View Full Version : все още старата песен, дайте по весело де
ама то тоя раздел все още е "имам прублйем, пумогнйете " аре малко по весело всички предлагам нещо забавно ( поне така мисля де ) има толкова смешни моменти ( да кажем 1ва целувка, 1во гадже ( как я мразя тая дума ) и прочие ) дайте ако не друго ( то ясно че неможем решшим проблемите на хората ) поне да се посмеем :P малко
Пак ли почна с многото теми? Ъх..
-________-
аз ко имам 15 теми изобщо :D бтв и аз се радвам те видя :-D
Много са 15 теми. Вземи се спри за малко. о_O
iveto__91
04-05-2008, 17:28
e i kfo kato ima mnoy temi.xaxax nqma ni6o.i 150 da imaaa :grin:
CuRly_Doll
04-05-2008, 17:32
:lol: :lol: :lol: ае забавну ми е...ИииИ? :D
BWald0rf
04-05-2008, 17:51
Ами то за това е този раздел - за съвети ;) .. И освен това е имало тема за първо гадже,първа целувка и т.н. ... :?
даам има теми за целувките и тн..
О жълти куpви, какви жени сте и ние ще бъдем пак вашите мъже, о жълти курви какви жени сте и ние пак ще ви ебeм!!! Пловдив е само черно-бял!! 8-) 8-)
skatemore
04-05-2008, 18:24
мен не ми е забавно :-x
О жълти куpви, какви жени сте и ние ще бъдем пак вашите мъже, о жълти курви какви жени сте и ние пак ще ви ебeм!!! Пловдив е само черно-бял!! 8-) 8-)
нуб
нуб тъп съм ама кво да се прави 8-) Чико ще прегърне, ще прегърне хyя ми, а ний ще запеем ще запеем песента, жълта кочина шаляляля о жълта кочина шаляляля 8-)
MartyParty
04-05-2008, 18:35
tuzaro e едно от малкото весели неща тук(можеби по свой собствен начин).Прави си сметката...
tuzaro e едно от малкото весели неща тук(можеби по свой собствен начин).Прави си сметката...Мерсииии на първа пенсия имаш една ракия от мене :-) Няма вече папагали, няма черно-жълта зган, няма чиго няма зико няма тракия 8-)
MartyParty
04-05-2008, 18:42
tuzaro e едно от малкото весели неща тук(можеби по свой собствен начин).Прави си сметката...Мерсииии на първа пенсия имаш една ракия от мене :-) Няма вече папагали, няма черно-жълта зган, няма чиго няма зико няма тракия 8-)
Forever your,honey! :-)
Forever your,honey! :-)завинаги твой идиот :-)
xXxScreamxXx
04-05-2008, 19:05
exxx kfa romantika :D koi e navit za 3ka ?!?! :lol:
ii takova .. aaa do avtora ... emm i az taz dyma ``gadje `` q mrazq :D :D ...
ii takova .. aaa do avtora ... emm i az taz dyma ``gadje `` q mrazq :D :D ... аз съм навит ама за тройка кебабчета с гарнитура 8-)
Aз съм навит и за двата вида тройки :d ..tuzaro кебабчетата на бирфеста :P
MartyParty
04-05-2008, 19:09
ii takova .. aaa do avtora ... emm i az taz dyma ``gadje `` q mrazq :D :D ... аз съм навит ама за тройка кебабчета с гарнитура 8-)
аа така не е честно 2 момичета и един МЪЖ! :x Аз казвам tuzaro да викне приятели и да си направим оргия.
аа така не е честно 2 момичета и един МЪЖ! :x Аз казвам tuzaro да викне приятели и да си направим оргия.tuzaro никви приятели няма да вика, той е алчен и си иска сичко за него 8-) а бир феста почва в края на месеца ше има пак преслава и яко гюбек 8-)
Кви оргии, кви 5 лв?! Бате Васко тея дни / седмици / месеци каза, че ще е примерно дете, нали? =)
Кви оргии, кви 5 лв?! Бате Васко тея дни / седмици / месеци каза, че ще е примерно дете, нали? =)казах че няма да съм женкар то май има разлика 8-)
Тази тема ще се заключи, вие вече прекалявате с тия теми...Ама, какво пък, нали ги заключвам?