View Full Version : Свършване в устата ?!
2 въпроса. ;д
1.Момичета,свършвали ли са ви там и какво е чувството ?!
2.Момчета,какво толкова ви прави кеф да свършвате там :D
Колкото до мен имам приятел отдавна,правил го е само веднъж,защото беше единственото нещо,което не сме опитвали.. на вкус е киселяво не е чак толкова отвратително,но при самата мисъл какво е не успях да го задържа в устата си за да го изплюя накъде,разбалбука се в устата ми и усетих че още малко ще повърна затова го изплюх на корема му :D :D :D И така.. 1ви път ми беше и последен ! :D
GreenFairy
02-20-2011, 19:43
Случва ми се всеки път когато му правя свирки, според мен това си е естествения начин за приключването на една свирка. Вкуса си е строго индивидуален, на мен лично ми прилича на подсолени не добре опържени белтъци от яйца :lol: Чувството ми харесва от тази гледна точка, че усещам, че на него му е супер приятно и това ме радва... Като физическо усещане не е кой знае какво.
Един съвет: не задържай спермата му твърде дълго в устата си, по-добре направо я глътни, така ще си спестиш неприятното чувство от вкуса и плътността й, а и няма да имаш време да се сетиш какво има в устата ти и да ти стане гадно :)
Greennight
02-20-2011, 19:52
^А закво трябва да се праи на мастия и да гълта като не й е кеф ?
При мен пък е точно обратното - обичам да я задържам в устата и накрая да гълтам . Иначе ми харесва .
Обичам да ми свършва там, гълтам я .. :-D
Biskfitka
02-20-2011, 20:22
Правя го,чак да обичамм...
Extremescream
02-20-2011, 20:23
Не е от любимите ми занимания.
renchence
02-20-2011, 20:27
случи се един път .. свърши ми в устата, но после ми подаде чашка да го изплюя .. какъв кавалер :lol:
NomNomNom
02-20-2011, 20:47
Не ми свършват в устата, не за друго - гад ми е от такива слузести неща като цяло. И по тялото ми ако случайно се появи сперма - издивявам :D
Инак, ето какво ще дам шанс пак тази седмица, стискайте палци да не драйфам после :D
JustAdream
02-20-2011, 21:07
Аз съм го правила, ама не ме кефи особено... не че ме е гнус... а и се притеснявам да глътна на приятеля ми щот е някъв гнуслив и ако не ще да ме целуне след това ще побеснея... иначе обичам да ми свършва на корема... кефи ме да гледа как се изстрелват човеченцата хихи
Kurdokolenko
02-20-2011, 21:24
Мене ме кефи, особено ако през цялото време ме гледа в очите...и не, не ме е гнус после да я целувам :D
Тоя въпрос "какво ни прави кеф да свършваме в нечия уста" е като въпроса "какво ви прави кеф да правите секс". Заложено в нашето ДНК, ако вие можехте да свършвате всеки път като нас, сигурен съм че и на вас щеше да ви се иска да го правите в нашите усти.
Междо другото съм чувал че някой жени наистина се "изхвърлят" когато получат оргазъм и аз нямам нищо против да го направи в устата ми, просто до сега не ми се е случвало.
xinfamous
02-20-2011, 21:37
Мене ме кефи, особено ако през цялото време ме гледа в очите...и не, не ме е гнус после да я целувам :D
точно! обаче изчаквам малко преди да почна да я целувам.. 8)
JustAdream
02-20-2011, 21:40
точно! обаче изчаквам малко преди да почна да я целувам.. 8)
Аз много бих се обидила ако не ме целуне. Не може аз да се потрудя толкова много и да не си получа целувка!!!
xinfamous
02-20-2011, 22:41
ми не желая да разбера какъв е вкуса на спермата ми,мерси все пак
Ама желаеш някоя да ти духа гнусната пишка?
Жалки сте до един.
Жалки сте до един.
Вие си го искате. 8)
xinfamous
02-20-2011, 23:52
Жалки сте до един.
като е гнусна що я духаш бе моме :) жалка си ти,че правиш нещо от което явно те е гнус.
п.с. не помня кога си ми духала,но пак заповядай! :)
vasko9933
02-21-2011, 04:24
+1 :) :D
kremen4eto
02-21-2011, 04:37
Подкрепям xinfamous. Никога не съм настоявала за целувка веднага след свирката.
Обичам да ми свършва в устата, защото виждам, че на него му е кеф, защото се чувствам като мръсница и защото понякога това е най-добрият вариант (ако няма къде да се изкъпем, а не иска да свършва в презерватива). Вкусът е различен всеки път - от сладък, през солен и кисел, до горчив. Харесва ми единствено когато е солен.
anonymous708973
02-21-2011, 06:54
Добре бе, мацка, ти опитвала ли си соковете си?
Да, свършва там всеки път. Не ме е гнус, не е като да изпитвам физическо удоволствие от това. Психическо е и е заради неговото удоволствие.
Изобщо, целият процес ме кефи. Уникално е да видиш как мъж се гърчи и охка, заради това, което правиш. (ъъ, прозвуча леко садистично 8-) )
andreaaaaa
02-21-2011, 07:09
Сегашния ми приятел никога не ми е свършвал в устата...не знам защо...Мислите ли че трябва да го попитам ?
anonymous708973
02-21-2011, 07:14
Не. Просто когато му правиш орална любов, не го оставяй да се "измъкне." :)
Случва се, но предпочитам на корема или дупето. :)
Добрият секс не се свързва с гнусливост. Защо ВИЕ не помислите над това?
Аз лично свирки не правя. Имам си някакви лични съображения.
Но не намирам за ГРАМ приемливо някой да отбягва после целувките ми.
И да, опитвала съм си соковете.
Въобще.. Всеки си има лайфстайл. Ако ти се кефиш за всяко нещо да угаждаш на мъжа си и да търпиш гнусливостта му, при положение, че си му пила соковете.. Не знам.
Не е нужно във всяка тема да изтъкваш какво перфектно гадже подлога си, нищо лично.
Инфеймъс, не си забавен, а жалък.
Eclipsercho
02-21-2011, 11:34
а жалък.
Еее, няма ли да спреш да се повтаряш бе :lol:
Като не правиш свирки, к'во? Да си го преместим на другата страна ли?
Това, че ти не правиш неща, които ще се харесат на момчето до себе си, че си тъпа егоистична гнуслива задръстена кучка, не значи, че момичетата, които не са като теб са "гадже подлога" , а всички момчета "жалки".
Спри да се заяждаш с всеки, който не е на твоето мнение, че съвсем изпростяваш напоследък :? :lol: 8)
VaMpiRKaTaaa
02-21-2011, 11:45
1.Момичета,свършвали ли са ви там и какво е чувството ?!
ДА.
Мен ме кефи.Аз обичам да гълтам :D
И е полезно. 8-) :P
Обичам да пускам езичета.
Надупчила съм си и eзикът :P
DownloadVirus
02-21-2011, 12:17
Надупчила си езикът-ОТВРАТ!
а жалък.
Еее, няма ли да спреш да се повтаряш бе :lol:
Като не правиш свирки, к'во? Да си го преместим на другата страна ли?
Това, че ти не правиш неща, които ще се харесат на момчето до себе си, че си тъпа егоистична гнуслива задръстена кучка, не значи, че момичетата, които не са като теб са "гадже подлога" , а всички момчета "жалки".
Спри да се заяждаш с всеки, който не е на твоето мнение, че съвсем изпростяваш напоследък :? :lol: 8)
Аааахахахаа, осъзнай се малко ;)
Въобще не съм гнуслива. Да си ме чул да се оплаквам как няма да целуна приятеля си, ако преди това ме е лизал?
Да искаш удоволствие, а да не си благодарен за него и да не се поставяш на мястото на другия, е егоистично и гадно. И жалко. ХаХАах!
А т'ва че аз не правя нещо, което не ми харесва, въобще не ме прави егоист, защото не изисквам от другите да ме задоволяват. Следователно не е като да получавам, без да давам. И на всичкото отгоре не отблъсквам после хората, както писалите в темата мъже казват, че правят.
Егоизъм е вашето, че мислите само за комфорта на пишките си, а после се дърпате - нямате и идея колко е обидно. Съжалявам, ама ако някой ми откаже ласка, а държи да ми свършва в устата, какъв ще е според тебе? Неегоист ли,лол.
За подлогата си е лично мое мнение. За мен е под гордостта ми да влизам в положение на всеки гнуслив льольо, който иска да му го лигавя, ама после се прави на интересен.
Това си е мое мнение, но определено не аз съм задръстената и гнусливата :lol:
VaMpiRKaTaaa
02-21-2011, 12:24
Никой не ти е искал мнението за това,че АЗ съм си надупчила езикът.
Още по-малко АЗ.
Това си е лично МОЕ решение.
VaMpiRKaTaaa
02-21-2011, 12:28
Егоизъм е вашето, че мислите само за комфорта на пишките си, а после се дърпате - нямате и идея колко е обидно. Съжалявам, ама ако някой ми откаже ласка, а държи да ми свършва в устата, какъв ще е според тебе? Неегоист ли,лол
Мога да те оспоря,че НЕ е точно така,както ти казваш 8-)
Аз като му духам на приятелят ми,после си ме целува по устата без проблем и то с език и не го е гнус.
xinfamous
02-21-2011, 12:58
Аз лично свирки не правя.
Но не намирам за ГРАМ приемливо някой да отбягва после целувките ми.
Машала ква каша ти е у главата
Инфеймъс
Не се изговаря така..научи английски :)
Заяждаш се на дребно, защото може би няма за какво да се хванеш ли?
Ако не ти светна, да поясня - аз свирки не правя, но това не ме лишава от мнение по въпроса, че е гадно да ти отказват целувки след такова нещо.
Въпросът е принципен, а не толкова дали аз, ти, баба ми или който и да е прави свирки.
xinfamous
02-21-2011, 13:10
много си зле :lol: заяждам се за дребни неща щото на тебе толкова ти е акъла..'не била правила свирки' ми тогава кво даваш мнения в тема за свирки бе ?!
Eclipsercho
02-21-2011, 13:13
Бля, бля, бля, random shit идващ от устата на пуберка и т.н.
ТОЛКОВА много думи без грам смисъл, викайте Гинес, имаме победител по идиотщина, everybody! :razz:
Чакай, чакай, чакай. Спри си конете, моме. Мнооооого бързаш с храненето.
Първо, аз да съм казал, че не целувам приятелката си ако преди това съм й свършил в устата? А?
Второ.. теб ти било "под гордостта да влизаш в положение на всеки гнуслив льольо" .. еми като се ебеш с гнусливи льольвоци, а не с нормални момчета, ние какво да направим ?
Момичето по принцип ще остави ПРИЯТЕЛЯ си, с който ЕВЕНТУАЛНО има връзка.. тоест чувства, ала бала, да свърши в устата й.. надали този гореспоменатия ще е "льольо" .. в една връзка непрекъснато се правят компромиси спрямо другия.. и НОРМАЛНИТЕ момичета, въпреки че не получават оргазъм точно от това, правят неща като гълтането, защото знаят, че на момчето им ще му хареса.. за да му направят готиното на него.. а не за да ги лиже след т'ва.. За т'ва те наричам егоист, пикло..
но определено не аз съм задръстената и гнусливата :lol:
Продължавай да си го повтаряш, някой ден ще ти повярваме.. :lol:
andreaaaaa
02-21-2011, 14:13
Не. Просто когато му правиш орална любов, не го оставяй да се "измъкне." :) Пробвала съм.....не става...
Пробвала съм,но не достатъчно,но не са ме задължавали да го правя
не съм се и дърпала.
Винаги ме целуват и целувам ,след каквото и да е (принципно,фекалиите ги изключвам като опция ХD)
Той и аЗ,ДОКАТО сме чищи и без зарази гнус не ми е
merohero
02-21-2011, 15:25
Ей ? Много сте зле бе ? Как може да гълтате сперма вие малоумни ли сте ? После как целувате близките си ? Бах ваща майка проста много сте зле :/
SonyaPld
02-21-2011, 15:27
Ем почти винаги ми свършва в устата.Не е кой знае колко лошо нито много хубаво ама е поносимо.
Още по-малко АЗ.
Изглежда яко, само да не ми пипат моя език :D
FuckedUp
02-21-2011, 15:39
Ей ? Много сте зле бе ? Как може да гълтате сперма вие малоумни ли сте ? После как целувате близките си ? Бах ваща майка проста много сте зле :/
ХАХАХАХХАХАХАХА. Не пиши по-добре ще направиш. :razz:
anonymous708973
02-22-2011, 07:11
Не. Просто когато му правиш орална любов, не го оставяй да се "измъкне." :) Пробвала съм.....не става...
Как така не става? Той нарочно ти се дърпа ли? Просто не иска да свърши там? Попитай го защо (не по време на свирката, не му секвай кефа на момчето 8-) )
Аз така и не разбрах кой бил гадже подлога и кой се изтъквал...?
nefchi_bs
02-22-2011, 07:42
Най-много ми харесва там да свършва,просто защото не искам по тялото,не мога да кажа,че ме кефи обаче.
DarkTemplar
02-22-2011, 08:18
Колежката jghgh пак избухва с размисли. Ей, не й омръзна да се прави на интересна. :D
За свирките, бъди сигурна, че ще ти се наложи. 8) НЯМА жена, която да не прави свирки, но има доста, които не си го признават. Комплекси, предразсъдъци, тва онова. ;)
andreaaaaa
02-22-2011, 09:30
[quote=PinkPan7her]Не. Просто когато му правиш орална любов, не го оставяй да се "измъкне." :) Пробвала съм.....не става...
[i]Как така не става? Той нарочно ти се дърпа ли? Просто не иска да свърши там? Попитай го защо (не по време на свирката, не му секвай кефа на момчето 8-) )
Да напочно се дърпа точно преди да свърши...... и не ми казва защо......много ми е странно.......
Колежката jghgh пак избухва с размисли. Ей, не й омръзна да се прави на интересна. :D
За свирките, бъди сигурна, че ще ти се наложи. 8) НЯМА жена, която да не прави свирки, но има доста, които не си го признават. Комплекси, предразсъдъци, тва онова. ;)
познавам такива които не правят,ама гаджетата им изневеряват
по темата-не съм гълтала ,но нямам против
DarkTemplar
02-22-2011, 10:38
познавам такива които не правят,ама гаджетата им изневеряват
по темата-не съм гълтала ,но нямам против
Говоря за жени, момичета и аз познавам (само дето над 95% от тях вече духат, че и гълтат). ;)
В секса няма срамно, колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре ще се чувствате.
Не виждам смиисъл да споря с глупаци. Въпреки, че разликата определено се вижда.
Надявам се мозъчните ви клетки ви стигнат за да асимилирате, че постинга ми, както и спора, който започнах, НЕ е свързан персонално с мен, а с принципното положение дали е нормално някой пишлегар да се дърпа за {}, а преди това: ох, че кеф.
Така че си запазете отношението, съветите, съжалението и присмеха за някъде другаде.
През цялото време явно съм си губила времето. :)
Мислех да не пиша слеед плоските и просташки коментари на двамата ч
юнаци, но щом специалистът по всичко се е обадил, как да пропусна.
DarkTemplar
02-22-2011, 10:58
Като не можеш да се изразяваш точно, по-добре си мълчи. Ама си е друго да покажеш омраза и злоба във всеки пост и да се почувстваш силна нали? Въобще не си наясно с много неща (особено пък в областта на отношенията), но не спираш да се пънеш като магаре на мост и да се излагаш пред всички. Семейства, изневери, свирки, мъже, тея неща просто не са за теб. Стой си в хралупката и толкоз. ;)
Такива като теб са за психиятрията от малки.
:lol:
Добре...
Ахахахаха
Щом всеки, който не е ЗА изневерите, лъжите, мъжката природа и етц., е за психиатрията,лол..
Достатъчно добре съм се изказала, но повечето хора го обърнаха на това аз какво правя, дали го правя, какъв ми е английския и с какви ходя, след като е повече от ясно какво казвах с поста си и към кои типове хора беше насочен.
Но все пак - окей :lol:
DarkTemplar
02-22-2011, 11:19
Както обикновено, тотално не разбираш за какво иде реч. Типично за женската природа. ;)
Сама обръщаш темата натам, другите просто ти помагат.
Deadlock
02-22-2011, 11:31
ако в целия процес всеки прави само неща, които му харесват, няма да възникват такива въпроси. харесва ти да духаш и духаш - чудесно, това не е компромис, направен заради гаджето ти, така че няма защо да очакваш някакви компромиси от негова страна в замяна. тоест, ако на него не му харесва вкуса в устата ти след свирка, е окей да не те целува.
а да възприемаш свирките като саможертвен подвиг в името на чуждото удоволствие и борба с гнусливостта, пък той да те целува след това, отговаряйки ти със същото прикрито нежелание, е пародийно..
принципното положение дали е нормално някой пишлегар да се дърпа за {}, а преди това: ох, че кеф.
принципно говоря и аз - защо пък не? искрен е, когато му е кеф, искрен е, когато не му е.
mitkosoft
02-22-2011, 12:08
и аз обичам да свършвам в устата супер много ми харесва
FataMorgana
02-22-2011, 13:11
Инфеймъс
'Инфъмъс'.
А по темата, свършвали са ми в устата и честно казано нямам нищо напротив. Смисъл, не ме е гнус, няма нищо гнусно ако проверите от какво е направена спермата ще откриете че много от 'съставките' ги има в храните които ядем всеки ден.
А и, няма смисъл да цапаме някъде другаде. Не гълтам защото съм чувала че може да предизвика рак на матката. Пробвала съм веднъж, пак не беше нищо особенно.
MetalZone
02-22-2011, 13:20
jghgh, в една далечна, далечна тема от първите ти мнения, ако не се лъжа.. казваш, че обичаш да правиш свирки.. пък ся..
аз свирки не правя
А за оралната любов.. Аз обичам да правя орална любов и съм правила много пъти,но само на един човек. Опира до любов и отношение.
Свирката не е кой знае какво, аз поне моя го подлудявах (едно време)
А причината да не давам орална е, че ме е страх да не е зле този който ми я прави, да не ме олигави, а и просто ми се струва гадно!
Иначе аз обичам да правя!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=178182&postdays=0&postorder=asc&start=30
Минало е време, ама все пак... обясни? (без лоши чувства :) )
Eclipsercho
02-22-2011, 13:24
Хахахах :razz:
Евала, MetalZone , кефиш на макс, брат. 8-)
thefreak
02-22-2011, 14:10
Обърнали сте го пак на глупави спорове ами...
Да отговоря на авторката на темата:
"2.Момчета,какво толкова ви прави кеф да свършвате там" -> Чуството много се доближава до това като да свършиш във вагината, а е напълно безопастно.
Това е от моя гледна точка
Serphent
02-22-2011, 14:41
май няма ни една тема в която някой да не спори :D но относно темата ... на мен ми е все тая къде ще свърша иначе корема най-често :D не ,че имам много опит де :-D
"2.Момчета,какво толкова ви прави кеф да свършвате там" -> Чуството много се доближава до това като да свършиш във вагината, а е напълно безопастно.
+++
Тоеа са първите ми мнения във форума, считай че съм била по-малка и го считай за минало.
Ето, и аз ти обяснявам, без лоши чувства.
Ако забелязваш, в настоящето мнение съм писала в сег.време и обърни внимание - 'имам си лични съображения да не правя'. Не дължа обяснения в мненията си за предишни слушаи, но щом си ми издирил мненията, окей.
MetalZone
02-22-2011, 15:19
Мерси за отговора. :]
xareswaDUPETApraskowki
02-22-2011, 15:41
Защо отврат.. ? Това не е никак зле.. :D
anonymous708973
02-22-2011, 17:07
НЯМА жена, която да не прави свирки
Ооо, защо реши така? Има много жени, които отказват да правят свирки. Има мъже, които не искат да им правят (да, има, във форума също имаше тема), защото считат това за унижение към партньорката. Има и двойки, в които като цяло не се практикува орален секс. :)
(Последните са много сбъркани, разбира се 8-) )
Не ми пречи да ми свършват в устата. Обаче не ме кефи да гълтам. Чувала съм колко разваляло момента и т.н., ама не ме вълнува особено. Иначе ми се струва унизително да свърши някъде по мен. Както и много се дразня като ми се дърпа за целувка след като съм правила свирка. 'Бах ви в мъжете, гнус ви е от вас си.
PamNikol
02-22-2011, 19:07
Досега приятелят ми не е искал да свършва там ''защото му било жал за мене '' :-D .... Само че веднъж бяхме в банята и аз си близнах за да видя как е на вкус ее - пържени картофи с броколи и белтъци в миксера на 5та степен :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 Може би ако се превъзбудя тогава мога да поискам да правим мръсотии :evil:
DarkTemplar
02-23-2011, 09:01
Ооо, защо реши така? Има много жени, които отказват да правят свирки. Има мъже, които не искат да им правят (да, има, във форума също имаше тема), защото считат това за унижение към партньорката. Има и двойки, в които като цяло не се практикува орален секс. :)
(Последните са много сбъркани, разбира се 8-) )
Добре, нека го кажа така - няма жена, която поне веднъж в живота си да не е правила свирка. Наблягам на думата ЖЕНА, не объркано момиченце като колежката, която уж не правела свирки, а после излиза с евтини детски оправдания. Онази тема я помня, но и там ставаше въпрос за тепърва прохождащи в секса. Все някога и те ще се пробват.
Всичко опира до отношенията и се дразня, когато някой отрича фактите с тъпи оправдания, че било срамно и/или гнусно. Нелепо е.
majestic001
02-25-2011, 22:17
Ах ващо мами ... курволяк скапан.. ша ми гълтате сперма .. бащите ви дано разберат да видите тогава гълтане... ше гълтате песници само. Маменцето ви мръсно извратено. А бе не ви стига вагинален секс. Почнахте анален. Са и да ви се празнят по устите. Малко власт да има ще ви избия всичките.
FuckedUp
02-25-2011, 22:39
ХАХАХАХ. Психични отклонения ftw.
beautifulll
02-26-2011, 01:04
на мен ми харесва да гълтам, не знам какво е неговото мнение по въпроса, никога не е споменавал нещо, но според мен това е един вид 'уважение' към него. в смисъл, не мисля че ще му е приятно да ми свърши в устата и след това аз да го изплюя. не говорим за някои които едва сега опознаваш, и в началото на една връзка. но ако наистина обичаш някои, мисля че не би ти попречило да му покажеш че обичаш всичко в него. хаха. в буквалния смисъл. но пък зависи и от момичето, някои мои приятелки не понасят вкуса на спермата. пък ако не ти пречи защо не. (кажи му да пие сок от ананас, спермата става по сладка и приятна). пък в крайна сметка има много други части от тялото на който може да свърши.
:D
Ем,аз лично обичам да правя орална любов,прави ми супер голямо удоволствие.
Но с приятеля ми не сме стигали до такава степен,че да ми свърши в устата (;
За мен не е проблем,щом съм със човека когото обичам ! (: :)
ognyanova95
02-26-2011, 10:44
не са, няма и да дам :)
kalpazanka
02-26-2011, 15:39
Но определено бих се обидила ако не ме целуне после... :?
Толкова пъти съм си търкала зъбите на тема как така мъжете ги е гнус от собствените им продукти, но задоволителен отговор така и не получих.
По темата- не практикуваме такива работи по взаимно съгласие. След като го е гнус после, не смятам да имам досег с течностите му. :D А и за капак е пушач, така че вкусът надали е на ванилов сладолед.
MlqkoSkakao
02-26-2011, 17:13
На мен не ми е неприятно,че приятелят ми ми свършва в устата :) даже смело мога да заявя,че ми харесва :) Не ме е карал никога, сама реших да опитам и ми хареса, на него също и не смятам, че е нещо гнусно - мое лично мнение и не ангажирам никого. Но ще го питам на него защо точно му харесва да свършва там :-D а да - после си ме целува без да се гнуси. Както калпазанка каза и аз не разбирам това да се гнусиш да целунеш мацката, само защото си и свършил в устата :? все пак са си твоите течности - какво е гнусното, но хората са си различни.
Deadlock
02-26-2011, 22:03
А и за капак е пушач, така че вкусът надали е на ванилов сладолед.
това ми прозвуча гадно. заради тая несладоледена течност ще стане бебенцето ви един ден.. хаха, постовете ми в темата показват, че и циничната ми, и романтичната ми страна са за гълтането. :Д
Хм...Дразня се малко, че всички са толкова тесногръди относно цялата работа с гълтането. Спермата е чиста (за разлика от слюнката на човек,която всъщност гълтаме в много по големи количества) и не виждам какво е страшното и унизителното в това да попадне в устата на му/и.
Относно женския пол-девойки, няма нищо гнусно, ако си втълпите че е ужасно, на подсъзнателно равнище още преди да сте гълтали ще ви се повръща. Ясно ви е какво ще стане когато реално се случи.
Към мъжете-от къде на къде това да стигне по някакъв начин спермата в до устата е голямата трагедия и катастрофа. Що за его имате??? Та това са с ваши течности и дори е смешно, че ви е гнус или срам ако ги глътнете...Гнус ви е от вас ли? Не го правите нарочно,не ви е фетиш някакъв...Какъв е проблема тогава???
Гълтала съм, дори бих казала, че ми стана любимото нещо. Защо ли? Защото го асоциирам с доволната му физиономия и с удоволствието му...и с нещата след това :-P :-P :-P
мерси :oops:
kalpazanka
02-27-2011, 07:49
А и за капак е пушач, така че вкусът надали е на ванилов сладолед.
това ми прозвуча гадно. заради тая несладоледена течност ще стане бебенцето ви един ден.. хаха, постовете ми в темата показват, че и циничната ми, и романтичната ми страна са за гълтането. :Д
Изместваш фокуса.
Разбрали сме се с него- решим ли да бебеправим, спира цигарите и след три месеца започваме опити.
А и, да ти кажа, "резултатът" от Виктори Силвър е меко казано отвратителен, но поне съм попаднала на свестен мъж, който не ме насилва да правя неща, които са ми неприятни.
Deadlock
02-27-2011, 12:49
^сигурна ли си, че вкусът е гаден заради цигарите?
Всеки път ми се празнят в устата ,когато духам.Гълтането също,но вкуса винаги е различен.Единствено си прилича по стипцавата течност...
violette94
09-14-2012, 23:26
До такава фаза все още не съм стигала и не мисля да стигам. :D
И те оказват влияние.Въпреки че мъжо е пушач и не е чак толкова зле... или съм свикнала.
Относно това,че повечето мъже се гнусят от собствената си сперма.. няма какво да се говори,хиляда пъти е дъвкана тази тема,никога няма да получим логично обяснение. :)
темата е малко стара, но пък интересна.
и аз никога не целувам момичето, ако съм свършил в устата и. Кое по-логично от това, че няма по-голяма педерастия от това, да целуваш уста с мъжка сперма)) Кво като е моята, нали е сперма. За да почна да целувам и да опитвам сперма, трябва да съм обърнАл резбата.
Това не отхвърля всякакви други жестове на близост, гушвам я, целувам я навсякъде другаде, но не и по устата преди да посети банята.
Pedigree
09-15-2012, 08:48
Ох, като се замисля... за толкова време, откакто правя секс, толкова малко пъти са ми свършвали на коремче, цици, лице и тнт. Явно на повечето мъже им харесва в устата най-много. Не, не ми е неприятно. Не ми е и гадно, никога не съм плюла. Вярно, че на пушачите спермата не е от най-вкусните, но пробвайте мъжът ви да яде всеки ден мак донълдс и да пуши, хахах :}
Aз пък много обичам да гълтам, много ме радва. И някак си.. сближаващо е, искрено е. И ми е хубаво като ме целуне след това... не виждам какъв им е проблема на някои и как може да ги е гнус от собствената им сперма. Ама както каза Миминко, дъвкана е темата много пъти...
Aз пък много обичам да гълтам, много ме радва. И някак си.. сближаващо е, искрено е. И ми е хубаво като ме целуне след това... не виждам какъв им е проблема на някои и как може да ги е гнус от собствената им сперма. Ама както каза Миминко, дъвкана е темата много пъти...
плюсчИ.
В началото искрено си мислех ,че е нещо гадно,но докато не пробваш-не знаеш. Та,пробвах,хареса ми - супер.
плюсчИ.
В началото искрено си мислех ,че е нещо гадно,но докато не пробваш-не знаеш. Та,пробвах,хареса ми - супер.
Оо, в началото и аз как мислех, че едва ли не ебаси гадното :D Ама то пък докато не пробваш няма как да знаеш.
Pedigree
09-15-2012, 09:15
Хахах, и аз си мислех, че ще е гадно, ама помня, че първата сперма, която бях пила, беше най-вкусната ми евър, беше приятна, хахах. Сближаващо е, приятно е, съгласна съм. Пък и идеята да се разкарвам до банята ми се струва глупава.
ShtrudeL
09-15-2012, 09:46
Всеки преди да почне да прави секс си е мислил ужасни работи..
chushkopek
09-15-2012, 11:23
Сериозно? Значи тя може да го прави, но ти не?
П.С Не цепа как да фък ви е гнус от себе си.
ShtrudeL
09-15-2012, 11:35
То и сополите са си твои, ама не би ги ял нали? ЗНам, че сравнението е тъпо, ама има много други неща, които са си твои, ама не би искал да опитваш на вкус.
Разбирам ги мъжките, но предпочитам да казват, че ги е гнус, както си е, от колкото по някакви други там измислени причини. Всичко е и до психическа нагласа.
hah, абе ти в ред ли си )) ест че тя може, а аз не.. То е като с готвенето! :smt061
ShtrudeL
09-15-2012, 11:46
То е като с готвенето! :smt061
неЙ като готвенето. Аз все още не мога да готвя. :3
+ това има много добри мъже готвачи
+ това ме отвращава стереотипа, че само жената трябва да готви и виси в кухнята. Не чИ има нещо лошо, ама е някак ритунно, защото ми изкачат класически примери за това как едно ъъ семейство си има някакви правила, норми и какви ли не работи, които са установени от семействата, в които са били преди това, от обществото, от какво ли не.. и всичко е толкоЗ по график, че никой не слуша какво му казва сърчицето. Ох, защо говоря за готвене и такива работи?! Отивм да видя какво има в хладилникЪТ. <3
неЙ като готвенето. Аз все още не мога да готвя. :3
е хайде, щом е готвенето ще го ПРЕГЛЪТНА!
ShtrudeL
09-15-2012, 11:55
хмм
К'во започнахте да хейтвате jghgh. Сами казвате, че няма жена която да не прави свирки, но идва като говорим за егоизъм, повечето момчета с които съм си говорила ми казват, че не искат да лижат (или не си признават) не знам.
Още един пример: за 1ви път секс - момчето едва ли не му е задължителна свирката, но на момичето трябва да и е достатъчно т'ва, че я е пипнал там долу.
По темата: Само ми мрънкаше, че иска да го направя и му направих изненада. Супер гадно ми стана и щях да повърна добре, че бяхме в банята. И му казах, че такива неща ще се повтарят на същото място.
а, мерси за защитата, но си признавам, че тези мои мнения са тотално неадекватни. :>
бях объркана, "мразех" мъжете и т.н.
просто ги игнорирайте :<
ShtrudeL
09-15-2012, 13:37
И му казах, че такива неща ще се повтарят на същото място.
А как точно му го каза?
I mean.. някоИ работи в отношенията между хората са ми грозни..
Фабриката за сперма, никога няма да затвори.
По темата: Мен лично ме е гнус да целуна приятелката си, след като съм свършил в устата и. Първият път, се почувствах доста неловко, когато ме попита: Защо не ме целунеш а аз я целунах по бузата. Естествено тя се разсърди и, и обясних че ме е гнус.
Видях коментари на момичета, от сорта, а защо ние трябва да ви гълтаме спермата. Аз мисля че това са просто, природни неща, вие момичетата, сте създадени да гълтате. :smt058 :mrgreen:
ShtrudeL
09-15-2012, 14:03
Фабриката за сперма, никога няма да затвори.
По темата: Мен лично ме е гнус да целуна приятелката си, след като съм свършил в устата и. Първият път, се почувствах доста неловко, когато ме попита: Защо не ме целунеш а аз я целунах по бузата. Естествено тя се разсърди и, и обясних че ме е гнус.
Видях коментари на момичета, от сорта, а защо ние трябва да ви гълтаме спермата. Аз мисля че това са просто, природни неща, вие момичетата, сте създадени да гълтате. :smt058 :mrgreen:
aw че мило си се обяснил хахахах
Много е готино да свършвам в устата и. Лично аз съм фен на това :D
Claymore
09-15-2012, 15:03
Интересно ми е момичетата, които не гълтат какво правят когато мъжът свърши. Подават му салфетка когато му е най-готино ли? :lol:
dream1707
09-15-2012, 15:10
И аз винаги съм се чудила ... Кво, бягате до мивката да плюете ли ?
И аз някой път не съм гълтала, обаче приятелят ми като свършваше, натискаше с ръка, за да не излиза нищо и така..
ShtrudeL
09-15-2012, 15:17
Интересно ми е момичетата, които не гълтат какво правят когато мъжът свърши. Подават му салфетка когато му е най-готино ли? :lol:
На мен пък ми е интерсно, дали госпожиците, които се барат много стилни, изискани и префърцунени... дали позволяват изобщо на някое момченце да им подаде порция от сокчето си в свещените им устички, нацапани с глац за устни на Мейбълииийн..
Т.е. познавам момичета, които не си представям клекнали и със сперма в устата, а по-скоро погнусени и притеснени да не би случайно да се 'изцапат' с нещо.. ил
kalpazanka
09-15-2012, 15:21
Просто момчето си хваща звяра в ръка, за да не опръска тавана. :D
Oy7ofCon7roL
09-15-2012, 15:31
И аз някой път не съм гълтала, обаче приятелят ми като свършваше, натискаше с ръка, за да не излиза нищо и така..
Wtf , как така :shock:
иначе аз ниокгиш не съм искал или имал желание да ми гълтат спермата, супер гнуснярско ми се вижда, аз сурово яйце не мога да изгълтам щот ще си изповръщам червата, а да карам някое момиче да ми гълта спермата се е .. абе не ми допада идеята
ианче съм всършвал в устата на момичета.... след тва плюят и така, а имало е и случаи като се загуцат нещо и после кашлят 5 мин след тва та общо взето и тва не ме кефи мн мн
не виждам кво лошо има като момичето ти прави свирка да свършиш в устата и и после да ги изплюе или да свършиш примерно на корема си и после да се избъrшеш с мокри кърпички, или ако е клекнала пред теб може върху тялото и да свършиш или да даде шепички :D
абе варианти много щом не и/ви допада идеята да гълта
kalpazanka
09-15-2012, 15:36
^Може да е ретроградна еякулация /което не е особено физиологично/, но може и течността да се задържа вътре из каналчетата.
ShtrudeL
09-15-2012, 15:37
или да даде шепички :D
Представих си го 8-)
ShtrudeL
09-15-2012, 15:37
^Може да е ретроградна еякулация /което не е особено физиологично/, но може и течността да се задържа вътре из каналчетата.
8-)
Oy7ofCon7roL
09-15-2012, 15:39
осъзнавате ли че самата идея че ще трябва да си стискам оная работа докато трябва да свършвам е болезнена за мен :shock:
Oy7ofCon7roL
09-15-2012, 15:40
Представих си го 8-)
супер яко е всъщност хаха
kalpazanka
09-15-2012, 15:40
8-)
Кажи, Щруд? 8-)
Като не са се подсигурили хората с ролка Емека/пакетче мокри кърпички, ще трябва да четеш и такива работи. 8-)
осъзнавате ли че самата идея че ще трябва да си стискам оная работа докато трябва да свършвам е болезнена за мен :shock:
Никой не те кара да го правиш. Просто си наклепай дясната/лявата ръка- което ти е по-удобно. ;)
Oy7ofCon7roL
09-15-2012, 15:42
и къв му е кефа на момчето.... the fuck
Oy7ofCon7roL
09-15-2012, 15:45
пфф вей ся четох за ретроградната еякулация и стигнах само до тук :
"Ретроградната еякулация представлява връщането на сперматата назад през уретрата към пикочния мехур вместо към външния и отвор върху главата на пениса при мъжа. Вследствие на това при оргазъм се отделя малко или никакъв еякулат – настъпва „сух оргазъм”. Основният проблем, свързан с ретроградната еякулация е намаленият фертилитет на мъжа. "
:( :(
http://www.puls.bg/health/news/news_3747.html
ShtrudeL
09-15-2012, 15:55
awww милите, кой знае какъв удар върху егото ви е да свършите в самите вас. 8-)
kalpazanka
09-15-2012, 16:10
и къв му е кефа на момчето.... the fuck
А къв е кефа за момичето, като я удавиш в материи?!
А как точно му го каза?
I mean.. някоИ работи в отношенията между хората са ми грозни..
Еми казах му, че не мога да гълтам. Смисъл наистина ми стана супер кофти и щях да повърна, а ще ми е неприятно да търча до тоалетната или пък както казаха по-горе ще ми е тъпо да му се изплюя на корема (хахахха). 'Секи път като спя в тях се къпем заедно, така че не е толкова на загуба ;]
Oy7ofCon7roL
09-15-2012, 16:35
А къв е кефа за момичето, като я удавиш в материи?!
казвам само, че има варианти , които са удовлетворителни и за двамата, не е нужнпо да си ебавам майката на организма...
Не трябва да си стискаш оная работа. Лесно става като натиснеш с пръст под ташаците и хоп чудо...
pifiella
09-15-2012, 19:57
Виц от Краси Радков...
Две приятелки си говорят и едната казва:
- Снощи заварих моя да лъска на дивана!
- И к'во стана?!
- Е к'во помогнах му,защото е по-лесно да си измия устата,вместо цяла вечер да търкам пода!
И аз съм на същото мнение :D
ShtrudeL
09-15-2012, 20:03
8-)
DragonLady
09-15-2012, 20:11
Горкото момче ...
Доста по добър вариант е да му дадеш да свърши по теб, и после да се избършеш с мокра/суха кърпичка.
по темата: не съм гълтала, нямам и намерение да го правя. А и с тоя мои гастрит най-много да си издрайфам червата.
ShtrudeL
09-15-2012, 20:19
Горкото момче ...
Доста по добър вариант е да му дадеш да свърши по теб, и после да се избършеш с мокра/суха кърпичка.
по темата: не съм гълтала, нямам и намерение да го правя. А и с тоя мои гастрит най-много да си издрайфам червата.
meh
кО речИ!?
Какви гастрити намесваш, спермата да не е радиоактивна/токсична/етц и в супер големи количества?
Не разбирам едно... какъв е проблема, след като вече ти е попаднала в устата и си усетила вкуса й..
BloodyMeri
09-15-2012, 21:15
На мен пък ми е интерсно, дали госпожиците, които се барат много стилни, изискани и префърцунени... дали позволяват изобщо на някое момченце да им подаде порция от сокчето си в свещените им устички, нацапани с глац за устни на Мейбълииийн..
Т.е. познавам момичета, които не си представям клекнали и със сперма в устата, а по-скоро погнусени и притеснени да не би случайно да се 'изцапат' с нещо.. ил
То пък кво има да са на коленца и със сперма в устичката.Даже е супер нормално!
ShtrudeL
09-15-2012, 21:21
То пък кво има да са на коленца и със сперма в устичката.Даже е супер нормално!
Нищо лошо няма. :> И аз това казвам. :>
Просто не си представям някои момичета (които споменах) по тоя начин. :>
Може би за да добиеш по-ясна представа, ще покажа (за пореден път) това, защото го обожавам и мисля, че е подходящо <3
* http://jconfederation.blogspot.com/2011/10/blog-post.html
Claymore
09-15-2012, 21:23
А и с тоя мои гастрит най-много да си издрайфам червата.
http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2012/07/PicardDoubleFacepalm-1.jpg
BloodyMeri
09-15-2012, 21:24
Бе аз разбирам ама кво лошо има да си дама в обществото и курва в леглото?И аз ходя наточена ама в леглото съм...чак се изчервих.
DragonLady
09-15-2012, 21:28
meh
кО речИ!?
Какви гастрити намесваш, спермата да не е радиоактивна/токсична/етц и в супер големи количества?
Не разбирам едно... какъв е проблема, след като вече ти е попаднала в устата и си усетила вкуса й..
Точно попаденто в устата предотвратявам. При неприятни вкусове повръщам, гадно ама за 20 години няма как да не свикне човек. Спомням си един път от някаква агрита екзотик повърнах ...
BloodyMeri
09-15-2012, 21:30
Ама талъсъмке/dragon ли mragon lady ли си/ мноо си проста ма!Казвала съм ти го неколкократно.Глей да не развиеш язва от спермата!
Claymore
09-15-2012, 21:35
Точно попаденто в устата предотвратявам. При неприятни вкусове повръщам, гадно ама за 20 години няма как да не свикне човек. Спомням си един път от някаква агрита екзотик повърнах ...
Този път ще ти го кажа със съвсем нормален тон: говориш глупости. Може да ти се повдига от различни вкусове или миризми, но то няма нищо общо с гастрита.
Аз съм повръщала и от синьо кьорасо и коктейлчета, но не е заради, това чеимам гастрит. Не се излагай, моля ти се.
ShtrudeL
09-15-2012, 21:39
Бе аз разбирам ама кво лошо има да си дама в обществото и курва в леглото?И аз ходя наточена ама в леглото съм...чак се изчервих.
Нищо лошо няма бе, душаа.
Просто ми изглежда фалшиво. Щото баш наточените ми изглеждат като някакви, които си ценят маникюра повече от всичко, които ги е гнус от много работи и всякакви такива неща. Познавам една, която не мога да си я представя с *** в устата, поради простата причина, че все ти говори за стил, принципи, ходи с вирнат нос и 'нам си какво... bitch please..
Всъщност 'дамите в обществото', които са си затвърдили такъв образ, са ми толко' фалшиви, че не е истина просто.. I mean... не си ги представям като ъъ кО речИ!? ..курви в леглото..
Не отричам обаче, че моето мислене също може да е грешно. Много хора ме намират за невинна и розово романтична.. biiiitch please... (единствено заради това се колебая, иначе съм повече склонна да вярвам в онова, което казах по-горе ^)
ShtrudeL
09-15-2012, 21:40
Ама талъсъмке/dragon ли mragon lady ли си/ мноо си проста ма!Казвала съм ти го неколкократно.Глей да не развиеш язва от спермата!
я пък ти по-спокойно
DragonLady
09-15-2012, 21:45
Като го писа в огледалото ли се гледа :D
BloodyMeri
09-15-2012, 21:46
Абе тва за курвата в леглото е образно казано за секса като цяло.А за дамата абе има изкуствени аз съм изглеждала и кифленски ,префърцунено ,но сама падам на колене.Така че външния вид лъже.
Ок споко съм де!
ShtrudeL
09-15-2012, 21:49
Абе тва за курвата в леглото е образно казано за секса като цяло.А за дамата абе има изкуствени аз съм изглеждала и кифленски ,префърцунено ,но сама падам на колене.Така че външния вид лъже.
Ок споко съм де!
Явно не си от тея, за които говоря, ама айде да не говоря много.. :>
DisappointedDreamer
09-15-2012, 21:51
Този път ще ти го кажа със съвсем нормален тон: говориш глупости. Може да ти се повдига от различни вкусове или миризми, но то няма нищо общо с гастрита.
Аз съм повръщала и от синьо кьорасо и коктейлчета, но не е заради, това чеимам гастрит. Не се излагай, моля ти се.
Точно
BloodyMeri
09-15-2012, 21:53
Е добре де ти като изглеждаш невинно не си ли мръсница,не коленичиш ли без подканяне.
А добре те разбирам ама пак ти казвам,че всичко лъже - знам ги онея "Стига бе лигльо...,ОлИИ виж как ми е развалила косичката....,Ииии ноктопластиката ми е супер яка и мнооо си я пазя..."
DragonLady
09-15-2012, 21:54
Лекар ми го е казвал, че това е причината да повръщам от привидно безобидни неща. Айде сега изкарайте и лекаря некомпетентен ....
DisappointedDreamer
09-15-2012, 21:55
Лекар ми го е казвал, че това е причината да повръщам от привидно безобидни неща. Айде сега изкарайте и лекаря некомпетентен ....
Повечето всъщност са, да.
ShtrudeL
09-15-2012, 21:58
Е добре де ти като изглеждаш невинно не си ли мръсница,не коленичиш ли без подканяне.
А добре те разбирам ама пак ти казвам,че всичко лъже - знам ги онея "Стига бе лигльо...,ОлИИ виж как ми е развалила косичката....,Ииии ноктопластиката ми е супер яка и мнооо си я пазя..."
ew
малко ми е трудно да ти осмисля изреченията, т.е. трябва да ги прочета няколко пъти, ама.. дъм..
Аз лично не мога да си сложа самичка етикетче, не знам за теб.
*Приличаш ми на някой съфоронник хммм
BloodyMeri
09-15-2012, 22:02
За кво етикетче говорим ....?Почвате неква тема и после се правим на 5 пари в кесия.като кажеш нещо различно и аре черна овца.Хич не мога ви разбера понякога!Ама не ми се спори нито пък ми се развиват теории за гастрити!
ShtrudeL
09-15-2012, 22:04
За кво етикетче говорим ....?Почвате неква тема и после се правим на 5 пари в кесия.като кажеш нещо различно и аре черна овца.Хич не мога ви разбера понякога!Ама не ми се спори нито пък ми се развиват теории за гастрити!
За етикетчета като 'мръсница' и какво ли не.
На adoreher ми приличаш, мхм.
BloodyMeri
09-15-2012, 22:06
Е на мене поне не ми пишат цена на услугите из фейса ...
А този adorher въобще не знам кой е .Или коя е .
Claymore
09-15-2012, 22:06
Ok, нека се изакат в устата на 10 човека. Този, който не повърне ще е без гастрит.
ShtrudeL
09-15-2012, 22:11
Е на мене поне не ми пишат цена на услугите из фейса ...
А този adorher въобще не знам кой е .Или коя е .
яя ти да видиш
интересно
явно се познаваш с някои кретени?
А иначе съм склонна да те питам каква ти е тарифата, според това, което чета в постовете ти.
BloodyMeri
09-15-2012, 22:14
Тва пък за какво беше????Направо съм изумена как започваш да се заяждаш без никаква причина от едно обсъждане на една тема!!?!?!!?
ShtrudeL
09-15-2012, 22:16
Тва пък за какво беше????Направо съм изумена как започваш да се заяждаш без никаква причина от едно обсъждане на една тема!!?!?!!?
лол Оо
Странно, че го приемаш като заяждане, при все че ти заговори за фейсове.
Съвет - с повече удивителни изглежда по-внушително.
BloodyMeri
09-15-2012, 22:21
Аааа сега загрях!Виж ся ,кукло,аз говорех за онея за които и ти префърцунените кукли ,които отгоре на тва си слагат неква цена из оня смотан фейс да се праят на още по-интересни.Ако ти си го правила аз не съм тази ,която трябва да търпи заяжданията ти ,че си осъзнала грешката си и те яд на себе си!!!!!
lamer4e7o
09-15-2012, 22:25
Тази „кукла“ преспокойно може да ти бъде кака и мога да ти кажа, че знае нещата 100 пъти по-добре от теб, така че няма смисъл да спориш с нея.
Incadeptus
09-15-2012, 22:25
Още по-малко АЗ.
Не се иска мнение,за да се изкаже някой ;)
darkPaladin
09-15-2012, 22:28
Я че интересен кокошкарник
устите са си ваши слагайте каквото си искате в тях
иначе такива изказвания прочетох страх ме е да погледна друга тема да си кажа честно по-страшни сте и от оръжие
ShtrudeL
09-15-2012, 22:33
Виж ся ,кукло
въХ, леко, ще спукаш капиляр.
Иначе добре е, че си послушала съвета ми.
BloodyMeri
09-15-2012, 22:36
Няма смисъл!Просто ти се чудя на акъла как може да се заяждаш по тоя начин без да съм го заслужила по никакъв начин!Да все пак си модератор и може да ме баннеш когато си поискаш или да ми делнеш профила,щото моето мнение не ти харесва!
Incadeptus
09-15-2012, 22:38
Тази „кукла“ преспокойно може да ти бъде кака и мога да ти кажа, че знае нещата 100 пъти по-добре от теб, така че няма смисъл да спориш с нея.
:lol: Разбира се,аз пък тъпакът къде се намесвам в неща,които не разбирам и абе сори,тъп съм,знам че знае 10000000000000000000000000 пъти повече от мен ц-ц-ц
ShtrudeL
09-15-2012, 22:41
Няма смисъл!Просто ти се чудя на акъла как може да се заяждаш по тоя начин без да съм го заслужила по никакъв начин!Да все пак си модератор и може да ме баннеш когато си поискаш или да ми делнеш профила,щото моето мнение не ти харесва!
омг :> Излез от филма, никой не се заяжда с теб.
BloodyMeri
09-15-2012, 22:43
Излизам и стига провокации плиийз!И ти казвам ,че нямам тарифа и все пак ми кажи за мненията ми във форума,че нещо не вдяхнах - може би това ,че правя свирки и секс ме прави различна от другите?!Или има нещо друго?
Incadeptus
09-15-2012, 22:44
Щрудел Внимавай да не преядеш,че тогава проблеми със стомаха ще имаш ти.
ShtrudeL
09-15-2012, 22:48
Излизам и стига провокации плиийз!И ти казвам ,че нямам тарифа и все пак ми кажи за мненията ми във форума,че нещо не вдяхнах - може би това ,че правя свирки и секс ме прави различна от другите?!Или има нещо друго?
No. Те много хора го правят това, ама не раздумват колко го обожават по начин, по който крещи "вижте ме, аз обичам да ме чукат в устата и съм голяма мръсница".. Някак евтино звучи. Казвам какво мисля, да не кажеш, че пак се заяждам.
Щрудел Внимавай да не преядеш,че тогава проблеми със стомаха ще имаш ти.
Не ти стоплям мисълта. ^^ И проблеми със стомаха нямам. ^
Incadeptus
09-15-2012, 22:49
Пиертутум локомотор!!!
Просто забелязах доза заядливост.Радвам се!И дори да е така дори да е казала нещоооо като това,което описа,ако знаеш какви коментари съм прочел в този форум,къде къде по-извратени.................А мисълта ми няма как да я стоплиш :lol:
BloodyMeri
09-15-2012, 22:51
Аха да и моите снимки и фейсбук профил са тук за разлика от на други и сигурно целия форум знае коя съм и къде живея!Да заповядайте ще почерпя!
Не се заяждам с фейса ,да не си помислиш нещо ,щото явно ти е болна тема!
lamer4e7o
09-15-2012, 22:52
:lol: Разбира се,аз пък тъпакът къде се намесвам в неща,които не разбирам и абе сори,тъп съм,знам че знае 10000000000000000000000000 пъти повече от мен ц-ц-ц
Не ставаше въпрос за теб, ако не разбра. ;]
darkPaladin
09-15-2012, 22:54
интересно колко от писалите имат 18г :D
знаете по-добре късно отколкото никога
в България статистиката е следната:
14г пише в тийнпроблем с първа тема ''бременна ли съм''
16г почетен клиент на аптеката няма никой друг дето да купува тоя ескапел
до 18г или някъде там всяко момиче гълта плюе яде пие и квото се сетите там
20г има повече опит от порно звезда
22г напълно готова да за даркПаладин от тийн проблем
на някой хора едно че не им приляга да говорят тези неща защото се смятат за изискани дами ами и на възрастта
ShtrudeL
09-15-2012, 22:57
Аха да и моите снимки и фейсбук профил са тук за разлика от на други и сигурно целия форум знае коя съм и къде живея!Да заповядайте ще почерпя!
Не се заяждам с фейса ,да не си помислиш нещо ,щото явно ти е болна тема!
meh
ти обаче очевАдно си силно обидена от едното нищо. Продължават да ме радват удивителните ти.
И спокойно, трудно ще ми набараш болните теми, а тази гаранция не е една от тях.
BloodyMeri
09-15-2012, 23:00
Аз и не се опитвам да ти набарвам каквото и да е било!Обидена НЕ,по-скоро замислена над това как си ги...Няма смисъл!
ShtrudeL
09-15-2012, 23:01
Аз и не се опитвам да ти набарвам каквото и да е било!Обидена НЕ,по-скоро замислена над това как си ги...Няма смисъл!
ок, ок х)
Марчишпанче^^
09-15-2012, 23:04
Свършвали са ми в устата. Не е кой знае колко приятно, спермата има странен киселяв вкуси я гълтам, за да се свърши по-бързо :D
ShtrudeL
09-15-2012, 23:05
^^
darkPaladin
09-15-2012, 23:05
Свършвали са ми в устата. Не е кой знае колко приятно, спермата има странен киселяв вкуси я гълтам, за да се свърши по-бързо :D
я кажи на колко си години ^^
Марчишпанче^^
09-15-2012, 23:07
я кажи на колко си години ^^
На 18.
darkPaladin
09-15-2012, 23:08
На 18.
статистиката ми е вярна значи :D
Incadeptus
09-15-2012, 23:08
Не ставаше въпрос за теб, ако не разбра. ;]
сори ;д
ShtrudeL
09-15-2012, 23:10
статистиката ми е вярна значи :D
8-)
я направи една и за момченцата ^^
lamer4e7o
09-15-2012, 23:14
На 18.
В профила ти пише, че си на 16. Само да не се лъжем…
darkPaladin
09-15-2012, 23:22
8-)
я направи една и за момченцата ^^
там положението е плачевно добре че някои се записват в казармата да отмият срама
иначе как протича възпитанието на един мърляч там
първи ден просто добре дошъл
втори ден
не си се стъкмил добре 3000м след ставане,в строя не си подготвен понеже си бягал второ провинение за днес наказанието е целия взвод
час по късно взвода ти благодари
ден втори вече си разбрал че имаш две минути да се наядеш и ядеш като свиня
старшината те спуква от бягане и упражения
ама вече си стъкмен добре о.0 напредък
в края на деня разбираш че имаш запек от стреса
ден трети
същото като втория + опит за самоубийство
ден 4 вече си човек
я как бързо ставало :D
Incadeptus
09-15-2012, 23:25
То в профила може да си напишеш,че си на 108 ама да си на 8.
lamer4e7o
09-15-2012, 23:29
Е аз какво казах? ;]
ULTIMATE
09-16-2012, 01:00
ПИШИ НА КИРИЛИЦА.
ShtrudeL
БожиятАгнец
09-16-2012, 05:29
Някой правил ли си е шейкче със сперма, ягодки и урина? Мн свежо влиза сутрин, особено на гладно. Идеално е за спортисти.
Препоръчвам. Даже ме кани Иван Звездев по телевизията да му покажа как се прави.
А, девойките, които не искат да гълтат да не забравят, че винаги могат да го изплюят в устата на приятелят си.
Uzerneim
09-16-2012, 06:49
За какво става въпрос?
cookie78
09-16-2012, 10:43
A, Б-б-боже :lol:
Amore-Mio*
09-16-2012, 14:59
Случвало ни се е веднъж - два, но предпочитам да не свършва в устата ми.
BloodyMeri
09-16-2012, 18:15
Някой правил ли си е шейкче със сперма, ягодки и урина? Мн свежо влиза сутрин, особено на гладно. Идеално е за спортисти.
Препоръчвам. Даже ме кани Иван Звездев по телевизията да му покажа как се прави.
А, девойките, които не искат да гълтат да не забравят, че винаги могат да го изплюят в устата на приятелят си.
Ти преди не беше ли с друг ник,че нещо....?
общо взето, шарен свят, шарени хора и заядливи съфорумци, и чета тука доста мнения които не си противоречат :?
Разберете любопитковци, не всичко е статистика и данни, няма универсални правила, начини и методи.
Ако при една жена става по този начин, при друга няма да е по този начин.
Харесват не харесват, в крайна сметка това не е естественото място където трябва да е спермата. За това, няма и нищо срамно или не естествено в това жените да не харесват вкус или този вид любов.
Аз лично смятам, че ние мъжете харесваме защото е забранено. Забранено е да караме бързо, Не е хубаво да се бием, Забранено (или по скоро много рядко разрешено) е аналния секс и т.н.
malko_pisi
09-16-2012, 20:35
на мен приятелят ми всеки път след свирка ми свършва в устата... не е проблем, с вкуса се свиква, пък и си заслужава, знаейки и виждайки какво удоволствие е изпитал ...
dream1707
09-16-2012, 20:36
Ъ... относно това, което казах, че е натискал с ръка... Не го болеше, не е точно натиск, просто не се сетих как да го обясня... Просто си хваща "героя" в ръце .. и съвсем леко притиска там каналчетата и нищо не излиза... Нз, говорили сме за това, казвал ми е, че чувствал същото като да си свърши нормално, просто нищо не излизало .. и не го боляло
dream1707
09-16-2012, 20:40
А и да добавя... бе и аз имам гастрит, но до сега не съм повръщала от сперма о.О
PyCoKoCkA93
09-16-2012, 20:40
Обобщението е много просто:
На мъжете им харесва и винаги ще има харесва.Невъзможно е мъж да ви откаже да свърши в устата ви.
На някои момичета им харесва заради кефа на половинката.
Някои наистина се радват на усещането заради самите себе си.
Някои търпят от време на време,за да угодят на гаджето си и да внесат разнообразие в сексуалния си живот.
Друга част пък го намират за отвратително(от личен опит).
И накрая-една част пък се отвращават от самата мисъл,без да са пробвали.
Различни хора,сходни съдби... :D
deniity.we
09-17-2012, 10:47
Мисля, че с отговора на PyCoKoCkA93 темата е завършена.
ShtrudeL
09-17-2012, 11:38
Обобщението е много просто:
На мъжете им харесва и винаги ще има харесва. No. Някой смятат, че по този начин унижават половинката си.
Невъзможно е мъж да ви откаже да свърши в устата ви. Всъщност е възможно.
На някои момичета им харесва заради кефа на половинката. тваЙ така
Някои наистина се радват на усещането заради самите себе си. и тваЙ така
Някои търпят от време на време,за да угодят на гаджето си и да внесат разнообразие в сексуалния си живот. и тук мога да се съглася, но 'търпят' ми звучи зле като думичка..
Друга част пък го намират за отвратително(от личен опит). Ей тая част не я разбирам.
И накрая-една част пък се отвращават от самата мисъл,без да са пробвали. Тая част ооще повече.
Различни хора,сходни съдби... :D
дъм
Thrombocyte
09-17-2012, 12:31
Няма никакво физическо удоволствие за мъжа, следователно просто искаме да се покажем като доминанти, с което се помпи главно мъжкото ни его.
Свършването в устата върви ръка за ръка със садизма в сексуалните отношения, тъй че е хубаво да си изясните "позициите" по тоя въпрос.
П.С Обичам да свършвам в устата на "непознати" девойки (това за мен е форма на унижение, което ми носи неописуемо задоволство и гъделичкащо чувство в стомаха), но при сериозна връзка за мен т'ва е недопустимо.
ShtrudeL
09-17-2012, 13:40
Няма никакво физическо удоволствие за мъжа, следователно просто искаме да се покажем като доминанти, с което се помпи главно мъжкото ни его.
Свършването в устата върви ръка за ръка със садизма в сексуалните отношения, тъй че е хубаво да си изясните "позициите" по тоя въпрос.
П.С Обичам да свършвам в устата на "непознати" девойки (това за мен е форма на унижение, което ми носи неописуемо задоволство и гъделичкащо чувство в стомаха), но при сериозна връзка за мен т'ва е недопустимо.
хм за това говорех
Едно момче преди време също ми беше казвало, че докато е обвързан не го прави на приятелката си, ама с непозната може...
Аз пък мисля, че е тъпо. Не го смятам за унижение. Дори мисля, че е интимно и не се прави с непознати. Все едно да съм на мястото на непознатото момиче и да съм с някой си и да ъъ дам... Ми дори устичката ми няма да слезе по-долу от неговата, а не съм против секса за една вечер (примерно... макар, че не съм го практикувала лол..)
И защо да върви ръка за ръка със садизма? Ами на мен ако ми харесват мазохистични неща, които намирам за нормални, макар и за други да не са, които пък чувствам и като мили, защото ще позволя само на човек, който ми е на сърчицето да ми ги прави..?
БожиятАгнец
09-17-2012, 14:13
Ти преди не беше ли с друг ник,че нещо....?
Същият, но на английски т.е. LambOfGod. Нещо к'во?
садизам, познати не познати.
защо дискриминираш така сериозните гаджета ?!
от къде знаеш кое е сериозно и кое е !? как и кое ?!
Има нещо вярно... Но не напълно.
Честно казано и аз не бих правила нещо повече от секс, ако е за 1-2 пъти, изобщо пък да не говорим да ми се изцепи (колкото и гадно да звучи) в устата. Ама от друга страна съм си говорила с някои момчета, които не могат да приемат да гледат така сериозната си приятелка, като порно звезда и да я унижават по някъв начин. И аз преди си мислих, че е унизително (и все още е, ако го правя по дискотеките) не означава, че ме е срам и се унижавам с човек който обичам
BloodyMeri
09-17-2012, 19:52
Същият, но на английски т.е. LambOfGod. Нещо к'во?
АБСЕЛлютно нишТо! :D
Почти винаги там свършва.. предпочитам го пред това да е някъде по тялото или лицето ми ...с вкуса се справям не ми е толкова гаден :)
OutlawGirl
09-19-2012, 13:55
Гълтането е един от перфектине завършеци на един качествен минет. Губи се ефекта ако плюеш :Д пък и спермата е полезна :D
lamer4e7o
09-19-2012, 14:07
Кажи поне за какво е полезна, за да знаят момите.
OutlawGirl
09-19-2012, 15:32
Съдържа много протеини, заздравява имунната система и се ползва като съставка за нощните и дневни кремове за лице/тяло..и най-вече доставя още по-голямо удоволствие на момчето.
lamer4e7o
09-19-2012, 15:34
Ух, разбираш му. :) ^^
БожиятАгнец
09-19-2012, 15:38
Кажи поне за какво е полезна, за да знаят момите.
Стига да е от един партньор т.е. с един химичен състав (на наистина здрав човек) е възможно да има полезно действие. Съдържа дадени хормони и простагландини, които влияят мн благоприятно върху женският организъм при поглъщане.
Един психолог пък твърдеше, че съдържа известно количество серотонин т.е. може да влияе положително и на дамската психика.
Според американско изследване намалява рискът за рак на гърдата и кисти на яйчниците.
За акнето и др. кожни проблеми и въобще състоянието на кожата е ясно.
Доколко е вярно вече е друг въпрос.
И все пак, когато мъжът прави орална на жената, поема всички сокове - защо не и обратното? Нечестно, че и сексистко е.
Вече, ако самият той се отвращава от спермата си как очаква от партньорката си да не се, че и да я пие? Това винаги ми е било "фък лоджик" и смятам, че подобни мъже въобще не заслужават подобен тип ласки.
Спермата е нещо красиво - с нея започва животът, всички сме били сперма в даден момент. Какво гнусно има в нея? Особено пък, ако е на човекът, когото обичаш, лично аз смятам, че би било неуважително да се цупиш, гнусиш и т.н. от нея. Че нали евентуално в даден момент ще трябва да я поемеш, за да си направите дете.
Как бихте поели във вагината си нещо, което дори ви е гнус да поемете в устата си? С всичко ли сте на такъв принцип?
Пак ми е фък лоджик, явно има някакъв двоен стандарт спрямо спермата.
(Не мога да повярвам, че писах толкова мн за...Семенна течност. 8-))
lamer4e7o
09-19-2012, 15:43
Аз не съм казал нищо относно спермата. Не говори в множествено число!
БожиятАгнец
09-19-2012, 15:47
Дреме ми какво си казал, аз ти отговорих на въпроса (поне каквото знам) и си изразих мнението (към форума - хората -масата - мн.число).
Oy7ofCon7roL
09-19-2012, 15:50
Спермата е нещо красиво - с нея започва животът, всички сме били сперма в даден момент. Какво гнусно има в нея? Особено пък, ако е на човекът, когото обичаш, лично аз смятам, че би било неуважително да се цупиш, гнусиш и т.н. от нея. Че нали евентуално в даден момент ще трябва да я поемеш, за да си направите дете.
Как бихте поели във вагината си нещо, което дори ви е гнус да поемете в устата си? С всичко ли сте на такъв принцип?
Пак ми е фък лоджик, явно има някакъв двоен стандарт спрямо спермата.
как им мажиш ските тука :cool:
lamer4e7o
09-19-2012, 20:39
Дреме ми какво си казал, аз ти отговорих на въпроса (поне каквото знам) и си изразих мнението (към форума - хората -масата - мн.число).
Този раздел се напълни с разбирачи… Край.
Голям facepalm за вас, малки дрисли такива. ГОЛЯМ!
dream1707
09-19-2012, 20:56
хихи
Съдържа дадени хормони и простагландини, които влияят мн благоприятно върху женският организъм при поглъщане.
Един психолог пък твърдеше, че съдържа известно количество серотонин т.е. може да влияе положително и на дамската психика.
Според американско изследване намалява рискът за рак на гърдата и кисти на яйчниците.
За акнето и др. кожни проблеми и въобще състоянието на кожата е ясно.
Плюс това прочиства организАма и е предпазва от астма , както твърдят проучванията на др.Бачи Киков !
BloodyMeri
09-20-2012, 16:23
Да обаче ти докарва гастрит според твърденията на една съфорумка,дето мъжа и бил граф Дракула .Сещайте се за кого говоря :D
ShtrudeL
09-20-2012, 19:23
ахахахах чрез последните мнения подпомагате на мъжката част от човечеството да се чувства една идея по-добре, че спермата им е лечебна и че трябва все повече жени да я пият като сироп за кашлица, пречистване на организма, кожни проблеми и крем за лице. А женските от своя страна би трябвало да се възползват от прИмоцията. 8-)
DarkTemplar
09-20-2012, 19:33
Мъжката част си се чувства добре - достатъчно жени охотно изпълняват въпросната процедура, "гнусливите" са по-скоро изключение, особено в сериозна връзка. А това, че спермата е най-чистото вещество в човешкия организъм и има положително въздействие върху кожата и т.н., е доказано много преди съществуването на този знаменит форум (та дори и на повечето от пишещите в него). ;)
OutlawGirl
09-20-2012, 19:39
Полезно за жените, наслада за мъжете-всички са доволни :Д
DragonLady
09-20-2012, 20:46
Да обаче ти докарва гастрит според твърденията на една съфорумка,дето мъжа и бил граф Дракула .Сещайте се за кого говоря :D
Гръмни се, и направи услуга на целият форум, като ни лишиш от жалкото си присъствие.
пс извинявам се на модераторите за цветущите изрази.
BloodyMeri
09-21-2012, 04:22
Гръмни се, и направи услуга на целият форум, като ни лишиш от жалкото си присъствие.
пс извинявам се на модераторите за цветущите изрази.
Нямам с кво да се гръмна.Пък кола и чука ги пазя за теб
lamer4e7o
09-21-2012, 11:05
DragonLady, зарежи я тая пикла. Във всяка тема се хвали какво правила, как го е правила или ако не се похвали с нещо, ще се подиграва на някой потребител.
DragonLady
09-21-2012, 12:29
DragonLady, зарежи я тая пикла. Във всяка тема се хвали какво правила, как го е правила или ако не се похвали с нещо, ще се подиграва на някой потребител.
Бах, аз чак ся видях таз на колко години. Че то голяма курволя излезе. Или просто модата е на 16 да дават в дупето, да се чукат в коли, да лапт на които им го подаде, да ги сменят бързо и да трупат бройки. Чак започвам да се чувствам като изостанала с един век назад в сексуалната революция :D
А аз съм се хванала да се разправям с боклуци ( отново ) :D
BloodyMeri
09-21-2012, 14:45
Бах, аз чак ся видях таз на колко години. Че то голяма курволя излезе. Или просто модата е на 16 да дават в дупето, да се чукат в коли, да лапт на които им го подаде, да ги сменят бързо и да трупат бройки. Чак започвам да се чувствам като изостанала с един век назад в сексуалната революция :D
А аз съм се хванала да се разправям с боклуци ( отново ) :D
Изостанала си с няколко века ама то разбираемо де ...Все пак си жена граф Дракула :D:D:D
lamer4e7o
09-21-2012, 15:10
http://store.picbg.net/pubpic/1F/2F/551707941be41f2f.gif
Вземи кажи нещо по умно — този Дракул го гледам във всеки твой пост. Доста беден речник имаш, като гледам.
kalpazanka
09-21-2012, 19:10
The End.