PDA

View Full Version : Обичат ли мъжете лизането?

misswinky
06-05-2011, 23:02
От много места съм чувала, че мъжете обожават да лижат жените, но това наистина ли е така? Не се ли притесняват примерно ако има малко наболи косъмчета или ако вагината не мирише мн приятно..? Предполагам това са глупави въпроси, но винаги са ме вълнували и се надявам да получа полезни отговори. :)

LambOfGod
06-06-2011, 01:06
На всеки мъж паролата в скайпа ли е "путка"?

straus
06-06-2011, 06:56
Аз бях пускал анкета преди време, направо си умираме за влажен клитор :D

Sc0RcH
06-06-2011, 07:25
Мии,обичаме,да! Поне аз... а вие обичате ли като ни лапате патките? 8)

SisiStrange
06-06-2011, 07:30
Секс без френска не е секс.

Sc0RcH
06-06-2011, 07:42

Много добре казано! 8-)

straus
06-06-2011, 07:44

Много добре казано! 8-)
Може да се поспори по въпроса... като те удари първичното няма много време за такива екстри

MojoJojo88
06-06-2011, 08:03
Не всички мъже обичат да лижат и не е задължително хигиената на момичето да е свързана с тяхното нежелание.

Sh@d0w
06-06-2011, 08:09
Естествено,че обичаме.

Кефа от това да гледаш как приятелката ти се превива от удоволствие,докато езичето ти я обхожда е незаменим.

RoSKo0o0
06-06-2011, 08:17
На всеки мъж паролата в скайпа ли е "п***а"?

:lol:
Еми... ако й харесва, да... ако не й харесва... не :D

BgHtH
06-06-2011, 08:27
Много се навъдиха лизачите... [-X
аз не обичам 8-)

LovelyGirl
06-06-2011, 08:59
Кефа от това да гледаш как приятелката ти се превива от удоволствие,докато езичето ти я обхожда е незаменим.

Това прозвуча много еротично 8-)

DownloadVirus
06-06-2011, 09:05
Много ясно,че ни е кеф!

anonymous768631
06-06-2011, 09:23
Обичам много, ама като се замисля май това е тясно свързано с фактът, че съм добър и ми се кефят. Ако не бях особено добър и не получавах похвали накрая, едва ли бих го правил с подобен кеф. Даже доста често съм го правил без да получавам секс после и пак съм бил на кеф, което ме кара да си мисля, че правя секс с егото си повече отколкото с момичетата, но това е друга тема...

straus
06-06-2011, 09:25
Бе ти направо да си беше оставил и телефона :D

shasinka
06-06-2011, 09:30
..

straus
06-06-2011, 09:32
Бе ти направо да си беше оставил и телефона :D
+1 :lol:
То бива бива реклама, ама това никъде го нема :D

anonymous768631
06-06-2011, 09:52
Стига бе, забравих ли да го оставя...
Мамка му, само дето си морях пръстите толкова... :-o

kriogenx
06-06-2011, 10:27
мене ме кефи да лижа момичетата

zero
06-06-2011, 10:48
:)) Аз лично - обожавам 8)
Не знам за другите, но косъмчета-мосъмчета не ми правят впечатление ... само още дукато ми замирише на секс и нищо не ме вълнува друго :lol:

xxxmyheroinexxx
06-06-2011, 10:55

+1

DarkAngelOfHope
06-06-2011, 13:26
Обичам да ... няма друго такова удоволствие като да усещам краката на приятелката ми да потрепват от удоволствие когато и правя френска ... а и самия оргазъм е страхотен, всичко в нея се свива, свива и изведнъж изригва в сладък оргазъм :)

thefreak2
06-06-2011, 13:31
Обичам много, ама като се замисля май това е тясно свързано с фактът, че съм добър и ми се кефят. Ако не бях особено добър и не получавах похвали накрая, едва ли бих го правил с подобен кеф. Даже доста често съм го правил без да получавам секс после и пак съм бил на кеф, което ме кара да си мисля, че правя секс с егото си повече отколкото с момичетата, но това е друга тема...

Еехехе добре уе, ръц....

badsector
06-06-2011, 13:59
Яко е като започне да ти свършва в устата и веднага й напъхаш нещо твърдо още докато трае оргазмът, направо се побърква :)

anonymous768631
06-06-2011, 14:07

Еехехе добре уе, ръц....

Пазарувайте при нас...дето се вика.

WhiteOneBG
06-06-2011, 15:15
Обичаме ... :) Ако всичко си е наред обичаме ;))

А интересното е че има жени които не обичат ...

Drako89
06-06-2011, 16:33
Обичам да!

Много е яко да ти се разтапя от кеф!

Loooooser
06-06-2011, 18:18
И аз обичам пичата киселина!
Пичата киселина за венците е добра!
Сладоледа да го духа щом жената не е суха! - имаше една песничка.. 8)

ivan1862
06-06-2011, 18:39
Не съм го правил, но бих го направил на приятелката си :)

BlackJ
06-06-2011, 19:32

:) Щото не е попаднала на някой , който знае какво прави..примерно.

misswinky
06-06-2011, 19:39
Значи да разбирам, че примерно ако има лека миризма, това не ви притеснява? Щото нали знаете все пак, това си е човешка анатомия, не може винаги да мирише на теменужки и розички..

straus
06-06-2011, 19:54
Значи да разбирам, че примерно ако има лека миризма, това не ви притеснява? Щото нали знаете все пак, това си е човешка анатомия, не може винаги да мирише на теменужки и розички..
Никой не е казал, че мирише на теменужки :D Има си специфичен аромат и вкус, чаромат така да се каже, който при добра хигиена е приятен. Малко като варени яйца.. ако са пресни и хубаво сварени супер, развалените всички ги знаем как миришат :D

DarkAngelOfHope
06-06-2011, 20:03
При добра хигиена (и добро здраве) интимната миризма в никакъв случай не е отблъскваща, а по скоро възбуждаща, така че мисля че няма от какво да се притесняваш. Отпусни се в ласките на приятеля си и не мисли за нищо :)

badsector
06-06-2011, 20:10
При някои жени наистина мирише кофти и то не от ниска хигиена. Чел съм за доста фрапантни случаи. Добре, че не съм попадал на такава. В общия случай природата е направила тази миризма да възбужда :)

straus
06-06-2011, 20:12
При някои жени наистина мирише кофти и то не от ниска хигиена. Чел съм за доста фрапантни случаи. Добре, че не съм попадал на такава. В общия случай природата е направила тази миризма да възбужда :)
Абе чел си ти... саа стига впрягал момичето излишно.

LovelyGirl
06-06-2011, 20:31

Не примерно, ами си е точно така :)

Sworty
06-06-2011, 21:14
Не знам за другите, но косъмчета-мосъмчета не ми правят впечатление ... само още дукато ми замирише на секс и нищо не ме вълнува друго :lol:

+1 ето това е дума !

WhiteOneBG
06-06-2011, 22:20

На умен ли ми се правиш? Или на голям ебач , щото надали си дори едно от двете :))
Една жена може да не обича орални ласки поради много повече причини от колкото можеш да си представиш ;) И почти никога не е свързано с това дали човека отсреща ( в случая под нея :D ) ги може нещата :)

А и момичетата нямат против момчета без опит - така могат да си ги моделират , за да им доставят максимално удоволствие :) Също така могат да ги мотивират да измислят нови неща които да разнообразяват връзката им :) and so on ...

anonymous708973
06-07-2011, 06:22
Аз пък имам против хора без опит. Самата аз нямам почти никакъв, затова последното, което ми трябва, е някой, който се нуждае от "моделиране".

А и как момче без опит ще измисли нещо ново, за да разнообрази връзката си с мацка, която има солиден опит зад гърба си?

SisiStrange
06-07-2011, 06:42
Една жена може да не обича орални ласки поради много повече причини от колкото можеш да си представиш ;) И почти никога не е свързано с това дали човека отсреща ( в случая под нея :D ) ги може нещата :)

Дали пък. Да, има момичета, които първоначално се срамуват или си мислят, че ще погнусят момчето и тн., но това е само в началото. После като се отпуснат стой та гледай.
И наистина има момчета, които просто не ги бива в това.

straus
06-07-2011, 06:45
Мдааа и на мен ми се дърпат първия път, веднъж да си навра главата и спират да протестират :D

BlackJ
06-07-2011, 08:13

На умен ли ми се правиш? Или на голям ебач , щото надали си дори едно от двете :))

А и момичетата нямат против момчета без опит - така могат да си ги моделират , за да им доставят максимално удоволствие :) Също така могат да ги мотивират да измислят нови неща които да разнообразяват връзката им :) and so on ...

Първо, не ми скачай като теле пред майка си!!!! Жена съм и го казвам от личен опит, ОК? В обкръжението ми от жени , всяка в даден период не е харесвала оралните ласки, докато не случи на някого, който си знае работата.

reperw
06-07-2011, 08:20
вагината не мирише мн приятно нееееееееееееееееееееееее ееееееееее :lol: :lol: :lol:

6mateto
06-07-2011, 08:36
С бЛИЗАНЕТО идва апетита :D :D :D

DarkAngelOfHope
06-07-2011, 09:53
С бЛИЗАНЕТО идва апетита :D :D :D

много правилно и за двете страни :)

DarkTemplar
06-07-2011, 10:00
Френската си е класика. Да, мъжете обожаваме да я практикуваме и на някои ни се отдава. А и която не е попаднала на добър "шпакловчик", тя не е искала да повторят-потретят и т.н. Разбира се личната хигиена е задължителна.

badsector
06-07-2011, 10:34
...А и как момче без опит ще измисли нещо ново, за да разнообрази връзката си с мацка, която има солиден опит зад гърба си?...
Лесно, стига да го възбужда жената, много неща могат да се измислят. Човек може да се учи от много неща, не само от практика. Поне в моята връзка основно аз вкарвам разнообразието, като не съм имал някакъв особен опит преди това.
И да, има жени, които просто НЕ ОБИЧАТ да ги лижат, без значение колко добър е партньорът им. Нормално и чисто физиологично.

DarkTemplar
06-07-2011, 10:35
Относително малко са такива жени, но ги има дам.

xch0colattegiirlxx
06-07-2011, 14:06
От много места съм чувала, че мъжете обожават да лижат жените, но това наистина ли е така?

Ъъ..небето синьо ли е?

WhiteOneBG
06-07-2011, 14:41

Първо, не ми скачай като теле пред майка си!!!! Жена съм и го казвам от личен опит, ОК? В обкръжението ми от жени , всяка в даден период не е харесвала оралните ласки, докато не случи на някого, който си знае работата.

Не ти скачам като "теле пред майка си" и жена или момиче?( иначе съжелявам че не съм се досетил че си от женски пол). Има момичета на които просто не им хареса , на които самия секс като действие не им харесва !!! Не казвам , че са много , но си ги има :) Стестинелни пристенителни неопитни - каквото и да правиш това не се променя , попадъл съм такива и ти давам само защото знаят че искаш. Един вид ги е страх да не те загубят.

ПП - Като толкова зачесвате темата за неопитните момчета , Вие от женския пол кога ще се научите да правите хубави свирки ? 8-)

straus
06-07-2011, 14:45
ПП - Като толкова зачесвате темата за неопитните момчета , Вие от женския пол кога ще се научите да правите хубави свирки ? 8-)

Че и мен ме интересува...

BlackJ
06-07-2011, 14:59
И тук ще кажа не сте попаднали на такава която прави... пък и да не сме внучки на Ванга да знаем какво ви харесва, кажете си , покажете и ако сте случили на схватлива и да го прави с мерак, няма как да не се научи.

P.S. Да ти кажа за годинките ми май вече се водя жена.

DarkAngelOfHope
06-07-2011, 15:02
И тук ще кажа не сте попаднали на такава която прави... пък и да не сме внучки на Ванга да знаем какво ви харесва, кажете си , покажете и ако сте случили на схватлива и да го прави с мерак, няма как да не се научи.

Ми ние ще говорим ли или ще се радваме на свирката ? :D

WhiteOneBG
06-07-2011, 15:03

P.S. Явно след 18 вече ви водят жени :D

Повечето жени знаят само да го налапат и да те гледат "мръснишки" в очите. Чат пат пробват нещо чуто от приятелка или видяно в някое розово филмче , но повечето случай ти е чак апатично ... :)
Не бе лошо няма ама повечето потребителки тук си нямат идея кво да правят ако видят член , за това бързат да го пъхнат в някоя дупка пък квото ще да става. Секса е вид изкуство за мене :) И си трябват години и опит за да го усвоиш :)

BlackJ
06-07-2011, 15:04

Абе ти отдели примерно 20 минутки да и кажеш и да и покажеш, пък после се кефи колкото си искаш да яка свирка, вместо после да се оплакваш, че така и не си случил на хубав кавал.

BlackJ
06-07-2011, 15:07
Тук трябва да отбележа, че мацката за да направи хубава свирка, не трябва да е с предразсъдъци или гнуслива, от рода на "ама не мога да го лапна целия, че ще се задавя".

И по темата.. и аз съм едни от онези които не обичат толкова често да им правят френска, предпочитам аз да правя или направо от вратата за краката.

Priceless
06-07-2011, 15:08
Абе кво спорите. 69 и е решен проблема. Аз лично обичам да ме лижат. И свирки обичам да правя. И за да не го изтълкувате погрешно - не съм курва. Просто ми доставя удоволствие и на мен. А според мен няма нищо по-хубаво от свирка, направена с желание. Все пак ще смучеш или ще се оплакваш....

WhiteOneBG
06-07-2011, 15:14
Тук трябва да отбележа, че мацката за да направи хубава свирка, не трябва да е с предразсъдъци или гнуслива, от рода на "ама не мога да го лапна целия, че ще се задавя".

И по темата.. и аз съм едни от онези които не обичат толкова често да им правят френска, предпочитам аз да правя или направо от вратата за краката.

Ееех , а тоя тип жени къде изчезнаха :( Или май одъртяха.
То и аз съм един от онези които обичат направо да се нахвърлят на момичето , ама съм забелязал , че те само това и искат , някак си им се дига самочуствието и дори да е мокро като след порой пак се дърпат.
Макарче мъжете по можеш да ги сложиш в някаква класификация , при жените такова чудо нЕма.Всяка си е строго индивидуална .. :) Или поне бяха преди да се появи социалното явление - "кифла".

BlackJ
06-07-2011, 15:18
Абе кво спорите. 69 и е решен проблема. Аз лично обичам да ме лижат. И свирки обичам да правя. И за да не го изтълкувате погрешно - не съм к***а. Просто ми доставя удоволствие и на мен. А според мен няма нищо по-хубаво от свирка, направена с желание. Все пак ще смучеш или ще се оплакваш....

Еми да свирката за мен е засвидетелстване на близост, желание да доставиш на партньора си удоволствие, да му дадеш нещо повече от едно рънчене...

Относно темата за жената, можеш да наречеш едно момиче жена, когато знае какво иска от живота, когато е опознала себе си душевно и тялом, когато е съзряла достатъчно да не мисли само за секс и момченца, които показват нарисувани на фотошоп плочки..

DarkAngelOfHope
06-07-2011, 15:19

Абе ти отдели примерно 20 минутки да и кажеш и да и покажеш, пък после се кефи колкото си искаш да яка свирка, вместо после да се оплакваш, че така и не си случил на хубав кавал.

Аааа аз не се оплаквам от моята приятелква в леглото :D имали сме достатъчно време да определим кое ни харесва и кое не, да говорим и да пробваме :)

Незнам как е новото поколение в това отношение :)

иначе ми е скучно последните няколко дни и отбелязвам активност :D

BlackJ
06-07-2011, 15:22

Ееех , а тоя тип жени къде изчезнаха :( Или май одъртяха.
То и аз съм един от онези които обичат направо да се нахвърлят на момичето , ама съм забелязал , че те само това и искат , някак си им се дига самочуствието и дори да е мокро като след порой пак се дърпат.
Макарче мъжете по можеш да ги сложиш в някаква класификация , при жените такова чудо нЕма.Всяка си е строго индивидуална .. :) Или поне бяха преди да се появи социалното явление - "кифла".

Може би социалното явление "кифла" е виновно за загубата на този вид жени/момичета.Кифлата гледа да се прави на много оборотна, не си прави труда да се старае нито в леглото, нито във връзката, понеже вижте ме аз съм ГОТЯНА и ти ако не ми се кефиш има поне още 100 които ми се кефят. :?

straus
06-07-2011, 16:38
@BlackJ
Кога те наебаха... кога стана жена :lol: Не сериозно, кой набор си?

WhiteOneBG
06-07-2011, 18:57
Ми кат гледам тя е колежка - ама е във Варна ;) в икономическия - така че минимум '91 ;) Може и по старичката да е :-D
А що се отнася до това какво прави момичето - темата е за лизането , освен ако не искаш да я лижеш не знам какво те интересува с кого се чукала как и т.н. :)

ПП Аз не мога да я определеля като жена , щом тя се самоопределя като такава - нейна си работа ама трябва бая повече от себе познание , за да се окипри с тази "титла".

ThroughStruggle
06-07-2011, 19:06
Мъжът като е (истински) възбуден, не обръща внимание на подробности като наболи косъмчета или вагиналната миризма (разбира се, говорим за жени с лична хигиена).
От позицията на жена и изхождайки от сексуалния опит, който притежавам, бих казала, че това е нещо, което се харесва и на двете страни. От едната страна си ти (момичето), което се гърчи от удоволствие, а от другата е момчето, което се възбужда само като чуе неконтролируемите ти стонове.

BlackJ
06-07-2011, 20:14
Ми кат гледам тя е колежка - ама е във Варна ;) в икономическия - така че минимум '91 ;) Може и по старичката да е :-D
А що се отнася до това какво прави момичето - темата е за лизането , освен ако не искаш да я лижеш не знам какво те интересува с кого се чукала как и т.н. :)

ПП Аз не мога да я определеля като жена , щом тя се самоопределя като такава - нейна си работа ама трябва бая повече от себе познание , за да се окипри с тази "титла".

Колега ще те черпя, че ме подмлади :D . Абе да ти кажа не съм се самоопределила за жена, ама пък вече не влизам и в графата момиченца, хайде да го кажем средна работа съм :).

straus
06-07-2011, 20:19
Хубаво де, средна работа, кой набор си? Кажи са, фирма няма да ти преписвам :oops:

chronic
06-07-2011, 20:30
Само на гаджетата съм си го позволявал тоя лукс,на такива за 1-2 пъти даже на пръстите презервативи си слагам.. 8-)

badsector
06-07-2011, 20:48
...А според мен няма нищо по-хубаво от свирка, направена с желание...
Не става само с желание, трябва и дарба :D Майтапа настрана, но приятелката ми понякога има огромно желание да ми го налапа, но не й се отдава особено. Личи й, че се старае колкото може, но просто не й идва отвътре. Докато едно старо гадже се учеше върху мен и още от първия път се справяше доста добре. Наскоро ми писа нек'ви неща в скайп от рода на "искам да свършиш толкова дълбоко в гърлото ми, че да отиде директно в стомаха", но мен не ме зарибяват особено много свирките. Друго си е да го напъха човек :)

WhiteOneBG
06-07-2011, 23:56

Колега ще те черпя, че ме подмлади :D . Абе да ти кажа не съм се самоопределила за жена, ама пък вече не влизам и в графата момиченца, хайде да го кажем средна работа съм :).

А тука вече си дойдохме на думата ;) Спагетите от тебе , виното от мене ? Deal?

BlackJ
06-08-2011, 06:45

Deal! Никой до сега не е устоял на спагетите ми :D

Straus, на гости ли ще ми идваш та питаш за години ? :D

straus
06-08-2011, 07:38
Жена ли си, момиче ли си, съвсем се обърках и за т'ва питам. А на гости... със спагети няма да ме навиеш

golf_5_r32
06-08-2011, 08:07

Айде за спагети чух като гледам и от Варна май ще ходим на гости

И да не е офф да харесва ми но приятелката ми не дава не знам защо. :)

WhiteOneBG
06-08-2011, 11:01

Радвам се и мене ме бива в подбора на вина принципно :P

^ тоя на над мене с ник на голфаджия и с пристрастия към хлопел ... тури в подписа една снимка на е30 и картинката ще е зашеметяваща.
И стига се кланяли на тва це c20xe .... хора са ви измислили турбо мотор ...

golf_5_r32
06-08-2011, 11:05

Радвам се и мене ме бива в подбора на вина принципно :P

^ тоя на над мене с ник на голфаджия и с пристрастия към хлопел ... тури в подписа една снимка на е30 и картинката ще е зашеметяваща.
И стига се кланяли на тва це c20xe .... хора са ви измислили турбо мотор ...

Мотора се нарича С20LET и е измислен от същия доктор който е измислил хе-то.

WhiteOneBG
06-08-2011, 11:18
Опита се мене да ме информираш ли? Или просто показваш че използваш гугъл и четеш във ръжда.цом?

Grommash
06-08-2011, 15:49

True, true.

Slawi92
06-08-2011, 21:01
Секс без френска не е секс.е те това е истината ... Обожавам да лижеееем :P

dami666
06-09-2011, 19:32
Ех,тука всичките мъже сте златни..аз как съм попадала повече на такива,дето не обичат..незнам..Смятам,че трябва да им харесва и на 2мата,иначе няма смисъл да се прави..едва ли не насила..

WhiteOneBG
06-09-2011, 20:46
Излезе Радка , малка пиратка да си подруса ....... руса ... 8-)

Eclipsercho
06-09-2011, 22:43
Децата обичат ли сладки работи?

Кучетата обичат ли салам?

Пуберите обичат ли порно?

..все подобни въпроси с подобен отговор..

8-)

П.С. В повечето случаи аз съм настоявал, не тя 8-) И хиииич не се оплаква 8) :oops:

amatorium
06-10-2011, 13:41
ЕДНО ОТ НАИ-ПРЕКРАСНИТЕ ЗАНИМАНИЯ. 8)

Slawi92
06-10-2011, 21:23
Ех,тука всичките мъже сте златни..аз как съм попадала повече на такива,дето не обичат..незнам..Смятам,че трябва да им харесва и на 2мата,иначе няма смисъл да се прави..едва ли не насила..я ела пиленце при батко да те лиже сладко сладкоо :P

sparco0
07-10-2011, 14:52
Любимо занимание ! :smt118

ManyG
07-10-2011, 14:56
Някой обичат, някой не ... тва е като да питаш жените обичат ли да правят свирки ? ,,, Разни хора, разни идеали

Thrombocyte
07-10-2011, 15:02
Не обичам, но ми е приятно като го правя :)
Има къде-къде по-важни и интересни неща за "правене"

MilanowPz
07-10-2011, 15:22
Естествено,че обичаме.

+1

everybodilies
07-10-2011, 16:04
На всеки мъж паролата в скайпа ли е "п***а"?

Моята е "парола" (нема ебавка)

отновсно темата: Аз лично много се кефя, но познавам и момчета, които не обичат..зависи какъв си хванеш :D :D

MakeMeLaugh
07-10-2011, 16:15
Да!

Eclipsercho
07-10-2011, 17:09
"Мокра сливка за закуска, клиторчето й ще схрускам!" :grin:

8-) 8-) 8-)

ubuntureload
07-10-2011, 19:45
Картинката е чудесна... само щрудела да не и смърди на развалена извара!

Lucifercho
07-10-2011, 20:07
Мдам,и аз обичаме да лижем,стига пингвина да не мирише на бурган от кисело зейе

Andrez
07-10-2011, 20:11
Лично аз обичам, а и така като чета и останалите момчета обичат. Естествено, обаче трябва да има поддръжка на "долния етаж", защото, както вие не обичате миришещи хуйове, така и ние не обичаме вмирисани пу**и, а относно космите НЕНАВИЖДАМ косми. Всяка не обезкосмена част ме отвращава :)

DarkTemplar
07-10-2011, 20:57
Франкофоните особено си падаме по тая част. 8-)

Ronnan
07-11-2011, 07:08
Ех,тука всичките мъже сте златни..аз как съм попадала повече на такива,дето не обичат..незнам..Смятам,че трябва да им харесва и на 2мата,иначе няма смисъл да се прави..едва ли не насила..

Защото в темата пишат само тези на които им харесва и искат да се похвалят ;) .
Както пишат и предимно жените които обичат да им го правят, но както има мъже които не обичат да го правят, така и жени които не обичат да им го правят ;)

Done
07-11-2011, 07:25
мда харесва ми да го правя, доста добре ме "подгрява" и мен самия ;)

babity
07-11-2011, 07:54
Да си еба и късмета, и чудото! От всички мъже, които обичат да го правят, аз пак ще взема този, който не обича... И после пак да си говорим за изневери и лоялност... Момент, че много припалих моторетката. :D

Прекарах няколко години с тъпия си страх, че когато той се срещне със съкровището ми, то няма да мирише на теменужки. И умирах от срам при тази мисъл. Докато една вечер бившият ми не ме попита и не ме остави да се противя... Оттогава съм в готовност навсякъде и по всяко време. 8-)

Ronnan
07-11-2011, 10:06
Да си е** и късмета, и чудото! От всички мъже, които обичат да го правят, аз пак ще взема този, който не обича...

Значи от сега нататък, всички трябва да минават през орален изпит преди да ги "вземеш" :P

DarkTemplar
07-11-2011, 10:24
Значи от сега нататък, всички трябва да минават през орален изпит преди да ги "вземеш" :P
Мда, ето една добра идея. 8-)

tototo
07-11-2011, 10:46
Еми на мене или не ми харесва, или още не съм срещнал момиче с което да ми харесва :D.

Искам да попитам тези на които им харесва, вие винаги ли го правите след като момичето се е измило?
Примерно ако знаехте че тя цял ден не е имала възможност да се измие, бихте ли я лизали?
Също така да предположиме, че момичето се е изкъпало, но малко след това е минала през тоалетната да се изпикае, няма ли да ви е гнус от миризмата на урина?

Не питам за да се заяждам просто това са неща които ми се случват ежедневно :( и искам да знам дали причината е в мене (че съм прекалено гнуслив) или просто никога не съм лизал при правилната ситуация (апартамент с баня и т.н.). Дори когато знам че момичето се е къпало преди да излеземе, достатъчно е да мине веднъж през тоалетната, и миризмата става непоносима за мен :(.

DarkTemplar
07-11-2011, 10:53
Винаги може да я помолиш да мине през банята или поне да ползва мокри кърпички преди френските ласки. Затова предпочитам секса в домашни условия - винаги измивам патлака преди акта и ми е мирна главата. ;)

tototo
07-11-2011, 11:02
Еми за през банята в 90% случаите няма как :), защото е в полеви условия. Иначе съм пробвал с мокра кърпичка, ама тя само замазва (буквално) положението :( .

А с миризмата на урина, как се справяте? Или е нормално и само на мене ми е проблем. Или пък винаги орална, след душ и преди тоалетна?

babity
07-11-2011, 14:06
Според мен си прекалено гнуслив. Не се обиждай от това, което казвам, защото аз съм антигнуслива и съм попадала във всякакви ситуации, в които друг би си изповръщал червата от гнус, но мен не ме е. Така че може и аз да съм в грешка. Според мен трябва да те е гнус тогава и само тогава, когато си сигурен, че тя не се бърше след тоалетна. Но понеже, всички нормални хора го правят, не мисля, че трябва да се гнусиш толкова. Това си е нормално. Да, ако цял ден сте били навън и след това се приберете заедно, най - нормалното и тактично решение на проблема, би било да я помолиш да се изкъпете заедно. И след това... Но ако сте излезли за час-два и през това време на нея и се е допишкало, аз лично не го намирам за гнусно. Иначе някои хора са ми идвали след цял ден на работа и... не беше с най - приятният вкус и мирис на света... но аз така или иначе обичам да правя свирки и малко неща биха ме спряли. Според мен малко се вманиачаваш.

tototo
07-11-2011, 14:32
Не се обиждам babity, интересуват ме точно мненията на различни хора, за да мога да преценя сам за себе си :)

DarkTemplar
07-11-2011, 19:39
Мда, колежката babity го е обяснила добре.

SAWcho
08-27-2011, 22:54
Мен ме кефи да лижа котенцетоо :-P :-D

Alekssandyr
08-27-2011, 23:34
БЕ .. омръзва ! :?

prostobog
08-27-2011, 23:46
Естествено, че всеки един нормален мъж ще задоволи жена си по всякакъв начин, като лизането не е единственият начин и вариант за такова задоволяване (изключвайки вагинален и анален секс).

Да, аз лижа и обожавам да лижа !

UltraBlue
08-28-2011, 10:17
Мии правя го от време на време и по някой път ми харесва,друг път не.. :D

BeFree
08-28-2011, 11:51
Ми харесва ни ако мирише добре там долу. На вас ако ви мирише на коч и пот ще ви хареса ли ?

ToOoNiCe
08-28-2011, 12:31

+1
:P

SheDevil
08-28-2011, 17:25
и момчетата обичат да бъдат лизани по някои места,само че не всички си го признават....(от личен опит) :-D

bloodyF
08-28-2011, 20:25
Да, аз лижа и обожавам да лижа !

да бяха всички като теб :lol:

XaXi
08-29-2011, 12:11
Ми харесва ни ако мирише добре там долу. На вас ако ви мирише на коч и пот ще ви хареса ли ?
:D :D :lol:

sapphire5
08-29-2011, 12:25

Това прозвуча много еротично 8-)

и аз така мисля д; :-D

Hilary_
08-29-2011, 18:05
ех момченца .. така като ви чета ми пълните душата .. 8-)
Повечко да има като вас ..

sarcasm
08-29-2011, 18:08
И на мен страшно много ми харесва, но съм срещал момичета, които не обичат да ги лижат и ми е било странно :)

ilievabe098
08-29-2011, 19:04
Като гледам на всички ви е кеф , явно само милото , не обича :( .Никога не ме е докарвал до оргазъм, с лизане. Но в комбинация с пръсти , да. И по-скоро от пръстите ще да е, но това е друга тема .

sexijrica
08-29-2011, 19:17
аз сам с приятелката ми от доста време и по4ти секи ден я лижа и ми харесва дори някои пат не се 4укаме ами си свар6аме така и е много год но да ви кажа не всяка 6те мога да лижа преценям си ги

kremen4eto
08-29-2011, 19:36
и момчетата обичат да бъдат лизани по някои места,само че не всички си го признават....(от личен опит) :-D

Мхм :P

Моят обича да ме лиже, обича да вижда реакциите ми. НО имаме някакъв проблем с това - или той не ме лиже достатъчно (откъм пъти, не откъм време), или аз прекалено много обичам да бъда лизана и го искам постоянно. :D Не знам кой е крив, кой прав.