PDA

View Full Version : Попърс и секс

ImmortalTechnique
08-21-2009, 09:15
Пробвали ли сте попърс, докато се чукате? Харесва ли ви? В чуждестранните сайтове, пише, че води до релаксация на гладката мускулатура и заради това му свойство се ползва широко от гей общността да си разлабват халките :D Отпуска сфинктера, значи е идеално за анален секс. Пък и като си лъхнеш точно преди изпразване, пръскаш като маркуч :D

Кофтито е че много кратко държи, пък и и двете ръце трябва да са ти свободни, с едната да държиш шишенцето, с другата да отвиваш капачката и т.н., а по време на бурен секс това си е малко неудобно, но гледах в неккъв сайт маска за попърс, наподобява маската за кислород, само накрайника е направен специално за попърс шишенце. Една такава маска ще е направо лудница 8-) хем фетиш за жената (неккъв маскиран я чука), хем ще си high през цялото време (освен ако не получиш blackout по някое време или да почне да те цепи тиквата).

Poppers rulez!

Maskata
08-21-2009, 10:13
Бих искал да пробвам да видя кво е верно преди да свършиш...амааа иначе наистина неудобно ..па тва па онова ... :grin: :grin:

SummerRain
08-21-2009, 10:20
Кво е това?

ImmortalTechnique
08-21-2009, 16:41
Кво е това?

Съдейки по този отговор, а и по факта, че около 100 човека са видели темата, а само 1 отговор е на човек, който знае какво е попърс, явно, че е доста неразпространено сред младежта. Младежта думка амфети и друго не знае. :)

Попърс са едни малки шишенца, пълни с летлива (да не се бърка с леплива) течност, амил нитрит или други видове нитрити, които се продават в секс шоповете като "стаен ароматизатор за секс". Отваряш шишенцето и го оставяш до леглото, то се изпарява и повдига настроението ви за секс. На теория. На практика си е жив ташак, щото то трябва една кофа попърс да се изпари в една средно голяма стая, че да усетиш нещо. Затова на практика се шмъркат изпаренията от гърлото на шишенцето. Много хора го правят в клубовете и по партита също така.

Ефектът? Хм, ами ефектът, освен споменатото отпускане на гладката мускулатура, най-кратко може да се опише, че ти става хубаво;) все едно си се надишал с кале :D

Калюга крю маафака 8-) КаЛевче-Кефче;)

theworldleader
08-21-2009, 16:43
По скоро други вещества бих приел, за да си доставя по-голямо удоволствие в секса и за разнообразие.

BePoHuKa
08-21-2009, 16:43
:D Т'ва съм го гледала :D В някакъв филм ли беше не се сещам. Ами..не съм пробвала такива работи. :-D

ImmortalTechnique
08-21-2009, 16:46
По скоро други вещества бих приел, за да си доставя по-голямо удоволствие в секса и за разнообразие.

Е, ся ти пък! Те другите вещества са си друга бира :D Ще вземат да ни заключат темата за пропаганда на забранени субстанции. Виж попърса (и калето;)) е легален.

theworldleader
08-21-2009, 16:48
Хаха, да за това не споменах имена, а просто загаднах, а ето че по-големите ме разбраха :)

amk933
08-21-2009, 17:23
:D Т'ва съм го гледала :D В някакъв филм ли беше не се сещам. Ами..не съм пробвала такива работи. :-D

Заедно го гледахме бе, не помниш ли? Филмът се казваше "На Гости У Вероника" :D Беше live. =P~ После разправяй ти, че не си опитвала такива работи и си го била гледала по филмите...лъжи! 8-)

fenasf
08-21-2009, 17:34
Кво е това?

Съдейки по този отговор, а и по факта, че около 100 човека са видели темата, а само 1 отговор е на човек, който знае какво е попърс, явно, че е доста неразпространено сред младежта. Младежта думка амфети и друго не знае. :)

Попърс са едни малки шишенца, пълни с летлива (да не се бърка с леплива) течност, амил нитрит или други видове нитрити, които се продават в секс шоповете като "стаен ароматизатор за секс". Отваряш шишенцето и го оставяш до леглото, то се изпарява и повдига настроението ви за секс. На теория. На практика си е жив ташак, щото то трябва една кофа попърс да се изпари в една средно голяма стая, че да усетиш нещо. Затова на практика се шмъркат изпаренията от гърлото на шишенцето. Много хора го правят в клубовете и по партита също така.

Ефектът? Хм, ами ефектът, освен споменатото отпускане на гладката мускулатура, най-кратко може да се опише, че ти става хубаво;) все едно си се надишал с кале :D

Калюга крю маафака 8-) КаЛевче-Кефче;)

Ще отворя едно по време на някой час в училище :-D интересно ми е какъв ще е ефекта 8-)

amk933
08-21-2009, 17:48
^Екскурзия до дирекцията ще е ефекта. :)

ImmortalTechnique
08-21-2009, 17:51
Да бе,що? То се продава легално бе. Ефектът ще е нулев. Прочети пак темата и ще разбереш що.

amk933
08-21-2009, 17:56
Да бе,що? То се продава легално бе. Ефектът ще е нулев. Прочети пак темата и ще разбереш що.

То и алкохола и цигарите се продават легално на лица над 18 години, а след като това се продава в сексшоповете, значи и то спада в тази категория. Отвори една бутилка водка, запали една цигара в час и виж какъв ще е ефекта. Същото и с попърса... :)

ImmortalTechnique
08-21-2009, 18:00
11 и 12 клас са 18+. Освен това в правилниците на училищата алкохолът и цигарите са забранени, но не и попърсът.

t0d1t0
08-21-2009, 18:03
пробвал съм ... Пълна простотия... http://img.zamunda.net/pic/smilies/dots.gif

xHARDCANDYx
08-21-2009, 18:24
Айде бе...Незнаели за Попърс...Яяя :D

BringYourOwnBeer
08-21-2009, 18:42
Негативни ефекти има ли ??

NeverTheSame
08-21-2009, 18:44
Звучи готино.
До сега не бях чувала за това,но определено ми звучи добре xD

Ilikeliljon
08-21-2009, 19:14
Определено на който му звучи добре или му харесва мозъчната му активност затихва, иначе не може да се обясни защо проявява такава липса на мислене :-o :-o :-o

Swingswing
08-21-2009, 19:47
Негативни ефекти има ли ??

Ако злоупотребяваш може да те зацепи главата, друго не съм забелязъл.

Иначе ефекта е супер, все едно ти слагат буфер в черепната кутия и надуват баса... абе яко е, особенно по време на секс е несравнимо :-D

xHARDCANDYx
08-21-2009, 20:01
Странични ефекти..Стяга те главата

ImmortalTechnique
08-21-2009, 22:19
Определено на който му звучи добре или му харесва мозъчната му активност затихва, иначе не може да се обясни защо проявява такава липса на мислене :-o :-o :-o

Тоз пък Ентелигент, I like Lil Jon, Лил Джон е лайнце и щом го харесваш ми е ясно къв си. Липса на мислене? А ректален пролапс искаш ли? ;) Споко, само се шегувам.

Swingswing
08-22-2009, 06:13

Тоз пък Ентелигент, I like Lil Jon, Лил Джон е лайнце и щом го харесваш ми е ясно къв си. Липса на мислене? А ректален пролапс искаш ли? ;) Споко, само се шегувам.

Може да е лайненце ама е фрашкан с кеш нали :D

Ilikeliljon
08-22-2009, 10:46

Хайде споко там с безсмъртните техники, да не те правим смъртен :) :) :) И аз се шегувам сега да не се вържеш 8-) 8-)

balon4eee
08-22-2009, 11:49
попърса действа 1 мин бе братленце :lol: Ти тряя да чукаш с шишенцето в едната ръка :lol:

ERvili
08-22-2009, 20:34
Ще отворя едно по време на някой час в училище :-D интересно ми е какъв ще е ефекта 8-)
..и аз съм доста любопитна...хахаах :D :D :D

dontgiveafuck
08-23-2009, 00:22
пробвала съм попърс още преди да започна да правя секс. яко е.

thespark
08-23-2009, 00:26
що прикаате фафли немом да разберем

anonimchetou
08-23-2009, 06:14
пробвала съм и на мен и на приятеля ми ни хареса адски много.. 3-4 дена го правихме така..ама скоро не сме.. иначе чуството върховно. Възбудата се увеличава и самото усещане е по приятно.

Panda^^
03-01-2014, 16:19
аз да питам понеже съм момиче...При жените какво е усещането ? на под 18 продават ли го ? колко време трае ? и колко струва?

djipsito
03-01-2014, 19:40
аз да питам понеже съм момиче...При жените какво е усещането ? на под 18 продават ли го ? колко време трае ? и колко струва?

Страхотно е! Зависи какъв е, има страхотни аромати, пристрастяващи бих казала. Действа както при момчетата, за кратко усещаш все едно главата ти се увеличава или и аз не знам как да го обясня, ама чувството е страхотно. Аз съм го ползвала преди секс, няколко пъти вдишах аромата и се чувствах уникално. Само не бива да се прекалява, можеш да се замаеш и да паднеш или както казаха по-горе, да почне да те боли главата.

Попърса по принцип не е за вдишане, достатъчно е да оставиш шишенцето отворено в стаята и да се разнесе навсякъде аромата.

Продава се по секс шоповете, в Испания е забранен, в България мисля, че не е. Не си спомням, ама преди години във Варна бях видяла на оферта 2 за 30 лева, иначе май само едното е толкова. Скъпо е и е супер малко количество. Не знам дали продават на непълнолетни.

draid
03-01-2014, 22:09
Леле тема от 2009...

Пробвал съм и определено не го намерих нито за уникално изживяване, нито за възбуждащо. Явно много хора им влияе психиката и става малко като при плацебото.

Panda^^
03-02-2014, 11:15
и аз щях да кяжя че може би е плацебо ефект ... а може просто на всеки да действа разлечно .. а най лошият сценарий при прекаляване ?

anonymous708973
03-02-2014, 11:23
Не знам дали продават на непълнолетни.

Една съученичка в 6-ти клас домъкна такова да го дишаме в тоалетните. Стана ни смешно, нищо общо със секс :д Ама много ни беше смешно, гърчихме се като луди.
Оттогава не съм пробвала, пък май трябва, пу пу.

draid
03-02-2014, 13:37
и аз щях да кяжя че може би е плацебо ефект ... а може просто на всеки да действа разлечно .. а най лошият сценарий при прекаляване ?

Предвид ефекта му върху мозъка и нахлуването на кръв там, предполагам че спокойно може да припаднеш от него, да си докараш брутален главобол, че може би и нещо по-лошо. Наистина дишах и аз и тогавашната ми приятелка и не видях да имам по различно желание за секс от обикновеното, нито пък секса след това е бил незабравим.

Panda^^
03-03-2014, 15:39
а нещо друго някай да ми препоръча за повече възбуда че нищо не помага и не мога да свършвам :(

DarkTemplar
03-03-2014, 15:43
а нещо друго някай да ми препоръча за повече възбуда че нищо не помага и не мога да свършвам :(
По-добър сексуален партньор?

Naive
03-03-2014, 15:48
По-добър сексуален партньор?Това невинаги е решение. Може проблемът да си е в главата и нагласата й. :)

Panda^^
03-03-2014, 15:48
По-добър сексуален партньор?

не не нещо като лубрекант който те възбужда или нз .. момчето се старае просто аз немога и се чувствам виновна :(

Naive
03-03-2014, 15:50
Аз на първо време бих ти препоръчала уроци по български език. След тях можеш да мислиш и за лубрЕканти вече.

DarkTemplar
03-03-2014, 15:53
Това невинаги е решение. Може проблемът да си е в главата и нагласата й. :)
Мда, и това си има значение. Важното е да се чувства отпусната, уверена и предразположена, как ще го постигне зависи най-вече от нея, но и от партньора.

не не нещо като лубрекант който те възбужда или нз .. момчето се старае просто аз немога и се чувствам виновна :(
Лубриканти най-различни, има ги както в супермаркетите, така и в аптеките и секс магазините. Експериментирайте, виж какво ти харесва в секса и го практикувайте в името на заветния оргазъм. ;)

djipsito
03-03-2014, 17:06

Durex Play O

FTanimation
03-03-2014, 21:30
Ами не знам колко е безвредно да дишаш някаква химия, която ти разширява кръвоносните съдове в мозъка, в следствие на което може да припаднеш, спукаш съд (ако си предразположен към инсулти) и кой знае какво още... Зарежете ги тия простотий... Пробвайте някакви естествени неща - например яко спорт преди секс - например 30мин. тичане или цял ден ходене в планината, възбудата ще е по-голяма, пък и е по-здравословно.

drebosa4ko
11-14-2014, 12:39
Някой знае ли поопърса с какво може да се замести,но да има същия ефект като попърса :)?

drebosa4ko
11-14-2014, 12:40
Някой знае ли поопърса с какво може да се замести,но да има същия ефект като попърса :)?

Ivaaaaa
09-11-2018, 12:15
^незаконно

Necrologist
09-11-2018, 22:17

С шамари.

kristiqnmetodiev
10-18-2019, 14:27
Oooo дааааааааа, секса е страхотен след попърс, уникален бих казал
купувам, си редовно от тук https://www.sexshop.bg/sex-apteka/poppers/