
03-25-2008, 12:25
Значи като цяло при мен всичко е в златната среда. Всяко тяло е относително, с различни пропоерции.45 кг стегнатата плът не са равни като размер на 45 кг. МАС !!(несъравмерно разпределена по корема и задника)! Заминаха си часовете по физкултура. Момичетата се гордеят как са избягали от тия часове понеже било много тъпо и скучно да тичаш.Спорт - това е т`ва дето го дават след новините ... Още нещо - диетата имам в предвид хранителната диета (под това понятие нямам в предвид диети тип - не яж 5 дена нищо) Яденето на достатъчно плодове и зеленчуци.Ограниченията на мазното и т.н. Повечето момичета мислят така : По-лесно ми е да ям някакъв сандвич с пържени картофки и готово. Ето затова стигнахме до това масово явление - безформени жени - без стойка , без фигура , да не говорим за тъпите физиономии излъчващи простотия и нито капка интелект.Абсолютната смрад стана.Както каза някой нагоре за мъжете - с помпането :) Еми как да впечатлиш 75 кг свиня , трябва да си й в категорията :-D .
С една дума : ТРАГЕДИЯ
п.с. Не отричам , има и перфектни момичета но % им е доста малък на фона на останалите което е доста тъжно...

NiddHogg
03-25-2008, 13:10
по темата ГОЛЕМИ ЦИЦИ !!! Беи кфо прикаате да си легнете и да ви скача така леко нежничко и да стискаш тфа не говорете глупости секи обича ГОЛЕМИТЕ ЦИЦИ ! :o

Bolt_f
03-25-2008, 14:18
mayonaeza i dr.

аз не казвам да ги обесим ! просто е гнусно, как може да тежиш 40 кила и в същото време да ти висят сланини от страни!! Това означава, че не обръщаш внимание на себе си. Има страшно хубави пълни момичета, но са поне пропорционални ! tuk sym syglasna s hottie. naistina ne e tolkova vajno kolko sa ti golemi cicite ili zadnika, nito pyk dali imash palaski ili tejish 60 kila vmesto 50... vajno e tqloto e izglejda proporcionalno! i naistina e gnusno da gledash nqkakvi momicheta s palaski koito na vsichkoto otgore izglejda taka sqkash narochno gi podchertavat s piyrsingi na pypovete i kysi potnicheta... sega lqtoto shte e ujas pak... :?

a3c1M
03-25-2008, 15:52
Стегнатото тяло компенсира по-малките гърди. По-добре да си като фиданка от колкото като някои напращял хипопотам. :P

Strifonov
03-25-2008, 16:01
мммм да мен ми допадат стегнатите дупенца такива мъничи :) необръщам голямо внимание на гърдите :) :)

Entombed
03-25-2008, 16:50
Стегнато Дупенце...И гърди некфи нито малки нито огромни...просто да ги има казано :) некфи средни :)

IbiZa_
03-26-2008, 08:10
malak ama ne stegnat zadnik da ne obiva i normalni cici