PDA

View Full Version : Най-спонтанните ви изблици на възбуда :)

dimdim
03-14-2011, 19:04
На последък се усетих, че имам доста идеи за това как да си изпрося секс или просто да подкача подсъзнението му.
Басирам се, че всички ей така сте имали подобни спонтанни моменти, като примерно да му/и пуснете ръка докато сте на вечеря с техните, да го/я събудите с орална...или пък да му/и кажете нещо много възбуждащо точно когато не трябва. Просто заради тръпката.
Който желае нека сподели малко опит или фантазия,мисля че на всички ще ни е интересно.

dimdim
03-14-2011, 19:09
понеже съм пич(овка) ще започна аз

Веднъж,когато отивах у тях той ме чакаше пред входа на блока. Докато отключваше входната врата (с 456075864748 ключа :D ) бях толкова възбудена(понеже се бяхме разбрали за какво отивам),че си бръкнах в дънките и започнах да мастурбирам пред него. Той като ме видя просто откачи, заряза ключовете и ми се нахвърли :D :D Беше адски смешно и адреналина бликаше, все пак беше посред бял ден и всички щъкат нагоре-надолу из входа :D ... та после довършихме започнатото няколко пъти :) :oops: :oops:

хайде,вие сте

gandalfepi4
03-14-2011, 19:35
миналата година гледам левски - локо и изведнъж се надръвих и си набих една злобарка

това ми е най-спонтанното

dimdim
03-14-2011, 19:38
хахахахаххаха :razz: :razz: :razz: :razz: разби ме от смяяяххх ххахахаха

Доволен ли си?!? :o

kremen4eto
03-14-2011, 19:40
Вчера: Идва той в нас, ляга си, пуска си телевизора, аз си пиша домашните и той знае, че трябва да ме почака. Седнах до него и казах "Искаш ли да ти направя свирка?" и той "Брейй" :D

Преди около година: На купон сме. Свили сме с него в един ъгъл и си гукаме и той каза "Чука ми се", аз не обелих дума, взех си якето и излязох отвън. Той естествено ме последва и отидохме в тях.

Иначе спонтанно мачкане на пениси, гърди и каквото е там ми се е случвало много пъти.

Веднъж бяхме на едно заведение, някакъв празник беше - пълно с хора. Беше лято и той беше с къси гащи. Не знам как си оплетохме краката и ръцете но успях да му мачкам х*я поне половин час без никой да разбере ... или поне ние така си мислехме :D После отидохме уж да изпратим една приятелка и повече не се върнахме в заведението.

Веднъж на село през една лятна нощ сме се събрали голяма компания, обаче на мен ми беше адски скучно. Само че бях неразположена. Подшушнах му "Искам да ти духам" и отидохме на една близка пейка, но в пълен мрак, където му направих свирка.

Искам още истории! :P

MlqkoSkakao
03-14-2011, 19:51
бяхме на кино и не знам сигурно хормона яко ме тресеше в тоя момент, но имах огромното желание да го съблека и да направим всичко, за което се сетим обаче кино не става и само си му мачках инструмента :D аз бях с туника, такива силиконови чорапи и прашки и той също си имаш свободен достъп :oops: след киното отидохме в един парк, където го довърших орално :oops:

dimdim
03-14-2011, 19:53
аз се сещам за още една :D по-горе бях споменала за подобно

След една "дълга" нощ :D той беше изтощен а аз както винаги се будя след 5-6 часа сън. Спинка си той а аз умииирам за още секс :oops: и реших да се възползвам от сутрешния ритуал на пениса му... възседнах го (добре че бяхме заспали голички) и той само се буди... гледа ме а аз съм на сантиметри от лицето му и му викам"аз мога и сама..." и той просто си умря от смях...набързо се беше разсънил и се оправихме :-D :-D :-D

kremen4eto
03-14-2011, 19:57

След една "дълга" нощ :D той беше изтощен а аз както винаги се будя след 5-6 часа сън. Спинка си той а аз умииирам за още секс :oops: и реших да се възползвам от сутрешния ритуал на пениса му... възседнах го (добре че бяхме заспали голички) и той само се буди... гледа ме а аз съм на сантиметри от лицето му и му викам"аз мога и сама..." и той просто си умря от смях...набързо се беше разсънил и се оправихме :-D :-D :-D

Това трябва да го пробвам. :D

SlowDownBaby
03-14-2011, 20:00

Ама ти май имаш доста за споделяне,а :D

dimdim
03-14-2011, 20:01
:D ами просто съм от тези спонтанните със склонности към нимфомания когато съм около него :oops: :oops: :oops:

SlowDownBaby
03-14-2011, 20:08
:D ами просто съм от тези спонтанните със склонности към нимфомания когато съм около него :oops: :oops: :oops:

Оооо познато ми е :D и аз уж не съм нимфоман,ама като съм с него иии...то само си идва . :D Май ще черпя идеи от опита ти. :D

Biskfitka
03-14-2011, 21:24
Авторката много ме разсмива с тия истории ;д
И аз съм имала,но не са интересни,няма какво да разкажа :( :-)

dimdim
03-15-2011, 16:45
нещо затихнахте :) ще ме накарате още такива историики да споделя :D :oops:

anonymous708973
03-15-2011, 17:05
Бяхме навън с него и си поканихме една друга двойка у нас (бях сама един уикенд), да пийнем по едно вино и да си говорим... Седим в едната стая 4-мата, пичът припява нещо във В-бокс, мацката и тя... а аз се гушкам в моя и му викам: "Искаш ли да се усамотим в другата стая... искам да те зарадвам"... Той ми отказа с измъчен поглед, просто нямаше как да не ни забележат 8-)
После си получи неговото де. :D

JoeLeTaxi
03-15-2011, 17:59
еми ние седяхме в стаята и гледахме телевизия а брат й играеше на компютъра аз се прибилижих към нея и й казах че я искам бръкнах й в гащичките беше много мокра

dimdim
03-15-2011, 18:31
това последното ми хареса ^_^

tanch3t093
03-15-2011, 19:01
Ооо има много истории, но не се сещам за много. Помня веднъж бяхме на зеведение с общи приятели. На мен изведнъж нещо ми прищрака - почнах да си играя с играча през дънките без да забележат другите. Толкова ми беше смешно да му гледам зачервенялата физиономия и как се опитва да прикрие възбудата си :-D Е, както и да е после ми го върна тъпкано :D
Друг път бяхме у тях и гледахме филм, брат му на компютъра със слушалки с гръб към нас... Аз още малко и щях да заспя, той явно е забелязал това и като започна да ме опиипваа страшно се възбудих :D Добре, че бях с пола та беше лесно... :D Макар, че ми беше леко неудобно в присъствието на брат му, с който сме в един клас :lol: Ама нали нищо не разбра, тръпката беше страшна :P

tanch3t093
03-15-2011, 19:04

Оооо правила съм го същия номер ... Просто сутрин желанието за секс е непреодолимо, особено когато той е до теб чисто гол :D

mecho8888
03-16-2011, 03:05
Много са правил съм секс навсякъде

най-тъпото е навремето в едно мазе на вход:

- Кво правиш там (бел ред какво крадеш)

- С момиче съм

- АА добре

MartiSSima
03-16-2011, 15:07
Обичам когато хване телефона да говори точно тогава да се срещна с набора му :) Много ме радва изражението му и момента в който както говори по телефона и вече е натиснал червената слушалка...Това в заведението е често срещано явление :)

DarkTemplar
03-16-2011, 15:29
Веднъж докато говорих по телефона с баща ми, ми направиха страхотна свирка. Нямах търпение да затворя. :D

ForzaFelipe
03-16-2011, 15:41
Бяхме на купон с бившата ми и бяхме се прегърнали и си говорехме глупости както обикновено... :D Масата беше пред нас,всички станали да танцуват и усещам как една ръка се плъзга по крака ми и бившата ми вика"спокойно аз съм" и започва да ми разкопчава панталона,аз кво да правя,тя беше с една къса поличка (ако я видя пак с тази поличка...всичко ще направя :grin: ) така че ми беше доста лесно да се включа и аз :D после се редувахме да търсим нещо под масата...... :oops:

MartiSSima
03-16-2011, 15:49
Веднъж докато говорих по телефона с баща ми, ми направиха страхотна свирка. Нямах търпение да затворя. :D
Хахаха усещането е страхотно...Случвало се е и докато говори по телефона и издава едни такива звуци хехехехе забвалявах се много

DarkTemplar
03-16-2011, 16:00
Хахаха усещането е страхотно...Случвало се е и докато говори по телефона и издава едни такива звуци хехехехе забвалявах се много
Аз не знам кви звуци и физиономии е имало при мен, но въобще не вдявах кво ми обясняваше баща ми, на съвсем друга вълна бях. :D

SlowDownBaby
03-16-2011, 17:12
И аз съм била в такава ситуация,само че го правеха на мен.Едва се сдържах да не се издам по телефона,но пък беше секси,харесва ми :D

kremen4eto
03-16-2011, 17:13
Е, то и аз веднъж казах на майка по телефона "Ох!" и тя пита "Какво стана?" ... :D

kstanishev
03-16-2011, 17:30
Това с телефона редовно го правя. Още повече ми харесва като я виждам, че опитва да се сдържи.

Хм... ами сещам се за няколко случаи.
С една бивша си направихме нощна разходка в морската градина, започна да ми се натиска и видяхме накъде отиват нещата. Обаче навсякъде беше заето и накрая се изтипосахме в една детска градина, на пейката в двора.

Друг случай - секс под звездите на плажа, като се оказа, че ни зяпа пазача от близкия строеж (сякаш на някого му пукаше).

В колата честичко сме го правили...
Докато един приятел спи на съседното легло (признавам, че бяхме доста тихички, а и факта, че не ползваме презервативи определено спомага). После се довършихме в банята, де :)

coollove9
03-16-2011, 18:25
Един ден бяхме у нас на купон и се бяхме събрали 20тина човека, след което стана късно и всички си тръгнаха освен един от тях. Постояхме 10тина 15мин гледайки тв на леглото и по едно време той спомена че трябва да тръгва и аз го хванах за врата и започнах да го целувам, а той да отвръща. Така доста време не спирахме и след това без да спираме слезхахме от леглото и аз го спрях за малко и му предложих да отидем в другата стая понеже на съседното легло беше сестра ми а аз не исках много, много да става свидетел на моите глупости и отидохме. Отвисехме около 40мин. там и накрая с доста зор се разделихме и на другият ден като се видехме не спирахме да се смееме и никой не знаеше защо се смееме така.

dostavchikat
03-16-2011, 18:41
ем бяха се сабрали компания аз и мойта стоим заедно а до мен една нейна приятелка която забелязах ми хвърля странни погледи, на мен разбра се ми стана ясно всичко, и като мойта се обръщаше си пуснах ръката към приятелката и тя тя се подмокри, след това стана време да си ходим аз испратих приятелката ми до у тях, след това веднага звъннах на нейната приятелка и познайте

tanch3t093
03-16-2011, 20:27
Е, то и аз веднъж казах на майка по телефона "Ох!" и тя пита "Какво стана?" ... :D
Оо да това и на мен ми се е случвало. Особено когато майка ми започне да ми разказва новите клюки - нямала търпение да се прибера. А аз правя секс и едва се сдържам не мога да говоря, а тя само ме разпитва! .. :lol: Е, на него му беше много забавно да го прави рязко и силно, или да забърза за да се издам :D :D

littlebaby
03-17-2011, 16:56
Ситуация 1: Лято. Точно се свечерява, с моя сме в Градската. Викам му ''ставай, отиваме там, близо до пещерата;Д'' Отидохме ние, почнах аз да си върша работата и моят ми казва - ''бързо, бързо, обличай се, че идва някъв''. Аз - шаш и паника, облякох се. Идва този странен индивид, извини се, каза че иска да си вземе само сакчето от пещерата, ама ние да сме си вършели работата и си тръгна... :D
Ситуация 2: На кафе с приятели, предизвикателно казвам, че отивам до тоалетната...после е ясно :Р
Ситуация 3: Пак лято. Завел ме е навън с мотора и останалите нинджи. Един поглед беше достатъчен, за да разбере кво искам :D Отдалечихме се от останалите. Гледката отстрани - аз, разкрачена на мотора (с пола), гола до кръста. Той - ''бързо, пристисни се до мен, че идва кола.'' Няма да забравя физиономиите на хората в колата.
Много често съм му пускала ръка, когато сме били някъде на обществено място, събуждала съм го със свирка...Веднъж ме обхвана пак възбудата и отидох до тях без бельо, той само като ме видя и разбра ;D
В момента не си е в Б-я, и когато си говорим по скайп уж за нещо сериозно, аз чат-пат превключвам и почвам да му говоря мръсотии или директно си вдигам блузката :Д

MilanowPz
03-17-2011, 17:41
Мале ... само кат чета и се възбуждам ;дддд кога шш имам и аз такива моменти ;( ;( ;;;дддддд :D

kremen4eto
03-17-2011, 17:46
Ситуация 3: Пак лято. Завел ме е навън с мотора и останалите нинджи. Един поглед беше достатъчен, за да разбере кво искам :D Отдалечихме се от останалите. Гледката отстрани - аз, разкрачена на мотора (с пола), гола до кръста. Той - ''бързо, пристисни се до мен, че идва кола.'' Няма да забравя физиономиите на хората в колата.

т'ва е страхотно :-D

littlebaby
03-17-2011, 18:03

т'ва е страхотно :-D
С този мотор имам наистина невероятни спомени;Р

kremen4eto
03-17-2011, 18:23
^ И аз с мотори. Веднъж ми беше поставен ултиматум "Ако успееш да ми го надървиш докато стигнем, ще ти го дам, иначе - не." :D Беше много студено и в процеса на надървяне паднахме с мотора :D

kremen4eto
03-17-2011, 18:28
Сещам се за друг случай. Веднъж сред компанията решихме, че ни се иска и се отдалечихме в близките градинки. Дървета - тук-там, предимно поле беше. В средата един стълб и аз надупена на този стълб, моят момък отзад. Но въпросната полянка беше близо до главен път. Идва кола и ни осветява от горе до долу ... и беше познат.

Но както казва един приятел "Човешко е ..." :D

MakeMeLaugh
03-17-2011, 19:50
^ Ти на колко си години?

littlebaby
03-17-2011, 20:45
^ Ти на колко си години?
Аз ли? : )

MakeMeLaugh
03-17-2011, 21:16
И двете ;)

kremen4eto
03-18-2011, 04:46
След месец правя 18 аз.

DarkKisss
03-18-2011, 05:14
Иначе спонтанно мачкане на пениси, гърди и каквото е там ми се е случвало много пъти.

Абсолютно :D :D

straus
03-18-2011, 06:07
Аз не мога да изгледам един филм с мацка която става за секс, максимум 15 минути и вече пипам с ръчички, на 25-тата съм си наврял глава между краката и :D Колко пъти съм го правил. Друг път се прибирам от работа и с влизането гледам тя се излежава под чаршафа по едни прашки :shock: Тия 10 секунди докато сваля дрехите ми се сториха вечност!

valll
03-18-2011, 08:14
бяхме у тях, той живее сам. и гледахме "сам вкъщи" точно по коледа, нали знаете как по това време на годината се бият по коя телевизия да го дават. та на него му беше интересно, защото го е гледал преди много години, а на мен друго ми беше на акъла :D е не можа да го гледа

на връх нова година сме в къщата на родителите му и са се събрали с половината му рода, при което той започва да разказва как сме се запознали, защото леля му беше любопитна и аз под масата започнах с крачета да го масажирам, при което историята беше наситена с много въздишки и физиономии. а добре, че бях с къса рокля и силиконови чорапи, защото после в стаята му на 3 метра от вечерящата му рода изпратихме подобаващо годината и след 1 час посрещнах отново подобаващо новата :grin:

в тоалетната на един супермаркет. просто между стелажите ми се поиска и така едва стигнахме до тоалетната. кофти беше само, че навсякъде( освен в тоалетната) имаше камери и после като излязохме някакво момче от персонала дойде и стисна ръката на приятеля ми (хубаво, че бяхме в чужбина). :oops:

той живее във фамилна къща с 4 апартамента, по 2 на етаж. и долу в мазето си е направил стая за тренировки и слязохме да ми я покаже, но нещо тези уреди ми подействаха по-така и..... лошото беше, че не придвидихме, че вратата е желязна и изобщо не изолира звука :D а там живее младо семейство, което оставя в мазето количката на детето си :D

и мнооооооого други. общо взето съм по-срамежлива, но с него е много различно ;)

dimdim
03-18-2011, 11:04
това в супермаркета ми хареса,познато звучи,без малко и ние да направим това :D

иначе и аз съм доста разкрепостена покрай него :D някак...разгонващо ми действа :oops: :oops: :oops:

valll
03-18-2011, 11:29
и аз това казвам, той ми действа така.....а за супермаркета, радвам се, че не се случи в България, че не питай след като разбрахме, че са ни видели, колко бързо стигнахме до колата :D ама вярвай тръпката е голяма, защото ние общо взето си почнахме между стелажите :grin:

dimdim
03-18-2011, 18:18
Сега се сетих за една по-стара история,с един предишен приятел(само приятел,не ходехме) ... Беше едно лято, всички се бяха разгонили:пчелички,котки,к не,калинки,пеперудки,цвете нца и тревички...и за да не остана по-назад-и аз :D Та бяхме на една сбирка,май рожден ден е било,тъмно в стаята,само някакви цигари и светлинки от компютъра светкат,музиката до дупка-импровизирана дискотека. Седнала съм в този приятел, целуваме си се, обаче не се издържа-е*е ни се :D Бях с пола...нахлузих му една гумичка и започнахме...е той свърши преди мен,още там (беше му ни по-лесно в такт с музиката) но после отидохме "на разходка" за да сме квит и ми помогна и аз да свърша....Оооо добрите стари времена :grin: :grin: :grin:
Много добър привтел ми е...и както гласи поговорката"Приятел в НУЖДА се познава" :oops: :oops: :oops:

kremen4eto
03-18-2011, 18:25
Сега се сетих за една по-стара история,с един предишен приятел(само приятел,не ходехме) ... Беше едно лято, всички се бяха разгонили:пчелички,котки,к не,калинки,пеперудки,цвете нца и тревички...и за да не остана по-назад-и аз :D Та бяхме на една сбирка,май рожден ден е било,тъмно в стаята,само някакви цигари и светлинки от компютъра светкат,музиката до дупка-импровизирана дискотека. Седнала съм в този приятел, целуваме си се, обаче не се издържа-е*е ни се :D Бях с пола...нахлузих му една гумичка и започнахме...е той свърши преди мен,още там (беше му ни по-лесно в такт с музиката) но после отидохме "на разходка" за да сме квит и ми помогна и аз да свърша....Оооо добрите стари времена :grin: :grin: :grin:
Много добър привтел ми е...и както гласи поговорката"Приятел в НУЖДА се познава" :oops: :oops: :oops:

Т'ва не си го представям. Другите явно са били яко надрусани или пияни, за да не забележат. :D

dimdim
03-18-2011, 18:33
Може и да са забелязали,може и да не са...аз доста дълго и преди това си седях в него...а и всъщност алкохола не беше в малки дози :grin: :D :D (добре че аз не пия,кой знае какво латексово можех да забравя) :-D

norain
03-18-2011, 18:35
Може и да са забелязали,може и да не са...аз доста дълго и преди това си седях в него...а и всъщност алкохола не беше в малки дози :grin: :D :D (добре че аз не пия,кой знае какво латексово можех да забравя) :-D

Абе какво ти пука, нали ти си намазала от цялата работа :D

dimdim
03-19-2011, 19:13
е...не съм казала, че ми пука особено :-D

айде,други адреналинени историйки?

Eclipsercho
03-19-2011, 20:19
Охо... доста историики, тук :D Евала на момчето в супера, на което са стиснали ръката btw 8)

Ние.. сме имали своите моменти..

На едни пейки пред една Била какви сме ги вършили.. мокри кърпички да са ми чисти ръчичките и право в гащичките й.. откачи направо 8) Това на няколко пъти, накрая отидохме уж в някви храсти по-натам от пейките, тя клекна да си върши работата, после се изправи малко и леко се надупи и тъкмо почнахме и някъв тръгна да идва.. няма такъв смях, тя се крие в храстите, аз се правя, че пикая.. Човека като наближи и се усети к'во става, кръгом обратно и не се върна повече :razz:

В един автобус на градския като ни хвана настроението.. аз ръчички, тя ръчички.. толкова дълго пътуване не съм имал... като се прибрахме как не изпочупихме апартамента не знам..

Тя по принцип си е доста шумна, като й е силно.. и в тях като го правим (живее сама в апартамент в нов блок) и под нас има някакъв съсед Македонец.. та този същия я засякал в асансьора веднъж с още един съсед и се обърнал към него и му казал "Ето палавата съседка" :lol: :lol: :lol: То че сме шумни, шумни сме.. ама явно сме прекалили :razz: Още я е срам като го види от тогава :grin:

Веднъж лятото се захванахме до една река.. уж ще се печем, само ще си лежим.. ама то, тя по бански, аз по някъв потник.. ииии естествено - възбуда.. почваме си се ние, всичко ок, по едно време тя докато ме язди и изведнъж се гушка в мен и ми вика - някакво момиче и момче ни гледаха :lol: Емм.. какво да се прави, рисковете на секса в природата :oops:

valll
03-19-2011, 20:50
разби ме, особено това с храстите :grin: зза супермаркета пробвай, няма да съжаляваш ;)

dimdim
03-19-2011, 20:51
йехааа последното коментарче ми хареса, ще си впиша някоя идея в тефтерчето :grin: :grin: :grin: добри идеи давате :P

Fisherman
03-19-2011, 22:35

Оооо познато ми е :D и аз уж не съм нимфоман,ама като съм с него иии...то само си идва . :D Май ще черпя идеи от опита ти. :D

:O

rtpghhfcz
03-19-2011, 23:25

:O

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

MakeMeLaugh
03-20-2011, 08:09
Ама да бе, тука всички нимфомани и нимфоманки пак се изкараха. Само дето нищо общо нямате с тях.
Някой разгонен тийн ви казал, дето не може да си контролира патката още, че сте мн сексуални и възюгордяването че сте секс маниаци веднага дойде :lol: :lol: :lol:

dimdim
03-20-2011, 08:51
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dimdim
03-20-2011, 08:52
общия знаменател кърти :grin: :grin:

zooyork
04-03-2011, 10:23

8-) 8-) 8-) тва е много яко

nikitka_
04-03-2011, 14:44
..

anonymous708973
04-03-2011, 15:35
[quote=dimdim]
Веднъж бяхме в нас.Карахме се нещо.Той недоволства.. ядосва се.И ми казва "Офф,да го духаш!".И аз толкова се възбудих,че го дръпнах,свалих му дънките и изпълних заповедта му! :D Остана много изненадан и доволен.

Защо моят не ми казва така, като се ядоса? Скандалите ни щяха да са интересни 8-)

nikitka_
04-03-2011, 16:03
...

valll
04-03-2011, 16:35
[quote=dimdim]
Веднъж бяхме в нас.Карахме се нещо.Той недоволства.. ядосва се.И ми казва "Офф,да го духаш!".И аз толкова се възбудих,че го дръпнах,свалих му дънките и изпълних заповедта му! :D Остана много изненадан и доволен.

Защо моят не ми казва така, като се ядоса? Скандалите ни щяха да са интересни 8-)

или ако ти каже да ти го начукам :razz:

nikitka_
04-03-2011, 17:32
...

zooyork
04-03-2011, 17:40
Веднъж бяхме в нас.Карахме се нещо.Той недоволства.. ядосва се.И ми казва "Офф,да го духаш!".И аз толкова се възбудих,че го дръпнах,свалих му дънките и изпълних заповедта му! :D Остана много изненадан и доволен. 8-) 8-) тва е мнооого яко
интересно ми е на колко години си, изглеждаш младичка ^о^

valll
04-03-2011, 17:41
Абсолютно! :lol: Ама това ми го казва само в скайп и номера не се получава!Ако ми го каже,когато сме заедно,ще удовлетворя и това му желание! :lol: :lol: :lol: :grin:
:grin: :grin: :grin: :grin: браво браво, айде тая вечер мисията ти е да го ядосаш :-D

NomNomNom
04-03-2011, 17:58
Докато зяпахме едни фреймове в уайършарка , просто го награбих , така или иначе си стояхме голи пред компа.

Biskfitka
04-03-2011, 19:51
Веднъж бяхме в нас.Карахме се нещо.Той недоволства.. ядосва се.И ми казва "Офф,да го духаш!".И аз толкова се възбудих,че го дръпнах,свалих му дънките и изпълних заповедта му! Very Happy Остана много изненадан и доволен.
МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИСКАМ И АЗ 8-)

nikitka_
04-03-2011, 20:42
...

valll
04-03-2011, 21:14
zooyork , на 19 съм. :D

valll , и на мен ми се иска,ама той живее извън България!Като се прибере-задължително!Набрала съм му :D :D :D :grin:

оооо милата, и ти като мене ;( и аз след 20 дни ще го видя моя, тай че двете сме на ход :grin:

nikitka_
04-03-2011, 21:23
...

zooyork
04-03-2011, 21:26
днес стоим двамата с моя у тях и изведнъж нещо ми прищрака и почнах да го 'омайвам' и изведнъж спрях и отидох в стаята му и той ме последва разбира се 8-) и почнахме да се събличаме и вече сме в леглото и само стоя стоя и му се скарах 'ти що още си с гащи бе?!' 8-) и той като почна да се смее и така сме се смяли поне 10 минути и после всичко беше много забавано ... сега постояно ме бъзика :D

baceto
04-03-2011, 21:39
[quote=dimdim]

Защо моят не ми казва така, като се ядоса? Скандалите ни щяха да са интересни 8-) вие жените за едно парче месо сте готови да съсипете нервната система на хората...

при мене винаги става спонтанно, запознавам се с нея, ако стане работата я вода у нас, ако не да си ходи и се едно не сме се запознавали...

Biskfitka
04-03-2011, 21:42

valll , и на мен ми се иска,ама той живее извън България!Като се прибере-задължително!Набрала съм му :D :D :D :grin:

оооо милата, и ти като мене ;( и аз след 20 дни ще го видя моя, тай че двете сме на ход :grin:и моето момче,което обичам е извън бг :( (но не сме гаджета,поради тази причина ;д )

По темата нещо не мога да се сетя.Изблик на възбуда...последния беше по тел.Писахме си с момче,с което не можем да сме заедно иначе,но явно се харесваме.Толкова ме възбуждаха смс-ите му,че започнах да пиша неща,които сега като чета и се чудя като се видим как ще го погледна 8-)
Но не е инт. колкото вашите :(

nikitka_
04-03-2011, 21:44
..

baceto
04-03-2011, 21:46
накрая вече не е ей такова... :lol:

nikitka_
04-03-2011, 21:53
..

baceto
04-03-2011, 21:54
в много ще му дойдат нервите...

nikitka_
04-03-2011, 22:01
..

MakeMeLaugh
04-03-2011, 22:04
Някои хора имат нужда от вибратор... :lol:

nikitka_
04-03-2011, 22:13
..

Biskfitka
04-03-2011, 23:03
MakeMeLaugh , хич не е смешно! :D Това си е важен житейски проблем! :lol: А и само вибратор не е достатъчен!Първо трябва да взема отливка на цялото тяло на моя човек!После някой да ми го направи като робот!Иначе изобщо не е интересно!Като ще е гарга-да е рошава! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ааааааааа на мен ми писна от тия смс-и вече.От 2 месеца се уговаряме,ама като е студент в друг град,пък други причини и все се разминаваме през почивните дни :D Друго си е да се изпълнят нещата от смс-ите хх0х0 :-) :D 8-)
Като го видя със сиг. ще имам материал за тая тема ;ддд
Наистина ми тр. вибратор! :razz:

valll
04-04-2011, 07:33
MakeMeLaugh , хич не е смешно! :D Това си е важен житейски проблем! :lol: А и само вибратор не е достатъчен!Първо трябва да взема отливка на цялото тяло на моя човек!После някой да ми го направи като робот!Иначе изобщо не е интересно!Като ще е гарга-да е рошава! :lol:

:razz: :lol: разби ме, честно :lol: :razz:

bubblef93
04-04-2011, 07:41
На купон сме и съм си седнала аз на барплота и надлюдавам кво става из цялата стая изведнъж кво ми прещрака и само извиках по име едно момче и както беше на половин метър от мене взе че се оказа на 1 см хД.И та да после щяхме да саборим къщата хД

anonymous708973
04-04-2011, 11:02
Някои хора имат нужда от вибратор... :lol:

Тооолкова си прав. 8-)
Някой разбиращ да препоръча? Или направо да пусна тема за това? :lol:

Толкова ме възбуждаха смс-ите му,че започнах да пиша неща,които сега като чета и се чудя като се видим как ще го погледна

Мда, и на мен ми звучи познато.

MakeMeLaugh
04-04-2011, 14:29
Еехееее, то бива претенции... вие ше искате после и сам да ви изчука :lol:

Аз съм редовен посетител по секс шоповете 8-)
Кажете само изисквания и ще изберем :smt036

DarkTemplar
04-04-2011, 15:36
А защо повечето жени не реагират така, като ги наредиш? :D

Chefinkaaa
04-04-2011, 15:43

оооо милата, и ти като мене ;( и аз след 20 дни ще го видя моя, тай че двете сме на ход :grin:и моето момче,което обичам е извън бг :( (но не сме гаджета,поради тази причина ;д )

По темата нещо не мога да се сетя.Изблик на възбуда...последния беше по тел.Писахме си с момче,с което не можем да сме заедно иначе,но явно се харесваме.Толкова ме възбуждаха смс-ите му,че започнах да пиша неща,които сега като чета и се чудя като се видим как ще го погледна 8-)

Please, please let me join ! :D Към девойките разделени от приятеля си.. Само дето при мене случея е обратното, аз съм в чужбина ..той си е Б-я чакам го с нетърпенеи да дойде след 12 дни !!

Chefinkaaa
04-04-2011, 15:47
Иначе по темата имам стааашно много историй с мойто момче за тази, за която се сещам най-напред е като бяхме на село.. Там..едно отдавна изоставено училище.. решихме да влезнем вътре през един счупен прозорец, просто от любопитство да видим какво може да има (хаха) .. Влизаме в една класна стая и там имаше едно бюро натрупано с учебници и стари дневници.. аз само го погледнах и викам "Мога да играя ролята на учителка ако поискаш" :oops: последвано от едно награбване ии така се и почнахме, лошото е че по пътя ни обратно си скъсах анцунга на Пума, за който доста се оръсих, но майната му важно беше преживяването!! :D

valll
04-04-2011, 15:57

Please, please let me join ! :D Към девойките разделени от приятеля си.. Само дето при мене случея е обратното, аз съм в чужбина ..той си е Б-я чакам го с нетърпенеи да дойде след 12 дни !!

аз да взема една тема специално за такива случаи ли да направя ?

burpp
04-04-2011, 16:02
Истории няма да разказвам, че ми е един вид забранено.
Но когато ми казва

Не ме жали

Не знам защо, но полудявам.

nikitka_
04-04-2011, 16:02
..

valll
04-04-2011, 16:17
Just do it, valll :grin:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8599320#8599320

айде ;)

anonymous708973
04-04-2011, 17:14
Еехееее, то бива претенции... вие ше искате после и сам да ви изчука :lol:

Ми да, баси :D

burpp, и на мен да ми го кажат, и аз ще полудея.
(можеш да си направиш друг рег и да разкажеш) :oops:

wynter
04-04-2011, 18:18
разгорещили сме с моя и аха да счупим леглото му и той само продължава и вика who`s your daddy умрях си от смях :grin:

Evelynn
04-04-2011, 18:39
Докато един приятел спи на съседното легло (признавам, че бяхме доста тихички, а и факта, че не ползваме презервативи определено спомага). После се довършихме в банята, де :)

При мен само дето имаше една двойка на едното легло, и един друг колега на другото легло, а с въпросният човек си бяхме съединили нашите легла ('шото бяха единични) и .. нататък е същото 8) Само дето за тихата част..ме съмнява да не са ни чули :oops:

burpp
04-04-2011, 20:19
Е сещам се ... мина се време.

Но веднъж с Х се возехме в градския транспорт и тролея беше пълен с хора и двамата някви такива супер възбудени. Аз и пускам ръце под полата, тя ми пуска ръце под панталоните, въобще момент в който не трябва да си еректирал ... всичките ни гледат, а аз просто не мога да спра, а може би не исках, но може би добре, че не го и направихме в тролея, че щеше да дойде в повечко.

kokosety
04-04-2011, 20:34
Машини сте бе, ей!!! ахахахха :D :D :D

Slynchiicee
04-04-2011, 20:37
Е сещам се ... мина се време.

Но веднъж с Х се возехме в градския транспорт и тролея беше пълен с хора и двамата някви такива супер възбудени. Аз и пускам ръце под полата, тя ми пуска ръце под панталоните, въобще момент в който не трябва да си еректирал ... всичките ни гледат, а аз просто не мога да спра, а може би не исках, но може би добре, че не го и направихме в тролея, че щеше да дойде в повечко.

Граби с пълни шепи :lol:

zay4e
04-04-2011, 21:06
Ухууууууууууу колко много имаааа :D Значиии за тези които се сещам... 1.вървим вечер около блока където живее приятеля ми.... уж нали ми показва коопирациите наоколо и ме притиста на една стена и.... хахаха
2.Оставя си колелото в ...мазето уж мазе се води ,но то на нова кооперация е и е просто една празна стая :-D и аз след него и го оставя ,аз се запътих навън и той ме дръпна за късите гащи ииии......
3.Бяхме няколко човека,компания на плажа.Плуваме си с моя..... закачаме се ,плискаме си с водата.... почнахме да се пипаме.... после и до секс се стигна..... и след това гледаме около нас плуваше едно хлапе под водата с очила :-o нз дали е видял :-D
4.Бяхме у тях аз на дивана той беше прав точно до дивана е вратата за стаята отворена,в стаята беше сестра му на компа и аз му казах "искаааааммммммм :("и той каза "неможе сега" и аз :"ти значи не искаш" и той дойде,аз бях с пола дръпна ме на ръба на дивана и прошепна "ще видиш кой не иска" и ми го вкара няколко пъти и после все едно нищо не става хахаха защото сестра му можеше да дойде ,на 3 крачки беше от нас и с отворена врата ,само стената ни криеше хахаха :grin:

Slynchiicee
04-04-2011, 21:10
ти значи не искаш" и той дойде,аз бях с пола дръпна ме на ръба на дивана и прошепна "ще видиш кой не иска" и ми го вкара няколко пъти и после все едно нищо не става хахаха защото сестра му можеше да дойде ,на 3 крачки беше от нас и с отворена врата ,само стената ни криеше хахаха :grin:

бахти извратените :lol: ако беше ви хванала в крачка едва ли би си замълчала :lol: а и как ще я погледнете после в очите :( омг.. ужас.

zay4e
04-04-2011, 21:40
ти значи не искаш" и той дойде,аз бях с пола дръпна ме на ръба на дивана и прошепна "ще видиш кой не иска" и ми го вкара няколко пъти и после все едно нищо не става хахаха защото сестра му можеше да дойде ,на 3 крачки беше от нас и с отворена врата ,само стената ни криеше хахаха :grin:

бахти извратените :lol: ако беше ви хванала в крачка едва ли би си замълчала :lol: а и как ще я погледнете после в очите :( омг.. ужас.

Е тя само да се беше мръднала от стола и щяхме да чуем хахаха :D иначе беше мн яко,после стоях мн въбудена и седя и го гледам като жално гладно коте хахахаххаха :-D

nikitka_
04-05-2011, 06:51
...

prettyIdeath
04-05-2011, 08:16
Много обичам когато вечер някой му звънне по телефона като си е легнал и аз да започна да му правя орална. Забравя за телефона, започва да отговаря с пъшкащи звукове :lol: опитва се да затвори телефона, но ако от другата страна има нещо важно го занимават и той се изнервя хахх Много забавни физиономийки прави.
Или пък в колата... карам го да кара на някъде (всъщност това го правихме преди, сега не ми се навива на акъла) и просто го почвам...

С бившия ми приятел една вечер разхождаме си се такива и дойде време да се прибирам. Изпраща ме той, но вика ари да седнем да изпушим една цигара и ще се прибираш. Бяхме вече до нас, в една детска градина. Не беше много късно, около 10:30. Хората все още си щъкаха. Незнам как стана но докато си се натискахме, в един момент аз вече му правих с*ирка. И по едно време почнаха да ръкопляскат някакви хора на оградата. Радвам се че беше тъмно :lol: защото в противен случай щяха да ме познаят понеже бяха комшиите. После няколко дена се говореше в улицата че имало някви откачалки дето се е*ат всяка вечер там, дори ме караха да ходим да се крием и да ги гледаме :lol: :lol: :lol:

zooyork
04-05-2011, 08:55
После няколко дена се говореше в улицата че имало някви откачалки дето се е*ат всяка вечер там, дори ме караха да ходим да се крием и да ги гледаме :lol: :lol: :lol:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

letmetellyou
04-05-2011, 10:34
хахаха :D адските истории имате..
Преди няколко дни на купон излизам с моят да пуши. Какво стана обаче, притисна ме и започна да ме целува, докосва, хапе :D абе обичайното.. и двамата имахме ааааадското желание и като започна да става по- интересно, изведнъж една приятелка се появява на прозореца и казва: Омръзна ми да ги гледам тия! и пусна завесата :D

zay4e
04-05-2011, 12:18
Мда е и ние веднъж на леглото на сестра му го правихме,въпреки ,че леглата им са едно до друго нз защо ме тръшна на нейното :D И тъпото е ,че една вечер сестра му си оправяше леглото за да ляга и премести всичките си играчи на леглото на брат си..... и ние си лежахме и тя клекна и ни снима.....но явно е забравила за тази снимка и няколко месеца по-късно писа коментар в fb на тази снимка "играчките ми защо са там,какво сте правили на моето легло :-x " ......Съдба хахахахахха :-D

Rad00oo
04-05-2011, 13:09
миналата година гледам левски - локо и изведнъж се надръвих и си набих една злобарка

това ми е най-спонтанното :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Hilary_
04-05-2011, 13:27
Беше към 3-4 сутринта и дойде да ме вземе от една дискотека. На път към тях не знам кое точно в поведението му и жестовете ме накара да изтръпна цялата, реших в момента, когато пракира да го разцелувам .. мога да ви кажа, че това беше една от най - хубавите ми страстни целувки!! Слезнахме и го притиснах към първата стена, която видях и продължих да го целувам! Той реши да се включи и ме вдигна, последва едно носене до тях ии останалото ще си го запазя за себе си .. :oops: 8-)

сещам се и за още подобни случки ама не ми се пише .. :lol:

MakeMeLaugh
04-05-2011, 14:19
Че вие иначе не се ли целувате? :lol:

Hilary_
04-05-2011, 15:55
хаха целувахме се, но определено не по този начин, който се получи тогава .. :lol:

DarkTemplar
04-06-2011, 14:08
Не бе, тва е бил уникално грандиозно мега хипер супер дупер романтичния момент, който тя ще помни до края на живота си. :lol: :lol:

Дано поне си се излъгала да му врътнеш една свирка, че след толкова въздържание момчето сигурно вече получава халюцинации. 8)

scanadal
04-06-2011, 15:15
Сещам се като най-пресен пример случилото се снощи.
Бях се загънала на топло под завивките,по секси червена нощничка и дремях понеже бях адски изморена.И към 22:30ч той ми звъни по телефона и казва "Пред вас съм".И аз без да му мисля излязох на улицата по нощница :) Само като ме видя полу-гола и изду дънките 8-)
После го задърпах към стаята ми и правихме наистина готин секс.Беше спонтанно,неочаквано и много яко!

BurnX86
04-06-2011, 16:24

това ми е най-спонтанното :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

това е една от малкото истински истории тука :-o :-o :-o :-o

Eclipsercho
04-06-2011, 17:25
това е една от малкото истински истории тука :-o :-o :-o :-o

Професора се изказа :o

И коя от всичките написани истории тук мислиш, че е фалшива?! :x

Бахти хората.. :-x

zooyork
04-06-2011, 19:41
Сещам се като най-пресен пример случилото се снощи.
Бях се загънала на топло под завивките,по секси червена нощничка и дремях понеже бях адски изморена.И към 22:30ч той ми звъни по телефона и казва "Пред вас съм".И аз без да му мисля излязох на улицата по нощница :) Само като ме видя полу-гола и изду дънките 8-)
После го задърпах към стаята ми и правихме наистина готин секс.Беше спонтанно,неочаквано и много яко!

много е яко така :D :D

Cnvrs4
04-07-2011, 19:23
Токчета черен велур и 12см ток...край.

RealGangsta
04-07-2011, 21:24
На един купон се напуших и завляках две пияни кучки в мойта бърлога и ги плющях супер яко и в дупарите 8)

Hilary_
04-07-2011, 21:39
DarkTemplar:
Не се притеснявай за него и за мен също нямаш думата! ;)
Така, че тихо ..

lipsvashh_mi
04-08-2011, 15:41
имали сме такива мометни за тая година-нямам как просто,обаче сега последните дни просто ме убиват-аз си се готвя понеже тея седмици имам предварителни изпити за университета и просто си откачам-нямам време нито да излизам ,нито нищо-стоя и чета кат няква луда и докато си говорим по телефона явно му прави голямо удоволствия да ми дрънка мръсотии ,какво искал да прави и как ,и някви подробности :D иде ми понякога да се измъкна от нас през нощта и да му покажа аз как може да ме тероризира психически така...и без другото съм си мръднала от тея теми и не мога да се концентрирам,а пък след един такъв разговор нито помня кво съм чела след това,нито ме интересува...а пък за сметката дето сме я навъртяли да не споменавам :-D ...да мине тая седмица и после жив няма да остане сигурно 8-)

Gr0zDan0v
04-08-2011, 18:09
[quote=gandalfepi4]миналата година гледам левски - локо и изведнъж се надръвих и си набих една злобарка

:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

bigfoot
04-10-2011, 18:09
Веднъж се прибирам от даскало... Отивам да се прибирам у мойта маца... Тя ми отваря вратата, гледам я че е по прашки и само като ги хванах и й ги праснах в дупенцето... После натиснах съединителя и директно на 5-та я опънах на леглото й в анала. После тя ми направи една... ЗАДОВОЛЯВАЩА ме свирка.

babity
04-10-2011, 21:21
Най - обичам да се кача в супер мощната му кола... Буквално влизам в мууд щом чуя как "мърка" двигателя. И ми става супер яко като започне да набира по завоите. Направо посягам и го хващам за... правилното място.

ozzy
04-12-2011, 11:45
Мръсници :D

LegaCalcio
04-12-2011, 12:04
Най - обичам да се кача в супер мощната му кола... Буквално влизам в мууд щом чуя как "мърка" двигателя. И ми става супер яко като започне да набира по завоите. Направо посягам и го хващам за... правилното място. :D :D и като ти свърши сериалът какво направи 8)

Eclipsercho
04-12-2011, 12:25
Най - обичам да се кача в супер мощната му кола... Буквално влизам в мууд щом чуя как "мърка" двигателя. И ми става супер яко като започне да набира по завоите. Направо посягам и го хващам за... правилното място.

Голф 3 с двигател на Рено?

Nice.

LegaCalcio
04-12-2011, 12:33

Nice. :razz: :razz: :razz: :razz:

xixixixi
04-12-2011, 18:11
ем бяха се сабрали компания аз и мойта стоим заедно а до мен една нейна приятелка която забелязах ми хвърля странни погледи, на мен разбра се ми стана ясно всичко, и като мойта се обръщаше си пуснах ръката към приятелката и тя тя се подмокри, след това стана време да си ходим аз испратих приятелката ми до у тях, след това веднага звъннах на нейната приятелка и познайте

ти си ба**и мръсното копеле :D :shock:

Gr0zDan0v
04-12-2011, 18:47
понеже съм пич(овка) ще започна аз

Веднъж,когато отивах у тях той ме чакаше пред входа на блока. Докато отключваше входната врата (с 456075864748 ключа :D ) бях толкова възбудена(понеже се бяхме разбрали за какво отивам),че си бръкнах в дънките и започнах да мастурбирам пред него. Той като ме видя просто откачи, заряза ключовете и ми се нахвърли :D :D Беше адски смешно и адреналина бликаше, все пак беше посред бял ден и всички щъкат нагоре-надолу из входа :D ... та после довършихме започнатото няколко пъти :) :oops: :oops:

хайде,вие сте

тва си го копирала от раздел ''Секс'' .... :?

Gr0zDan0v
04-12-2011, 18:49
Веднъж се прибирам от даскало... Отивам да се прибирам у мойта маца... Тя ми отваря вратата, гледам я че е по прашки и само като ги хванах и й ги праснах в дупенцето... После натиснах съединителя и директно на 5-та я опънах на леглото й в анала. После тя ми направи една... ЗАДОВОЛЯВАЩА ме свирка.

басирам се че си 10-годишен разгоненяк с развито въображение :lol:

Team
04-12-2011, 19:38
[quote=gandalfepi4]миналата година гледам левски - локо и изведнъж се надръвих и си набих една злобарка

:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Ревнах от смех :razz:

bigfoot
04-14-2011, 12:00

басирам се че си 10-годишен разгоненяк с развито въображение :lol:

Tи за много голям ли се имаш? Пикльо!

nomatterwho
04-14-2011, 12:20

Личи си кой е пикльото в случая. : )) Слез малко на земята и недей си мисли, че някой се хваща на чикиджийските ти разкази.

bigfoot
04-14-2011, 19:05

Личи си кой е пикльото в случая. : )) Слез малко на земята и недей си мисли, че някой се хваща на чикиджийските ти разкази.

мълчи там пък ти ве, галфон! Никой те не пита.

asasfdf
04-17-2011, 13:13
винаги, когато приятелката ми или някое яко момиче се наведе
а иначе по-спонтанно така..често съм се възбуждал от разни животни, но обикновено като съм пил или съм на зор от дни..а, става ми и от една машина за задни бедра дето я има по залите 0.o

strikerwal
04-26-2011, 09:52
една вечер излизам аз със мойта и отиваме на ресторант хапваме пииваме ( на този ден точно правехме 6 месеца ) но тя беше по голяма от мен със 7 месеца и имаше и книжка вече минаваме да ме остави пред нас с колата слизам аз слиза и тя и ми звъни шефа и докато разговарям с него тя се наведе нещо защото и бqха паднали ключовете от колата и беше с 1 къса поличка като видях и откачих панталона ми порастна :D и докато се усетя какво стана го правехме на капака на колата само дето дигахме толко мн. шум че баща ми излезна на терасата и явно видял какво правим казва като свършиш се качи горе :D и мене ми се отщя :D

Slynchiicee
04-28-2011, 11:51
една вечер излизам аз със мойта и отиваме на ресторант хапваме пииваме ( на този ден точно правехме 6 месеца ) но тя беше по голяма от мен със 7 месеца и имаше и книжка вече минаваме да ме остави пред нас с колата слизам аз слиза и тя и ми звъни шефа и докато разговарям с него тя се наведе нещо защото и бqха паднали ключовете от колата и беше с 1 къса поличка като видях и откачих панталона ми порастна :D и докато се усетя какво стана го правехме на капака на колата само дето дигахме толко мн. шум че баща ми излезна на терасата и явно видял какво правим казва като свършиш се качи горе :D и мене ми се отщя :D

оле.. мен ако ме хванат сигурно ще умра от срам ;д все пак си е лично ддзн ;д :lol: :lol: :lol:

babity
04-28-2011, 11:56

Nice.

В наш'то село има и други коли ;)

Eclipsercho
04-28-2011, 12:35
В наш'то село има и други коли ;)

Еми да, ама Москвичите не се броят за "супер мощна кола" :razz:

babity
04-28-2011, 12:59
А аз да съм го твърдяла някъде?

Eclipsercho
04-28-2011, 13:07
А аз да съм го твърдяла някъде?

Мда. In your mind. I can read it. Не е трудно, и без това е малко четиво. :lol:

babity
04-28-2011, 13:15
Бахти, как ме разкри! Толкова се опитвах да се скрия! ;( Между другото предполагах, че за мъжете чувствата ми към колите биха били по - разбираеми, ама някой май се жегна. И бтв, ако целта на поста ми беше да се похваля в к'во се возя, вярвай ми, можех да го кажа доста по - пинизчийски. ;)

Eclipsercho
04-28-2011, 13:16
Мне, нищо не ме е жегнало.. просто прозвуча олигофренски-смешно.. :lol:

dimdim
04-28-2011, 19:39
Не съм модератор, но съм авторката. Моля по темата. :)

Devil69
04-28-2011, 20:00
Веднъж се прибирахме от работа с един колега и в автобуса се срещнахме с една негова приятелка...Аз я бях виждал веднъж и й бях хвърлил око.Хубаво дупенце,големи цици ,перверзна физиономия,какво да иска човек повече.Та заговорихме се и тя вика момета какво ще правите сега?А аз имах уговорка от по-рано през деня да се видя с една съседка -за секс разбира се.Викам й ми кво -ще се прибираме,ама може да пием по бира ако искаш.Отидохме у нас ,минах през банята ,а колегата заседна пред компа ми.След малко мацката ми вика-абе нещо ми влезна в окото .Викам й ела с мене в банята да си измиеш очето.Отидохме в банята ,аз се загледах в циците й пред огледалото и тя ми вика-ако си ги заслужиш твой са.Последва езиче зад ушето й,леко изпъшкване и е ясно накъде отидоха нещата...Правихме страхотен секс,по едно време тя тръгна да си ходи ,стана ми от хуя вика -сори ма майка ще се кара,много закъснях ау...Викам няма проблем и в тоя момент звъни съседката... :grin: :grin: :grin:

Eclipsercho
04-28-2011, 20:09
Devil69 гледаш много порно, брат. :lol:

Grommash
04-28-2011, 20:09
Случи се преди 2 години, тя имаше рожден ден и в 7 часа гостите трябваше да дойдат. Но, ние бяхме оправили масата и всичко беше готово и имаше половин час до идването на гостите. Тръгнахме да се мляскаме, след това понадолу.. казахме на една нейна приятелка да поеме гостите ако се забавим няколко минутки и отидохме в нейната стая. Само че, както всички се досещате не бяха минутки, а цели часове. Гостите ги чувахме как си влизаха и не след дълго се появихме при тях. Почти всичко беше изпито и изядено. :D След това, нейните приятелки ми се сърдеха доста време защото съм й провалил рожденния ден, но тя пък твърдеше обратното. :D

Devil69
04-28-2011, 21:38
Devil69 гледаш много порно, брат. :lol:
Брат къде попадаш на порно с толкова сюжет бре?Дай насам някой линк...
Grommsh определено ме биеш:)))

dimdim
04-29-2011, 12:52
Grommash,историята ти ми хареса... аз след няколко дни имам ден-ден :D дано се уредя като твоето момиче :D

everybodilies
04-29-2011, 13:50
Най - унизително беше когато г-жата по химия си отри задника в лицето ми..възбудих се, разбира се :lol: :lol:

2. С нея (бившата не тая по химия) бяхме на някакъв рожден ден, и на двамата ни беше скучно и решихме да отидем в мазето и да се пощим :razz: :razz:

garfi94
05-12-2011, 14:05
Обожавам, когато той говори по телефона с някой от родителите си да му го барам, защото супер много не издържа 8-) . А иначе и по заведения и по паркове мнооого сме лудували. А веднъж така го възбудих, че ме хвана яростно и ме притисна до стената, после... сещате се :D Много пъти съм го възбуждала и като сме в къщи и родителите ми са в другата стая и всеки момент могат да влязат, много му е сконфузно, ама не отказва де :lol:

FataMorgana
05-12-2011, 15:31
Миналия петък бяхме на купон в градината на едно момиче. Току що бях изпушила джойнт и ми беше много весело, той си плъзна ръката под роклята ми, а около нас хора, ама не ми пукаше особено. Сложи си ръката в бикините ми ииии почнахме да се целуваме. По едно време бяхме пред къщата и той ме пипаше. Сложи ми го до някъде, и аз бях в лице с него. Но нищо не стана щото все идваха хора. Накрая до басейна видяхме нещо като килерче с много тръби, предполагам за басейна, влязохме и... беше супер яко.

holypotatoes
05-12-2011, 16:53
Сигурно приятелките и приятелите ви са очаровани от факта как раздухвате неща, които по принцип трябва да са лични.

Alekssandyr
05-12-2011, 17:03
Майка ми взе, че ми се обади докато моята ми правеше орална .. да вдигна ли, да не вдигам ли... и взех, че вдигнах :D Майка ми ми лафи по телефона за некви нейни работи, а аз се чуда майка ми ли да слушам, друго ли да права.. в крайна сметка съчетах нещата .. :D :D

FataMorgana
05-12-2011, 17:06
Сигурно приятелките и приятелите ви са очаровани от факта как раздухвате неща, които по принцип трябва да са лични.

Дамм, под анонимни имена сме и не сме споменали нито техните имена, нито точни имена на места в повечето случаи :) Нещата си остават лични.

smeshnik
05-12-2011, 17:44
Ебати мръсниците 8-) Къдеее сте, когато ви търсиме , а тука после по форумите се изявявате!

Иначе по темата... в тоалетна, на купон :booooomb:

6mateto
05-12-2011, 20:28
ами веднъж бяхме на една вила, ама сички пияни и лягат да спят...и ние се почнахме под одеалото докъто в стаята имаше още 4 момчета , които се правеха че спят :D :D :D :D след това ние излязохме до тоалетна и като се върнахме другите бяха се събудили малко и аз лежа до него и виждам че заспива...и му викам "абе скучно ми ееее...говори миии" и той вика "мчи като ти е скучно ми напрай свирка" и аз кво да напрая...директно се гмурнах под одеалото :grin: :grin: :grin:

biolojkata95
05-12-2011, 21:25
имам много истории и 6те ги споделя с вас
1.Понякога когато го задоволявам с уста точно преди да свърши го стискам здраво за дупето.така той знае че контролирам нещата а удоволствието смесено с грубия допир е неуписуемо и еротично

biolojkata95
05-12-2011, 21:29
2.бях си купила котешки латексов костюм от една разпродажба и му направих дупка между краката
Когато правя секс облечена така гаджето ми твърди че приличам на мръсница супергерой
3.Преди да го поема в устата си обичам да му го държа в ръка и да го прокарвам от устните до гърдите си и обратно

biolojkata95
05-12-2011, 21:36
4.обичам да го карам да ми се моли.
Възсядам го и започвам бавно да се снишавам по пениса му
докато стигна до средата той вече ме умолява стенейки
5.намазвам устните си с дебел слой вазелин преди да се спусна на юг от пъпа му.Той обожава това а и няма нужда от лубрикант
6.един път вързах ръцете му с шалче.но вместо да го оставя да лежи и да му доставям удоволствие,го накарах прав да вдигне ръцете си над главата, като прекарвам шалчето през закачалката на вратата на стаята ми

biolojkata95
05-12-2011, 21:40
7.неотдавна реших когато си вземам душ преди лягане,да се намажа цялата с масажно олио и кожата ми стана гладка и хлъзгава.
Гледката за него беше страхотна а секса супер защото тялото ми се плъзгаше по неговото

jufo
05-13-2011, 06:26
Много такива случай съм имал :-)

В едно кафе... на 2 етажа..на долния няма никой ! само ние сме ... пихме уиски с лед и кола... след 2-рото уиски , ми се доправи секс ... казах и .. тя се съгласи 8-) Почна да ми духа ... и след 5 минути духане ми каза ,че искала да и свърша в устата с духане , а не със секс.. и аз естествено се съгласих.. 8-) След 15 минути духане най-накрая свърших .. адреналина беше много голям , защото всеки момент можеше да дойде или клиент или момичето със сметката :shock: .

Друг такъв момент... с майката на приятелката ми и приятелката ми лежим на едно легло (просто така легнахме да гледаме филм 3-мата) :P ии ... доправини са секс със мойта ... и отдолу одялото и го вкарах...правихме секс ... майка и беше на сънтиметри 8-) но все пак не ни усети ...

А,да и още един път се сещам :-P Прибирахме се от село .. със влака ... и оставаше час и половина докато дойде :razz: ии беше 12h вечерта... нали знайте къде има пейки отвън гарата ... седнахме там и го направихме ... уж никой не ни видя... но после охраната ни се усмихваше 8)

bonbona102
05-18-2011, 08:52
Знам ще ви прозвучи страшно лесбийско обаче не съм.Та с 1 приятелка гледаме филм и нали аз съм седнала пред нея на леглото и тя зад мене и по едно време като ми стисна циците ма на шега направо нямам думи :-D :-D