View Full Version : Какво чуствате мъжете докато ни пускате езиче там .. долу
Много ми е интересно Какво чуствате мъжете докато ни пускате езиче там .. долу :Д яко ли ви е.. :D :D :D
Много ми е интересно Какво чуствате мъжете докато ни пускате езиче там .. долу :Д яко ли ви е.. :D :D :D На мен ми харесва :P
gandalfepi4
08-03-2010, 05:57
И мен ме кефи. Вкусът е просто като солена вода, нищо фрапиращо или неприятно, а самото усещане е доста готино. Според мен лошо е за тези чиито гаджета не си мият путетата и те са станали като пещерата на баба Яга.. което уви май не е толкова малък процент защото наскоро погледнах една статистика според която притеснително голяма част от момичетата си вкарвали големи количества фекални бактерии там щото като си бършели дупарите си прокарвали шита по пичето :shock:
PLAMENKO
08-03-2010, 06:17
особено ако не се е измила е "много приятно" ...
мен мнооу ме кефи :grin: :grin: :grin:
dimitar_ak
08-03-2010, 06:22
Приятното усещане идва от това да виждаш какво удоволствие изпитва момичето.
mustangg
08-03-2010, 06:47
кеф ми е кво мога да чувствам :smt015
Claymore
08-03-2010, 10:10
Според мен лошо е за тези чиито гаджета не си мият путетата и те са станали като пещерата на баба Яга.. което уви май не е толкова малък процент защото наскоро погледнах една статистика според която притеснително голяма част от момичетата си вкарвали големи количества фекални бактерии там щото като си бършели дупарите си прокарвали шита по пичето :shock:
Извинявай къде си го чел това, защото трябва да си голяма идиотка за да си избършеш гъза от страната на вагината. Първо, че трябва да си претеглиш цялата за да го направиш. По-удобно е в обратната посока.
Awesomness ако приятелката ти има толкова неприятна миризма защо просто не я помолиш от елементарна култура да си мие тялото всеки ден.
Slynchiicee
08-03-2010, 10:16
аз обичам да се навирам в мъжките теми ..
на мен ми е готино като ме лижат и бившият ми преди го правеше всеки ден толкова ми беше готино че ..направо полудявах от кефф.. .. дори по няколко пъти ;] но вече не сме заедно и съм си самичко разминавам се с това :)
Момиче съм !
Аз все още не съм осещала какво чуство е .. :D но скорооо :grin: :grin: :grin:
на мен ми е готино като ме лижат и бившият ми преди го правеше всеки ден толкова ми беше готино че ..направо полудявах от кефф.. .. дори по няколко пъти ;] но вече не сме заедно и съм си самичко разминавам се с това :)
Момиче съм !
Ся намекваш че ти се ще някой да те олиже ли :P
Slynchiicee
08-03-2010, 11:46
Момиче съм !
хах предлагаш ли се :)
Момиче съм !
ПОСЛЕ СЕКИШ ЩЕ ИМА ЛИ :)
Princessani
08-03-2010, 11:58
Момиче съм !
че кое момиче не иска,и аз съм свободна ,желаещи :lol: :lol: :D :D :D :D
FunkyBoy
08-03-2010, 12:04
Много ми е интересно Какво чуствате мъжете докато ни пускате езиче там .. долу :Д яко ли ви е.. :D :D :D На мен ми харесва :P
:)
theexplorer
08-03-2010, 12:06
Аз все още не съм осещала какво чуство е .. :D но скорооо :grin: :grin: :grin:
И аз все още не съм Усещала ама има време :oops: :P
Awesomness
08-03-2010, 12:17
Ми да дойда аз да ви оближа по 1 път, а ? :) Обожавам да го правя това на някоя мацка. Потичащите сокчета.... Изпълващата се с кръв вагина.... Става все по-гореща, по-сочна и лекичко като си вкараш пръстчето да усещаш тупкащото сърчице на момата. Момче не съм, ама да облизвам сочни момета обичам ;)
Ми да дойда аз да ви оближа по 1 път, а ? :) Обожавам да го правя това на някоя мацка. Потичащите сокчета.... Изпълващата се с кръв вагина.... Става все по-гореща, по-сочна и лекичко като си вкараш пръстчето да усещаш тупкащото сърчице на момата. Момче не съм, ама да облизвам сочни момета обичам ;) ОФ СТИГА БЕ СЯ НАИШ КАК МИ СЕ ЩЕ И АЗ ДА ОЛИЖА НЯКОЯ СЛИВЧИЦА :P НАПРАО ДА И ИЗСМУЧА ЖИЗНЕНИТЕ СОКЧЕТА СЪС СЛАМКА :)
Slynchiicee
08-03-2010, 12:31
Ми да дойда аз да ви оближа по 1 път, а ? :) Обожавам да го правя това на някоя мацка. Потичащите сокчета.... Изпълващата се с кръв вагина.... Става все по-гореща, по-сочна и лекичко като си вкараш пръстчето да усещаш тупкащото сърчице на момата. Момче не съм, ама да облизвам сочни момета обичам ;) ОФ СТИГА БЕ СЯ НАИШ КАК МИ СЕ ЩЕ И АЗ ДА ОЛИЖА НЯКОЯ СЛИВЧИЦА :P НАПРАО ДА И ИЗСМУЧА ЖИЗНЕНИТЕ СОКЧЕТА СЪС СЛАМКА :)
пред вас съм слез да ми отвориш 8-) :P
Аха .. еп понякога ми спада при по продължителен секс говорим околу 2/3 часа и е доста забавно... когато започна да пускам езици отдолу ..напрао се вдървявам от кеф така да се каже ... :grin: и по тази тема когато стимулирам клитора с език имам чуството,че е като лимон не ,че е толкова голям -ми е толкова кисел ... (ако мойта прочете този коментар съм на сухо ..) :razz: :P
cvetinka95
08-03-2010, 12:46
Дано да не лъжете.. :-D
Еха.. ама Awesomness чак и за сърцето каза.. брей.
за таквиз екстри не знам.. 8-)
Хораа недей те така че като .. чета коментарите.. направо откачам ... :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :-P :-P :-P :P :P :P
Awesomness
08-03-2010, 13:02
Само не разбрах, пред OneBoy ли си или пред нас ? :D :D
OneBoy аз сламка не ползвам, а ползвам устни ;) Едните устни се допират до другите устни и езичето леко погалва клиторчето... Ехаа, ако това не е живот то кое тогава е ? :oops: :oops: :oops:
OneBoy аз сламка не ползвам, а ползвам устни ;) Едните устни се допират до другите устни и езичето леко погалва клиторчето... Ехаа, ако това не е живот то кое тогава е ? :oops: :oops: :oops: Пред нас я няма слезнах да проверя :) може пред вас да чака 8-)
пред вас съм слез да ми отвориш 8-) :P[/quote]
OneBoy аз сламка не ползвам, а ползвам устни ;) Едните устни се допират до другите устни и езичето леко погалва клиторчето... Ехаа, ако това не е живот то кое тогава е ? :oops: :oops: :oops:[/quote]
......... :P :P :P :P :P :P Е те тфа е много доброо (ммммммммм)
dimitar_ak
08-03-2010, 13:19
Айде зачатихте се. Да смятам ли темата за изчерпана?
Айде зачатихте се. Да смятам ли темата за изчерпана? ааа не сигорен съм че има още какво да се каже по темата :grin:
наистина има да се казват много неща по тая тема .. :-D
Slynchiicee
08-03-2010, 13:31
Awesomness ако си пич пред вас :razz:
http://vbox7.com/play:540e9d38
ето какво 8-)
Awesomness
08-03-2010, 14:06
Сори ама съм пич-ка :grin: :grin:
А още по темата, какво по хубаво от това да докажеш на любимата си девойка колко много я обичаш, да и докараш 2-3 оргазма само с езиче :) Да имаше една какичка да ми даде цял ден бих си я близкала и ще искам още :oops: :oops:
Сори ама съм пич-ка :grin: :grin:
А още по темата, какво по хубаво от това да докажеш на любимата си девойка колко много я обичаш, да и докараш 2-3 оргазма само с езиче :) Да имаше една какичка да ми даде цял ден бих си я близкала и ще искам още :oops: :oops:
.. е ама тая какичка требва да върне услугата :D :D :D
А още по темата, какво по хубаво от това да докажеш на любимата си девойка колко много я обичаш, да и докараш 2-3 оргазма само с езиче :) Да имаше една какичка да ми даде цял ден бих си я близкала и ще искам още :oops: :oops: И АЗ ТАТА :grin:
Slynchiicee
08-03-2010, 14:17
А още по темата, какво по хубаво от това да докажеш на любимата си девойка колко много я обичаш, да и докараш 2-3 оргазма само с езиче :) Да имаше една какичка да ми даде цял ден бих си я близкала и ще искам още :oops: :oops: И АЗ ТАТА :grin:
ai 0neboy идвай у нас :P :P :P
ai 0neboy идвай у нас :P :P :P ЗАВИСИ ОТ КАДЕ СИ :P
уау кибер свалки отивам да си взема пуканки w8
Slynchiicee
08-03-2010, 14:23
чакаме те айде вземи и малко водка,уиски,мента квото искаш избери си ..
:lol: :lol:
:d .. може и некоя цигаркаа :D
Slynchiicee
08-03-2010, 15:05
:d .. може и некоя цигаркаа :D
оо теб щях да те забравя заповядай от теб цигарите :Д .. аз съм най-добре и ще ме лижат и ще пия и ще пуша айляк
8-) :grin:
:d .. може и некоя цигаркаа :D[/quote]
оо теб щях да те забравя заповядай от теб цигарите :Д .. аз съм най-добре и ще ме лижат и ще пия и ще пуша айляк
8-) :grin:[/quote]
еехаа кой е като тебб .. :D :D :D :D
Ти така и не каза, от къде си, къде жиееш? :D
SpOrTs_GiRl
08-03-2010, 19:10
Олеле .. аз съм извратена ..... песента от клипчето ми влезе в главата .. о.О ..... :lol:
Callisto
08-03-2010, 20:26
Нз какво испитват наистина момчетата, понеже съм момиче, но моя един път като ме лижеше така ме беше възбудил, че просто щях да откача. После като тръгнахме да правим секс свърши буквално на 3тото вкарване, а принципно е адски издръжлив, което ме довежда до мисълта, че по-възбуждащо е това, да видят, как доставят удоволствие на момичето и се справят добре. :)
MakeMeLaugh
08-03-2010, 20:40
flooders