PDA

View Full Version : Караници, караници и само караници.

fama
01-12-2012, 19:29
Искам да ви споделя моят проблем или даже не знам и как да го нарека , и да чуя вашите мнения.

С приятеля ми сме заедно от 6 месеца с три раздели, като последният път аз го зарязах за около седмица и пак се върнах при него. Oттогава всичко си е същото, не знам като че ли си мислих, че нещата ще се променят по някакъв начин. Пак се караме , от 7 дни сигурно 5 сме скарани. Оправяме се , де но вече имам чувството, че всичко охладнява и при мене и при него. Проблема е и в мен, и в него. Аз единствено от него искам да ми обръща достатъчно внимание, да ме подкрепя, да ми вярва, да не прави излишни драми за най-малкото и той да се държи добре с мен, да не е горд с това, че ме е удрял и всеки път пред приятелите си да им пооказва, да им казва как щял да ме удря и прочие.. Искам да ми показва, че ме обича. Сигурно искам много, не знам .... Ето от вторник ние не си говорим, защото той се сърди за едното нищо, даже не знам какво е точно. В едно училище сме, но различни смени и идвам по-рано само и само да се видим, и нали идвам аз виждаме се, целувки, милувки ала бала и той замина нанякъде при някакви негови приятели там, а аз останах при момчетата от неговия клас, с които се познаваме и сме си приятели .. И вече, ще се качвам аз нагоре, и отивам да му кажа ;; чао;; и той като почна да ми вика как съм се правела на голяма работа, тварела съм го, много съм си позволявала, и аз го питам съвсе нормално, какво стана и той ми вика не ми се прави, внимавай в картинката.. и аз викам кажи ми какво има и той вика не са прай ве и аз викам оф добре и казах чао и той ми вика айй махай се ..... и Оттогава нито сме си писали, нито чували, само ме дразни по фейсбук по снимките или по коментарите, които правя.. Вчера го видях, бях до него не му казах нищо, говорих си с едно момиче и две момчета ( негови приятели) и тъкмо ще влизам и отидох при него, целунах го , не ме погледна изобщо, дойде един общ приятел, попитах го какво става и го ударих ( много силно казано) по бузата, ама нито силно,нито нищо, докосване съвсем леко и той му вика, айй приятел знайш ко да прайш, удари я за наказание, че така ме удря, и той вика как ще го удряш така, забранявам и и аз мълча, и той вика ся ще й забия един лакят и ще падне и аз викам аз се качвам ' чао; и той вика ми ай чао и това беше... Днес, бях с една приятелка ,говорихме си , а той беше застанал на стълбите и искам, не искам трябва да мина покрай него, и преди да вляза, спрях се при него, абсолютно нищо не казах, той беше с две момчета, гоовориха си, каза само Здрастии и това беше, отново нито ме погледна, нито прегърна, а за целувка няма смисъл да говоря и после замина изведнъж без да каже чао, нито нищо.................... А той е дева, ината дева и аз скорпион и .. ината само ще си мерим сега, май като гледам, обаче не издържам вече ... не знам какво да си мисля за него, а за чувствата му още по-малко.

SisiStrange
01-12-2012, 19:49
Понякога се чудя какво прави определен тип жени пълни мазохистки.
Хванала си се с абсолютен селянин, който отгоре на всичко ти посяга, а му се надяваш и го мислиш.
Аз бих го зарязала и пълен, тотален, кръгъл, мазен игнор.

shmatarok
01-12-2012, 19:57
Как пък ти харесва да те третира като буболечка и да те удря, не мога да разбера. :? Аз ако някой ми се направи така, директно го заебавам, к'во остава да ме удря. Т'ва момче да удря момиче, само за да си прави кефа, е най-долната, жалка и не знам каква още постъпка.

Махай го този, няма смисъл да се унижаваш по подобен начин. ;)

svetliobg1
01-12-2012, 20:08
Момче да удари момиче - директен червен картон. Няма случай, в който е позволено. И по-лошото е, че този проблем не се оправя с времето, а става все по-брутално.

TheBeliever
01-12-2012, 20:17
А защо въобще си с него? Нека обобщим: не ти обръща внимание, не ти вярва, не те подкрепя, не се държи добре с теб, не те уважава, удря те и се хвали с това. Това ли да бъде човекът до теб?

Msecurity
01-12-2012, 20:30
Дам и аз това се чудя също като другите... но пък всичко ми е много странно това не го чувам за 1-ви път как някои си селянин се държи кофти с приятелката си... и когато реша да я питам защо още е с него и винаги получавам много тъп отговор от сорта "сложно е" или "обичам го" и т.н
И по темата зарязваш го и да се оправя.... :)

fluffy_^
01-12-2012, 20:50
Мм of topic.. С езвинение жените понякога сте големи к**ки..Гоните и следвате тоя дето ви наранява а бягате от този който ви обича о.О по темата.. Зарежи го ! :) Да одариш момиче,жена ? ахахахьахьах това ако е мъж ! ............ :Х Най добре го зарежи заслужаваш повече от някаф селяк дето си позволява да посегне на дама :) !!!!

djipsito
01-12-2012, 21:55
Аз няма да се чудя като другите...
Щом ти харесва и продължаваш да си с него, ще го търпиш.

anonymous708973
01-13-2012, 05:59
да не е горд с това, че ме е удрял и всеки път пред приятелите си да им пооказва, да им казва как щял да ме удря и прочие..
той вика ся ще й забия един лакят и ще падне

И ти какво правиш с него, по дяволите? Хвалел се пред приятелите си. Само можеш да си направиш сметката какви идиоти са цялата му групичка. Ако бях на теб, щях да помоля няколко приятелчета да го поступат.
Ама и ти си си виновна, че му го позволяваш.

Chacho
01-13-2012, 14:20
Според мен си му скучна вече и трябва да почнеш да му позволяваш да те бие пред приятелите си. Другия път като излезете с компанията му, го провокирай и му се надупи, за да може да те нарита по-качествено. За рождения ден пък му подари карабинер. Когато отиват да гледат мач с момчетата, можеш да му предлагаш алтернативата да те бият групово. Или направо им изхвърли телевизора и си прекарайте страхотно! :)

fama
01-13-2012, 17:27
Амии , той днес ме заряза.. така че вече смисъл едва ли има да говорим каквото е било..

anonymous708973
01-13-2012, 18:40
Той теб?
Смятай колко си безхарактерна, че му е писнало да те обижда и удря.

marin4itu
01-13-2012, 22:29
Виж какво, баба ми казва, че един мъж трябва да тича след теб, а не ти след него.. Айде сега с гордо вдигната глава и повече такова поведение недей позволява, не бъди слабохарактерна!

shmatarok
01-13-2012, 22:36
Омг, вземи се в ръце и браво, отървала си се :) Приеми го като шанс да намериш нещо по-добро.

sladkalady
01-14-2012, 04:28
Добре ,че те е зарязал,защото ти нямаше да имаш смелостта да го направиш.И не повтаряй грешката -да се върнеш при него.Продължавай напред ,да не ти пука :)

anonymous708973
01-14-2012, 06:15
Виж какво, баба ми казва, че един мъж трябва да тича след теб, а не ти след него..

Баба ти греши.

bloodyF
01-14-2012, 11:14
спрях да чета на "той се гордее с това, че ме удря"
достойнството и самоуважението да не са ти изпаднали в тоалетната?

horacio
01-14-2012, 21:01
Е*и му майката на тоя. Груба съм, ама то няма как иначе. Не се връщай при него, много глупава постъпка ще е.

BrokenInnocence
01-15-2012, 16:43
Направил ти е услуга като те е зарязал. Единственото, за което трябва да съжаляваш е, че не си била ти тази, която е прекратила тоя абсурд, който наричаш "връзка".

AmNesiA
01-15-2012, 18:46
Всяка жена трябва да има достойнство! На къде отиваш ти с човек, който ти е посягал?

Gllory
01-15-2012, 22:30
Според мен си му скучна вече и трябва да почнеш да му позволяваш да те бие пред приятелите си. Другия път като излезете с компанията му, го провокирай и му се надупи, за да може да те нарита по-качествено. За рождения ден пък му подари карабинер. Когато отиват да гледат мач с момчетата, можеш да му предлагаш алтернативата да те бият групово. Или направо им изхвърли телевизора и си прекарайте страхотно! :)

Нещо не си интересен .. тия мъдри мисли си ги прилагай на друго място ..sorry ама ме издразни този твой подигравчииски тъп коментар ...

по темата .. зарязал те е..нали казваш, че мн се карате, сдобрявате ... ще видиш, че пак ще се сдобрите, въпреки че е адски тъпо това което прави той ...................... а като се замисля ............

SisiStrange
01-16-2012, 03:58
^ В случая неговата подигравка е нищо спрямо малоумния ти съвет.
Той я бие, унижава и се отнася с нея като с парцал, ти я успокояваш, че щял да се върне при нея. :-o

reni7o0o
01-16-2012, 09:42
Тоя лайнар ( с извинение) ти посяга и ти пак си с него?
яяя си хващай шапката и го зарязвай и този път окончателно. И без това казваш, че чувствата ти са изстинали.
Когато една двойка не се разбира и се сърдят за най-малкото няма смисъл да са заедно.

Godzilla
01-16-2012, 09:51
Тука има сериозна доза само-подценяване от страна на авторката.

Gllory
01-16-2012, 11:49
^ В случая неговата подигравка е нищо спрямо малоумния ти съвет.
Той я бие, унижава и се отнася с нея като с парцал, ти я успокояваш, че щял да се върне при нея. :-o

Не я успокоявам и изобщо не и давам Съвет .. не виждам къде я съветвам, направи това и това, просто предполагам какво ще стане ?? чети по-внимателно. Просто ме издразни момчето с коментара ..какво се подиграва пф ...

mississippi
01-18-2012, 14:28
моето мнение,че той не си заслужава, сериозно, има по-добри за теб!

NqkfaNikakva21
01-19-2012, 08:20
Не я успокоявам и изобщо не и давам Съвет .. не виждам къде я съветвам, направи това и това, просто предполагам какво ще стане ?? чети по-внимателно. Просто ме издразни момчето с коментара ..какво се подиграва пф ...

А нима не заслужава подигравка? Дори ми е трудно да я съжалявам. Кой човек с акъл в главата ще позволява такова отношение към себе си? Коментарът му е напълно заслужен. Или може би трябваше да я похвалим колко е покорна?!

GossipGirl89
01-19-2012, 10:47
Какви чувства, какви 5 лв. ?! Радвай се, че те е зарязал и моят съвет е да бягаш колкото се може по-далеч от такива олигофрени. Чак ти се чудя на ентусиазма и мазохизма да търпиш подобно отношение - ще те удря, ще те унижава пред приятелите си, че даже и ще се гордее с постъпките си и ти ще му тичаш по задника и ще му се кланяш... Стегни се и го игнорирай тотално! Дори сега да ти е криво - нищо не губиш, повярвай ми. Такива тъпанари под път и над път - намери се човек, който ще те уважава и цени, а няма да се чуди само как да те обиди и как да ти посегне.