PDA

View Full Version : Братовчедска любов

sexyto9612
07-30-2009, 21:26
Какво мислите- възможно ли е съществуването и (говоря за 3ти братовчеди и нагоре, не ме мислете за перверзна), защото се запознах с едно момче, тъкмо се сближихме и се оказахме 3ти братовчеди. Мисля че той е истинската ми любов и не мога да приема факта че трябва да се откажа от него. В началото за него не беше проблем и не му пукаше, но сега когато трябва да се крием от всички той наистина се срамува от факта че излиза с мен. Не мога да се откажа от него, наистина го обичам. Та въпроса ми е дали сте за или против такава връзка и дали би могла да е сериозна... От моя страна аз съм 100 % сериозна! :(
П.П само не казвайте че ако ме обича истински , няма да се притеснява, защото знаете какви сме хората- обиждаме и се подиграваме без да се замислим а той е много чувствителен

FiRe_LaDy
07-30-2009, 21:32
Все едно ... и аз преди години щях да тръгна с братовчед ми,ама тогава не знаехме,че сме братовчеди ...

FeelMyPain
07-30-2009, 21:34
Говорила ли си с родителите си?
Питай ги какво мислят те.Пойскай им разрешение ако се наложи.
За мен 3-ти братовчеди е не сериозно "роднинство".

ItalianMafia
07-30-2009, 21:35
Няма "за" или "против" ..
Нямате кой знае каква кръвна връзка и не виждам защо да не може да сте заедно, от физическа гледна точка.. Погледнато от друга страна.. Как биха приели това роднините ви?.. По принцип сърцето не пита, но хората са странни.. Докато един човек не изпита нещо подобно не може да погледне обективно на нещата и да разбере как се чувствате вие.. Ако наистина вярваш, че това е Той - не се отказвай, но ще трябва да преглътнеш доста намеци и забележки от страна на хората, защото те съдят без да знаят винаги..
Разбирам те прекрасно, преживяла съм г/д същото и не е лесно, но се надявам да не се откажеш..
Успех! :-)

sexyto9612
07-30-2009, 21:43
Мерси :-)

Значи с родителите си не съм говорила, защото са много консервативни и не биха приели нещата. Биха се опитали да ме разберат, но накрая ще ми кажат да се откажа и да го забравя защото нито те нито неговите родители биха одобрили връзката ни, просто ги познавам прекалено добре.Аз мисля че това е ТОЙ и искам да прекарам целия си живот с него, но църквата е против такъв вид бракове.Говорила съм и с него много по тази тема , той също е хлътнал до уши като мен, но си мисля че това ще има лош край :(

ItalianMafia
07-30-2009, 21:49
^ Щом казваш, че ще има край тогава изживей всичко което можеш с този човек.. След като няма да се приеме връзката ви изживейте я вие двамата без всички останали.. Ако това е Той и е любовта на живота ти и издържите на цялото напрежението от това да се криете и закрепите любовта си един ден, когато сте сигурни в общото ви бъдеще (цял живот), тогава ще мислите за родителите ви.. Ако изкарате дълго предполагам ще се стигне до момент в който родителите ви няма да могат да ви кажат какво да правите и тогава вече вие си решавате..
Не е задължително да се омъжиш и в църква.. :? :lol: :-)

elsy
07-30-2009, 21:52
Аз съм малко скептично настроена към такъв тип връзки...
Ама сърцето не пита, така че щом се обичате... борете се :)

sexyto9612
07-30-2009, 21:56
^ Щом казваш, че ще има край тогава изживей всичко което можеш с този човек.. След като няма да се приеме връзката ви изживейте я вие двамата без всички останали.. Ако това е Той и е любовта на живота ти и издържите на цялото напрежението от това да се криете и закрепите любовта си един ден, когато сте сигурни в общото ви бъдеще (цял живот), тогава ще мислите за родителите ви.. Ако изкарате дълго предполагам ще се стигне до момент в който родителите ви няма да могат да ви кажат какво да правите и тогава вече вие си решавате..
Не е задължително да се омъжиш и в църква.. :? :lol: :-)

Да, но аз винаги съм мечтала за сватба с много гости , дрън дрън... Да приемем че ако съм с него и в ада бих се оженила, но се съмнявам , че това ще стане :( :( а аз наистина много искам да съм с него.. той е всичко което съм търсила - уцелих точно попадение, 1 към 1 с всичките ми идеали

sladur4etyYy
07-30-2009, 21:57
elsy, да, бе, не пита, ми тогава и братя и сестри да се взимат и да стане пълно мазало. аз не го приемам тва, не сте с достатъчно далечна кръвна връзка, че да сте заедно. и с кое точно да се борят? с природните закони? с тях борбата си е предварително загубена.

GossipGirl89
07-30-2009, 22:02
elsy, да, бе, не пита, ми тогава и братя и сестри да се взимат и да стане пълно мазало. аз не го приемам тва, не сте с достатъчно далечна кръвна връзка, че да сте заедно. и с кое точно да се борят? с природните закони? с тях борбата си е предварително загубена.

И моето мнение съвпада с това

ItalianMafia
07-30-2009, 22:05
Какви природни закони ви гонят бе хора!? Вие нормални ли сте?
Природни закони.. :razz: :razz: :razz: :razz:

sexyto9612, казах без църква, не без сватба, ама е рано да се мисли тва..

TheGirlNextDoor
07-30-2009, 22:06
после детето ви като е с 4 пръста на ръката пак ще си казваш 'сърцето не пита'

ItalianMafia
07-30-2009, 22:07
Омг омг омг .. много зле .. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Няма да е с 4 пръста, а с 6 :razz: :razz: :razz: :razz:

hamacs563
07-30-2009, 22:07
Чесно казано и аз мисля,че роднинската ви връзка не е кой знае каква :) . Аз лично преди доста време бяхгадже с мой 2-ри братовчед но беше само за лятото и чесно казано не съжалявам,защото (на някой може да му се стори объркано) не признавам други братовчеди освен 1-ви (когато става въпрос за междуполови контакти) можеби,защото баба ми и дядо ми са 2-ри братовчеди и малко или много са отгледали 4 деца и всичко си им е наред :)

MoHuTo
07-30-2009, 22:09
Щом не сте първи братовчеди какъв е проблема и аз съм харесвала 3тия си братовчед, нищо, че беше закратко :) Според мен няма от какво да се притеснявате, ако сте си щастливи не се отказвайте от това, което имате, само заради хорското мнение. :?

elsy
07-30-2009, 22:10
Само по-спокойно... и аз казах, че съм против тва, ама кво да й кажа? Да тръгна да й разправям, че е извратено и т.н. ли? Щом се обичат, мислиш ли, че тва, че са 3-ти братовчеди ще ги спре?

п.п. едно е да са брат и сестра, друго е 3-ти братовчеди, внимавай с примерите

PurpleDream
07-30-2009, 22:11

И моето мнение съвпада с това

+ 1 кви сте вие ве бахти накъде отива света.... :?

sladur4etyYy
07-30-2009, 22:12
Какви природни закони ви гонят бе хора!? Вие нормални ли сте?
Природни закони.. :razz: :razz: :razz: :razz:

да, природни закони. нарича се кръвосмешение. ти, като си имала подобен случай, си пристрастна и естествено, че ще си държиш на това, че няма нищо да ходиш с братовчед си. защитавайки авторката, се опитваш да убедиш себе си, че във връзката, която си имала с роднина, няма нищо нередно. но все пак- нека гледаме по- реално на нещата.

sladur4etyYy
07-30-2009, 22:16
Само по-спокойно... и аз казах, че съм против тва, ама кво да й кажа? Да тръгна да й разправям, че е извратено и т.н. ли? Щом се обичат, мислиш ли, че тва, че са 3-ти братовчеди ще ги спре?

аз съм спокойна, грешно си подразбрала, че съм нервна. ;д
а на примера не мисля, че нещо му има- и в двата случая имаме роднинска връзка и то не много далечна.

ItalianMafia
07-30-2009, 22:18
sladur4etyYy
Омг, вие не сте наред честно ви казвам..
Знаете ли колко бракове има между втори братовчеди!?
И поколението им си е съвсем нормално..
Природни закони.. Лелеле..
Не съм пристрастна понеже аз имах връзка с пети или шести братовчед, не би тряяло изобщо да го считам за такъв..
Знаеш ли въобще, че има и братя и сестри които се женят и децата им са си напълно нормални!?
Цитирам ти нещо от нета:

Църквата забранява браковете между братовчеди вече повече от хилядолетие. Но сега медицинските рискове отпаднаха, ред е на обществото да приеме фактите.

sladur4etyYy
07-30-2009, 22:31
ItalianMafia, как разбираш написаното в нета ''сега медицинските рискове отпаднаха''? и имаш ли конкретни примери за женени братя и сестри, на които на децата им да им няма нищо? аз не мога да приема такива неща, пък не знам кви са тия работи, че ''обществото трябва да го приеме''. в миналото знаеш ли до кое коляно са проверявали дали м/ у момчето и момичето има роднинска връзка, за да няма кръвосмешение? провери :)

sexyto9612
07-30-2009, 22:32

Не се изразих точно.Мечтала съм за сватба в църква, всичко да си е както трябва, баща ми да ме води до олтара, да ме предаде на съпруга ми,но както каза - рано е да се мисли за това....

elsy
07-30-2009, 22:41

аз съм спокойна, грешно си подразбрала, че съм нервна. ;д
а на примера не мисля, че нещо му има- и в двата случая имаме роднинска връзка и то не много далечна.
ем, едните са деца на едни и същи родители
а другите са деца на деца на деца на брат и сестра/ брат и брат/ сестра и сестра :lol: :lol: :lol:
при едните връзката си е съвсем близка, докато при другите съвсем не толкова...
некоректен си беше примера :lol: както и да е :lol:

TheGirlNextDoor
07-30-2009, 22:45

Не се изразих точно.Мечтала съм за сватва в църква, всичко да си е както трябва, баща ми да ме води до олтара, да ме предаде на съпруга ми,но както каза - рано е да се мисли за това....

имам чувството,че си праиш ташак с нас :-o 8-)

sexyto9612
07-30-2009, 22:55

Не се изразих точно.Мечтала съм за сватба в църква, всичко да си е както трябва, баща ми да ме води до олтара, да ме предаде на съпруга ми,но както каза - рано е да се мисли за това....

Темата е напълно сериозна! Какво ти се стори странно, че реши , че си правя ''ташак'' с вас ?

ItalianMafia
07-31-2009, 00:40
ItalianMafia, как разбираш написаното в нета ''сега медицинските рискове отпаднаха''? и имаш ли конкретни примери за женени братя и сестри, на които на децата им да им няма нищо? аз не мога да приема такива неща, пък не знам кви са тия работи, че ''обществото трябва да го приеме''. в миналото знаеш ли до кое коляно са проверявали дали м/ у момчето и момичето има роднинска връзка, за да няма кръвосмешение? провери :)
Ти наистина си зле.. Това са предрасъдъци !
Каза ми да прочета за миналото ..

В човешката история, кръвосмешението се е разглеждало под различни ъгли. В едни случаи се е считало за желано, особено при богатите родове с цел запазване на материалното богатство и традициите във фамилиите. Така например, в семействата на монарсите (Древен Египет, Япония, Персия), както и в древногръцката, древноримската, френската и други култури, кръвосмешенията се толерирали.

В каква степен се е съблюдавало и съблюдава ли се и днес универсалното културно табу, което може да признае даден сексуален акт като кръвосмешение? Съдебните архиви, дневници, послания на моралистите и записките на редица писачи на битиета, позволяват да се натъкнем на достатъчен брой кръвосмесителни съюзи, които са се състояли в миналото.

Колкото до темата..

И ако забраните за кръвосмешението се базират на някои родствени връзки като секса между: баща и дъщеря, майка и син, брат и сестра, то към другите типове родство и до днес все още няма ясна позиция.

Забранени са отношенията между най-близките роднини - между родители и деца и между братя и сестри.

Nakadah
07-31-2009, 02:55
дори не четох и 1 пост
ма ако заглавието е вярно

ТЪПАЦИ САМОУБИИТЕ СЕ БЕ МАМА ВИ ДЕЕБА МРЪСНА МАНГАЛСКА!!!

благодаря

gigaherz
07-31-2009, 03:47
То ако сърцето не питаше то момче със сестра си може да тръгне. Ако ще и 20-ти братовчеди да сте - според мен не е редно и e отвратително.

BePoHuKa
07-31-2009, 05:55
На една моя много добра приятелка първата и целувка беше с 3-ия и братовчед :D после много я базикахме.. Та разбирам откъде избиват неговите притеснения.. Но не е задължително другите да знаят нали :)

mitakavg
07-31-2009, 06:09

Не се изразих точно.Мечтала съм за сватба в църква, всичко да си е както трябва, баща ми да ме води до олтара, да ме предаде на съпруга ми,но както каза - рано е да се мисли за това.... Много филми гледаш :D бъз се :-D

lipsvashh_mi
07-31-2009, 07:11
принципно от 4ти братовчеди нагоре няма проблем,но пре 3тите още се води вид кръвосмешение....Въпреки това,аз познавам много братовчеди дето са 2ки...не го одобрявам,но те си решават :)

sunshinebaby
07-31-2009, 07:27
принципно от 4ти братовчеди нагоре няма проблем,но пре 3тите още се води вид кръвосмешение....Въпреки това,аз познавам много братовчеди дето са 2ки...не го одобрявам,но те си решават :)

И аз мисля, че 4ти и нататък е добре, за да няма кръвосмешения :)

sladkalady
07-31-2009, 07:30
Щом сте трети братовчеди не мисля ,че има проблем.Все пак сте далечни роднини...

XTREMEFREERIDE
07-31-2009, 07:37
Нямате кой знае каква кръвна връзка и не виждам защо да не може да сте заедно, от физическа гледна точка.. Погледнато от друга страна.. Как биха приели това роднините ви?.. По принцип сърцето не пита, но хората са странни.. Докато един човек не изпита нещо подобно не може да погледне обективно на нещата и да разбере как се чувствате вие.. Ако наистина вярваш, че това е Той - не се отказвай, но ще трябва да преглътнеш доста намеци и забележки от страна на хората, защото те съдят без да знаят винаги..
Разбирам те прекрасно, преживяла съм г/д същото и не е лесно, но се надявам да не се откажеш..

:smt023 yep.

Priceless
07-31-2009, 09:14
:shock: :shock:
Не знам .. вие си решавате. Ваш е живота. :? Обаче .. 3ти братовчеди .. не не ... :?

Ravage
07-31-2009, 09:37
всъщност преди 100 години това си е било стандартна практика ... много женитби са били между братовчеди и тн ... 3ти братовчеди е много далечна роднинска връзка ако трябва да съм честен, но аз съм доста резервиран относно такъв тип връзки, но все пак това не съм аз, така че стига да искате да сте заедно борете се !

devi
07-31-2009, 09:56
Подобна връзка няма бъдеще, ако ще я пазите в тайна. Случвало ми се е да си харесвам братовчед ми страшно много-само как бях хлътнала (ма си беше детска любов). :D Да ти кажа честно това е лоша идея да ходиш с някой от собствения си род.

TheGirlNextDoor
07-31-2009, 10:51

Темата е напълно сериозна! Какво ти се стори странно, че реши , че си правя ''ташак'' с вас ?

..че говориш за сватби и т.н.

вс на колко си?//

Jumbie483
07-31-2009, 10:58
^^ и аз искам да знам на колко сте ? :)
и от колко време сте заедно ?

аз лично съм против всички връзки, чийто проблем вкючва думата "роднини" ...

sladur4etyYy
07-31-2009, 11:03
Ти наистина си зле.. Това са предрасъдъци !
Каза ми да прочета за миналото ..

В човешката история, кръвосмешението се е разглеждало под различни ъгли. В едни случаи се е считало за желано, особено при богатите родове с цел запазване на материалното богатство и традициите във фамилиите. Така например, в семействата на монарсите (Древен Египет, Япония, Персия), както и в древногръцката, древноримската, френската и други култури, кръвосмешенията се толерирали.

В каква степен се е съблюдавало и съблюдава ли се и днес универсалното културно табу, което може да признае даден сексуален акт като кръвосмешение? Съдебните архиви, дневници, послания на моралистите и записките на редица писачи на битиета, позволяват да се натъкнем на достатъчен брой кръвосмесителни съюзи, които са се състояли в миналото.

Колкото до темата..

И ако забраните за кръвосмешението се базират на някои родствени връзки като секса между: баща и дъщеря, майка и син, брат и сестра, то към другите типове родство и до днес все още няма ясна позиция.

Забранени са отношенията между най-близките роднини - между родители и деца и между братя и сестри.

хаха, да е, тва били предразсъдъци 8-) ти иди кажи на майка си, че ще се жениш за племенника й, пък да видим колко ще е очарована. няма повече да споря, в крайна сметка всеки сам решава дали ще се чука с роднините си или не 8-)

п.п. тва, дето си го извадила от нета не е това, което имах предвид. проверявали са до 9- то коляно, защото оттам нататък се смята, че вече се размива родствената връзка.

Bvlgar
07-31-2009, 14:55
Първо ще започнеш с далечен братовчед, след това ще преминеш през първи братовчед, брат и т.н. Накрая ще изчукаш цялата си рода и няма да виждаш нищо необичайно в това. It's your choise

Xitap
07-31-2009, 15:01
Имам един познат, който прави секс със сестра си. Обаче мисля, че не са кръвни роднини, макар и той да казва, че са. И го правели, защото така поне знаели, че няма после да има разочарования. На въпроса какво ще стане ако има някоя беля (забременяване, болести), той каза само, че се пазели. Та... хора всякакви!

Tomorrowww
07-31-2009, 15:18
Имам един познат, който прави секс със сестра си. Обаче мисля, че не са кръвни роднини, макар и той да казва, че са. И го правели, защото така поне знаели, че няма после да има разочарования. На въпроса какво ще стане ако има някоя беля (забременяване, болести), той каза само, че се пазели. Та... хора всякакви!

:shock: :shock: :shock: :shock:

golqmumnik
07-31-2009, 15:18
Не виждам проблем,чичо ми и леля ми са 3ти братовчеди и имат два здрави сина на 20 и няколко години.От втори братовчед включително нататък няма проблеми,рискът за генетични мутации е пренебрежимо малък и е равен на този с неродственик.

myHeartIsOnlyForYou
07-31-2009, 15:32
Айде авторката кажи на колко сте и то колко време сте заедно.А и(ако не е прекалено нахално),любопитна съм как разбрахте че сте братовчеди??

haritov
07-31-2009, 15:44

е ай изчукай братовчед си тогава :D

ValzZi
07-31-2009, 15:53
леле .. не ти завиждам .. имам предвид че си позтавена в доста кофти позиция но ако аз бях на твое място щях да изчакам , да задържа нещата за момент и да видя как ще се развие с времето ..

HarumScarum
07-31-2009, 15:56

Открадна ми мислите. :lol:

ItalianMafia
07-31-2009, 15:58

Всъщност не знам дали въобще ми е братовчед, защото е братовчед на мой братовчед, тоест предполагам се водиме няква далечна рода, но кръвна връзка нямаме..
И не го смятам за нередно.. ;)
Това, че теб те мързи да прочетеш останалите ми мнения в темата не ме засяга, изложила съм с факти, че кръвосмешение има само между близки роднини..

evelinka1122
07-31-2009, 19:22
ми баба ми е казвала, че едни нейни втори братовчеди са се оженили... деца имат живи здрави, не са изроди :D
3-ти... голяма работа пука ли ви нали не сте брат и сестра :)

acdcfenka
07-31-2009, 19:24
Ако беше от кралско/царско семейство тази тема нямаше да я има. 8-)

Някой беше споменал за чукането между брат и сестра, бях чела, че някаква принцеса/не се сещам коя беше/ са я карали да се чука с брат си. :D

За нормалните хора братовчедската любов е не нормално нещо, но за кралският/царският двор е нормално нещо. Е преди години, де. За сега незнам, как са нещата.

selens
07-31-2009, 19:28
Аз съм ходила с 4 братовчед :D Не се отказвай все пак няма да се жените,че да се притесняваш от това,че сте братовчеди. :) Е ако сте 1 или 2 си е за притеснение де ..

haritov
07-31-2009, 19:28

Всъщност не знам дали въобще ми е братовчед, защото е братовчед на мой братовчед, тоест предполагам се водиме няква далечна рода, но кръвна връзка нямаме..
Това, че теб те мързи да прочетеш останалите ми мнения в темата не ме засяга, изложила съм с факти, че кръвосмешение има само между близки роднини..

сина на на брата на баща ти (чичо ти) е далечен роднина така ли еми здрави и читави уродчета ще си народите :D

vampirekiss
07-31-2009, 19:29
Сложна работа.Дам интересно ще стане,ако се стигне до сватба,но до тогаваа колко време има. 8-) Не е толкова близка раднинска връзка че да е болка за умиране.Ти си решаваш.

haritov
07-31-2009, 19:32
Сложна работа.Дам интересно ще стане,ако се стигне до сватба,но до тогаваа колко време има. 8-) Не е толкова близка раднинска връзка че да е болка за умиране.Ти си решаваш.

ти как ще се чувстваш ако леля ти е свекърва

TheGirlNextDoor
07-31-2009, 19:32
има и добра страна..на евентуалната ви сватба няма да имате проблеми с госите..дали са от страна на булката или младоженеца,защото ще са едни и същи.Пък и сватовете няма как да не се харесат,защото са израстнали заедно xxoxo 8-)

acdcfenka
07-31-2009, 19:34

ти как ще се чувстваш ако леля ти е свекърва

........................................

sexyto9612
07-31-2009, 19:41
Аз съм на 13 , той е на 17 . Познаваме се от близо година и половина, разбрахме , че сме братовчеди от другия ми братовчед, който му е 1ви братовчед и така... Значи аз първо го харесах в импулс и му поисках скайпа, след това се засичахме в обща компания и излизахме заедно, накрая след като го опознах, разбрах че е ТОЙ - идеала ми за момче, не само като външност, но и като характер :)
Не ме съдете за възрастта ми зная какво искам! Не съм някоя безмозъчна пикла, която не знае какво е любов ама разказва колко е влюбена.Не е така, нещата са наистина сериозни. Сега като видяхте възрастовата ни граница, ще кажете , че ме използва,но никога не ми е правил някакви намеци, все пак се съобразява с възрастта ми...Значи и да опитаме да го скрием, живеем в малък град и клюките се разпространяват за отрицателно време, просто е невъзможно да го скрием. Зная, че той има чувства към мен, показвал ми го е не веднъж, и то не на думи , а с дела.Но усещам как се опитва да се отдръпне от мен, защото все пак е по-голям и е наясно , че връзка от този тип е нередна. Дори когато се видим по центъра в отделни компании, той се срамува да ме поздрави дори като братовчедка,защото не иска да издава отношенията ни.Просто е прекалено срамежлив...

haritov
07-31-2009, 19:46
после ще си народят деца те ще пораснат ще имат и те деца които ще се оженят за братовчедите си :?

mitakavg
07-31-2009, 19:51
ти си на 13 а той на 17 на мен ни се струва малко кофти :(

haritov
07-31-2009, 19:53

то оная му работа по-голямо от асл то и бе :D :D :D

mitakavg
07-31-2009, 19:54

то оная му работа по-голямо от асл то и бе :D :D :D :razz: :razz: определено си прав е се пак неможе да сме сигурни :D

Tomorrowww
07-31-2009, 19:58
има и добра страна..на евентуалната ви сватба няма да имате проблеми с госите..дали са от страна на булката или младоженеца,защото ще са едни и същи.Пък и сватовете няма как да не се харесат,защото са израстнали заедно xxoxo 8-)

ахах криза е се пак.. икономисват хората.По - добре за някой братовчед , ама по - малко мангизи :lol: :lol:

LudoMlado
07-31-2009, 19:58
На такива като тебе в Америка им викат hillbillies.

selens
07-31-2009, 20:00

то оная му работа по-голямо от асл то и бе :D :D :D
:razz: :razz:

mitakavg
07-31-2009, 20:00
На такива като тебе в Америка им викат hillbillies. а в България как им викат :D

LudoMlado
07-31-2009, 20:01
На такива като тебе в Америка им викат hillbillies. а в България как им викат :D

Hillbilies.

sexyto9612
07-31-2009, 20:05
Еми да може да е по-голяма от асл-то ми , но вас мисля че не ви бърка.Моля ви за съвет не за критики!

mitakavg
07-31-2009, 20:06
Еми да може да е по-голяма от асл-то ми , но вас мисля че не ви бърка.Моля ви за съвет не за критики! ми ние ТИ даваме съвети

selens
07-31-2009, 20:07
Еми да може да е по-голяма от асл-то ми , но вас мисля че не ви бърка.Моля ви за съвет не за критики!
Ами то има нещо вярно в това че разликата ви е малко кофти не заради тези 4 години а за това ,че мислите по-различен начин. :neutral:

sexyto9612
07-31-2009, 20:12
Колкото и да искам мисля, че няма да успея да ви убедя, но наистина мислим по енакъв начин.. Това го прави идеалния за мен! :(

haritov
07-31-2009, 20:13
Ами то има нещо вярно в това че разликата ви е малко кофти не заради тези 4 години а за това ,че мислите по-различен начин. :neutral:

ама сигурно си проклинат родатата че са им роднини :D

selens
07-31-2009, 20:15
Колкото и да искам мисля, че няма да успея да ви убедя, но наистина мислим по енакъв начин.. Това го прави идеалния за мен! :(
Мила,никога не може да бъдеш сигурна в едно момче напълно НИКОГА!Външноста често лъже,може пред теб да е мил добър но всъщност да е точно обратното. :)

sexyto9612
07-31-2009, 20:17
Мила,никога не може да бъдеш сигурна в едно момче напълно НИКОГА!Външноста често лъже,може пред теб да е мил добър но всъщност да е точно обратното. :)

Разбира се, лъжци колкото щеш... Особено в днешно време... И все пак смятам че той не е от тях :-) Не само заради това , че го гледам с други очи защото го обичам, а и защото е така, приятелките ми също го намират за свестен

selens
07-31-2009, 20:20

Разбира се, лъжци колкото щеш... Особено в днешно време... И все пак смятам че той не е от тях :-) Не само заради това , че го гледам с други очи защото го обичам, а и защото е така, приятелките ми също го намират за свестен
И все пак внимавай,защото и приятелките са много "искрени" в днешно време. 8-)

haritov
07-31-2009, 20:20

е кажи на майка си сега кого обичаш да ви благослови

GD95
07-31-2009, 20:22
Аз веднага бих се отказала да го харесвам,дори да ми е 999тия братовчед :D Не знам...странно е :?

sexyto9612
07-31-2009, 20:24

И все пак внимавай,защото и приятелките са много "искрени" в днешно време. 8-)

0тносно приятелки съм доста скиптично настроена и наистина доста ги подбирам... Имах предвид 2 приятелки,които са единствените знаещи.. с тях се познаваме от детска градина

mitakavg
07-31-2009, 20:25
Подрехите посрещат по ума изпращат :D

selens
07-31-2009, 20:28

е кажи на майка си сега кого обичаш да ви благослови
По-добре недей,че моята като разбра почна да ми вика грешница :razz: трявало да ида в ада. 8-)

sexyto9612
07-31-2009, 20:30

Оф мите , нема що, ти си мн умен нали :?

mitakavg
07-31-2009, 20:32

Оф мите , нема що, ти си мн умен нали :?можеше да се направиш че неме познаваш нали? :D

haritov
07-31-2009, 20:33

какво ли би казал другаря Сталин сега

''нет человек нет проблем''

:D :D :D :D :D :D :D :D

sexyto9612
07-31-2009, 20:36

Оф мите , нема що, ти си мн умен нали :?можеше да се направиш че неме познаваш нали? :D

Не , не можех.. Писна ми да ме съдиш и да се заяждаш с мен, не само в студиото, ми където и да те видя , в скайпа даже а ся и ТУК! егати :-x

sexyto9612
07-31-2009, 20:37

Продалжавай да осираш темата ми, спами на воля :(

haritov
07-31-2009, 20:42

Продалжавай да осираш темата ми, спами на воля :(

ти гледай я наща тръгнала цар спамер да вика :D :D :D :D

mitakavg
07-31-2009, 20:43

Не , не можех.. Писна ми да ме съдиш и да се заяждаш с мен, не само в студиото, ми където и да те видя , в скайпа даже а ся и ТУК! егати :-x светът е малък :D :D :-D

YourPoison
07-31-2009, 20:43
да .. и засега може би по-добре не казвай на вашите..щом казваш и ,че са консервативни .. изживей си яките моменти с него ако наистина го обичаш .. : )

haritov
07-31-2009, 20:44
ако дъщеря ти се влюби в сина на сестра ти ще ти е яко нали :D :D :D :D

sexyto9612
07-31-2009, 20:49
да .. и засега може би по-добре не казвай на вашите..щом казваш и ,че са консервативни .. изживей си яките моменти с него ако наистина го обичаш .. : )

Това и ще направя.. Ако е писано, ще сме заедно, ако пък ли не- всяко зло за добро :)

sexyto9612
07-31-2009, 20:50
да , още по-яко ще бъде ако фана един вибратор и дойда да ти го намаам ф гъ3а

Tomorrowww
07-31-2009, 20:54
стига сте осирали темата .. има си ЛС , ако имате да казвате нещо на момичето :?

П.П. нищо лично ! 8-)

sexyto9612
07-31-2009, 20:55

Не , не можех.. Писна ми да ме съдиш и да се заяждаш с мен, не само в студиото, ми където и да те видя , в скайпа даже а ся и ТУК! егати :-x светът е малък :D :D :-D

Имам желание, да ти го направя още по-малък и тесен :-x И между другото ананасовото сокче което пиехме днес беше купено за теб, искахме да ти го подарим с картичка : приеми го за извинение,намек и извинение за намека, ама ни фана срам от другите и си го изпихме :D

mitakavg
07-31-2009, 20:58

Имам желание, да ти го направя още по-малък и тесен :-x И между другото ананасовото сокче което пиехме днес беше купено за теб, искахме да ти го подарим с картичка : приеми го за извинение,намек и извинение за намека, ама ни фана срам от другите и си го изпихме :D :razz: :razz: :razz:

haritov
07-31-2009, 21:04
да , още по-яко ще бъде ако фана един вибратор и дойда да ти го намаам ф гъ3а

:-D :)

ItalianMafia
07-31-2009, 21:09

сина на на брата на баща ти (чичо ти) е далечен роднина така ли еми здрави и читави уродчета ще си народите :D
Ама ти тъп ли си!?
Син е на братовчед на лелинчо ми, тоест мъжа на сестрата на майка ми.. ;)
И както казах уродчета може да родят само от близки роднински връзки при кръвосмешение - родители с деца, братя и сестри.. Тъпак!

Sladurchoo
07-31-2009, 21:13
попринцип няма нищо лошо в тва да се обичате дори и да сте братовчеди .. това не променя нещата .. а и за любовта няма граници .. :D .. още повече не сте първи братовчеди .. нито втори .. така, че няма проблем .. но все пак мисля, че трябва да поговориш с него .. а може и с родителите ти .. не вярвам да не те разберат .. и така можете да решите .. :-D

pushkova91
07-31-2009, 21:21

Значи с родителите си не съм говорила, защото са много консервативни и не биха приели нещата. Биха се опитали да ме разберат, но накрая ще ми кажат да се откажа и да го забравя защото нито те нито неговите родители биха одобрили връзката ни, просто ги познавам прекалено добре.Аз мисля че това е ТОЙ и искам да прекарам целия си живот с него, но църквата е против такъв вид бракове.Говорила съм и с него много по тази тема , той също е хлътнал до уши като мен, но си мисля че това ще има лош край :(
извинявай на колко си години че и за брак говорим

lastdaywithme
07-31-2009, 21:38
Виж незнам защо искаш съвет от нас при факта, че освен да ти кажем дали сме съгласни или не друго неможем да направим. Неискам да те разочаровам но ние хората сме такива, че дори по някаква причина да остане с теб за повече от следващите 2 седмици накрая отново ще се разделите и то няма да е защото например той или ти го искате, а защото все някой ще разбере ще се разчуе и ще стане много сдухано. Аз бих казала, че те подкрепям, но си представям и самата ситуация която ще се случи, ако някой разбере. Предлагам ти да се разделите по рано докато не сте се привързали, защото помисли малко- ти си на не повече от 16 години представи си колко още живот те чака. Повярвай той не е момчето на живота ти, да знам, че сега си мислиш това че няма да има друг, но не е така, защото вашата връзка е връзка без перспектива.

А по темата: Подкрепям те, че си смела, но и аз не бих удобрила такава връзка. Особено ако съм и на майка ти на мястото. Постави се и ти на нейно място! Ще си обесниш много работи :)

haritov
07-31-2009, 21:46

Ама ти тъп ли си!?
Син е на братовчед на лелинчо ми, тоест мъжа на сестрата на майка ми.. ;)
И както казах уродчета може да родят само от близки роднински връзки при кръвосмешение - родители с деца, братя и сестри.. Тъпак!

нали знаеш кои хора убиждат тези с изостанал умствен багаж :?

ItalianMafia
07-31-2009, 21:50
^ Тези които имат повече от тях.. ;)

haritov
07-31-2009, 21:55
^ Тези които имат повече от тях.. ;)

какво по ягодите искаш да кажеш че умните и възпитани хора ругаят като селски чубани ли ?

MaCe_Za_MiLi0nI
07-31-2009, 21:56
Ако искаш да си щастлива бъди с него и не се повлиявай от мнението на другите. Ако родителите ти не са съгласни и те са по важни за теб тогава няма смисъл си с него. Щом не сте 1 или 2 братовчеди късмет с него :P

ItalianMafia
07-31-2009, 21:57
Имаш доста интересно разбиране за "ругатни", но не ме засяга мнението и вижданията ти за това.. Няма да спамя повече..

haritov
07-31-2009, 21:58
Имаш доста интересно разбиране за "ругатни", но не ме засяга мнението и вижданията ти за това.. Няма да спамя повече..

е щом не си ме ругала значи думата тъпачка няма да убиди нали

sexyto9612
07-31-2009, 22:41
Виж незнам защо искаш съвет от нас при факта, че освен да ти кажем дали сме съгласни или не друго неможем да направим. Неискам да те разочаровам но ние хората сме такива, че дори по някаква причина да остане с теб за повече от следващите 2 седмици накрая отново ще се разделите и то няма да е защото например той или ти го искате, а защото все някой ще разбере ще се разчуе и ще стане много сдухано. Аз бих казала, че те подкрепям, но си представям и самата ситуация която ще се случи, ако някой разбере. Предлагам ти да се разделите по рано докато не сте се привързали, защото помисли малко- ти си на не повече от 16 години представи си колко още живот те чака. Повярвай той не е момчето на живота ти, да знам, че сега си мислиш това че няма да има друг, но не е така, защото вашата връзка е връзка без перспектива.
А по темата: Подкрепям те, че си смела, но и аз не бих удобрила такава връзка. Особено ако съм и на майка ти на мястото. Постави се и ти на нейно място! Ще си обесниш много работи :)

Просто искам да разбера мнението на другите, смисъл нещо като анкета, даже аз се чудих дали да пусна ма карай...Дали другите са имали такива връзки и ако да до колко сериозни са били.Ничие мнение не ще повлияе на любовта ми към него, нали за това пиша темата- за да чувам мнения независимо дали позитивни или негативни :)

selens
07-31-2009, 23:12

Брак :shock: :shock: Ти си само на 13 още колко имаш да видиш .. :D

PurpleDream
07-31-2009, 23:33
Аз съм на 13 , той е на 17 .
разбрах че е ТОЙ - идеала ми за момче, не само като външност, но и като характер :)
Не ме съдете за възрастта ми зная какво искам! Не съм някоя безмозъчна пикла, която не знае какво е любов ама разказва колко е влюбена.Не е така, нещата са наистина сериозни
Дори когато се видим по центъра в отделни компании, той се срамува да ме поздрави дори като братовчедка,защото не иска да издава отношенията ни.Просто е прекалено срамежлив...

напротив на 13 си,НЕ знаеш какво искаш,повярвай ми,след 2/3 год ще мислиш по много по различен начин...
разбрала си че той е идеала ти за момче,че ти с колко момчета си излизала,колко момчета познаваш...
нямам как да не те съдя на 13 си,не ставай от ония кифли деето от малки си мислят,че знаят всички и че са много умни
ами егати любовта деето е щом дори като братовчедка не те поздравява,няма значение колко е срамежлив -поздрава още по малко отправен към роднина,са едни добри обноски,уважение...

стига глупости не се занимавай с братовчед си,имам приятелка която тръгна с едно момче,вярно че не се обичаха,дори нз дали се харесваха,но се оказа че са братовчеди и веднага скъсаха...не изглупявай,остави го...

PurpleDream
07-31-2009, 23:34

момичеее,момичеее...няма да се оправиш... :?

selens
07-31-2009, 23:39
Има толкова да видиш и да преживееш още,не бързай така :) щом не те поздравява .. 8-)

mim4ety_sara
08-01-2009, 06:53
Щом това момче мисли като теб,значи е още с детският акъл :lol: Аз сега почнах да се водя с едно момче и се оказа,че той ми е 3 или 4 братовчед 8-) И ако тръгнем,никой няма да се кара и т.н .Даже ще ме пускат до по-късно и ще ми имат доверие.Разликата ни е една година аз на 14,той на 15 8-) 8-)

Jumbie483
08-01-2009, 07:14
Абе момиче.. ти си на 13. Не бъди толкова сигурна, че това е ТОЙ.. Има още мноооого да видиш и през още много да минеш и пак няма да си сигурна. След година само ще мислиш по съвсем различен начин и ако имаш достатъчно ум в главата ще се смееш на тази история с братовчед ти.

sexyto9612
08-01-2009, 12:22
Честно казано и аз си мисля че живота е пред мен, аз съм едва на 13. Има още много какво да видя и хубаво и лошо...Може да срещна много момчета , които да са по-добър вариянт за мен, но в момента друга мисъл освен за него нямам.. В началото си мислих , че това е нещо несериозно - просто свалка, но вече стана почти година и половина...Не смятам , че ще се откажа... През малкия си опит с момчетата, винаги съм била несериозна... Смисъл казвала съм колко ги обичам, но сега е по друг начин :(

Jumbie483
08-01-2009, 12:44
абе аз почти 4 години мислих един за нещо повече от другите, ти ми разправяй за година и нещо..
бъдете си заедно.. не го разгласявайте, пък след време ще мине и това и няма да имате главоболие..

sexyto9612
08-01-2009, 12:45
така ще стане най-добре :) мерси на всички за активноста по темата ми, аз нямам повече въпроси :)

selens
08-01-2009, 12:57
:) ;-)

Fill
08-01-2009, 13:35
Какво мислите- възможно ли е съществуването и (говоря за 3ти братовчеди и нагоре, не ме мислете за перверзна), защото се запознах с едно момче, тъкмо се сближихме и се оказахме 3ти братовчеди. Мисля че той е истинската ми любов и не мога да приема факта че трябва да се откажа от него. В началото за него не беше проблем и не му пукаше, но сега когато трябва да се крием от всички той наистина се срамува от факта че излиза с мен. Не мога да се откажа от него, наистина го обичам. Та въпроса ми е дали сте за или против такава връзка и дали би могла да е сериозна... От моя страна аз съм 100 % сериозна! :(
П.П само не казвайте че ако ме обича истински , няма да се притеснява, защото знаете какви сме хората- обиждаме и се подиграваме без да се замислим а той е много чувствителен

Щом е трети може, да неговорим по-нагоре. Да ви е сладко

sladur4etyYy
08-01-2009, 13:50

тя е яко във филма 8-) авторке, ти по- скоро харесваш тръпката от тва, че правиш нещо не особено редно, отколкото самото момче, от мен да знаеш.

sexyto9612
08-01-2009, 19:51

тя е яко във филма 8-) авторке, ти по- скоро харесваш тръпката от тва, че правиш нещо не особено редно, отколкото самото момче, от мен да знаеш.

Г Р Е Ш И Ш!

sulley
08-01-2009, 20:20
Да не ти пука,ако решат да не ви харесват поотделно или като двойка,ще си намерят милиони други причини,като се започне от роднинството и се стигне до чорапите ви. :lol:
Така че,обичайте се и тва е ! :-P

dannsy
08-17-2009, 13:00
На 13 години си ако не и по-малка. На твоите години че дори и на моите и на по-големи от нас това си е увлечение. Ще премине след месец, два и няма да ти пука

bloo
08-17-2009, 13:07
Говорила ли си с родителите си?
Питай ги какво мислят те.Пойскай им разрешение ако се наложи.
За мен 3-ти братовчеди е не сериозно "роднинство".

кви родители бре ?! хахахах
кво ти пука.. аз се възбуждах от 1-вият ми братовчед шото беше мн готин и мн секси, ама е мн голям за мен..

както и да е..тва ти е трети братовчед все пак.. налапвай ! :lol:

stanislafchety
08-17-2009, 13:36
spox be az imam wrazkka s moi 2-rii bra4ed qko mi e s nego obicham go i ne mislq da go ostawq :-D :grin:

PurpleDream
08-17-2009, 14:26
aбе вие тука се ебаси хората...не останаха ли хора на тая планета,че с братовчедите си ходите бе... :? :? :?

MaLkaTa_LaDy
08-17-2009, 21:20
Не трябва да ти пука, че ти е братовчед. Забавлявай се!

stup1fy
08-17-2009, 21:34
Никога няма да мога да разбера човешките чувства.
Имайки в предвид колко други момчета има по този свят,ти си се захванала със свой роднина,независимо близък или далечен.Това означава ,че доста силни нерви имаш и че просто не можеш да живееш спокоен живот!
Може да има незабравими хора,но няма незаменими. 8-)

va0461
08-18-2009, 19:23
Това за трети братовчеди е глупаво . Такива братовчеди дори се женят защото от църквата (католическата - за православната не знам) е позволено. Такаче това изобщо да не те притеснява :)

stup1fy
08-18-2009, 19:27
Това за трети братовчеди е глупаво . Такива братовчеди дори се женят защото от църквата (католическата - за православната не знам) е позволено. Такаче това изобщо да не те притеснява :)
Поне да знаеше възрастта на момичето преди да я буташ към олтара