View Full Version : Събуждали ли сте се разплакани?
TheCookie
10-12-2008, 19:57
Привеет! :-) :-) :-) Събуждали ли сте се разплакани? Защото на мен ми се е случвало..примерно сънувам някакъв сън..и там плача..и като се събудя наистина плача..и сълзите ми са такива катоо топли...
И ако е така..защо сте плакали в сънищата си? :)
На мен отдавна не ми се е случвало..а на вас кога за последно?
Не.
Ама ми се случват по-странни неща.
Някои неща не энам сън ли са били или истина.
Напоследък е така. :Д
miloto_girl_4e
10-12-2008, 20:05
Да, случвало ми се е веднъж като мъничка :)
Сънувах нещо, че брат ми ми взима една плюшена играчка и се разплаках в съня.. събудих се и бях цялата обляна в сълзи..
От тогава не ми се е случвало..
[quote="Presley`n`Sum"]
quote]
+1 И не съм се събуждала разплакана,но съм имала същото чувство,че все едно съм плакала и после съм си спомняла,че в съня си съм ревала,но сълзи чак не.
Biskfitka
10-12-2008, 20:11
Не.
Напоследък е така. :Ди аз така :-D
ioancheto
10-12-2008, 20:13
и аз съм плакала в съня си.. Сънувах нещо,че се карам с кака и тя нещо ми викаше и аз плаках.. като се събудих,бях в сълзи.. ама това беше преди 1,2 години
Случвало ми се е няколко пъти. Няма да коментирам какво съм сънувала, но беше пряко свързано с живота ми и се беше случило няколко дни преди да го сънувам...
Гадна работа :)
MakeMeLaugh
10-12-2008, 20:20
Да. Неведнъж.
Много е гадно и мъчително
scoobydors
10-12-2008, 20:28
Не.
:)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-12-2008, 20:34
Ох да адски е гадно.А веднъж съм плакала и от радост в съня си/
DulceGatito
10-12-2008, 20:35
Да случи ми се веднъж.но бях много малка..някаде 4,5 клас и бях сънувала как много ценен човек за мен умира.. :-#
Да, бях сънувала кошмар. Беше ужасно и не можах да се освестя поне 10 минути. Имах чувството, че всичко е истина и ревах като ненормална.
slu4valo mi se e dosta puti i to ot nqkolko god nasam.aaadski bolezneno be6e kogato sanuvah,4e ubivat sestra mi!sanuvah to4no prestuplenieto i plakah nasun,sabudih se v pregrudkite na muja mi,koito me be6e gu6nal silno,kaza mi 4e sum plakala s glas.predi izvestno vreme sanuvah 4e otvli4at sina mi.spomnqm si,4e na sun si povtarqh "sabudi se,sabudi se"...sabudih se sus sulzi.sled tova sanuvah,4e muja mi mi izneverqva,razdelqme se i az pla4a sama vku6ti...pak se sabudih sus sulzi.i dr takiva suni6tra sum imala.no tezi ne moga nikoga da gi zabravq.mn 4eesto pla4a na sun.muja mi mi kazva,4e se sabujda i me 4uva kak hlipam na sun i zapo4va da me gali,za da zaspq otnovo spokoino...nz...qvno ne6to na podsuznatelno nivo!I vinagi bolkata e tolkova istinska,4e na sledva6tiq den sqka6 naistina se e slu4ilo!
krisito9212
10-12-2008, 21:44
slu4valo mi se e dosta puti i to ot nqkolko god nasam.aaadski bolezneno be6e kogato sanuvah,4e ubivat sestra mi!sanuvah to4no prestuplenieto i plakah nasun,sabudih se v pregrudkite na muja mi,koito me be6e gu6nal silno,kaza mi 4e sum plakala s glas.predi izvestno vreme sanuvah 4e otvli4at sina mi.spomnqm si,4e na sun si povtarqh "sabudi se,sabudi se"...sabudih se sus sulzi.sled tova sanuvah,4e muja mi mi izneverqva,razdelqme se i az pla4a sama vku6ti...pak se sabudih sus sulzi.i dr takiva suni6tra sum imala.no tezi ne moga nikoga da gi zabravq.mn 4eesto pla4a na sun.muja mi mi kazva,4e se sabujda i me 4uva kak hlipam na sun i zapo4va da me gali,za da zaspq otnovo spokoino...nz...qvno ne6to na podsuznatelno nivo!I vinagi bolkata e tolkova istinska,4e na sledva6tiq den sqka6 naistina se e slu4ilo!da i na men mi se e slu4alo podobno samo 4e s drugi blizki hora,ujasno potresava6to e :s
a btw ti na kolko si,za6toto izglejda6 na ne pove4e ot 20 a pi6e6 za muj i sin...
Wedn1j plakah za sestra mi...
Posledniq p1t kogato plakah na s1n beshe sutrinta na 15 septemvri i to zashtoto lqtoto si beshe otishlo... xD
Jumbie483
10-12-2008, 22:43
Слувало ми се е доста пъти :-#
Последния път когато се случи, сънувах че някой убива приятеля ми, който сега е в друга държава..т.е: не мога да помогна. Когато се събудих (в 02:00 нощта наше време) бях цялата обляна в сълзи, макар че в съня не плаках :shock: И ест веднага му се обадих, добре си е :-)
През пролетта ми се случи за последно.
А снощи се събудих целият в лиги(което не ми се е сучало от детската градина),защото сънувах Пинк :shock: :shock: :shock:
happygirl_2209
10-13-2008, 03:26
da sly4valo mi se e nqkolko p1ti da se s1byjdam razplakana i sqka6 trevogata ot s1nq o6te me d1rji i 4ak s1rceto mi tupti silno :( :o
да случвало ми се е.Но странното е ,че повечето пъти не помня съня.. :(
mynichka
10-13-2008, 07:42
да ..а като сънувам ,че падам ми става някакво странно ..побиват ме тръпки :razz:
Wrathchild
10-13-2008, 09:45
От много време не ми се е случвало, но съм плакала насън не веднъж. Но пък един път събудих мъжа ми със... смеха си :shock:
На мен ми се е случвало 1-2 пъти. Сънувала съм някъв ужасен сън, много реалистичен и кат се събудих от раз седнах на леглото разтреперих се и заплаках, а даже не осъзнавах кво прая и защо 8-) бе хамава работа.
Pedigree
10-13-2008, 12:06
Да, тази сутрин. Сънувах нещо много гадно, бая се бях вкарала във филма, и само алармата ми звънна, и аз няква супер зле.. възглавницата ми беше мокра чак. ;д
WaterLilly
10-13-2008, 12:37
Не.
И аз съм така, сънувам много тъпи неща! Снощи сънувах, че сменям водата на костенурката и че ходя на гости на баба ми. Най-нелепият ми сън беше един, в който имаше едни пилета, които ходеха в друга вселена през една дупка на стената. Не, не се бъзикам, наистина! 8-)
А по темата, случвало ми се е няколко пъти, но вече не помня защо. Отдавна беше.
HatebeeD
10-13-2008, 13:01
Ами не ми се е случвало да се събудя и да плача, но ми се е случвало да сънувам, че плача и като се събудя да се разплача.... Разплаках се, защото сънувах, че един приятел умира... :(
slu4valo mi se e dosta puti i to ot nqkolko god nasam.aaadski bolezneno be6e kogato sanuvah,4e ubivat sestra mi!sanuvah to4no prestuplenieto i plakah nasun,sabudih se v pregrudkite na muja mi,koito me be6e gu6nal silno,kaza mi 4e sum plakala s glas.predi izvestno vreme sanuvah 4e otvli4at sina mi.spomnqm si,4e na sun si povtarqh "sabudi se,sabudi se"...sabudih se sus sulzi.sled tova sanuvah,4e muja mi mi izneverqva,razdelqme se i az pla4a sama vku6ti...pak se sabudih sus sulzi.i dr takiva suni6tra sum imala.no tezi ne moga nikoga da gi zabravq.mn 4eesto pla4a na sun.muja mi mi kazva,4e se sabujda i me 4uva kak hlipam na sun i zapo4va da me gali,za da zaspq otnovo spokoino...nz...qvno ne6to na podsuznatelno nivo!I vinagi bolkata e tolkova istinska,4e na sledva6tiq den sqka6 naistina se e slu4ilo!da i na men mi se e slu4alo podobno samo 4e s drugi blizki hora,ujasno potresava6to e :s
a btw ti na kolko si,za6toto izglejda6 na ne pove4e ot 20 a pi6e6 za muj i sin...
na 19 sum! :)
chocoleptic
10-13-2008, 16:05
Да.
Съвсем на скоро.
:)
Sensuality
10-13-2008, 16:06
не си спомням да ми се е случвало,дано и не ми се слуви :?
ThePowerOfLove
10-13-2008, 17:33
:? Мисля,че не ми се е случвало
Веднъж и на мен се случи.
Но ако съм сънувала нещо тъпо плача СЛЕД съня, т.е. като се събуда и се освестя малко..
Последно беше преди 4 дена, сънувах НЕГО и много тъпо ми стана.. Ама се избърсах, казах си на себе си - "я по-мъжки" и така...
Но ми се е случвало да се събуждам директно с насълзени очи, веднъж както казах.
mtg1992bg
10-13-2008, 18:31
На мене ми се случи наскоро. Сънувах , че една приятелка умира и се събудих разревана. Знаех , че не е истина, ама не можех да спра да плача. Най-странното е , че втори път сънувах, че тя умира :( Както и да е...
ami samo edin put mi se e slu4valo :-D
Веднъж плаках в саня си но като се събудих нямах сълзи.
Сънят беше много гаден и не искам да коментирам. :?
Дано повече не ми се случва. :?
Случвало ми се е отдавна..сънувах че майка ми умира и ревах като заклана..като се събудих даже очите ми бяха подути от рев :D
Seducti0n
10-17-2008, 15:32
Случвало ми се е.
Няколко пъти. :(
Неприятна работа с 2 думи.
krisiiiiito
10-17-2008, 17:19
като малка ми се случваше мноооого мноооого често .. за щастие вече не
беше ужасно !!
Да...случвало ми се е многократно.Дори и след като се събудя и осъзная,че е било просто сън,продължавам да плача,докато не се успокоя съвсем...
voodoodoll1
10-17-2008, 19:50
Не,никога не ми се е случвало такова нещо :)
Като малка почти всяка вечер сънувах как се изгубвам и не мога да се прибера, понякога сънищата ми бяха толкова реални и страшни, че се събуждах в сълзи, после не помня дали съм плакала. Обаче след като един ден наистина се изгубих, но за щастие се прибрах жива и здрава, престанах да сънувам подобни кошмари, а почнах да сънувам смъртта на разни близки хора иии бая реване падаше. Ама от г/д две години не сънувам абсолютно нищо, сууупер рядко сънувам и то все ще е някъв глупав сън и тва е.
Да,случвало ми се е като сънувам гадни неща.
bobo_kaulitz
12-17-2008, 13:36
мии не..
Ами никога до сега не ми се е случвало :)
InVic7us
12-17-2008, 16:17
само когато преди да заспя си мисля за тъжни работи.. и винаги ама винаги става така..
много пъти ми се е случвало :(
breathless
12-17-2008, 18:02
Никога, или поне не помня да е имало такъв случай. :]
sladka__droga
12-17-2008, 18:18
^^ +1 ;).
LittleSunshine
01-06-2009, 19:11
Не.
+1 8-)
merryweather_ricci
01-06-2009, 20:28
Даа.Случвало ми се е доста пъти. :?
alwaysnforever
01-06-2009, 22:15
да.. :-# доста пъти съм плакала..и си спомням 1ния път сънувах, че ме гони смъртта..до 1 река с черна качулка и т.н..сякаш беше мн дълъг съня и имаше мн сълзи :( ..абе направо до ден днешен ми е пред очите и беше ужасно :cry: :-# :-#
mirkisss
01-06-2009, 23:14
и аз съм плакала в съня си .. преди 1-2 седмици някаде .. санувах че най-добрата ми приятелка ще ме предаде е плаках и като се сабудих изглеждах като че ли цяла нощ съм плакала..а най-странното е че след тва наистина най-добрата ми приятелка ме предаде :(
Yancheto
01-07-2009, 06:49
Не ми се е слу4вало никога,поне не си спомням.
bonbon4enceto11
01-07-2009, 07:07
Да, като бях по-малка
сънувах че баща ми умира по някакъв ужасен начин ,през целия сън плаках и когато се събудих бях обляна в сълзи.1вото нещо което ми дойде на ум е да му се обадя ,защото той беше на път..беше ужасно,целия ден се чувствах мн странно,все едно наистина съм го загубила... :(
dimitar_ak
01-07-2009, 07:35
Обикновено тълкуването на сънищата е доста по-различно от реалното сънувано нещо. Вижте някой съновник.
Аз не съм се събуждал разплакан, но доста притеснен да. Имах странни сънища след като се разделих с приятелката си. Сънувах я, че се караме.
да..
плача.
иска ми се да е насън.
но не е.
обикновено заспивам с
мокро лице.
но това е за добро.
отмива негативната енергия.
: )( :
Sladyranka14
01-07-2009, 09:36
Da
_mimi7y_
01-07-2009, 11:05
да ..а като сънувам ,че падам ми става някакво странно ..побиват ме тръпки :razz:
от високо ли падаш ? .. и спиш ли по корем ...защото ако е така когато сънуваш че падаш от високо означава че си притиснала сърцето си и ако не се събудиш може да се случи и най-лошото......
m3talmania
01-07-2009, 11:39
от високо ли падаш ? .. и спиш ли по корем ...защото ако е така когато сънуваш че падаш от високо означава че си притиснала сърцето си и ако не се събудиш може да се случи и най-лошото......
Какво общо има това, че е притиснала сърцето си с това, че сънува как пада от високо? :-o
Не ми се е случвало, но редовно говоря, мрънкам, хиля се...Майка ми много се смее. :lol:
LittlePrincess
01-07-2009, 11:59
Аз като спя какво ли не правя.Рева, дера се, смея се, падам от леглото и т.н. Един път сънувахм, че си режа краката с макетно ножче и ставам сутринта - краката ми в кръв. :lol:
_mimi7y_
01-07-2009, 14:07
Какво общо има това, че е притиснала сърцето си с това, че сънува как пада от високо? :-o
Не ми се е случвало, но редовно говоря, мрънкам, хиля се...Майка ми много се смее. :lol:
извинявам се не притиснал а затиснал.. ами значи когато сънуваш че падаш от високо и преди да умреш се събуждаш означава че си затиснал сърцето си..
много е общото ... логично е просто като се замислиш ще разбереш къде е логиката ама трябва преди да пишете поредните тъпи коментари да помислите малко по въпроса
Не на сън не ми се е случвало, но наистина постоянно плача. Ужасно чувствителна съм и най-малките неща могат да ме наранят много. Което ужасно мразя ама кво да права такава съм. :(
sladka__droga
01-09-2009, 21:54
Не,не ми се е случвало или поне не си спомням.
xXxScreamxXx
01-10-2009, 08:33
нее ми се е случвало :) :)
ми доста често ми се струва да се събудя и да плача, повечето пъти не помня за какво съм плакала, но иначе си спомням някои случаи - един наскоро, в който вуйна ми умря, веднъж сестра ми беше отвлечена, бе изобщо мн странни сънища сънувам, често даже се събуждам не в леглото - веднъж бях свита на пода в кухнята, веднъж бях при сестра ми, в коридора, ня земята до леглото, шантаво спа, наще даже се чудят дали не съм сомнамбул, щото ходя често насън и им говоря разни неща, аз не помня де, ма те викат че само бръщолевя нещо, а и веднъж ми казаха че съм седнала на лаптопа в съня си и съм почнала да мърдам с мишката и да цъкам :D после съм отишла обратно в леглото ис ъм "заспала" пак :D
Не на сън не ми се е случвало, но наистина постоянно плача. Ужасно чувствителна съм и най-малките неща могат да ме наранят много. Което ужасно мразя ама кво да права такава съм. :(
И аз съм така;[
slim__shadygirl
01-10-2009, 16:41
Да мн пъти :) :)
TheBestFriends
01-11-2009, 06:23
Беше преди месец някъде.. сънувах, че родителите ми умират при автомобилна катастрофа и когато се събудих плачех с глас. После не съм могла да се освестя и да спра плача поне един час. Гаджето и съквартиранта едвам не се побъркаха.. От тогава не ми се е случвало.
littlebaby
01-11-2009, 07:30
Случвало ми се е 1-2пъти
Kostadin_682
01-16-2009, 18:33
не
Не ми се е случвало да плача.Случвало ми се е,като сънувам кошмар да крещя насън
AvRiLFaN95
01-19-2009, 14:32
nem...
BoCupycake
01-19-2009, 15:03
Мисля,че два или три пъти ми се е случвало.
Първия път няма да го забравя беше ужасно,бях на около 5,6 годинки и сънувах,че майка ми умира.Такъв рев ударих на сън,че дори се събудих и видях,че наистина плача.Много се уплаших.
Другия случай беше като сънувах,че аз съм умряла.Беше също ужасно,виждах приятелите ми около ковчега ми и ги питах нещо,а те не ме чуваха.Никой не ме виждаше и чуваше.На другия ден като се събудих очите ми се бяха подули,нали се сещате като плачете какви ви стават очите и осъзнах,че съм плакала реално.
Мисля,че имаше още един сън,то к'во сън т'ва са си кошмари,но не помня.
Infinity
01-19-2009, 15:21
ми аз пък мисля че при юношите когато падаш то високо и краката ти изтръпват..май това означава че растеш
jambo_bs
01-19-2009, 16:18
Никога! Но наистина и аз незнам някой път дали съм сънувал и дали е било истина.Някой път приятели ми разказват кво е станало и аз съм трезвен (не съм бил пиян) и аз си мисля че това е било сън.Или пък обратното аз си спомням нещо и им казвам и те викат че тва не са е случвало :D
FancyGirl
04-16-2009, 19:22
Един път когато бях малка... :(
Дам .. или заради сън .. или за нещо което съм се сетила автоматично със ставането ми .
Darkkiss
04-17-2009, 03:36
даже окървавени
не помня...може като малък.....незнам
BlueGirl
04-17-2009, 19:29
Чак разплакана не,но няколко пъти ми се е случвало да сънувам,че плача и се събуждам с разтуптяно сърце...
не съм плакала на сън.. аз все сънувам някфи убиства наркотиции мафий катастрофи побоища глупости колкото си нещеш не помня да съм имала някакъв хубав сън...
ахаха ама аз и на тия им се кефя многоо :-)
gabri3lla
04-18-2009, 08:17
Да, само веднъж.
cveteto64
04-18-2009, 08:22
Разплакана НЕ, но съм сънувала някви неща от който съм силно уплашена и в съня си плача, а като се събудя се чудя дали е било истина...
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-18-2009, 13:43
само веднъж... спомням си че сънувах как бягам от баба ми която ме гони за да може да ме набие :D по това време бях на 11-12 год. :D :)
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 16:22
НЕ :shock:
Sarafina
09-06-2009, 08:55
Случвало ми се е веднъж... :? Друг път сънувах, че плача, ама като се събудих, не бях...
anonimchetou
09-06-2009, 10:46
случвало ми се е ако съм плачела в съня си.. се събуждам със сълзички: )
brokeninside13
09-06-2009, 11:01
Да случи ми се веднъж.но бях много малка..някаде 4,5 клас и бях сънувала как много ценен човек за мен умира.. :-#
и аз така само че бях на ... хм ... преди 2-3 години. :-#
иначе ми се е случвало 2-3 пъти, не си спомням какво съм сънувала, но се сещам че съм плакала.
vikatavili12
09-06-2009, 11:24
Да, бях сънувала кошмар. Беше ужасно и не можах да се освестя поне 10 минути. Имах чувството, че всичко е истина и ревах като ненормална. и при мен беше тъй
Да,когато бях малка.Майка ми си отиде с един трактор,имаше едни чудовища... :lol:
Изплашена съм се будила,но не и разплакана.
viksit0y
09-07-2009, 12:52
аз съм се събуждал със сълзи на очите, ама от смях, щото са ме будили с гъдел... иначе като се събудя, се протягам и се прозявам така, че чак ми потичат сълзи :D
Да. Неведнъж.
blackphobia
09-07-2009, 13:11
да и то беше доста скоро.Сънят беше толкова реален и беше съдържател на най-големите ми страхове.
InternetTroll
09-07-2009, 14:23
Един път сънувах, че майка ми умира и се събудих целия облян в пот и сълзи...
elito0o0o0
09-07-2009, 16:49
Аз нямам такива проблеми.
Да. Неведнъж.
случвало ми се е ако съм плачела в съня си.. се събуждам със сълзички: )
;-)
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-10-2009, 00:30
2 пъти ми се е случвало за сега .. кофти е де, деня ти почва на криво :(
Не съм плакал, но съм убивал в сън :D да знаете кво беше забавно...
убих марая кери :D :D тогава сестра ми я слушаше много :D, психопати съм убивал, падал съм от блокове, скачал съм по покриви, бил съм се, участвал съм във война... много страшен сън беше... но не съм се събуждал разреван... явно не е и хубаво
Seducti0n
09-10-2009, 10:52
да, гадно е... :(
monttitty
09-10-2009, 11:06
да,но не си спомням кога за последно
Assshley
09-10-2009, 11:39
Да и беше скоро. Заради един шибан сън .
Мдам.. случвало ми се е, но не помня какъв беше съня... :-o
thelideto
09-10-2009, 14:10
Да.
Jumbie483
09-10-2009, 15:42
Имах един период от няколко нощи през които сънувах как умират близки хора. Поне седмица всяка сутрин се събуждах разплакана. Докато се осъзная.. гадна работа.
Да чукна на дърво, скоро не съм имала такива сутрешни ставания..
Да,случвало се е доста пъти:D Събуждала съм се и докато се смея :D
да веднъж не си спомням какво сънувах обаче беше мега тъжно и като се събудих ревах към един час без да си спомням напълно съня обаче знаех че е ужасно ..
bloodymirror
09-11-2009, 08:21
Нет..
(:
courtney
09-11-2009, 14:34
Случвало ми се е доста пъти. Обикновено като сънувам някакъв кошмар, свързан със семейството ми или някой близък човек, ако в съня плача, то и се събуждам разплакана. Скоро пък сънувах, че умирам, но не се разплаках, само в съня ми стана много кофти и се замислих за още колко неща можех да направя, ако не съм умряла и като се събудих изпитах адски прилив на облекчение.
rosencetooo
09-11-2009, 16:09
Мне , не ми се е случвало ... :)
RememberxMe
09-11-2009, 18:33
Случвало ми се е , при това не един път. Най-много плаках когато сънувах ,че майка ми умира. Съня беше толкова болезнен ,че даже като станах продължих да плача сигорно още половин час. Имах чувството че не беше сън ,а реалност. :-k :-k
Много пъти ми се е случвало да се събуждам разплакана.Например ако съм се скарала със скъп човек,цяла нощ го мисля и накрая сънувам един такъв "хубав" сън.Помня,че като чаках оценката си по математика от изпита след 7ми клас толкова много исках да е някъде около 4 поне,че сънувах,че имам 2 и много плаках,защото нямаше да вляза където искам и така се събудих в сълзи.Сънувала съм и смъртта на роднина - беше УЖАСНО :(
LovEsIckk
09-12-2009, 00:11
Ми разплакана,смисъл да съм се разтроила от нещо.. рядко.
Иначе сутрин като стана и като ми е сънено и ми сълзят очите.
Вечер като ми се доспи и се прозявам пак ми сълзят..даже в момента са насълзени.
nEwiDimkaTa
09-12-2009, 08:02
Случвало ми се е , при това не един път. Най-много плаках когато сънувах ,че майка ми умира. Съня беше толкова болезнен ,че даже като станах продължих да плача сигорно още половин час. Имах чувството че не беше сън ,а реалност. :-k :-k
i na meN mi se sly4i s16tooto :shock:
KristinCavallari
09-12-2009, 21:03
Веднъж!
Sladurchoo
09-12-2009, 21:09
ами не съм се събуждала разплакана, но ..
.. плакала съм на сън .. майка ми каза, че наистина съм била мнооого зле .. плакала съм и съм говорила
тогава бях в един много труден за мен период .. случиха ми се някои неща .. ии просто дойде ми в повечко
и все пак сега не съжалявам за това, което се случи, защото ме направи силна ..
както и да е .. малко се отклоних от темата .. ама какво да се прави :-D
Не, но съм се събуждал тъжен..
С насълзени очи-да,но чак разплакана-не.
y0uRfav0ritedRuG
09-13-2009, 09:52
Да, веднъж :-# Беше ужасно.
да,когато съм сънувала някой кошмар например и много съм се вживяла :D ама то попринцип се събуждам към 5-6 и като разбера,че е било само сън пак се унасям и тейй
Не,но съм заспивала разплакана.Не е много приятно... :(
не
но съм се събуждала смеейки се :lol:
Да, много често го правя. Спомням си като бях малка сънувах как един робот убива мама и тогава много плаках. Иначе в последно време също се събуждам и плача, защото сънувам някакви пак убийства на близки хора или пък някакви неща от миналото, които са ме правили щастлива, а сега знам че няма да се върнат никога