PDA

View Full Version : Бърза Диета

Manenkoto
03-15-2010, 20:45
Здравейте искам някоя бърза диета за 1 до 3 седмици примерно. Със желан ефект разбира се, а не да гладувам на празно... Много благодаря за помоща :D :-) :-)

MichellePhan
03-15-2010, 20:58
Диетата на Боряна-10 дена 8-10 кг

Aniiiii
03-15-2010, 21:05
Еми ти щом си решила да гладуваш - не ти трябва диета.
Колко кг искаш да свалиш? Пробвай да се ограничаваш (знаеш от какво) и пак ще имаш ефект според мен.

Успех!!

Manenkoto
03-15-2010, 21:12
ох опитах с ограничение и останових че нямам ефект в смисъл немога да се огранича :D

Manenkoto
03-15-2010, 21:14
Диетата на Боряна-10 дена 8-10 кг

Тоест? :?

Dopeass
03-15-2010, 21:42
1 ден - две кофички кисело мляко
2 ден - зеленчуци всякакви
3 ден - 5 варени картофа
4 ден - 5 варени яйца
5 ден - 800гр. месо (варено, печено, без сол и мазнина) (препоръчва се пилешко или телешко)

YouDontKnowMe
03-15-2010, 22:04
Ами, като не можеш да се ограничаваш 0 няма отслабване, това е.
За 3 седмици щом искаш да отслабнеш, трябва доста да намалиш храната . Иначе не става.

BurnX86
03-15-2010, 22:18
Не става с неядене.Става с това да знаеш какво да ядеш и как да тренираш.

anna93
03-16-2010, 01:43
3 ден - 5 варени картофа
4 ден - 5 варени яйца
5 ден - 800гр. месо (варено, печено, без сол и мазнина) (препоръчва се пилешко или телешко)

+ Тренировки

Manenkoto
03-16-2010, 04:27
Благодаря :D Е всъщноста аз искам тази седмица диета а другата да постя до Велик ден и за това така иначе да и тренировки съм намерила доста добри упражнения пък дано стане :grin:

SolusChristus
03-16-2010, 04:39
Яж каквото искаш, колкото искаш, само гори калориите.

Сутрин като станеш, разтягай мускулите и 5 км през квартала да си изтичала. :P

До месец, два, шест ще си супер.

iLoveChocolate
03-16-2010, 07:10
а коя е тази витамино-протеинова диета?

Sissy90
03-16-2010, 07:28
3 ден - 5 варени картофа
4 ден - 5 варени яйца

+ Тренировки
Аз с толкова храна няма да имам сили да отида на лекции, какво остава за тренировки :? Особено 1 и 2 ден.

BurnX86
03-16-2010, 07:46
Пълна лудост.....2 кисели млека цял ден......яде се врез равни интервали цялият ден,,,,не се ядат боклуци(разбираи чипс,сладки,дюнери и др) и късно вечер след 7 не се хапва ни6то защото не можеш да го иразходиш като енерия и се превръща в мазнини.

gLypChenCee
03-16-2010, 08:36
Лунна диета. : )

bettinabarty
03-16-2010, 10:20
Благодаря :D Е всъщноста аз искам тази седмица диета а другата да постя до Велик ден и за това така иначе да и тренировки съм намерила доста добри упражнения пък дано стане :grin:

И аз също като теб ;] Аидй заедно :D Съвсем сериозно говоря ;]

Canis_Dirus
03-16-2010, 10:29
1 Ден - 3 литра минерална вода Девин
2 Ден - 3 литра минерална вода горна баня
3 Ден - 3 литра минерална вода Хисар
4 ден - 3 литра чешмяна вода

Този цикъл се повтаря 4 пъти или общо 16 дни.
На 20 ден получавате 3 литра светена вода от дядо поп!

HauteCouture08
03-16-2010, 10:40
Във всяка диета има малко или много ограничение, след като неможеш да се ограничаваш няма и как да си на диета, иска се воля!! Но най - важното е движението и по-полезни храни, пълнозърнест черен хляб, яйца, плодове и зеленчуци, ядки, пий много вода и това има най голям ефект а не някви измислени диети!

pinki
03-16-2010, 11:21
Диетата на Боряна съм я правила :) За 8 дни свалих 6кг и в интерес на истината глад изпитвах само 1я ден ;)

titinkaa
03-16-2010, 11:46
Витаминно-протеиновата или 90-дневната,макар че за 90-дн.диета трябва поне 5 седмици да я спазваш за да я спреш,а тая на Боряна си е чист глад и мъчение :? 8-)

sunshine1
03-16-2010, 11:58
Започни диетата на Боряна аз още на първите 5 дена бях махнала 5 кг., а на другите 5 дена още 3 + тренировки по 30 минути на ден минимум.
Късмет :-)
Пък ако се решиш пиши и може и аз да ти правя компания, защото тея дни се чуствам малко тежко :)

Manenkoto
03-16-2010, 20:07

Най-добрата диета е тая :D :D :D :D

Dopeass
03-16-2010, 20:11
дае и по този начин ще си изпикаеш всички възможни сокове :lol:
Амфет и вода е най-добрата, ама мн скъпо идва 8-)

Sissy90
03-16-2010, 20:21

:lol: Винаги намираш какво да кажеш, че да ни окуражиш 8-)

shupishup
03-16-2010, 20:51
При диетата на Бори най-гадно е първият ден-ако успееш да го преминеш, ще минеш и останалите без проблем =) аз не успях.. xD

MichellePhan
03-16-2010, 20:56
Какви упражнения :) Аз също смятам да започна диета,но не съм си намерила упражнения,който да правя :([/quote]

Manenkoto
03-17-2010, 05:33
Какви упражнения :) Аз също смятам да започна диета,но не съм си намерила упражнения,който да правя :([/quote]

Ами имаше една тема нещо някакви клипове бяга за "Плосък Корем" нещо за талия сега ще я намеря да я покажа :D

Manenkoto
03-17-2010, 05:41
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=324759 Ето я темичката вижте там упражненията аз мисля че стават... :grin:

Loshotia
03-17-2010, 06:05
С тая диета като бонус към стопените кила получавате и гастрит или някоя подобна красота.

Аз в момента съм на Скарсдейл диетата. Днес започвам третия ден и досег съм смъкнала 1.5кг. Диетата продължава 14 дни, а авторът на книгата обещава 8 килограма.

но не е подходяща за постещо

Manenkoto
03-17-2010, 06:22
С тая диета като бонус към стопените кила получавате и гастрит или някоя подобна красота.

Аз в момента съм на Скарсдейл диетата. Днес започвам третия ден и досег съм смъкнала 1.5кг. Диетата продължава 14 дни, а авторът на книгата обещава 8 килограма.

Мхмм видях я бивая тази диета но може след това поста ако има още желание ама съм доста качила и е яко тъпо някакво се чувствам апа майка ми постояно ми го натяква така че и да ми стане нещо тя ще е виновна :D :D

Manenkoto
03-17-2010, 06:33
А при тази диета на Боряна може ли да се пиее кафе нещо или нищо не трябва да пия? А също плодове мога ли да хапвам например грейфурд или портокал?

lipstick
03-17-2010, 07:13
а коя е тази витамино-протеинова диета?

По време на тази диета е позволено да се ядат САМО протеини и витамини. Мазнини и въглехидрати трябва да бъде напълно изключена от храната. Храната трябва да се яде без сосове и подправки (кетчуп, майонеза, сметана, т.н.). Разрешена е само солта, но умерено. Протеин и витамин компоненти на храната трябва да се консумират поотделно – време на различни ястия. Както е известно, разделното хранене насърчава загуба на тегло.

Можете да пиете по време на диета вода(обикновена или минерална) за предпочитане гореща, чай (без захар и билкови настойки). Броят на тези течности не е ограничен. Други напитки (лимонада, сокове, бира, алкохол, и т.н.) са изключени.

Храната трябва да се вземат шест пъти на ден, на всеки 2,5 часа. Поради факта, че от едно хранене на друго не е толкова много време, чувство на глад не възниква.

Ето примерен Вариант:

8:00 – две варени яйца (протеинов компонент);
10:30 – един грейпфрут (витаминен компонент);
13:00 – 200 грама варено месо (протеинов компонент);
15:30 – две ябълки (витаминен компонент);
18:00 – 200 грама варена риба (протеинов компонент);
20:30 – един голям портокал (витаминен компонент).

Като протеинови компоненти могат да се консумират: яйца, чисто месо и риба, извара, сирене (нискомаслено), варени колбаси (с ниско съдържание на мазнини).

Като витаминен компонент могат да са плодове, сурови или варени зеленчуци без подправки (като захарно цвекло, моркови, краставици, домати, чушки, и т.н.). Не яжте прекалено сладки плодове като грозде, банани, кайсии.

roshlichka
03-17-2010, 10:19

аауу аз прочетох за нея и искам да я започна но може ли да те помоля да напишеш едно дневно меню примерно първия и втория ден какво яде.. много те помоля.. :-)

Loshotia
03-17-2010, 10:33
В интернет има доста публикации по въпроса, но ето:
закуска(една и съща през всичките 14 дни):
половин грейпфрут, препечена филия ръжен/пълнозърнест хляб и чай или кафе без захар, сметани и тн

обяд:
първият ден ядох пилешка пържола от бяло месо и нарязани домати
вторият ден две кюфтета и моркови( нямаше как да си направя салата в университета)
третият ден(днес) си сварих риба(ужасно е) и си настъргах морков с малко сол и оцет
вечеря:
първият ден си изпекох риба на скара със салата от домати и краставици
вторият ден ядох плодова салата
третият ден ще ям пилешка пържола със зелена салата.

Пие се вода, чай и кафе единствено. Ако много ти се дояде сладко, може кола лайт да си вземеш или нещо с подсладител, но не е препоръчителлно- газирано е все пак. Иначе ако огладнееш през деня яж моркови.

roshlichka
03-17-2010, 10:53
окейй.. много ти благодаряяя :-) :-) :-)

Manenkoto
03-17-2010, 11:54
В интернет има доста публикации по въпроса, но ето:
закуска(една и съща през всичките 14 дни):
половин грейпфрут, препечена филия ръжен/пълнозърнест хляб и чай или кафе без захар, сметани и тн

обяд:
първият ден ядох пилешка пържола от бяло месо и нарязани домати
вторият ден две кюфтета и моркови( нямаше как да си направя салата в университета)
третият ден(днес) си сварих риба(ужасно е) и си настъргах морков с малко сол и оцет
вечеря:
първият ден си изпекох риба на скара със салата от домати и краставици
вторият ден ядох плодова салата
третият ден ще ям пилешка пържола със зелена салата.

Пие се вода, чай и кафе единствено. Ако много ти се дояде сладко, може кола лайт да си вземеш или нещо с подсладител, но не е препоръчителлно- газирано е все пак. Иначе ако огладнееш през деня яж моркови.

Извинявай мацка ама от пиле тъмно месо няма може би имаш предвид или бяло месо защото и рибата и пилето са бели меса...

Loshotia
03-17-2010, 12:09
:shock:
Ама ти сериозно ли?
:D
На пилешките гърди им се казва бяло месо :):)

Dopeass
03-17-2010, 12:09
^Ще ме извиняваш мацка, но бутчето и крилцата според теб бяло месо ли са?

Loshotia
03-17-2010, 12:10
Те са вкусно месо 8)
особено в Дивака...половин килограм крилца...бира :S

Manenkoto
03-17-2010, 12:12

Е да но цялото пиле се води бяло месо :D В смисъл телешкото и свинското са тъмни меса :?

Loshotia
03-17-2010, 12:23

Е да но цялото пиле се води бяло месо :D В смисъл телешкото и свинското са тъмни меса :?
Не са тъмни, а са червени меса. Това са свинско, телешко и ангешко. Адски много креатин съдърржат, което им е хубавото, но и много мазнини. Затова не ги дават при диети.

Иначе пилето не се води бял месо. Бялото месо са гърдите. Даже на Запад в суперите бутчета и крилца са доста по- евтини от бялото месо. Не знам защо, затова, ако някой обясни, ще съм благодарна :)

GossipGirl89
03-17-2010, 12:41
Добре де, явно аз съм няква дефектна и просто не мога да си обесня как за 5 дни ще сваля 5 кг :shock: :D - това и с мист глад няма да го постигна :) Явно всичко си е до организъм.
Иначе за доста диети съм чела, някои от тях съм ги спазвала и най-голям ефект имах от режима на Пиер Дюкан. Там си хапваш почти всичко и не усещаш чак толкова ограниченията. Е да, повечко време изисква и е по-бавна, но пък за сметка на това ако спортуваш редовно и си правиш упражнения после ефекта се превръща в траен, докато с тези седмични диети килограмите се свалят рязко, а после в 80-90% от случаите се качват двойно :) Така че моят съвет към авторката е по-добре бавничко да сваляш, но да знаеш, че след това ще си запазиш исканото тегло, отколкото от раз да ги свалиш и след това да ки качиш пак, че даже двойно и тройно... А и другото което е - нали не смяташ цал живот да не ядеш почти нищо, за да ги пазиш тия кг? Това й е хубавото на Дюкановата диета, че свикваш с нея и после ти се превръща в начин на живот. А и не се лишаваш от почти нищо освен от попринцип вредните и непрепоръчителните храни като тестено, сладко и газирано :)

Manenkoto
03-17-2010, 12:46

Не са тъмни, а са червени меса. Това са свинско, телешко и ангешко. Адски много креатин съдърржат, което им е хубавото, но и много мазнини. Затова не ги дават при диети.

Иначе пилето не се води бял месо. Бялото месо са гърдите. Даже на Запад в суперите бутчета и крилца са доста по- евтини от бялото месо. Не знам защо, затова, ако някой обясни, ще съм благодарна :)

Е добре тогава защо казваме че с бяло вино върви бяло месо демек риба и пиле, а с червеното да червени меса както казваш ти... В смисъл то все си е бяло месо не конкретизираме че ако са крилца пилешки ще трябва да пием червено вино това имам предвид :D

Manenkoto
03-17-2010, 12:50
Добре де, явно аз съм няква дефектна и просто не мога да си обесня как за 5 дни ще сваля 5 кг :shock: :D - това и с мист глад няма да го постигна :) Явно всичко си е до организъм.
Иначе за доста диети съм чела, някои от тях съм ги спазвала и най-голям ефект имах от режима на Пиер Дюкан. Там си хапваш почти всичко и не усещаш чак толкова ограниченията. Е да, повечко време изисква и е по-бавна, но пък за сметка на това ако спортуваш редовно и си правиш упражнения после ефекта се превръща в траен, докато с тези седмични диети килограмите се свалят рязко, а после в 80-90% от случаите се качват двойно :) Така че моят съвет към авторката е по-добре бавничко да сваляш, но да знаеш, че след това ще си запазиш исканото тегло, отколкото от раз да ги свалиш и след това да ки качиш пак, че даже двойно и тройно... А и другото което е - нали не смяташ цал живот да не ядеш почти нищо, за да ги пазиш тия кг? Това й е хубавото на Дюкановата диета, че свикваш с нея и после ти се превръща в начин на живот. А и не се лишаваш от почти нищо освен от попринцип вредните и непрепоръчителните храни като тестено, сладко и газирано :)

Да чувала съм са Дюкан, но мсиял че тази дето е 90 дни е по добра диета. Права си че свикаш защото човек трява да направи нещо в продължение на 60 дни за да му стане навик поне така съм чела. Ам аз ако реша ще я правя тази дета въпроса е че искам да се прочистя малко а не да си ям каквото искам без да се ограничавам много много. В смисъл забелязах си че като мисля че няма да ям за вечеря нещо дето има в хладилника и започвам да изпитвам още по голям глад :D :D Много е тъпо така....

Dopeass
03-17-2010, 13:20
Те са вкусно месо 8)
особено в Дивака...половин килограм крилца...бира :S
В Дивака май всичко си е на аванта и доста вкусно и доста изгодно иии оооо да потекоха ми лигите :shock:

justbe777
03-17-2010, 19:53
Здравейте ! Аз днес съм 1ви ден и ми е добре..не усещам много много глад,но хапнах 2 млека и малко :D много вода пих(това е много важно) Аз имам воля и ще ги издържа,че до 26ти май имам да свалям 13 кг :D Така,че .. пишете резултатите си,ако някой я е почнал :)

Manenkoto
03-17-2010, 21:10
И аз почнах ще видиме утре днес издържах де немога да се оплача изпитвам глад амаа се търпи :D :-) :-)

pinki
03-18-2010, 09:24
аз съм от днес на "Боряна" :) Искам да сваля до 23 март поне 4-5 кг (пада ми се 5 ден от диетата) и после ще я карам още 10 дни, т.е. общо 15 :) Хайде успех на вс :-) а и аз все още не съм яла :P

anna93
03-18-2010, 11:22
Аз от утре пак ще почвам диетата на Боряна. Първите ми опити все пропадаха, заради първия ден. Все не мога да издържам, но утре ще видя. :D

Manenkoto
03-18-2010, 11:37
Мен днес ми е 2 ден вчера направо умрях от глад ама днес е подобре сега си хапвам зеленчуци :D

justbe777
03-18-2010, 13:19
ГЛАДНА СЪМ! ГЛАДНА СЪМ ! ноо...ще издържа :D

Manenkoto
03-18-2010, 13:26
:D Аз папках посна яхния някаква ммм после обаче ше си хапна по малко :D а иначе 1 кило и малко повече го няма :-P охх дано стане че ще се чудя вече какво да правя

pinki
03-18-2010, 14:28
Аз от утре пак ще почвам диетата на Боряна. Първите ми опити все пропадаха, заради първия ден. Все не мога да издържам, но утре ще видя. :D
маййй заедно ще я започнем, че аз днеска я овапцах :lol: така де от утре започваме заедно! :P

pinki
03-18-2010, 14:28
ГЛАДНА СЪМ! ГЛАДНА СЪМ ! ноо...ще издържа :D
ЗАСУПИ... 8-)

anna93
03-18-2010, 14:32
маййй заедно ще я започнем, че аз днеска я овапцах :lol: така де от утре започваме заедно! :P

Супер. Поне си имам дружка в гладуването :D

Manenkoto
03-18-2010, 15:09
Е не е чак такова гладуване май само 1 ден е най глад :D

Infinity
03-18-2010, 15:39
к'ва е тая яхния , бе ?! 8-)
не трябва ли зеленчуците сурови да се приемат , в тая яхния нали има мазнина.. или нещо се бъркам ?! :-o

ImmortalSportFreak
03-18-2010, 19:16
После след тоя глад ако грабнете тортата;голямата кутия бисквити и чипса няма да има ефект-да знаете.Внимавайте. :lol: :lol:
Ето защо не трябва да се подлагате на такива тежки диети.Движете се повече;избягвайте джънк фууд и живейте на воля.
Междудругото сега сте гладни повече защото сте на диета и живеете с мисълта че трябва да се ограничавате. :lol: По-добре си яжте нормално по всичко(пълноценно и полезно ест.) когато огладнеете.При нужда от повече ( - )кг. просто ходете на фитнес например и се натоварвайте физически по-интензивно.(опитвайки се да не освирепявате и да не се нахвърляте на храната после ест. :D )

Това е от мен. 8-) Ако искате ме слушайте. 8)

anna93
03-19-2010, 02:20
Е не е чак такова гладуване май само 1 ден е най глад :D

Аз имах точно 1 ден.