View Full Version : Вече не издържам сестра ми /стана мн сериозно плс хелп/
Здравейте, не знам дали темата е за този раздел но ако не е се извинявам. Значи аз съм на 17 и имам сестра която е вече на 13. В последната една година тя започна да ми прави мн лошо впечатление и ми е мн неудобно в някои ситуаций и не знам какво да направя защото тези неща са мн тъпи. Значи, например тя е още мн тъпа и малка или нз как да я нарека защото си мисли че е още на 10 или 11 и продължава да излиза от банята само с хавлията около кръста, или спи понякога само по боксерки и отвита. А спи в моита стая защото майками и бащами спят в хола. И е мн тъпа защото вече не се сеща че трябва да се крие от мене защото е вече голяма, преди като беше малка на 10 и 11 не ми пречеше защото нали се сещате че то няма какво да и видиш обаче нз защо явно си е свикнала така и не я е срам още тапанарката малка, а вече са и пораснали малко гърдите и ми е супер неудобно да я гледам така разбирате ли?! Например всяко лято с наще сме на несебар, още от мн малки ни водят всяка година с тях. И сестрами като сме на плажа е почти винаги по гащи само смисъл долни бански без горните но тази година също беше така облечена на плажа, а гърдите и са по-големи вече все пак е на 13, и аз все гледах да съм зад нея примерно някаде да не я гледам защото сякъш ме хваща срам да стоя пред нея. А мама и татко не и казват нищо радват и се смеят и се базикат я че била мн готина мацка и тя им се кефи няква такава.. Даже после като гледахме снимките от морето ми беше неудобно да ги гледам с тях защото тя навсяка снимка е без горнище. Сестра ми е да не ми дремеше преди но вече откакто почна да и се развива тялото ми прави впечатление и ме дразни. Мн често например като стане сутрин и е само по боксерки минава така през хола през наще каето спят и отива до банята така и после пак така се връща в стаята, и наще никога не са и казвали нищо. Не знам явно можеби са свикнали да я виждат гола все пак са я отгледали нали и не им прави впечатление не знам, но ми е неудобно нито на нея да и направа забележка нито пък на майка ми да и кажа за това. Просто такива теми никога не сме говорили в нас. Аз знам че нея не я е срам от мен но как да и обясня на нея че мен ме е срам от нея, и че вече не сме малки като преди?!? Понякога като бърза за даскало сутрин и не ходи в банята да си преобува гащите а само се обръща с дупето нали към мене и се преобува в стаята и аз веднага с правя че гледам на другата страна. Тя не носи и сутиени все още и има 2 блузи които са и с мн голямо деколте отпред и гърдите и почти постоянно и се виждат, има и една бяла тениска кадето и прозират зърната и тя абсолютно не и прави впечатление ама никакво! Не знам какво да и кажа на нея или на мама, дайте ми савет как да подходя защото ще ми кипне в скоро време и ще я ударя с нещо тъпата ми малка сестра плс!!!!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
kiki1991
01-21-2011, 08:39
Първо спри да я наричаш тъпанарка щот ти е сестра!Другото което е да кажеш на майкати да и обесни че вече е голяма и да си слага или бюстие или сутиен.Седни някой път и й кажи и ти,мисля че като и кажете 1 път тя ще се съобрази и ще спре да ходи така.Найстина разбирам че не ти е удобно но и обясни спокойно като на сестра,без да се карате и да я обиждаш!
Grudi_SeXa
01-21-2011, 08:44
Цапни я с нещо тежко и евтино да й дойде акъла.
mincheto
01-21-2011, 08:53
Кажи и,че вече не сте малки,a ти все пак си мъж....и си на 17...не на 14...
CrazyButEverybodyLikesIt
01-21-2011, 09:02
Кажи на майка ти за това и нека тя поговори с нея и й обясни,че вече не е на 10 години... :) :)
о не хора разберете че аз с майками или бащами не мога да говоря по такива теми, не съм срамежлив по принцип но от наще и от сестра ми мн ме е било срам винаги да говоря с тях за такива теми. А сестра ми пък е точно обратното-тя за такива работи се обръща винаги към мене или към мама. Не мога да говоря такива неща с майка ми пък камо ли да я викна на сериозен разговор или нещо такова да и кажа: мамо ела да говоря с теб.. просто още както го кажа знам че ще обърна темата само както я видя че идва към мене. Някакси трябва да покажа на сестрами без да и казвам че е срамно това което прави но как да и го втълпя като тя не ще да го разбере?????? И как да го направя такаче после да не изпее някви глупости на мама??!?!
Моля ви спестявайте си подигравките защото не ми трябват!
hoooodyhoooooo
01-21-2011, 09:38
Накажи я. К*р род не знае.
thefreak
01-21-2011, 10:03
Само с думи ще стане. Ако повече те е срам да говориш с вашите за това, значи не те е достатъчно срам да гледаш сестра си гола още.
vasko9933
01-21-2011, 10:13
Цапни я с нещо тежко и евтино да й дойде акъла.
Аз съм ЗА! :-D :-D
Е голяма работа ся и сестра ми се разхожда по цици пред мене, ама не ми прави впечатление... 8)
Palpatin
01-21-2011, 11:36
Говри със сестра си. Иначе сестра ти е свикмнала да си се разхожда така. Аз имам една братовчедка (първа). Братовчедката също си ходи по цици когато ми идва на гости. Защото братовчедка ми знае, че не мога да правя секс с нея. На мен не ми прави впечатление. Така, че това е от мен.
да но да я видиш веднаж или два пъти гола добре- циците и имам впредвид, но сестрами го прави всекидневно за нея това си е супер нормално но всъщност не е. Тя започна да се развива изведнаж и си става жена тъй че според мен не е нормално да я гледам през 5 мин. гола. А и аз не говоря само за това че ходи без горнище казах ви че понякога си преобува гащите сутринта пред мене само се обръща с гръб към мене без да и пречи че съм там! Искам да ви кажа и още нещо защото не знам как да си го разталкувам- значи нз кога беше но май преди нова година някаде, аз се прибрах, вкъщи бяха мама татко и тя. И отидох до стаята да си оставя раницата и тя се беше къпала нали и беше по хавлия, беше я облякла нали цялата и я вързала отпред. И седеше на леглото и си лакираше ноктите на краката, аз седнах на компа и гледах нещо във вбокс-а, и тя по едно време дойде и си провери профила и пак седна на леглото да се лакира, но като седна и си дигна горе крака и и се отметна хавлията нали и то и се виждаше направо отдолу всичко, после си качи и другия крак горе и някакси застана като разкрачена с единия крак за да си го лакира и седя така не срещу мене де но ми беше отстрани на леглото и кадето е, и ми направи впечатление че има вече косми даже и то изцяло но не исках да се обръщам към нея защото трябваше да я прасна в главата ако и бях обърнал внимание. И тъкмо през това време татко влезе за да му проверя пощата и тя веднага като го видя и хоп покри се с хавлията малко. Според вас какво означава това, хем я е срам значи за да се покрива като влезе тате и хем пък не я е срам като седи така когато е с мене????
така ли, значи според вас е нормално така да се държи, смисъл да не я е срам от мене? Хаха значи сигурно аз се срамувам супер мн от нея и затова така приемам нещата.. Ако така излиза няма смисъл да говоря с майка ми да и направи забележка ОК?
Абе не е много нормално,ама се прави на луд и да не ти дреме.Все пак няма да я чукаш нали.
ами не знам, явно можеби при нея това че тялото и се разива не означава че тя пораства, щом акъла си и е детски значи си е дете и трябва да я приемам за такава и да не ми прави впечатление де да знам... Но се чудя дали да се опитам да говоря с маиками за всеки случай, защото от баща ми я е срам повече а от мен по-малко??
преди малко говорих по скупе с една приятелка и тя ми каза че сестрами се държи така защото все още няма сексуални влечения и затова се държи все още като дете. Каза ми че когато одима някакви каквито и да било сексуални влечения ще се оправи и ще се държи като по-голяма и ще я е срам да ходи гола.. според вас дали е така?!!?!?
Много грозни хора и коментари от предишната страница!
Противни свине такива, то вашето и майтап не е!
А, по темата: Илко, отиди при сестра си ( когато е облечена xD ) и й кажи, от какво по- тоцно се притесняваш например. :
,, Веске, вече си голяма и трябва малко от малко да се съобразяваш с мене.. не искам повече да те гледам гола из къщата '' нещо подобно и вдигни един як скандал на ваще, че не я искаш в стаята си, докато не се научи да се покрива.. тцтцтц, Аман от тея чавета!
да можеби е по добре да говоря с нея отколкото с майка ми :booooomb: ще видя довечера можеби като се прибере ще и кажа. Но ме притеснява това после да не изпее някакви глупости на майками, защото не знам какво ще и се случи на сестрами :x
Daydreamer3
01-21-2011, 13:33
Прави се че не ти дреме или кажи на родителите си..
ми нали ви казвам аз вече почти година се правя че не ми дреме но вече взе да ми писва от нея щото е тъпо :booooomb: :booooomb: сега я чакам да се прибере и ще видя какво ще направя и ще пиша :-D
Ау, какъв сериозен проблем.
Явно скайп и фейсбук са унищожили всички други начини за комуникация.
Направо й кажи в прав текст, че ти е неприятно. Или говори с родителите си.
Но не, винаги е по-добре да си направите ташак във форума.
Защо не я помолиш да се регистрира и да си направите една темичка тук? Така и ние ще сме в течение.
Хубаво, айде да видим колко още си способен да се изложиш.
Мисля ,че в този си вид темата не е баш за тоя раздел, а за раздел "У дома" или там как беше нз. :D
Не виждам да си правил "чики-чики" със сестра си,или да питаш дали докато тя е спяла и ти си мастурбирал случайно и е капнало на блузата и и сега да предполагаш ,че е бременна и да ни питаш дали да и сложиш "ескапел" в сутршното мляко..... :-o
Благодаря за отключването на темата (((: Ами все пак са сексуални някви неща за тва реших да я пусна тука темата. Значи одеве като се прибра сестрами наще още ги нямаше и тя влезе в кухнята да яде и после влезна да се къпе. Аз я изчаках да излезне, и тя естествено си беше увила хавлията само около кръста като излизаше и както винаги прави тя не се бърше защото е лигава и мързелива а застава под климатика да я изсуши глупачката-представете си колко е малоумна, както и дае. И аз исках първоначално просто да поговоря с нея но просто всеки път ме вбесява като я видя лиглата гола и като застана под климатика ме издразни нз просто мн ми дойде и и креснах яко нещо от сорта (не помня точно): скапана лигло обличай се защото ме дразниш супер много. И тя нищо не ми каза отначало, и извднъж понеже тя е супер заядливо и лигаво дете и не обича никога да и противоречат и тя ми изкреща: ти ли ше ми кажещ кога да се обличам и кога не, не виждаш ли че си суша косата идиот нз си кво.. А аз знам че не си суши косата а стои под климатика да се лигави това е от години просто го прави!!! И се нацупи и тръгна да ходи в стаята и като мина покрай мене и ме блъсна такава и на мен ми кипна и нз точно кво напраих нещо я дръпнах назад за косата и я извъртях и и падна хавлията и тя нещо се омота в нея и падна назад, и с ръката бутна пепелника от масата, а той е мн скъп един голям стъклен и го счупи. И тя си одари мн яко раката. И остана да лежи гола на земята и започна да реве, аз почнах да я дърпам да я занеса в стаята защото наще тряше да си дойдат всеки момент а тя не искаше да стане от земята. И най-накрая я хванах така смисъл гушнах и я сложих на леглото в стаята. Май си изкълчи раката защото и стана синя и мн я боли, и трябваше аз да и облеча една рокля поне защото тя не можеше да помръдне. Майками си идва към 8 часа и нз просто ще ме съсипе.. защото така както стана сега сестрами ще излезе правата а аз кривия! Има ли някой идея как да се оправдая сега, но 100% съм сигурен че бащами ще ме плесне.. нз кво да правя.
Ти си шибан идиот
П.П Така исках първо аз да ти отговоря че си шибан идиот защото си такъв.Как по дяволите ще я влачиш в пода и защо и се развика и знаеш ли че си по-прос и от на баба си галоша?! Трябва да утидеш в психото да се лекуваш... знаеш ли защо те дразни.Защото тайно искаш да я гледаш и да я опънеш!
П.П Заслужаваш баща ти да те спука от бой да ти дойде акъла! Ти не си по-умен от нея
П.П Ако си найстина на 17 пази боже
Ми кажи им кфо е станало,нема кво да се оплиташ.Излей си душата.
да но баща ми няма изобщо да ме чака да му се обяснявам сестрами му е златото просто той затова и позволява да ходи гола нагоре надолу защото тя е на ТАТИ лиглата. Той почти никога не и е секарал на нея а мен няколко пъти ме е удрял заради нея като малко по-малки, но сега пак ще го направи 100% съм сигурен още преди да съм тръгнал а му казвам нещо. Сестрами сега се прави на заспала и не обелва дума сигурен съм че само чака да си дойдат наще и да ме нахендри. Аз мисля че сега или трябва да пробвам да и се лигавя примерно и да поговоря мазно мазно с нея, но съм сигурен че тя ще се прави на заспала и че не ме чува, или мога да пробвам да я изнудя защото тя има профил със голи снимки някаде нз в кой сайт кадето брадчекта ми и ги прави един ден докато се къпеше сестрами. Аз не съм ги виждал нито профила и но знам че има, защото двете го правиха, и мога да я изнудя като и кажа че ако каже на наще какво е станало аз ще кажа че си е качвала голи снимки в нета. Спред вас дали да опитам първо да и се мазня, и после да я изнудя или направо да я изнудя? Тя е глупава според мене ще успея :D
Да та ебе цялата зоологическа градина тебе в гъза да та ебе.Тази тема ми звучи фейк вече...
DiamondEye
01-21-2011, 17:11
Вместо да я биеш и праскаш ... :D поговори с нея, а не с вашите, кажи и че не ти е приятно и че вече не е малка ...
леле писна ми от глупаци да спамят, вижте кво не ме интересува фейк мейк кво ли е за вас просто спрете да обиждате ясно ли ви е, защото не аз се разхождам гол пред нея а тя пред мен и то най-нагло и всекидневно и искам това да спре най накрая просто защото ме дразни и ми е неудобно на мен самия, и ако вие искате да е*ете сестрите си това си е ваш проблем! Аз просто искам ирена да спре да ходи гола пред мен тва е. На вас ще ви е приятно ли да гледате някой от семейството си как си вее голия гъз или цици пред лицето ви ?!?! Ирена е сестрами между другото. Значи мисля че ще ми се размине-казах и че ако каже че аз съм я спънал, аз пък ще кажа че има профил с голи снимки. И тя помълча 2 сек само и избухна и на мен ми стана някво смешно, тя се разкрещя че няма профил с голи снимки и нз си кво.. Аз и казвам нали: Ще го намеря и ще видиш че имаш. И тя продължи да твърди че няма, и започнахме пак да секараме.. както и да е, накрая и казах че сега ще и намеря профила докато си дойде майками и ще и го покажа ако само спомене какво е станало и че съм я бутнал.
Моля ви кажете ми в кои сайтове могат да се качват голи снимки и някви такива разголени изобщо, и дали във фейсбук може? Поне няколко от по-популярните, освен гепиме.ком. Благодаря ви на всички които ми помагате после може да черпя някаде стига да ми се размине :D
DiamondEye
01-21-2011, 17:17
Благодаря за отключването на темата (((: Ами все пак са сексуални някви неща за тва реших да я пусна тука темата. Значи одеве като се прибра сестрами наще още ги нямаше и тя влезе в кухнята да яде и после влезна да се къпе. Аз я изчаках да излезне, и тя естествено си беше увила хавлията само около кръста като излизаше и както винаги прави тя не се бърше защото е лигава и мързелива а застава под климатика да я изсуши глупачката-представете си колко е малоумна, както и дае. И аз исках първоначално просто да поговоря с нея но просто всеки път ме вбесява като я видя лиглата гола и като застана под климатика ме издразни нз просто мн ми дойде и и креснах яко нещо от сорта (не помня точно): скапана лигло обличай се защото ме дразниш супер много. И тя нищо не ми каза отначало, и извднъж понеже тя е супер заядливо и лигаво дете и не обича никога да и противоречат и тя ми изкреща: ти ли ше ми кажещ кога да се обличам и кога не, не виждаш ли че си суша косата идиот нз си кво.. А аз знам че не си суши косата а стои под климатика да се лигави това е от години просто го прави!!! И се нацупи и тръгна да ходи в стаята и като мина покрай мене и ме блъсна такава и на мен ми кипна и нз точно кво напраих нещо я дръпнах назад за косата и я извъртях и и падна хавлията и тя нещо се омота в нея и падна назад, и с ръката бутна пепелника от масата, а той е мн скъп един голям стъклен и го счупи. И тя си одари мн яко раката. И остана да лежи гола на земята и започна да реве, аз почнах да я дърпам да я занеса в стаята защото наще тряше да си дойдат всеки момент а тя не искаше да стане от земята. И най-накрая я хванах така смисъл гушнах и я сложих на леглото в стаята. Май си изкълчи раката защото и стана синя и мн я боли, и трябваше аз да и облеча една рокля поне защото тя не можеше да помръдне. Майками си идва към 8 часа и нз просто ще ме съсипе.. защото така както стана сега сестрами ще излезе правата а аз кривия! Има ли някой идея как да се оправдая сега, но 100% съм сигурен че бащами ще ме плесне.. нз кво да правя. имам чъвството,че ти нарочно я гледаш.... и защо винаги когато е гола ти си там ... защо седиш и я зяпаш ? виж аз ти писах лично, ти не го прие насериозно ...
Aз не съм глупак ти си глупак!Защо ли?! Ами първо изобщо не послуша никой от нас.Всеки ти каза да поговориш СПОКОЙНО а не да и викаш лигла и т.н Второто което е че немога да повярвам че си я влачил до стаята и чак по-късно ти е хрумнало да я вземеш на ръце да я пренесеш.Другото което е защо я наричаш лигла.Ти ми звучиш като пълен идиот чесно ти казвам.Няма какво да се оправдаваш.Момиче не се бие дори и да си я дръпнал за косата което си е доста болезнено а ти не си я дръпнал много лекичко.Друго което може да направиш е да вариш да спиш в хола като не ти харесва.Не си на хотел все пак...И представи си и аз стоя под климатика въпреки че не съм полу-гол.Бас държа че ако беше жена ти (напълно хипотетично) щеше да й хвърлиш един бой ей тъй щот те дразни
П.П Сега всеки ще ме подкрепи защото за да забележиш чак че е окосмена отдолу не си си играл.Сигурно я гледаш като ти се гъзи в гръб....
vasko9933
01-21-2011, 17:29
Aз не съм глупак ти си глупак!Защо ли?! Ами първо изобщо не послуша никой от нас.Всеки ти каза да поговориш СПОКОЙНО а не да и викаш лигла и т.н Второто което е че немога да повярвам че си я влачил до стаята и чак по-късно ти е хрумнало да я вземеш на ръце да я пренесеш.Другото което е защо я наричаш лигла.Ти ми звучиш като пълен идиот чесно ти казвам.Няма какво да се оправдаваш.Момиче не се бие дори и да си я дръпнал за косата което си е доста болезнено а ти не си я дръпнал много лекичко.Друго което може да направиш е да вариш да спиш в хола като не ти харесва.Не си на хотел все пак...И представи си и аз стоя под климатика въпреки че не съм полу-гол.Бас държа че ако беше жена ти (напълно хипотетично) щеше да й хвърлиш един бой ей тъй щот те дразни
П.П Сега всеки ще ме подкрепи защото за да забележиш чак че е окосмена отдолу не си си играл.Сигурно я гледаш като ти се гъзи в гръб....
Подкрепям!
не разбирам защо се заяждате, след като на мен проблема ми е точно това че не искам да я виждам гола!! Явно не сте прочели добре темата. Мн ясно ви казах одеве, че когато се лакираше и тя се беше разкрачила на леглото с единия крак и след като видях че е застанала така не посмях да я погледна повече а ми идеше да и се развикам да застане малко по-нормално понеже не е на 10г.! Но не го направих защото знаех че ще се скараме веднага и тя ще се оплаче на мама и на татко, и пак аз ще изляза виновен! И пак казвам, че тя е лигава и не мога да говоря сериозно с нея, ако тръгна да водя сериозен разговор с нея тя започва да се лигави и да се прави все е дно е на 5 годинки, единствено когато говори с татко е сериозна, даже и на мама се лигави. Извинявайте но не всички сестри си показват ония работи пред братята си така всеки ден, съгласни ли сте?
А за счупения пепелник и за кадето си одари ръката ако успея да я изнудя чрез профила и с голите снимки, ще кажем на наще че е паднала или както си стана-спъна се в хавлията и така. Бащами се обади и каза че ще вземе майками такаче ще се приберат по-късно. Моля ти освен в gepime.com има ли други сайтове в които дават да се качват разголени снимки?!?
Добре момко да приемем че те ебаваме за това че си перверзен.Това едно на ръка,но не мога да приема че като кажеш на сестра си МИЛО и УЧТИВО да се позакрие малко тя няма да го направи.Ако пък не стане така дай и ние да го видим тези снимки 8-) Няма какво повече да се пише по темата според мен.Ти все си правиш каквото си искаш.
хора, моя ви разберете че тя не може да говори с мен така, още повече от година насам откакто почнаха да и бушуват хормоните с нея не може да се говори.. Ето ще ви кажа че когато бяхме на морето лятото и аз и тя отидохме за сладолет да вземеме и тя видя тогава една нейна приятелка която отиваше в квартирата си и каза на Ирена ако иска да отиде с нея за да се видят уж. Аз и казах да не ходи защото наще ще се скарат как така съм я пуснал да ходи някаде си, но тя веднага започна да ме обижда пред другото момиче и да ми казва че не мисе отдава да мисля и такива някви неща.. И не исках да я дърпам пред хората да правя циркове и тя отиде на своя глава. После като се върнах при наще те естествено на мен ми се разкрещяха, а ирена нямаше телефон в нея защото отиде с момичето каксто си беше само по долни бански без нищо друго в нея. И нямаше как да и звъннем,а тя се прибра чак вечерта в 10 часа в хотела и премръзнала няква трепереща хванала си циците такава кой знае от колко далече се е прибрала тогава. И тогава не посмя да се лигави на никой и наще и се накараха тогава, повечето майками де, бащами не смее да и вика. И и казаха че трябва да ме слуша защото съм уж бил по-голям, но тя изобщо не и дреме.
Eм файда.Тука акъл в главата не може да се поръча.Ще свикнеш ,но все пак бъди по-мил с нея барем ти се връща :)
Ами да опитвал съм се да съм по-мил и тя тогава хептен почва да се лигави и да ми се качва на главата. Моля ви подсетете ме за други сайтове освен Гепиме.ком. Вече я търся повече от половин час там, трябва да се спася защото ще ме прее*е много яко тя, преди малко ме видя че и търся профила и измърмори нещо недоволно не я чух, знам че има такъв някаде сигурен съм.
hoooodyhoooooo
01-21-2011, 18:13
Виж, както ти е казала приятелката - просто момичето няма сексуални влечения все още. Като започне да има, сама ще се крие. За нея не е срамно, че я виждаш. А и ти какво толкова се церемониш - е да, сестра ти е, но именно това е бонусът - както и да я гледаш, все ще ти е сестра и няма да я буташ :) А че била гола - ми тя просто така го изживява. А относно голите й снимки - чиста проба педофилия :) :) :) Ако ги намериш, халал да ти е, сподели ХАХХАХА :) :) :) Не, сериозно, такива материали се трият и подлежат на съдебна отговорност, тъй че хич и не търси. Разбери се с момичето, поговори с нея малко за сексуалното образование, обясни й как стоят нещата от твоята мъжка гледна точка и така :) Все ще излезете на глава...
Пепел ти на устата, искам такава сестра :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
Сега сериозно... Просто я игнорирай.
Хора аз я игнорирам вече 1 година но мн почна да ме дразни вече защото едно че го прави защото знае че ме дразни по тоя начин, второ вместо тя аз се чувствам неудобно.. Можеби като се поуталожат нещата тая вечер ще пробвам да говоря с нея някякси.. знам какво ще стане но ще пробвам все пак.
Еми пък знаеш ли какво.Защо и ти не се размятваш по кур пред нея.Нали знаеш клин-клин избива...
оо не хахахах .. Тя никога няма да ми види моя полов орган гарантирам :grin: :D Аз не мога като нея да си вея оная работа насам натам, мен ме е срам от приятелите ми камо ли от нея :D
да можеби е по добре да говоря с нея отколкото с майка ми :booooomb: ще видя довечера можеби като се прибере ще и кажа. Но ме притеснява това после да не изпее някакви глупости на майками, защото не знам какво ще и се случи на сестрами :x
Да говориш не означава да я биеш и да й викаш лигла! Най- малкото, защото ти е сестра, после е момиче, и на първо място е ЧОВЕК! Но ти едва ли би го разбрал, поне си имай едно на ум.. един ден тея изкълчвания ще пораснат в нещо по серьозно и ще сполети тази съдба и децата ти и внуците.. нямам думи!!
Аре къпете се с топла вода, малко relax- че и стига с тоя метъл! Давайте по- спокойно, бе хора!
HandOFDooM
01-21-2011, 18:36
Здравейте, не знам дали темата е за този раздел но ако не е се извинявам. Значи аз съм на 17 и имам сестра която е вече на 13. В последната една година тя започна да ми прави мн лошо впечатление и ми е мн неудобно в някои ситуаций и не знам какво да направя защото тези неща са мн тъпи. Значи, например тя е още мн тъпа и малка или нз как да я нарека защото си мисли че е още на 10 или 11 и продължава да излиза от банята само с хавлията около кръста, или спи понякога само по боксерки и отвита. А спи в моита стая защото майками и бащами спят в хола. И е мн тъпа защото вече не се сеща че трябва да се крие от мене защото е вече голяма, преди като беше малка на 10 и 11 не ми пречеше защото нали се сещате че то няма какво да и видиш обаче нз защо явно си е свикнала така и не я е срам още тапанарката малка, а вече са и пораснали малко гърдите и ми е супер неудобно да я гледам така разбирате ли?! Например всяко лято с наще сме на несебар, още от мн малки ни водят всяка година с тях. И сестрами като сме на плажа е почти винаги по гащи само смисъл долни бански без горните но тази година също беше така облечена на плажа, а гърдите и са по-големи вече все пак е на 13, и аз все гледах да съм зад нея примерно някаде да не я гледам защото сякъш ме хваща срам да стоя пред нея. А мама и татко не и казват нищо радват и се смеят и се базикат я че била мн готина мацка и тя им се кефи няква такава.. Даже после като гледахме снимките от морето ми беше неудобно да ги гледам с тях защото тя навсяка снимка е без горнище. Сестра ми е да не ми дремеше преди но вече откакто почна да и се развива тялото ми прави впечатление и ме дразни. Мн често например като стане сутрин и е само по боксерки минава така през хола през наще каето спят и отива до банята така и после пак така се връща в стаята, и наще никога не са и казвали нищо. Не знам явно можеби са свикнали да я виждат гола все пак са я отгледали нали и не им прави впечатление не знам, но ми е неудобно нито на нея да и направа забележка нито пък на майка ми да и кажа за това. Просто такива теми никога не сме говорили в нас. Аз знам че нея не я е срам от мен но как да и обясня на нея че мен ме е срам от нея, и че вече не сме малки като преди?!? Понякога като бърза за даскало сутрин и не ходи в банята да си преобува гащите а само се обръща с дупето нали към мене и се преобува в стаята и аз веднага с правя че гледам на другата страна. Тя не носи и сутиени все още и има 2 блузи които са и с мн голямо деколте отпред и гърдите и почти постоянно и се виждат, има и една бяла тениска кадето и прозират зърната и тя абсолютно не и прави впечатление ама никакво! Не знам какво да и кажа на нея или на мама, дайте ми савет как да подходя защото ще ми кипне в скоро време и ще я ударя с нещо тъпата ми малка сестра плс!!!!
имаме разкрит педофил
ходи се лекувай с моркса вода и ще ти мине
сега сериозно пич ти прост ли си ??
винаги трябва да я възприемаш като малката си сестра независимо дали е по хубава от адриана лима или не .. гледай я от окото на ваще просто и няма да ти пречи въобще и ще се отпуснеш
вместо да и се радваш, че е става жена вече ти си се впрегнал, че ти е неудобно бахти комплекса...
оо не хахахах .. Тя никога няма да ми види моя полов орган гарантирам :grin: :D Аз не мога като нея да си вея оная работа насам натам, мен ме е срам от приятелите ми камо ли от нея :D
Ами за приятелите добре ,защото щяхме и педал да те изкараме.Иначе направи го единпът само за да видиш реакцията й...
Абе ти не си у ред,да и търсиш профили в гепиме и т.н. та тя ти е сестра и е на 13,мислиш ли че ти се държиш по начин за възрастта си,праиш и на инат и кво мислиш че ще се получи,ми успех.
Вземи се стегни и говори с ваште,едвали ще ти дигнат скандал за тва,че не ти е приятно да гледаш сестра си така...аре не ги изкарвай такива злудей :(
TranceMusic
01-21-2011, 18:51
Толкова ли е трудно ПРОСТО да не и обръщаш внимание????
DiamondEye
01-21-2011, 18:54
Ами за приятелите добре ,защото щяхме и педал да те изкараме.Иначе направи го единпът само за да видиш реакцията й...
Става прекалено ... :-|
DiamondEye
01-21-2011, 19:01
Искам само да попитам ако си на 17 ... защо си се писал Ilqn94 ... 94 ? :smt038
bibi7352
01-21-2011, 19:09
Най-вероятно човекът е роден през 1994... Значи скоро ги е навършил :)
Според мен няма да доживее да каже защо. :lol:
+1
К'во стана със сестра ти бе Илияне???
ами защото съм роден през 1994г и защото съм на 17. 2011-1994=17. Можеш да го сметнеш на елка ако имаш. :razz: значи моля ви помогнете ми тя се пише навсякаде irena_sweet ако и намерите някаде регистрацията кажете ми каде е плс !! Преди малко дойде и ми се развика да спра да се занимавам с глупости и така нататък.. и вече съм сигурен че има профил някаде плс ак ого намерите ще черпя!! :grin:
TranceMusic
01-21-2011, 19:14
[quote=DiamondEye]Искам само да попитам ако си на 17 ... защо си се писал Ilqn94 ... 94 ? :smt038
Защото сега 94 стават на 17 :o ии може да е роден януари :)
FreakBitch
01-21-2011, 19:20
Толкоз ли не се сещаш, че сестра ти иска да я чукаш. :D
Съвсем нормално, к'во се спичаш толкова. Момичето не се срамува от тялото си, нека го демонстрира. Гледай и лъскай, ако щеш и чукай, твоя воля, ама теб да те е срам, че сестра ти се вее гола, такова нещо не бях чувала.. :D :D
не мога да разбера що за народ сте нз вече?!?! вие бихте ли чукали братят и сестрите си а?!? леле... нз егати народа просто нямам думи !
не мога да разбера що за народ сте нз вече?!?! вие бихте ли чукали братят и сестрите си а?!? леле... нз егати народа просто нямам думи !
Игнорирай ги такива мнения...
А ти престани да се ровиш за сестра ти в мрежата.. Отиди и й се извини и после погоеорете като хората!
FuckedUp
01-21-2011, 19:48
К'во му се връзвате на тоя малоумник, бе? Темата е фейк..
знаеш ли колко ми дреме за твоя фейк? Наще току що се прибраха сестрами заспа отдавна и май тая вечер ще ми се размине. :grin: :D :) 8) Сутринта те излизат рано такаче съм спокоен и за сутринта.. мн мерси на всички които ми даваха съвети и на тези кадето се подихраваха им пожелавам да им се случи същото като на мене за да видят колко е готино тва .
Абе, кво да ти кажа, щом си е легнала събличаи се пак и давай под завивките както едно време...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3871900&highlight=#3871900
FAKE!!!
ПП: А следващата интересна тема, пак след 2 годинки ще я пуснеш, нали?
AllEyesInMe
01-21-2011, 20:19
Не те обиждам, ама си тъп!По тъп си и от нея! Не можеш да се оправиш с едно 13 годишно лапенце, страх те е да говориш с вашите и незнам си кво, срам те е от всичко..абе изобщо под всякаква критика си мой човек.
Само че ми стана интересно това, че пред теб се разкрачва показва си ливадата при всеки удобен момент, а от баща ви я е срам, значи има все пак някакъв срам, ама май просто иска да я ЧУ*АШ! Толкова ли не се сети,че тя е на такава възраст, че това и е интересно, но не може да съобрази, че е малка, че си и брат и така нататък. Събери малко смелост бе...иди при вашите и им кажи всичко, че се разкрачва пред теб и не знам си кво си, че все пак тя се развива не може така, от там на там те ше се оправят... и го направи, а не се дръж като пу?ка..преди да сте се избили със сестра ти!
П.С. Ако темата е фейк, ти пожелавам да имаш деца които да правят така!!! 8)
писна ми от ваще скапани фейкове и мейкове! Тази тема дори не я помня кога съм я пускал, но ако я прочетеш ще разбереш че не е фейк! Просто имах такъв период преди, но сега съвсем на съм така, правя горе долу редовно секс и си имам преятелка, тъй че ваще фейкове хич не ме засягат!
Сега обмислям утре да говоря първо със сестрами след като са и минали нервите, (надявам се) и дано ме разбере какво искам да и кажа. Ако ми се разлигави обаче и не ми обещае че ще се стегне да се държи нормално вкъщи ще и намеря профила и ще го покажа и на майками и на баща ми. Ако някой от вас намери профил с името irena_sweet моля ви да ми каже в кой сайт се намира !! плс плс
Остави. Ги. Да. Растат. След три-четири години ме запознай със нея 8-)
Край.
И не ми пиши ЛС тоя път, защото вместо да ти отключа темата, ще заключа сайта за теб.