View Full Version : Оцветяващи шампоани
Здравейте! Може би има вече такава тема, но не успях да я открия. Въпросите ми са свързани с оцветяващите шампоани. Реших, че искам да променя цвета на косата си за известно време, но не искам да се боядисвам, защото косата ми е достатъчно изтощена. Спряла съм се на тъмно червен цвят и ме интересува на коя марка шампоаните биха постигнали този ефект. В момента косата ми е тъмнокестенява. Също така ме интересува дали наистина след 3-4 измивания ще си възвърна естествения цвят, защото съм чувала, че от подобни шампоани на някакво момиче косата му е станала зеленикава и доста време не се е махала. Моля, препоръчайте ми шампоан, който ще се измие със сигурност след няколко къпания и няма да оцвети косата ми във съмнителни цветове
titinkaa
07-02-2011, 16:28
Да след 3-4 измивания шампоана пада,но внимавай какъв ще си купиш,защото има случаи в които от тези шампоани може да се обринеш,и отделно да те сърби скалпа.Шампоан не мога да ти препоръчам,защото не съм ползвала.
Ако си с чувствителна кожа, не се захващай, защото получих обрив по цялото тяло, от тези шампоани. Ползвах на Marion. Не знам дали ще стане така с теб, но не рискувай най-добре. :)
Ако си с чувствителна кожа, не се захващай, защото получих обрив по цялото тяло, от тези шампоани. Ползвах на Marion. Не знам дали ще стане така с теб, но не рискувай най-добре. :)
днес го ползвах и не ми е станало нищо. :/
Аз не съм казала, че с нея ще стане така, просто казах с мен какво стана.
А това, че с теб не е станало нищо, може само да ме радва.
Просто казвам, че ако е с чувствителна кожа, да внимава.
FuckingFreak
07-02-2011, 18:34
Може да е с чувствителна кожа, но пак да не и стане нещо. Сигурно си проявила алергия към някоя от съставките..
Абе, момичето просто споделя своя опит и съветва да бъдете по - внимателни .. Защо и се нахвърлихте :o
Иначе аз да ви попитам дали с такъв шапоан можеш да си изсветлиш косата (аз не съм ползвала, но по принцип имам интерес) :? :)
mugsinka
07-02-2011, 20:15
не съм ползвала но знам че някои доста трудно хващат :D доколко е вярно незнам :-D
Не, не можеш да си изсветлиш косата с шампоан.
Някой има ли впечатление от шампоаните marion?
от тях получих алергията и обрива.
Доста странно, повечето отзиви са положителни от marion-a. А случайно част от шампоана да ти е попаднала по тялото, докато си го нанасяла на косата, или просто въпросният обрив е тръгнал от главата и се е разпространил по цялото тяло?
Естествения цвят на косата ти какъв е? Ако кестеняв до тъмно, няма да се получи с шампоан оцветител - или боя, или си оставаш така. Ако си с по-светла коса може да пробваш, ще се получи.
Аз съм пепеляво русо си правя най-редовно тъмночервени и оранжеви кичури с шампоан оцветител на Marion и падат до месец ако престоиш с шампоан около час. Успех.
Тъмнокестенява ми е косата и искам да я направя тъмночепвена. Ще опитам, пък каквото стане. Интересно ми е, ако се получи нещо ужасяващо и си я мия всеки ден с нормален шампоан, ще падне ли въпросният цвят за 4-5 дена?
оо, изобщо не възлагай никакви надежди : )) една моя аверка я боядисвах с тъмно червен на тъмно кестенява коса и се получиха само отенъци, които се виждаха само и единствено на слънчева светлина. Имай впредвид,че за 2 часа, 2 шампоана й излях на главата и нищо не стана. 8-)
Пробвай, (ако не се окажеш алергична към нещо ) нищо не губиш.. :)
защо просто не пробваш с къна ? аз миналата година се бях правила на тъмно червени кичури и ми стана .. и се изми за 1-2 седмици макс .. само ,че не помня каква беше .. имаше една индиийка наа пакетчето :D
моята коса е светло кестенява и хваща всички цветове, червеното ми става супер наситено, ако имаш тъмна коса си вземи най-ярко червеното за да ти стане тъмно червено
^ моята коса също е светло кестенява,ще ми хване ли косата такъв шампоан за руса коса.Ако си взема най-светло русото,ще стане ли нещо или няма да има никакъв ефект?
LovEsIckk
07-05-2011, 15:37
Като бях на 12 майка ми разрешаваше само с такова да се правя.
Точно за 2 седмици се измиваше.