View Full Version : Съжалявате ли..?!
Може би тази тема не е за тук, но не се сетих къде другаде да я постна.И така съжалявате ли за някоя постъпка направена от вас през миналото? Ако имахте възможност бихте ли върнали времето назад, за да поправите стореното от вас?! Или смятате, че всичко е било съдба..?
А, колкото до мен да съжалявам, че не влязох в природо-математическа гимназия и също съжалявам, че започнах да пуша.
Честно казано ... не се сещам нищо в момента, но дори и да имаше нещо надали бих искал да върна времето назад. Такава ми е била съдбата, а и откъде да знам какво би било, ако променя нещо ... Както казват хората "Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш" ...
Biskfitka
08-18-2009, 23:23
Има нещо, за което съжалявам.И искам да върна времето ама.. :?
Kostadin_682
08-19-2009, 00:42
Да... съжалявам за много неща... но бих искал да върна времето 7 месеца назад... и да поправя грешката си... :?
balon4eee
08-19-2009, 08:04
е не бе човеек Естествено че съжалявам Дори съжалявам за адски много неща :lol: То е нормално ... важно е да върви 8-)
aloveyou
08-19-2009, 08:08
Да,и аз съжалявам и ако имах възможност щях да върна времето назад и щях да поправя грешката си..Но това е невъзможно :(
И съм съгласна със - n3v3r4z - , "ако ти е писано да си удавиш,няма да се обесиш".. / Такава ни е съдбата,не може да се промени нищо :( /
Не, не съжалявам за нищо. :)
GreenMimss
08-19-2009, 08:55
И да съжалявам няма да променя нищо ... но найстина всеки е правил грешки в живота си, за които съжалява
да ... искам да поправя много неща
NnIkITYy
08-19-2009, 10:04
има няколко неща, които бих променила, ако можех да върна времето, ама няма как. Като ми е било писано така няма как :)
krisence
08-19-2009, 10:38
Кой не иска да върне времето назад и да поправи някоя грешка, ама не става такава ни била съдбата. :)
ludata90
08-19-2009, 11:00
Кой не иска да върне времето назад и да поправи някоя грешка, ама не става такава ни била съдбата. :)
Аз не искам. Дори и да можех да върна времето пак бих направила същото, дори и да не е правилно.
Искам да върна времето...само за 1 нещо :?
Не, не съжелявам.
Каквото и да съм сторила, направила или преживяла трябва да го приема и да не съжелявам. Няма смисъл от съжаление, понеже нищо не мога да променя.
MarRyJanEe
08-19-2009, 12:24
Не. Аз не съжалявам за нищо. Щом съм направила нещо, значи съм имала причина. Пък и да съжалявам и да не съжалявам .. може ли да се промени нещо ?
dan40123
08-19-2009, 12:26
седин път преди 5 години едно момче ме помоли да сме приятели не го познавах и сега се замислям трябваше ли да приема защото тогава му казах че приятелите са ми достатъчни които имам и си тръгнах
Assshley
08-19-2009, 12:56
Не съжелявам.Няма смисъл и да съжелявам,защото нищо вече направено няма да се върне.Решила съм го - направила съм го .. това е.
ThePowerOfLove
08-19-2009, 13:21
Съжалявала съм ама нищо не мога да променя.. Квото е станало, станало е :) Поне съм си направила изводите и съм се научила на нещо от грешките ми :) Това е важното
myHeartIsOnlyForYou
08-19-2009, 14:13
Естествено че съжалявам и то за много неща,но няма как да ги променя.Може би ако променя миналото настоящето също ще е друго,така че по-добре да не се връщам назад,а да гледам бъдещето :) .
NaNa_SladuRana
08-19-2009, 14:19
човек е изтъкан от мисли и дела,ако съжеляваш за някоя постъпка,то съжеляваш за това какъв си... Мразя самосъжалението :)
Не съжалявам за нищо.Каквото и да съм правила-вече е минало. :)
Никога не трябва да съжаляваш.Всяко зло за добро.
Moonchild
08-19-2009, 14:49
Да разбира се,че съжалявам,но това,което не ме убива ме прави по силна
Sunny_stz
08-19-2009, 15:35
Не се сещам сега дали бих искала да променя нещо.Мисля че всичко е съдба и нещата се случват както трябва да се случват!
mynichka
08-19-2009, 15:37
Да, съжалявах..че влязох в училището, което учих от 8до 12 клас, но се радвам- завърших ..както и да е, вече е минало :)
rachel_billson
08-19-2009, 18:09
Не съжелявам за нищо. :)
lifelesscorpse
08-19-2009, 19:22
Съжалявам за много неща,с които бяха наранени хора,които не го заслужават и то много важни за мен хора...За съжаление смятам,че просто всичко е съдба и всяко едно нещо е трябвало да стане,за да съм сега на тоя хал...Така че...каквото е-това е...Не ми пука особено много вече...
fluffka1
08-19-2009, 22:34
то винаги ще се намери за какво да се съжалява>съжалявам да, ако можех бих си подредила миналото ама... :o :(
remix1912
08-20-2009, 06:58
Съжалявам че не ядох повече банички с боза като малък
А иначе да има доста работи дори и да си обмислям действията
съжалявам за доста неща обаче няма как да върна времето и да поправа грешките... :-o