View Full Version : Нормално ли е да нямаш гадже на 15?
Искам вашето мнение дали е нормално да си нямаш все оште дадже на 15 години. Това прави ли те още малък или...?
svetliovn
05-05-2008, 20:29
еми зависи от човека брато..аз съм на 16 в момента и нямам но и не искам да имам така си ми е по добре..като ти тряя секс има хиляди момичета за уан найт екшън за кво ти е приятелка мани ги тия..
Проблемът е че дори и с език не съм се целувал! :(
Bon_bOn_ChE
05-05-2008, 20:33
Обаче дай малко оточнение...Сега в момента нямаш гадже или попринцип си нямал..
Както и да е...Лично според мен това,че един човек си има гадже не го прави по-голям...По-скоро постъпките показват колко е голям човек,а не броя на гаджетата :-D Това е моето мнение.В момента и аз нямам приятел,но не се чувствам малка или нещо от рода ;)
BurnInMyLight
05-05-2008, 20:35
A na 19 ? :?
kukli4kata_bg
05-05-2008, 20:37
:-D emi spored men nqma ni6tu stranno v tova, naistina zavisi ot 4oveka , koi kogato si hvane togava :P a btw trudno li ti e da govori6 s momi4eta, 6tot tova ponqkoga e problem :( :-)
Housemaniata
05-05-2008, 20:40
ae hora napulno normalno si e... vij sq az sam momi4e na 16 i nqmah priqtel do predi 8 meseca... hvanah si edno svqstno mom4e i ve4e 8 meseca sme zaedno i aaz ne bqh se celuvala no ne e stra6no... vsi4ko 6te e dobre nikoi nqma da ti se smee za tva ili da te podigrava.. vseki 4ovek si e razli4en iz4akai podhodq6tiq 4ovek.. ane samo ei taka da si s nqkoi ;)
Не, абсолютно никакъв проблем немам с момичета, даже много си допадаме, но може би проблема е в това, че аз съм се много позанимавал да сваля някой, абе нз?
amatorium
05-05-2008, 20:45
Ami nishto nenormalno nqma.
Според мен е нормално.Има много хора..ето още живи са.Ще намериш и ти твоя човек
Y O U A L L S U C K B A W L Z ! ! !
girl_in_black
05-05-2008, 21:01
Нормално е.
не е нормално естествено. ерген ще си останеш! :razz: :D :D :D
EnriqueIglesias
05-05-2008, 21:23
da,normalno e ne se pritesnqwai;)
crazy_didi
05-05-2008, 21:27
споко пич аз съм на 16 почти и само съм се целувала, а съм сравнително зряла за възраста си така, че споко всичко с времето си 8) 8)
BurnInMyLight
05-05-2008, 21:29
споко пич аз съм на 16 почти и само съм се целувала, а съм сравнително зряла за възраста си така, че споко всичко с времето си 8) 8)
Готин меч ;-)
mmm znam 6tom nqma6 problem s momi4etat na4i moe da ima6 gadje no prosto te e strah 4e nemoe se celuva6 predpolagam 6tot i az bqh taka az sam na 16 do 15 godini nz kvo e tova gadje pa kamoli celuvane s ezik ma edin den si4ko stana i taka brato nese pritesnqvai za celuvaneto prosto se ostai i to samo si idva prosto fani momi4e :grin: :P :-P
pf, 4e to ako triabva6e postoianno da si s niakoia [-X
spx normalno e
YzyrpatoR
05-05-2008, 22:32
Готин меч ;-)
Тва е Soul Slayer бе :o
По темата:Всеки си има различни възприятия кое е нормално и кое не
gPa3HuTeJl
05-05-2008, 22:34
Нормално, що да не е... макар, че има хора на по 15, които имат повече сексуални партньори от родителите си...
SMoKe_BoY
05-05-2008, 23:45
Развален си тва е ..
AutumnTears
05-06-2008, 06:53
normalno e da imash priqtelka kogato ti pojelaesh
aniezina
05-06-2008, 07:11
винаги съм казвала, че за тези неща няма нормално и ненормално. Всичко е строго индивидуално. Аз съм на 15 в момента нямам гадже но съм имала, най-добрата ми приятелка е на 16 и е нямала. Не е грозна или дебела, напротив по нищо не отстъпва на останалите идоста и се лепят, но тя не желае да прибързва и прочие...има си някакви нейни съображения поради които смята че още не се е появил подходящия с който да се "обвърже" дори и сега когато на тази възраст се знае че е просто временна занимавка. Всичко си е на човека, ако се притеснява, че е на 15 а още няма гадже-не не е нормално, но ако си е на 15 и смят, че не му е нужно за момента е напълно нормално и правилно.
Спокс, много хора са като теб. Ще му дойде времето!
oRiGiNaL
05-06-2008, 07:33
Човек не трябва да ти пука. Ти май почваш да се комплексираш от това даже...
Аз скоро правя 19 и не се оплаквам от липса на момичета. Но ни една не ме грабва, а пък за 1-2 седмици няма смисъл - не съм такъв човек.
(макар и някой път да давам шанс, яко видя, че някоя наистина ми се кефи).
Имах и аз период, в който исках много гадже чаках тръсих лутах се, разни забивки ала-бала нищо. Общо взето исках нещо по-сериозно, ама нищо не стана...момичетата не са кой знае колко, които искат това. Накрая момичето само дойде, когато бях спрял да я търся...така, че споко има си време за всичко. И макар и да не бяхме малко заедно пак не стана... Общо взето всичкото е за временно и за добиване на опит явно. Когато му дойде времето, тогава ще се усети ;)
Ще дойде и първата целувка и ще видиш, че не е нищо сложно просто се оставяш на течението и на сърцето, А пък ако искаш тренирай с домат :D чувал съм че помага. Това в кръга на шегата...
А отностно момичетата - еми излизай повечко, отпускай се, говори с тях, бъди мил, но и се бъзикай с тях. Резултатите няма да закъснеят ;)
Има хора на 40 без човек до себе си, това прави ли ги деца?
nikemilov
05-06-2008, 07:57
Човек не трябва да ти пука. Ти май почваш да се комплексираш от това даже...
Аз скоро правя 19 и не се оплаквам от липса на момичета. Но ни една не ме грабва, а пък за 1-2 седмици няма смисъл - не съм такъв човек.
(макар и някой път да давам шанс, яко видя, че някоя наистина ми се кефи).
Имах и аз период, в който исках много гадже чаках тръсих лутах се, разни забивки ала-бала нищо. Общо взето исках нещо по-сериозно, ама нищо не стана...момичетата не са кой знае колко, които искат това. Накрая момичето само дойде, когато бях спрял да я търся...така, че споко има си време за всичко. И макар и да не бяхме малко заедно пак не стана... Общо взето всичкото е за временно и за добиване на опит явно. Когато му дойде времето, тогава ще се усети ;)
Ще дойде и първата целувка и ще видиш, че не е нищо сложно просто се оставяш на течението и на сърцето, А пък ако искаш тренирай с домат :D чувал съм че помага. Това в кръга на шегата...
А отностно момичетата - еми излизай повечко, отпускай се, говори с тях, бъди мил, но и се бъзикай с тях. Резултатите няма да закъснеят ;)
Прав си, аз търсих търсих, ама.... нищо! Спрях да търся и започнаха да валят предложения, ама тоя път.... спрях замалко. Просто не ми трябва да се обвързвам. Нямам нужда... и така. Не ти трябва гадже, повярвай - свързано е с куп задължения и проблеми. Ще те натоварва много, ще иска внимание, абее... мани. А за целуването въобще не се притеснявай - има време за всичко. Не е сложно, не е кой знае колко голяма работата. Кво ти пука дали си имал гадже или не... живей си там щастливо безгрижно пък квото ще да става.
poltergais
05-06-2008, 08:06
Що за тъпотия е това дали е нормално, не направо си закъснял никоя няма да те погледне... Щом си пропуснал момента да си ванеш гадже на 15, тва е най-вжната възраст и ако пропуснеш оставаш без гадже цял живот...
Някои хора пускат много глупави теми поне за мен тази е много ама много глупава. Нищо не е видял от живота и пита глупави въпроси :lol: :lol: :lol:
FreeSpirit
05-06-2008, 08:10
Хехе спокойно, всичко си идва с времето ;)
Сега опознавай момичетата, като фр, после ще бъдеш най-добрия любовник :grin: :grin: :grin: :-P :-P :-P :-P
Rise_Against
05-06-2008, 08:25
Честно казано-да! От една страна е така,защото повечето ДЕЦА от 11-12 нагоре вече мислят само за ''любов''... Не че е чак толкова ненормално,дори е повече от нормално,просто в днешно време рядко се среща! Не трябва да унивашаш заради това! Даже се радвай! Това,което твойте връстници са преживели,на теб тепърва ти предстои! А това са неща,които се случват веднъж в живота и те остават завинаги! Неща от типа на 1ва истински целувка,1вото сериозно гадже,че даже и сексът! Те носят със себе си незабравима тръпка,която е веднъж в живота и доста хора,биха искали пак да я изпитат,включително и аз! Радвай се,че имаш нормално детство! Не мисли само за това да си хванеш гадже или да се влюбиш,или нещо подобно,това ще се случи от само себе си,когато най-малко го очакваш и ще видиш колко е сладко :) :) :)
Успех! :)
fuck_me_pls
05-06-2008, 08:26
Еми при някои и нормално !! :) И твойто време ще дойде не се притеснявай!!
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-06-2008, 08:28
Какво му е ненормалното още да се водиш в графа "келеш" и да не се занимаваш с гаджета? :?
Rise_Against
05-06-2008, 08:29
Що за тъпотия е това дали е нормално, не направо си закъснял никоя няма да те погледне... Щом си пропуснал момента да си ванеш гадже на 15, тва е най-вжната възраст и ако пропуснеш оставаш без гадже цял живот...
Някои хора пускат много глупави теми поне за мен тази е много ама много глупава. Нищо не е видял от живота и пита глупави въпроси :lol: :lol: :lol:
Щом пита,значи за него/нея това е от значение! Ти може да си нямал/а такива терзания и ок-браво! :) Нали това е форум,в който всеки пита за проблемите,които истински го вълнуват. ако на теб не ти харесва темата,просто не постваи тук. Всеки е различен,ценностите му са различни,интересите му,проблемите му и всичко... Нормално е да пита,след като гледа как всичко живо се е*е кат невидяло,натиска се по кафета и долнопробни дискотеки и прочие прочие...
poltergais
05-06-2008, 08:39
Щом пита,значи за него/нея това е от значение! Ти може да си нямал/а такива терзания и ок-браво! :) Нали това е форум,в който всеки пита за проблемите,които истински го вълнуват. ако на теб не ти харесва темата,просто не постваи тук. Всеки е различен,ценностите му са различни,интересите му,проблемите му и всичко... Нормално е да пита,след като гледа как всичко живо се е*е кат невидяло,натиска се по кафета и долнопробни дискотеки и прочие прочие...
Не ми се вярва точно това да го/я интересува дали е нормално да си няма гадже на 15.
Rise_Against
05-06-2008, 08:43
Не ми се вярва точно това да го/я интересува дали е нормално да си няма гадже на 15.
Еми то това си е реалността,така че е напълно вероятно. Може да е нещо подсузнателно. + това аз просто предполагам,а не твърдя!
ха ха ха ха :)
Абе хора... какво толкова сте се загрижили за тия гаджета- не знам. Вярно е,че е готино да се гушкаш с някого, но възрастта..15год- не сте в критическата,не сте на 50г сами и с деца. Я се стегнете. Живота е пред вас. Аз на 17г се целунах за пръв път, но съм оцеляла и нищо ми няма.. поне така мисля, де :oops:
mitternacht
05-06-2008, 08:54
По-ненормално е да питаш подобен въпрос.
Pliok0019
05-06-2008, 09:25
Нормално е да нямаш гадже на 15 и това не би те направило малък. Гаджето не е фактор за това дали някой е пораснал или не.
Shadow_Walker
05-06-2008, 09:34
ми то има хора, които до 20 все още не са имали любовни връзки, така че споко.
след 20 можеш да почнеш да се притесняваш ;D
Иначе аз съм на 16 (клонящо към 17 вече) и не съм имал гадже, а в момента нямам и желание всъщност...
princesa_viki
05-06-2008, 09:46
Нормално е да нямаш гадже на 15 и това не би те направило малък. Гаджето не е фактор за това дали някой е пораснал или не.
Точно така!Недей да взимаш пример от всички други недонае*ани к*пеленца.Бъди различен!
sladky_bonbonche
05-06-2008, 09:47
ami az sa6to sam na 15 i poznavam mnogo hora na moqta vazrast koito vse o6te ne sa se celuvali a ima i takiva koito sa ve4e kurvi i kurvari ot klasa taka 4e tova e napalno normalno az naprimer zapo4nah da izlizam o6te ot mnogo malka po diskoteki i zapo4nah da ob6tuvam s mnogo hora koito sa po golemi ot me i zatova moje bi ot malka si iam priqteli a sega hodq s mom4e na moqta vazrast ot moq klas s koito mnogo se obi4ame i hodim ve4e godina taka 4e ogledai se okolo teb ako tova ti e problem 4e nqma6 priqtelka haresai si nqkoe momi4e ot tvoq klas u4ili6teto e mnogo podhodq6to mqsto za zaribqvki :)
be 4ovek napulno normalno e,az imam priqtel koito e po4ti na 18 i o6te ne e imal priqtelka :)
epa normalno e .......spoks 6te si nameri6 kat mu doide vremeto. :) :) :)
You all suck dickZoRRZzZz !!!!!
Гледай филма 40 year old virgin и щи мине! :razz: :razz: :razz:
Seducti0n
05-08-2008, 21:16
Здравей.
Виж сега, на този въпрос няма правилен отговор, защото всеки живее със своите лични виждания и представи, които може да нямат нищо общо с твоите. :wink:
Сега някой може да каже-"Много си зле, представям си колко сдухан и комплексиран си..." ала бала, обаче ти едва ли ще седнеш да рониш сълзи.
За други пък, може да бъде напълно нормално/прибавям и себе си в това число/.
За всяко нещо си има време.На сила хубост не става.Ще види, че един ден ще си имаш приятелка и ще бъдеш щастлив, стига да проявиш необходимото търпение и да не падаш духом.Да не възприемаш себе си като дефектен, недорасъл, непълноцен, а да се уважаваш такъв какъвто си. :)
Virtuallll
05-08-2008, 21:17
Изцяло в границите на нормалното е въпреки, че сегашното поколение се развива много бързо и на по 12-13 години започват да водят полов живот някои от момичетата. Всичко с времето си...
sladkъ_mackъ
05-08-2008, 21:20
Обаче дай малко оточнение...Сега в момента нямаш гадже или попринцип си нямал..
Както и да е...Лично според мен това,че един човек си има гадже не го прави по-голям...По-скоро постъпките показват колко е голям човек,а не броя на гаджетата :-D Това е моето мнение.В момента и аз нямам приятел,но не се чувствам малка или нещо от рода ;) +1 не си само ти спокс 8) познавам мнооого момчета на твойта възраст,които също не са имали и не са се целували това не е нещо срамно ;)
Seducti0n
05-08-2008, 21:22
Изцяло в границите на нормалното е въпреки, че сегашното поколение се развива много бързо и на по 12-13 години започват да водят полов живот някои от момичетата. Всичко с времето си...
Ммм, факт за половината от тези момичета, на дали ще бъде нормално да си нямаш гадже, но пък какво значение има тяхното мнение или това на който и да е било друг.
Никой няма право да съди или да демонстрира колко "оборотен" и търсен е.
Пък и самия въпрос е някак си дразнещо зададен-"Нормално ли е?"твърде разтегливо понятие.С риск да се повторя-всеки пречупва нещата през своята си призма и ако не е широко скроен на дали ще разбере възгледите на хората с различно от негово мнение. :?
Mademoiselle
05-09-2008, 04:39
ako porastvahme 4rez broq na gadjetata,polovinata ako ne i pove4e balgarski momi4eta 6tqha da se konkurirat po opit i vazrast s babite si :D palni gluposti sa tova,jivei si jivota,vsi4ko si idva samo
това е нормално да нямаш гадже на 15
+1
1nnocenT
05-09-2008, 07:48
ee az sym na po4ti 17 i si neam ... nE sE E svyr6il sveta ! :-) :-)
DarknessAngel
05-09-2008, 08:04
Нормално е.
crazy_didi
05-09-2008, 08:52
Готин меч ;-)
мерси :)
alex_devv
05-09-2008, 11:03
защо да не е нормално ?
не е нормално да се чудиш такива простотий. що кво става, ако до 15 си нямаш гадже ? свършва света ли ?
живей си живота, дивей, ходи насам натам и си гледай интересите :)
в такъв момент както може да ти помогне едно гадже, така може и да ти навреди ;)
ANTIHUMAN
05-09-2008, 12:32
Нормално е ,но не знам защо се притесняваш толкова?Предполагам ,че приятелите ти имат,а ти не и се чустваш тъпо? Споко не търси защото няма да намериш!Всичко във този живот идва изведнъж като ураган и после със същото темпо си отива!
П.П. Спокойно има време за всичко! (Макар ,че аз съм на принципа:,,Никога нямам свободно време!'' )
УСПЕХ! :P
stealthyGirl
05-09-2008, 12:52
То и на 80 е нормално, ама т'ва е друг въпрос наистина. 8-)
Що си мислиш, че е задължително.. няк'во такова О.о ?
beb4eto0o
05-09-2008, 12:54
Искам вашето мнение дали е нормално да си нямаш все оште дадже на 15 години. Това прави ли те още малък или...?
pove4e ot normalno
spox az i az s1m na 15 ma tva ne me pritesnqva 4e ne hodq s nikogo v momenta imam predvit 4e ne trea da si hva6ta6 priqtelka ei taka bez ni6to samo za da ima6 i da ne se izlaga6 spox tva ne e nai vajnoto kogato si na 15 !!!
normalno e nima iska6 nqkoi koito da ti mrunka samo da te luje 6te doide pravilniq 4ovek a i az sum na 15 i si nqmam gadje i ne mi i trqbva
Love_Is_The_Answer
06-14-2008, 19:10
Да ... какво толкова?!?!?! :D
ne e normalno izostanal si
Аз съм на 18, но не искам гадже (нито пък съм имал), щото това означава да пилея парите на нашите, да ходя по срещи, да се правя на капут и да угаждам, да търпя лиготии и да нямам свободно време да се занимавам с любимите неща. Най - яко е на някое парти да напънеш някоя пичка в кенефа и после по живо по здраво, все едно, че нищо не е ставало. Или пък някоя те харесва и те води на кафе у тях, след което я цепваш от пране, след което се прибираш, без да се притесняваш, че трябва да си отговорен към някого!
+111111111111111
VerryBerry
06-14-2008, 19:46
Ако си все с тия лапешки разсъждения(като въпроса ти)-ест. че си малък..и милион гаджета да имаш,това не те прави по-голям
не е нормално до сега трябваше да си изпълнил репертоара на митьо пищова .. :D :D
ДА, НЕ
alex_devv
06-15-2008, 08:25
Не е нормално. Бегай са гръмни :booooomb:
Еми,за някои не нормално,за други значи,че си скапаняк/чка и за нищо не ставаш..
За мен лично няма значение,пък и все някога ще ПРОимаш гадже :)
baby_lvA
06-15-2008, 09:12
Mi normalno e estestveno...too 80% ot momichetata sa kurvi...ima vreme da sreshtnesh tvoeto momiche :P
baby_lvA
06-15-2008, 09:13
Не е нормално. Бегай са гръмни :booooomb:
:D :D :D
SpOrTs_GiRl
06-15-2008, 09:35
Като гледам как пишеш "шт" е нормално да си нямашшш .. Брат/сестра, има време за всичко. :) ..
sparco_sl
06-15-2008, 10:20
A na 19 ? :?
a na 17 ? :?
MakeMeLaugh
06-15-2008, 10:25
Напълно нормално за мен :)
По-добре да нямаш на 15, отколкото да имаш.. като гледам днешните 15-годишни гаджосани..
ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ!!!
Това все пак не е някаква даденост!
Цял живот пред всеки ;)
Нормално ли е да си толкова зле??? :? Всички момчета от класа ми си нямат гаджета нито пък някога са имали.. говоря са сериозни и те са на 15 .. Какъв ти е проблема не разбирам,ако искаш да имаш гадже направи нещо по въпроса ... Макар,че може би просто още не ти е време ... За къде бързаш?!? :?
Нормално ли е да си толкова зле??? :? Всички момчета от класа ми си нямат гаджета нито пък някога са имали.. говоря са сериозни и те са на 15 .. Какъв ти е проблема не разбирам,ако искаш да имаш гадже направи нещо по въпроса ... Макар,че може би просто още не ти е време ... За къде бързаш?!? :? :shock:
Аз във втори клас имах, пък те на 15 не са имали ник0га? :shock:
Късмет 8-)
Нормално ли е да си толкова зле??? :? Всички момчета от класа ми си нямат гаджета нито пък някога са имали.. говоря са сериозни и те са на 15 .. Какъв ти е проблема не разбирам,ако искаш да имаш гадже направи нещо по въпроса ... Макар,че може би просто още не ти е време ... За къде бързаш?!? :? бърза да мине от теми " как да си хвана гадже" към "започна да ми пари на пишлето" ... :D :D
Нормално е ,не се притеснявай .
normalno e :P 6to da ne e normalno
eno vreme kvo misli6 4e sa se ebali sus seki sre6nat i sa se celuvali
Spox 6a sre6ne6 i it nqkoq
;)
fuck_brainpants
06-15-2008, 16:24
Нормално е... к'во ?