PDA

View Full Version : Как да се запознаем

georgivr
04-02-2012, 20:44
Здравейте форум маниаци. Искам да ви попитам как да се запозная с едно момиче. Много я харесвам, а нямам си и на идея как да се запознаем. Бихте ли предложили тема за която да и пиша или нещо подобно.. Забравих да спомена, че сме на една и съща възраст.

Chacho
04-02-2012, 21:29
По-добре на живо. Ако държиш да е онлайн, може да й пишеш, че си я засичал и искаш да се запознаете. Може да си говорите за мястото, на което се виждате. Трябва ти малко набюдателност, хумор и оригиналност, пък нещата ще се получат. И пак, горещо ти препоръчвам да се запознаете на живо. Можеш да й събудиш интереса към теб още преди да си й казал "Здрасти", за разлика от чата. Не забравяй за самочувствието и непукизма.

tomboy
04-02-2012, 21:36
Заговори я , кажи и здравей като се разминете в даскало ,примерно !..(ако сте в едно училище) ..Не е толкова трудно , бъди позитивен и общителен (едва ли ще хареса някой бурсук момичето ;д) , просто бъди себе си ! :)

georgivr
04-03-2012, 17:06
Реших като за начало да се запознаем онлайн, но бихте ли предложили някаква тема на разговор, аз нямам идеи..

georgivr
04-03-2012, 20:29
Никой ли няма идеи?

broken-barbiee
04-03-2012, 20:33
Когато момче ми пише във фейсбук го пращам на майната си и го премахвам от приятели, освен ако не е някой, който да съм виждала и преди и да ме кефи супер много. Така че голям е процента мацката да те отреже виртуално. :)

Chacho
04-04-2012, 08:12
Когато момче ми пише във фейсбук го пращам на майната си и го премахвам от приятели, освен ако не е някой, който да съм виждала и преди и да ме кефи супер много. Така че голям е процента мацката да те отреже виртуално. :)

Без да се опари, няма да разбере.

broken-barbiee
04-04-2012, 08:28
Без да се опари, няма да разбере.

Така е, обаче мисълта ми беше, че е по-добре да се запознаят на живо, защото тогава може да вкара малко чар и да изглежда по съвсем различен начин, докато във фб като ми пише някой ми изглежда толкова отчаян, че няма накъде просто.. :D

Chacho
04-04-2012, 09:32
Ясно ми е. Същото съм казал по-нагоре. Ако си мисли, че е първия дето ще й пише, се лъже. В чата е много по-трудно отколкото на живо. Тва, че си по-приказлив там, само те залъгва. Приказките онлайн са въздух под налягане.

georgivr
04-04-2012, 11:48
Проблема е, че аз съм до 13;25 6-ти час, а тя е до 13;10 и няма начин поне за момента да се запознаем, ако отида в нейното училище.

Chacho
04-04-2012, 11:57
Тва не значи, че пак няма да са ти малки шансовете в нета. Може да избягаш от един час или да я засечеш някъде другаде, все тая. Просто да те види, да засечете погледи и усмивки, да прояви интерес. В момента, в който и пропишеш, ще си зададе въпроса "Къв е па тоя навлек?" И дори да и кажеш, "Здрасти, виждал съм те, бла-бла, исках да се запознаем, но така и не те засякох пак..", в следващия момент ще чака да й предложиш нещо различно, за да не ти бие шута и реално в нета няма да има нищо оригинално (почти), с което да я грабнеш, като не се познавате. Щото повечето момичета, които си заслужават, им пишат често и нямат нужда от внимание, ще им е все тая. Въпрос на шанс, де, може пък и да ти се накефи на инициативата. Съвсем друго е обаче, ако те е забелязала, мисли те за "онова сладурско непознато момче, което ми хвърли усмивка" и след няколко дена получи съобщение от теб. Надявам се схващаш накъде бия.

georgivr
04-04-2012, 12:02
Да разбрах те. Благодаря ви за мненията :)