View Full Version : Свършване в дупето
Nickoliy
06-02-2011, 18:54
Здравейте! Искам да ви попитам когато правите анален секс, давате ли на партньора ви да свършва с дупето? И ако е така няма ли някаква опастност течността да потече към вагината? Извинявам се за въпроса, но ми е любопитно. :)
6amanago6ko
06-02-2011, 19:35
Здравейте! Искам да ви попитам когато правите анален секс, давате ли на партньора ви да свършва с дупето? И ако е така няма ли някаква опастност течността да потече към вагината? Извинявам се за въпроса, но ми е любопитно. :)
то с пишката ако свърши опасноста си зависи от тебе, но ако свърши с дупето не знам кви салта тряа прай таз сперма :razz:
PystriqMustak
06-02-2011, 19:42
Хмм абе ако ти свършат отзад можеш ли да забременееш?
juveteam
06-02-2011, 19:45
НЕ!
Аха,тризнаците са ти в кърпа вързани.
JackCarter
06-02-2011, 19:58
Аз пък едно не разбирам:
защо изобщо ще правиш анален секс ако няма да свършиш там?
:)
juveteam
06-02-2011, 20:10
Аз пък едно не разбирам:
защо изобщо ще правиш анален секс ако няма да свършиш там?
:)
Може да пита от любопитство... :)
ccdesigns
06-02-2011, 21:55
До колкото знам има някакъв съвсем минимален шанс да се забременее от анален, поне ако свърши в теб, но е почти нулев, а и не съм сигурен в това, което пиша :D
До колкото знам има някакъв съвсем минимален шанс да се забременее от анален, поне ако свърши в теб, но е почти нулев, а и не съм сигурен в това, което пиша :D
Я пробвай пак :D
shadow4e
06-02-2011, 22:38
Просто внимавайте и гледай накъде се стича, ако трябва се подготви и със салфетка да се избършеш. И все пак, за бебе спермата трябва да влезе със скорост, не се забременява чак толкова лесно.
SonyaPld
06-02-2011, 23:26
Аз съм давала и не мисля,че може да се забременее при стичане.Ходя обаче при първа възможност до тоалетната,защото съм чувала ,че може да си докараш разстройство - нз колко е вярно.
Има някаква малка вероятност,ама пак зависи и от позата...примерно ако я лашкаш на задна,ще се стече право към влагалището,схващаш ли? :] И както каза JackCarter... То без да свършиш там си е загуба на кефа! ;D
MojoJojo88
06-03-2011, 08:50
Аз съм давала и не мисля,че може да се забременее при стичане.Ходя обаче при първа възможност до тоалетната,защото съм чувала ,че може да си докараш разстройство - нз колко е вярно.
Можеш да си докараш запек. Особено, ако спермата ти остане в ануса-тогава ще плачеш, докато се опитваш да свършиш нещо по голяма нужда.
По темата-давам му, не съм забременяла още, така че не е проблем.
badsector
06-03-2011, 09:16
...може да си докараш разстройство...
Можеш да си докараш запек...
Надявам се това на майтап го казвате.
п.п. истината е по средата :D
MojoJojo88
06-03-2011, 09:19
Aми къде на ташак, къде не ;)
Въпроса е, че ако спермата се застои повечко време там, ще се изходиш ама друг път.... :?
badsector
06-03-2011, 09:36
Въпроса е, че ако спермата се застои повечко време там, ще се изходиш ама друг път.... :?
Стига бе, не го казваш сериозно. Защо мислиш така?
MojoJojo88
06-03-2011, 09:39
Добре, след като мислиш, че не съм сериозна нека разсъждаваме малко по въпроса. Спермата по принцип е гъста консистенция. Като изсъхне става трудна за премахване и от кожата. В случая образува нещо като тапа в дупето.... :-o
kremen4eto
06-03-2011, 09:50
Добре, след като мислиш, че не съм сериозна нека разсъждаваме малко по въпроса. Спермата по принцип е гъста консистенция. Като изсъхне става трудна за премахване и от кожата. В случая образува нещо като тапа в дупето.... :-o
Никога не съм ходила веднага до тоалетна след свършване в дупето (около 5-6 пъти съм го правила) и никога не съм имала проблем. И да изсъхне, няма да ти запуши червото, а само ще се полепи по стените и като мине малко материал, ще го изхвърли. :)
badsector
06-03-2011, 09:53
...Като изсъхне става трудна за премахване и от кожата. В случая образува нещо като тапа в дупето.... :-o
Уффф какво разсъждение направи. Няма как да ти залепне по червото, не се притеснявай. Все едно да ти залепне в устата :)
thefreak2
06-03-2011, 09:54
Вътре в ануса ще ти изсъхне?
Права си, точно както водата във затворено шише ще се изпари.
ВСЪЩНОСТ, НЯМА.
MojoJojo88
06-03-2011, 09:55
...ок
Вътре в ануса ще ти изсъхне?
Права си, точно както водата във затворено шише ще се изпари.
ВСЪЩНОСТ, НЯМА. :razz: :razz:
Marieta1996
08-17-2011, 18:33
Не съм правила анален секс!
anonymous708973
08-17-2011, 18:46
Ще задам очевидно тъп въпрос, за което се извинявам, ама.. Как може да го правите без презерватив отзад?!
(Не, не питам, защото мисля, че там може да се забременее.)
silverRose
08-17-2011, 19:45
То не винаги се забременява и от вагинален, така че ако не сте забременели вие, не успокоявайте момичето като се давате за пример.
И може да се забременее от анален, най-отгоре на раздела си има една важна тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265705
Ще задам очевидно тъп въпрос, за което се извинявам, ама.. Как може да го правите без презерватив отзад?!
Ако момичето има клизма,защо не? В противен случай,да...налага се,ако не искаш после да те сърби х*я постоянно!
И с клизми и без клизми, пак си има микроби и презервативът е задължителен!
Щом прочетох темата си зададох и аз същият въпрос. :shock: :shock: :shock:
NomNomNom
08-17-2011, 22:11
Моя пък ми е обяснявал, че никога не е правил анален с гума.
Нищо му няма.
Инак, не се чукам отзад, не знам дали е яко ;д
Без гума там отзад може да си докара момчето много инфекцийки! Микроби има бол !
Jus7DreamBoy
08-17-2011, 23:26
Пу как може .... срамота 96 и не си правила анален изоставаш момиче съвземи се в ръце ....
RipTheChain
08-17-2011, 23:34
Дори да потече към вагината няма да е проблем.За да те оплоди трябва спермата да е "изстреляна". :oops:
pakmebannaha
08-18-2011, 06:23
От гъза спермата се влива директно в путк*та
НЕ!
DaNGeRousLy
08-18-2011, 08:30
Здравейте! .. давате ли на партньора ви да свършва с дупето?
За да не е спам - Здравей ! :D
Marieta1996
08-18-2011, 15:10
Пу как може .... срамота 96 и не си правила анален изоставаш момиче съвземи се в ръце ....
Не смятам и да си давам дупето скоро.
thefreak
08-18-2011, 16:02
Дори да потече към вагината няма да е проблем.За да те оплоди трябва спермата да е "изстреляна". :oops:
Точно така , трябва да дигне поне 2 бара налягане в топките иначе не може да бъде изстреляна с необходимата скорост, то затова при секс върте вънка е движението, щот помпиш налягането да дигне.
silverRose + 1 - Лошото е, че няма кой да чете ВАЖНИТЕ теми...
Хахахахахахахахаха :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
Всички серат ...
DiabolicalSoul
08-19-2011, 00:34
Хахахахахахахахаха :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
Всички серат ...
http://www.youtube.com/watch?v=JgsaBbN6CDY :grin: :grin: :grin:
Честно да ви кажа, всеки път, когато го правя с моя му давам да свърши в дупето. ;рр
Честно да ви кажа, всеки път, когато го правя с моя му давам да свърши в дупето. ;рр
още някъде ще го напишеш ли?!
Сега кажи,че правиш и Gaping ! 8)
Където си искам ще го пиша. :)
Където си искам ще го пиша. :) колко героично
...Колко сме горди :-D
...Колко сме горди :-D
Горда? Защо да съм горда? Това, че съм написала, че почти винаги го прави, ли ме прави горда?
Винаги му давам да свърши в дупето ми. Ми, дано да не се забременява... :D (ама май не се забременява да ти кажа...)
Eclipsercho
08-23-2011, 16:50
Винаги му давам да свърши в дупето ми. Ми, дано да не се забременява... :D (ама май не се забременява да ти кажа...)
http://images.cheezburger.com/completestore/2011/8/16/c0090ec3-3589-4c10-a81c-808d63e2e756.jpg
b0rity, това че ти порят миризливата дупка, не значи, че трябва да се хвалиш във всяка възможна тема. Хубаво, боядисала си му го кафяв, разбрахме от първия път, спри се. :)
bubblef93
08-23-2011, 17:19
тва е гадно бе......
glezan4e
08-23-2011, 20:38
не мисля, че има нещо лошо в свършването отзад..а относно бременността - може би има минимална възможност, но ако сте внимателни няма да има проблем..
Абе,хора Вие сериозно ли? Пълни глупости пишете...няма никаква опасност за бременност,ако Ви свършат отзад!!!!Бъдете спокойни :). Аналния секс и добър,даже не боли толкова отколкото с вагиналния...:):):)
1.Давам.
2.Няма.
//OFFTOPIC - Майко мила... 90% от дамските коментари са скандални - лошо ми става, подай аспирина! Живота си е ваш де, ама... все по-пошло започва да става всичко... Потресен съм.
lili-ton
03-03-2016, 18:39
Зависи от партньора. Всъщност с малко от тях съм правила анален секс. Жените които го правят, разбират за какво говоря.
alice_1999
03-03-2016, 21:55
Да. При аналният секс момичето не може да забременее. Няма как.
supportbot
03-03-2016, 22:28
1
С малко партньори съм правила анален секс. За сметка на това последния, мъжа ми, сигурно няколко стотин пъти е свършвал в дупето ми. И е изтичало, и не е изтичало, е, не съм забременяла.
YoungBloodZ
08-16-2016, 12:47
Темата е стара!