View Full Version : Притеснен съм..
Първо,здравейте на всички и благодаря че ще отделите време да прочетете питането ми и да се опитате да помогнете.А сега към съществената част.Притеснението ми е дали има някакъв шанс приятелката ми да е бременна.Тя,е девствена.Не сме правили секс но...вчера малко се поувлякохме и така да се каже си "търкахме половите органи един в друг". Не съм свършвал,но се притеснявам за онези малки капчици, които се отделят от пениса понякога по време на ерекция.Благодаря ви предварително :)
malkata_shmatka
04-26-2008, 11:41
omg! kakvo? kak hem 6te e devstvena hem 6te e bremenna? :-o q razqsni. :-)
:D Яяяя.... малко почети и се образовай,пък после мисли за половите органи на приятелката ти :-D
Не може да забременее,след като няма сперма,след като пенисът ти не е навлязъл във влагалището и,след като спермата ти не се е изстреляла навътре към маточната и шийка и след като приятелката ти не е в овулация...
Изобщо...не е толкова лесно това забременяване,колкото си мислиш...
За това...наистина се поровете някой ден с твойта приятелка и попрочетете как стават нещата ;)
EnriqueIglesias
04-26-2008, 11:45
AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAHHAHA
na men produljawa da ne mi e qsno zashto oshte neinformirani hora skachat purwo w leglata predi da se pointeresuwat malko predwaritelno
2835425 takiva temi ima.....ima edna tema malko po-nadolu..predsemenna technost procheti tam....a i kakto kazaha po-nagore predi da ska4ate v leglata pro4etete malko.......
CVETELLINA
04-26-2008, 11:54
Няма шанс да е бременна
Колкото и малко сперматозоиди да има те си функционират нормално. Теоретично има възможност. Но на практика се случва рядко.
blueberry_14
04-26-2008, 12:08
2835425 takiva temi ima.....ima edna tema malko po-nadolu..predsemenna technost procheti tam....a i kakto kazaha po-nagore predi da ska4ate v leglata pro4etete malko.......
+1 :-o
Amy_Dumas_Lifestyle
04-26-2008, 12:32
Колкото и малко сперматозоиди да има те си функционират нормално. Теоретично има възможност. Но на практика се случва рядко.
Добре, че има кой да ти го каже, заеби :-o
SugarFan
04-26-2008, 12:43
:D Яяяя.... малко почети и се образовай,пък после мисли за половите органи на приятелката ти :-D
Не може да забременее,след като няма сперма,след като пенисът ти не е навлязъл във влагалището и,след като спермата ти не се е изстреляла навътре към маточната и шийка и след като приятелката ти не е в овулация...
За това...наистина се поровете някой ден с твойта приятелка и попрочетете как стават нещата ;)
Амии да ти кажа може и без пенисът да е навлязъл във влагалището да забременее, но това са мн редки случай ;]
Амии да ти кажа може и без пенисът да е навлязъл във влагалището да забременее, но това са мн редки случай ;]
+1
no mom4eto daje ne e svyr6valo.....
MiSs_DioR_CheRiE
04-26-2008, 14:10
xaxa i kato rajda li she i se skusa cipata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahavteen
04-26-2008, 21:12
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=167007
skatemore
04-26-2008, 21:29
Първо,здравейте на всички и благодаря че ще отделите време да прочетете питането ми и да се опитате да помогнете.А сега към съществената част.Притеснението ми е дали има някакъв шанс приятелката ми да е бременна.Тя,е девствена.Не сме правили секс но...вчера малко се поувлякохме и така да се каже си "търкахме половите органи един в друг". Не съм свършвал,но се притеснявам за онези малки капчици, които се отделят от пениса понякога по време на ерекция.Благодаря ви предварително :)
аве жизъл генгста шит майна броу , ти видя женка и насра уе мой иначе си яко уош
ResPekT333
04-26-2008, 21:31
:shock:
Ti pak edno bebe ne stava tolkova lesno :wink: nqma nikakav shans da e bremenna :wink:
KaMi7yYy
04-30-2008, 08:17
Ne se pritesnqvai nqma absoliutno nikakyv 6ans da e bremenna :)
Аре бе бахти...усетете се :-x Добре девствена е,не си свършил..кво искаш :booooomb:
miss_kiss181
04-30-2008, 19:20
boje gospodi pi4 ti na kolko godini si be ne moje da ne znae6 ni6to za seksa i da pravi6 kvoto i da bilo svurzano s nego
ti o6te malko 6e go iskara6 4e i ot celuvka moje da se zabremenee #-o
macka_88
04-30-2008, 20:15
Честито!Ще ставаш татко! :)
MuTaKa05
05-01-2008, 00:32
omg! kakvo? kak hem 6te e devstvena hem 6te e bremenna? :-o q razqsni. :-)
Da malko razqsni nemoga da razbera shte se opitam ama moje da po4akash dosta :D
marina star
05-01-2008, 06:58
emi ne vsa6tnost ne e bremenna
Vladokaaa
05-01-2008, 07:00
+1
sim00n.light.shadow
05-03-2008, 11:43
ами браво че си загрижен, ама почети малко, бе човек! Няма как да е браменна, не се панирай, няма да си татко!
Честито! Трябва да пиеш ескапел , в противен случай гаджето ти ще забременее :grin:
bany_land
05-03-2008, 11:56
nqma absolutna nikakva vazmojnost ;) pred eqkulacionnata te4nost sadarja 4ast ot spermatozoidite no veroqtnosta da pobadne na qicekletkata e isklu4itelno malka dori i pri silno sexualnite momi4eta kamo li pri devstvenite :)
purple__love
05-03-2008, 12:58
ima malka veroqtnost da e bremenna,koqto e po4ti nuleva i to samo ako si bil vutre v neq,no tui kato momi4eto e devstveno problem nqma!
едно само ще кажа чети повече!!! :x
mlada_bulka_igriva
05-27-2008, 15:35
ne gii slu6ai ami ako stane ne6to q vurvi vednaga da i kupi6 edin test po dobre sigurni otkolkoto na truni :booooomb:
Ch0c0la73
05-27-2008, 16:15
:razz:
beb4eto0o
05-27-2008, 17:56
nqma na4in da e bremenna
soccer_boy1
05-27-2008, 20:38
Tuka ima nekakvi golemi ebachi i ebachki koito sa sa izkazali po tvoeto pritesneniq e...nema nujda da se pritesnqvash...az pisha da naxranq tqx OLIO DA VI POPARI 8)
Gagarin_Girl
05-30-2008, 20:36
Значи казваш че е девственна и питаш дали е бременна!?!Значи има две вазможности и при двете печелите първата нищо и няма не е бременна и вторада тя е бременна и девствена тогава вие двамата ще сте новия феномен на 21 век!!!Ще сте всеизвестни!!! :grin: :-D :shock:
ne gii slu6ai ami ako stane ne6to q vurvi vednaga da i kupi6 edin test po dobre sigurni otkolkoto na truni :booooomb:
za kakvo e test be ?!? Mom4eto ne e svyr6ilo daje.A momi4eto e devstveno....cipata i spored teb koga 6te se skysa kato rajda li !?!+ tova za da zabremenee trqbva spermata da se "izstrelq"taka da se izrazq za da se zabremenee.......
Exsanguination
05-31-2008, 14:02
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 2:37 pm
правете си изводите :lol:
Нали знаеш че сперматозоидите се движат, веднага я води на лекар :D :lol: :lol: :lol:
еммм има шанс,ако прителката ти е Дева Мария :D не ве пич,споко нищо и няма :) :) :)
Нали знаеш че сперматозоидите се движат, веднага я води на лекар :D :lol: :lol: :lol:
i krilca imat daje :D
SK0RP10N
06-01-2008, 09:15
Ехаа, колко страшно, правили сте петинг :shock:
100% е забременяла, честито на новите мама и тате.
А сега сериозно: ти да ен си избягал от Карлуково/4ти километър ?
Така не може да се забременее.