View Full Version : За или против бръсненето на мъжките дупета?
cool_man
05-10-2012, 10:37
Темата е ясна...вие сте :)
IseeDEADbodies
05-10-2012, 10:45
What the fuck ?!!?
Вие тотално изтрещяхте... Jeezus :|
Bulgarina681
05-10-2012, 12:22
Грим и скубане на вежди .. кола маска розови тениски .. още кфо ше искате ?!
Два случая, в които ще ти се наслаждават на задника в живота навън.
1. Лягаш си с произволно момиче. За една вечер няма да се оплачат от задника ти и ще топнеш чушлето.
2. Имаш сериозна приятелка. По-добре е да се съобразяваш с нейните лични предпочитания, отколкото с общото мнение.
NomNomNom
05-10-2012, 13:01
С косми по задника се поддържа хигиена една идея по-трудно, хайде да не навлизаме в спорове защо.
ОМГ , всеедно "бръснете ли си веждите" ... ПЪЛЕН АБСУРД ;]
Твърдо против съм!
Първо навлезе модата да си бръснем краката като не изключвам и себе си.
После да си скубите веждите, да си бръснете гърдите даже един мой приятел слага ФОН ДЮТЕН (несъм сигурен дали го пиша правилно) за да си прикрива пъпките.
Та въпроса ми е на мен нещо мъжко остана ли въобще бе съполници ?
unusual89
05-10-2012, 14:16
Аз съм твърдо ЗА! С депилатора стават чудеса :) Ако не самия задник то поне между бузите ... адската гадория са тия кирии след голяма нужда ама да не навлизам в подробности... Пък и кво му е мъжкарското да имаш вълна на гъза ?!
АХХАХАХАХАХАХАХХАХА Който си бръсне гъза е пълна "путка" , вие сте болни мозъци бе... извинете ме за високия тон, но не сте добре, сериозно.. кат дойде време да не можеш да се бръснеш отзаде, ко праим? ДЖУНГЛА????????????
desirebg
05-10-2012, 14:44
ТВЪРДО ПРОТИВ! Много съжалявам ако обиждам някой, ама аз съм твърдо против, какво мъжко има в гладкия ГЪЗ и гладките ЦИЦИ на един мъж.... жените имат леки мъхчета и какво??? Момичетата са по космати от мъжете ... АБЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ! Мъжа си бръсне лицето , интимните части( тези които искат) и мишницата (който иска) ... ВИЕ СИ БРЪСНЕТЕ ГЪРБА, ГЪЗА , ЦИЦИТЕ , РЪЦЕТЕ, КРАКАТА!?!??!! КЪДЕ Е МЪЖКОТО У ВАС?!?!??!
А така , кажи им "desirebg" !!! Напълно съм съгласен !!
DarkTemplar
05-10-2012, 15:09
Бих си го обръснал само ако някоя желае после да ми тегли един език. 8-)
NomNomNom
05-10-2012, 15:24
Явно искате да ми кажете, че се миете веднага след всяко акане ? При наличието на косми е малко нехигиенична ситуацията.
Не нападам никого, само споделям обратната гледна точка, тъй като няма други подкрепящи я (почти де), а аз необичам да е някакво нечестно.
Защо да се мием след всяко акане?? Нали има хартия :D Много в подробности изпадаш..
NomNomNom
05-10-2012, 15:38
Защо да се мием след всяко акане?? Нали има хартия :D Много в подробности изпадаш..
И хартията като ти замаже акитата по космите, яко ли ти е ?
ОМГ , всеедно "бръснете ли си веждите" ... ПЪЛЕН АБСУРД ;]
Един пич си ги беше обръснал (rofl) :D:D:D
И хартията като ти замаже акитата по космите, яко ли ти е ?
Ти добре ли си ? Ти въобще чуваш ли се ?? LOL> !! :D
desirebg
05-10-2012, 15:40
Да , мия се след всяко ,,акане'' и се чувствам прекрасно с джунглата в гъза си !
ХАХАХАХХА НомНомНом много странно мислене имаш> по твойта логика трябва всички да сме с лоша хигиена :D :D :D
НЕ НЕ направо да се смея ли да плача ли :D
NomNomNom
05-10-2012, 15:49
Ти добре ли си ? Ти въобще чуваш ли се ?? LOL> !! :D
Да, чувам се, защото ако не се измиеш след голяма нужда - не е чисто, хора.
Не казвам, че трябва всеки път да се миеш, просто ви припомням, че нямаме строго хигиенични навици ( не сме като мюсюлманите) и не виждам защо реагирате бурно.
Да, с хартия не можеш да се избършеш добре, колкото да се измиеш. А космите правят положението по-лошо.
NomNomNom
05-10-2012, 15:49
Да , мия се след всяко ,,акане'' и се чувствам прекрасно с джунглата в гъза си !
Евалата, така става.
Всеедно като си с "голо дупе" с хартия става чисто? :D
NomNomNom
05-10-2012, 15:51
Всеедно като си с "голо дупе" с хартия става чисто? :D
Много по-чисто е , отколкото да ти остават неща по космите.
Какви неща... нищо не остава : ) А ти на колко си че си бръснеш дупето и ти е кеф така гладко ? :D
NomNomNom
05-10-2012, 15:58
Какви неща... нищо не остава : ) А ти на колко си че си бръснеш дупето и ти е кеф така гладко ? :D
На 18, жалко, че не съм на 14, за да те накефя.
И ти, ако мислиш, че нищо няма по космите, си в дълбока заблуда.
Извинявай момче, но не си наред с главния мозък, кои други места бръснеш? Корем, гърди?
На 18, жалко, че не съм на 14, за да те накефя.
И ти, ако мислиш, че нищо няма по космите, си в дълбока заблуда.
Аз са подмивам със сапунец.
dumbojumbo
05-10-2012, 16:22
За хората със запек проблем няма xD
ledenakrasota
05-10-2012, 16:23
Интересно ми е как някое момче ще си избръсне дупето. :lol: Има да се криви и чекне пред някое огледало. Да не вземе да си отреже нещо друго? :lol:
:D хахахаахах , ако имаш запек наистина не ти трябва и хартия :D
NomNomNom
05-10-2012, 16:31
Извинявай момче, но не си наред с главния мозък, кои други места бръснеш? Корем, гърди?
Женско съм .. все още.
Бръсна си всичко.
Като си женско, какво ми говориш за бръснене на мъжки дупета или ти се забъркваш просто у форума ;] ;dd
ledenakrasota
05-10-2012, 16:56
Като си женско, какво ми говориш за бръснене на мъжки дупета или ти се забъркваш просто у форума ;] ;dd
Просто се смее на такива като теб...
Silent94
05-10-2012, 17:26
ЕБАТИ УЖАСА как ще си бръсна гъза бе! Твърдо против нито крака, нито ръце бръсна не бих си посегнал на задника и след всяко изхождане като се мия не виждам проблем в областта на хигиената. Къв си мъж, ако си с бръснат гъз
Не се сдържах...СЕРИОЗНО ЛИ??? Абе човек как няма след акане да се измиеш ве? O___O не ти ли е гадно?? Аз ВИНАГИ го правя без изключения и така трябва не виждам защо се смееш ...
Твърдо против нито крака, нито ръце бръсна
Дори мишници ли ?
Къв си мъж, ако си с бръснат гъз
А защо жените са задължени да го правят?
Silent94
05-10-2012, 18:20
Не се сдържах...СЕРИОЗНО ЛИ??? Абе човек как няма след акане да се измиеш ве? O___O не ти ли е гадно?? Аз ВИНАГИ го правя без изключения и така трябва не виждам защо се смееш ...
Дори мишници ли ?
Е мишници и долу се бръсна, а относно миенето-веднъж опиташ ли едва ли ще предпочетеш хъртията. Кой е казал че жените са задължени?
Това което обсъждате е адски дълече от истината.
Фекалия за да ти залепне и да неможеш да го избършеш с тоалетна хартия тряа да е засъхнал.
А колкото до това дали си мием задниците след голяма нужда - аз лично да, не защото ти се лепят фекалии (с което се опитвате да спекулирате) просто така съм свикнал от малък.
И да адски педеразко е (съжалявам за израза) да си бръснеш задника.
Мене лично ако приятелката ми каже обръсни си дупето ще и покажа вратата.
Едно мъжко непокътнато място (говоря за истинските мъже) остана и вие и него осквернявате с някакви адски празни доводи ..
cool_man
05-10-2012, 18:26
Радвам се,че все още не сте ме натоварили (автора на темата)... хахха
Аз също съм против бръсненето на задника при мъжете...просто исках да видя дали само аз така мисля :)
NomNomNom
05-10-2012, 18:29
Ако мъжествеността се изразява с това къде си бръснеш космите, аз съм трамвай.
Кво като не си бръснете космите.
Като сте минали 16 и не можете да си издържате детските гъзове сами, като не сте свършили и една работа в живота си, никакви мъже не сте.
Според мене си мн ниско образована и тотално збъркана.
За твое сведение работя от 14 годишен и всичко дето го имам съм го постигнал с труд.
И при положение, че не познаваш и 1 от хората очастващи в темата лично, нямаш право да говориш кой какъв е!
Не си права, това, че сте жертви на днешното адски збъркано мислене си е ваш проблем.
NomNomNom
05-10-2012, 18:34
За твое сведение работя от 14 годишен и всичко дето го имам съм го постигнал с труд.
И при положение, че не познаваш и 1 от хората очастващи в темата лично, нямаш право да говориш кой какъв е!
Не си права, това, че сте жертви на днешното адски збъркано мислене си е ваш проблем.
Много Збъркано е също, че не си образован, колкото и да работиш, ако си неграмотен, как се наричаш Българин.
Збъркана работа.
Збъркано мн необразована съм.
"Като сте минали 16 и не можете да си издържате детските гъзове сами, като не сте свършили и една работа в живота си, никакви мъже не сте"
Това условие. "Като" .
Като се издържате сами, то не се засягайте от коментара и не се Збърквайте, а се научете на разликата между условно изречение, и такова без условие.
Мен ми писна да се повтарям в тия теми. Суетата е гейска. Пък дали ще си пъчиш външния вид с косми или без, все тая. Като имам сериозна приятелка, ако настоява да си го обръсна, ще го обръсна.
За хигиената има решение и в двата случая - подмиване. Ако ви насере гугутка по главата, няма да си обръснете косата, нали?
Много Збъркано е също, че не си образован, колкото и да работиш, ако си неграмотен, как се наричаш Българин.
Збъркана работа.
Збъркано мн необразована съм.
"Като сте минали 16 и не можете да си издържате детските гъзове сами, като не сте свършили и една работа в живота си, никакви мъже не сте"
Това условие. "Като" .
Като се издържате сами, то не се засягайте от коментара и не се Збърквайте, а се научете на разликата между условно изречение, и такова без условие.
Хахах браво излезе умна в 1 изречение в тая тема.
Можеш да замлъкнеш сега както ти казаха по нагоре стани МЪЖ и тогава разсъждавай по подобни теми ;).
NomNomNom
05-10-2012, 18:40
Мен ми писна да се повтарям в тия теми. Суетата е гейска. Пък дали ще си пъчиш външния вид с косми или без, все тая. Като имам сериозна приятелка, ако настоява да си го обръсна, ще го обръсна.
За хигиената има решение и в двата случая - подмиване. Ако ви насере гугутка по главата, няма да си обръснете косата, нали?
То е окей, когато човек се къпе, ама чак такива брутални коментари, че е "Едно мъжко непокътнато място (говоря за истинските мъже)", тми е, познавам мъже, на които им е некомфортно и ги махат. И не са педерастични, космите на ръцете и на гъдите не си ги махат, примерно.
Общо взето заемам опозиция тук, защото хората се провокират от някои доводи, и стават несигурни в мнението си в един момент :Д
Иначе ми е все тая, честно.
NomNomNom
05-10-2012, 18:41
Хахах браво излезе умна в 1 изречение в тая тема.
Можеш да замлъкнеш сега както ти казаха по нагоре стани МЪЖ и тогава разсъждавай по подобни теми ;).
Ако това, че си мъж, с косми, е единственото нещо, с което се гордееш и можеш да изпъкнеш, то тъжна история, заради това държавата ни отива по дяволите.
Като сте минали 16 и не можете да си издържате детските гъзове сами, като не сте свършили и една работа в живота си, никакви мъже не сте.
Е.В.А.Л.А ! : )
Пише се сбъркан.
Ама то е така бе.
Ръцете си бръснат, веждите си скубят?!?!?!
Ся и гъзовете да си бръснат ?
Аи кажи ми кво мъжко остана ?
Който иска да си го бръсне според мене и според останалите 15 против това е адски грешно.
Изпъквам с много повече работи.
От колкото си мислиш но няма да спекулирам.
Направо съм потресен колко сте збъркани.
Повече няма да пиша по темата.
Да пише професорката по мъжки задници.
NomNomNom
05-10-2012, 18:47
Изпъквам с много повече работи.
От колкото си мислиш но няма да спекулирам.
Направо съм потресен колко сте збъркани.
Повече няма да пиша по темата.
Да пише професорката по мъжки задници.
Жалко, че не можем да кажем за теб, че си професор по женски задници, защото пишлето е малко.
//Искам бан за спам и заяждане !
SisiStrange
05-10-2012, 18:48
По-гнусна тема май не бях чела досега.
Ама то е така бе.
Ръцете си бръснат, веждите си скубят?!?!?!
Ся и гъзовете да си бръснат ?
Аи кажи ми кво мъжко остана ?
Който иска да си го бръсне според мене и според останалите 15 против това е адски грешно.
Мхм...като имаш косми си мъж и колкото повече имаш толкова по-мъжествен си (rofl)
Silent94
05-10-2012, 18:57
Според теб след като имаш 16 години, сериозна работа и се издържаш сам следователно си мъж така ли? И от къде знаеш че никой от нас не е свършил една работа В ЖИВОТА СИ?
NomNomNom
05-10-2012, 18:58
Според теб след като имаш 16 години, сериозна работа и се издържаш сам следователно си мъж така ли? И от къде знаеш че никой от нас не е свършил една работа В ЖИВОТА СИ?
Написала съм "като", т.е. съм поставила условие, хайде научете се да разбирате :Д
Беше ми много приятен спама с вас, но трябва да се връщам да работя .
Точно това и пиша и аз.
Поставя всички под общ знаменател.
А не познава нито 1 от нас.
SisiStrange
05-10-2012, 19:04
Идеята и беше, че мъжествеността се изразява в много други неща освен космите и АКО не вършите редовно мъжки постъпки, т.е да поемате отговорности, да се трудите и да се държите като мъже, космите ви, където и да са, не ви правят повече мъже от някой, който ги маха, но върши всичко останало.
По темата: Не го карам да ги маха и не искам. Това важи за навсякъде. Неговите косми са си негов избор. На мен ни най-малко не ми пречат. Ако седне да си бръсне ръцете и краката, ще се стресна. Останалото си е негова работа.
Напрао съм потресен.......
Е чак гъза да си бръснеш ..... това вече е прекалено.. :D
Scarface_
05-10-2012, 22:04
искрено се смях в тая тема ... мноо смях ... да бръсна ги на всеки 8 дни и след това от космите правя четки за сенки и ги подарявам на момичетата :Д:Д:Д
Изчетох първата страница и се потресох..
Мъже..ограмотете се.
И си почиствайте задниците,плийс.
Изчетох първата страница и се потресох..
Мъже..ограмотете се.
И си почиствайте задниците,плийс.
То ние си ги чистим, но какво, без косми ли искаш да е >? гладко ? ако ще лижиш може да размисля дали да го обръсна :D (rofl)
International_Love
05-11-2012, 05:47
Ама поставете се на мястото на жената де! Приятно ли е според вас да стиснеш дупе и да се оплетеш в паяжини?! :D
Явно искате да ми кажете, че се миете веднага след всяко акане ?
Да. За последните 15 години никога не ми се е случвало да не си измия задника след кенефа.
autumn666
05-11-2012, 07:57
Окей, не виждам къде NomNomNom говори за някой от вас конкретно. Идеята беше, че това дали сте "мъже" не се определя по това колко косми имате по тялото, както някои се опитват да го изкарат. Пример: АКО някъв селяндур без капка мозък и елементарно образование, дето го мързи да положи усилия в живота и техните го издържат, седне да ми обяснява, че е мъж, ще му се изсмея в лицето к'вато и гора да има в задника.
Иначе и на мен са ми противни розовите тенисчици, гладките краченца и дупенца и оскубани вежди.
На мен ми е по-приятно и ми стига само да няма косми долу, също и подмишниците и лицето. Толкова. Приятелят ми е така и си ми е ок. Неговите косми са си, нямам намерение да го карам да ги маха, а и нямам желание. Абе общо взето - съгласна съм със SisiStrange. Ако седне да си бръсне краката или ръцете бих се притеснила. И за задника сн отнася.
Чета коментарите на въпросната потребителка (NomNomNom) и си мисля, УМ ЦАРУВА, УМ РОБУВА, УМ ПАТКИ ПАСЕ. Аз също не се бръсна, не се обезкосмявам и по някакъв друг начин и въпреки това мисля, че имам отлична лична хигиена. NomNomNom хората могат да се къпят и всеки ден, нищо че не е неделя. Даже в това топло време е нормално да се минеш през банята 2 или 3 пъти през деня. Що се отнася до космите, ако ги нямаш има шанс да ти пораснат, ако ти пораснат пък можеш да ги махнеш. Не е така с акъла обаче, нямаш ли го няма да дойде :Д Все пак всеки има право да си мисли и развива свой теории за нещата. Като искаш някой ГОЛЯК , ми намери си такъв. Даже ако му е неудобно на него можеш да му помагаш с обезкосмяването там ::P
Мхм...като имаш косми си мъж и колкото повече имаш толкова по-мъжествен си (rofl)
Всъщност количеството и дебелината на космите зависи от количеството на мъжките полови хормони, така че в известен смисъл си е точно така. Мъжете имат повече косми, освен това космите са по груби и дебели, защото имат повече мъжки полови хормони от жените.
Женските полови хормони от друга страна действат по противоположния начин. Космите изтъняват или напълно изчезват от някои части на тялото.
Това е и причината след менопауза, жените да се окосмяват в по голяма степен (женските полови хормони намаляват, но мъжките остават на същото ниво, което води до окосмяване от мъжки тип при жените).
За това и чисто инстинктивно на мъжете ни е заложено да харесваме жени с по малко косми (това означава повече женски полови хормони т.е. жената е по женствена), докато на жените има е заложено да харесват по космати мъже (повече мъжки полови хормони т.е. по мъжествен). Всичко останало вече е въпрос на модни тенденции и културни традиции.
РОФЛ хаха хаха...ТЕ ТФА Е ТЕМАТА !!! Първо бяха краката, после ръцете, сега и задника, бръснеш ги, слагаш розовата тениска, прилепналите дънки и ставаш мъж за чудо и приказ (да не забравяме ланеца и шапката адидас...още повече ако си 180 см и тежиш 50 кила :D) (*)
IseeDEADbodies
05-11-2012, 12:12
Ако това, че си мъж, с косми, е единственото нещо, с което се гордееш и можеш да изпъкнеш, то тъжна история, заради това държавата ни отива по дяволите.
То на нас българите т'ва ни е любимото изречение "то заради еди к'во си, и еди 'що си, България отива по дяволите" :lol:
Еййййййййй, какви мъдри мисли, какво родолюбие :lol: Не мога повече.
Принципно те имам за пич (знам, че си момиче..), но в тая тема се изложи като кифладжия... говоря за коментарите ти като цяло.
Значи логиката е следната - ако не си бръснеш гъза => нямаш добра лична хигиена. Е не, сериозно ли ? Вие направо ме уморихте, честно !
Да съгласен съм, че не космите те правят мъж, но вие правите ли разлика м/у това да си мъж на място и да излъчваш мъжество ? Това да изглеждаш като путка - но все пак да си мъж и да си путка, но да изглеждат като големия МАЧО. Лично за мен първото е по смешно, дори и от второто, щото когато си си путка, няма значение дали си 100 килограма и с 50 санта ръка. Особено като видя някой мъж с добра физика, ама иначе със обръснатите крачка, с розовата тениска и прочие. Мъжката част от човечеството ИЗПЕДЕРАСТЯВА, който каквото иска да ми говори.
Има една много хубава приказка малко е груба, но все пак ще я цитирам :
"Мъжете навремето са носили потури и са имали мадури, сега мъжете носят дънки и имат трънки.", тълкувайте си го както искате ;)
NomNomNom
05-11-2012, 12:32
Дори не си правя труда да чета коментарите, предимно тролвам.
Като гледам- успешно.
Принципно се кефя на хората като пича, дето нещо се заспамихме с него, дето работи от 14г., защото поради неговата неграмотност има работа за мен.
А това колко точно косми има по дупето, ми е последния проблем.
Аз съм за.. В един момент просто става гнусно :)
edDinstVenNa
05-11-2012, 15:33
Е чак гъза да си бръснеш ..... това вече е прекалено.. :D
e по добре ли е да ти е космясал и като погледне там някое момиче да и се доповръща :d
Вие дупето ли гледате или кура?
IseeDEADbodies
05-11-2012, 16:39
Именно... к'ва работа има да ми зяпа задника... още пък малко от близък план, хахах ;д
Именно... к'ва работа има да ми зяпа задника... още пък малко от близък план, хахах ;д
True true bro :D хахахахахха Какво разбиране имат тези хора не знам, но имат психически проблем... ;s
edDinstVenNa
05-11-2012, 19:35
Вие дупето ли гледате или кура?
аз кура дали го гледам си е моя работа :-D (би трябвало да се досетиш и сам :D) а пък за дупето все някога ще погледна там случайно и ще ми стане лошо
IseeDEADbodies
05-11-2012, 19:50
Чак пък да ти стане лошо...
edDinstVenNa
05-11-2012, 19:53
е нямах превдив буквално .. ама да кажем че ще се отвратя
:D :D :D ще мижаш , няма да гледаш дупетата на мъжете ;d
edDinstVenNa
05-11-2012, 19:59
:-D :-D .......
IseeDEADbodies
05-11-2012, 20:12
И от какво ще се отвратиш, от 5 косъма ? Айде стига глупости.. То зависи ако говориш за косми по бузите, може би да, тогава не изглежда никак секси, и пак с идеята ако са мега много. Но другото не се вижда.
А иначе ако ми се наложи някой ден да ги махам, по-скоро бих отишъл на кола маска, от колкото да ги бръсна.
AfraidToDream
05-11-2012, 20:12
НЕ. Нали няма да ме е*ат мен. И веждите не си скубя.
ми не, щото няма как да се насереш и да се омажеш по гъза. е случва се ама тогава се къпя и готово.
тва, че след всяко сране се миете - стига лъгахте, все едно не сте срали на бензиностанция или в някой кенеф на заведение.
аз обикновено се стискам, щото най-приятно ми е да си сера вкъщи, но се случва като съм на път да се изсера в някой случаен кенеф и не си мия гъза, щото да си миеш гъза в мивка е по-жалко и смешно от това да не си го измиеш. тъй че бръсненето на гъз е излишно усилие. до сега никоя не е казала, че ми е рунтав гъза. даже имах ник в един форум bradatguz, може и да е бил тук даже, не помня. но гъза си е гъз и трябва да е гривест, иначе е педалско. а, да, един път се изсрах в мола на стамболийски, кво да правиш зор, и 1 лв за паркинг, как няма да им избомбя кенефа, нали съм си платил!
мерси за вниманието.
EarthShaker
05-12-2012, 07:00
какво няма да сте недоебани, мили дами, като мислите с детски акъл още?
Аз да не съм на 5, че да съм гол като охлюв?
Аз да не съм педал, че да се дупя в кенефа да си бръсна гъза?
Аз да не съм жена, че да иам 5 косъма в гъза и като ги махна да няма проблеми? Не мога да си представя какво би станало 1 седмица примерно след като съм си ги махнал? Или ще си ги бръсна цял живот?
Просто се оправете малко докато е време. Не, че "мнението" на малки момиченца е важило някога за повечето мъже де.
Тва да не ви е порно? Когато изкарате телата на порно актриси, тогава ще сме и порно актьори хахаха
Междудругото тук, на запад, мъжете не си обескосмяват нищо, освен брадата. Щото е мюсюлманска практика ;)
Излезте от филма просто. ГНУСНО било хахха преди 5 години как никой не го беше гнус.. и то от косми, брат ми
пс: пък после ще кажете 'их колко ми е хубаво да ме пори, докато съм на червено'.. тогава не е гнусно, така ли :D
bubblegum123
05-12-2012, 08:52
ОМГ, аз лично не харесвам обръснати навсякъде мъже като голи охлюви... Моят приятел си бръсне интимните части и мишниците и той не иска, но и аз не бих му позволила да си обръсне краката, та да не говорим за дупето... Един мъж, за да е истински мъж, ТРЯБВА ДА ИМА КОСМИ !!! Нормално е да се бръснат мишници, за хигиена разбира се, но другото вече е педерастка работа...
ubuntureload
05-12-2012, 09:27
Подмивайте си ГЪ3ОВЕТЕ бе... е6аси нечистоплътната нация ;)
ТИ си е*ати.. К'во да кажа :D:D:D Много се изнервям на такива като тебе.. Като не знаеш, не говори, защото "нещата" хич не остават :) ТИ да не си бършеш гъзеца с ренде ? :D
Абе...аз лично нямам нищо против да има някви косми, които не са огромни и гнусни..
Но като стане вече покривка, аре бягай.
Като ми се съблече такъв пич, слава богу не съм попадала, да се облича директно.
Толкова е отвратително..ако исках да спя с реджеп щях да спя с него..
Не говоря за някво гейско махане.. говоря за факта, че може и с машинката да се хванат за да са 2-3 номер..
По тая логика, ние що да си махаме космите?
И от какво ще се отвратиш, от 5 косъма ? Айде стига глупости.. То зависи ако говориш за косми по бузите, може би да, тогава не изглежда никак секси, и пак с идеята ако са мега много. Но другото не се вижда.
А иначе ако ми се наложи някой ден да ги махам, по-скоро бих отишъл на кола маска, от колкото да ги бръсна.
И АЗ ЗА ТОВА ГОВОРЯ!
EarthShaker
05-12-2012, 11:43
Биологически жените са в пъти по-слабо окосмени от мъжете. Това е естествено и така трябва да бъде. Обезкосмявайки се, те подчертават женствеността си.
Мъжете от друга страна - обратното. Ние имаме брада, имаме мускули, които са пряк индикатор за нивата на тестостерон в тялото, а оттам потентността, оцеляването и т.н.
Чисто физически вашите косми са по-редки, по-тънки и по-слаби. Следователно може да си позволите да си теглите епилатор по крака и няма грижи. Ние обаче..
А дето ще си мушкам машинка в задника и после ще се чудя как да ги спра тия косми.. заеби
И за край ви давам 1 отвратително космат Брад Пит, шото сте момиченца още:
http://img183.imageshack.us/img183/9007/2304702086c5ea16f0fboev5.jpg
footballitsmylife
05-12-2012, 12:17
edDinstVenNa ква ти е тарифата ?
а сега нещо по темата dirtyyy вие сте длъжни , да си махате космите навсякъде именно това е 1 от нещата поради които трябва да изглеждате женствени :)
Според мен пък НомНомНом се представи доста адекватно в темата... :) Ама тея, дето й се дразниха, не са й на нивото, че да й отговорят адекватно, представяйки другата страна на монетата (за разлика от ЪртШейкъра)
Тук загледах един пич, дето пише за задниците и как било прекалено да им се посяга, а на аватара прилича на пълен педал с модните дрешки, че направил и някаква стойчица... мани! (tonique) Надявам се не се възприема за мъжествен с този чалгаро-фешънски имидж, но иначе с космато дупе. Извинявам се и за жлъчта, ама на мен хора с такъв имидж не са ми никак мъжествени, ако ще отзад да са като Рапунцел.
Мъжествеността не се изразява в космите. И в известен смисъл даже ми е смешно как някакви необразовани женички скачат с лозунгите: "Мъжът трябва да е космат". Боже. Сега кажете, че трябва и да ви побийва.
И за да не кажете, че съм лигла: ходя с бая космато момче, навсякъде има косми. Това ме привлече в него, бай дъ уей, как му се подават космарляците от тениската. Не си бръсне мишниците, по гърдите има яко косми, по гърба, по ръцете, само интимните части си ги обръсна (без дупето) и то май заради мене. Баща ми е същият - никъде не се бръсне пък той и хич не му пука. Както и на мен, като негова дъщеря, която си го обича такъв, какъвто е.
Това обаче не отменя факта, че по космите залепват лайнца. Няма какво да си говорим. Аз като момиче с рехави косми на задника знам че усещането е някакво гадно след акане, когато имам космички по дупето (например, когато си ги "пускам", за да може после кола маската да ги "хване"). Съжалявам, че пиша по този гнусен начин, но надявам се и вие осъзнавате, че жените не сме като кукли барби и на нас също ни растат косми, ако ще и да са рехави.
Похвално е че си миете дупетата.
На мен лично косматият гъз не ми пречи толкова, въпреки че разтворен пред мене, предполагам, би ме погнусил.
Това, че аз или някоя друга жена е толерантна към това да си имате валмо косми между бузите не отменя факта, че винаги е по-хигиенично да няма косми. Не че е невъзможно да поддържате хигиена и с косми, но е по-трудно.
И за педалщината... айде стига. Имате криви разбирания. Моят приятел възнамерява лятото да си мине с машинка гърдите и гърба, понеже окосмеността му държи топло. Това педал ли (ще) го (на)прави?
Космите не са всичко. И пак повтарям, съвсем не съм жертва на "модните тенденции", все пак съм израстнала в нормално семейство, баща ми по окосмение се брои 101% балканец, никога не се е бръснал и не възнамерява да го прави! Но се опитвам да мисля обективно.... опитайте се и вие..
edDinstVenNa
05-12-2012, 13:09
edDinstVenNa ква ти е тарифата ?
ти пък какво искаш сега :D
footballitsmylife
05-12-2012, 13:28
просто те питам ? :D
MagicSmiles23
05-12-2012, 13:33
Както е тръгнало....дай да се кастрираме.......
SexyBody
05-12-2012, 14:57
Явно искате да ми кажете, че се миете веднага след всяко акане ? При наличието на косми е малко нехигиенична ситуацията.
Не нападам никого, само споделям обратната гледна точка, тъй като няма други подкрепящи я (почти де), а аз необичам да е някакво нечестно.
Аз винаги си бърша а след това мия дупето с вода и сапун след като издрусам крушата! САМО ПЕДАЛИТЕ СИ БРЪСНАТ ГЪЗА!.....
Както е тръгнало....дай да се кастрираме.......
хахахахахахахах
IncendiaSanctus
05-13-2012, 00:54
Ц, ц, ц...
Бая време не бях писал, нито чел тук, днес нямах какво да правя, викам дай да пиша, и виж ти на какво попадам...
Абе, вие наред ли сте бе ?
Какви са тия простотии от вас ?
Сериозно, от девет дола вода ми мъкнахте, само глупости редите почти всички...
Педерастко било... Той един ако се държи като педераст, и космат да е, и мускулест да е, ако ще и мистър Олимпия да е, пак ще е педераст. Виж, на мен бръснатите крачка, ръчички, гръбчета, коремчета, че и дупенца... ми изглеждат отвратително, не педерастко. Но това си е лично МОЕ мнение. Всеки има избор, така че по естетическата гледна точка мога само това да кажа - ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ. На някои им е гадно, на други не им пречи, а на трети си им харесва...
Сега да разгледаме другото, което сте обсъждали - за хигиената. Изключително глупаво е да се твърди, че е необходимо да се махат космите от задника от хигиенна гледна точка - вие май се правите, че знаете какво ви е необходимо по-добре от природата xD Ако нямаше причина да са там, около 2 и половина милиона години щяха да са достатъчни и да са се махнали от там, не мислите ли :D Иначе, какви са тия глупости, че било нехигиенично - аз се къпя в общия случай всеки ден, в общия случай ходя по голяма нужда всеки ден => 1-1=0, следователно приблизително за всяко ходене до тоалетната ми се пада по едно къпане... Какъв е проблема ? Пък и все пак според мен си е напълно достатъчно, не е необходимо да няма косми там. Това твърдение ми е просто дебилно. Аз си премахвам космите от подмишниците, защото там е доста по-необходимо ( макар че отново не е задължително ). Там все пак доста повече се изпотява. Другото място, където се обезкосмявам е около интимните части, главно заради комфорт, защото така ми е много по-приятно, и по-добре изглежда според мен.
Та, сега и личното ми мнение - НЕ, НЕ СИ БРЪСНА ГЪЗА, И НИКОГА НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ. Защо - защото не е нужно. Имам косми, и какво от това ? Мои са си, не карам никой да ги пипа. Приятелката ми също няма проблем с тях.
Ако става въпрос, имам косми и на много други места по тялото. Висок тестостерон, може би ? Не знам, но космите са факт. И какво от това ? Не ми пречат... И все пак, заради противните стандарти, сред които живеем, лятото като отида на море поне някои ще ги махна... Защо ? Пука ми, че ще съм грозен ли ? Ами не, не особено... Просто не е най-приятното нещо да те зяпат само, сякаш си някакво извънземно, и да ти се хилят зад гърба, заради няколко косъма...
Замислете се какво прави един човек - дали космите, или други неща... И може би ще спрете да размишлявате само върху толкова неважни теми.
БожиятАгнец
05-13-2012, 04:41
ТИ си е*ати.. К'во да кажа :D:D:D Много се изнервям на такива като тебе.. Като не знаеш, не говори, защото "нещата" хич не остават :) ТИ да не си бършеш гъзеца с ренде ? :D
ДА, ВЕ! ТАЯ НОМНОМНОМ Е МНОГО ПРОСТА, НАЛИ!? И ТЯ НЕ ЗНАЕ К'ВИ ГИ ДРЪНКА! НЯМА ПО-ГОТИНО УСЕЩАНЕ ОТ ТОВА ДОКАТО ТЕ ЧУКАТ ДА ХВАНЕШ МЪЖЪТ ЗА ДУПЕТО И ДА СИ ОКЛЕПАШ РЪЦЕТЕ С ЛАЙНА! ИНАЧЕ КЪВ МЪЖ ЩЕ Е ТОЯ, КОЙТО НЕ МЕ НАЦАПА ЕДНО ХУБАВО С ЛАЙНА! КАК ШЕ СЕ МИЕ, ВЕ? КАК ШЕ СЕ БРЪСНЕ? ВИЕ СТЕ ЛУДИ БЕ! МЪЖЪ ТРЯА ДА ПИЕ РАКИЯ, ДА Е КОСМАТ И ДА НЕ СЕ КЪПЕ! ЩОТ КЪВ МЪЖ Е ТОЗ ДЕТ НЕ МИРИШЕ, ДЕТ НЕ Е ЦЕЛИЯТ ПОКРИТ С КИР И ЛАЙНА, ДЕТ ПОЛЗВА ВОДА!???ПИТАМ! КАКЪВ Е ТОЯ МЪЖ? ПЕДЕРАСТ! МЪЖ ДОКОСВАЛ ВОДА ИЛИ БРЪСНАЧ ГО КЛЕЦАТ АНАЛНО.
А ВИЙ СТЕ ГОЛЕМИ МЪЖАГИ, НЕ ВИ КЛЕЦАТ АНАЛНО ЗА К'ВО ДА СЕ КЪПЕТЕ, ЗА К'ВО ДА СЕ БРЪСНЕТЕ?
ЖЕНИТЕ, КАТО СТАНАТ, КАТО ПОРНО АКТРИСИ ТОГАВА ЩЕ СЕ ИЗКЪПЕТЕ МНОГО ЯСНО!
КАТО СЕРЕТЕ СЕ ЗАБЪРШВАТЕ С РЪЧИЧКА И Я ОБЛИЗВАТЕ, ЩОТО Т'ВА Е ДОСТАТЪЧНО ХИГИЕНИЧНО. ДА НЕ СТЕ ПОРНО АКТЬОРИ, ЧЕ ДА СЕ МИЕТЕ, ВЕ? КАК МОЖЕ ТАКОВА НАХАЛСТВО! ДА СЕ БИЛИ МИЕЛИ МЪЖЕТЕ, ДА СЕ БИЛИ БРЪСНЕЛИ!!??? К'ВИ ЖЕНИ СТЕ ВИЕ,БЕ! НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЦЕНИТЕ НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ НАТУРАЛНИ, ШОКОЛАДОВИ КРАСОТИ НА МЪЖА С КОИТО СИ ПРАВИ РАСТИ НА ГЪЗА (ИМА РИМА ДАЖЕ! ИМА РИМА, ЩОТО Е РОМАНТИЧНО!)
ДОЛНИ АНТИХРИСТИ, ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ПОДКРЕПИТЕ И ЕВОЛЮЦИЯТА!
ПИТАЙТЕ ПАПАТА ДАЛИ СИ БРЪСНЕ ГЪЗА!
ПИТАЙТЕ БОГА, ИСУСА ХРИСТА, АГНЕЦО ВЕЛИКИ ДАЛИ СИ БРЪСНЕ ГЪЗА!
ПИТАЙТЕ БАБА ДАЛИ СИ БРЪСНЕ ГЪЗА!
ПИТАЙТЕ ДЯДО КОЛЕДА!
А ПИТАЙТЕ ГИ СЕГА ДАЛИ СЕ МИЯТ!
НЕ, РАЗБИРА СЕ! ЗАЩОТО ТОВА Е ГРЕХОТА, ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БОГА.
ПИПНЕШ ЛИ СИ ГЪЗА С ВОДА ИЛИ ДРУГО СЕ ПРЕВРЪЩАШ В ПЕДЕРАСТ, ПОРНО АКТЬОР ИЛИ ЕДНОРОГ!
ТОВА Е ЗЛО, ТОВА Е ИЗВРАТЕНО!
БОГ ШЕ ВИ НАКАЖЕ!
БОГ ИДВА!
БожиятАгнец
05-13-2012, 04:43
Извинете за капс лока, в такъв период съм.*
Попринцип има мн дълги косми (пръст не можеш да прокараш) там на това свещено място и когато се изтропам се получават бабалюги (сиреч: на опашките на кравите се събират едни такива като топчета от техните фекални...) после колко и да се бършеш все си остава, а в топлите юнски дни кат се запоти се разнася една мн приятна миризма на немит циганин (поне от седмица)
Почнах да ги махам с виит мн ефикасно решение. Тогава ефекта беше зашеметяващ всичко се махаше с един замах (вече нямаше бабалюги) а ве като с шпатула (като след безконтактно миене на кола) първите 1 2 дена си драпаш дирника щото те сърби но после минава.
Ноооо вече съм Level 2 и си имам биде. Чипкам си дупарата и вече ухае на бебе :) Не ми се налага да ги махам космите.
edDinstVenNa
05-13-2012, 10:21
ОМГ ... някой хора тука наистина имат нужда от сериозно лечение :X
тва, че след всяко сране се миете - стига лъгахте, все едно не сте срали на бензиностанция или в някой кенеф на заведение
Въпрос на хигиена,аз лично се мия всеки път,ако нямам възможност (ако съм на бензиностанция примерно) ползвам бебешки мокри кърпички.Просто не си мисли,че момичетата лъжат,че го правят...майките така ни учат!!Или поне моята така ме е възпитала за другите не знам : )
Не виждам нищо педалско да си махнеш космите на интимните части.Не бръснене,но кола маска ще свърши работа.Трае по-дълго и има по-голям ефект.Момчета на вас няма ли да ви стане гадно ако оправяте някоя мацка и от дупето и` се подават косми неоправени никога?
Това,че вас никой няма да ви е*е и никой няма да ви гледа дупето не е причина да не си махате космите,правете го заради хигиенната гледна точка.Когато нямаш косми вероятността за изпотяване е по-малка и чувството не е толкова отвратително.
Егати хората. Кака може да говорите такива простотии. Както каза ted4ty ако е*те някоя и от задника й се подават косми, няма ли да се отвратите. Ужас. Няма нищо лошо в това и вие мъжете да си махате противните косми.
loveca777
05-13-2012, 14:35
Момичета , харесвате ли косми по гърдите?
Не аз лично не ги харесвам
BrokenInnocence
05-13-2012, 18:21
ПИТАЙТЕ ПАПАТА ДАЛИ СИ БРЪСНЕ ГЪЗА!
ПИТАЙТЕ БОГА, ИСУСА ХРИСТА, АГНЕЦО ВЕЛИКИ ДАЛИ СИ БРЪСНЕ ГЪЗА!
ПИТАЙТЕ БАБА ДАЛИ СИ БРЪСНЕ ГЪЗА!
ПИТАЙТЕ ДЯДО КОЛЕДА!
А ПИТАЙТЕ ГИ СЕГА ДАЛИ СЕ МИЯТ!
НЕ, РАЗБИРА СЕ! ЗАЩОТО ТОВА Е ГРЕХОТА, ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БОГА.
ПИПНЕШ ЛИ СИ ГЪЗА С ВОДА ИЛИ ДРУГО СЕ ПРЕВРЪЩАШ В ПЕДЕРАСТ, ПОРНО АКТЬОР ИЛИ ЕДНОРОГ!
ТОВА Е ЗЛО, ТОВА Е ИЗВРАТЕНО!
БОГ ШЕ ВИ НАКАЖЕ!
БОГ ИДВА!
:D :D :D :D :D :D :D
Нененене, така не се бях смяла от много време, честно.
По темата, не ми пречат космите там, нямам намерение на никой мъж да бъркам отзад или да ходя да го инспектирам подробно, че да се притеснявам да не би да се "отвратя" от гледката... Но съм твърдо "за" миенето с вода и сапун след тоалетна... Елементарна хигиена просто, това е. И мисля, че всички, които скочиха срещу NomNomNom пропуснаха частта от постовете й, в които тя няколко пъти повтори "Ако мъжа си мие задника след като е бил в тоалетната, космите не са проблем." Но естествено вместо това всеки скочи да си защитава мъжествеността и да се хвали колко бил космат...
дам <3333333333333
Кви са тия глупости бе, тотално се изпедерастихте. С или без косми миенето след голяма нужда е единственото хигиенично решение.
anonymous708973
05-13-2012, 18:59
Момчета на вас няма ли да ви стане гадно ако оправяте някоя мацка и от дупето и` се подават косми неоправени никога?
ИУ!
Пак ще се изявя като видна антифеминистка и ще кажа, че е различно. Едно е мъжът да има косми по гъза и съвсем друго - жената.
footballitsmylife
05-13-2012, 19:03
Абе ей 1 во се вище вие тогава искайте да си махаме космите от гъза... и от носа ли ще трябва да си ги махаме ? ебати зомбитата ( лично аз не си бръсна нито гъза,нито краката... всъщност и лицето не си бръсна всеки ден напоследък го карам, когато се сетя.. в момента не съм се бръснал от 1 седмица и какво от това ? разбира се си бръсна оная работа( по някой път сега лятото особено доста често си дигам ''случайно'' тениската та да покажа малко плочки,но по корема ми се появяват много косми и ги махам но тва ще е 1 път в годината да речеме ) но от задника да си махам космите,не виждам някъв смисъл...
Какво да си видя?Какво ми има,кажи де : )
footballitsmylife
05-13-2012, 19:18
еми например да си обръснеш мустаците ?
Нямам мустак снимка ли искаш?Имам супер-трудно забележим мъх и си махам космите навсякъде,където се появят (освен носа) дупе,крака,ръце,гърди,мишни ци,интимни части,скубя си веждите...Видях се : ) проблем ?
По принцип не харесвам косми,но не ми пречат : )
footballitsmylife
05-13-2012, 19:37
да всъщност една снимка би доказала това,което ти казваш :Д иначе ако е така поздравления : ) но не очаквай това да значи че всеки който е с теб трябва да си бръсне задника окей :) (говорим все пак за това дали имаш поне няква чест и достойнство,а това го би направил само някой измислен герой )
Кое е срамното в това да си махаш космите ?? :o
Въпрос на хигиена,аз лично се мия всеки път,ако нямам възможност (ако съм на бензиностанция примерно) ползвам бебешки мокри кърпички.Просто не си мисли,че момичетата лъжат,че го правят...майките така ни учат!!Или поне моята така ме е възпитала за другите не знам : )
Не виждам нищо педалско да си махнеш космите на интимните части.Не бръснене,но кола маска ще свърши работа.Трае по-дълго и има по-голям ефект.Момчета на вас няма ли да ви стане гадно ако оправяте някоя мацка и от дупето и` се подават косми неоправени никога?
Това,че вас никой няма да ви е*е и никой няма да ви гледа дупето не е причина да не си махате космите,правете го заради хигиенната гледна точка.Когато нямаш косми вероятността за изпотяване е по-малка и чувството не е толкова отвратително.
става дума за момчетата. момичетата какво правят след като серат не ме интересува и не искам и да знам. даже е грозно да си помислиш, че момиче сере. виж момче да си сере си е нормално. и гаранция давам, че който много ги разправя, че си мие гъза или се бърше с некви кърпички мокри след сране си е просто несериозно. повечето го пишат, щото си мислят, че някой в някакъв форум, дето никой не го знае кой кой е ще каже "нехигиенично е да не си измиеш гъза". бахти лицемерите. те 99% не знаят какво е биде, ще ми обясняват как си миели гъза след всяко сране. тва е най-безсмислената и несъстоятелна тема, която съм чел. аз по принцип сера сутрин в нас преди да изляза и след тва се къпя, ако е така - ок, казват истината. обаче примерно ми се досере след обяд навън, знаеш кога ще се къпя още веднъж заради едно сране - баш никога, и къде най-малкото? ще си плацикам гъза в обществена мивка ли или кво. заеби. на мен нема кво да ми дреме - сера си като пич, бърша си гъза и си тръгвам както е нормално да се прави след сране на обществено място.
сега ако се осирате много, значи си проверете гъза, щото на ебан гъз космите му пречат. на мен как не ми пречи нищо да си пръцкам и да си сера нормално без да става мазня?
стига тука момиченца на 13 години са обяснявали какво било нехигиенично, питайте майките си дали са се бръснали изобщо долу, а не гъза, преди 20 години, ми гаранция, че не са, така че до тука с бръсненето на гъзове :D
footballitsmylife
05-13-2012, 19:57
е ти ше ми прайш снимки на гъза ли че да го бръсна ?
footballitsmylife
05-13-2012, 20:00
ассд счупи ме от смях бате :D иначе много точно изказване
ако не си срал в гора значи не си мъж. и си бършеш гъза с листа и тва е, как в гората ще си измиеш гъза. може би с утринна роса или ще търсиш поточе да си топнеш гъза и да размътиш водата, ама някоя риба може да те клъвне. опасно си е. за тва няколко листа от широколистен бук и тва е. нема такива екстри като бидета и хартии, ако не сте попадали в такава ситуация е време да се замислите за това дали живеете нормален живот или сте префърцунени червило-ялта гейове. там вече си е задължително сигурно да си бръснеш гъза, за да те допуснат в гей средите :)
footballitsmylife
05-13-2012, 20:12
попадал съм в ситуация дето един приятел се изсра ( бяхме в гора ) и си метна лайното с листо по един друг приятел :D забавна история :D
попадал съм в ситуация дето един приятел се изсра ( бяхме в гора ) и си метна лайното с листо по един друг приятел :D забавна история :D
ето, тва си е мъжка работа. не да си бършеш гъза с мокри кърпички. лайно на клечка, в листо или с борови иглички хвърлено по приятел си е класика.
става дума за момчетата. момичетата какво правят след като серат не ме интересува и не искам и да знам. даже е грозно да си помислиш, че момиче сере. виж момче да си сере си е нормално. и гаранция давам, че който много ги разправя, че си мие гъза или се бърше с некви кърпички мокри след сране си е просто несериозно. повечето го пишат, щото си мислят, че някой в някакъв форум, дето никой не го знае кой кой е ще каже "нехигиенично е да не си измиеш гъза". бахти лицемерите. те 99% не знаят какво е биде, ще ми обясняват как си миели гъза след всяко сране. тва е най-безсмислената и несъстоятелна тема, която съм чел. аз по принцип сера сутрин в нас преди да изляза и след тва се къпя, ако е така - ок, казват истината. обаче примерно ми се досере след обяд навън, знаеш кога ще се къпя още веднъж заради едно сране - баш никога, и къде най-малкото? ще си плацикам гъза в обществена мивка ли или кво. заеби. на мен нема кво да ми дреме - сера си като пич, бърша си гъза и си тръгвам както е нормално да се прави след сране на обществено място.
сега ако се осирате много, значи си проверете гъза, щото на ебан гъз космите му пречат. на мен как не ми пречи нищо да си пръцкам и да си сера нормално без да става мазня?
стига тука момиченца на 13 години са обяснявали какво било нехигиенично, питайте майките си дали са се бръснали изобщо долу, а не гъза, преди 20 години, ми гаранция, че не са, така че до тука с бръсненето на гъзове :D
Кое му е несериозното ? В 99% от случаите, когато съм си в нас и ми се ходи до тоалетна, след това се и къпя, ако се наложи и 2 пъти в деня, това е въпрос на навик и нищо повече, същото както и миенето сутрин и миенето на зъби и т.н и т.н. Естествено, че ако съм на вън или в гората няма да се бърша с мокри кърпички, но това не означава, че след това при първият удобен случай няма да се изкъпя. Да си бръсне момче космите на задника е мега педалско за мен, да няма него да го ебат че да е гладко...
assd след като ти прочетох мненията ми идеше да повърна...
ако не си срал в гора значи не си мъж.
Баси значи... :D ако си мислите,че това ви прави мъже сте много зле....
И кво колкото повече косми имате толкова по-яки и мъжествени сте ??
gotinataAa
05-13-2012, 21:13
лелеее хора... каква тема , какво чудо.... така не се бях смяла никога... :D та сега по темата: Това кой ще си бръсне гъза си е лично негова работа,,, ;)
KRAKOMOBILA
05-14-2012, 08:54
Прочетох темата от край до край и щях да припадна от смях! Сигурно ще спечеля много ако пусна на пазара някакъв продукт тип - шише за миене на задник във външни условия. :D
loveca777
05-14-2012, 12:22
( по някой път сега лятото особено доста често си дигам ''случайно'' тениската та да покажа малко плочки,но по корема ми се появяват много косми и ги махам.
пхахахаххаха ;D xD е това футболистите сте големи плочкаджии :D :D
loveca777
05-14-2012, 12:25
По принцип не харесвам косми,но не ми пречат : )
Аз говоря за малки - в рамката на допустимото .
Я пак да повторя въпроса си към останалите момичета ;d
Харесвате ли косми по гърдите ?
loveca777
05-14-2012, 12:40
между другото космите не определят мъжествеността ,защото познавам един чист гей - целия като маймуна от косми ... ако щете ми вярвайте
SexyBody
05-14-2012, 13:40
Както е тръгнало в бъдеще може да стане на мода и кастрацията пхаха
dream1707
05-14-2012, 14:26
В интерес на истината предпочитам да ги маха по някакъв начин ( кола маска де или крем, бръснене не) .. от колкото да има някаква буйна растителност там ... Ако иначе окосмяването е в рамките на нормалното не ми пука дали ще ги има или не ;д
IseeDEADbodies
05-14-2012, 17:21
К'во няма да се смеете като се изказват нек'ви 15 годишни ?
anonymous708973
05-14-2012, 19:51
Аре, моля ти се.
Първо, щяхме да минем и без "сера" във всичките му разновидности на всеки втори ред. Кво, голям си мъж, като използваш тая дума ли?
Второ, далеч не е необходимо да имаш биде, за да си измиеш задника. И далеч не е необходимо да се къпеш целия след всяко ходене до тоалетна - не винаги имаш толкова време.
Трето, да, на обществено място трудно ще си го измиеш, но това е изключение. Не очаквам от момче да носи мокри кърпички.
Вие луди ли сте, ще се бръсна аз там ...
а на мен ми се струва по-педалско да си бръснеш краката и да си скубеш веждите от това да водиш по-лесна хигиена.
като цяло не ми пречи се ми е тая
ПП някой беше написал, че като е превърнем в порно актриси тогава ше се избръсне. Не съм виждала някоя мацка да има косми по краката или някъде другаде освен по приятелката и.
Добре това наистина ми се вижда малко повече някакси.Смисъл няммам нищо против мъжат да си бръсне мишниците ,отдолу и евентуално гърдите и то ако иска ама пак чак и задника смисъл може и да е хигиенично но ми е странно като идея.И аз не харесвам мъжете които не се подържат и обрясват като бурени но бих казала че някой прекалено са се нагледали на известни личности които просто им е необходимо да го правят за да подържат имиджа са все пак се занимават в шоу средата и трябва да се не само добре подържани ами и перфектни обикновените хора не е задължително да го правят ако имат желание може но да ги караш на сила и да заплашваш че ще го зарежеш ако не го направи ми се струва болно.Защо толкова се влияте от това и ми се струва че искате да подържавате на тия хора които го правят това не мога да го разбера.и извинявай ама не всеки има финансова въжможност да ти ходи на козметик че иска се и подръжка след това тъй като космите пак порастват и стават даже по-гадни а не всеки мъж има времето и търпението да се занимава с това и положението става отчайващо.Аз жените не мога да разбера как си бръснат задника ,гърба че чак и ръцете пък камоли ли мъж да стига до такива крайности.Всеки има право на избор и има мнения не втълпявайте ако обичате ако някой не направи нещо ако някой е различен по някакъв начин е лошо че един вид е изостанал от другите а да почвате че четете конско колко хубаво и хигинично е било ами той сам нека го пречини а не вие да му четете акъл.Но донякъде съм права с един коментар от едно момиче забравих и името че мъжете са малко на двоен принцип или поне повечето иска жените да со обръснати до перфекност и че леко лецемерничат като се правят че това за тях няма никакво значение а всъщност не е така поне жените сме честни като казваме за това примерно че не ни харесва.В прочие NomNomNom доколкото разбрах момиче си как аджеба си бръснеш с извинение задника без да отиваш на козметик това ми е интересн и как мъж да приемем че някой има желание да го направи ще може сам да се обръсне?И защо да го прави това само и само за да се хареса на някоя мацка не е ли редно сам да се хареса такъв а не да го прави заради другите ?Това е мит че мъжете които нямат косми са гевойве а тези които са с косми са мъжкари според мен няма никакво значение за това на мен ми е все едно честно казано нямам нищо против мъжете които се махкат всичко макар че ми идва малко прекалено тази суетност но техен избор като се харесват така защо да не го правят.А това с космите ами мъжете това казват тъй като не искат да го напраят и повечето са така след като си обръснат си променят мнението някой.Според мент да не им се бъркаме и да взимаме някакви техни решения които сами трябва да вземат като се харесват така така де е какво можеш да направиш ми нищо.Само като им говориш така ще им доседиш о още повече отратиш от самата идея.
Дали харесвам косми на мъжките гърди зависи.Смисъл ако е обрасло ами няма да ми хариса ама няма и да кажа на гаджето си смисъл намирам че има далеч по -важни неща от това има ли косми или не да може да ми е неприятно гърдите му примерно да са орасли като храст но няма да го карам на сила да го прави като не иска и да взема да се тръшкам да вдигам скандали ако е искал да го направи досега е стял да го направи ще ми е неприятно отначалото докато не свикна и така.Предишният ми приятел имаше косми по гърдите не беше обрасъл но имаше въобще не ми пречеше.Единствено държа не бих казала че държа но предпочитам желателно е да си бръснат примерно отдолу и подмишниците че като сепотят особено през лятно време наистина доста мирише другаде както искат. А относно това с миенето на задника след като си се изходил по-голяма нужда всеки си има вграден навик някой ще го направи някой не моля не наричайте някой мърльо ако не го прави нямат този навик навярно или им се струва странно.Но наистина и аз намирам малско за странно ако се миеш задника всеки пък като отиваш по-голяма нужда може да отидеш 3-4 пъти на ден и всеки път да се къпеш?Аз ползвам мокри кърпички колкото и смешно да звуци но понякога забравям де.И наистина донякъде това момиче е право смисъл колкото и добре да се обърше тази зона ако пробватее примерно не да миете след това ако не ви се занимава с мокри кърпички е по-лесно и ще видите че не е така на мен ми е по-лесно така а и върши същата работа добре колкото и да си измиеш това с вода.Но както казвам всеки е свободен да прави каквото намери за добр е и никой не може да ме наложи колкото и да иска стом един човек приема това за нормално и му харесва и е свикнал колкото и да се опитваш да го убидиш толкова по лошо ще става сам трябва да осъзнае това а не някой насила да го кара.
Ами то и аз се бръсна краката ,додмишниците и отдолу но намирам това за нормално но това за ръцете гърба ам изкушавала съм да го правя но като се замисля че ще стане по злесе отказвам по скоро за гърба и като се замисля чи се струва лично за ръцете странна идея.Ама да кажа че има някакъв вграден стериутип ако мъж си бръсне е гей ако женета не се бръсне е неподържана нещо от този софт.
ако ми обещаят федерки сам ще го обръсна, иначе на мен и така си ми харесва
bybit0o0
05-15-2012, 23:04
EWwwwwwwwwwwwwwwwww само като чета как някои питат как ще си миеш г&за след голяма нужда...ewewweewwewe Вие наред ли сте !!!!! Всеки път.... Особено мъжете с тея космати задници...става мазало...ужасни сте,моля ви запознайте се с водата и сапуна...и не е нужно да си взимаш душ..да сте чували за канче в банята примерно...толкова мързеливи сте станали.... ама ако някое момиче с космат задник ви се падне веднага пискате и пускате тема тука нали...не всички момичета са с тънки и едва забележими косми.... JESUS... ew!
Little_Lady93
05-16-2012, 06:54
Потресаващи неща прочетох...
Както и да е, не бих карала приятеля си да ги маха. Негова си работа, не смятам да си навирам лицето там. И да, на мен също ми се вижда педераско, ако някой мъж го прави, предпочитам да не разбирам, а да си въобразявам, че е натурално не-космат.
cool_man
05-21-2012, 11:17
Хайде де,изчерпахте ли се? хахах
BrokenHearth
05-21-2012, 11:30
Наистина не мога да разбера защо всичко свързвате с думите "педалско" и "гейско". Смисъл какво лошо има в това да си гей? Не смятате ли, че е малко обидно за кхъмм.. гей обществото. Бъдете толерантни! Да! 8-)
Наистина не мога да разбера защо всичко свързвате с думите "педалско" и "гейско". Смисъл какво лошо има в това да си гей? Не смятате ли, че е малко обидно за кхъмм.. гей обществото. Бъдете толерантни! Да! 8-)
Какво лошо ли ?? ТОВА Е БОЛЕСТ< БОЛЕН МОЗЪК.. Напълно недобре трябва да си , че да ходиш да те ръгат в дупето или ти да ръгаш ( БЛЯКСССССССССССССС ) УЖАС :((((
Защо пък да си гей е лошо ? Аз имам няколко приятели гейове и кво?Нещо характера ли им куца,нещо болни ли са?Те просто си падат по същия пол и няма нищо лошо в това.
IseeDEADbodies
05-24-2012, 21:39
Да, болни са ! Т'ва е заболяване на психикатам на мозъка.. на к'вото искаш, на това го кажи. И да, ужасно много лошо има !!! Но не мисля, че тук е мястото да защитавам това си изказване. Въпреки всичко аз не ги поставям под някакви "етикети", не ги нападам или обиждам за това, че са обратни. Макар че е малко спорно дали се раждаш гей или в последствие ставаш такъв, ама природа... и тя има бъгове.
Прочетох почти всичко - ебати сеира. За сране ли не говориха, за гъзове и т.н.
Твърдо против! Едно е да си мъж, друго си е жена. Още повече, че ако реша да си ги махам (което няма да стане), твърдо няма да е с бръснене. Колкото до темата с "изхождането", бая некомфортно ми е да говоря за себе си по тази тема, но лично аз след всяко посещение на WC влизам в банята. При възможностт естествено...
Тъпо ви е да гледате мъже с оскубани вежди, ама при някои кат' мен се налага, щот са ме бъзикали, понеже са ми големи. Идвала ми е идея и желание да ги махам, ама много повече подигравки ще има тогава...
Та не разбирам и ква работа има погледа и да кажем ръцете ви, момичета, към гъза на мъж? Тва е като да ти дое' някой мъж и да ти търси мускули да кажем (към жена)... не измислих друг пример |-(, но идеята ми е, че това да гледаме задници на жени е наша работа. Натам отиват повечето вече, че глупостите които правят не са за тук... Не ми се коментира повече....
Как решихте, че вие сте хората, които ще определят дали някой ще си бръсне гъза или не? Това си е лично решение и няма нищо общо с това колко си мъж, колко си жена, колко си хигиеничен, образован, културен etc. Вярвам, че и мъжете, и жените, които го правят, го правят за себе си, а не за партньора си, още повече пък за случайни хора...
prosto_chovek
05-25-2012, 21:43
за или против момчетата да са гейове - еми гейовете ще са за, другите против :)
Абе вие в час ли сте... я ходете си бръснете боровите гори между краката дето сиг. и маймунки подскачат насам-натам по дъбовете дето са изникнали...
Към авторката: Хващай резачката и си отсечи 2-та декара косми от тая п*тка и не ми гледай дупето! Ше бръсна аз... кучето ше го обръсна кът салам ше ми стане
Абе всеки си взима решение и трябва да го прави за себе си...
Абе вие в час ли сте... я ходете си бръснете боровите гори между краката дето сиг. и маймунки подскачат насам-натам по дъбовете дето са изникнали...
Към авторката: Хващай резачката и си отсечи 2-та декара косми от тая п*тка и не ми гледай дупето! Ше бръсна аз... кучето ше го обръсна кът салам ше ми стане
:D :D :D :D :D :D :D :D
Лице направо ме изкефи :Д
Ох, и ти си един образ!! :D
ku4esmu4emoitoku4e
05-29-2012, 16:44
Стига бе, хора! Убихте ме от смях. От 15-20 минути чета коментарите и се спуквам, спуууквам от смях!
Според мен е наистина педалско (с извинение) мъжете да си бръснат космите в задните части. Жените според мен трябва да си ги бръснат, защото познавам такива, обичащи "аналния" секс! Нас мъжете не ни ебат (е все ще се намери някое изключение), но Вас? Попринцип аз като мъж се бръсна отдолу, под мишниците и си оставам едни бакенбарди. ТВЪРДО ПРОТИВ съм мъжете да си бръснем краката, ръцете, задните части ... още малко и където нямаме косми и там ще искате да се бръснем! Да, ако моята приятелка ме помоли - ще се обръсна. Но като цяло не бих го направил, защото това звучи и изглежда ПЕДЕРАСТКО! Хора, свестете се, как да си бръснеме задниците? По тази логика нека всички момичета да се подстрижат 0 номер прически на главата?! Как ще се почувствате без коса? Е така ще се почувстваме и ние, не се притеснявайте!
Да, всеки има право на свой собствен избор, за това сме и хора, но има някои неща, които трябва да си останат така, за да може да бъдем щастливи. Жените са щастливи като ги таковаме, ние сме щастливи с космите в задника, колкото и брутално да звучи.
Относно коментарите за това как космите "пречат" на правилното изчистване с тоалетна хартия - мога да кажа само - ЕПИК ФЕЙЛ.
Това може да стане само и единствено когато сте стояли във тоалетната над 40 минути, най-вероятно ако сте чели вестник, играли сте на лаптоп, слушали сте музика или пък сте заспали. Тогава е твърде възможно по гащите/прашките/боксерките да оставите апетитна следа.
Попринцип не съм съгласен и със тезата - след всяко акане да се мият задните части.
Да, хубаво е да се поддържа лична хигиена, както за да е спокоен човек, така и за да не почне да се чеша на някое обществено място. Просто в някои случаи не става номера. Примерно на 3 акания едно измиване е предостатъчно, за да се запази хигиената, защото ако сте в заведение примерно какво? - Ще вземете да се миете и там ли? Айде моля Ви се, на сто процента съм сигурен, че това не сте го правили и надали ще го направите дори веднъж през остатъка от живота Ви.
Хора, ще Ви препоръчам едно нещичко - живейте си живота както Ви е кеф, не слушайте другите, правете каквото Ви е кеф и каквото мислите, че е най-добре за Вас! Човек греши, но от грешките си се учи (:
ShtrudeL
05-29-2012, 17:20
авв че драматична тема ^_^
ЛЕЛЕ ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ САМО :D
ge6aaaa3
06-04-2012, 08:35
хахахх...По-хигиенично вика...Нормални ли сте бе, хора, да си бръснеш гъза...Ако искате да го полираме, барабар с топките?
По въпроса с хигиената:
http://винкел.com/wp-content/uploads/2012/01/0081.jpg
http://винкел.com/wp-content/uploads/2012/02/0091.jpg
anonymous708973
06-04-2012, 12:22
Но като цяло не бих го направил, защото това звучи и изглежда ПЕДЕРАСТКО! Хора, свестете се, как да си бръснеме задниците? По тази логика нека всички момичета да се подстрижат 0 номер прически на главата?! Как ще се почувствате без коса? Е така ще се почувстваме и ние, не се притеснявайте!
Да разбирам, че се чувстваш мъж, щото имаш косми?
Гениална теза.
За мен дългата коса е символ на женственост, но космите (особено пък на места, на които е по-хигиенично да няма, като подмишници и задник) при мъжете далеч нямат същата функция. Държа да отбележа, че не съм от момичетата, които си падат по голи охлюви и приятелят ми има косми и по ръцете, и по краката, и по гърдите, и по гърба.
Не се бръсни, щом не ти харесва, ама не обяснявай как някой си бил педераст, щото се обезкосмявал. Малоумно е.
IseeDEADbodies
06-04-2012, 13:24
Стига бе, хора! Убихте ме от смях. От 15-20 минути чета коментарите и се спуквам, спуууквам от смях!
Според мен е наистина педалско (с извинение) мъжете да си бръснат космите в задните части. Жените според мен трябва да си ги бръснат, защото познавам такива, обичащи "аналния" секс! Нас мъжете не ни ебат (е все ще се намери някое изключение), но Вас? Попринцип аз като мъж се бръсна отдолу, под мишниците и си оставам едни бакенбарди. ТВЪРДО ПРОТИВ съм мъжете да си бръснем краката, ръцете, задните части ... още малко и където нямаме косми и там ще искате да се бръснем! Да, ако моята приятелка ме помоли - ще се обръсна. Но като цяло не бих го направил, защото това звучи и изглежда ПЕДЕРАСТКО! Хора, свестете се, как да си бръснеме задниците? По тази логика нека всички момичета да се подстрижат 0 номер прически на главата?! Как ще се почувствате без коса? Е така ще се почувстваме и ние, не се притеснявайте!
Да, всеки има право на свой собствен избор, за това сме и хора, но има някои неща, които трябва да си останат така, за да може да бъдем щастливи. Жените са щастливи като ги таковаме, ние сме щастливи с космите в задника, колкото и брутално да звучи.
Относно коментарите за това как космите "пречат" на правилното изчистване с тоалетна хартия - мога да кажа само - ЕПИК ФЕЙЛ.
Това може да стане само и единствено когато сте стояли във тоалетната над 40 минути, най-вероятно ако сте чели вестник, играли сте на лаптоп, слушали сте музика или пък сте заспали. Тогава е твърде възможно по гащите/прашките/боксерките да оставите апетитна следа.
Попринцип не съм съгласен и със тезата - след всяко акане да се мият задните части.
Да, хубаво е да се поддържа лична хигиена, както за да е спокоен човек, така и за да не почне да се чеша на някое обществено място. Просто в някои случаи не става номера. Примерно на 3 акания едно измиване е предостатъчно, за да се запази хигиената, защото ако сте в заведение примерно какво? - Ще вземете да се миете и там ли? Айде моля Ви се, на сто процента съм сигурен, че това не сте го правили и надали ще го направите дори веднъж през остатъка от живота Ви.
Хора, ще Ви препоръчам едно нещичко - живейте си живота както Ви е кеф, не слушайте другите, правете каквото Ви е кеф и каквото мислите, че е най-добре за Вас! Човек греши, но от грешките си се учи (:
И аз се спууууууууках, ама направо се пръснах от смях, докато ти четох баламурския коментар.
Заспиване в кенефа ? Лаптоп ? Ти в час ли си... лол !
Били сме щастливи с космите си в гъза.. :lol: е по-голяма простотия не знам от кога не бях чувал, сериозно ! Нито ми пречат, нито ме правят щастлив оО
А примера с бръсненето на женските глави, дори няма да го коментирам :lol:
ULTIMATE
06-04-2012, 13:33
Бодливата тел отзад е знак за мъжество, колкото и тъпо да звучи всеки мъж, както и аз би го казал. Това не означава, че хигиената е по-малка в такъв случай. Все едно да слушам, че в днешно време се кастрирали, защото би било по-хигиенично. Бля, бля, бля.
anonymous708973
06-04-2012, 20:33
Разбира се, че да си обръснеш гъза е същото като да си блокираш възпроизводствените функции. Понякога се чудя дали изобщо имате глави на раменете.
Не ми харесва идеята за кола маска на гъзо =/
bootyboy
06-04-2012, 22:53
махам ги със съмобръсначка
по друг начин не бих ги махал
От чисто естетическа гледна точка е по-добре да се бръснеш. Но идеята не е дастанеш по-гладък от жената, а да се вземеш така, че да не си неприятен. Аз използвам машинка за постригване с батерии за тялото и съм много доволен. Минавам се и месец след това съм в приличен вид по тялото. Гаджето ми казваше, че съм добре като за мъж, а азсе виждам, че не съм гнусен и това ми стига. Няманищо гейско в това. Много по-пе...... може да е ку....венското поведение на един мъж от едни косми.
anonymous708973
06-06-2012, 11:34
Ето ви хубаво мъжко мнение.
Резултатът от машинката ми харесва доста повече от този след самобръсначката. Изключение са слабините - там искам гладко :д
SuperSizee
06-06-2012, 12:26
Ами вече по заможните семейства използват биде-та в тях, а да не прозвучи грубо, не е проблем да минеш през тоалетната преди баня. ;)...
Да разбирам, че се чувстваш мъж, щото имаш косми?
Гениална теза.
За мен дългата коса е символ на женственост, но космите (особено пък на места, на които е по-хигиенично да няма, като подмишници и задник) при мъжете далеч нямат същата функция. Държа да отбележа, че не съм от момичетата, които си падат по голи охлюви и приятелят ми има косми и по ръцете, и по краката, и по гърдите, и по гърба.
Не се бръсни, щом не ти харесва, ама не обяснявай как някой си бил педераст, щото се обезкосмявал. Малоумно е.
и по гъза имам. Пропусна
anonymous708973
06-07-2012, 10:21
Все тая. Принципът е важен.
thefreak
06-07-2012, 10:46
А такааааааа, най-истинското мнение.
Коят мъ иска космат щ мъ имъ, ако тря го бръсна ще тря го ползва
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/243/561/afc.gif
anonymous708973
06-07-2012, 11:43
Въпросът е дали на теб ще ти хареса тя да го ползва :D
Все тая. Принципът е важен.
Принципът?
Lewskarche
06-07-2012, 17:15
ГОЛЕМИ ТЕМИ ГОЛЯМО НЕЩО
una_chica_de_bulgaria
06-08-2012, 11:42
Против съм мъжкото обезкосмяване, освен интимни части и подмишници, не бих разрешила на приятеля ми на се направи на гол охлюв и да прилича на Джъстин Бибър!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Редактирано от
kalpazanka
edDinstVenNa
06-08-2012, 12:08
Против съм мъжкото обезкосмяване, освен интимни части и подмишници, не бих разрешила на приятеля ми на се направи на гол охлюв и да прилича на Джъстин Бибър!
отъкде знаеш бийбър колко и къде има косми :d
Може той да е приятеля и. :lol:
New_Teen_Mashine
06-09-2012, 15:35
Грим и скубане на вежди .. кола маска розови тениски .. още кфо ше искате ?!
Ами прилепналите дънки + дупетата сигурно
New_Teen_Mashine
06-09-2012, 15:36
Принципът?
И аз това се чудя принципът на обратните?
Каква тема просто ... :D Иначе - все ми е тая. Гладък , космат ... В крайна сметка нито му ближа задника, нито му бъркам с пръсти и т.н. :D Както му е удобно на него така да си ходи. :D
JungleJaguar
06-10-2012, 08:11
Не се бръсна никъде !
Нито лицето,нито интимните части,нито краката,нито задните части,нито дори се подстригвам,даже и не се къпя.Само обратните се къпят !
А космите имат космическа сила и могъща енергия.
Те са като антени,прихващащи сигнали от дълбините на Вселената.
Защо според вас най-висшите и големи магьосници и хора,владеещи познанието на Вселената,са все с дълги бради и коси?
Интересно как ще се извъртя да си обръсна гъза с машинка?
Ако има такъв, който стриже гъзове да драсне.
cool_man
06-21-2012, 13:09
Предлагам тази тема да стане "ВАЖНА" :Д
Ай стига глупости, педерашко било, такова било, онакова било.
Обезкосмявам се почти навсякъде и съм сигурен, че съм по-мъжествен от всички, които си мислят, че космите те правят мъж ;)
chochotwo
06-21-2012, 14:41
Въпрос на избор !!!!!
justasmile
06-21-2012, 19:16
Два случая, в които ще ти се наслаждават на задника в живота навън.
1. Лягаш си с произволно момиче. За една вечер няма да се оплачат от задника ти и ще топнеш чушлето.
2. Имаш сериозна приятелка. По-добре е да се съобразяваш с нейните лични предпочитания, отколкото с общото мнение.
1000000 x това ^ ;рр
ShtrudeL
06-21-2012, 19:19
Обезкосмявам се почти навсякъде и съм сигурен, че съм по-мъжествен...
съмняАм се
cool_man
06-22-2012, 17:55
Ай стига глупости, педерашко било, такова било, онакова било.
Обезкосмявам се почти навсякъде и съм сигурен, че съм по-мъжествен от всички, които си мислят, че космите те правят мъж ;)
С цялото ми уважение,но как един мъж може да изглежда по-мъжествено без косми?!
Aeternal
06-22-2012, 22:11
Не съществува причина която да ме накара да се обезкосмя там
аз си бръсна дупето и ходя по процедури за избелване на ануса
Филанкишията
06-22-2012, 22:15
Тези неща се наричат БАБАЛЮГИ.
Аз съм против бръсненето на задника.
Филанкишията
06-22-2012, 22:16
аз си бръсна дупето и ходя по процедури за избелване на ануса
ама гуча оставяш ли го космат?
гуча ми е свещенна зона... там нищо не се пипа
Тези неща се наричат БАБАЛЮГИ.
Аз съм против бръсненето на задника.
Аз ги знам кат ванделки.
DarkTemplar
06-23-2012, 11:32
бабалюги, дренджули, ванделки, полилей - на различните места ги наричат по различен начин.
MORGAN666
06-23-2012, 19:36
+1
А, иначе да ми боцка на дупарата на всяка крачка...? едва ли.
:P
ivanoff20V
06-25-2012, 14:58
^стафидки, пацули. : D
Стружки!!!!
ioannidis
06-25-2012, 15:12
Аз съм против, защото това си е природна даденост. Най красивите мъже са в естествения си вид.
Supermassive____
06-25-2012, 15:30
Има и икономически аспект в бръсненето на задници - много по-малко тоалетна хартия се хаби,когато ходиш до тоалетната да *е**ш :D:D:D Работната площ се намалява и печелиш пари от цялото усилие,което си направил за самото бръснене.
DarkTemplar
06-25-2012, 20:35
Но пък се харчат повече пари за консумативи за бръснене. 8-)
cool_man
06-27-2012, 10:29
Абе я тея дето се мислят за големи мъже с бръснатите дупета да отидат малко в казармата,да видят как ще им се зарадват и как малките им сладки дупенца ще бъдат "порени и разпорвани" хахаха
ivanoff20V
06-28-2012, 15:36
Абе я тея дето се мислят за големи мъже с бръснатите дупета да отидат малко в казармата,да видят как ще им се зарадват и как малките им сладки дупенца ще бъдат "порени и разпорвани" хахаха
А така :D
Natallie
07-03-2012, 00:44
ама вие харабия ли ?! :D:D:D