View Full Version : Бърза Диета
Manenkoto
03-15-2010, 20:45
Здравейте искам някоя бърза диета за 1 до 3 седмици примерно. Със желан ефект разбира се, а не да гладувам на празно... Много благодаря за помоща :D :-) :-)
MichellePhan
03-15-2010, 20:58
Диетата на Боряна-10 дена 8-10 кг
Еми ти щом си решила да гладуваш - не ти трябва диета.
Колко кг искаш да свалиш? Пробвай да се ограничаваш (знаеш от какво) и пак ще имаш ефект според мен.
Успех!!
Manenkoto
03-15-2010, 21:12
ох опитах с ограничение и останових че нямам ефект в смисъл немога да се огранича :D
Manenkoto
03-15-2010, 21:14
Диетата на Боряна-10 дена 8-10 кг
Тоест? :?
1 ден - две кофички кисело мляко
2 ден - зеленчуци всякакви
3 ден - 5 варени картофа
4 ден - 5 варени яйца
5 ден - 800гр. месо (варено, печено, без сол и мазнина) (препоръчва се пилешко или телешко)
YouDontKnowMe
03-15-2010, 22:04
Ами, като не можеш да се ограничаваш 0 няма отслабване, това е.
За 3 седмици щом искаш да отслабнеш, трябва доста да намалиш храната . Иначе не става.
Не става с неядене.Става с това да знаеш какво да ядеш и как да тренираш.
3 ден - 5 варени картофа
4 ден - 5 варени яйца
5 ден - 800гр. месо (варено, печено, без сол и мазнина) (препоръчва се пилешко или телешко)
+ Тренировки
Manenkoto
03-16-2010, 04:27
Благодаря :D Е всъщноста аз искам тази седмица диета а другата да постя до Велик ден и за това така иначе да и тренировки съм намерила доста добри упражнения пък дано стане :grin:
SolusChristus
03-16-2010, 04:39
Яж каквото искаш, колкото искаш, само гори калориите.
Сутрин като станеш, разтягай мускулите и 5 км през квартала да си изтичала. :P
До месец, два, шест ще си супер.
iLoveChocolate
03-16-2010, 07:10
а коя е тази витамино-протеинова диета?
3 ден - 5 варени картофа
4 ден - 5 варени яйца
+ Тренировки
Аз с толкова храна няма да имам сили да отида на лекции, какво остава за тренировки :? Особено 1 и 2 ден.
Пълна лудост.....2 кисели млека цял ден......яде се врез равни интервали цялият ден,,,,не се ядат боклуци(разбираи чипс,сладки,дюнери и др) и късно вечер след 7 не се хапва ни6то защото не можеш да го иразходиш като енерия и се превръща в мазнини.
gLypChenCee
03-16-2010, 08:36
Лунна диета. : )
bettinabarty
03-16-2010, 10:20
Благодаря :D Е всъщноста аз искам тази седмица диета а другата да постя до Велик ден и за това така иначе да и тренировки съм намерила доста добри упражнения пък дано стане :grin:
И аз също като теб ;] Аидй заедно :D Съвсем сериозно говоря ;]
Canis_Dirus
03-16-2010, 10:29
1 Ден - 3 литра минерална вода Девин
2 Ден - 3 литра минерална вода горна баня
3 Ден - 3 литра минерална вода Хисар
4 ден - 3 литра чешмяна вода
Този цикъл се повтаря 4 пъти или общо 16 дни.
На 20 ден получавате 3 литра светена вода от дядо поп!
HauteCouture08
03-16-2010, 10:40
Във всяка диета има малко или много ограничение, след като неможеш да се ограничаваш няма и как да си на диета, иска се воля!! Но най - важното е движението и по-полезни храни, пълнозърнест черен хляб, яйца, плодове и зеленчуци, ядки, пий много вода и това има най голям ефект а не някви измислени диети!
Диетата на Боряна съм я правила :) За 8 дни свалих 6кг и в интерес на истината глад изпитвах само 1я ден ;)
titinkaa
03-16-2010, 11:46
Витаминно-протеиновата или 90-дневната,макар че за 90-дн.диета трябва поне 5 седмици да я спазваш за да я спреш,а тая на Боряна си е чист глад и мъчение :? 8-)
sunshine1
03-16-2010, 11:58
Започни диетата на Боряна аз още на първите 5 дена бях махнала 5 кг., а на другите 5 дена още 3 + тренировки по 30 минути на ден минимум.
Късмет :-)
Пък ако се решиш пиши и може и аз да ти правя компания, защото тея дни се чуствам малко тежко :)
Manenkoto
03-16-2010, 20:07
Най-добрата диета е тая :D :D :D :D
дае и по този начин ще си изпикаеш всички възможни сокове :lol:
Амфет и вода е най-добрата, ама мн скъпо идва 8-)
:lol: Винаги намираш какво да кажеш, че да ни окуражиш 8-)
shupishup
03-16-2010, 20:51
При диетата на Бори най-гадно е първият ден-ако успееш да го преминеш, ще минеш и останалите без проблем =) аз не успях.. xD
MichellePhan
03-16-2010, 20:56
Какви упражнения :) Аз също смятам да започна диета,но не съм си намерила упражнения,който да правя :([/quote]
Manenkoto
03-17-2010, 05:33
Какви упражнения :) Аз също смятам да започна диета,но не съм си намерила упражнения,който да правя :([/quote]
Ами имаше една тема нещо някакви клипове бяга за "Плосък Корем" нещо за талия сега ще я намеря да я покажа :D
Manenkoto
03-17-2010, 05:41
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=324759 Ето я темичката вижте там упражненията аз мисля че стават... :grin:
Loshotia
03-17-2010, 06:05
С тая диета като бонус към стопените кила получавате и гастрит или някоя подобна красота.
Аз в момента съм на Скарсдейл диетата. Днес започвам третия ден и досег съм смъкнала 1.5кг. Диетата продължава 14 дни, а авторът на книгата обещава 8 килограма.
но не е подходяща за постещо
Manenkoto
03-17-2010, 06:22
С тая диета като бонус към стопените кила получавате и гастрит или някоя подобна красота.
Аз в момента съм на Скарсдейл диетата. Днес започвам третия ден и досег съм смъкнала 1.5кг. Диетата продължава 14 дни, а авторът на книгата обещава 8 килограма.
Мхмм видях я бивая тази диета но може след това поста ако има още желание ама съм доста качила и е яко тъпо някакво се чувствам апа майка ми постояно ми го натяква така че и да ми стане нещо тя ще е виновна :D :D
Manenkoto
03-17-2010, 06:33
А при тази диета на Боряна може ли да се пиее кафе нещо или нищо не трябва да пия? А също плодове мога ли да хапвам например грейфурд или портокал?
lipstick
03-17-2010, 07:13
а коя е тази витамино-протеинова диета?
По време на тази диета е позволено да се ядат САМО протеини и витамини. Мазнини и въглехидрати трябва да бъде напълно изключена от храната. Храната трябва да се яде без сосове и подправки (кетчуп, майонеза, сметана, т.н.). Разрешена е само солта, но умерено. Протеин и витамин компоненти на храната трябва да се консумират поотделно – време на различни ястия. Както е известно, разделното хранене насърчава загуба на тегло.
Можете да пиете по време на диета вода(обикновена или минерална) за предпочитане гореща, чай (без захар и билкови настойки). Броят на тези течности не е ограничен. Други напитки (лимонада, сокове, бира, алкохол, и т.н.) са изключени.
Храната трябва да се вземат шест пъти на ден, на всеки 2,5 часа. Поради факта, че от едно хранене на друго не е толкова много време, чувство на глад не възниква.
Ето примерен Вариант:
8:00 – две варени яйца (протеинов компонент);
10:30 – един грейпфрут (витаминен компонент);
13:00 – 200 грама варено месо (протеинов компонент);
15:30 – две ябълки (витаминен компонент);
18:00 – 200 грама варена риба (протеинов компонент);
20:30 – един голям портокал (витаминен компонент).
Като протеинови компоненти могат да се консумират: яйца, чисто месо и риба, извара, сирене (нискомаслено), варени колбаси (с ниско съдържание на мазнини).
Като витаминен компонент могат да са плодове, сурови или варени зеленчуци без подправки (като захарно цвекло, моркови, краставици, домати, чушки, и т.н.). Не яжте прекалено сладки плодове като грозде, банани, кайсии.
roshlichka
03-17-2010, 10:19
аауу аз прочетох за нея и искам да я започна но може ли да те помоля да напишеш едно дневно меню примерно първия и втория ден какво яде.. много те помоля.. :-)
Loshotia
03-17-2010, 10:33
В интернет има доста публикации по въпроса, но ето:
закуска(една и съща през всичките 14 дни):
половин грейпфрут, препечена филия ръжен/пълнозърнест хляб и чай или кафе без захар, сметани и тн
обяд:
първият ден ядох пилешка пържола от бяло месо и нарязани домати
вторият ден две кюфтета и моркови( нямаше как да си направя салата в университета)
третият ден(днес) си сварих риба(ужасно е) и си настъргах морков с малко сол и оцет
вечеря:
първият ден си изпекох риба на скара със салата от домати и краставици
вторият ден ядох плодова салата
третият ден ще ям пилешка пържола със зелена салата.
Пие се вода, чай и кафе единствено. Ако много ти се дояде сладко, може кола лайт да си вземеш или нещо с подсладител, но не е препоръчителлно- газирано е все пак. Иначе ако огладнееш през деня яж моркови.
roshlichka
03-17-2010, 10:53
окейй.. много ти благодаряяя :-) :-) :-)
Manenkoto
03-17-2010, 11:54
В интернет има доста публикации по въпроса, но ето:
закуска(една и съща през всичките 14 дни):
половин грейпфрут, препечена филия ръжен/пълнозърнест хляб и чай или кафе без захар, сметани и тн
обяд:
първият ден ядох пилешка пържола от бяло месо и нарязани домати
вторият ден две кюфтета и моркови( нямаше как да си направя салата в университета)
третият ден(днес) си сварих риба(ужасно е) и си настъргах морков с малко сол и оцет
вечеря:
първият ден си изпекох риба на скара със салата от домати и краставици
вторият ден ядох плодова салата
третият ден ще ям пилешка пържола със зелена салата.
Пие се вода, чай и кафе единствено. Ако много ти се дояде сладко, може кола лайт да си вземеш или нещо с подсладител, но не е препоръчителлно- газирано е все пак. Иначе ако огладнееш през деня яж моркови.
Извинявай мацка ама от пиле тъмно месо няма може би имаш предвид или бяло месо защото и рибата и пилето са бели меса...
Loshotia
03-17-2010, 12:09
:shock:
Ама ти сериозно ли?
:D
На пилешките гърди им се казва бяло месо :):)
^Ще ме извиняваш мацка, но бутчето и крилцата според теб бяло месо ли са?
Loshotia
03-17-2010, 12:10
Те са вкусно месо 8)
особено в Дивака...половин килограм крилца...бира :S
Manenkoto
03-17-2010, 12:12
Е да но цялото пиле се води бяло месо :D В смисъл телешкото и свинското са тъмни меса :?
Loshotia
03-17-2010, 12:23
Е да но цялото пиле се води бяло месо :D В смисъл телешкото и свинското са тъмни меса :?
Не са тъмни, а са червени меса. Това са свинско, телешко и ангешко. Адски много креатин съдърржат, което им е хубавото, но и много мазнини. Затова не ги дават при диети.
Иначе пилето не се води бял месо. Бялото месо са гърдите. Даже на Запад в суперите бутчета и крилца са доста по- евтини от бялото месо. Не знам защо, затова, ако някой обясни, ще съм благодарна :)
GossipGirl89
03-17-2010, 12:41
Добре де, явно аз съм няква дефектна и просто не мога да си обесня как за 5 дни ще сваля 5 кг :shock: :D - това и с мист глад няма да го постигна :) Явно всичко си е до организъм.
Иначе за доста диети съм чела, някои от тях съм ги спазвала и най-голям ефект имах от режима на Пиер Дюкан. Там си хапваш почти всичко и не усещаш чак толкова ограниченията. Е да, повечко време изисква и е по-бавна, но пък за сметка на това ако спортуваш редовно и си правиш упражнения после ефекта се превръща в траен, докато с тези седмични диети килограмите се свалят рязко, а после в 80-90% от случаите се качват двойно :) Така че моят съвет към авторката е по-добре бавничко да сваляш, но да знаеш, че след това ще си запазиш исканото тегло, отколкото от раз да ги свалиш и след това да ки качиш пак, че даже двойно и тройно... А и другото което е - нали не смяташ цал живот да не ядеш почти нищо, за да ги пазиш тия кг? Това й е хубавото на Дюкановата диета, че свикваш с нея и после ти се превръща в начин на живот. А и не се лишаваш от почти нищо освен от попринцип вредните и непрепоръчителните храни като тестено, сладко и газирано :)
Manenkoto
03-17-2010, 12:46
Не са тъмни, а са червени меса. Това са свинско, телешко и ангешко. Адски много креатин съдърржат, което им е хубавото, но и много мазнини. Затова не ги дават при диети.
Иначе пилето не се води бял месо. Бялото месо са гърдите. Даже на Запад в суперите бутчета и крилца са доста по- евтини от бялото месо. Не знам защо, затова, ако някой обясни, ще съм благодарна :)
Е добре тогава защо казваме че с бяло вино върви бяло месо демек риба и пиле, а с червеното да червени меса както казваш ти... В смисъл то все си е бяло месо не конкретизираме че ако са крилца пилешки ще трябва да пием червено вино това имам предвид :D
Manenkoto
03-17-2010, 12:50
Добре де, явно аз съм няква дефектна и просто не мога да си обесня как за 5 дни ще сваля 5 кг :shock: :D - това и с мист глад няма да го постигна :) Явно всичко си е до организъм.
Иначе за доста диети съм чела, някои от тях съм ги спазвала и най-голям ефект имах от режима на Пиер Дюкан. Там си хапваш почти всичко и не усещаш чак толкова ограниченията. Е да, повечко време изисква и е по-бавна, но пък за сметка на това ако спортуваш редовно и си правиш упражнения после ефекта се превръща в траен, докато с тези седмични диети килограмите се свалят рязко, а после в 80-90% от случаите се качват двойно :) Така че моят съвет към авторката е по-добре бавничко да сваляш, но да знаеш, че след това ще си запазиш исканото тегло, отколкото от раз да ги свалиш и след това да ки качиш пак, че даже двойно и тройно... А и другото което е - нали не смяташ цал живот да не ядеш почти нищо, за да ги пазиш тия кг? Това й е хубавото на Дюкановата диета, че свикваш с нея и после ти се превръща в начин на живот. А и не се лишаваш от почти нищо освен от попринцип вредните и непрепоръчителните храни като тестено, сладко и газирано :)
Да чувала съм са Дюкан, но мсиял че тази дето е 90 дни е по добра диета. Права си че свикаш защото човек трява да направи нещо в продължение на 60 дни за да му стане навик поне така съм чела. Ам аз ако реша ще я правя тази дета въпроса е че искам да се прочистя малко а не да си ям каквото искам без да се ограничавам много много. В смисъл забелязах си че като мисля че няма да ям за вечеря нещо дето има в хладилника и започвам да изпитвам още по голям глад :D :D Много е тъпо така....
Те са вкусно месо 8)
особено в Дивака...половин килограм крилца...бира :S
В Дивака май всичко си е на аванта и доста вкусно и доста изгодно иии оооо да потекоха ми лигите :shock:
justbe777
03-17-2010, 19:53
Здравейте ! Аз днес съм 1ви ден и ми е добре..не усещам много много глад,но хапнах 2 млека и малко :D много вода пих(това е много важно) Аз имам воля и ще ги издържа,че до 26ти май имам да свалям 13 кг :D Така,че .. пишете резултатите си,ако някой я е почнал :)
Manenkoto
03-17-2010, 21:10
И аз почнах ще видиме утре днес издържах де немога да се оплача изпитвам глад амаа се търпи :D :-) :-)
аз съм от днес на "Боряна" :) Искам да сваля до 23 март поне 4-5 кг (пада ми се 5 ден от диетата) и после ще я карам още 10 дни, т.е. общо 15 :) Хайде успех на вс :-) а и аз все още не съм яла :P
Аз от утре пак ще почвам диетата на Боряна. Първите ми опити все пропадаха, заради първия ден. Все не мога да издържам, но утре ще видя. :D
Manenkoto
03-18-2010, 11:37
Мен днес ми е 2 ден вчера направо умрях от глад ама днес е подобре сега си хапвам зеленчуци :D
justbe777
03-18-2010, 13:19
ГЛАДНА СЪМ! ГЛАДНА СЪМ ! ноо...ще издържа :D
Manenkoto
03-18-2010, 13:26
:D Аз папках посна яхния някаква ммм после обаче ше си хапна по малко :D а иначе 1 кило и малко повече го няма :-P охх дано стане че ще се чудя вече какво да правя
Аз от утре пак ще почвам диетата на Боряна. Първите ми опити все пропадаха, заради първия ден. Все не мога да издържам, но утре ще видя. :D
маййй заедно ще я започнем, че аз днеска я овапцах :lol: така де от утре започваме заедно! :P
ГЛАДНА СЪМ! ГЛАДНА СЪМ ! ноо...ще издържа :D
ЗАСУПИ... 8-)
маййй заедно ще я започнем, че аз днеска я овапцах :lol: така де от утре започваме заедно! :P
Супер. Поне си имам дружка в гладуването :D
Manenkoto
03-18-2010, 15:09
Е не е чак такова гладуване май само 1 ден е най глад :D
Infinity
03-18-2010, 15:39
к'ва е тая яхния , бе ?! 8-)
не трябва ли зеленчуците сурови да се приемат , в тая яхния нали има мазнина.. или нещо се бъркам ?! :-o
ImmortalSportFreak
03-18-2010, 19:16
После след тоя глад ако грабнете тортата;голямата кутия бисквити и чипса няма да има ефект-да знаете.Внимавайте. :lol: :lol:
Ето защо не трябва да се подлагате на такива тежки диети.Движете се повече;избягвайте джънк фууд и живейте на воля.
Междудругото сега сте гладни повече защото сте на диета и живеете с мисълта че трябва да се ограничавате. :lol: По-добре си яжте нормално по всичко(пълноценно и полезно ест.) когато огладнеете.При нужда от повече ( - )кг. просто ходете на фитнес например и се натоварвайте физически по-интензивно.(опитвайки се да не освирепявате и да не се нахвърляте на храната после ест. :D )
Това е от мен. 8-) Ако искате ме слушайте. 8)
Е не е чак такова гладуване май само 1 ден е най глад :D
Аз имах точно 1 ден.