PDA

View Full Version : Нормално ли е да нямаш гадже на 15?

ton4oss
05-05-2008, 20:26
Искам вашето мнение дали е нормално да си нямаш все оште дадже на 15 години. Това прави ли те още малък или...?

svetliovn
05-05-2008, 20:29
еми зависи от човека брато..аз съм на 16 в момента и нямам но и не искам да имам така си ми е по добре..като ти тряя секс има хиляди момичета за уан найт екшън за кво ти е приятелка мани ги тия..

ton4oss
05-05-2008, 20:33
Проблемът е че дори и с език не съм се целувал! :(

Bon_bOn_ChE
05-05-2008, 20:33
Обаче дай малко оточнение...Сега в момента нямаш гадже или попринцип си нямал..
Както и да е...Лично според мен това,че един човек си има гадже не го прави по-голям...По-скоро постъпките показват колко е голям човек,а не броя на гаджетата :-D Това е моето мнение.В момента и аз нямам приятел,но не се чувствам малка или нещо от рода ;)

BurnInMyLight
05-05-2008, 20:35
A na 19 ? :?

kukli4kata_bg
05-05-2008, 20:37
:-D emi spored men nqma ni6tu stranno v tova, naistina zavisi ot 4oveka , koi kogato si hvane togava :P a btw trudno li ti e da govori6 s momi4eta, 6tot tova ponqkoga e problem :( :-)

Housemaniata
05-05-2008, 20:40
ae hora napulno normalno si e... vij sq az sam momi4e na 16 i nqmah priqtel do predi 8 meseca... hvanah si edno svqstno mom4e i ve4e 8 meseca sme zaedno i aaz ne bqh se celuvala no ne e stra6no... vsi4ko 6te e dobre nikoi nqma da ti se smee za tva ili da te podigrava.. vseki 4ovek si e razli4en iz4akai podhodq6tiq 4ovek.. ane samo ei taka da si s nqkoi ;)

ton4oss
05-05-2008, 20:41
Не, абсолютно никакъв проблем немам с момичета, даже много си допадаме, но може би проблема е в това, че аз съм се много позанимавал да сваля някой, абе нз?

amatorium
05-05-2008, 20:45
Ami nishto nenormalno nqma.

CfEtii
05-05-2008, 20:46
Според мен е нормално.Има много хора..ето още живи са.Ще намериш и ти твоя човек

GolDeeN
05-05-2008, 20:49
Y O U A L L S U C K B A W L Z ! ! !

girl_in_black
05-05-2008, 21:01
Нормално е.

kopove
05-05-2008, 21:17
не е нормално естествено. ерген ще си останеш! :razz: :D :D :D

EnriqueIglesias
05-05-2008, 21:23
da,normalno e ne se pritesnqwai;)

crazy_didi
05-05-2008, 21:27
споко пич аз съм на 16 почти и само съм се целувала, а съм сравнително зряла за възраста си така, че споко всичко с времето си 8) 8)

BurnInMyLight
05-05-2008, 21:29
споко пич аз съм на 16 почти и само съм се целувала, а съм сравнително зряла за възраста си така, че споко всичко с времето си 8) 8)
Готин меч ;-)

Mc_to
05-05-2008, 21:31
mmm znam 6tom nqma6 problem s momi4etat na4i moe da ima6 gadje no prosto te e strah 4e nemoe se celuva6 predpolagam 6tot i az bqh taka az sam na 16 do 15 godini nz kvo e tova gadje pa kamoli celuvane s ezik ma edin den si4ko stana i taka brato nese pritesnqvai za celuvaneto prosto se ostai i to samo si idva prosto fani momi4e :grin: :P :-P

Snitch
05-05-2008, 22:30
pf, 4e to ako triabva6e postoianno da si s niakoia [-X
spx normalno e

YzyrpatoR
05-05-2008, 22:32
Готин меч ;-)
Тва е Soul Slayer бе :o
По темата:Всеки си има различни възприятия кое е нормално и кое не

gPa3HuTeJl
05-05-2008, 22:34
Нормално, що да не е... макар, че има хора на по 15, които имат повече сексуални партньори от родителите си...

SMoKe_BoY
05-05-2008, 23:45
Развален си тва е ..

AutumnTears
05-06-2008, 06:53
normalno e da imash priqtelka kogato ti pojelaesh

aniezina
05-06-2008, 07:11
винаги съм казвала, че за тези неща няма нормално и ненормално. Всичко е строго индивидуално. Аз съм на 15 в момента нямам гадже но съм имала, най-добрата ми приятелка е на 16 и е нямала. Не е грозна или дебела, напротив по нищо не отстъпва на останалите идоста и се лепят, но тя не желае да прибързва и прочие...има си някакви нейни съображения поради които смята че още не се е появил подходящия с който да се "обвърже" дори и сега когато на тази възраст се знае че е просто временна занимавка. Всичко си е на човека, ако се притеснява, че е на 15 а още няма гадже-не не е нормално, но ако си е на 15 и смят, че не му е нужно за момента е напълно нормално и правилно.

BlueCat
05-06-2008, 07:27
Спокс, много хора са като теб. Ще му дойде времето!

oRiGiNaL
05-06-2008, 07:33
Човек не трябва да ти пука. Ти май почваш да се комплексираш от това даже...
Аз скоро правя 19 и не се оплаквам от липса на момичета. Но ни една не ме грабва, а пък за 1-2 седмици няма смисъл - не съм такъв човек.
(макар и някой път да давам шанс, яко видя, че някоя наистина ми се кефи).
Имах и аз период, в който исках много гадже чаках тръсих лутах се, разни забивки ала-бала нищо. Общо взето исках нещо по-сериозно, ама нищо не стана...момичетата не са кой знае колко, които искат това. Накрая момичето само дойде, когато бях спрял да я търся...така, че споко има си време за всичко. И макар и да не бяхме малко заедно пак не стана... Общо взето всичкото е за временно и за добиване на опит явно. Когато му дойде времето, тогава ще се усети ;)

Ще дойде и първата целувка и ще видиш, че не е нищо сложно просто се оставяш на течението и на сърцето, А пък ако искаш тренирай с домат :D чувал съм че помага. Това в кръга на шегата...

А отностно момичетата - еми излизай повечко, отпускай се, говори с тях, бъди мил, но и се бъзикай с тях. Резултатите няма да закъснеят ;)

Denchoy
05-06-2008, 07:40
Има хора на 40 без човек до себе си, това прави ли ги деца?

nikemilov
05-06-2008, 07:57
Човек не трябва да ти пука. Ти май почваш да се комплексираш от това даже...
Аз скоро правя 19 и не се оплаквам от липса на момичета. Но ни една не ме грабва, а пък за 1-2 седмици няма смисъл - не съм такъв човек.
(макар и някой път да давам шанс, яко видя, че някоя наистина ми се кефи).
Имах и аз период, в който исках много гадже чаках тръсих лутах се, разни забивки ала-бала нищо. Общо взето исках нещо по-сериозно, ама нищо не стана...момичетата не са кой знае колко, които искат това. Накрая момичето само дойде, когато бях спрял да я търся...така, че споко има си време за всичко. И макар и да не бяхме малко заедно пак не стана... Общо взето всичкото е за временно и за добиване на опит явно. Когато му дойде времето, тогава ще се усети ;)

Ще дойде и първата целувка и ще видиш, че не е нищо сложно просто се оставяш на течението и на сърцето, А пък ако искаш тренирай с домат :D чувал съм че помага. Това в кръга на шегата...

А отностно момичетата - еми излизай повечко, отпускай се, говори с тях, бъди мил, но и се бъзикай с тях. Резултатите няма да закъснеят ;)

Прав си, аз търсих търсих, ама.... нищо! Спрях да търся и започнаха да валят предложения, ама тоя път.... спрях замалко. Просто не ми трябва да се обвързвам. Нямам нужда... и така. Не ти трябва гадже, повярвай - свързано е с куп задължения и проблеми. Ще те натоварва много, ще иска внимание, абее... мани. А за целуването въобще не се притеснявай - има време за всичко. Не е сложно, не е кой знае колко голяма работата. Кво ти пука дали си имал гадже или не... живей си там щастливо безгрижно пък квото ще да става.

poltergais
05-06-2008, 08:06
Що за тъпотия е това дали е нормално, не направо си закъснял никоя няма да те погледне... Щом си пропуснал момента да си ванеш гадже на 15, тва е най-вжната възраст и ако пропуснеш оставаш без гадже цял живот...
Някои хора пускат много глупави теми поне за мен тази е много ама много глупава. Нищо не е видял от живота и пита глупави въпроси :lol: :lol: :lol:

FreeSpirit
05-06-2008, 08:10
Хехе спокойно, всичко си идва с времето ;)
Сега опознавай момичетата, като фр, после ще бъдеш най-добрия любовник :grin: :grin: :grin: :-P :-P :-P :-P

Rise_Against
05-06-2008, 08:25
Честно казано-да! От една страна е така,защото повечето ДЕЦА от 11-12 нагоре вече мислят само за ''любов''... Не че е чак толкова ненормално,дори е повече от нормално,просто в днешно време рядко се среща! Не трябва да унивашаш заради това! Даже се радвай! Това,което твойте връстници са преживели,на теб тепърва ти предстои! А това са неща,които се случват веднъж в живота и те остават завинаги! Неща от типа на 1ва истински целувка,1вото сериозно гадже,че даже и сексът! Те носят със себе си незабравима тръпка,която е веднъж в живота и доста хора,биха искали пак да я изпитат,включително и аз! Радвай се,че имаш нормално детство! Не мисли само за това да си хванеш гадже или да се влюбиш,или нещо подобно,това ще се случи от само себе си,когато най-малко го очакваш и ще видиш колко е сладко :) :) :)
Успех! :)

fuck_me_pls
05-06-2008, 08:26
Еми при някои и нормално !! :) И твойто време ще дойде не се притеснявай!!

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-06-2008, 08:28
Какво му е ненормалното още да се водиш в графа "келеш" и да не се занимаваш с гаджета? :?

Rise_Against
05-06-2008, 08:29
Що за тъпотия е това дали е нормално, не направо си закъснял никоя няма да те погледне... Щом си пропуснал момента да си ванеш гадже на 15, тва е най-вжната възраст и ако пропуснеш оставаш без гадже цял живот...
Някои хора пускат много глупави теми поне за мен тази е много ама много глупава. Нищо не е видял от живота и пита глупави въпроси :lol: :lol: :lol:
Щом пита,значи за него/нея това е от значение! Ти може да си нямал/а такива терзания и ок-браво! :) Нали това е форум,в който всеки пита за проблемите,които истински го вълнуват. ако на теб не ти харесва темата,просто не постваи тук. Всеки е различен,ценностите му са различни,интересите му,проблемите му и всичко... Нормално е да пита,след като гледа как всичко живо се е*е кат невидяло,натиска се по кафета и долнопробни дискотеки и прочие прочие...

poltergais
05-06-2008, 08:39
Щом пита,значи за него/нея това е от значение! Ти може да си нямал/а такива терзания и ок-браво! :) Нали това е форум,в който всеки пита за проблемите,които истински го вълнуват. ако на теб не ти харесва темата,просто не постваи тук. Всеки е различен,ценностите му са различни,интересите му,проблемите му и всичко... Нормално е да пита,след като гледа как всичко живо се е*е кат невидяло,натиска се по кафета и долнопробни дискотеки и прочие прочие...
Не ми се вярва точно това да го/я интересува дали е нормално да си няма гадже на 15.

Rise_Against
05-06-2008, 08:43
Не ми се вярва точно това да го/я интересува дали е нормално да си няма гадже на 15.
Еми то това си е реалността,така че е напълно вероятно. Може да е нещо подсузнателно. + това аз просто предполагам,а не твърдя!

ra4ence
05-06-2008, 08:45
ха ха ха ха :)
Абе хора... какво толкова сте се загрижили за тия гаджета- не знам. Вярно е,че е готино да се гушкаш с някого, но възрастта..15год- не сте в критическата,не сте на 50г сами и с деца. Я се стегнете. Живота е пред вас. Аз на 17г се целунах за пръв път, но съм оцеляла и нищо ми няма.. поне така мисля, де :oops:

mitternacht
05-06-2008, 08:54
По-ненормално е да питаш подобен въпрос.

Pliok0019
05-06-2008, 09:25
Нормално е да нямаш гадже на 15 и това не би те направило малък. Гаджето не е фактор за това дали някой е пораснал или не.

Shadow_Walker
05-06-2008, 09:34
ми то има хора, които до 20 все още не са имали любовни връзки, така че споко.
след 20 можеш да почнеш да се притесняваш ;D

Иначе аз съм на 16 (клонящо към 17 вече) и не съм имал гадже, а в момента нямам и желание всъщност...

princesa_viki
05-06-2008, 09:46
Нормално е да нямаш гадже на 15 и това не би те направило малък. Гаджето не е фактор за това дали някой е пораснал или не.
Точно така!Недей да взимаш пример от всички други недонае*ани к*пеленца.Бъди различен!

sladky_bonbonche
05-06-2008, 09:47
ami az sa6to sam na 15 i poznavam mnogo hora na moqta vazrast koito vse o6te ne sa se celuvali a ima i takiva koito sa ve4e kurvi i kurvari ot klasa taka 4e tova e napalno normalno az naprimer zapo4nah da izlizam o6te ot mnogo malka po diskoteki i zapo4nah da ob6tuvam s mnogo hora koito sa po golemi ot me i zatova moje bi ot malka si iam priqteli a sega hodq s mom4e na moqta vazrast ot moq klas s koito mnogo se obi4ame i hodim ve4e godina taka 4e ogledai se okolo teb ako tova ti e problem 4e nqma6 priqtelka haresai si nqkoe momi4e ot tvoq klas u4ili6teto e mnogo podhodq6to mqsto za zaribqvki :)

x3eme
05-06-2008, 09:48
be 4ovek napulno normalno e,az imam priqtel koito e po4ti na 18 i o6te ne e imal priqtelka :)

hmmm
05-06-2008, 10:01
epa normalno e .......spoks 6te si nameri6 kat mu doide vremeto. :) :) :)

GolDeeN
05-08-2008, 19:20
You all suck dickZoRRZzZz !!!!!

nether
05-08-2008, 21:06
Гледай филма 40 year old virgin и щи мине! :razz: :razz: :razz:

Seducti0n
05-08-2008, 21:16
Здравей.
Виж сега, на този въпрос няма правилен отговор, защото всеки живее със своите лични виждания и представи, които може да нямат нищо общо с твоите. :wink:
Сега някой може да каже-"Много си зле, представям си колко сдухан и комплексиран си..." ала бала, обаче ти едва ли ще седнеш да рониш сълзи.
За други пък, може да бъде напълно нормално/прибавям и себе си в това число/.
За всяко нещо си има време.На сила хубост не става.Ще види, че един ден ще си имаш приятелка и ще бъдеш щастлив, стига да проявиш необходимото търпение и да не падаш духом.Да не възприемаш себе си като дефектен, недорасъл, непълноцен, а да се уважаваш такъв какъвто си. :)

Virtuallll
05-08-2008, 21:17
Изцяло в границите на нормалното е въпреки, че сегашното поколение се развива много бързо и на по 12-13 години започват да водят полов живот някои от момичетата. Всичко с времето си...

sladkъ_mackъ
05-08-2008, 21:20
Обаче дай малко оточнение...Сега в момента нямаш гадже или попринцип си нямал..
Както и да е...Лично според мен това,че един човек си има гадже не го прави по-голям...По-скоро постъпките показват колко е голям човек,а не броя на гаджетата :-D Това е моето мнение.В момента и аз нямам приятел,но не се чувствам малка или нещо от рода ;) +1 не си само ти спокс 8) познавам мнооого момчета на твойта възраст,които също не са имали и не са се целували това не е нещо срамно ;)

Seducti0n
05-08-2008, 21:22
Изцяло в границите на нормалното е въпреки, че сегашното поколение се развива много бързо и на по 12-13 години започват да водят полов живот някои от момичетата. Всичко с времето си...

Ммм, факт за половината от тези момичета, на дали ще бъде нормално да си нямаш гадже, но пък какво значение има тяхното мнение или това на който и да е било друг.
Никой няма право да съди или да демонстрира колко "оборотен" и търсен е.
Пък и самия въпрос е някак си дразнещо зададен-"Нормално ли е?"твърде разтегливо понятие.С риск да се повторя-всеки пречупва нещата през своята си призма и ако не е широко скроен на дали ще разбере възгледите на хората с различно от негово мнение. :?

Mademoiselle
05-09-2008, 04:39
ako porastvahme 4rez broq na gadjetata,polovinata ako ne i pove4e balgarski momi4eta 6tqha da se konkurirat po opit i vazrast s babite si :D palni gluposti sa tova,jivei si jivota,vsi4ko si idva samo

kykyto
05-09-2008, 07:06
това е нормално да нямаш гадже на 15

+1

1nnocenT
05-09-2008, 07:48
ee az sym na po4ti 17 i si neam ... nE sE E svyr6il sveta ! :-) :-)

DarknessAngel
05-09-2008, 08:04
Нормално е.

crazy_didi
05-09-2008, 08:52
Готин меч ;-)

мерси :)

alex_devv
05-09-2008, 11:03
защо да не е нормално ?
не е нормално да се чудиш такива простотий. що кво става, ако до 15 си нямаш гадже ? свършва света ли ?
живей си живота, дивей, ходи насам натам и си гледай интересите :)
в такъв момент както може да ти помогне едно гадже, така може и да ти навреди ;)

ANTIHUMAN
05-09-2008, 12:32
Нормално е ,но не знам защо се притесняваш толкова?Предполагам ,че приятелите ти имат,а ти не и се чустваш тъпо? Споко не търси защото няма да намериш!Всичко във този живот идва изведнъж като ураган и после със същото темпо си отива!

П.П. Спокойно има време за всичко! (Макар ,че аз съм на принципа:,,Никога нямам свободно време!'' )

УСПЕХ! :P

stealthyGirl
05-09-2008, 12:52
То и на 80 е нормално, ама т'ва е друг въпрос наистина. 8-)

Що си мислиш, че е задължително.. няк'во такова О.о ?

beb4eto0o
05-09-2008, 12:54
Искам вашето мнение дали е нормално да си нямаш все оште дадже на 15 години. Това прави ли те още малък или...?
pove4e ot normalno

OCINKO
05-09-2008, 14:39
spox az i az s1m na 15 ma tva ne me pritesnqva 4e ne hodq s nikogo v momenta imam predvit 4e ne trea da si hva6ta6 priqtelka ei taka bez ni6to samo za da ima6 i da ne se izlaga6 spox tva ne e nai vajnoto kogato si na 15 !!!

monita
06-14-2008, 19:05
normalno e nima iska6 nqkoi koito da ti mrunka samo da te luje 6te doide pravilniq 4ovek a i az sum na 15 i si nqmam gadje i ne mi i trqbva

Love_Is_The_Answer
06-14-2008, 19:10
Да ... какво толкова?!?!?! :D

bebeT00
06-14-2008, 19:24
ne e normalno izostanal si

plmn
06-14-2008, 19:39
Аз съм на 18, но не искам гадже (нито пък съм имал), щото това означава да пилея парите на нашите, да ходя по срещи, да се правя на капут и да угаждам, да търпя лиготии и да нямам свободно време да се занимавам с любимите неща. Най - яко е на някое парти да напънеш някоя пичка в кенефа и после по живо по здраво, все едно, че нищо не е ставало. Или пък някоя те харесва и те води на кафе у тях, след което я цепваш от пране, след което се прибираш, без да се притесняваш, че трябва да си отговорен към някого!

+111111111111111

VerryBerry
06-14-2008, 19:46
Ако си все с тия лапешки разсъждения(като въпроса ти)-ест. че си малък..и милион гаджета да имаш,това не те прави по-голям

Yallama
06-14-2008, 23:38
не е нормално до сега трябваше да си изпълнил репертоара на митьо пищова .. :D :D

comics
06-15-2008, 05:28
ДА, НЕ

alex_devv
06-15-2008, 08:25
Не е нормално. Бегай са гръмни :booooomb:

ЛаСт!К
06-15-2008, 08:28
Еми,за някои не нормално,за други значи,че си скапаняк/чка и за нищо не ставаш..
За мен лично няма значение,пък и все някога ще ПРОимаш гадже :)

baby_lvA
06-15-2008, 09:12
Mi normalno e estestveno...too 80% ot momichetata sa kurvi...ima vreme da sreshtnesh tvoeto momiche :P

baby_lvA
06-15-2008, 09:13
Не е нормално. Бегай са гръмни :booooomb:

:D :D :D

SpOrTs_GiRl
06-15-2008, 09:35

Като гледам как пишеш "шт" е нормално да си нямашшш .. Брат/сестра, има време за всичко. :) ..

sparco_sl
06-15-2008, 10:20
A na 19 ? :?

a na 17 ? :?

MakeMeLaugh
06-15-2008, 10:25
Напълно нормално за мен :)

По-добре да нямаш на 15, отколкото да имаш.. като гледам днешните 15-годишни гаджосани..

petet
06-15-2008, 11:31
ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ!!!

Това все пак не е някаква даденост!

Цял живот пред всеки ;)

miShle
06-15-2008, 12:14
Нормално ли е да си толкова зле??? :? Всички момчета от класа ми си нямат гаджета нито пък някога са имали.. говоря са сериозни и те са на 15 .. Какъв ти е проблема не разбирам,ако искаш да имаш гадже направи нещо по въпроса ... Макар,че може би просто още не ти е време ... За къде бързаш?!? :?

comics
06-15-2008, 12:18
Нормално ли е да си толкова зле??? :? Всички момчета от класа ми си нямат гаджета нито пък някога са имали.. говоря са сериозни и те са на 15 .. Какъв ти е проблема не разбирам,ако искаш да имаш гадже направи нещо по въпроса ... Макар,че може би просто още не ти е време ... За къде бързаш?!? :? :shock:
Аз във втори клас имах, пък те на 15 не са имали ник0га? :shock:
Късмет 8-)

Yallama
06-15-2008, 12:20
Нормално ли е да си толкова зле??? :? Всички момчета от класа ми си нямат гаджета нито пък някога са имали.. говоря са сериозни и те са на 15 .. Какъв ти е проблема не разбирам,ако искаш да имаш гадже направи нещо по въпроса ... Макар,че може би просто още не ти е време ... За къде бързаш?!? :? бърза да мине от теми " как да си хвана гадже" към "започна да ми пари на пишлето" ... :D :D

lsd43
06-15-2008, 13:36
Нормално е ,не се притеснявай .

bunit0
06-15-2008, 14:02
normalno e :P 6to da ne e normalno
eno vreme kvo misli6 4e sa se ebali sus seki sre6nat i sa se celuvali
Spox 6a sre6ne6 i it nqkoq
;)

fuck_brainpants
06-15-2008, 16:24
Нормално е... к'во ?