View Full Version : Момичета как решихте да пробвате анален?
Въпроса е ясен.Кажете как се навихте да пробвате,кое ви накара да опитате? :-D
radoslav4o
05-06-2009, 11:25
Момче съм: ми такива като теб и мен и всички останали тук от мъжки пол, дето само разправяме искам, искам, искам, пусни ми отзад :razz: :-D :D
офффф аз от скоро се навих и то само от любопитство.Другия месец се завръщам в Bg иииииии ще видим хахаха,но аз се съгласих защото и приятеля ми искаше да пробваме и на мене ми е любопитно :-D
d0itwell
05-06-2009, 12:50
И моя приятел много го иска, но аз нещо немога да се навия :-D
Cathylicious
05-06-2009, 12:56
Тва сигурно е единственото нещо в секса,което ми е отвратително и нямам намерение да опитам,предполагам,че адски много трябва да го обичам тоя човек,за да му дам,а такъв все още няма изгледи да се появи .. :D
d0itwell
05-06-2009, 13:01
Тва сигурно е единственото нещо в секса,което ми е отвратително и нямам намерение да опитам,предполагам,че адски много трябва да го обичам тоя човек,за да му дам,а такъв все още няма изгледи да се появи .. :D
ОО да .. аз напълно те подкрепям :-)
хахах ... Аз също не бих се навила ....пък и повечето момчета,които познавам не ги кефи да ... отзад :)
d0itwell
05-06-2009, 13:13
при моите познати е обратно
хахах ... Аз също не бих се навила ....пък и повечето момчета,които познавам не ги кефи да ... отзад :)
ХАХАХАХА ДА БЕ ! тези,които познаваш са на 9-10 годинки сигурно
Мани бе ... гнусно :-x :-x
хахаха !!!!! ами не :) на 19 .. но какво толкова е всички трябва да са еднакви ли ??? пф..
HichNeMiPuka
05-06-2009, 16:01
хахаха !!!!! ами не :) на 19 .. но какво толкова е всички трябва да са еднакви ли ??? пф..
дам то всички правим секс заради модата...
дам то всички правим секс заради модата...
хаха даааа ..да не останем по-назад :razz: :razz: :razz:
все още никой не ме е накарал :-D
kremen4eto
05-07-2009, 06:14
емии преди няколко месеца проключих една връзка, чисто сексуална си беше .. и на двамата само секс ни беше в главите ... ии на него му скимна че иска отзад .. и аз исках ама се дърпах така за по интересно .. и той сега мнogo се гордее че той ме е навил 8-) :P
poolparty
05-07-2009, 06:17
Е в другата тема - за гълтането при орална любов - каза, че изобщо не лапаш на приятеля си. И анален секс не правиш. Накрая ше се окаже, че само на чикии го държиш...
miss_kiss181
05-07-2009, 07:10
abeee mn obi4am priqtelq si no za 3 godini o6te ne e uspql da me navie na tova i edva li 6te uspee :D :) tva e ujasnooooooooooo
Slartibartfast
05-07-2009, 20:14
хах, мене приятелката ми даде за рождения ми ден, ма дз яко си е ма ся кат си припомня е малко брутално, то една моя позната я ибали и са насрала....
Cathylicious
05-07-2009, 21:04
Е в другата тема - за гълтането при орална любов - каза, че изобщо не лапаш на приятеля си. И анален секс не правиш. Накрая ше се окаже, че само на чикии го държиш...
Нещо май не си разбрал .. против съм свършването в устата .. прочети пак ;)
Еми любопитно ми беше и пробвах.. малко трудно се навих, но това е друг въпрос :)
Byboleche
05-08-2009, 09:51
мен ме изнудиха малко :D но общо взето ме предразположи... [то донякъде и аз исках да видя какво е :-D ] и го направих защото той мн искаше, но ми показа че мога да му се доверя и го оправда... :) :-)
За щастие никой от сериозните ми приятели не си е падал по аналния секс :-D А иначе не бих се навила по никакъв начин :? Ако ще да е любовта на живота ми пак не бих се съгласила :?
Просто самата мисъл за анален секс ми е неприятна ... :?
За щастие никой от сериозните ми приятели не си е падал по аналния секс :-D А иначе не бих се навила по никакъв начин :? Ако ще да е любовта на живота ми пак не бих се съгласила :?
Мацо,никога не казвай никога!Не знаеш какво ще те прихване и от къде ще ти дойде!
fire_magic
05-08-2009, 13:42
да бе сякаш съм умрял да си го совирам в лайна.
Всички които казват ,че е гнусно са отрепки :oops:
pisentseto
05-08-2009, 15:16
Моя приятел също иска много ,но аз не мисля ,че е бритално.Пък трябва да го обичам супер много че да му дам дупето
Искам да проам ама първо едно пакетче Мистър Мускул и вряла вода в дупарата :D ,че оная ми работа трудно ще я пусна в дълбините на канала 8-)
Искам да проам ама първо едно пакетче Мистър Мускул и вряла вода в дупарата :D ,че оная ми работа трудно ще я пусна в дълбините на канала 8-)
ХАхахаах
Мацо,никога не казвай никога!Не знаеш какво ще те прихване и от къде ще ти дойде!
Знам,че никога не се казва никога ама все пак това е нещо,което наистина не бих позволила на момче :? А ако случайно някой ден се навия за анален секс (което жестоко ме съмнява),то то ще е след доооста годинки ... :D
Моя приятел също иска много ,но аз не мисля ,че е бритално.Пък трябва да го обичам супер много че да му дам дупето
А защо не го обичаш горкия :?
sextazy_baby
05-09-2009, 08:36
От интерес
sexyisfunny
05-09-2009, 12:20
Up -> Темата замря калпазани
Той имаше изключително силно желание. Предложи ми, без да ме притиска (много правилен ход, защото обичам аз да вземам решенията, а не нещо да ми се налага), у мен се зароди любопитство и така...
Ами аз имах желанието да пробвам, беше ми любопитно... Нооо преди да успея един приятел успя така да ме отврати, че повече не мога да си помисля даже за това...
monincetyyy
05-15-2009, 18:27
Когато с бившият ми приятел правихме анален секс аз бях причината. Просто не мисля, че когато си сигурен в един човек и когато ви е хубаво заедно, има смисъл от каквито и да е задръжки. Беше ми адски любопитно, предложих му, той се съгласи и бсичко си беше идеално. Не съжалявам! :) :)
BePoHuKa
05-17-2009, 05:14
Аз нямам нужда от навиване.. любопитно ми е и ако приятелят ми ми каже,че иска ще го направя,но той досега не е изявил желание. ;)
Ilikeliljon
05-17-2009, 06:43
Аз нямам нужда от навиване.. любопитно ми е и ако приятелят ми ми каже,че иска ще го направя,но той досега не е изявил желание. ;)
Дай джиесема да се обадим на приятеля ти, сигурно ще е много доволен :D :D :D :D :grin: :grin:
BePoHuKa
05-17-2009, 18:38
Дай джиесема да се обадим на приятеля ти, сигурно ще е много доволен :D :D :D :D :grin: :grin: :-D Аз съм го питала защо не ще и той казва,че за мен ще е гадно в началото и аз му казвам,че ми е се тая и той ми вика.. ами ако много искаш ОК,но засега и ти май не знаеш какво искаш тъй че за къде си се разбързала. 8-) Умен човек... :-o
monincetyyy
05-17-2009, 19:51
Дай джиесема да се обадим на приятеля ти, сигурно ще е много доволен :D :D :D :D :grin: :grin: :-D Аз съм го питала защо не ще и той казва,че за мен ще е гадно в началото и аз му казвам,че ми е се тая и той ми вика.. ами ако много искаш ОК,но засега и ти май не знаеш какво искаш тъй че за къде си се разбързала. 8-) Умен човек... :-o
Явно му пука за теб щом мисли така :) Късметлийка си :P
BePoHuKa
05-18-2009, 01:56
Явно му пука за теб щом мисли така :) Късметлийка си :PДа!!Определено много му пука за мен,както и на мен за него и адски много се обичаме и за това аз съм готова всичко да направя за него,че да е задоволен на макс,но и той не ми позволява някои неща да правя които има риск на мен да не ми харесат и винаги моето щастие е пред неговото. ЗЛАТНО МОМЧЕ си имам аз!!! :oops: Обичам те,бебчо!! :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt060 :smt060 :smt054 :smt057 :smt055 =P~ :---) :smt003
п.п. Извинявам се за оф топика-а :(
kris4ann
05-18-2009, 07:59
След 80тия въпрос искаш ли отзад.. моля те де
ти писва и казваш да 8-) 8-) 8-)
monincetyyy
05-22-2009, 16:39
Явно му пука за теб щом мисли така :) Късметлийка си :PДа!!Определено много му пука за мен,както и на мен за него и адски много се обичаме и за това аз съм готова всичко да направя за него,че да е задоволен на макс,но и той не ми позволява някои неща да правя които има риск на мен да не ми харесат и винаги моето щастие е пред неговото. ЗЛАТНО МОМЧЕ си имам аз!!! :oops: Обичам те,бебчо!! :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt060 :smt060 :smt054 :smt057 :smt055 =P~ :---) :smt003
Ако повече момчета бяха като твоя приятел много неща щяха да са различни, не само за аналния секс :P а по този въпрос - когато се почувствате готови тогава пробваите :) Не го правете от задължение
Винаги съм си казлава,че такова нещо няма да правя.Но приятеля ми ме помоли и нямаше просто как да откажа.Беше толкова садичък тогава а аз толкова много го обичам,че чак сърце не ми даде да му откажа.Ама повече не смятам да правя.Гадно ми е...
BePoHuKa
05-29-2009, 00:13
Ако повече момчета бяха като твоя приятел много неща щяха да са различни, не само за аналния секс :P а по този въпрос - когато се почувствате готови тогава пробваите :) Не го правете от задължение Знам... аз за това си го гледам добре и се старая да съм добро момиче 8-)
stratega
06-12-2009, 07:11
negativ
Брат ти ме пръскашш направо....
malka_sladkka
06-12-2009, 10:40
+1
:) Не съм от тези момичета,които се навиват толкова лесно и бързо :D Не са ме навивали за такова нещо,но и да се опитат няма да позволя,щото ми се струва адски гнусно а и според мен малко перверзно :P
zabludeno_pate
06-12-2009, 18:24
aaaaaaaa не! аз ще се пазя отзад за свадбата!
Първа брачна нощ - романтика.... и чукане в дупето
Ilikeliljon
06-13-2009, 17:44
мн ми е хубаво да се пипам одзат :oops:
Ако се и научиш да сменяш в думата "одзат" и да слагаш "д" на мястото на "т" и "т" на мястото на "д", грешка няма да имаш :D :D
Ilikeliljon
06-13-2009, 18:46
мн ми е хубаво да се пипам одзат :oops:
Ако се и научиш да сменяш в думата "одзат" и да слагаш "д" на мястото на "т" и "т" на мястото на "д", грешка няма да имаш :D :D
а знаеш ли че ми е писнало от всезнаещи като теб :booooomb:
темата не е за правопис!
Споко бе момиче. Не се обиждай, напълно доброжелателно го направих. :) :) Не се ядосвай 8)
sexy_baby_originale
06-13-2009, 21:14
Питаш, защото гаджето не ти пуска да я боднеш в дупарата ли? :grin:
mOBSCENE
06-13-2009, 21:49
Ами не съм.Няма и да опитам ..
според мен е гнусно :? оО като се замисля и .. :?
никой не ме е навивал,аз сама изявих желание,но имах голямо доверие на човека,жалко че накрая се разочаровах,но живота е такъв.Сега съм с друг и с него съм много щастлива,но все още не сме пробвали анален :D :D :D :oops:
huligana90
06-15-2009, 20:17
Като че си нямат Вагини та ше ги еба отзад :razz: