PDA

View Full Version : Анален секс

housse
03-05-2011, 19:55
Така наскоро има доста теми за аналния секс. Особено тази " Колко от момичетата поемат анално ". Та стана ми интересно и реших и аз да пусна една подобна тема, защото повечето момичета ги е страх да пускат на надарени пичове "там отзад" та въпорса ми се отнася към практикуващите и към тези които мислят да го направят, та до колко сантиметра бихте поели "там отзад"

kusoagaki
03-06-2011, 01:15
Заеби тоя анален кат се сетя за миризмата не нечист задник (демек на лайна) и ми прилошава а пък на практика бих я пратил директно в банята с една щурка да си изшлайва всичко що може .
И до тези дето им ближат задниците - хора с тези усти ядете.
В този момент се сещам че момичетата ще кажат (ами ние как ви правим свирки).Бих казал - на някой просто им е фикс желание да го налапат а други за да ни доставят удоволствие (ами че кой те кара :D ) .Намен лично без да си го помисля даже го налапват със само една дуспа досега(Ах че късметлия) . :)

Schneeflocke
03-06-2011, 04:38
Заеби тоя анален кат се сетя за миризмата не нечист задник (демек на лайна) и ми прилошава а пък на практика бих я пратил директно в банята с една щурка да си изшлайва всичко що може .
И до тези дето им ближат задниците - хора с тези усти ядете.
В този момент се сещам че момичетата ще кажат (ами ние как ви правим свирки).Бих казал - на някой просто им е фикс желание да го налапат а други за да ни доставят удоволствие (ами че кой те кара :D ) .Намен лично без да си го помисля даже го налапват със само една дуспа досега(Ах че късметлия) . :)

Не ти ли е време да спиш, душа? Сънчо свърши преди доста време...

За размера...с подготовка всичко влиза :-D

SonyaPld
03-06-2011, 06:54
Аз съм го правила с двама - на втория ,му беше по-големичък и ми го вкара без проблем в дупето.Е беше си зор но в началото после ми хареса много

anonymous768631
03-06-2011, 07:46
Заеби тоя анален кат се сетя за миризмата не нечист задник (демек на лайна) и ми прилошава
Миризмата на кирлива путка е рай, нали?

kiki1991
03-06-2011, 09:19
Заеби тоя анален кат се сетя за миризмата не нечист задник (демек на лайна) и ми прилошава
Миризмата на кирлива п***а е рай, нали?

еми тя да даде отзад и да не си е напвавила клизма..ща е е*ати тъпата,иначе аналния секс си е мн хубав,но след като свикнеш и се разшириш,защото иначе в началото за момичето е болезнено

Schneeflocke
03-06-2011, 11:00
иначе аналния секс си е мн хубав,но след като свикнеш и се разшириш,защото иначе в началото за момичето е болезнено

Ако се разшириш, положението е сериозно. От години го правя редояно, никога не ме е боляло и все още съм си стегната. Трикът не е да седиш на бутилка, докато спре да се затваря... Почва се с пръстче, две, овлажнител и като се отпусне...минавате на по-подходящи...органи.... И така всеки път...

kalpazanka
03-06-2011, 11:05
еми тя да даде отзад и да не си е напвавила клизма..ща е е*ати тъпата,иначе аналния секс си е мн хубав,но след като свикнеш и се разшириш,защото иначе в началото за момичето е болезнено
Е не ми казвай, че преди всеки полов акт си правиш клизма, защото няма как да знаеш дали няма да се разгорещите и приятелят ти ще поиска отзад. А ако живеете заедно и го правите по няколко пъти дневно, пак ли преди всеки акт си правиш клизма? Или процедирате с уговорки и график по календара в кои дни ще даваш *там*?

Schneeflocke
03-06-2011, 11:10
Е не ми казвай, че преди всеки полов акт си правиш клизма, защото няма как да знаеш дали няма да се разгорещите и приятелят ти ще поиска отзад. А ако живеете заедно и го правите по няколко пъти дневно, пак ли преди всеки акт си правиш клизма? Или процедирате с уговорки и график по календара в кои дни ще даваш *там*?

Аз предпочитам "график" за анален, отколкото да се изпусна или да...замирише. Т'ва по би ми убило настроението, отколкото да си планирам - днес, като се прибере милото, ще си искам отзад. Той си знае, без покана не влиза. Не е кой знае колко сложно...

kalpazanka
03-06-2011, 11:15
^Има и други методи за почистване. Понеже стана въпрос кой колко е остър, затова попитах конкретно kiki1991. Имайки предвид и че е неприятна процедура, за капак убиваща спонтанността.

Schneeflocke
03-06-2011, 11:24
^Има и други методи за почистване. Понеже стана въпрос кой колко е остър, затова попитах конкретно kiki1991. Имайки предвид и че е неприятна процедура, за капак убиваща спонтанността.

На неа като й четеш коментарите, веднага си личи колко е остра...като футболна топка.

То че има, има. Но клизмата си е най-сигурна. И какъвто и да е метода, спонтанността все умира. Освен да го караш само на вода, не виждам как ще стане. И, ако прочетеш темата за вината...к'ви груби момчета, к'ви банички. С един пожарникар закархме леглото до средата на стаята и проблем нямаше...ма т'ва е друга история.

На мен мисълта за изпускане ми е къде-къде по-неприятна отколко литър-два в дупето. На него си му е спонтанно, на мен задна изненада не ми трябва... Ти представяш ли си да извадиш дилдо по средата на секс и да му го мушнеш отзад, 'щото изведнъж ти се приискало?

kalpazanka
03-06-2011, 12:33
И какъвто и да е метода, спонтанността все умира.
Тц. Тук разковничето е да си осигурите редовна дефекация. Правото черно е пълно само преди да отидете по голяма нужда. Де факто оттам идват и позивите. ;)
А вече дали редовната дефекация ще е с Активия, зелен чай, шоколадчета или бабини рецепти, е въпрос на личен избор.

krem4et0
03-06-2011, 13:09
kalpazanka, ако правя това винаги е много обмислено и с много планиране, защото ми трябва много предварителна нагласа. Говоря за чисто психическа. Физическата съм съгласна с теб - друго не правя, но психически го мисля с дни и се чудя.....

А и живея с приятеля си, но сексът вече 10 дни е мираж, а 2 пъти на ден беше 1-2 -3 пъти в самото начало...Сега и на 2 седмично съм предоволна...Да не говорим, че и без това спонтанността си я няма. Спонтанен секс правя 1 път на високосна година...Все е имало някакво планиране и прогнозиране на вероятностите. Нищо лошо не намирам в уговорката за секс. Даже ми подсилва повече желанието, защото знам, че ще правим а аз вече съм много зажадняла. И колкото да ми е крив и тъп денят, мисълта, че довечера ще съм интимна с мъжа си ме държи бодра и ми дава настроение.

Мисълта ми е, че от човек до човек и от връзка до връзка нещата са различни. А иначе анален секс никога когато ме уговаря. Дори и да искам и аз - НЕ! Само когато аз искам и реша. Много мразя подобни молби. Едва ли не като задължение ги приемам. За 8 месеца "семеен" живот сме анален 1 път и то нещо много ме бяха хванали лудите. не ми харесва, ама и на мен вагиналния не ми харесва колкото оралния, така че....не съм очаквала и да е друго.

Schneeflocke
03-06-2011, 14:13
И какъвто и да е метода, спонтанността все умира.
Тц. Тук разковничето е да си осигурите редовна дефекация. Правото черно е пълно само преди да отидете по голяма нужда. Де факто оттам идват и позивите. ;)
А вече дали редовната дефекация ще е с Активия, зелен чай, шоколадчета или бабини рецепти, е въпрос на личен избор.

Което по никакъв начин не спира правото черво от напълване. Ако ядеш, то все някога трябва да излезе от там, нали? Ти може да си водиш дневник на позива, аз ще си се придържам към клизма.

И още не си ми казала, дали, като ти се прииска, му вадиш дилдо на твоя.

kiki1991
03-08-2011, 07:14

аз не правя всеки ден със приятеля ми секс..правим го през 2-3 дни..и почти всеки път преди секс си правя..нямало е случай да иска отзад и да не съм си правила,аз и няма да му дам ако не съм защото е супер нехигиенично

kiki1991
03-08-2011, 07:24
Съгласна съм с KALPAZANKA!А това за разширяването е уникална глупост.Верно ако си го правила в 10 сутринта и след това в 12 на обяд наистина може да ти влезе ама чак пък разширяване...По скоро е психологическа нагласа и отпускане.А прекомерното правене на клизма е вредно наистина - води до лениви черва!

kiki1991, някой беше казал ,че мисли че си момче.Ами да ти кажа и аз мисля така!

това пък е най-голямата глупост..ако ми видиш повечето теми ще разбереш дали съм момиче или момче..пък и снимка съм качвала.Това че се изказах малко по остро не означава нищо..просто обичам хигиената,и не мога да си представя момиче което не си е направило клизма да прави анален секс..това е все едно да знаеш че ще правиш секс и да не се подмиеш или окъпеш.