View Full Version : Момичета, xаресва ли ви да ви лижат ануса?
amatorium
03-29-2008, 14:39
A na vas momicheta haresva li vi da vi lijat anusa? Momcheta vie haresvate li da i lijete?
Аз...не бих позволила...някак си не ми допада идеята :(
ElisaDay
03-29-2008, 14:45
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162148&start=0
И какво? Приятеля ти почне да те близка отдолу с най-голямо удоволствие, ти ще му кажеш "чупката бре"?
amatorium
03-29-2008, 14:48
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162148&start=0
Tozi link e kum razlichna tema. Cheti vnimatelno. 8) :-)
LipSoFAnAnGel
03-29-2008, 15:25
A na vas momicheta haresva li vi da vi lijat anusa? Momcheta vie haresvate li da i lijete? А ти харесваш ли ? :D :D :D
aanitogb
03-29-2008, 15:28
Ми никога несам карала момче да ми лиже анусчето,но ми харесва.
На мен ми харесва да лижа женски ануси.
не съм пробвала,но както казват някои тук може и да е приятно ... незнам
К0гато ставаше дума за това момичета да ближат момчетата, всички женски бяха не пр0тив, ами направо вдигнаха военно положение, д0като сега всичко според тях е н0рмално. Тцтцтц г0леми сте хитруши начи
К0гато ставаше дума за това момичета да ближат момчетата, всички женски бяха не пр0тив, ами направо вдигнаха военно положение, д0като сега всичко според тях е н0рмално. Тцтцтц г0леми сте хитруши начи
Ми много ясно ама пък жените поне по голямата част от тях са големи материалисти и за парички няма да ти лижат анусчето ми направо ще ти ядат лайненцата :grin: :grin: :grin: :grin:
Ми много ясно ама пък жените поне по голямата част от тях са големи материалисти и за парички няма да ти лижат анусчето ми направо ще ти ядат лайненцата :grin: :grin: :grin: :grin:
прав си, приятелю! К0лко много си прав! :grin: :grin: :grin:
На мен ми харесва да лижа женски ануси.
На мен също
Отговарях в много подобна тема.
Да, харесва ми :)
amatorium
03-29-2008, 19:32
]
A na vas momicheta haresva li vi da vi lijat anusa? Momcheta vie haresvate li da i lijete? А ти харесваш ли ? :D :D :D
Mdam. Az obiknoveno kato lija i minavam navsqkude, no ima dve mestentsa, na koito obichm da se spiram po-produljitelno :-) 8)
момчета,а на вас коя ви е любимата поза докато лижете...
amatorium
03-29-2008, 20:33
момчета,а на вас коя ви е любимата поза докато лижете...
Ami ili tq e legnala i razkrachena ili nadupena. :-)
MaRiNkA_16
03-30-2008, 16:05
haresva mi da me lijat :oops: kudeto i da e poprincip
amatorium
03-30-2008, 16:13
Na vulka nali znaete zashto mu e debe vrata - ot mnogo lizane :razz: :lol:
krem4et0
03-30-2008, 16:47
Обичам.
Rosenrot_f
03-30-2008, 17:00
Ne,stranno mi e...
=D> \:D/ :neutral: na men sushto mi e stranno..i ne bih pozvolila..no puk na nqkoi si im haresva tova !!!
не сами лизали анусчето,но приятеля ми има желание и смятам да му позволя :)
SilverAngel
03-30-2008, 17:56
Някои момичета са ми казвали че е супер, ама аз още нямам честа да са ми приложили това.... :D
и как по-точно разбра, че приятеля ти има желание?
едва ли ти е казал по време когато не сте правили секс "искам като го правим да ти лижа ануса", някак не върви, или той е поискал ама ти си му отказала за да изчакаш да видиш във форума дали може или не може?
alex_devv
03-30-2008, 22:26
А ша ти е добре ли да си ядеш вечерята от тоалетната... :booooomb:
Ебахти гнусотията :-&
те много момичета уж не обичат, ама като им лижеш пичето и без да искаш "закачиш" малко анусчето - подскачат от наслада, след това пак не си обичат :D
... това до предрасъдък и по-точно колко ти ври чатурата :D :D :D
LadY_AnonYmitY
03-31-2008, 00:56
Ами приятелят ми го прави!Хмм..приятно е !Не го карам на сила той сам си го прави ама и аз не се дърпам! :P Зависи от разбирането!
и как по-точно разбра, че приятеля ти има желание?
едва ли ти е казал по време когато не сте правили секс "искам като го правим да ти лижа ануса", някак не върви, или той е поискал ама ти си му отказала за да изчакаш да видиш във форума дали може или не може?
ne prosto 1 pat stana na vapros be6e sta6no razgonen :-D i mi go kaza tva,4e ako iskam...i az mn se o4ydix.(ne be6e po vreme na sex)
A kolkoto do foruma daje neznaex 4e ima takava tema.
CragHack
03-31-2008, 13:43
Тази тема по нищо не се различава от ТАЗИ ТЕМА (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162148&start=0)
В другата тема се изказват както мъже, така и жени. Така че няма никакъв смисъл от тази тема.
Моля модераторите да сложат катинара.
Ice_Queen_
03-31-2008, 13:50
:shock: :shock: :smt078
amatorium
03-31-2008, 13:59
Тази тема по нищо не се различава от ТАЗИ ТЕМА (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162148&start=0)
В другата тема се изказват както мъже, така и жени. Така че няма никакъв смисъл от тази тема.
Моля модераторите да сложат катинара.
Tuk se pita za pulnata protivopolojnost. Neznam zashto na nqkoi hora im ubqgvat detailite. Osven tova tazi tema e za analiz i supostavka na drugata :-)
CragHack
03-31-2008, 14:03
На тебе ти убягват детайлите. В другата тема се изказват и момчетата и момичетата, коментирайки лизането както на мъжките, така и на женските дупета. Не виждам на това как може да му намериш противоположност.
Аре КЛЮЧ.
Ice_Queen_
03-31-2008, 14:06
Нямате си за какво др да мислите,та за лизане на ануси..боже опази
krem4et0
03-31-2008, 15:47
Crag Hack, не се изживявай като модератор. Писала съм и в 2-те теми и мога да кажа дали са еднакви или не. Не са еднакви!
nightwish16
03-31-2008, 18:48
pruc :razz: :razz:
CragHack
04-01-2008, 11:09
Crag Hack, не се изживявай като модератор. Писала съм и в 2-те теми и мога да кажа дали са еднакви или не. Не са еднакви!
С такива модератори като вас определено има нужда някои по-будни потребители да се изживяват като модератори. Иначе виж си форума на кво е заприличал - кенеф. Всеки псува където и който поиска, слагат се кви ли не снимки, които разкривяват резолюцията, пускат се по милиард дублиращи теми и т.н. и т.н. и т.н.
Така че моля - само не ми се прави на велика модераторка, щото трябва малко да се позасрамиш.
LannyBarbie
04-01-2008, 11:36
харесва ми ;)
CragHack
04-01-2008, 12:01
Е, имайки предвид ника ти няма никакви съмнения, че ти харесва.
amatorium
04-01-2008, 12:40
Hahah. Ako nicka i beshe MalkaSladuranka_92, sumnitelno li shteshe da e ? :lol:
CragHack
04-01-2008, 13:19
Hahah. Ako nicka i beshe MalkaSladuranka_92, sumnitelno li shteshe da e ? :lol:
Някой се изказа неподготвен. Поинтересувай се първо коя е Lanny Barbie и тогава, ако искаш коментирай отново.
amatorium
04-01-2008, 13:29
Znam Lanny Barbie oshte otpredi da stane izvestna i da q zqpate napudrena kak go poema v dupeto. Pak povtarqm vuprosa si kum tebe. Tova, che nika i e takuv, kakvo promenq? Predubejdava te, che zad nego stoi nqkoq izvratena mrusnitsa? 8)
+1
Just.A.Bitch
04-01-2008, 16:46
Аа, ми да. Може, ама не ми се е случвало повече от пет-шест пъти. Не е кой знае какъв кеф по мое мнение. 8)
BaTe_Martoo
04-01-2008, 17:21
Не е оферта брат ми :wink:
SeXy_PaLaVnIcA_14
04-01-2008, 18:09
Аз лично много обичам да ми лижат ануса. Даже умирам от удоволствие....веднъж обаче ми беше толкова приятно, че се изпуснах (ако ме разбирате) докато приятелят ми ме лижеше. Стана ми доста неудобно тогава :?
Аз лично много обичам да ми лижат ануса. Даже умирам от удоволствие....веднъж обаче ми беше толкова приятно, че се изпуснах (ако ме разбирате) докато приятелят ми ме лижеше. Стана ми доста неудобно тогава :?
Уау,такова нещо сефте чувам :lol: Няма нищо де :D :P
aanitogb
04-01-2008, 19:23
Уау,такова нещо сефте чувам :lol: Няма нищо де :D :P
xaxaxa prectavqm si
amatorium
04-01-2008, 22:17
Tova e nai-golqmata glupost, koqto bqh chel skoro :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: Иу...Не , не и не!
hitgazar
04-02-2008, 15:49
и ко напълни ли му устата... :razz: :razz: :razz: :razz:
pambalina
04-05-2008, 18:53
A na vas momicheta haresva li vi da vi lijat anusa? Momcheta vie haresvate li da i lijete?
mene gajeto me lije dosta 4esto tam .... mii ne e koi znae kakvo sus sravenie na putkata lleellel se edno ni6to
Schnitzer
04-05-2008, 19:02
Ако си е мила пардялника може би.
DevilWish
04-05-2008, 19:09
Някои момичета са ми казвали че е супер, ама аз още нямам честа да са ми приложили това.... :D
I az sy6to ;)
А ша ти е добре ли да си ядеш вечерята от тоалетната... :booooomb:
Ебахти гнусотията :-&
Напрао ме уби :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sexapilna_kukla
04-30-2008, 12:56
Tova e nai-golqmata glupost, koqto bqh chel skoro :lol: :lol: :lol:
Да, наистина :lol: :razz:
А, по темата: да, обичам, приятно е.
оффф тва е пълна глупост-секса е нещо хубаво ,закжо тря се лижете като животни- аиде др. да ама по ануса :x
so_confused
04-30-2008, 15:06
Той е за друга работа, няма да ми бъде приятно заради него, колкото и да е хубаво усещането. Все едно аз да лижа неговия .. да бе да :shock:
krem4et0
04-30-2008, 15:10
Той е за друга работа, няма да ми бъде приятно заради него, колкото и да е хубаво усещането. Все едно аз да лижа неговия .. да бе да :shock:
Че кое му е гносното да оближеш където и да е приятеля си?
За сега е 50 на 50 :)) ама аз ще наклоня към 51 с положителен отговор :)
CragHack
04-30-2008, 16:19
За сега е 50 на 50 :)) ама аз ще наклоня към 51 с положителен отговор :)
ти момиче ли си бе!
UnderMySkin
04-30-2008, 16:24
Мии не съм от типа хора които ще накарат приятеля си да ги лиже там... И приятеля не е от типа хора дето ще се натискат да ми лижат ануса.. Тей че засега имаме консенсус пък по-нататък с някой друг.. може и да се пробва :)
VerryBerry
04-30-2008, 16:26
Не са ми го правили...явно е хубаво,щом другите казват :-D
Wicked_Kid
04-30-2008, 20:14
Ne,stranno mi e...
Е да, ама приятно странно :)
Wicked_Kid
04-30-2008, 20:17
Че кое му е гнусното да оближеш където и да е приятеля си?
Еми извинявай, ама ако ходиш с някого от 1 седмица и вече се ч*кате, няма как да не те е гнус. Ама ти явно не си в това положение, както и аз де ;) Затова и аз съм "за", макар че темата не е такава 8-)
AnChItOoOo
04-30-2008, 20:35
Мисля,че преди анален секс е почти задължително...на мен лично много ми харесва.. 8) :grin:
CuteBaby
04-30-2008, 22:51
Приятеля ми много обича да ми лиже ануса,но на мен ми е някак странно и леко неприятно... :(
MuTaKa05
05-01-2008, 00:26
не съм пробвала,но както казват някои тук може и да е приятно ... незнам
Ti lud/a li si be az p1rvo pomislih 4e e drygo neshto dokato go pro4eta pomislih 4e e pu*eto ama kato pro4eroh anysa i bqh ql i si4ko pov1rna :-x
sExY_dYpEe
05-01-2008, 10:26
НЕ
princesa_viki
05-01-2008, 10:45
Аз...не бих позволила...някак си не ми допада идеята :(
И аз не бих.Струва ми се гнусно :?
Carmen_Kass
05-01-2008, 11:27
Даааам,много ми харесва
so_confused
05-01-2008, 14:37
Еми извинявай, ама ако ходиш с някого от 1 седмица и вече се ч*кате, няма как да не те е гнус. Ама ти явно не си в това положение, както и аз де ;) Затова и аз съм "за", макар че темата не е такава 8-)
Явно имаме различни виждания по въпроса. Не ходя с приятеля си от 1 седмица, а от 5 месеца.Не ме е гнус да го целувам където и да е, но анусът не е едно от най-съблазнителните места за мен. Както казах, анусът е предназначен за други неща. Против лизането на ануса и против аналния секс съм, ако искате ме мислете за консервативна...просто самата мисъл не ми харесва, камо ли да тръгна да го правя.
DevilWish
05-01-2008, 14:38
EeEeE i az iskam toba da mi go napravi moya ,makar 4e se s1mnyavam . . . ako toy go napravi i az bih mu go napravila na nego pri tova s udovostvie ;) ne moje i za sekunda da me e gnus ot nego ,a p1k ako e tolkoz problem 6e se izk1pem predi tova ;)
sladi4ka kaka
05-01-2008, 14:40
тц
krem4et0
05-01-2008, 14:40
Явно имаме различни виждания по въпроса. Не ходя с приятеля си от 1 седмица, а от 5 месеца.Не ме е гнус да го целувам където и да е, но анусът не е едно от най-съблазнителните места за мен. Както казах, анусът е предназначен за други неща. Против лизането на ануса и против аналния секс съм, ако искате ме мислете за консервативна...просто самата мисъл не ми харесва, камо ли да тръгна да го правя.
А аз не правя секс след 1 седмица, а след доста повече. А с приятеля ми съм кажи-речи 4 години. Мислиш ли, че би ме погнусил от нещо?
so_confused
05-01-2008, 14:47
А аз не правя секс след 1 седмица, а след доста повече. А с приятеля ми съм кажи-речи 4 години. Мислиш ли, че би ме погнусил от нещо?
Радвам се, че не те е гнус от него. И мен не ме е гнус от моя приятел, но просто нямам желание да ми прави подобни неща, или пък аз да правя на него. Колкото до това от колко време ходите, той човека горе каза, че явно не сте от тези, дето се чукат през първата седмица.
krem4et0
05-01-2008, 15:01
Мисълта ми е, че за тези неща се иска повече време и доверие. Все пак това са зони, които не са за целуване по принцип. не, че е извратено, но трябва да преодолееш редица усещания и да си готов и за най-лошото.......
Не сме го правили и първата година ако щеш. Всъщност от 4-5 месеца го вкарва в любовната игра. Просто като ми прави френска любов и слез леко с езиче и там, усещането е адски приятно.
Не казвам, че трябва да се прави и че времето е съществе фактор. 1 моя колежка е с прятеля си 5 години, а не му е правила свирка. Всъщност от колежките, с които съм по-близка, няма друга любителка на френските ласки.
alex_devv
05-01-2008, 17:29
:lol: :lol: :lol: :lol:
LuCiFersAngeL
05-01-2008, 18:00
Не са ми го правили
SunShinePearl
05-01-2008, 20:12
tolkova po interesni ne6ta ima v sexa az ne bih lizala apak i ne vqrvam da mi haresa.Mn po hubavo si e da ti lijat p*****a
amatorium
05-01-2008, 23:44
А, по темата: да, обичам, приятно е.
Ami sus snimka kato na avatara, normalno da go pravqt taka, che da ti e priatno. Koi bi propusnal ...
princesa_viki
05-02-2008, 14:24
+1
abe ako se e podmila dobre ;d
BirdsFarm
05-27-2008, 10:15
Да - много е готино после да си омажеш кура в собствените си лиги! Безценно! 8)
monincetyyy
06-18-2009, 15:56
И аз съм се изпускала докато ме лиже..доста странно ме изгледа :( :D :oops:
:shock: :shock: :shock: олеле.. и не ви ли е тъпо че сте се 'изпуснали'?!?! А по темата- не съм го практикувала, но не съм против.. Принципно съм разкрепостен човек в леглото и не ми пречи и да пробвам :-D
sKa73r4o93
06-18-2009, 16:12
ne sym lizal anusi o,O ama she me e gnus 100% :X
BigFakeSmile
06-18-2009, 16:14
бих се чувствала неудобно.
Punisherrr
06-18-2009, 17:13
Ква е тая тема от преди година бе? :o ...
8-) по темата - damn no.. както някой тук каза > не мисля,че ануса е предназначен за к'вото и да било друго освен... природните нужди.. ;)
Pepincetyy
06-18-2009, 18:56
:smt078 :smt078 :smt078 :smt078
Мисля,че ще ми хареса,но досега не са го правили.
DevilWish
06-18-2009, 19:09
I az sy6to ;)
Е сега вече съм имала честа. . ами какво да кажа. . Не съм особено добре изненадана.Самата мисъл ме възбужда, но усещането не е кой знае какво . . ;)
amatorium
06-19-2009, 07:35
Q koi mi izkopa taq stara tema :) Az mislq, che za momcheto e po-vuzbujdashto da lije dupeto na momicheto.
NeZaPoznat
06-19-2009, 07:59
Ми никога несам карала момче да ми лиже анусчето,но ми харесва.
Демек - не съм го казал, но пак ще повторя :-P :lol: :lol:
stratega
06-19-2009, 09:18
мале, това форум се преварна в "gang bang, Gonzo" фиеста.
Това е пълна отврат.
.. не съм се замисляла :razz: :razz: :razz:
Youth_boy
06-19-2009, 10:31
мале, това форум се преварна в "gang bang, Gonzo" фиеста.
Това е пълна отврат.
С леки Hardcore и BDSM мотиви :)
Може и да е хубаво,но мен ме е срам и не бих дала.
mirinda1
06-19-2009, 12:20
Ммм..Зависи как го прави [-(
аз съм вашият лизач...пишете лс :-P
sladkotykate
06-29-2009, 12:33
Ква е тая тема от преди година бе? :o ...
8-) по темата - damn no.. както някой тук каза > не мисля,че ануса е предназначен за к'вото и да било друго освен... природните нужди.. ;)
а така =;
по темата: Аз не обичам ануса,обичам други места :oops:
ladykeisy
06-29-2009, 12:49
Дали не си в грешка :?
greenblood
09-10-2012, 01:48
Много стара тема. Но ми изглежда интересна. Да аз лично бих лизал анусчето с удоволствие на някои сладко девойче. :P
Jus7Smil3Back
09-10-2012, 02:54
hahaha от къде я изрови бе... иначе... не знам, може би, бих пробвал
greenblood
09-10-2012, 03:04
hahaha от къде я изрови бе... иначе... не знам, може би, бих пробвал
Рових се нещо в гугъл и попаднах на тази интересна тема :D
Много стара тема. Но ми изглежда интересна. Да аз лично бих лизал анусчето с удоволствие на някои сладко девойче. :P
+ 1, no da e okolo 50 kg-ovo zadnicheto, NE 80-100kg.
anonymous708973
09-10-2012, 08:22
Изчетох цялата тема и съм изненадана как не попаднах на противник на идеята от мъжки пол.
bubblef93
09-10-2012, 08:24
Разбира се че НЕ.......................
DennisCobain
09-10-2012, 08:29
:razz: :razz: :razz:
Големи сте археолози :D
Мда, обичам. :)))
Oy7ofCon7roL
09-10-2012, 13:16
ГоУем фен съм, честно казано само като се замисля ми текват лигите
Приятелят ми е изявявал желание,но вече разбра,че няма да стане и не мисля,че ще стане и при някой друг.Ужас.
greenblood
09-11-2012, 01:02
Приятелят ми е изявявал желание,но вече разбра,че няма да стане и не мисля,че ще стане и при някой друг.Ужас.
Приятелят ти е имал желание. А ти имала ли си желание? И защо да стане все някога ще срещнеш някои друг който ще има желание да го направи. :P
JonkataK
09-11-2012, 01:06
Мислил съм си за това, даже съм гледал порно в което го правят, но по-скоро мисля, че не бих. Някво гнусничко е. Пък и съм чувал за случай в който момичето е напраило ШЛЬОССССССССС.
Ауу тази тема съответства на моите интереси. Да чуя още мнения :D
Amore-Mio*
09-11-2012, 07:52
Самата мисъл ми е някаква отвратителна.
И дума не може да става да му дам да ми лиже ануса - отвратително е.
Изчетох цялата тема и съм изненадана как не попаднах на противник на идеята от мъжки пол.
stratega единствен се е изразил негативно.
nansi_2005
09-12-2012, 00:47
правя го на мойта приятелка а ти тя ми го прави..... кеф е .... говоря за постоянни партньори и хигиена...... прекрасно е и за двамата :)
bilqnavod
09-13-2012, 08:43
Не съм го пробвала, може би ще е приятно. Просто не съм се замисляла дори...
Не съм го пробвала, може би ще е приятно. Просто не съм се замисляла дори...
Закъснявате,...изгубили сте доста!
anonymous708973
09-14-2012, 14:29
тя ми го прави..... кеф е ....
Сериозно? В смисъл, наистина ти е приятно?
HAHAHAHHAHAHAH, да само ануса ще и лижа...
Имаше една тема преди време нещо от сорта на дали правят анален без кондом и дали след т'ва веднага момичето им прай свирка. Изписаха се доста коментари от мъжки род колко е яко, обаче тука мрънкате...
Има разлика мъжкото и женското дупе, щото (да не казвам голяма дума) ама всички мъже се кафат на женско голо дупе и тн.
Честно казано и мен ме кефи като видя някой пичага със стегнато дупе, ама не мога да кажа, че като се съблече и ме възбужда ;]