PDA

View Full Version : Харесвам едно момиче...

MannieG
05-19-2012, 19:12
Здравейте! Очаквам вашата помощ за моя въпрос, макар и банален, та значи харесвам едно момиче, от един клас сме, от 3 години я познавам така по-добре. Преди години като сме били по-малки, се засякохме на рожден ден на един мой приятел, че тогава много ми хареса и я дразнех. Обаче тя после замина в друго училище и съвсем бях забравел за нея, докато не станахме съученици в 9 клас. Трябваше да й кажа, че я харесвам още от по-рано, от 9-10 клас, много ме е яд, защото има само още една година докато завършим, т.е. 12 клас и после не знам къде ще замине да учи. На няколко пъти се прибирахме заедно обаче не успях да й кажа, че я харесвам. Няколко пъти й казах, че е много хубава, на моменти ме поглежда и се усмихва, обаче нямам необходимата смелост... Пък някои от моите съученици, които ми се пишат големите приятели постоянно я закачат, и ми става кофти, не знам, кажете вие къде бъркам ? ;) ;) :) Между другото имаме едно и също село, бабите ни се знаят като две две и четири ;)))

yordans
05-19-2012, 20:02
Не й казвай директно, че я харесваш. Тогава реакцията e непредвидима. Покани я някъде навън и там ако не знаеш какво да правиш, виж темата Как да се харесаме на момиче. Излизайте заедно известно време, после сам ще разбереш дали има чувства или не. Надявам се да съм помогнал.

ledenakrasota
05-19-2012, 20:09
Не й казвай директно, че я харесваш. Тогава реакцията e непредвидима. Покани я някъде навън и там ако не знаеш какво да правиш, виж темата Как да се харесаме на момиче. Излизайте заедно известно време, после сам ще разбереш дали има чувства или не. Надявам се да съм помогнал.

Нека се опознаете постепенно и в същото време без да прекаляваш ще покажеш по-дълбок интерес към нея. Бабите ви са чудесен повод за общуване. :D

MannieG
05-19-2012, 21:09
То да излезем - добре ама града ни е малък и за нула време ще се разчуе просто е много кофти, то да искаш да излезеш някъде и после да те говорят...между другото съм написал едно стихотворение, кажете по какъв начин да й го дам да го прочете :?

notlike
05-19-2012, 22:06
Хахаха. Ти си голям образ обаче. Искаш да излизаш с момиче, ама и да не се разчие. Има един лаф - "Хем х.. в п..., хем душата в рая" - попълни местата. Ако ти допада мацката, въобще няма да ти пука кой какво си мисли...

PLEYGIRL
05-19-2012, 22:12
Хам ... познато ... аз също живея в градче и честно казано е супер кофти когато се разчуе ,че са те видяли едиси къде с едиси кой .. не е нужно да излизате на среща просто започни повече да общуваш с нея... За едно момиче е супер сладко едно момче да се срамува и притеснява пред нея ... питай я дали харесва някой ... и така ... сближете се повече..

MannieG
05-20-2012, 07:31
е не мога да я питам така дали харесва някой, знам, че няма приятел ама някак си ми е странно да я питам, а и си мисля, че тя знае, вече няколко пъти го загатнах така да се каже ;)

scandalousLady
05-20-2012, 07:36
Покани я на кафе/разходка няма значение, какво ти пука кой какво ще каже ? Ако толкова се притесняваш от това, покани я у вас и гледайте някой филм знам ли.. И не и го казвай така изведнъж, първо виж дали и тя има някакви симпатии. Айде успех!

yordans
05-20-2012, 07:43
Не трябва да ти пука кой ще ви види и после какво ще се говори. Не я питай кой харесва, т'ва е все едно сте 3 клас. Просто излесте заедно, но не й казвай 'харесвам те, а ти харесваш ли ме'. Прави й комплименти, разни намеци. Ще си проличи дали има интерес или не.

пAteNцЕ
05-20-2012, 08:04
думите не са чак толкова нужни-дела тряят ;)
гушни я целуни я и ако ти отвърне можеш спокойно да изразиш чувствата си ;)

ScarlettS
05-20-2012, 09:59
За едно момиче е супер сладко едно момче да се срамува и притеснява пред нея

Това не винаги е така. Зависи от момичето.

Иначе съм съгласна с другите, първо се сближете малко - не се хвърляй направо да и казваш, че я харесваш.

umri
05-20-2012, 10:26
Какво като е малък града и хората ще говорят? Те винаги ще дрънкат и обсъждат. По-добре да си този, който прави нещо, отколкото този, който единствената му работа е да говори. И нищо да не направиш, пак ще те говорят. Каниш я няколко пъти да излезете двамата, малко по малко й показваш за кво става дума и по някое време се опитваш да я целунеш. Ако не ти се получи с нея, поне ще знаеш, но без значение какво ще стане накрая най-добре е да си опитал. 11 клас си, взимай се в ръце..

anonymous708973
05-20-2012, 10:32
За едно момиче е супер сладко едно момче да се срамува и притеснява пред нея

Глупости...

In*The*Face
05-20-2012, 11:03
Ако тя се съгласи и излезе с теб няма никакво значение кой-какво ще говори после. Бъди малко по-уверенв себе си и по-малко мисли и се притеснявай. Все пак в 11 клас не сте малки деца вече. Нормално е момче да излиза с момиче. Покани я на кафе или разходка, поговорете си, виж как се държи тя, какви жестове прави, дали й е приятна компанията ти. Ако прецениш, че има "искри" на края на срещата я изпрати до тях и пред входа и кажи, че имаш нещо за нея и й дай стихотворението. Напиши го на хубава хартия, увий го като папирус и го вържи с някаква панделка, от тези за цветя например. Мисля си, че такъв жест би харесал на много момичета, пък било то и да не си я впечатлил кой знае колко по време на самата среща.

MannieG
05-20-2012, 11:15
не знам дали ще се съгласи да излезе с мен, но единственият начин да разбера е да я питам... :)

In*The*Face
05-20-2012, 11:30
не знам дали ще се съгласи да излезе с мен, но единственият начин да разбера е да я питам... :)

Точно.....

SmilezZz
05-20-2012, 12:41
То да излезем - добре ама града ни е малък и за нула време ще се разчуе просто е много кофти, то да искаш да излезеш някъде и после да те говорят...между другото съм написал едно стихотворение, кажете по какъв начин да й го дам да го прочете :?

Какво толкова те бърка чуждото мнение? Остави ги да си говорят. Ти ако винаги се съобразяваш с мнението на другите, скоро няма да ти провърви, за каквото и да е.

vladighpo
05-21-2012, 15:56
по добре не и даваи стихотворението (освен ако не си сигорен че харесва такива неща)в противен случаи рискувасх да ти се присмее или по лошо да я накараш да се чуства притеснена
п.с: ако искаш и го даи аз направих тая грешка и после се преместих от квартала защото ми идваха подигравки и по пощата

vladighpo
05-21-2012, 15:59
пичага да не ти пука другото мнение нали ако се съгласи да излезе с теб си отминал наи опасната част (трябва да те интересува само нейното мнение ничие друго )

withdrawsmoke
05-21-2012, 17:16
Ето пак , огромния проблем на повечето тийнове - срамът.Добре де ясно срам ви е да кажете на момичето че го харесвате , срам ви е да излезете с момиче , винаги когато попаднете в сиуация в която се повдига леко адреналина вие веднага го възпиремате като панически страх ... Защо тогава сте започнали да си търсите приятелка ?! Щом момичето ти харесва значи тя е по различна от другите - с 2 думи знаеш че е за теб ... тогава какво те спира да я вземеш ? Когато отидеш на пазар не се поколебаваш да вземеш това което искаш , ходиш по другите магазини , оглеждаш кое е най-доброто и накрая се стига до там че си обиколил почти целия град за да намериш най-доборото. И тук е същото ,така както не те е срам да ходиш и да си купуваш това което искаш, така не би трябвало да те е срам да спечелиш момичето което искаш ,защото все пак и момичетата не са чак толкова трудни важен е подхода. И пак да използвам глупавия пример за магазина - Отиваш в магазина и какво правиш ровиш из дрехите оглеждаш , не се притесняваш че разхвърляш , защото търсиш най -доброто ! ... и когато го намериш не се притесняваш и за миг да отидеш при продавача и да го вземеш . Да и мен ме е срам или да кажем ми е неудобно когато излизам за пръв , втори или дори трети път с момиче , но това е нормално да има някакво притеснение но главното е да не и показваш , че ти е неловко а да се покажеш като силен , настоятелен и уверен в себе си мъж . Да отначало е трудно но с времето сам се изумяваш от решителноста си що се отнася до това да правиш всичко възможно за да си щастлив. Невярвам да се вслушаш много в думите ми , но всеки минава по този път и аз , и другите около мен . Мисля че това е "да те учука живота" . Изборът е твой уверен ли си ще постигнеш победи , страх ли те е ще загубиш най-голямата от всички битки - битката със себе си !!!

MannieG
05-22-2012, 14:16
Ето пак , огромния проблем на повечето тийнове - срамът...

Благодаря ти много !

MannieG
05-22-2012, 14:17
По принцип харесва стихове, цитати, мисли на велики хора, дано хареса и моето ;) :)

Black.Cherry
05-23-2012, 20:21
Покани я да излезете.Срещнете се няколко пъти. Прави намеци,че я харесваш, но НЕ й го казвай директно. Относно т'ва стихотворение не й го давай преди или по време на 1вата среща- разбери първо какво е отношението й към теб.

И ако наистина я харесваш, какво ти пука к'во ще кажат другите? Не мога да разбера просто к'ви са тея комплекси на повечето тийнове и откога мнението на другите е по-важно от собственото.....

bReAk3R
05-23-2012, 21:34
Как се правят намеци, че я харесва? :D

magita
05-24-2012, 10:32
ох.. а не може ли да си поиграете на гоненица преди това?! Флиртувай с нея, за да я заинтригуваш.

PAPARAZZY
05-24-2012, 11:01
Както вече някой споменаха тук .. щом сте от един клас и се познавате .. покани я някъде на пица или просто някъде където да бъдете двамата. И не чакай много..защото в един момент ще разбереш ..че сам си се прецакал от срам и дори не си разбрал какво е могло да бъде .. ще си изгубиш шанса ..времето което имате до завършването ви ..е предостатъчно за да се вземеш в ръце и да разбереш какви са нейните чувства и ако проточваш много както до сега .. някой твой приятел ще се окаже по инициативен от тебе. А мисля ..не искаш да попадаш в такава ситуация .. самия факт ако тя приеме да отидете някъде извън училище заедно .. ще е една надежда..че не е безразлична към теб. Но при всички положения не се отказвай.. сега ако се откажеш без да си опитал дори ..ще се отказваш и занапред. Независимо от това какво си за нея .. просто я изведи и и кажи ..ще ти олекне много и поне няма да се съдиш ..че не си пробвал. Момичетата не сме толкова страшни ,. ;d

fizzyg
05-24-2012, 11:06
Наистина, не бъди много директен :)

MannieG
05-24-2012, 12:29
Благодаря ви много, наистина ми помагате ;) ;) ;)