View Full Version : TitsJob/Турска ч*кия
Здравейте,
понеже никъде не видях подобна тема... момичетата правите ли... допада ли ви... и тъй като няма удоволствие за вас, бихте ли го правили за приятеля си ?(дори той да не ви върне жеста с някоя друга задоволителна игра) ?!
че кой ги пита тях ?! сядаш им на коремата и къде ще ходят :D
Да, понякога. Пък и за мен е удоволствие като гледам , че му е кеф.
IseeDEADbodies
06-20-2012, 09:21
Хахах ако е с малка пишка такъв смях ще ме напуши ,че....:D:D:D
Иначе съм го правила не е нищо особено,но освен едър бюст е нужен и едър мъжки "инструмент" иначе не става и си е излагация за пича!
Хахааааааа, пък ако е с малки цици такъв смях мен ще ме напуши....
А колкото до самото "нещо", пълна простотия е... много по-добре е да ми врътне една свирка и да не се занимаваме с глупости ;)
Ами, да от време на време.. на мен ми е кеф да гледам, че му е готино. :)
IseeDEADbodies
06-20-2012, 09:24
^ Ама то дори не е готино :lol:
^ Ама то дори не е готино :lol:
... е, въпрос на вкус явно...
IseeDEADbodies - има цицомани... за който това е по-готино :)
DragonLady
06-20-2012, 14:15
Правила съм го на мъжа ми, хареса ни, но и за него, и за мен е далеч по приятно да му правя свирка пред турската чикия.
То едното не изключва другото.
Да,ама при мацки ,които имат големи цици, аз нямам , така че и да искам,нъцки :D
IseeDEADbodies
06-20-2012, 14:28
IseeDEADbodies - има цицомани... за който това е по-готино :)
То и аз съм що-годе цицоман, ама свирката си е свирка, молим !
е те малките гърди не са чак толкова голям проблем :) смисъл... пак може да го отъркаш там и с малко изкривяване да се получи нещо подобно :)
IseeDEADbodies
06-20-2012, 14:30
Така е колега, с желание - няма невъзможни неща :lol:
По принцип и аз споделям мнението ти за свирката... но за свирки има 10000000 теми, а за това не бях срещал и ми беше любопитно, тъй като от доста време си чета форума, а чак сега реших да се регистрирам и да пиша :)
Много ме радва пропагандата, че не може с малки цици. 'Щото моите са доволно малки и на всичкото отгоре са ужасно раздалечение, и пак съм правила. Или май е по - точно да кажа, че той си направи. Ествествено, в моя случай отпада възможността да ми седне на корема, 'щото комшийките са сериозно скарани... но в няк'ва много странна позиция, която ми е беден речника да обясня в момента, се е случвало. На мен ми е няк'во ник'во, но той е цицоманче и му оставих да се радва... Видях к'во е, не бях очарована, а той се пренасочи към по - подходящи за целта бюстове. :D
mlakniwe
06-20-2012, 15:34
ужас
SmilezZz
06-20-2012, 17:38
От време на време го практикуваме.
Харесва ми, когато видя, че и на него му харесва.
Но и двамата бихме и предпочитаме да му направя свирка, вместо да се занимаваме с такива неща.
chochotwo
06-20-2012, 18:28
Беше мн яко штото за първи път ми го направи туркиня кат бях на турне в ТУРЦИЯ !!!
Беше мн яко штото за първи път ми го направи туркиня кат бях на турне в ТУРЦИЯ !!!
... :D:D:D:D:D:D:D:
и по дяволите, какъв е смисъла от това , обяснете ми го :Д
не мисля, че бих отказала ако сериозен приятел ме помоли, но дъ фък?
кво ем у е якото :д
heartshapedbox
06-21-2012, 07:27
От време на време го практикуваме.
Харесва ми, когато видя, че и на него му харесва.
Но и двамата бихме и предпочитаме да му направя свирка, вместо да се занимаваме с такива неща.
И ние така.
Ilikeliljon
06-21-2012, 20:43
Абе най-готино е, когато има турска и свирка едновременно. Две мнения няма....поне така си мисля де:)
Не съм пробвала, ама ако ми се падне възможност някой път - що не?!
Както казва един приятел: "жена с малки цици е като кола без турно! Върши ти работа ама не можеш да й се изкефиш!" :D
Сега ще ме наплюете, ритате, изгорите на клада или обесите на някое дърво!
Само цитирах приятел, аз лично съм доволен и от мацките без голям бюст!
Та за разнообразие го боцкам и м/у циците някой път! :)
Scarface_
06-22-2012, 08:00
babyto готино обяснение прасна ...иначе по темата -хубаво е стига да е с подходящото момиче и да го прави с кеф ...различно ;)
Аз пък мисля, че е чудесно допълнение към свирката ;)
Е в комбинация няма две мнения... даже в тая жега го предпочитам пред секс... че да не се потим излишно :)
krasio999
06-22-2012, 16:33
Не вярвам няккой да тръгне да прави турски чекии на момиче с малки цици.Ама говорех за конкретния случай - сядането на корема :D:D
"Yesika" ти май се засегна от коментара на "IseeDEADbodies".Е то и твоите са малки, но пича не конкретизираше теб(поне така си мисля аз)!
Difteen16
06-23-2012, 07:02
е те малките гърди не са чак толкова голям проблем :) смисъл... пак може да го отъркаш там и с малко изкривяване да се получи нещо подобно :)
Абе ако има цици като 50 стотинки под мушама надали ще се получи ама айде ;д
Angel940
06-23-2012, 14:32
Размера си има значение,тези с малките се оправдават,че имат малък гъз,ама не е същото :D http://prikachi.com/images/776/4930776u.gif
just-girl
06-23-2012, 15:31
Някой ще обясни ли подробно какво означава това? :D
IseeDEADbodies
06-23-2012, 15:40
Т'ва на снимката е грозно ! Още повече, че е силикон. Не харесвам силикон !
Angel940
06-23-2012, 17:39
Не е силикон,притиснала ги е и за това може да ти се виждат такива! Jana Defi е това,ако искаш провери :)
Difteen16 така е ... :)
Аз лично харесвам спорни цицки... :) Да ми пълнят шепата :D
Angel940 - Бил съм 1-2 пъти с момичета с малко по-малки гърди от тези на снимката и смея да кажа, че не ми харесаха много... някак си имах чувството, че докато се клатим ако се залюлее по-силно и ме удари по главата ще ме прати в спешното... :) А и с времето яко провисват... НЕ! :Х По-добре малко по-малки, но за сметка на това да са си на мястото, а не под пъпа... :D