PDA

View Full Version : Мъжете и техните чувства ...sweetpunk
02-01-2011, 15:20
Здравейте, тази тема е отправена по - скоро към женската част от форума, но ако мъжете решат могат и те да пуснат някой коментар, изразявайки мнението си по твърденията, които ще изложа по - долу :)
И така, наскоро прочетох една книга "Мъжете си падат по кучки", в нея не открих нищо, което не знам, но за повечето неща никога не се бях замисляла! "Мъжете не плачат", от малки на момченцата се внушава, че мъжете трябва да са силни, да не показват емоциите и чувствата си, да се правят на "мачовци" и "мъжкари" и когато именно тези момченца станат мъже и имат интимни отношения с жена (не говоря за секс, а за душевна близост) те са станали толкова добри в прикриването на чувствата си, че след като връзката стане по - сериозна, жената започва да се чуди "Дали изобщо ме обича?". По мои наблюдения мъжете бягат от разговорите за чувства както дявол от тамян :D , но мили дами не е чак толкова трудно да разберете, че той Ви обича и държи на вас. Както казах те не обичат да обсъждат чувствата си, но най - често малките неща, които той прави за теб издават неговите истински чувства ;) .. Приятеля ми често ми казва "обичам те", този израз стана толкова комерсиален, че не може да е отправна точка за устоняване на истината, та ето няколко примера, които мисля, че са доста показателни за техните истински чувства :)
:smt007 Той е влюбен, ако: :smt007
:arrow: .. започне редовно да те предпочита пред приятелите си!
:arrow: .. непрекъснато изглежда по - различно, весел е и си тананика!
:arrow: .. няма нищо против да внесеш малко промени в дома му, нова лампа или картина, малко разместване или цвете, нещо което да му напомня за теб!
:arrow: .. ти позволи да си оставиш четката за зъби, тампоните и др. в шкавчето под мивката .. просто да оставиш нещо твое!
:arrow: .. полага специални усилия за теб! (ще отиде за жилиБон в 12 през ноща - личен пример) :)!
:arrow: .. прави разни мили жестове, непрекъснато мисли как да ти достави удоволствие, как да те предразположи, за да се чувстваш удобно до него!
:arrow: .. осъзнае, че не може да заспи преди да чуе от теб "Лека нощ"!
:arrow: .. е склонен да направи нещо нетипично, за да те зарадва!

Има още много примери, но тези ми дойдоха на ума в първия момент. Мъжете харесват разнообразието в отношение на жените, но това е докато се влюбят. Ако той наистина те обича, за него няма значение, че може да има момичето от корицата ноемврииския брой на "PlayBoy", той просто иска да те гледа как спиш гушнала се в него. Много от изкушенията изчезват, той дори не забелязва екзотичната красавица на съседната маса, гледа право в теб, не защото си по - хубава, а защото си обсебила цялото му съзнание. :-)

DeViLMaN
02-01-2011, 15:24
аве я съм Рамбо 1-ва кръв не моем ревем кат жена :DD:D: тряа бой и тогава една жена се чувства обичана .....
Момче/момиче ... тия изводи тряа да си си ги направил/а още на 15-16 години без да четеш книги ...:) поздрави :) :shock:

w0sh
02-01-2011, 15:28
Добре,че ми казаха какъв съм.

Пък жените са ирацонални.
Яко ли е като ви определям ей така?

sweetpunk
02-01-2011, 15:33
DeViLMaN просто последните 100тина теми преди моята бяха "объркана съм", "обича ли ме" ... "не го разбирам" и реших да изложа моите виждания, не казвам, че сега съм стигнала до тези изводи, просто ми направиха впечетление последните теми :)
w0sh това не се общи знаменали от рода на "мъжете са идиоти", или "всички мъже са груби, арогантни, позьори ... нещо си там", ако не си съгласен с мен, кажи ти как показваш не една жена, че я обичаш .. наистина ми е любопитно :)

w0sh
02-01-2011, 15:36
С отдаденост.

SmilezZz
02-01-2011, 15:38
sweetpunk - Темата ти с нищо няма да помогне на обърканите тийнейджъри..А тези примери ги знаят даже децата от 5 клас..
- Всеки знае,че любовта не се казва,а се доказва..
И между другото момчето не е задължен да излиза всеки ден с гаджето си..И на мъжете им трябват лична свобода и следователно трябва да излизат с приятели и да се занимават с нещото,което от доста време не са успяли да направят..

" .. непрекъснато изглежда по - различно, весел е и си тананика! "
НЕ е задължително да е весел..Може да е влюбен истински,но да има проблеми и за това да не е чак толкова щастлив..Не мога да ти обясня какво искам да кажа..

sweetpunk
02-01-2011, 15:39
това, което аз съм написала по - горе не е ли точно това .. Да се опиташ да направиш всичко по - силите си, за да направиш човека до себе си щастлив .. 8)

w0sh
02-01-2011, 15:42
Има едно нещо, което е много важно да се отбележи. ВСИЧКО по силите ми е странно изказване. Колкото и да обичам, няма да променя вижданията си, разбиранията си. Надявам се, няма и да ми се наложи

себеуважение преди всичко.

sweetpunk
02-01-2011, 15:43
sweetpunk - Темата ти с нищо няма да помогне на обърканите тийнейджъри..А тези примери ги знаят даже децата от 5 клас..
- Всеки знае,че любовта не се казва,а се доказва..
И между другото момчето не е задължен да излиза всеки ден с гаджето си..И на мъжете им трябват лична свобода и следователно трябва да излизат с приятели и да се занимават с нещото,което от доста време не са успяли да направят..

" .. непрекъснато изглежда по - различно, весел е и си тананика! "
НЕ е задължително да е весел..Може да е влюбен истински,но да има проблеми и за това да не е чак толкова щастлив..Не мога да ти обясня какво искам да кажа..
рабрах за какво ми говориш, нещата които съм изброила са просто отправни точки :), неща които се забелязват най - лесно, т.е. са най - очебиини .. Тук няма смисъл да развивам вижданията си за нещата, просто повечето, които четат форума както каза ти са деца от 5ти клас ;)

mmm_sweet
02-01-2011, 16:15
Значи такъв мъж никога не съм срещала. За съжаление ми са падат само най-пропадналите простаци 8-) 8-) [/b]

andjelina
02-01-2011, 19:54
леле сега още повече се притесних,че моето момче не е влюбен в мен след като не прави почти никое от тези неща :(

TheNewReligion
02-01-2011, 20:29
Тея книги са създадени, за да се грижат за това да има все повече и повече стари моми. Не в следствие на отрицателни качества и/или неприятен външен вид, а подари качествено вкарване във филма.

FuckedUp
02-01-2011, 21:04
Адски повърхностно..

Luci
02-01-2011, 21:07
И ето го пак общият знаменател... другото защо, четеш някакви книги, от които само се затъпява, а не черпиш опит от живота, от това, което се случва около тебе.Всеки човек е различени и изразява чувствата и вижданията си по различен начин... стига с тея глупости ама те момчетата и момичетата еди какви си били...

jghgh
02-01-2011, 21:14
^Aбе не е повърхностно.. Е общи линии е така 8-)

Звъни ти дали да ти вземе нещо от магазина и ти му казваш "Шоколааааад" и той ти носи вкусно шоколадче. 8-)
Толкова е сладичко.

Мисля, че примерите й са верни, макар и очевидни.
Оттам нататък може и екстри като примерно да обича да говори за чувства и т.н., въпреки че сега като се замисля, това не е необходимо. Важни са действията, а не думите.

sweetpunk
02-01-2011, 21:18
Luci аз съм върла противничка на общите знаменатели и не мисля, че съм поставяла такива ... Книгата просто ми попадна и заглавието ми направи впечетление .. полюбопитствах да видя психолигията на мацката, която я е написала и не открих нищо интересно, просто досега не се бях замисляла, че вие много по - трудно изразявате чувствата си, а ако може дори не го и правите .. но езика на тялото говори сам по себе си ..

Luci
02-01-2011, 21:22
Както казах всеки индивидуално показва/казва/доказва чувства и подобни неща.