View Full Version : Геритамин нео ?!!
Преди да ме нападате искам да кажа, че вече потърсих подобна тема но не намерих !!
Попитах един потребител на форума за тези хапчета Геритамин нео и тя ми прати следния сайт http://www.actastyle.bg/Actastyle/geritamin_neo/
Някой пил ли е от тези хапчета ? Помага ли за растеж на косата ? След колко време има видима промяна ? И колко време сте пили тези хапчета ?
Благодаряя :-)
kiki1991
01-26-2011, 11:06
аз ги пих около 3 седмици и то всеки ден по две капсули преди да ям,и мисля че имат ефект,поне косата ми стана по жива,и ноктите не ми се чупеха лесно,пробвай ако искаш даже мисля че не бяха скъпи кам 3-4 лв:)
lifelesscorpse
01-26-2011, 11:09
Пия от тях, но едва от седмица. Засега няма никаква разлика. Ще видим по-натам дали има ефект.
Благодаря за отговорите :grin:
Днес или утре сигурно ще мина през аптеката и ще си купя.. Пък и доколкото прочетох сайта на актавис са 3 лева :D
Нищо не ми пречи да пробвам пък и нищо не губя :)
Това са витамин Е и витамин А.
Пия ги през определен период от време и съм доволна, определено.
Пия ги август, септември и октомври, за да нямам есенен косопад и да подготвя косата си за зимата и февруари, март и април, за да избегна пролетния косопад и да я подготвя за лятото.
А има ли видима промяна в косата смисъл расте ли ?
Ами моята попринцип расте много бързо и затова не мога да преценя, но определено изглежда много по-жизнена и лъскава.
Пропуснах да спомена обаче, че засилват апетита :)
LovelyGirl
01-26-2011, 12:40
При мен нещо не подействаха, но и аз само един месец ги бях пила.
kalpazanka
01-26-2011, 13:08
Пия Герикапс два пъти по едно по време или непосредствено след хранене в продължение на 10 дни. Почивам 18 дни и започвам нова опаковка и така 3 пъти. Косата ми по начало си е здрава, ноктите също, но кожата ми е неузнаваема- няма несъвършенства, няма напукване и лющене.
П. П. Не знам дали е от това, че отдавна не съм в пубертет или че пия Герикапс, но цъфтежът е незначителен.
пия ги и съм много доволна ..косата ми спря да пада ,ноктите ми се заздравиха :-)
anonymous708973
01-26-2011, 14:01
Пия Герикапс два пъти по едно по време или непосредствено след хранене в продължение на 10 дни. Почивам 18 дни и започвам нова опаковка и така 3 пъти. Косата ми по начало си е здрава, ноктите също, но кожата ми е неузнаваема- няма несъвършенства, няма напукване и лющене.
П. П. Не знам дали е от това, че отдавна не съм в пубертет или че пия Герикапс, но цъфтежът е незначителен.
Това (http://apteka.framar.bg/04009520/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-20) ли е? Забелязала ли си да ти се увеличава апетита? Пиеш общо 3 опаковки на година, така ли?
Чета някакви щуротии, че помагало за забременяване, сериозно ли?!
kalpazanka
01-26-2011, 15:02
Това е, да. За пръв път го пия по такава схема. Досега са били максимум по две опаковки пролет/есен- 20 дни по една перла и после почивам 30 календарни дни.
Предписва се и при лечение на стерилитет. ;) Има отношение към половите хормони.
Повишен апетит имах само при първата опаковка, но тогава имах и стрес.
И аз се бях навила да си купувам Геритамин Нео и все ще търся мнения и все ме домързява.. 8-)
Та да попитам: това, че съм на 15 не е от значение или....? :?
В смисъл има ли някакво значение от възрастта?
FuckingFreak
01-26-2011, 17:53
^ Аз съм на 13 и ми го изписваха, но предполагам няма проблеми.. стига да не вземеш някаква свръх доза 8-)
^ Аз съм на 13 и ми го изписваха, но предполагам няма проблеми.. стига да не вземеш някаква свръх доза 8-)
А колко таблетки на ден взимаш?
vIKToriYa
01-26-2011, 18:34
аз имам проблем с яйчниците ии освен хапчетата които ми предписаха ми изписаха и точно Геритамин Нео .... пих го 3 месеца по схемата : 10 дена 3х1 таблетка 20 дена почивам и после пак след 3-те месеца... 1 месец почивка и сега пак 3 месеца - всеки месец ги пич 10 дена 3х1 таблетка после пак 1 почивка ии така .... аз съм много доволна .. косата ми стана много хубава една гъста ... бляскава и не ми пада ноктите - по-здрави и лицето ми се изчисти !!! ЗАСЛУЖАВА СИ !!!! :P
kalpazanka
01-26-2011, 18:36
3 по 1? :shock:
Това прави 15 000 UI вит. А и 90 000 вит. Е. :shock:
foreverr
01-26-2011, 18:37
Аз не съм ги пила , но една моя фр от време на време си купува по 1 опаковка и я изпива цялата(тя цялата май е за около месец) и мисля, че е доволна.Но по принцип знам, че по-добър ефект има ако се пият по 2-3 месеца, те не са и скъпи поне :)
kalpazanka
01-26-2011, 18:39
^За 20 дни стига, ако се пие веднъж дневно.
Kallyn4eto
01-26-2011, 19:02
майка ми го пиеше и беше много доволна
а и щом в него има витамини, би трябвало да помага.
аз мисля да започна, защото ноктите напоследък ми се нацепват :/
едит: а да, майка ми каза, че се пие 1 път дневно :-o
Помага за растежа на ГЪЗА :P :lol: :lol:
МнОоооОого се дебелее :-x :oops:
Kallyn4eto
01-26-2011, 20:39
^ от витамини? не бях чувала подобно нещо :o
kalpazanka
01-27-2011, 05:22
Теорията ти се пропусква по шевовете. Пропускаш нещо важно- че това са мастноразтворими витамини и още че витамин А се отлага в черния дроб и при предозиране води до отлагане на мазнини в него, а хипервитаминоза А в ранните срокове на бременността води до малформации.
[i]едит: а да, майка ми каза, че се пие 1 път дневно :-o
Пие се както ти го назначат. Може да е една таблетка, може да са две, може и да са три- както писа едно момиче по-горе.
titinkaa
01-27-2011, 06:52
На мен от Гепитамина много ми порасна косата,доволна съм,кожата ми се изчисти и ноктите намалиха чупенето си.Геритамина помага и за имунната с-ма,но е добре да се пие 3 пъти едно след друго,демек 60 дни,за да има полза върху имунитета.
justonegirlwithonehope
01-27-2011, 11:00
Аз ги пих 2 месеца, като сменях - щом ми свъшат си взимам герилукс, после пък пак геритамин нео и косата ми порасна с около 10 см за тези 2 месеца и кожата ми значително се изчисти.За ноктите не виждам никаква промяна, но на кожата и косата ми се отразиха доста добре.Та моя съвет е да ги пробваш.
На мен от Гепитамина много ми порасна косата,доволна съм,кожата ми се изчисти и ноктите намалиха чупенето си.Геритамина помага и за имунната с-ма,но е добре да се пие 3 пъти едно след друго,демек 60 дни,за да има полза върху имунитета.
60 дни без "почивка"? :-o
titinkaa
01-27-2011, 12:53
Да,ако ти се струват много,може между всяка нова опаковка да правиш по 2-3 дена почивка.
titinkaa
01-27-2011, 12:54
Да,ако ти се струват много,може между всяка нова опаковка да правиш по 2-3 дена почивка.
Kallyn4eto
01-27-2011, 14:14
Теорията ти се пропусква по шевовете. Пропускаш нещо важно- че това са мастноразтворими витамини и още че витамин А се отлага в черния дроб и при предозиране води до отлагане на мазнини в него, а хипервитаминоза А в ранните срокове на бременността води до малформации.
[i]едит: а да, майка ми каза, че се пие 1 път дневно :-o
Пие се както ти го назначат. Може да е една таблетка, може да са две, може и да са три- както писа едно момиче по-горе.
окей, съжалявам. наистина не съм запозната с тези неща, мерси че ме поправи. а от тях дебелее ли се, както казва Pumaa?
Същия въпрос...Дебелее ли се, че искам да отслабна не да надебелея 8-)
stelkastel
01-27-2011, 16:32
^^ И аз питам същото. Но освен това искам да питам задължително ли е да ми го предпише лекар или може и без рецепта. Тъй като преди време пих Ревалид, но ми беше предписан от дерматолог.
^^ И аз питам същото. Но освен това искам да питам задължително ли е да ми го предпише лекар или може и без рецепта. Тъй като преди време пих Ревалид, но ми беше предписан от дерматолог.
Не е задължително да ти го предпишат .. :)
scanadal
01-27-2011, 17:45
Аз в момента ги пия,като не ден си вземам по една перличка.Да си призная за момента не забелязвам да имат ефект върху косата или ноктите ми,кожата на лицето ми си е чиста и здрава и отпреди.Нооо ми се струва,че наистина много увеличават апетита.Не мога да се позная просто,ям като за световно :?
Не се дебелее от геритамина, но се увеличава апетита, от което вече се дебелее :)
Eva Metodiewa
01-28-2015, 16:54
Искам да попитам дали ще ми навреди ако го пия, защото съм на 16 а пише, че не трябва да се пие под 18 години.....? мерси :)
Искам да попитам дали ще ми навреди ако го пия, защото съм на 16 а пише, че не трябва да се пие под 18 години.....? мерси :)
Не мисля, че може да ти навреди. Геритамин е просто витамини А+Е. Пий си го спокойно.