View Full Version : Какво най-много те възбужда/отвръщава?!
pepelq6kaaa
03-25-2008, 11:50
e va prosa go imate tai 4e 4akam :P
Аз много мразя и наистита се отвръщавам и ми е адски гнусно когато някое момче се орига :? #-o :-# а ако е момиче 10000000 пъти повече :( :-x
amatorium
03-25-2008, 13:35
Super macka, sus super tqlo i super drehi v super poza ili prosto malkata i praskovka na ezika mi. 8-) Kakvo li me otvrashtava ... nechistoplutnost, nepoddurjanost i gadno gurjanie. :-)
aanitogb
03-25-2008, 13:53
kakvo me vazbyjda li-tova kogato razbere6 4e 4oveka do teb se vazbyjda i my haresva tova koeto pravi6 za nego-tova saotvetno i men me vazbyjda.A kakvo me otvra6tava li :ima6e edna tema kade nqkoi be6e napisal 4e lije krakata na priqtelkata si nesmqtam 4e krakata sa za celyvane ili 4e majkiq zadnik e za izpolzvane na ne6to pove4e ot hodene do toqletna imam pridvid za lizane ili za ne6to po zle za ebane,ne4e imam ne6to protiv obratnite maje,no me otvra6tavat.
Мойто мил0 .. като го видя .. Ми иде да го изям :P :P :P :oops: .. Много ме отвращава .. хм.. Мръсни .. Някви Жълти Зъби :-& :-& :-& ... И някой Да Вуни на Пот и Някви смеСки МиризмА тАм ..
Strifonov
03-25-2008, 16:46
Отвръщава ме когато някое момиче вуни на пот .. Имам една такава от моя клас, хубава е но вуни на кисело нарпавооо ... :) и също ненавиждам когато едно момиче се оригне .Има и такъв пример в моят клас :) :)
Entombed
03-25-2008, 17:16
Когато има кръв по нея....например си е резнала дупето....Майкоо избеснявам....и става баси бурния секс :))))
Отвръщава ме...Когато е срамежлива....или се е насрала...;/
възбжда ме голото мъ тяло, члена му...всичко като цяло.
Би ме отвратило нечистоплътност.
malkatadesss
03-25-2008, 22:56
мммилото миии :):) :smt007 амм пак ужасно се отвращавам от различни хора с разни миризми преобладаващи като чесан лук .... и особено пот :x
Мн ме възбуждат като ми сготвят една муската
anonim4o
03-25-2008, 23:00
Отвръщава ме когато някое момиче вуни на пот .. Имам една такава от моя клас, хубава е но вуни на кисело нарпавооо ... :) и също ненавиждам когато едно момиче се оригне .Има и такъв пример в моят клас :) :)
:razz: :razz: :razz: :razz: А бе пич ние да не сме от 1 клас бре (rofl)(rofl)
Възбужда ме:
*да ме връзват (но не по онзи гаден БДСМ начин с 5 метра въже завързани ръце за краката,а просто някоя здрава сатенена лента)
*да връзвам и да дразя разбира се,с пин-ъп,тръкане,целувки и тн.
*да ме хапят
*да ме душат
*да ми говорят мръсотийки
и още много други..
Отвръщава ме:
*определен тип поведение
*много продължителния секс
*гадна миризма или вкус :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-26-2008, 06:01
Най-много ме възбужда един от погледите на приятеля ми, който сякаш крещи "Красива си, желая те". :grin: Естествено, има си и други, но сега няма да ги изброявам. :)
Отвращават ме неподдържани зъби, лош дъх, нечистоплътност (воня на пот и кисело, бляяя :-& ), джунгли под мишниците на някой, който е облякъл потник - по принцип не съм много претенциозна относно обезкосмяването, но щом някои ще носят потници, поне да укротя онази ми ти буйна растителност (всъщност за последното говоря специално за един съученик, той не само че не се поддържа, ами и се къпе веднъж седмично, направо... :x ).
hooliganka89
03-26-2008, 09:24
Abe i az bqh pisala mnenie po tazi tema,kade e izcheznalo :-o
Възбужда ме да ми говорят. Разни мръсни приказки или какво ще направи с мен.. ей такива работи.
А какво ме отвращава... специално в секса най-мразя мъжът да мъл4и като пън и да не издава абсолютно никакви звуци.. Ужасно депресиращо е :D Ина4е.. амиииии.. може би единствено пъпки по лицето и като цяло лоша хигиена.
Възбуждат ме по-грубичките неща в леглото. Не знам какво ме отвращава :P
TheBlackStranger
03-26-2008, 10:35
Възбужда ме:
*да ме връзват
*да ме хапят
*да ме душат
*да ми говорят мръсотийки
Отвръщава ме:
*гадна миризма или вкус :)
Би ме отвратило нечистоплътност. 8)
fashion4etyy
01-28-2009, 02:04
и ние имаме такава..ама ме възбужда :oops:
щом е хубава не ме интересува дали е потна :-D :oops: :-)
възбжда ме голото мъ тяло, члена му...всичко като цяло.
Би ме отвратило нечистоплътност.
PreciousDiamond
01-28-2009, 06:42
Възбуждат ме ... смъкнати момченца 8-)
Отвращава ме .. някаква гадна миризма, отвращават ме момченцата с прилепналите дънчици, отвращава ме .. мазната коса 8-)
Кво ме възбужда ли ... еми ПУTKИ ме възбуждат кво да ме възбужда ....
Отвръщават ме пияни kypвoлeтини по купони които драйфат на всякъде
Метълския стил на обличане ... - от него аз драйфам, прекалено смъкнатите .... пак си вадя червата на бял свят ...
И най много мразя когато някоя обикновена суха кифла ми се прави на кроасан от 80 стотинки :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Е така е прическа за чикията не ти трябва контакт с момичето следователно не усещаш как приятно понамирисва :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D :razz: :razz: :lol: :lol:
LoLiPoP4o
01-28-2009, 08:34
Охоо и аз се включвам в темата.. такаа възбужда мее френската любов мхм също така ии красиви момичета с къдрави коси иии с къса поличка ии червени обувки с токчета малко над глезена :P Отвръщава ме нечистоплътието ммм тъпите хора ии нз още мн работи ама немога се сетя сега ;)
SiSsKkAa
01-28-2009, 08:52
ами мен лично много неща ме възбуждат и отвръщават няма смисъл да ги пиша всички,но горе долу се препокриват с мненията на другите
shokoto91
01-28-2009, 10:36
мразя мърсотията... супер девъзбуждащо е когато едно момче си чеша топките или гъза...
Възбуждам се от доста повече работи - стегнат корем, сладко дупе, изразителни очи, властно държане :-D (по време на секс става дума), разнообразието и изненадите във секса са невероятно възбуждащи, а девъзбуждащо е един и същи сценарий да се повтаря постоянно ;/.... Френската любов за кой не е възбуждаща?! :D поза лъжички ми е фаворите и само като си помисля за нея и се настървявам :D за това се сещам в момента :)
varnen4e
01-28-2009, 10:45
Най- много се възбуждам от погледа му докато му правя орална любов в банята, от гушкане и от целувки по врата.
Отвращават ме нечистоплътност и срамежливост.
varnen4e
01-28-2009, 10:46
поза лъжички ми е фаворите и само като си помисля за нея и се настървявам :D за това се сещам в момента :)
И приятелят ми много я обича тази поза. Наистина е много приятна.
seduction1mplex
01-28-2009, 10:57
Мииии красиви тела,сладурски физниономии,погледи тип "Искам те" 8-) ,разкрепостени приказки ме възбуждат...Отвращават ме гадни миризми,косми,глупаво поведение,тъпи шеги и ненужни коментари 8-)
miloto_girl_4e
01-28-2009, 11:34
Възбужда ме самият той :) Много се раздава като цяло и това ми харесва :)
Възбужда ме, когато е потен .. :)
Не харесвам в едно момче всичко просташко - оригване, псуване и т.н..
Не обичам и момчета, които смятат, че за да си мъжествен не трябва да се къпеш, да се бръснеш и т.н
ani00770088
01-28-2009, 12:24
отвръщава ме мазна коса,жълти криви зъбки и най - вече когато момчетата ходейки си наместват или почесват топките на обществени места...много е селяндурско и просташко... :?
а какво по възбуждащо от една сбъдната еротична фантазя :grin: :) :oops:
varnen4e
01-28-2009, 12:27
Да.. мазната коса.. и мазната кожа също са отвратителни.
fashion4etyy
01-28-2009, 15:50
Е така е прическа за чикията не ти трябва контакт с момичето следователно не усещаш как приятно понамирисва :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D :razz: :razz: :lol: :lol:
още в колко теми ще се заядеш с мен :-x :-x
SpOrTs_GiRl
01-28-2009, 15:51
Отвращава ме мазната коса, нечистоплътност.. (конкретно за мъжете) В момичетата не ми харесва напуканата кожа по ръцете, изпочупени и криви нокти, миризма на пот..
Какво ме възбуждаааа... доста неща... но най-вече ЦИЦИ :D ........ "Цицоманка" съм или както искате го наречете..
Възбуждам се само при мисълта... за секс с бившото си гадже.... а ме отвръщава някой да е изпотен.... и от километри да миреше лошо...
ANTIHUMAN
01-28-2009, 20:17
Аз много мразя и наистита се отвръщавам и ми е адски гнусно когато някое момче се орига :? #-o :-# а ако е момиче 10000000 пъти повече :( :-x
++++
moneycomeme
01-28-2009, 20:44
...vyzbujda me kogato usetq che nqkoi myj e po-silen po harakter ot men....ot samo sebe si idva prosto veche v takyv myj ili momche vsichko me vyznujda...aa otvrashtavam se ot nechistoplytieto....mejduu drugoto mnogo se kefq,kogato nqkoi do men se urigne! :lol: :lol: :lol:
още в колко теми ще се заядеш с мен :-x :-x
Свиквай прическа :D
Най-много се възбуждам когато приятелката ми се възбужда от всичко което правя за нея и това мене страшно мн ме възбужда,а най-много се отвращавам от сръдните и гадното поведение
Най-много се възбуждам когато приятелката ми се възбужда от всичко което правя за нея и това мене страшно мн ме възбужда,а най-много се отвращавам от сръдните и гадното поведениеМ да
мм дам определено факта че той е доста по властен от мен ме стимулира... както и атлетично тяло иии о боже много са нещата просто когато харесам някого то е цялостно...
нещото което много ме дразни то е в леглото да мълчи като пън и да не показва емоциите си (също вс за нечистоплътието и мазното!)
key_of_hell
03-04-2009, 22:53
Мн ме възбуждат като ми сготвят една муската
Един много мъдър човек, които аз никога няма да спра да обичам, казваше че перфектната жена трябва да умее да прави само 2 неща - мусака и свирки, ама и без свирките може да мине :D
therichbitch
03-05-2009, 14:00
...vyzbujda me kogato usetq che nqkoi myj e po-silen po harakter ot men....ot samo sebe si idva prosto veche v takyv myj ili momche vsichko me vyznujda...aa otvrashtavam se ot nechistoplytieto
Blo0dSuGaR
03-05-2009, 14:09
Не мога да се сетя нещо конкретно,което ме възбужда,но Лошата хигиена ме отвръщава или някой да си хапе ръцете-било то хапане на нокти или кожички :x
Сетих се за нещо,което страшно много ми хареса в приятеля ми един ден-Самоувереността,но не прекалената.Харесвам момчета със самочувствие,но дотолкова,че да има покритие.
MakeCash
03-05-2009, 14:35
for: нормално момиче, с нормално държание, но палав поглед (тъпо е да казвам какво ме възбужда по време на секс, се едно през 5 минути трябва да го вдигам :D )
anti: готина мацка, всичко й е 6, а мозъчното развитие е в едноклетъчен период... превзетостта, контенето. Някоя може да ми хареса само ако е себе си, иначе за какво ми е :)
Super macka, sus super tqlo i super drehi v super poza ili prosto malkata i praskovka na ezika mi. 8-) Kakvo li me otvrashtava ... nechistoplutnost, nepoddurjanost i gadno gurjanie. :-)
suitable
03-05-2009, 14:59
Възбужда ме, когато доставя до такава степен голямо удоволствие на някое момиче, че тя започне да стене и затвори очи, извивайки вратлето си..
Отвращава ме нечистоплътността (както споменаха).. също и начина, по който се държат някои хора.. и грешните изводи, които си вадят за човек, за когото само и единствено са слушали от другите, които пък са лицемери и единствено се опитват да издигнат себе си на гърба на другите, измисляйки глупости за тях..
Xrisenceto
03-05-2009, 15:23
въбужда ме погледат на приятелят ми,голото му тяло, абее той си ме възбужда :grin: отвръщава ме момиче което мирише на кисело от толкоз много пот отврат!има една "колежка" от танците и абсолутно винаги мирише отвратително! :shock:
И мен, както и повечето, мен отвръщава мръсотия, лоша миризма, кофти поведение.
Възбуждам се ужасно много, когато усетя, че на приятеля ми му е много, много приятно. Колкото повече е възбуден той, толкова повече съм и аз.
...обожавам -френски лак (перфектно направен,не много дълъг),червени прашки(или черни прозрачни с дантелка),меко дупе с точици от малко руси косъмчета,прави крака,меки гърди,яки устни с безцветен гланц и приятен парфюм(нежен) :grin:
кво ме дразни в едно момиче ли?!- " ВСИЧКО" !
:razz: :razz: :razz:
sweetdelight
03-05-2009, 21:33
4estno kazano dori ne moga da si obqsnq kak moje tolkova mnogo ne6ta v priqtelq mi da me vuzbujdat :) :) Moje da se kaje, 4e vsqko edno, dori i suvsem leko dokosvane bi me vuzbudilo, vseki edin dopir na kojata mu, napravooo.......... A kakvo me otvru6tava... Ami po princip ne4istoplutieto bi me otvratilo
netligla
03-05-2009, 21:46
възбуждащо е целувките по вратът,голо и мокро мъжко тяло :grin: също и мръснишки погледи :-D
Bellatrix
03-05-2009, 21:52
Най-възбуждащо е, когато с приятелят ми правим секс във ваната. Тъмно е, има свещи, мехурчета, и двамата сме мокри и на светлината на свещите кожите ни блестят адски секси. Обичам да виждам тялото му голо и мокро. :oops: :oops:
Най ме отвращава лошата хигиена, неподдържаността като цяло...
dimitar_ak
03-06-2009, 05:33
Обожавам предизвикателния поглед, гладката ексфолирана кожа (това ме побърква), хубав сладникав парфюм, дълго бижу стигащо до гърдите й, пуснатите коси.
Не понасям нечистоплътност.